12. juni 2013

TV2 truet med pistol fra en Fiat Punto: “Passageren.. sad med en lille pige på omkring 1 år på skødet.”

Den nye fem-takkede definition har været med til at skubbe Bispehaven ud af ghettolisten, og reelt kan man ikke bruge den til noget som helst. Sidst år røg Tingbjerg ud af listen, men området er tilbage igen, og har da også hele tiden været på min mere subjektive ghettoliste, der kun har en variabel: ‘Risikoen for at blive truet med pistol fra bil der tilfældigvis kører forbi med småbørnsforældre’. Den er høj hvor der er mange ikke-vestlige indvandrere.

Fra TV2 Online – TV 2-reporter og fotograf mødt med pistol.

“En journalist og en kameramand var sammen med en sikkerhedsvagt ved at gøre klar til et interview med en beboerformand, da en sølvgrå Fiat Punto kørte forbi – og kort efter svingede rundt og kørte tilbage. I bilen sad to unge mænd, der spurgte holdet fra TV 2, hvad de lavede dér. …

Fotografen svarede, at der var tale om et interview, hvorefter føreren af bilen grinende og sagde noget i retning af:

– …det skal vi også, mens han viftede med en pistol, der umiddelbart så ægte ud.

Begge mænd var i alderen 25-35 år gamle og bar noget, der lignede træningstøj. Passageren, der sad på højre forsæde, sad med en lille pige på omkring 1 år på skødet.

… redaktionschef Henriette Marienlund ser meget alvorligt på sagen:

– Grundlæggende er det et stort problem, at vi bliver truet i områder, hvor en gruppe beboere laver selvbestaltede vagtværn. De har lavet deres egen lov og orden, og det er uacceptabelt, at vi ikke kan arbejde i de områder, som vi kan andre steder, siger Henriette Marienlund.”

Oploadet Kl. 11:18 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/48855/trackback

16 Comments »

 1. Så var det tid til at feste.

  Bispehaven i Aarhus blev for to dage siden slettet fra Regeringen Ghetto-liste.
  Det skulle fejres med en fest.
  Så politiet blev angrebet med stenkast og der blev påsat brande i beboelsesområdet.

  Det store beboelseskvarter Bispehaven i det vestlige Aarhus var omdannet til en kampzone, hvor områdets unge beboere stod bag påsatte brande og kastede sten mod politiet.

  – Det er ligeledes politiets opfattelse, at deltagerne i urolighederne er unge mænd primært fra Bispehaven. Enkelte personer i gruppen er under 18 år, men hovedparten er personer mellem 18 og 25 år.

  Se det var en rigtig markering af, at regeringen netop havde erklæret, at Bispehaven ikke længere var en Ghetto.

  Men er det en normal dansk bydel, som omdannes til en krigszone ? Det mener Regeringen. Men det er øjensynlig den nye normalsituation, efter at man har åbnet alle vores grænser.

  Morten Dreyer

  Kommentar by Morten Dreyer — 12. juni 2013 @ 15:20

 2. Man må ikke fryde sig over andres ulykke, men når kulturberigelsen rammer de røde og radicoole, så vil jeg gøre en undtagelse

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 12. juni 2013 @ 16:22

 3. Havde de gjort alvor af truslerne, havde jeg nok ikke kommenteret, men i stilhed konstateret, at glædespigerne selv havde propaganderet for multikulturen.

  Kommentar by Hans Und — 12. juni 2013 @ 16:31

 4. Ja, lad dem stege i deres eget fedt. Jeg håber på mere kulturberigelse til DDR journalisterne.

  Kommentar by Ludvigsen — 12. juni 2013 @ 16:34

 5. Ja lad os se mere af den slags så vi har lidt at grine af det er sgu efterhånden en mangelvare.. Forstår bare ikke hvad der holder tv2 tilbage for at fylde æteren med deres lort ligesom de gjorde/gør mht staden(Christiania) når deres forpulede ansatte render rundt og laver hemmelige optagelser og bliver tvunget til at strippe, hvilket i øvrigt var ganske fornøjeligt at overvære..:)

  Kommentar by Whatever — 12. juni 2013 @ 16:41

 6. Gad vide om TV2 noterede nummerpladen og anmeldte sagen til politiet? Det er jo desværre ikke længere en selvfølge.

  Kommentar by Hertz — 12. juni 2013 @ 17:06

 7. På forhånd enig med Fritz.

  Kommentar by Nielsen — 12. juni 2013 @ 17:28

 8. Det morsomme er jo at det ikke blot er DIN “subjektive ghettoliste” (altså ham den fremmedangste, islamofobiske højreekstremist der håber på borgerkrig), men tydeligvis noget lignende TV2’s journalister arbejder ud fra – det er derfor de havde en sikkerhedsvagt med;

  “En journalist og en kameramand var sammen med en sikkerhedsvagt ved at gøre klar til et interview med en beboerformand,…”

  Det er ikke normalt at journalister har en sikkerhedsvagt med når de skal interviewe en beboerformand. Der må have været nogle fordomme på spil hos journalister før de drog afsted.

  Kommentar by Superman — 12. juni 2013 @ 17:55

 9. Nul socialhjælp til områder, der ikke er under dansk lov.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 12. juni 2013 @ 20:42

 10. #9 HØRT….. Skal følges op med hjemsendelser.

  Kommentar by DGD — 12. juni 2013 @ 21:02

 11. […] Undermineres statens magtmonopol, mister vi fundamentet for et fredeligt, civiliseret og sammenhængende samfund. Parallelsamfund, selvtægt og truende adfærd vil brede sig. Det er langt mere end et smadret kamera i ny og næ, der står på spil. Angreb på ytringsfriheden: TV-hold truet med pistol i Tingbjerg. – TV2 truet med pistol fra en Fiat Punto: “Passageren.. sad med en lille pige på omkring 1 år på … […]

  Pingback by ‘Multikulturen’ og pressefriheden « Snaphanen — 12. juni 2013 @ 22:38

 12. Forbyd Fiat Punto’er! Der er noget der tyder på det er dem der skaber problemerne. Jeg ser ikke andre forklaringer!

  Kommentar by Kenny Starfighter — 12. juni 2013 @ 23:31

 13. Må jeg byde ind med nogle politiske psykopat korrekte løsningsmodeller.
  Først og fremmest, så må der straks bevilliges xx-antal millioner fra integrations puljen til at få opsat nogle flere lygtepæle og lidt byfornyelse med buske og træer og nogle flere let antændelige klubhuse og ansættelse af arbejdsløse fædre, onkler, fætre, brødre som integrations konsulenter uden fast arbejdstid eller jobbeskrivelse og i særdeleshed uden kontrol af, om de bare ligger hjemme på sofaen og projekt arbejdsgruppe brobygger islamister i politiet med adgang til samtlige registre og sager og ansættelse af arbejdsløse kontanthjælpsmodtager som medarbejdere i de nedbrændte…øh, nye bevilligede klubhuse, alle aflønnet i højeste tjenestemands trin, derved kommer området også ud af ghetto definitionen, fordi alle så er i arbejde på højeste løntrin.
  Derefter må der selvfølgelig afsættes flere penge til diverse integrations puljer, da det jo nu er beviseligt, at flere ghettoer ryger ud af de registrerede berygtede 29-33 ghetto områder, fordi alle er i overbetalt integrations arbejdes stillinger og vupti så er der ikke mere tale om ghettoer og alt dette finanseret krone for krone, så vi ikke igen ryger ud over afgrunden som med røde beton sok anker, fordi pengene bare tages fra velfærden, altså de som ikke er integrations ansatte, skal så selv betale for deres lægebesøg, hospitals indlæggelser, uddannelser og alt andet tilskuds berettigelser fjernes fra kun vantro.
  Da der nok alligevel vil forekomme mangfoldige enkeltstående tilfælde af den ny normal pistol truende adfærd, så kan dette problem løses med en plakat kampagner, hvor det antydes, at muhammedaner ikke fortjener en pistol sat på panden PÅ en vantro…øh, AF en vantro, selvfølgelig, det skulle jo ikke misforstås, som om virkeligheden forholdt sig anderledes!
  Når kampagnen så har virket i et stykke tid, og vi alle er overbeviste om, at ofrene er de sædvanlige udfaldstruende…øh, udfaldstruede muhammedaner, så kan lovgivningen begynde med at afvæbne hjemmeværnet, skydeklubberne, de kan bare bruge vandpistoler, alle jægerne og jagten på alle lovligt bevæbnede vantro, vil være igang, indtil ingen vantro har nogle former for våben i deres besiddelse.
  Når der så alligevel vil forekomme mangfoldige enkeltstående tilfælde af ny normal truende pistol episoder, så kan forklaringen jo kun være, at de vantro selv provokere de let krænkelige muhammedaner, og det kan så blive til en ny kampagne, om hvordan muhammedanerne bedst fortjener, hvordan vi vantro opfører os. Vi vantro må lizzom give mere plads for de udfaldstruende…argh, udfaldstruede marginaliserede muhammedaner, så de ikke føler sig tvunget til magtanvendelse, for at få mere uberettigede…øh, berettiget plads. Her kan mogens mere plads til islam jensen nok komme på banen med nogle inkluderende indfald, som kan rette lidt op på vores forkvaklede ekskluderende ligeret kvindesyn og andre krænkende uislamiske adfærds mønstre.
  Desuden bør der oprettes en forsknings gruppe, der kan undersøge, hvorfor en Fiat Punto kan forårsage problemer for tvtude stationen, havde den ikke lygterne tændt? skal der flere lygter på denne model? osv af relevante spørgsmål, som vi i stedet kan bekymre os om.

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 13. juni 2013 @ 05:44

 14. Der er postet milliarder i alle ghettoer. Den konto er der penge nok på

  Tingbjerg bl.a.

  220 millioner 15 marts 2003 http://www.e-pages.dk/fsb/11/14

  Landsbyggefonden, Københavns Kommune, Integrationsministeriet med flere har siden 2003 investeret over 330 millioner kroner i bydelen i håbet om at bryde den negative spiral. Tingbjerg har blandt andet fået nye torve, nye cykelstier, flere legepladser samt ny og bedre belysning over alt. 24. juni 2009 http://www.b.dk/koebenhavn/tingbjerg-bliver-familievenlig

  at Teknik- og Miljøudvalget bemyndiges til at meddele kommunal garanti for op til 100 % af et realkreditlån på 134.295.000 kr. vedrørende renovering af Tingbjergkollegiet http://subsite.kk.dk/PolitikOgIndflydelse/Moedemateriale/Oekonomiudvalget/28-02-2012/f4cc613f-b4d1-4966-a625-22e9d82b0218/1aad4d50-368b-408b-aa5f-918ed0a1ce90.aspx

  Bydel er kommet kriminalitet til livs 12.03.13 http://www.kl.dk/Om-KL/Bydel-er-kommet-kriminalitet-til-livs-id123416/

  Kommentar by tavsen — 13. juni 2013 @ 07:31

 15. @14 tavsen — 13. juni 2013 @ 07:31:
  En lille dreng, der stod og så cirkusforestillingen, sagde “Hvis de sendte perkerne hjem, kunne jeg lege udenfor, som min far gjorde, da han var dreng”. Og det har han jo ret i.
  HCA reloaded
  :-)

  Kommentar by Agricola — 13. juni 2013 @ 10:03

 16. En Punto med spædbarn?!?! Det er godt nok ikke ret street…

  Kommentar by Mikkel — 13. juni 2013 @ 10:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper