10. september 2007

Norsk ‘Inkluderingsministerium’: Problematisk at tale om norske værdier

George Orwell må rotere i sin grav. Det norske Arbeids- og inkluderingsdepartementet, udgav i sidste uge en såkaldt “Veiledning til bruk av ord og uttrykk på innvandringsområdet”. En smagsprøve.

“Norske verdier (se også Verden: Den muslimske/ vestlige)

Ved å karakterisere noe som ”norske verdier” kan man oppfattes dit hen at man samtidig sier at dette ikke er andres verdier. Uttrykket ”vestlige verdier” blir av enkelte brukt på omtrent samme måte. Men verdiene det er snakk om er ofte verdier som finnes også andre steder i verden. Dette kan oppleves som ekskluderende.

Mulig bruk:

Norske verdier endrer seg over tid.

[…]

Verden: den muslimske/vestlige (se også Norske verdier)
Disse talemåtene er vanlige og kan sikte til avgrensede geografiske områder, der “den muslimske verden” er land der islam dominerer og “den vestlige verden” er (vest-)europeiske land, samt USA, Australia og New Zealand. En forståelse av avstand i kultur og verdier ligger ofte implisitt.

Ofte vil det være slik at når man referer til ”den muslimske” og ”den vestlige” som motsetninger, underslår man at ”den muslimske verden” og ”den vestlige verden” møtes hver dag på tusenvis av arbeidsplasser, offentlige kontorer, skoler og barnehager rundt om i landet og verden for øvrig.

Alternativ:

Verdiene til grupper av militante muslimer er på kollisjonskurs med sentrale demokratiske verdier.

 • wikipedia – Imagined geographes (om Edward Said og Benedict Anderson).
 • Oploadet Kl. 17:44 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

  28 Comments »

  1. LOL

   Ja, jeg har deltage ti diskussionen og har kun en kommentar: Typisk!!!!

   Og er det da ikke pragtfuldt, at en lige så selvgod ligestillingsombudsmand – undskyld -kvinde – har opfordret til at undlade at stemme på hvide mænd til kommunevalget.

   Det forekommer mig, at de politisk korrekte ender i den ene absurditet efter den anden. Somemtider er det meget morsomt, om ikke andet så når man læser de mindre korrekte landsmænds kommentarer.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 10. september 2007 @ 18:43

  2. Jeg holder faktisk meget af et citat af Benedict Andersons “Imagined Communities”. Så meget at jeg ligefrem har måttet bøde for det… siger ikke hvor:

   “a deep horizontal comradeship”

   Dette er hans betegnelse for det fællesskab, som en større gruppe mennesker kan enes om at påberåbe sig på tværs af deres samfundsstruktur. De kan under visse betingelser sætte det over fx ideologier eller politiske, økonomiske, sociale og kulturelle interesser.

   Anderson skriver også om nationen som begreb, at den “is imagined sovereign because the concept was born in an age in whih Enligthment and Revolution were destroying the legitimacy of the divinely-ordained, hierachical dynastic realm”.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 10. september 2007 @ 18:59

  3. ->1 “LOL”

   Tja, jeg ved ikke rigtig. Jeg synes at morskaben kan være på et meget lille sted. Prøv at kigge ned over historierne her i dag. Flere af dem kunne passende samles under overskriften “Kulturen som ville dø”. Hvad fanden er det der foregår? Dødsønske er det nye paradigme. For nogle kan det åbenbart ikke gå for hurtigt med at få iværksat ragnarok.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 10. september 2007 @ 19:06

  4. >1 Mette

   Ja, det eneste der ikke skal inkluderes, er åbenbart norsk kultur, ligesom mænd ikke skal ligestilles.

   Men er det ikke sådan det altid går, når godhedens nidkære vogtere vil redde verden?

   Du har ret i at det altid ender i absurditeter. Det utrolige er kun, at disse tåber ikke selv kan se det. Hvordan kan en ligestillingsminister for eksempel forene en opfordring til diskrimination med ligestilling?

   Det næste bliver vel et sandhedsministerium, som erklærer ligestilling mellem løgn og sandhed.

   Eller et antiracisme-ministerium som vil give muslimer særbehandling på bekostning af hvide, sorte, asiater, latinere etc.

   Eller hvad med et antifascisme-ministerium som erklærer individualismen skadelig for kollektivet og dets førere.

   Måske et magisk sundhedsministerium….får du aids, så dyrk sex med en jomfru, så skal du nok blive rask.

   Som Møller sagde: “George Orwell må rotere i sin grav”

   Er der for resten nogen der kan komme med flere foreslag til ministerielle absurditeter?

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 10. september 2007 @ 19:20

  5. >3 LFPC

   Jeg tror ikke du rammer helt ved siden af, når du mener, at den vestlige “elite” har en selvmordstrang. Det undrer mig ikke, at de ikke kan holde sig selv ud. Vi andre kan jo heller ikke holde dem ud.

   Men hvad man skal gøre ved det? Der er jeg ærlig talt blank. Jeg tror det eneste der er at gøre, er at blive ved og ved med at råbe op.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 10. september 2007 @ 19:26

  6. 4

   Mackety

   Ministerium for afskaffelse af dansk kultur, historie, sprog og politisk ukorrekte fædrelandsfølelser og ikke mindst afskaffelse af det danske flag, med det krænkende kors i. :o)

   Ministerium for afskaffelse af tobak, alkohol, fed mad og alle andre rusmidler, nydelsesmidler og urene laster.

   Ministerium for fremme af sharialovens indførelse.

   Med hensyn til artiklen vist oven over, er der så nogen der har overvejet at det kan opfattes ret ekskluderende for en oprindelig befolkningsgruppe, hvis der massivt og groft gøres opmærksom på hvor stort et problem den oprindelige befolkningsgruppes kulturelle værdier og skikke er?

   Multikultur og kulturrelativisme har gang i en kynisk omgang smiden folks identitetsskabende kultur og historie ud med badevandet af hensyn til et kunstigt politisk skabt fællesskab, som bliver stadig mere hult og anstrengende samt problematisk. Ikke mindst skal vi nu trækkes med alle mulige racismebeskyldninger, et stigende antal overfølsomme og fornærmede religiøse mænd og kvinder, og religiøse særregler til grupper, der bl.a. helt legalt undertrykker og forskelsbehandler kvinder og bedriver køns apartheid.

   Multikulturen er en ny form for imperialisme, der af embedsværket trumles igennem og som ingen respekt har for landes oprindelige kulturer, værdier og befolkninger. Men tryk avler modtryk, for det er meget svært at se noget smukt i radikal og politisk korrekt tvang. Når jeg læser en artikel som den oven viste, sender jeg en stille “tak” til socialdemokraterne og det radikale venstre for deres årelange illoyalitet, og deres fatale kulturelle selvhad som de mener at de har ret til at have og vise på vegne af os andre.

   Der trænger til udskiftning i embedsværket og i vores kulturelle institutioner. Der er stadigvæk for mange 68’ere og postmodernister, der har alt for meget at skulle have sagt, på vegne af os andre. Tænk blot på den omtalte rædselsfulde 1980’er-agtige postmoderne udstilling på Statens Museum for Kunst, der dekonstruerer og udhuler Danmarks historie og faktisk gør den til en udstilling af kunstmuseets ansattes destruktionstrang i stedet for et billede af Danmarks historie. Det er et stort problem når ansatte i vores kulturinstitutioner udstiller deres private holdninger (deres mistro til dansk historie og kultur) og ikke forsøger at forholde sig objektivt og distanceret til deres opgave, som betales af vores skattekroner.

   Det seneste skud på den absurde stamme her hjemme i lilleputland, er, at man nu i fængselsvæsenet har besøg af marokkansk, muslimsk fængselspersonale, der skal vise hvordan muslimer skal behandles i vores fængsler. Det går stærkt med islamiseringen. Det kan tilsyneladende slet ikke gå hurtigt nok med at viske egen kultur ud. Selv i fængslerne skabes der parallelsamfund. Dem der skal behandles på en særlig måde udgør i øvrigt 20 % af de indsatte i danske fængsler.

   Kommentar by Janne — 10. september 2007 @ 19:34

  7. Kære nordmænd, muslimerne er jo kommet til jer, fordi I har nogle værdier, som de kan bruge. De kommer slet ikke til Østeuropa (endnu). Det må da stå klart, at muslimer ikke ligefrem søger hen, hvor der ingen værdier er. Jo lettere det er at samle værdierne op , jo flere kommer og jo mere stolte er jeres politikere over sig selv. Med den indstillig I har til jeres værdier og politikere, så har I såmænd selv fortjent jeres fremtidige dhimmi-status, som andenrangs borgere i eget land. I nordmænd havde så travlt med at udskifte dansk med nynorsk, for at demonstrere distance til Danmark. Nu kan I ikke få nok af det arabiske. Olien må have steget jer til hovedet.

   Kommentar by Menig 442 — 10. september 2007 @ 19:36

  8. Tænk at der kan være så meget selvhad..

   Mike

   Kommentar by Onion — 10. september 2007 @ 19:39

  9. -> 7 Menig 442

   “Det må da stå klart, at muslimer ikke ligefrem søger hen, hvor der ingen værdier er.”

   Ha, ha, ha, ha!

   Kommentar by Mette (islamofob) — 10. september 2007 @ 19:56

  10. Omkring Irakkrigen påstår mange, at USA udelukkende gik efter olien.

   Det samme kan man sige om muslimerne i Norge.

   Er der forresten ikke noget med at man i Norge kan købe toiletpapir med billeder af bombeturbanen?

   Kommentar by Dansk Realist — 10. september 2007 @ 21:33

  11. En koran kan købes for en 50’er. Den er vel lige så god ude på das’et som Politiken?

   Kommentar by PeterK — 10. september 2007 @ 22:15

  12. Der er ofte langt til Holberg for tiden.

   http://politicalbeachgirl.blogspot.com/
   From Najistani with love – Mohammed’s Allah?

   The following is a comment from Najistani, whom I liberally quote. Please see the article she cites.
   http://www.newenglishreview.org/custpage.cfm?frm=4557&sec_id=4557
   Thanks, Beach.
   ~~~~~~~~~~~~
   I recently found an interesting article by Rebecca Bynum concerning the theological roots of Islamic evil. This article seems to have been overlooked by most of the counter-jihad blogs, which is a pity since it gives an incisive analysis of the differences between the Judeo-Christian father-God and the demonic Allah.

   Islam preaches a perverted and distorted view of God which blocks the human soul from ever progressing along its path beyond the barrier of Mohammed’s cosmically-projected, montrously depraved ego – aka Allah.

   The full article is at http://www.newenglishreview.org/custpage.cfm?frm=4557&sec_id=4557, here are some quotes:
   Rebecca Bynum’s article: Islam, Predestination and Free Will:

   “Allah does not respect the free will of man, in fact, human free will is illusory at best.

   By this logic, all three thousand people who lost their lives on September 11, 2001 as a result of jihad action would have died at that hour regardless. And furthermore, because Allah did not intervene, it was Allah’s will that it happened. The jihadis who perpetrated this act, were only puppets on a stage, obeying the will of Allah according to a pre-written script. They did not cause all those deaths and all that destruction; rather, according to Islamic logic, Allah caused it as punishment for our sins, the sins of America as a collective entity.

   This further reduces to: everything that occurs in the reality of the material world we live in is a direct result of Allah’s will. Human will is but an instrument of the will of Allah and therefore does not have an independent existence in the overall trend of Islamic thought. ” …..

   “I contend this is the equivalent to asserting not that everything is God’s will, but rather that nothing is God’s will, or even that there is no God, because there is no distinction between what is and what is not God’s will in the reality of the material world: the good and the evil deeds of man are both equally and ultimately the result of the will of God. In this view, as the Pope pointed out, God’s purpose is so transcendent as to be unknowable, which is to say, God is unknowable to the individual. And again there is no practical difference between that and the assertion that God does not exist, for His will, and therefore God himself, according to Islam, cannot be known. This is equivalent to saying that the difference between good and evil cannot be known, and this is so regardless of the existence of a list of accepted and prohibited actions put forth as “God’s will” by Islam on the basis of Muhammad’s example as the ultimate arbiter between truth and error. Goodness and Truth do not have an independent existence in Islam; they are entirely dependent on the Islamic creed.”

   “Furthermore, according to Winston Churchill, the Muslim belief in predestination engenders a “fearful, fatalistic apathy” which “paralyses the social development of those who follow it,” for Allah’s will is fixed in a one-size-fits-all pattern and is not unique to the individual believer. The individual’s relationship to Allah is bound completely by the believer’s obedience to Islam. Therefore, believers in Islam are actually barred from the greatest adventure known to man, that of finding God (goodness, truth and beauty) as an individual experiential reality. This is so because Allah’s will is so transcendent as to be incomprehensible. Thus the “testing” of the believer is reduced to a test of conformity to the creed rather than a testing of the ability to discover what is right and true uniquely for himself. This is equivalent to Allah is Dead. The most heinous acts, collective and individual, can be rationalized as “Allah’s will” and this of course is a prescription for social chaos.”…

   “Indeed, if morality is not conceived and actuated as being an individual matter, must it not at some point become coercive and cruel? And what could be conceived of as more cruel than the removal of an individual’s God-given freedom? Under Islam, the removal of that freedom is so complete as to deny it exists at all.”

   “The unspoken assertion here is that the divine will can be known, that good and evil can be distinguished by reason, and that God can be approached through the mind – by our decisions first to know good and to then be good. In Islam, on the contrary, the bridge to God through the reasoning mind is cut. Allah demands unquestioning obedience and total sacrifice, including the sacrifice of the ability to know good from evil as an individual, private matter, for the will of Allah is not a personal experience. The Islamic system has totally usurped the place of the living God for the believer: worship and obedience are one.”

   “And reason cannot compromise with unreason without destroying the basis for its existence. By the same token, unreason cannot become reasonable without destroying itself as well. There is simply no way the hoped-for “reform” of Islam by way of reason would not end in Islam’s ultimate destruction, but this is not an outcome to be feared. It should be welcomed”
   ~~~~~~~~~~
   Najistani is worth listening to.

   Kommentar by Peter Buch — 10. september 2007 @ 22:59

  13. Alternativ:

   Verdiene til den norske PC brigade er på kollisjonskurs med sentrale demokratiske verdier.

   Kommentar by monse — 11. september 2007 @ 02:42

  14. Mulig bruk:

   Vi håper de endrer seg over tid.

   Kommentar by monse — 11. september 2007 @ 02:49

  15. “SIOE demonstration løber af stablen som planlagt i Bruxelles d. 11. sep.

   Demonstrationen starter kl. 12 tirsdag d. 11. sep. på Luxembourg plads, (Place du Luxembourg, 1050 Elsene). Kort over stedet her

   Derefter begiver den sig på en kort march mod EU Commissionen på Schuman Plaza. Der vil vi afholde taler og overrække underskriftsindsamlinger til medlemmer af parlamentet. Vi vil også holde 1 minuts stilhed til minde om ofrene for terrorangrebet i New York for 6 år siden.

   Dette radioklip er sendt ud på det største radio netværk i USA

   Yderligere info om demonstrationen fåes på http://www.sioe.wordpress.com

   http://siad.dk/

   Lad os ønske dem held og lykke med deres fredelige forehavende på denne mærkelige dag. Jeg tror, at choket stadidg sidder i mange af os, og jeg håber inderligt, at demonstrationen ikke bliver udsat for vold.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 11. september 2007 @ 08:22

  16. Der er tilsyneladende ingen af jer, der tør røre ved dagen i dag, 11 september.
   Men den er ikke glemt, ikke her hos os.
   Min lille digtermand har skrevet den her husketekst til jer:

   11 SEPTEMBER.

   Det er i dag de fester, flager, spiser
   søde figner, rosiner,
   dadler, samles i familiens skød,
   danser, drikker the, sidder og babber på
   vandpibe,
   ønsker hinanden tillykke.

   Det er i dag de mødes,
   hadets mænd, taberne fra ToraBora med
   deres
   bedste smil, Allah
   og kvindeundertrykkende religion.

   Det er i dag
   de fylder byen op med forældreløse børn,
   enker og enkemænd.

   Det
   er i dag de håner, spytter dig i dit ansigt.

   Kommentar by Bodil. — 11. september 2007 @ 08:42

  17. Jeg sad og læste tråden igen, og kom til at tænke på FN. Hvis FN er multikult-idioternes forestilling om hvordan verden skal se ud,så er vi alle sammen i den grad på røven. Der er talrige eksempler selvføgelig, men en af de værste er nok FN-menneskerettighedskomiteen, der arbejder for afskaffelse af menneskerettigheder. Anført naturligvis af en af de værste slyngelstater overhovedet. Men der har været talrige andre eksempler gennem tiden. For eksempel også anti-racisme konferencen i Durban, hvor deltagerne særdeles ihærdigt plæderede for det jødehad.

   Og så videre. FN overgår selv Norge. Føj.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 11. september 2007 @ 10:09

  18. “Olien må have steget jer til hovedet.”

   Høh, så slettes ikke! Ikke nok med at en skal fornærmes av tilreisende muslimer – nå skal en tydeligvis få det fra danskere også…*hmf*

   Det er et lite stykke fra Stortinget til de tusen hjem, vet du. Vi er jo blitt oppfordret til å stemme ut hvite, heterofile menn mellom 40 og 50, hvilket innebærer blant annet statsminister Stoltenberg, utenriksminister Gahr Støre og herr inkluderingsminister Hanssen den Høflige. Og det skal vi da jammen gjøre – vi begynte faktisk alt i går.

   :-D

   Mvh, Hannah

   Kommentar by Hannah — 11. september 2007 @ 10:11

  19. -> 13 og 14 monse

   Du er nødt til at blive mere klar i mælet, hvis vi skal forstå dig.

   Jeg ved, at det indirekte bruges meget i Norge, men her er det lige på, så kom igeh og spyt ud.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 11. september 2007 @ 10:38

  20. -> 16 Bodil

   Tak for digtet, der utvivlsomt beskriver en del af virkeligeheden.

   Jeg havde været der med en henvisning til et europæisk modspil, der netop nu er under opsejling i Bruxelles.

   Hvad tænker de, og vil ingen beskytte dem, hvis det bliver nødvendigt? Mine tanker følger en ven – ja dem alle tænker jeg på.

   Næste år kommer der nok flere, og næste… En dag står europæerne og skriger foran kommissionen, der ikke vil høre. Bålene brænder, uden at de vil se dem. Begravet i grådig skvalder og selvfed hykleri, som de er.

   Læs JP’s leder om korrupte FN.

   http://jp.dk/meninger/leder/article1082534.ece

   Kommentar by Mette (islamofob) — 11. september 2007 @ 10:48

  21. >19 Mette

   Jep, læste godt lederen. Vidste det nu alt sammen i forvejen.

   Hvad angår politikerne, så kommer de til at spærre ørerne op, hvad enten de vil eller ej. Hvis de vender det døve øre til længe nok, vil råbet blive så øredøvende, at det vil blæse dem omkuld.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 11. september 2007 @ 11:01

  22. Til Kim Møller

   Her er et læserbrev om Said, som jeg tror vil interessere dig.

   http://jp.dk/meninger/breve/article1082553.ece

   Kommentar by Mette (islamofob) — 11. september 2007 @ 11:01

  23. OT, så sker der noget med de plakater.. Du er nævnt derovre http://adwatchdanmark.blogspot.com/2007/09/massemedierne-dkker-outdoor-hrvrk.html

   Kommentar by PowerOfBlogs — 11. september 2007 @ 11:41

  24. Først: 9/11 en mindedag.
   Var inde ved US ambassaden med en lille blomst og et lille lys. Elektrisk fyrfadslys, der lyste, mens de 6 levende lys var blæst ud.

   Dernæst en glad nyhed fra Norge:

   Fiskerstrand valgt inn i Oslo
   Av Harald Amdal og Dennis Ravndal og Jostein Matre 11.09.2007 kl. 14:44 Kilde: VG NETT

   (VG Nett) Toril Fiskerstrand, som tidligere i valgkampen ble beskyldt for å komme med rasistiske uttalelser, er valgt inn i Oslo bystyre.

   Velgerne straffer dermed ikke Høyres Toril Fiskerstrand for de hun kom med om innvandring i valgkampen. Tvert imot får hun fast plass i Oslo bystyre, takket være mange personlige stemmer, ifølge NTB.”

   Findes det, findes det her: http://www1.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2007/artikkel.php?artid=162516

   Og i den forbindelse lige lidt HA HA ÆV BÆV:

   SOS Rasisme:
   – Frp ville ekskludert

   Av Dennis Ravndal 11.09.2007 kl. 14:57 Kilde: VG NETT

   (VG Nett) SOS Rasisme er skuffet over at Toril Fiskerstrand (H) ble valgt inn i bystyret. Hadde hun vært et Frp-medlem, ville de ekskludert henne, mener de. ”

   Det findes også her: http://www1.vg.no/nyheter/innenriks/valg-2007/artikkel.php?artid=162520

   Tegner der sig måske nye tider og blæser nye vinde i Norge?

   Kommentar by Dansk Realist — 11. september 2007 @ 16:39

  25. ->24 Dansk Realist

   Jeg så det og glædede mig. Det vi kan håbe på er, at flere norske poltikere bliver tiltrukket af, at det giver stemmer at være islamkritisk og/eller indvandringskritisk.

   Nu venter jeg spændt på, om der er kommet flere pakistanere i Oslo bystyre. I forvejen var der 10, og det var alt rigeligt.

   Fra klokken 12 i dag har jeg ikke kunnet komme ind i den norske debat på Aftenposten. Besynderligt. Gad vide, om det har noget med datoen at gøre.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 11. september 2007 @ 17:03

  26. > 19 Kære Mette,

   Beklager hvis min kommentar var for kryptisk. Forklaringen er følgende:

   PC = Political Correctness.
   PC Brigaden = bevægelse der med udgangspunkt i det multi-kulturelle USA efterhånden har vundet fodæste i hele den civiliserede verden. Bevægelsens medlemmer er politkere, embedsmænd og –kvinder, virksomhedsledere, inklusive ledere af medievirksomheder, kunstnere der vil ind i varmen, journalister med flere. Bevægelsens rygrad udgøres af skole- og gymnasielærere.
   PC bruges til at lægge låg på indre spændinger i multi-kulturelle samfund for at opretholde ro og orden. Låget lægges dog kun på flertallet, ikke mindretallene.
   PC er i sit væsen anti-demokratisk.
   Det er PC Brigadens mål at bestemme over, hvad ordene betyder samt hvilke ord der må bruges af hvem og hvordan.
   PC Brigaden er også demagogisk, idet den ihærdigt prøver at bilde folk ind at den kæmper for demokratiet, altså det modsatte af hvad den faktisk gør.
   PC Brigaden er civilisationens modstykke til Taliban.
   Kim Møller gav i sit oplæg ovenfor nogle smagsprøver på PC udgående fra det norske Arbeids- og inkluderingsdepartement, som tydeligvis er en af bastionerne for den norske PC Brigade. Bare navnet siger jo det hele.
   Det var disse smagsprøver jeg brugte i let omskrivning i min kommentar. Da PC brigadister ikke har humor er det altid sjovt at tage pis på dem. OK, måske lidt tyndt pis denne gang, men hva’ fanden …
   Til gengæld en lang forklaring.
   Håber det opklarede mysteriet.

   Kærlig hilsen
   monse

   Kommentar by monse — 12. september 2007 @ 00:55

  27. Jeg tror ikke der blæser andre vinde, men der er ved at opstå en lille, men hørbar modstrøm.
   For et års tid siden blev det pludselig OK at sige ‘hvis I ikke kan lide den måde vi lever på her, så rejs et andet sted hen’ hvilket absolut ikke var sober tale førhen. Der er også bevægelse omkring emnet racisme forklædt som religion, og der er endda højlydt mumlen i krogene om hvorvidt Islamisk Trossamfund kan beholde sin status som ‘godkendt’, da de – som jeg har påpeget her flere gange – ganske enkelt ikke opfylder kravene.

   Måske er vi nået til punktet ‘nok er nok’.

   Kommentar by PeterK — 12. september 2007 @ 07:31

  28. ->27

   For mig ville det helt afgørende gennembrud være hvis problemerne blev adresseret korrekt, altså ikke “fremmedfjendtlighed”, men “islamkritik”, “jihad” og ikke “radikalisering”, ikke “race” men “kultur/religion” osv. Såvel politikere i alle lande som medierne skulle formulere problemstillingen som en kamp mod global jihad, og kontekstualisere den ift. 1300 års erfaringer med muslimsk aggression, og den direkte inspiration fra Koranen osv. og Muhammeds eksempel.

   Jeg ville opleve det som en kæmpe lettelse blot at kunne fokusere på de virkelige problemer, og ikke skulle bruge energi på f. eks. de udenomssnakkere vi kender til bevidstløshed her.

   Jeg tror bare ikke at dette vil ske som følge af oplysning og gradvis bortfald af tabuer, men først i det øjeblik at det går op for befolkningerne at de kønne idealer ikke kan sikre deres børns fremtid. Så kan man blive tvunget til at acceptere indgreb som er utænkelige i dag, lad os sige udgangsforbud på Nørrebro, f. eks., hvis der opstår konstant uro her.

   Problemet er bare, at situationen er så spændt i de offerrolledyrkende parallelsamfund – som vi kender adskillige eksempler på nu – at hvis regeringerne begyndte at nævne problemet ved navn – jihad, aggression legitimeret af islam – ville der opstå massiv uro i alle lande. I tråden ovenover om PETs udenomssniksnak ser vi så hvordan man prøver at løse et problem uden at formulere det korrekt. Utroligt. Jeg ville virkelig gerne vide i hvor høj grad de er sig dette bevidst.

   Var du forresten i Bruxelles i går?

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 12. september 2007 @ 08:39

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper