5. september 2007

Da virkeligheden gjorde det grimme ved venstrebloggers analyse

Forleden læste jeg et bemærkelsesværdigt indlæg på SHansen. Bemærkelsesværdigt – blandt andet fordi hun på værste loonievis kaster ekstremisme-etiketter i hovedet af højrefløjen hele 21 gange i en postering. Analyserne følger fint trop. Fire kommenterede udpluk.

“Kort kan man sige at Internettet er blevet ekstremisternes nye paradis.

Det er her de fremsætter dødstrusler, det er her racistiske budskaber skaber utryghed og uro og det er her, antisemitisk propaganda foregår samt er det her man kan finde opskrifter på bomber og våben som kan bruges i kampen mod demokratiet eller mod flygtninge og indvandrer samt de politiker som er symboler eller eksponenter for en indvandrings venlig politik. (eks. 1)

Jeg husker også episoden hvor fem fulde bodegagæster kastede molotov-cocktails på et asylcenter i Holeby på Lolland. Ingen kom til skade – det er syv år siden.

“PET skriver i sin årsrapport at den danske ekstremistiske højrefløjs retorik på Internettet er med til at radikaliser andre grupper i samfundet som i protest mod den stigende højredrejning af vores samfund søger mod grupper der er i opposition til de grupper som befinder sig på den yderste højrefløj og som spreder racistisk og nazistisk propaganda ud via Internettet.” (eks. 2)

Ja, den vending grinte jeg meget over første gang jeg læste den. Venstreekstremister er en modreaktion. Gør det så mindre ondt når flasken rammer folk der deltager i lovligt anmeldte demonstrationer?

“Der er ofte når der tales om vold begået af ekstremistiske grupper et stort fokus på det autonome miljø og mange oplever at det er de autonome der er den største ekstremistiske gruppe i Danmark.

Mange siger at højre ekstremisterne ikke er mange og de bruger DNSB som eksempel samt siger mange at de oplever at den yderste venstrefløj er den fløj som er mest voldelig.

Men den oplevelser er ikke korrekt.

Volden fra højre radikaliseret grupper er størst og udgøre en stører sikkerhedstrussel mod vores lands sikkerhed på sigt end den uro og de gadeoptøjer som kommer fra det autonome miljø.

Grunden til at de højre radikaliseret grupper udgøre en stører trussel på sigt er at de er bedre organiseret og at de er flere samt at de er organiseret internationalt og er i stand til at mobilisere modstand flere steder på engang.

De autonomes aktiviteter er nogen der oftest knytter sig til storbyen og som kan ses mere som synlige politiske protester oftest med stenkast osv men stadigvæk ikke aktioner rettet mod befolkningen eller enkelte personer.

De højre radikaliseret gruppers voldanvendelse er mere terror end optøjer og ballade.”(eks. 3)

Stod korthuset usikkert tidligere, så væltede det her. Jeg kan ikke huske højreradikale demonstrationer på noget tidspunkt har samlet mere end 100 danske tilhørere. Venstreradikale samler 1000 flere gange om året.

Julius Børgensen (FDN, tidl. Dansk Front) skriver et tvetydigt indlæg i falsk navn, Johnni Hansen (DNSAP) skubber/slår en betjent under en demonstration, og en gruppe fodboldbøller chikanerer en 14-årig iraner verbalt og fysisk på vej hjem fra en fodboldkamp. Omvendt med venstreradikale, der foreløbigt har hærget en hel bydel to gange i år, besat huse på stribe, kampklædt angrebet betjente i flok, og i de senere år har angrebet flere ministre og folketingsmedlemmer.

Efter opgraderingen af højreekstremisme-problemet, og apologi for modpolerne på venstrefløjen, så er turen kommet til islamisme. Det er artige sager.

“I mange år har politikerne og medierne været med til at eksponere en generaliserende holdning om at terror og terrorister udelukkende har muslimske rødder… De fleste dansker i dag er overbevist om at hvis der kommer et terrorangreb i Danmark så vil der med sikkerhed være tale om terror begået af Islamister.

Men terror er ikke bare noget man men garanti kan hæfte på muslimer eller flygtninge og indvandrere samt behøver terror ikke nødvendigvis udspringe af et muslimsk had mod vesten.

Terror kan godt komme indefra og terror kan godt komme fra højre ekstremisterne…(eks. 4)

Ja, og månen kunne godt være lavet at grøn ost. We just don’t know.

I den resterende del af posteringen, vender hun på en tallerken: Islamisme er et problem…

“Når man ved at højre ekstremismen er et globalt hastigt stigende problem og at højre ekstremisterne er antidemokrater der ser Islamisterne som deres allierede i kampen mod den nuværende verdensorden og mod vores eget demokrati burde det være oplagt at vores egne danske politiker ikke kun har fokus på Islamismen men også aktivt går ind i kampen for at at bremse radikaliseringen af samfundet som højredrejningen først og fremmest er skyld i.”

Uriaspostens samlede chefredaktion takker SHansen for analysen.

Nogenlunde samtidigt i et sted kaldet Danmark.

 • 1/9-07 BT – 75 indvandrere generer ambulancefolk efter trafikuheld på Amager.
 • 2/9-07 Nyhedsavisen – Brandvæsenet tør ikke rykke ud af frygt for venstreekstremister.
 • 2/9-07 180 Grader – Politiet anholder 63 venstreekstremister efter hærgen på Nørrebro.
 • 3/9-07 Furesø Avis – Indvandrergruppe hærger Farum (afetnificeret).
 • 3/9-07 P4 København – Indvandrere angreb brandbil i Ishøj (afetnificeret).
 • 4/9-07 180 Grader – PET optrævler en islamistisk terrorcelle, otte anholdes.
 • 5/9-07 TV2 Online – Indvandrergruppe hærger Hundige (afetnificeret, se døgnrapport).
 • Et par fotos fra Snaphanen.

  Nørrebro efter venstreradikal hærgen. Bemærk påskriften ACAB, All cops are bastards.

  Glasvej i Nordvestkvarteret. Her blev flere islamistiske ekstremister anholdt natten forinden.

 • 12/4-07 Uriasposten – Rapport dokumenterer: Venstreekstremisme er 55 gange farligere….
 • Opdate 10/9-07.

 • 8/9-07 Ekstra Bladet – Unge gik amok efter dødsulykke (Odense, afetnificeret).
 • 10/9-07 P4 Sjælland – Brandfolk mødt med sten og flasker (Slagelse, afetnicificeret).
 • 17/9-07 Århus Stiftstidende – Stenkast mod bybus (Århus, afetnificeret).
 • 23/9-07 Jyllandsposten – Familie amok da piger blev kørt ned (redningsfolk generet i Odense).
 • Oploadet Kl. 13:40 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

  32 Comments »

  1. Lidt flere billeder: http://www.beredskabsinfo.dk/content/view/832/2/

   Kommentar by Anders Kusk — 5. september 2007 @ 13:47

  2. Det er vel pt. den mest uintelligente udokumenterede gang tragikomiske vås, jeg længe har set. Hold da kæft :-DDD

   Morsomt fordi, nåja, det er bare at læse indlægget igen. Tragisk fordi man har en fornemmelse af, at pigebarnet virkelig mener det, hun har skrevet.

   Man sidder dog med en fornemmelse af, at hun er en 13 – 16 år og dermed er hun selvfølgelig lovlig undskyldt.

   Kommentar by Cicero — 5. september 2007 @ 13:50

  3. Hold da op. Det er godt nok længe siden, jeg sidst har fået så dejligt og befriende et grin, lol. Føler mig mere afslappet end jeg har gjort længe.

   Shansen burde gentage komikken dagligt. Som en slags service til alle os stressede mennesker, der trænger til et godt grin.

   Nå, anyway. Jeg vil godt gentage min opfordring fra en anden tråd til at læse Ulla Nørtoft Thomsens fremragende indlæg idag om paralellerne mellem den røde og den grønne fascisme, og jeg skulle mene hendes kommentar er særdeles relevant lige i forbindelse med dette forvrøvlede komik-indslag fra Shansen.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 5. september 2007 @ 14:04

  4. Måske har jeg overset det, men jeg kan ikke få øje på, at Kim Møller har gjort sig den ulejlighed at linke til det blogindlæg af Shansen, som han citerer fra, så det kommer her:

   http://avisen.dk/blogs/shansen/internettet-er-ekstremisternes-nye-paradis-260807.aspx

   Kommentar by Karin Bennedsen — 5. september 2007 @ 14:22

  5. Så fik jeg læst hendes blogpost helt til ende.

   Jeg ser, at hun bruger Ole Kreiberg fra Patriot.dk som eksempel på den overmåde farlige højreekstremisme.

   Og jeg vil godt medgive hende at Kreiberg er blød i bolden, men farlig, ROFL.

   Jeg havde selv et verbalt sammenstød med Ole Kreiberg på en stor amerikansk debatside for halvandet års tid siden i forbindelse med muhammed-krisen. Han forsøgte at sprede et budskab på internationale fora om, at det var jøder der stod bag det hele. Hans begrundelse var, at Jyllandsposten ifølge ham var ejet af jøder (han mente politiken).

   Jeg gav ham et verbalt møgfald, men at shansen bruger denne ensomme loonie som eksempel på noget så uhyre farligt, at det ligefrem overgår de autonome i farlighed, Ja endda farligere end islamofascister.

   Hvad kan jeg næsten sige, andet end, du godeste altså.

   Og jeg tror helt ærligt der er tale om ren ønsketænkning fra Shansens side. For hvis det virkelig var,som hun håber, så ville hendes forskruede verdensbillede jo komme til at hænge sammen igen. Så kan hun igen lade som om hun er anstændig og blot ønsker det bedste for alle, mens sandheden vist desværre er, at hun er lige så rablende blød i bolden som Ole Kreiberg.

   Shansen er ikke en samfundstrussel, lige så lidt som Kreiberg er det, men til gavn er hun ve gu heller ikke.

   Hvis hun vil gøre gavn, kan hun jo meget passende deltage i Nørrebro-borgernes fredsdemonstration på Torsdag, men som vi har set af udtalelserne fra SF og Enhedslisten, så er fredsdemonstrationer kun noget man deltager i fra den kant, når det ikke er fred fra egne vælgere det drejer sig om.

   Fascister snakker hun om. Hvis hun ønsker at studere hvad sådan noget går ud på, behøves hun formentligt ikke gå længere end til hendes egen nærmeste omgangskreds for at finde studieobjekter til rigelighed.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 5. september 2007 @ 14:45

  6. Ser også frem til dette programpunkt på det nedenfor omtalte Nomos-arrangement på lørdag: Thomas Tim Jensen: Den nationale kamp i cyberspace

   (i øvrigt fremgår dette ikke af Nomos egen hjemmeside; men altså på Uriasposten – lidt lige som Lucky Luke og hans egen skygge… :-) )

   Et andet interessant arrangement (i alt fald den ene af deltagerne, Jacob Mchangama):

   http://www.djoef.dk/online/view_kuar?ID=12404

   Som det fremgår, er der vist nok også mulighed for (gratis?) adgang for ikke-medlemmer af Jurist-og Økonomforbundet.

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 5. september 2007 @ 14:47

  7. ***højre ekstremisterne er antidemokrater der ser Islamisterne som deres allierede***

   Islamister som ALLIEREDE! – her kan man vist godt tale om en kæde, der på intet tidspunkt har været sat på, men alligevel er sprunget!

   Nogle gange bliver jeg altså stadig, forbavset over folks umådelige lave mentale tyngde. Gad vide om hendes skonummer er større end hendes IK?

   Mike

   Kommentar by Onion — 5. september 2007 @ 14:53

  8. >6 Onion

   Nu vil jeg lige påpege, at det vel næppe er dig hun taler om, eller hvad?

   Jeg er enig i, at hun formentligt regner Uriasposten med i den kategori (højre-ekstremismen). Jeg synes bare ikke der er nogen grund til at tage hende alvorligt.

   Der er til gengæld ingen tvivl om at der findes kræfter i nazi-miljøerne som regner sig som allierede af islamisterne. Til gengæld er disse nazi-miljøer helt og aldeles betydnigsløs i det større billede.

   De miljøer på højrefløjen som har reel indflydelse, er så vidt jeg kan se alle som en stærke modstandere af islamismen og lige så stærke tilhængere af Israels ret til at eksistere.

   Faktisk er det rent ud imponerende, som hendes beskrivelse istedet passer forrygende godt på den yderste venstrefløj i Danmark, og med yderste venstrefløj mener jeg fra og med Socialdemokratiet og udefter. Jeg regner K, V og DF for at være den moderate venstrefløj.

   Anyway, lad være at tage det for alvorligt. Pigen er en loonie. Nyd det gode grin og glem hende.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 5. september 2007 @ 15:21

  9. SHansen er et produkt af den moderne danske folkeskole: Elendig retskrivning, meget begrænset evne til logisk tænkning, derfor følelsesbetonede fejlslutninger og sludder i lange baner.

   Denne type debattører er desværre også udbredt i andre vestlige lande.

   “One of the painful signs of years of dumbed-down education is how many people are unable to make a coherent argument. They can vent their emotions, question other people’s motives, make bold assertions, repeat slogans ̶ anything except reason.” (Thomas Sowell)

   Kommentar by Crass Børsting — 5. september 2007 @ 15:41

  10. Det er en alvorlig sag.

   En ting er at det er til at grine over. Men venstreekstremisternes beskyldninger er rent juridisk injurier, der på ingen måde kan bevises endsige dokumenteres.
   Men det er den slags, der er med til at flytte fokus fra de voldspsykiatriske venstreekstremister (mon de radikale bryder sig om betegnelsen højre-/venstreradikale?).
   Mon nogen kan dokumentere hvornår indenfor de seneste 2 år højrefløjsfolk har været aggressive i handlinger, der bare ligger i nærheden af venstrefløjens?
   NB! VIGTIGT! Højrefløjen omfatter ikke DNSB (ekstrem-socialister) og voldspsykopatiske hooligans (partiløse racister).
   Altså, hvor og hvornår har vælgerskaren fra DF, V, og K udført handlinger, der tilnærmelsesvis kan sidestilles med vælgerskaren fra SF, EHL, (og såmænd S og R når det gælder Nørrebro)?

   Hvem udfører hærværk mod pelsforretninger og slipper mink løse?
   Hvem plastrer husmure og togvogne til med grafitti?

   Det er mig bekendt udelukkende punkere og andre unge grupper fra den sorte venstrefløj (ja de er jo sortklædte i uniformaringen). Genkendelige på hullet/skåret tøj, store støvler (hmmm hvem siger støvler om højrefløjen?) læderjakker, farvet strithår og piercinger, så de kunne bruges som dørslag. Tøjet generelt kendetegned ved at være ødelagt og overmalet, så det ligner deres syge sjæle.

   Kan nogen opstille tilsvarende signalementer for borgerlige vælgeres ungdom, der er utilfredse med venstrefløjens hærværk og hærgen?

   Og så har jeg ikke engang omtalt muslimernes uniformering og opførsel!

   Kommentar by Dansk Realist — 5. september 2007 @ 15:44

  11. @Crass Børsting: “SHansen er et produkt af den moderne danske folkeskole: Elendig retskrivning, meget begrænset evne til logisk tænkning, derfor følelsesbetonede fejlslutninger og sludder i lange baner.”

   Lige præcis! Jeg kan se på hendes blog, at hun præsenterer sig som én, der arbejder med strategisk rådgivning inden for kommunikation og markedsføring. Det har jeg meget svært ved at tro på.

   Kommentar by S — 5. september 2007 @ 15:54

  12. #2
   Hun er 36 år, og mor til tre. Virker som en tåbe.

   Kommentar by Ole — 5. september 2007 @ 15:58

  13. Jeg deltager ivrigt på nyhedsavisens blog sider, senest i denne: http://avisen.dk/blogs/shansen/shansen-terrorekspert-siger-fremmedhad-vores-udlaendingelov-skaber-terror-050907.aspx?CommentPosted=true#commentmessage

   Og må gentagende gange formåbes over disse personagers helt særegne evner ud i principiel inkonsistens og manglende evne til at gennemskue den langsigtede logiske konsekvens af deres egen argumentation.

   “Islamkritikere er racister, de skal forbydes!!” – er udmeldingen. Aha?

   I og med at islam er en religion, så må det principielle lovgivningsmæssigt set være at religionskritik overordnet set, er racisme. Får man forbudt religionskritikken igennem udvidelse af betydningen af ordet racisme for at frede muslimer, så kan de heller ikke selv forhåne kristendommen, faderhuset, Moses Hansen og lign. uden selv at få en racismedom rundt om halsen.

   Men det er de for simple til at fatte. Det er altså ikke evnerne ud i kausalitet der rykker her.

   Man tror det er løgn.

   Kommentar by Jacques d'biann — 5. september 2007 @ 16:01

  14. @11

   Hun virker som en ægte blondine. Men kan have camoufleret hårfarven. Hendes IQ kan derimod ikke camoufleres!

   Kommentar by Dansk Realist — 5. september 2007 @ 16:19

  15. “radikaliseringen af samfundet”

   Jeg tror ikke, samfundet er radikaliseret. Venstreekstremisterne er, og islamisterne. Højreekstremisterne er stækkede. De fleste passer faktisk deres dagligdag og deres arbejde uden at føle sig specielt radikale.

   Men Socialdemokraterne kan ikke engang finde ud af at støtte en demonstration mod vold i gaden. Man kan kalde det ‘radikalt’, men i en noget andet betydning. Det pynter altså ikke på deres CV.

   Vi er mange, der siger nej til vold og racisme nu. Det er vigtigt.

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 5. september 2007 @ 16:47

  16. -> 10:

   En person der formulerer sig SÅ elendigt og desuden SLET ikke kan stave kan da umuligt rådgive i kommunikation?!

   Det må simpelthen være en joke!

   Kommentar by Nosferatu — 5. september 2007 @ 16:52

  17. Samfundet er længere imod midten end nogensinde.

   DF har trukket V og K helt ind i midten på jagt efter marginalstemmerne hos de politiske ateister der altid afgør valg, Enhedslisten er næsten ude af spil og ligheden i samfundet har aldrig været så stor.

   De eneste nyheder er at der er et eksploderende antal Islamister samt at den yderste sorte venstrefløj langt om længe har bekendt deres revolutionære, anti-pacifistiske kulør og hetzer, hader og overfalder på livet løs.

   Kommentar by DaLi — 5. september 2007 @ 17:01

  18. “Vi er mange, der siger nej til vold og racisme nu. Det er vigtigt.”

   Nemlig. Dét er det vigtigste. Vold er ligeså uvelkomment som racisme. Alt vold. Ligesom alt racisme.

   Kommentar by DaLi — 5. september 2007 @ 17:26

  19. Jeg sad med en mærkelig smag i munden, efter at jeg havde læst hendes lille hadepost. Jeg savner konkrete eksempler, statistik og bare en lille bitte smule sund fornuft. Men det er jo nok lidt for meget at forlange:)

   Kommentar by Andreas — 5. september 2007 @ 18:52

  20. Jeg er normalt imod vold. Enhver form for vold.

   Men hvis terrorister skader eller dræber mine elskede, så bliver jeg voldelig, og angriber angriberne med deres egne midler og våben.

   Hvad de autonome angår går jeg indfor fredelig modvold.
   Som nævnt i en anden tråd ville jeg gerne se:
   bukser og støvler hevet af de autonome voldspsykopater og brændt. Deres underbukser klippet i elastikken (sædeligheden skal dog ikke anfægtes!).
   Så kan rende rundt og holde underhylerne på plads mens de gemmer sig.
   Og så er de ikke i stand til at kaste sten, molotovcocktails og andet mod vinduer eller politi.
   De kan ikke bygge barrikader, for så glider underhylerne ned om hælene.

   Forestil jer synet af 500 hysteriske, bukseløse venstrefacister, der fiser hjem for at få tørt på! Selv politiet vil da grine 14 dage efter!

   Forestil jer avisoverskrifterne dagen efter:
   Buksetroldene på spil på Nørrebro! Sortføddernes indtog!
   Autonome måtte kæmpe næsten med bar røv som i kluns, for de væmmelige buksetrolde havde taget deres bukser og støvler. Og deres venner måtte undlade at kaste flasker for at de bukse og støvleløse ikke skar fødderne.

   Kommentar by Dansk Realist — 5. september 2007 @ 19:26

  21. 36 år, og rådgiver i kommunikation. Jeg nægter at tro det.

   På den anden side optræder der jævnligt en stud. kommunikation og noget andet på RUC på læserbrevssiderne i JP en gang imellem, han har lige så tyndbenet argumentation, som shansen. Gad vide om det er dér, det sker nu, og ikke idehistorie som tidligere.

   Kommentar by PeterK — 5. september 2007 @ 19:39

  22. Stauning er en sexistisk, imperjalistisk, orjentaliskis, rasidstisk “konstroksjon” (siger de på RUC)

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 5. september 2007 @ 19:59

  23. Hvor er Kimpo? Shansen`s indlæg er da kvindesnak så de` batter.

   Kommentar by Daffy — 5. september 2007 @ 20:15

  24. 19: PeterK
   Kællingerne på kommunikation går så meget op af ned af hinanden hele dagen at de desværre synkronisere mens-cyklus, hvilket har katastrofale følger på kloaksystemet under RUC. Sprængte rør hører ikke kun vinteren til, og hele bygningsfundamentet synker.

   Har jeg hørt!

   Kommentar by Anders Kusk — 5. september 2007 @ 21:32

  25. @21 Daffy
   Sludder og vrøvl! det er ikke kvindesnak. Ta`en snak med mig, og du vil blive måløs!
   Det er tågesnak, direkte Frank Aaensk efterplapperende vrøvl og ubrugeligt sammensmeltet hjernecelle sludder.
   Kimpo sidder ved sin computer, har selv set det! han er bare en dejlig fed! MAND ;-)

   Kommentar by li — 5. september 2007 @ 21:35

  26. ->21

   Han er desværre draget til de evige (kvinde)jagtmarker……………….The Great Blog in the Sky. Men vi andre må så huske at videreføre hans særlige vinkel på tingene: Sådan en som SHansen viser hvordan det går i et gennemfeminiseret samfund. Hvis ikke mændene var blevet til tøser og havde afgivet magten til kvinderne, ville sådan én som denne feminazi have fået et par flade og var blevet sendt ned efter smøger i 7-11. Sådan.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. september 2007 @ 22:28

  27. 24 .LFPC

   vil du ikke være rar at præcisere hvad du mener med de evige jagtmarker og så Kimpo ?

   Åh …bare mine associationer ikke stemmer !…

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 5. september 2007 @ 23:18

  28. ->24

   Uha, misforstå mig ikke! :-) “Nothing sinister”, som Le Chiffre siger i Casino Royale. Men du så måske ikke hans indlæg for nogle dage siden hvor han skrev at han ville trække sig tilbage som blogskribent. Mine ord skulle mere forstås derhen, at når han nu er væk fra virkelighedens verden (blogosfæren :-) ) er han på en måde draget videre til, ja, de evige jagtmarker.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. september 2007 @ 07:01

  29. >27 Vivi

   Nu bliver jeg nysgerrig. Gider du ikke fortælle lidt om dine associationer :)

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 6. september 2007 @ 09:07

  30. ->30

   Jeg tror det var min formulering som kunne misforstås i uheldig retning.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. september 2007 @ 09:13

  31. Kommunikationsuddannede er generelt lige så store r*vhuller som selvlærte “kunstnere”.

   Begge tror at fordi de behersker et givent medium, så er deres mening pludselig mere relevant en andre vælgeres meninger.

   Begge ideer er lige anti-demokratiske.

   Kommentar by DaLi — 6. september 2007 @ 11:21

  32. >Li
   Det er forhåbentlig heller ikke mandesnak? Jeg har i øvrigt respekt for alle velbegrundede meninger , uanset hvilket køn de kommer fra.:)

   >LFPC
   Trist at høre, Kimpo`s kommentarer gjorde blogosfæren lidt sjovere.
   Må han blive lykkelig i sin verden.

   Kommentar by Daffy — 6. september 2007 @ 20:21

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper