12. september 2007

DR’s Jens Blauenfeldt om 11. september: Det har amerikanerne godt af

Aftenshowet på DR omhandlede igår naturligt nok en del om terrorangrebene 11. september 2001. Fint nok han er ærlig, men hvad laver sådan en mand på tv.

Louise Wolff, DR: Datoen idag siger altså 11. september, eller på amerikansk – nine-eleven, og det er jo altså denne her dato, som alle der oplevede terrorangrebet på World Trade Center i New York for seks år siden, for altid vil huske, og især vil de huske hvor de præcist var henne. Jens – hvor var du?

Jens Blauenfeldt, DR: Jeg var faktisk på arbejde, og kan huske at jeg sådan blev kaldt ind – nu sker der noget derinde i fjernsynet, og der var jo så brand i World Trade Center, og jeg er faktisk lidt flov over at indrømme det, men jeg tænkte – hey det er amerikanerne, nu får de smæk – det har de rigtig godt af.

Louise Wolff: Tænkte du det?

Jens Blauenfeldt: Det er ikke engang løgn – Jeg er faktisk lidt flov over at indrømme det, men det var sådan – endelig er der nogen der slår tilbage igen, men på den anden side, så tænkte man jo også – hold da op, det er godt nok mange uskyldige det går ud over.

Louise Wolff: Jeg skulle lige til at sige – det var jo noget med som dagen skred frem.

Jens Blauenfeldt: Det var bare sådan umiddelbart. Det lignede en aktionfilm, og så forventede man at så kom Arnold Schwarzenegger eller Bruce Willis, eller nogen andre og reddede det hele.

 • Initiativet Fred og Frihed – Terrorens ofre. Mennesker. Ikke bare tal.
 • Opdate.

 • 12/9-07 DR Presse – Jens Blauenfeldt beklager udtalelse om 11. september.
 • Oploadet Kl. 03:40 af Kim Møller — Direkte link138 kommentarer

  138 Comments »

  1. “og så forventede man at så kom Arnold Schwarzenegger eller Bruce Willis, eller nogen andre og reddede det hele.”

   Gjorde man det?

   Manden maa vaere retarderet. Og Socialist.

   Kommentar by Dansker i TN — 12. september 2007 @ 05:16

  2. Herre gud! drengen er jo bare et produkt af folkeskolens arbejde!
   Da jeg gik ud af folkeskolen vidste jeg alt om Hitler og de modbydelige udryddelseslejre, men intet absolut intet om de ditto sebiriske udryddelses “arbejds”lejre, først i en alder af 18 år, hvor en bekendt gjorde mig opmærksom på mit “røde” syn, og anbefalede mig at læse Gulag Øhavet 1-6, kunne jeg ikke mere overtales, til at blive socialist!
   Ligeledes fik jeg gennemgået Hitler`s udryddelseslejre endnu engang i gymnasit, og igen-igen intet om de sebiriske!!
   Tankevækkende!!
   Kan desværre konstatere, at intet har ændret sig i folkeskolens historieundervisning, let og elegant springes detailjerne over, om de sibiriske udryddelseslejre. Eller også er min datters skole et undtagelses tilfælde??
   Har også bemærket, hvordan min datter kommer hjem med underlige udtalelser, som jeg så må korriger lidt(meget) på.

   Kommentar by li — 12. september 2007 @ 05:46

  3. Hvis den “kære” Jens´s familie kommer ud for en ulykke eller terror, så skal jeg være den første der ringer på hans adresse og skraldgriner ham op i ansigtet..

   Det er sjældent jeg får lyst til vold, men han skulle ha en god gammeldaws røvfuld!

   Mike

   Kommentar by Onion — 12. september 2007 @ 05:54

  4. Selvfølgelig kan en forkvaklet opdragelse – som man klart må formode – undskylde meget, men den unge mand er trods alt TV vært på Danmarks nationale TV! Hvad fanden tænker de på, når de ansætter folk? For nylig var der en Jeppe Nybroe, som blev taget i løgn og derefter frejdigt erklærede i et interview at han ikke var ansat i sandhedsbranchen, men i informationsbranchen (sic!); og nu ham her, der, nåh ja, nu skal jeg vise hensyn over for den unge mand, så lad mig nøjes med at sige: ”med største naturlighed for åben skærm udtaler sig på en måde der antyder, at hans personlighed ikke er så udviklet som man kunne forvente ud fra alderen, selv om han ellers virker normalt begavet”.

   Gud bevare Danmark (ligesom USA har gjort lige siden 2. verdenskrig)

   Kommentar by monse — 12. september 2007 @ 05:58

  5. Det værste er at sådan en udtalelse ingen indflydelse har på hans karrierre i DR, eller mediebranchen i øvrigt. Den vil også gå fuldstændig unoteret gennem alle steder. Jeg forventer ikke et telegram fra Ritzaus i den anledning, fordi i dansk presse er det ikke adfgørende hvad man siger, men hvem der siger det.

   Kommentar by PeterK — 12. september 2007 @ 06:43

  6. Tja…havde knægten frydet! sig over hvis det havde været muslimer der var terror dræbt, så vil jeg æde min hat på, at knægten var fyret og bortvist med det samme, og 48 racisme anklager ville ligge klar hos politiet, og Beate Winkelforvrider hoppe op af sin døs og kaste sig over en fyldig rapport om fremmedhad og RACISME, da idelogien islam jo har fået status som person!!!og derfor også hører ind under menneskerettighederne og må derfor ikke kritiseres…osv…osv..
   Skal lige ud og brække mig…..UNDSKYLD!!

   Kommentar by li — 12. september 2007 @ 06:51

  7. Uha. En af de der tomhjernede typer, der er kommet for langt, fordi han er “god” til at trykke på de knappper, der kommunikerer med de lavere instinkter hos visse typer.

   Det er sjældent, at jeg ser tv, men er det ikke ham, der som mikrofonholder for nøglehulskikkerne smyger sig ind og ud hos de kendte og viser deres hjem fram i “Kender du typen”? Voyeurisme som underholdning.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 12. september 2007 @ 07:15

  8. I dagene efter 11. sep. 2001 kunne man også til min forbløffelse i dagbladet Politiken læse klummer om (det var vist Jørgen Knudsen), at “endelig! det her er noget, vi har set frem til og ventet på”. Det var ved den lejlighed, jeg holdt op med at læse Politiken, og jeg er ikke vendt tilbage.

   Kommentar by AN — 12. september 2007 @ 07:29

  9. Det svin.. undskyld.. jeg taler normalt pænt om andre mennesker men det her er fandenme for groft.

   Er der ikke en kreativ sjæl der har mulighed for at klippe hans udtalelser sammen med optagelser fra 11/9 ? Eksempelvis lade bette Blauenfeldt gentage sin udtalelse efter forskellige klip af flyene der basker ind i tårnene ?

   Efterfølgende skulle de postes på Utube ligesom løgnagtige Jeppe

   Puha hvor er jeg vred

   Kommentar by Flemming — 12. september 2007 @ 07:38

  10. Jeg brækker mig!!!!

   Ovenstående her må kopieres og sendes direkte til DR’s øverste ledelse med spørgsmålet om, hvilke konsekvenser disse udtalelser havde fået, såfremt han(det) havde udtalt sig på samme måde om muslimer.

   Kommentar by Cicero — 12. september 2007 @ 07:54

  11. hehe – man kan ike lave satire idag, virkeligheden overhaler én.
   Mere 1974 end 1974 :-)

   Kommentar by Steen — 12. september 2007 @ 07:57

  12. Betingelserne for at blive ansat på DR er åbenbart at være mindre begavet.

   Kommentar by Christian Lindhardt-Larsen — 12. september 2007 @ 08:10

  13. Beslan – “Endelig er der nogen der slår igen”
   Bali – “Endelig er der nogen der slår igen”
   Madrid – “Endelig er der nogen der slår igen”
   London – “Endelig er der nogen der slår igen”
   Glasgow – “Endelig er der nogen der slår igen”
   Bali – “Endelig er der nogen der slår igen”
   Nørreport Station – “Endelig er der nogen der slår igen”
   Moskva teater – “Endelig er der nogen der slår igen”
   Udslettelse af palæstinensisk raketbatteri – “Endelig er der nogen der slår igen”

   Han er jo bare en ganske almindelig dum 13-på-dusinet USA-hader. Behøver de at ansætte flere af den slags?

   Kommentar by PeterK — 12. september 2007 @ 08:39

  14. Jeg tror desværre der er mange af hans slags rundt omkring, på institutioner som DR, skoler, sågar universiteter – Gad vide hvordan det fårede smil ville have set ud hvis en af hans egne havde været i flyet – eller tror han, at gale terrorister stikker et spørgeskema til potentielle ofre, hvor de kan afkrydse om de er for eller imod USA, før det afgøres om de skal sprænges i luften?

   Gud i himmelen se i nåde til den stakkels idiot!

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 08:42

  15. Har lige været inde på DR og tjekke “Jens Blauenfeldt”s cv:
   Geniet har været rejseleder på Costa del Sol, “og serveret bananer i gorillakostume i den lokale brugs i Ringe” – hvilken BONDERØV –
   ja, man får sgu noget for pengene af DR…

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 08:46

  16. Ser du sådan noget, Møller ? Det gør jeg kun hos min frisør……

   Kommentar by Steen — 12. september 2007 @ 08:51

  17. Ja, jeg var engang udklædt til en firmafest med cowboy-tema. Desværre var kostumet amerikansk sheriff i nybyggertiden, så det diskvalficerer mig jo totalt fra et job i DR. Måske skulle jeg finde den djellabah frem der ligger nede i kælderen, som souvenier fra dengang man kunne rejse rundt i Mellemøsten og Nordafrika.

   DR er tabt. Det kan kun gå for langsomt med at få det nedlagt.

   Kommentar by PeterK — 12. september 2007 @ 09:07

  18. #16 Enig! Det opfylder ikke nogen reel funktion, udover at fylde nationen med bullshit og lallende “ånde-hulning” – Nyhederne er noget debilt bras, man bliver deprimeret af den syge Rend Mig Bo og hans kolleger…

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 09:16

  19. Det handler ikke om de menneskeliv der tages, men udelukkende bødlernes identitet, når et drab skal efterrationaliseres gennem den kulsorte venstrefløjs værdifilter.

   Kommentar by DaLi — 12. september 2007 @ 09:31

  20. Hej, her er pludselig interessante nyheder fra DR:
   “Tredje fyrerunde – 60 medarbejdere får netop prikket” – lejlighed til at få de største idioter ud af svingdøren (ved godt det er superoptimistisk, når den største kandidat hedder Kenneth Bummer)

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 09:37

  21. Hele konceptet med to mennesker, der sidder og sludrer op ad døre og ned stolper, løst og fast om ligegyldigt og eviggyldigt er spild af god sendetid og borgernes licenskroner.

   Uden at påstå at alle unge mennesker er blottet for fornuft og forstand kunne man få mistanke om, at man fra DR forsøger at lefle for et nyt ungt ségment af séere med jævnt hen ubegavet tomgangssnak, en slags “seriøst” sludrende underholdning.

   I øvrigt kilde til undren hos mig, at denne type udsendelser, der med fordel kunne udsendes i radioen i stedet for, bliver ophøjet til “TV”udsendelse?

   Vi skal død og djævel have “syn for sagn” og ikke bare lytte til den udtrykkelige idioti. Vi får til overflod billeder af idiotiens indehavere ;-)

   Da 9/11 fandt sted var der også visse skamløse af slagsen af anden etnisk herkomst på gaderne i Danmark for at fejre “sejren”! Handlinger og udsagn, der præcist portrætterer de pågældende som de stupide, tomme tønder, de er!

   Kommentar by +M+ — 12. september 2007 @ 09:54

  22. nogle få idioter har tænkt det samme om folk i irak..eller uskyldige muslimer andre steder..du burde gøre noget Kim, de er lige her i kommentarerne..

   Kommentar by Allan — 12. september 2007 @ 10:02

  23. Hvis det afgørende er vores karnevalsudklædning må jeg være et godt bud på en ny DR-medarbejder, for jeg er altid udklædt som en frihedselskende sigøjner netop fløjet ind fra Pustaen. Farverige skørter og dinglende guldørenringe ligger parat.

   Men det holder jo nok ikke. Min “kultur” vil sikkert trods alt blive anset for at være alt for vild og utæmmet, når jeg begynder at åbne munden. :-)

   Lidt uden for emnet vil jeg gerne takke Helle Lykke Nielsen for hendes krónik i dagens JP. Godt gået Helle. Du vænner dit til at blive kaldt en løgner, og vi har ikke svært ved at gætte, hvem den muslimske kvinde, som du har været udsat for er. Her på Uriasposten har hun ofte fået med grovfilen – som fuldt fortjent, og vi kan heller ikke forstå, at hun er i gang med et lægestudium.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 12. september 2007 @ 10:04

  24. Sad og så det på CNN den frygtelige eftermiddag.
   Nej, jeg kan ikke skrive om det, sorry. Det var bare for meget.
   Kvinden, der vinkede til os med sit tørkæde ud af et vindue oven over ilden. Nej, desværre. Det går ikke. Det går slet ikke.

   Kommentar by Bodil. — 12. september 2007 @ 10:09

  25. Tja, når man sætter to blondiner sammen for at udrede verdenssituationen…

   Min erindring om 11. september er, at den skabte en form for skæbnefællesskab, og at tilfældige mennesker på gaden spontant udvekslede nyt i løbet af dagen og delte deres medfølelse og bekymringer. Dagen efter var en usædvanlig flot efterårsdag: Gik mig en tur langs Bagsværd Sø og plukkede nødder. Fik mig også en udmærket carbonara på Sofienholm: Deres enorme Dannebrog så helt fantastisk ud mod den klare efterårshimmel.

   I øvrigt har Helle Lykke en forfriskende fordomsfri kronik i JP om den berygtede “ramadan”:

   http://jp.dk/meninger/kronik/article1084237.ece

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 12. september 2007 @ 10:27

  26. Angående DR’s umanerligt dumme og hovne bemærkning:

   Klag til DR. Sen dem en e-mail. Klag så mange som muligt. Klag hver eneste gang kanalen opfører sig uetisk!

   21

   Mette

   Det er samme Helle Lykke Nielsen, der i en kronik for nyligt i Politiken har plæderet for at universitetsuddannelser skal rettes til efter de dårligste studerende, de studerende med de dårligste studereevner: Dem der ikke kan dansk sprog (både indvandrere og gammeldanskere), dem der ikke kan tænke selvstændigt, dem der ikke kan tænke abstrakt og i akademiske termer og metoder. Kort sagt går forslaget, i mine øjne, ud på at lave universiteterne til noget der minder om et udvidet lærerseminarium. (med bederum)

   Find kronikken på Politiken og du vil muligvis skuffes over Helle Lykke Nielsen. Jeg blev i hvert fald skuffet over forslaget. At indrette vores universiteters niveau efter laveste fællesnævner er simpelthen den forkerte vej at gå. Det er socialdemokratisk uddannelsespolitik, som har vist sig at gøre flere generationer af folkeskoleelever historie- og rodløse. Lad ikke det samme ske for universiteterne.

   Kommentar by Janne — 12. september 2007 @ 10:28

  27. -> 22 Kære Bodil

   En fremmed mand skrev et langt brev til mig i dagene efter, han skrev om sit chok og sine mange tanker og sluttede med at undskylde, at han havde et stort behov for at kommunikere med et andet menneske. Han havde set et indlæg skrevet af mig i JP’s netdebat, som var refereret i papiravisen, uden at jeg vidste det. Det og andre lignende breve gemte jeg og vil forsat gemme dem som klenodier, der fortæller om menneskelighed og vores behov for hinanden midt i umenneskelgheden.

   Denne mand var bange for, hvad forfølgelse af terrorister kunne føre til, og selv om jeg ikke husker ret meget af, hvad jeg svarede ham, husker jeg dog, at min holdning var (og er), at vi ikke havde noget valg. Han forudså flere ting, som er ved at ske, og jeg sendte ham en kopi af brevet i aftes, for måske har han glemt det og vil gerne genlæse det.

   Vi har bevæget os meget i de sidste seks år, ikke sandt? Den aldeledes forfærdelige dag var jeg næsten blank vedr. islam. Men vi har gjort det, som vi vesterlændinge er gode til. Vi har samlet informationer og er i gang med at bearbejde dem.

   På Gates of Vienna har jeg fundet dette link til en infam EU erklæring “Europe is threatened by bigots – not by Islam”

   https://wcd.coe.int/ViewDoc.jsp?Ref=PR590(2007)&Language=lanEnglish&Ver=original&Site=DC&BackColorInternet=F5CA75&BackColorIntranet=F5CA75&BackColorLogged=A9BACE

   Mvh.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 12. september 2007 @ 10:37

  28. Man kunne vel forvente bare et minimum af politisk fingerspidstfornemmelse af DRs værter. Det er jo ikke første gang at TV-værter både på TV2 og DR lukker en masse sludder ud. Hvor er det dog pinligt for DRs “Aftenshowet”.

   Kommentar by Jarl Cordua — 12. september 2007 @ 10:44

  29. Hold da kæft, et røvhul… (ja, undskyld sproget)

   Kommentar by islamofascisme — 12. september 2007 @ 10:44

  30. -> 24 Janne

   Helle Lykke Nielsen har tit irriteret mig, men det sidste års tid har jeg mærket en ændring i hendes holdning.

   Hvad du skriver om hendes indstilling til universitetsuddannelsers niveau, kan jeg naturigvis kun på det kraftigste tage afstand fra.

   Hvis vi betragter dagens kronik i det lys, må vi konkludere, at HLN tumler med et problem, som hun ikke er fuldt bevidst om, eller måske slet ikke kan finde ud af. For den medicinstuderende, som hun flere gange henviser til, er vel Helen L, der befinder sig på samme universitet. Vi har virkelig kørt denne Helen gennem rullemaskinen og konstateret, at hun befinder sig mentalt på et tidligt teenagestadium, og at det er besynderligt, når man taget hendes fy6siske alder og studium i betragtning.

   Det er også skræmmende, og jeg tror, at HLN er på vej mod den konstatering. I hvert fald håber jeg det både for hende selv og os andre, for vi har brug for hendes arbejde.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 12. september 2007 @ 10:49

  31. Jeg ser, at linket, som jeg henviste til ovenfor, ikke fungerer.

   Her er det flabede indhold om blind fanatisme. Hvem er de blinde fanatikere? læs og døm selv:

   “Europe is threatened by bigots – not by Islam

   Statement by Terry Davis, Secretary General of the Council of Europe, on the march “Against the Islamisation of Europe” today in Brussels

   Strasbourg, 11.09.2007 – European values are under threat, say the organisers of a protest march under the banner “Against the Islamisation of Europe” which was due to place today in Brussels in spite of the ban by the city Mayor. The fact is that Europe and its values are indeed under threat, but the danger is not coming from Islam. Our common European values are undermined by bigots and radicals, both islamists and islamophobes, who exploit fears and prejudice for their own political objectives.

   The self-proclaimed defenders of European values say that the Mayor has violated their rights under the European Convention on Human Rights. The freedom of assembly and the freedom of expression are indeed essential preconditions for democracy, but they should not be regarded as a licence to offend. I will not enter into the discussion about whether the march should have been allowed or not, but I note that the protesters’ reading of the Convention is selective to say the least. It is very important to remember that the freedom of assembly and expression can be restricted to protect the rights and freedoms of others, including the freedom of thought, conscience and religion. This applies to everyone in Europe including the millions of Europeans of Islamic faith, who were the main target of today’s shameful display of bigotry and intolerance.

   Council of Europe Press Division
   Tel: +33 (0)3 88 41 25 60
   Fax:+33 (0)3 88 41 39 11
   pressunit@coe.int
   http://www.coe.int/press

   Kommentar by Mette (islamofob) — 12. september 2007 @ 10:57

  32. Jeg ved ikke hvad der sker med englændere. Jeg har gennem rigtigt mange år arbejdet tæt sammen med englændere professionelt, og har måske lidt naivt troet på England som demokratiets sidste bastion.

   Tery Davis’ udtalelser falder desværre godt i tråd med Blair’s kryben for Koranen og Islam, og senest udenrigsminister David Miliban’s indlæg i JP i dag, hvor han plæderer for at Tyrkiets optagelse i EU nærmest er EU’s frelse.

   Jeg kunne lynhurtigt komme i tanke om et par østeuropæiske lande der var mere nærliggende, og også mere nærliggende end Rumænien og Bulgarien.

   Kommentar by PeterK — 12. september 2007 @ 11:13

  33. STOP PRESS!!! BINGO!!

   DR’s journalister er blevet fornærmede og er gået hjem!. Dagens bedste nyhed. Måske kommer de til den erkendelse, at vi klarer os fint uden. Monopolets dage er for længst ovre.

   Kommentar by PeterK — 12. september 2007 @ 11:15

  34. Jeg vil gerne endnu engang opfordre kompetente mennesker her på bloggen til at få klippet hans udtalelser sammen med billeder fra begivenheden og få det på youtube..det er nok det eneste der hjælper.

   Vill gerne klage til DR men hvor ?

   for helvede et svin…

   Kommentar by Flemming — 12. september 2007 @ 11:18

  35. FANDEME NEJ! NU ER DET NOK !

   Den forbandede samling venstrefacister på DR må sgu klare sig uden mine licenspenge! Vi har vel frihed her i landet? Også frihed til at undlade betaling til politisk støtte, der er os personligt imod!

   Denne klage er netop afsendt til DR (modtageren hedder forresten Jacob Mollerup):
   ======================================
   Dette klip er læst på
   http://www.uriasposten.dk:

   http://www.uriasposten.net/?p=4911#comments
   ————————————–

   DR’s Jens Blauenfeldt om 11. september: Det har amerikanerne godt af
   Louise Wolff, DR: Datoen idag siger altså 11. september, eller på amerikansk – nine-eleven, og det er jo altså denne her dato, som alle der oplevede terrorangrebet på World Trade Center i New York for seks år siden, for altid vil huske, og især vil de huske hvor de præcist var henne. Jens – hvor var du?

   Jens Blauenfeldt, DR: Jeg var faktisk på arbejde, og kan huske at jeg sådan blev kaldt ind – nu sker der noget derinde i fjernsynet, og der var jo så brand i World Trade Center, og jeg er faktisk lidt flov over at indrømme det, men jeg tænkte – heh det er amerikanerne, nu får de smæk – det har de faktisk godt af.

   Louise Wolff: Tænkte du det?

   Jens Blauenfeldt: Det er ikke engang løgn – Jeg er faktisk lidt flov over at indrømme det, men det var sådan – endelig er der nogen der slår tilbage igen, men på den anden side, så tænkte man jo også – hold da op, det er godt nok mange uskyldige det går ud over.
   —————————

   Hvad bilder den nar sig egentlig ind? Sikke et menneskesyn!

   DR er snart ikke andet end venstrefacistisk og islamhyklerisk reklame. Ledsaget af frådseri i millionklassen (DR-byen), løgnehistorier fra journalisterne (Jeppe Nybroe) og en TopDog (Plummer) der reklamerer for autonome voldspsykopater.

   Derfor indsender jeg nu med framelding af licens, for den slags vil jeg ikke være tvunget til at betale til!

   Men harmdirrende og yderst uvenlig hilsen

   ***********
   ***********

   DR burde meldes til politiet for denne menneskefjendske holdning blandt medarbejderne.

   De vil strejke, ja. Der skal fyres, ja. Fyr hele ledelsen, fyr hele nyhedssektionen, og så kan DR blive en kanal for genudsendelser af UHA programmer helt tilbage fra Sven Pedersens og Volmer Sørensens tid.

   Jeg er rasende!

   Kommentar by Dansk Realist — 12. september 2007 @ 11:24

  36. Det er fanme løgn det her! Det kan simpelthen ikke passe at den idiot siger sådan noget på TV!

   Kommentar by Martin — 12. september 2007 @ 11:35

  37. –> Mike

   “Hvis den “kære” Jens´s familie kommer ud for en ulykke eller terror, så skal jeg være den første der ringer på hans adresse og skraldgriner ham op i ansigtet..”

   Og så synes du at du er bedre selv? Det er helt meningsløst, Mike. Han har jo af uransagelige grunde haft det på samme måde med USA. Så det er ikke længere et spørgsmål om principper, men simpelthen om hvem man holder med. Og så har du absolut ingen moralsk “high ground”. Meget typisk ekstremistholdning. Man tager afstand fra barbari, men kun når det er ‘de andre’ der begår den. Ingen selvkritik og ingen principper.

   Mvh

   Kommentar by DrJ — 12. september 2007 @ 11:35

  38. ->30

   Det kan undre, at en Mellemøstekspert som Helle Lykke Nielsen stiller sig så uforstående overfor reaktionerne på hendes artikel:

   “Hvad der får dem til det, kan man kun gisne om: ønsket om at værne om deres religion, troen på at kende sandheden kombineret med manglende færdigheder i (eller lyst til?) at søge dokumentation, eller måske et ubevidst ønske om at afstive sin sociale position som ”læge in spe” både over for de mange muslimer, der ser dem som rollemodeller, og for det danske samfund i almindelighed??”

   Det kræver såmænd kun et par åbne øjne og en vilje til at se virkeligheden med dem, at opdage, at for de fleste muslimer er enhver omtale af islam i vendinger som kan tolkes som misbilligelse, synonymt med et angreb og en krænkelse. Hun, en uren khafir, har omtalt et centralt muslimsk ritual i kritiske vendinger, hvilket for manges vedkommende fører til total benægtelse, fordi det er “forkert” af kuffar at tale nedsættende om islam, selv om det efter vores begreber ikke er faktuelt forkert. Man oplever gang på gang denne slags sammenstød mellem to tankesæt, og hvis ellers Lykke Nielsen havde viljen til at se det, ville hun ikke kunne undgå at bemærke hvordan disse modangreb oftest har form af udokumenterede postulater. Måske er hun ved at vågne op fra sin dvale.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 12. september 2007 @ 11:42

  39. 30

   Mette

   Jeg sætter også pris på at Helle Lykke Nielsen er kritisk overfor ramadanens fysiske og psykiske følger og gener for de impelicerede og for vores samfundhed som helhed i ramadan måneden.

   Det er faktisk sært at tænke på, at vi her i Danmark bruger flere milliarder på ulandshjælp om året til sultende børn og voksne i ulandene, samtidig med at vi lader børn, unge, voksne og ældre muslimer sulte i en hel måned (ramadan) her i Danmark. Det er en absurd, fornuftsstridig, usund og uforsvarlig udvikling. Det er det samme som at sige: Skidt med at folk sulter her i landet, men dem i ulandene vil vi godt hjælpe. Det er hyklerisk at lade folk sulte her og så samtidig mene sig som humanister i ulandsarbejde. Folk og især børn skal ikke sulte p.g.a. religion eller kultur. Heller ikke i Danmark. Alle bør have ret til at få mad og drikkelse flere gange om dagen hele året rundt, når de skal i børnehave, i skole, laver lektier, går til fritidsinteresser, er ved at uddanne sig, går på arbejde, eller sidder på plejehjem.

   Kommentar by Janne — 12. september 2007 @ 11:45

  40. Det, jeg især har lagt mærke til ved Jens Blauenfeldt, er hans store trang til hele tiden at gramse ved livsstilseksperten, Christine Feldthaus, i sit program “Kender du typen”.
   Bortset fra det, er grunden til, han kan sige, at amerikanerne fik løn som forskyldt d. 11. september 2001, simpelthen, at en sådan tankegang er comme il faut i DR. Sådan tænker alle, og i DR-medarbejdernes verden er der ikke det mindste kontroversielle ved at sige det åbent. Jeg går ikke ud fra, udtalelsen vil få nogen konsekvenser for ham overhovedet, men som det blev nævnt, er der ingen tvivl om, at hvis han havde sagt noget lignende om indbyggerne i et muslimsk land, havde han allerede været ude af døren.

   Kommentar by JanChris — 12. september 2007 @ 11:51

  41. 38

   æv nogle stavebøffer:

   impelicerede = implicerede
   samfundhed = samfund

   Håber meningen går igennem trods bøfferne…

   Kommentar by Janne — 12. september 2007 @ 11:52

  42. Et nærmere studie af Jens Blauenfeldts person bringer ting frem, der visere et klart psykopatisk mønster: Ikke alene fryder han sig over at se tusinder af mennesker brænde ihjel; han udtrykker også (i en BT-artikel) sin sympati for rituel dyremishandling, som han aktivt støtter.

   På alle måder er Jens Blauenfeldt en skidt knægt, der må bekæmpes.

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 12. september 2007 @ 11:58

  43. Jeg havde egentligt tænkt mig at kommentere Blauenfeldts stupiditet, men det er der mange andre der allerede har gjort på glimrende vis, så istedet vil jeg nøjes med at sige…..LUK DR.

   Jo hurtigere D(DR) bliver lukket jo bedre.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 12. september 2007 @ 12:00

  44. Hvis jeg var chef for drengerøven Blauenfeldt, belv han fyret pr. omgående.

   Mon tossen udtaler sig tilsvarende, hvis og når man en krig i MØ rammer uskyldige civile borgere?!

   Blauenfeldt mangler totalt situationsfornemmelse.

   DR bør udskifte hele medarbejderstaben med modne, neutrale personer, der er klar over, hvad en Public Service kanal er forpligtet til at levere til licensbetalere.

   Kommentar by Fie — 12. september 2007 @ 12:07

  45. Mette – Europarådet er ikke EU – men NB:

   her er Davis ikke enig med med Franco Frattini:

   EU’s justitskommissær, Franco Frattini, kritiserede forbuddet og meddelte, at demonstrationer mod islamisering af Europa bør tillades, fordi det »klart befinder sig inden for rammerne af ytringsfriheden.« (JP)

   Kommentar by Steen — 12. september 2007 @ 12:15

  46. Nu strejker de på DR, og der er stor demo i Kbh, med det sædvanlige og yderst forudsigelige hylekor (Flemming Jensen osv., Herre se i nåde..).
   Forslag: lad dem allesammen holde ferie i 3 mdr. ligesom medie-ikonet Jeppe Nybroe,med fuld løn forståes, så kan licensbetalerne bruge tiden til at mærke efter lige nøjagtig hvor uundværlig DR er,
   og hvor meget dummere man egentlig føler sig efter 3 måneder uden skøn-ånder som Reimer Bo, Jesper Blauenfeldt…og og Flemming Jensen (“Jensen Tonajt”…hi, hi, han har også gået på seminariet)
   You Bet…

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 12:17

  47. # 45, Steen: Enig. Europarodet er faktisk endnu værre end EU. En endnu mere virkelighedsfjern og udemokratisk snakkeklub end EU.

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 12. september 2007 @ 12:19

  48. Her er forretningsgangen ved klager til DR.
   Klager skal i første omgang sendes til den afdeling man klager over, og det er tit mere end svært at finde mailadressen. Det skal fremgå helt tydeligt at klagen er en klage, ellers siger de bare det er en kommentar, som man ikke behøver at gøre andet ved end at læse den. Man skal sørge for at dokumentere det man klager over, og her et klip fra hjemmesiden ofte en god ting. Det er svært at løbe fra håndfaste beviser.

   Når det nu er aftenshowet, så har de en mailadresse der hedder
   aftenshowet@dr.dk. Aftenshowet ligger i divisionschef Lisbet Lambert’s regi, så man kan også kontakte hende. Man kan også klage på en on-line formular her:

   http://www.dr.dk/OmDR/Kontakt_DR/Kontaktformular/20061106112043

   Hvis afdelingen ikke reagerer ret prompte max 1-2 dage, så skal man gå et trin op. På klageformularen skriver de 4-5 uger, men det er i modstrid med reglerne om borgernes svar på en henvendelse til det offentlige. Hvis det er aftenshowet, så ligger det under nyhedsafdelinge, og chefen her hedder Ulrig Haagensen. Hans mailadresse er det komplet umuligt at finde, det er lige så hemmeligt som i Sovjet.

   Hvis afdelingen ikke svarer eller giver et utilfredsstillende svar, så er det Jakob Mollerup man skal have fat i. Han er ikke så tosset endda, og absolut modtagelig overfor argumentation.

   Skældsord? Forget it, helt og fuldstændigt. Hold det klart og sobert. Der er ingen grund til at vende folk imod sig med det samme.

   Kommentar by PeterK — 12. september 2007 @ 12:23

  49. Håber, at det ikke irriterer jer, men jeg fortsætter med Bruxelles, for jeg finder emnet uhyre vigtigt.

   Den lille torsk fra DR er derimod helt uinteressant – ud med ham. Ingen licenbetalere er tjent med at bidrage til hans underhold, og det er det, der er det væsentlige i den forbindelse.

   En god ven af mig var i Bruxelles i går og har postet sin beretning i en norsk avis’s netdebat. Jeg går i borgen for, at dette er en meget intelligent og nøgtern mand med stor pondus og erfaring. I øvrigt tror jeg, at han har opholdt sig i de fleste muslimske lande, og ingen kan med rette kalde ham for en hjemmefødding eller fanatiker. Jeg kender hans rigtige navn, i debatten kalder han sig Havkatt og skrev:

   “Som sagt, saa gjort. Tok turen til Brüssel.

   Og fikk se at hele det belgiske politiet var mobilisert. En vakker senhöstdag, med noen lette regnskurer, men ellers pent vär.

   Det var trukket sammen politi fra Antwerpen, Ghent, Brüssel, Liege; med hele kostebinderiet, som vannspröyter, hester, hunder, slagstokker, skjold osv. Selvsagt helikoptre.

   Tipper paa at det var noen tusen politifolk oppmarsjert. Samt en hel del i sivil.

   Ved innfartsveien til Brüssel ble utenlandsregistrerte busser og personbiler stoppet, og holdt tilbake hvis man trodde at passasjerene ville til demonstrasjonen. Det samme skjedde paa jernbanestasjonene; folk ble til dels arrestert i det öyeblikket de kom ut av stasjonen. Det saa jeg selv skje paa Brüssel Centraal, Brüssel Congress og Brüssel Noord. Det samme skjedde paa Metro-holdeplassene.

   Det hörer med til historien at man fra polities side i dagene för hadde informert om at man ville tolerere en forsamling paa Schumann Plaza for islamiseringsmotstanderne, og for en muslimsk markering paa Luxemburg Plaza. Disse stedene ligger ca. 1 km fra hverandre, og politiet ville sperre gatene mellom.

   Og hva fikk man saa se?

   Da jeg kom frem, hadde politiet banket opp og fört bort flere parlamentarikere fra det belgiske og EU – parlamentet. Ogsaa italienske og franske EU-parlamentarikere ble arrestert. Videre ble tilsynelatende vilkaarlig valgte tilskuere hentet ut av mengden, og fikk hendene bundet paa ryggen med kabelbindere, för de ble kastet inn i bussene.

   Deretter besatte politiet plassen, som egentlig er en stor rundkjöring utenfor EU parlamentet. Etter en runde med intervjuer, der politiets brutale fremferd mot fredelige mennesker ble sterkt kritisert av bl.a. advokater og EU ansatte, tok tydeligvis politiets innsatsleder an avgjörelse om komplett forsamlingsforbud. Igjen hentet man mennesker vilkaarlig ut fra mengden, deriblandt en ca. 70 aarig mann, som ogsaa fikk bundet hendene paa ryggen. Han prövde aa sette seg til motverge, og ropte noe om at kona var hjelpeslös dersom han ikke ble hos henne, men mot to storvokste 20-aarige politifolk hadde han selvsagt ikke en sjanse.

   Jeg saa selv at politiet slo mennesker som laa nede, med slagstokker over nyrene og i korsryggen.

   Det var kun noen faa demonstranter som naadde frem til plassen i det hele; langt de fleste ble fanget inn av politiet paa innfartsveiene og jernbanestasjonene. Jeg saa noen “boot boys” som ble fanget inn av politiet; ingen grunn til medlidenhet med dem som er ute etter braak!

   Langt de fleste var likefullt middeladrende, velkledde, rolige mennesker. Fraväret av bannere og paroler var nesten frapperende.

   Muslimene hadde ogsaa sine agenter og provokatörer mellom demonstrantene, baade til aa ta bilder av de enkelte, og for aa lytte til samtaler. En belgisk muslimsk konvertitt gikk fredelig gjennom tilskuermassen og ga sin haand til alle som var villig til aa gi ham haanden. Muligens var hans budskap fredelig; tro det den som vil.

   Og ettertanken? Tusenvis av politifolk. Begrensing av ytrings- og forsamlingsfriheten. Forebyggende arrestasjoner av mennesker allerede paa offentlige transportmidler. Fysisk vold av statsmakten mot folkevalgte. Oppmarsjen av statsvold mot fredelige borgere minte faktisk mye om Lukasjenkos Hviterussland.

   Jo da, det er god grunn til aa gjöre seg tanker om EU og demokrati. Uansett hva man maatte mene om bakgrunnen for akkurat denne demonstrasjonen.”

   http://debatt.aftenposten.no/item.php?GroupID=44&ThreadID=207024&s=&page=3

   Kommentar by Mette (islamofob) — 12. september 2007 @ 12:24

  50. Nu vi snakker afstumpet DDR-propaganda, så var Peter Kær jo også på banen med sine bizarre Castro-rablerier:

   http://www.uriasposten.net/?cat=604

   DR virker mere og mere desperate. “Aftenshowet” er jo et mega-flop: Uoplagte, inkompetente og ucharmerende journalister, der sidder og hælder vand ud ad ørerne. Det er pinligt. Forstår godt, at de har svært ved at tiltrække interessante gæster.

   Kontrasten er massiv til TV2: Hans Pilgaard har pondus, charme og en vis viden (nu er TV-folk jo sjældent de hurtigste knallerter på molen). Og seriøse og travle mennesker med noget på hjerte vil gerne stille op, fordi programmet har en vis substans.

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 12. september 2007 @ 12:29

  51. -> 45 Steen

   Du har naturligvis ret, og du skulle vide, hvor mange gange jeg har oplyst andre om, at Europarådet ikke er det samme som EU. Jeg indrømmer,at det gik for hurtigt, og at jeg lod mig forføre af de blå stjerner, som pressemeddelsen var pyntet med. Faktisk mener jeg, at man burde overveje, om det overhovedet er hensigtsmæssigt at bibeholde Europarådet.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 12. september 2007 @ 12:31

  52. #48: Lyder lidt som en roman jeg engang læste,
   den hedder “Slottet”, og forfatteren, Franz Kafka!

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 12:34

  53. 48 Peter K

   Tak for mailadressen til DR aftenshowet. Jeg har lige mailet til dem og skrev følgende:

   “Den 11. September 2001 så jeg 3000 uskyldige blive myrdet på den mest brutale vis af afstumpede psykopater, hvis eneste mål med deres handling var at myrde så mange kuffar som muligt. Det første jeg tænkte på var, hvordan mine amerikanske venner havde det. Det første Jens Blauenfeldt tænkte var, og jeg citerer: “heh det er amerikanerne, nu får de smæk – det har de faktisk godt af.” Som kunde i jeres “butik” har jeg kun dette at sige. FYR HAM, eller bliv selv fyret.”

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 12. september 2007 @ 12:39

  54. Tv-vært beklager terrorudtalelser

   http://jp.dk/article1085163.ece

   Gnæk.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 12. september 2007 @ 12:44

  55. #49: minder mig om en sang jeg en gang hørte,
   gruppen hedder “The Beatles” og sangen, “I’m Back in the USSR”

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 12:45

  56. >54 LFPC

   Er der nogen der tror på hans anger?

   Jeg gør ikke. Jeg er overbevist om, at han mente detog jeg synes ikke den slags afstumpede mennesker skal lønnes for mine penge. Han må finde en måde at klare sig ved ærligt arbejde. Ellers er der jo altid bistandshjælpen.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 12. september 2007 @ 12:47

  57. #54: Det ser ud til at nytte noget, når bla. bloggere på Uriasposten siger fra! Magen til stupid idiot skal man dog desværre ikke lede så længe efter, men håber alligevel han får et prik med i dagens runde!
   Motherf…..!

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 12:53

  58. #53: WELL DONE!

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 13:02

  59. 34

   Flemming

   Du (og andre) kan klage over DR og Blauenfeldt her:

   http://www.dr.dk/OmDR/Kontakt_DR/Kontaktformular/20061106112043

   Kommentar by Janne — 12. september 2007 @ 13:10

  60. ->56 “Er der nogen der tror på hans anger?”

   Nej, det er altid komisk når nogen bliver tvunget til at beklage noget. Han sagde hvad han sagde, man må gå ud fra at han mente det, med mindre han var på stoffer, momentant sindssyg, eller talte i febervildelse. Men godt at få trukket en streg i sandet, til en undtagelse.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 12. september 2007 @ 13:11

  61. til Janne og mette ang. universiteternes forfald:

   Feminiseringen af vesten har sørget for at begavede mænd fravælges til fordel for ubegavede kvinder. (Man indretter diverse parametre, så de favoriserer piger). Tag lægestudiet som eksempel, eller næsten et hvilket som helst andet studium: Niveauet er gået ned, blevet hønset og klikeagtigt, og meget fokuseret på form og kommunikation.

   Masser af talentfulde hankøn betaler sammen med samfundet en dyr pris for den groteske positive særbehandling af det fantasiløse og middelmådige køn.

   Kommentar by ham — 12. september 2007 @ 13:14

  62. 61

   ham

   Der er nu også en del hankøn der ikke interesserer sig for at læse eller har evnerne til det. Men det er et problem at der nu er så mange kvinder på vores universiteter og andre uddannelsessteder. Der burde være halvt af hvert køn så godt det nu kunne lade sig gøre.

   Så skriver du: “den groteske positive særbehandling af det fantasiløse og middelmådige køn.” Den måde at diskutere på kan jeg slet ikke kan tage alvorligt. Så vil du i dialog skal du nok vælge en anden fremgangsmåde.

   Kommentar by Janne — 12. september 2007 @ 13:23

  63. Klage hermed afsendt !

   Kommentar by Cicero — 12. september 2007 @ 13:26

  64. Nej, Jens Blauenfeldt, din beklagelse duer ikke .

   Det havde den måske gjort, om det den havde omhandlet alle mulige hverdags agtige trakasserier mennesker imellem, hvor du med slet skjult fryd kunne sige det samme, end lige netop et tilrettelagt og vel koordineret mord – i dette tilfælde et massemord på omtrent 3.000 uskyldige mennesker .

   Gad vide hvad du vil sige den dag, der droppes en beskidt bombe eet eller andet sted i den Vantro verden ?

   At det har islamofoberne godt af ?

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 12. september 2007 @ 13:32

  65. #61 og 62: Jeg er enig med dig Janne!
   Til “Ham”: er du misogynist?
   Noget af din argumentation er rationel, men du synes at
   nære en irrationel afsky for det smukke køn!
   Synd for dig…

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 13:33

  66. DrJ skriver:

   “Og så synes du at du er bedre selv? Det er helt meningsløst, Mike. Han har jo af uransagelige grunde haft det på samme måde med USA. ”

   Her må vi belære den gode doktor (mon vedkommende er kvindelig læge uddannet i tidens logikfattige ånd?) om at en forseelse som svar på en forseelse, ikke moralsk står mål med den oprindelige forseelse.

   Thi, hvis den gjorde det, kunne vi ikke have et straffesystem: En mand som indespærrer en anden mand, kunne da ikke få fængselsstraf, og så fremdeles.

   Ønsket om at gøre en ugerning god ved at gentage den mod gerningsmanden, kan sagtens være en del af et sundt retssystem. Vi kunne kalde det “øje for øje”.

   Og så vil jeg bede den gode doktor om at tænke sig bedre om, inden han næste gang plaprer løs.

   Kommentar by ham — 12. september 2007 @ 13:35

  67. Synd for mig? Tjae, det er nok bedre at være en blindt lallende får, som tager livets op- og nedture uden at kny.

   Men nu er menneskers evner jo altså mere ulige fordelt på mænd end på kvinder. Fordelingen har større spredning hos mænd end hos kvinder.

   Og dermed bliver der flere mandlige idioter, og flere mandlige genier. Der bliver selvsagt fleste kvinder inde på midten, hvilket vel kan kaldes middelmådigt.

   Hvis man altså ønsker at udnytte de menneskelige ressourcer ordentligt, bør eliteuddannelser som universiteter indrettes så der er flest mænd. Det vil både give bedre løn, større succes, flere efterkommere etc. for de dygtige.

   Som det kører nu, marginaliseres mænd, samfundets ressourcer går til spilde. Beslutningerne træffes af idioter, de kloge uddør.

   Men kvinderne trives da storartet, når vi ser bort fra deres sexliv (de klager jo over at de tilpasningsduelige mænd, der er endt med, er kedelige). Det er dog en stakket frist, hvilket den muslimske masseindvandring beviser.

   I kan da ikke være et øjeblik i tvivl om, at en kultur domineret af mandlige ledere havde stoppet det forlængst, se blot kønsfordelingen på partierne.

   Kommentar by ham — 12. september 2007 @ 13:43

  68. Man kunne jo sende noget lignende det her til Europarådets pressesenter på pressunit@coe.int

   In a statement issued by Secretary General Terry Davies 11/9 2007, Mr. Davies says
   quote
   “It is very important to remember that the freedom of assembly and expression can be restricted to protect the rights and freedoms of others including the freedom of thought, conscience and religion”
   unquote

   Yes, but that is not not the case here. The demonstration was banned because Freddie Thielemans wouldn’t guarantee the safety of the demonstrators, who has no record of violence anywhere, and because quote “I won’t disturb the Islamic section of the population in Brussels” unquote. He also connects the demonstrators with a lot of views which he positively can’t have any idea of, and which are clearly his own. It is beyond any doubt that Muslim fanatics piloted the airliners into the WTC, and the link between terror and Muslim fanatics is in this case crystal clear. This is also the case in Beslan, the Madrid metro, the London Underground, the discoteque in Bali, and numerous other places. It does look very strange then, that Mr Thielemans on the 9/9 allowed a demonstration which claims that the US and the jews were behind the WTC action. It is obvious that Mr. Thielemans and his police forces are bending under threat by the Islamic population in Bruxelles, and we now have certain proof that might is right in Bruxelles. Such things are the very thought behind the demonstration, and proves why it was necessary.

   The demonstrators were not going to remove the protected rights of others. It was a legitimate expression of being against a certain political agenda, i.e. changing Europe in an Islamic direction, which means removing a lot of protected rights for non-muslims. Note also that it is not about religion, and even using the weakest definition of ‘race’, can’t be called racism. The demo didn’t say ‘remove Islam’ or ‘forbid Islam’, it simply expressed that the adaption of Europe to suit Islamic and Sharia rules should be stopped. Muslims can practice their religion as they please, they have a right to do so laid down in the human rights charter – although their own version, the Cairo Declaration of 1995, doesn’t give the same rights to others. Any authority on Islam, including learned imams, clearly say that Islam is a total solution – Quran, Hadiths and Sharia take it or leave it, and regulate society in detail. That’s not about religion, it’s about how our society should be. It isn’t xenophobia either, as the demo was about the Islamic society model only, and the demonstrators even came from numerous foreign countries, although Belgian police did their very best to forbid free movement inside the EU. The demonstration did not mention Russians, Brits, Swedes, Turks, Lebanese or other nationalities or ethnic groups, so your statement simply doesn’t hold water.

   The people whose rights were not protected, were the peaceful demonstrators, and this – and your statement – will go down in history as a shameful example of the dhimmitude, that eventually will mean a stop for the Europe we know, the civilization that gave the world so much.

   Kommentar by PeterK — 12. september 2007 @ 13:48

  69. Ungdomshus-fascisterne skal vel ud at hærge igen i morgen på deres ugentlige demo-dag? Faktisk sidder Jens Bavlefeldt på billedet lige i skudlinien for en brosten i nakken…

   men jeg tænkte – heh det er Jens Blauenfeldt, nu får han smæk – det har han faktisk godt af

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 12. september 2007 @ 14:04

  70. Han har beklaget det:

   http://www.180grader.dk/nyheder/Jens_Blauenfeldt_beklager_udtalelse_om_11_9.php

   Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 12. september 2007 @ 14:09

  71. Angaaende beklagelsen: hvis man absolut ikke er anti-amerikansk i sin grundholdning, hvordan kan man på ingen måder have et ønske om at give udtryk for det? Man ikke har altsaa.

   Dansk er da et svaert sprog.

   Kommentar by jdm — 12. september 2007 @ 14:16

  72. Plummers t-shirt-budskab = En Nybroe !

   Blauenfeldts beklagelse = en Nybroe.

   Begge faldt først EFTER en massiv rasende reaktion, og undskyldningerne/beklagelserne er udelukkende en trækken-i-land, og ikke oprigtige.

   Kommentar by Dansk Realist — 12. september 2007 @ 14:19

  73. @34 Janne

   Tak skal du have – den er hermed indgivet

   Kommentar by Flemming — 12. september 2007 @ 14:19

  74. -> 68 PeterK

   Glimrende, jeg håber, at du ikke har noget imod, at jeg ekspederer dit indlæg videre nordpå, for dette er jo i alle henseender et grænseoverskridende forløb. Og tak og pris for, at demonstranterne opførte sig ordentligt. Det gør situationen så meget meget mere pinlig for blandt andet Europaparlamentet og kommissionen.

   Hvis Anders Gravers kommer forbi, vil jeg gerne komplimentere ham for hans mod til at gennemføre dette forløb, og fordi det skete på en fredelig måde. Jeg er helt enig i hans bedømmelse af, at det væsentlige er medieopmærksomhed. De mange, der blev hjemme, kommer måske med til næste år eller næste. Selv om jeg vist ikke er enig med ham i alt, er jeg helt på hans side i denne sag. Så tusind tak, Anders, jeg var stolt af jer!

   Og også tak til dig Peter.

   Kommentar by Mette (islamofob) — 12. september 2007 @ 14:21

  75. Aftenshowet har også et kontaktfelt til tips om interessante og aktuelle studiegæster. Det må da være oplagt med Anders Gravers? – så giv dem evt. lige et tip for en sikkerheds skyld…

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 12. september 2007 @ 14:30

  76. #68
   EU-projektet er kørt af sporet, man må som borgerlig vælger tage dette til efterretning, og stemme NEJ til Unionstraktater, o.l., der
   sætte resterne af vores selvbestemmelse skak-mat!

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 15:12

  77. Li 2)

   Jeg hørte heller ikke så meget om GULAG i folkeskolen. Men egentlig heller ikke så meget om Holocaust-historietimerne var en smule lallede i de sidste to klasser. Jeg opsøgte så selv information i folkeskolens og kommunens bibliotek, og der var skam masser af bøger om både nazisme og stalinisme. I gymnasiet lærte mig og min klasse altså også om både GULAG og Auschwitz i historietimerne, og i tysk lærte vi om DDR og Stasis undertrykkelse. Og da vi i filosofi arbejdede med politisk filosofi, deriblandt marxismen, indskærpede vores lærer skam den grusomme karakter af Stalins regime.

   Venlig hilsen
   Jacob A

   Kommentar by Jacob A — 12. september 2007 @ 15:34

  78. Jeg har også fået nok af den kvalmende stodder til Jens Blauenfeldt.
   I flere andre boligudsendelser har han svanset rundt og leflet for Marianne Jelved og andre fra det politiske landskab, som netop varetager DRs interesser.
   Jeg kan kun opfordrer jer alle til enten at klage til DR over stodderens udtalelser:
   jmol@dr.dk
   Eller ganske enkelt udvise civil ulydighed mod DR og opsig din licens til dette indoktrinerende og ensidig nyhedsmedium.

   Kommentar by Mefisto — 12. september 2007 @ 15:37

  79. http://ekstrabladet.dk/112/article336858.ece
   nationalistisk terrorist?

   Kommentar by Allan — 12. september 2007 @ 15:39

  80. Ja, eller måske bare en tosset tosserist?

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 15:48

  81. har du nu været på spil igen Allan?
   rystende med den Jens Blauenfeldt, han skal da bare ud af DR.
   er sgu noget tosset over at betale licens efterhånden.

   Kommentar by klaus.... — 12. september 2007 @ 15:57

  82. Blauenfeldt foretrækker at købe halal-slagtet kød og skider dermed på dyrevelfærden: http://debat.bt.dk/index.php?id=1&view=single_thread&cat_uid=4&conf_uid=30&thread_uid=5117
   Men hvad kan man ellers forvente at en højtlønnet DR-tosse?

   Kommentar by Mikael J. — 12. september 2007 @ 16:06

  83. Tja, beskrivelsen passer jo meget godt på Abdul Wahid Pedersen. Er han ikke også sådan cirkus 63 år? Og islamistisk nationalist (den såkaldte “ummah”).

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 12. september 2007 @ 16:16

  84. -> Janne – ang. overfaldet på kvindekønnet tager vi lige et lille digt, som jeg fandt på document.no ved siden af Baches klassiske maleri af de sammensvorne, der rider fra Finderup lade efter mordet på skørlevneren Erik Glipping. :-)

   “Deeper than the sea

   O what is longer than the wave?
   And what is deeper than the sea?
   What is greener than the grass?
   And what is more wicked than a woman once was?

   Love is longer than the wave,
   And hell is deeper than the sea.

   Envy’s greener than the grass,
   And the de’il is more wicked than a woman e’er was.

   As soon as she the fiend did name,
   He flew away’ in a bleezing flame.

   “Riddles wisely expounded”

   Kommentar by Mette (islamofob) — 12. september 2007 @ 16:36

  85. Meget apropos er der i øjeblikket ingen kontakt at få til http://www.dr.dk/etik

   Men hvad skulle den adresse også kunne bruges til?

   Kommentar by .sfw — 12. september 2007 @ 18:03

  86. 81

   Mette

   Document.no var en af de første politiske blogs jeg faldt over for et par år siden, og hvilken skøn blanding af velskrevne artikler og fascinerende malerier, sågar madopskrifter bloggen er en blanding af. Helt uden at være damet, bare klog og med en veludviklet sans for æstetik og hvad billeder kan fortælle uden ord. :o) Cadoux til digte og Docoment.no. :o)

   Så snart trolden nævnes ved navn, forsvinder HAM ;o)

   Kommentar by Janne — 12. september 2007 @ 18:03

  87. ->74 mette,

   Det er helt OK, jeg hævder ikke nogen copyright her. Desværre var jeg selv forhindret, emn et par af min bekendte var dernede og slap så vidt jeg ved uskadte fra det.
   Belgisk politi…. Førhen skulle man ikke vende ryggen til dem og bøje sig fremover, nu skal man slet ikke vende ryggen til dem. Det er dem fortalerne for fjernelse af de fire forbehold vil have vi skal arbejde tæt sammen med. Skam og skændsel.

   I øvrigt har jeg købt Tin-Tin i Afrika på nettet, de skal f.g.m ikke koste rundt med morfar her.

   Kommentar by PeterK — 12. september 2007 @ 18:14

  88. 82

   Michael J

   Jeg er godt træt af al den eufemisme omkring halal-slagtet kød og at skolebørn i Københavns Kommune nu KUN kan få halal-slagtet kød i deres skolemad. Kig ind på Københavns Kommunes hjemmeside.

   Hvad med at vi i fællesskab sender en klage til Klagekommite for Etnisk Ligebehandling. Det kan ikke være rigtigt at man ikke kan vælge halalslagtet kød fra, med mindre man helt vælger skolemad fra.

   Det er diskrimination af ateister og andre der, f.eks. med reference til slagtemetoden, og af andre principielle grunde, ikke vil spise halal-slagtet kød.

   http://www.klagekomite.dk/?ID=244&AFD=0

   Kommentar by Janne — 12. september 2007 @ 18:17

  89. mette, hvor danser du rundt i sigøjner-outfit fredag aften? Du er en kvinde efter min smag (også Janne og mange andre faktisk, men det vidste I vel godt)

   Kommentar by ham — 12. september 2007 @ 18:26

  90. Blauenfeldt overser tilsyneladende totalt det forhold, at hvis ikke USA af og til havde uddelt lidt “smæk” til diverse diktaturer havde Danmark i dag enten været en raceren filial af Hitlers Tredje Rige eller alternativt udviklet sig til en kommunistisk politistat a la DDR. Måske man burde starte en indsamling til køb af en verdenshistorie til den gode Blauenfeldt. Paul Johnsons “Modern Times” kunne være et godt sted at starte :-)!

   Kommentar by Jakob Ø — 12. september 2007 @ 19:49

  91. #89. Ja men det er “de” da sikkert mageløst henrykte over at være vidende om!! HAA LEE JUL JAA!!:)

   PS: Denne blog’s “faste” skribenter viser det frie ords styrke ved at Demoen 9-11 i Bruxelles, mod islamiseringen af europa bliver omtalt og belyst, selvom “redaktøren” ikke har haft stunder til en selvstændig tråd om det der måske kan gå hen og blive en årlig manifestation af en af trådende i den nødvendige modstand.

   Kommentar by PB — 12. september 2007 @ 19:51

  92. Hr. nullert Blauenfeldt beklager sine stupide udtalelser med ordene, at det ikke var hans mening at være politisk. Hr. Blauenfeldt,hvad var så meningen?
   S.U.

   Kommentar by morlille — 12. september 2007 @ 20:11

  93. #90

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 20:12

  94. “Ifølge divisionschef Lisbet (S)Lambert fra DR Programmer/aktualitet er Jens Blauenfeldts udtalelser klart i strid med DR’s regler for, hvad en medarbejder i DR kan sige”

   http://jp.dk/kultur/article1085163.ece

   Tja, men det plejer de jo at komme nemt udenom. Standard modus operandi er jo så bare at invitere en eller anden “kunstner” ind for at fortælle om sit nye “mesterværk” – samt lige en passant sige noget perfidt om Fogh, Bush, Pia, USA osv. Et eksempel er den hadefulde og skringre Anne-Grethe Bjarup-Riis.

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 12. september 2007 @ 20:17

  95. DR har valgt ikke at genudsende udsendelsen pga. udtalelsen, men den er stadig tilgængelig på DR nettv. Jeg har sikret mig en kopi og er gået i gang med at klippe en lille film til YouTube.

   Kommentar by Jakob — 12. september 2007 @ 20:25

  96. 94. Nicolai

   nu havde jeg ellers lige fået det kvindemennesker ud af tankerne !

   Jeg gyser bare ved at se hendes navn nævnt – for mage til rejekælling ….

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 12. september 2007 @ 20:43

  97. #90: Blauenfeldt læser ikke så meget, fremgår af DRs beskrivelse af vores alle sammens lille nye favorit-skidespræller. Han kan ikke koncentrere sig, hvis ikke der er noget “action” – hvad med en DVD-film – evt om sjove folk der sprænger sjove bygninger i luften, f.eks. vha passager-fly – det synes han jo er så skidesjovt –

   Puhh, irriterende at blive gal over sådan et “Talking Head” – jeg er hamrende træt af ham og hans slags, og nervøs over fremtiden for en verden hvor sådan en #### taler til landet på tvangs-tv-kanalen.

   Kommentar by Winston Smith — 12. september 2007 @ 20:53

  98. ->87

   Jeg kan huske nogle avisskriverier for nogle år siden om at det belgiske gendarmeri skulle opløses, fordi man havde opgivet at reformere det. Det var genneminfiltreret af regulære fascister, som ovenikøbet planlagde statskup i Belgien (svjh). Der var også en masse snavs omkring stay-behind-netværket Gladio (som skulle stå for undergrundsarbejde i tilfælde af invasion fra Warszawapagten). Netværket samarbejdede med hel- og halvfascistiske grupperinger, og blev en kilde til dybt kriminelle og samfundsundergravende aktiviteter bl. a. i Belgien og Italien. Der var en terrorbombe mod Bolognes banegård, som vist skulle være medvirkende til at skabe grobund for statskup i Italien, og nogle supermarkedsmassakrer begået af røvere med tilknytning til Gladio i Belgien. Der var en sindssygt spændende tv-serie om dette netværk på BBC for nogle år siden, det er der jeg husker disse ting fra. Belgien spillede en lidet flatterende rolle, kan jeg huske.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 12. september 2007 @ 20:59

  99. # 97, Bonnichsen ude i hampen: Det var den såkaldte Brabant-bande (efter grevskabet af samme navn). Lederen var en vis Patrick Haemers (en ret farverig fyr – selv om han var udpræget blondine).

   I en anden sammenhæng var der jo en socialistisk minister, der blev myrdet; vist nok i et internt opgør.

   Og hertil allehånde korruptionssager, bestikkelsesaffærer og studehandler, når svinene slås om de fyldte trug med EU-midler.

   Belgien er i det hele taget et misfoster. Og Brüssel er nok verdens grimmeste by. Derimod er det flamske Brugge stadig en smuk by – faktisk er den jo en af den vesteuropæiske civilsations vugger. Bl.a. var det her, familien Boers opfandt den moderne børs (som de så i al ubeskedenhed lagde navn til).

   Kommentar by Nicolai (slamofob) — 12. september 2007 @ 21:38

  100. ->98 “I en anden sammenhæng var der jo en socialistisk minister, der blev myrdet; vist nok i et internt opgør”.

   Det var vist noget med bestikkelse ifb. med køb af helikoptere til det belgiske forsvar?

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 12. september 2007 @ 22:10

  101. Så er den første klage mail i mit liv afsendt.

   Nytter jo nok ikke en rygende fis men still…..

   Kommentar by Nielsen — 12. september 2007 @ 22:35

  102. Desværre er der jo ikke noget nyt i Blauenfelts paranoide tanker. Umiddelbart efter 11-09-2001 gav dansk films største skabhals ( og det siger ikke lidt !), Zentropa-direktøren Peter Aalbæk Jensen det samme, og han blev ivrigt sekunderet af en af betonhovederne på den danske venstrefløj, forfatteren Jørgen Knudsen.
   Og hvad skete der ved det ? Ikke en sk..

   Kommentar by Niels Juel — 12. september 2007 @ 23:20

  103. Hvis den “kære” Jens´s familie kommer ud for en ulykke eller terror, så skal jeg være den første der ringer på hans adresse og skraldgriner ham op i ansigtet..

   Det er sjældent jeg får lyst til vold, men han skulle ha en god gammeldaws røvfuld!

   Mike

   Comment af Onion — onsdag 12. september 2007 @ 05:54

   Jeg er meget enig/Tommy dab

   Kommentar by Tommy brodersen — 12. september 2007 @ 23:57

  104. >LFPC

   Det der skete i bruxelles er overodentligt interessant. Det lader til, at der er indtil flere dagsordener fra borgmesteren og det fransktalende Belgiens side.

   Arrestationen af de flamske parlamentarikere kan meget vel opfattes af flamlænderne, som en uformel krigserklæring fra wallonerne mod flandern.

   Det ser nemlig ud til, at politiet bevidst gik efter bestemte personer ud fra på forhånd skrevne lister. Det ser også ud til, at der var lagt en fælde ud eller madding om du vil. Politiet havde nemlig på tv udtalt, at man ikke ville gribe ind, så længe demonstrationen foregik fredeligt, hvilket den gjorde.

   Hvis man derfor lægger to og to sammen, så ligner det unægteligt en wallonsk krigserklæring mod flandern.

   Jeg håber flamlænderne svarer igen ved at erklære deres uafhængighed og lade sig skille fra de dovne socialister i wallonien.

   Gid vi her i Danmark kunne gøre det samme og lade os skille fra Sjælland eller bare København. Det ville løse mange problemer. Jeg synes seriøst Jacob Haugård var inde på noget af det rigtige, sælg københavn til svenskerne.

   Nå, spøg til side, sagen i bruxelles indeholder i hvert fald mange interessante aspekter, men det mest interessante er hvad konsekvenserne vil blive for EU, hvis Belgien falder fra hinanden.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 13. september 2007 @ 07:43

  105. Hvis det nu havde væretpå årsdagen for massakren i Scrbrenica, at hr. Blauenfeldt havde udtalt:
   ”heh, det er muslimerne, nu får de smæk – det har de faktisk godt af!”

   Mon hr. Blauenfeldt så stadig havde været ansat ved DR???

   Kommentar by Harry Vinter — 13. september 2007 @ 08:02

  106. > 104

   Angående Belgien, så var der endnu en pudsig ting. Det lader til, at det primært var fransktalende betjente, der blev sat ind direkte mod demonstranterne. Man havde ikke fra myndighedernes side tillid til at de flamske betjente ville udføre ordren.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 13. september 2007 @ 08:07

  107. Terry Davies sagde:

   “It is very important to remember that the freedom of assembly and expression can be restricted to protect the rights and freedoms of others, including the freedom of thought, conscience and religion.”

   Interessant. Hvilken domstol har lagt den fortolkning af ytringsfriheden til grund … nogensinde ?

   “This applies to everyone in Europe including the millions of Europeans of Islamic faith, who were the main target of today’s shameful display of bigotry and intolerance.”

   … ahvabeha’r ?`

   Så dette gør sig gældende for “de millioner af muslimer” i Europa? Med andre ord må man ikke benytte sin ytringsfrihed imod muslimer, fordi deres holdninger er funderet i deres tro og dermed er beskyttet af ‘trosfriheden’ ?

   Aha. Så ER det her allerede: Det religiøse diktatur.

   Allan må være lykkelig. Nu mangler vi bare at også “velmenende” bevægelser som fagbevægelsen, miljøbevægelsen og lignende får samme positive særstatus. Så kan vi jo helt forbyde alle partier til højre for SF.

   Kommentar by DaLi — 13. september 2007 @ 09:50

  108. >106 Dali

   Terry Davis har så godt som sagt, at menneskerettighederne kun gælder for dem der har de samme meninger, som han selv. Og for at gøre ondt værre, så er det vist dette europæiske råd som Terry Davis er formand for, der står bag den europæiske menneskerettighedserklæring.

   Så beskytterne af menneskerettighederne har altså besluttet at det kun er socialister, der skal være beskyttede af menneskerettighederne. Nu kan man naturligvis ikke tale om menneskerettigheder hvis ikke disse er universelle og altså gælder for alle. Derfor må man konkludere, at rådet bag den europæiske menneskerettighedserklæring reelt plæderer for afskaffelsen af disse rettigheder til fordel for det politisk “korrekte” (socialistiske) diktatur.

   Jeg var iøvrigt lige inde og tjekke Vlaams Belang på wikipedia. Der var selvfølgelig den sædvanlige kliche, der hæftes på alle partier, som er imod uhæmmet indvandring og multikultur. Men det viser sig, at partiet faktisk er det største parti i belgien målt på stemmer. Alligevel har HELE den europæiske presse åbenbart INGEN problemer med at kalde dem et populistisk højreradikalt parti. Det ville vel omtrent svare til at kalde danmarks “venstre” populistisk og højreradikalt. Men hvad jeg også har fundet ud af de sidste par uger er, at belgien er sådan indrettet, at de to dele af landet hver har vetoret i fælles anliggender, hvilket vil sige at det wallonske socialistparti med kun 20 % af stemmerne bag sig reelt har vetoret i alle fælles anliggender, fordi de har halvdelen af wallonernes stemmer. På den måde har de wallonske socialister kunnet sikre sig mod reformer af det økonomiske system og har altså kunnet tvinge flamlænderne til fortsat at sponsorere wallonsk socialisme. Mange flamlændere er selvsagt trætte af, at se deres penge blive brugt af inkompetente og aldeles korrupte fransktalende socialister.

   Men hvorfor kalder danske medier belgiens største politiske parti højreradikalt?? Hvem har fortalt dem de skulle kalde den det? Hvad faen er det der foregår.

   Danske journalister der for hovedpartens vedkommende betår af socialister, hævder gang på gang, at de skam er objektive nok og ikke lader deres politiske holdninger få indflydelse på deres journalistik. Især netop DR hævder at være selve indbegrebet af objektiv journalistik, men vi må jo konstatere at lige netop DR mere end alle andre danske medier lider under et ubændigt had til alt borgerligt og at dette had helt åbenlyst skinner igennem i deres journalistik.

   Hvorfor undrer venstrefløjen sig egentligt over at DR kaldes den røde højborg. Og hvorfor har det borgerlige Danmark ikke lukket den ækle propagandasender endnu?

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 13. september 2007 @ 10:15

  109. Lad være med at forveksle det Europæiske Råd og andre “autoriteter” som værende vejledende indenfor menneskerettigheder. EMRK er en konvention underskrevet af deltagerlandende og varetaget af menneskerettighedsdomstolen. Om man kan lide den eller ej er en anden sag, men INGEN, INGEN andre kan med nogen form for gyldighed belære mig om menneskerettighedernes indhold og tolkning.

   Og hans tolkning er inkorrekt såvel som en hån imod de frihedsidealer som ligger bag traktaten og konventionen. Det har på inter tidspunkt været meningen at ytringsfriheden skulle “begrænses” af hensyn til tanke og trosfriheden. Tværtimod skal den udfordre disse, men ikke således at det bliver strafbart; Der må altså IKKE opfordres til vold … og det der er værre i den forbindelse.

   Davies’ udmelding er rent spin. Spin spin spin.

   Kommentar by DaLi — 13. september 2007 @ 10:36

  110. ->105

   Jeg prøver altid at opstille forskellige fremtidsscenarier ud fra hvad man kan se foregå i dag. I dag har vi i Belgien et politikorps, som så vidt man kan forstå er glade for at kunne tæve hvem der nu engang bliver anset for samfundets fjender (os!). Ud fra gængse fordomme skulle de nok nærmere føle sympati for vores sag, i og med at de i deres daglige arbejde møder kulturberigelsens konsekvenser. Men prøv så at kigge 20-30 år ud i fremtiden. Hvordan ser de europæiske politikorps ud til dén tid? Er det på nogen måde realistisk at forestille sig en demonstration mod islamificeringen i 2037? Hvad vil konsekvenserne være for de som skulle vove at trodse et forbud?

   Et af tidens helt store mysterier for mig er hvorfor apologeterne og dhimmierne ikke ved selvsyn kigger på de ændringer som kan iagttages i gadehøjde, og spørger sig selv om det overhovedet er muligt at den frihed de tager for givet også vil eksistere århundredet ud. Er det gode samfund vi har overhovedet ikke koblet til nogle bestemte værdier, værdier som ikke er de samme i andre kulturer? Kan man virkelig se så fortrøstningsfuldt på fremtiden, at man slet ikke ønsker nogen debat om den?

   Sagt med andre ord: De unger man ved selvsyn kan se i de fleste klap- og barnevogne i det danske bybillede, er dem som gennembanker dig om tre årtier. Tænk på det næste gang du hjælper med at løfte barnevognen op i bussen.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 13. september 2007 @ 10:53

  111. >108 DaLi

   Hvis du har tid, kunne det være interessant med en udredning af de juridiske aspekter af sagen.

   Men hvis Møller har lyst kunne han jo lave en blogpost om emnet hvor de vigtigste detaljer fra forløbet indgår, således at vi har noget at debattere og drage konklusioner på baggrund af.

   Samtidig kunne DR’s journalistisk i den forbindelse indgå som en del af blogposten. Jeg så ikke selv tv-avisen den aften, men har hørt andetsted fra, at det var en temmelig skævvreden beskrivelse af hændelserne DR diskede op med?

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 13. september 2007 @ 10:53

  112. Der er ikke brug for nogen juridisk udredning; Man skal blot huske a beskyttelsen af troende i EMRK og FN’s MRD går på at beskytte dem imod magter, der vil forhindre dem i at praktisere deres religion.

   Beskyttelsen imod ytringer fungere UDELUKKENDE som imod andre borgere; Altså når der agiteres for vold og diskrimination. Og det at påpege moralske, lovlige eller reelle uhensigtsmæssigheder i sociale og politiske bevægelser, religiøse eller ej, er ALDRIG i strid med menneskerettighederne. Tværtimod. Menneskerettighederne skal sikre eens ret til at tale imod men forhindre at true imod andre dissidenter, de skal med andre ord sikre at debatten holdes på et demokratisk of fredeligt plan, modsat eksempelvis Hitler-tysklands tidlige år.

   I et menneskerettighedsperspektiv er et HUT møde et meget større problem end en anti-ismlamiserings demonstration; Muslimer må finde sig i kritik som alle andre, McDonalds, Scientology, Anders Fogh og Jonni Hansen.

   Velkommen til det sekulære demokrati.

   Kommentar by DaLi — 13. september 2007 @ 11:24

  113. >112 DaLi

   Ok, så man kan altså roligt konkludere i det nærværende tilfælde, at bruxelles-demonstranternes menneskerettigheder blev trådt under fode?

   Min pointe er, at borgmesteren ikke havde ret til at forbyde demonstrationen, idet der ikke var nogen indicier der pegede i retning af, at demonstrationen ville overtræde gældene lov.

   Da han dernæst slog ned på en demonstration der beviseligt var fuldstændig fredelig og på ingen måde advokerede for lovbrud, så trådte han endnu engang demonstranternes menneskerettigheder under fode.

   For ikke at tale om at magtanvendelsen vel altid bør stå mål med truslen, og da der ingen trussel var fra de pågældene demonstranter, var brugen af vold imod dem vel ikke alene overflødig, men vel egentligt ENDNU engang et brud på deres rettigheder, eller hvad?

   Så vidt jeg kan se, har borgmesteren i Bruxelles forbrudt sig mod nogle af de mest grundlæggende principper i den demokratiske retsstat og burde principielt selv befinde sig under tiltale for disse forbrydelser. Eller hvad?

   Jeg er godt klar over, at det er i Belgien og ikke Danmark og at det kan være svært at udtale sig om forholdene i Belgien, men selv Belgien har vel på et eller andet tidspunkt været en slags demokrati?

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 13. september 2007 @ 11:34

  114. I det omfang at forsamlingsfriheden er en menneskerettighed, så ja. Det er jo heller ikke en krænkelse af EMRK’s ytringsfrihed at Nazisterne ikke må marchere på Rådhuspladsen i KBH, de kan jo ytre sig andre steder.

   Borgmesterens begrundelse – deres sikkerhed – er omvendt et knæfald for en totalitær tanke, der er i modstrid med forsamlingsfriheden; Det er en Erausmus Montanus logik, under ingen omstændigheder havde været anvendt “den anden vej” ; Gruppe A plæderer imod Gruppe B. B er IKKE tilfreds! B optræder voldeligt offentligt, truer med vold og har før øvet vold imod folk med A’s meninger. Når man så hos en borgmester skal tage stilling til spørgsmålet, om A’s demonstration er “sikker” nok til at kunne gennemføres, så vil B’s opførsel medføre at A ikke kan demonstrere. Omvendt vil en demonstration for B være lovlig, da A ikke før har optrådt voldeligt og da B’s demo dermed opfylder sikkerhedskravet.

   Summa-summarum: Jo mere vold man udøver og truer med, jo mere kan man tie sine politiske modstandere, fordi disse dermed ikke kan demonstrere “sikkert”. Det er rene SA-metoder på en tid, hvor frihedsrettigheder ellers er markant stærkere i fokus end i førkrigstidens tyskland.

   Dette er i direkte modstrid med menneskerettighedernes grundprincipper, ja.

   Jeg kan kun opfordre SIAD til gennem deres Belgiske forbindelser at indstævne beslutningen posthumt for endelig at lande den hos Menneskerettighedsdomstolen.

   Det er simpel logik. Ikke engang Allan ville kunne argumentere sig ud af dén.

   Kommentar by DaLi — 13. september 2007 @ 12:10

  115. “Det er simpel logik. Ikke engang Allan ville kunne argumentere sig ud af dén.”

   ROFL

   Jeg har endnu til gode, at se ham argumentere :)

   Tak for udredningen. Jeg er forøvrigt ret enig, selv om jeg havde det lidt svært med juraen (men det har vel stort set alle ikke-jurister).

   Jeg mener i hvert fald at Bruxelles har et meget stort forklaringsproblem.

   Forøvrigt er der endnu et problem i Thielemans begrundelse for at forbyde demonstrationen, for angiveligt skulle forbudet skyldes ønsket om, at sikre freden i bruxelles, men alt ved demonstrationen forløb jo helt fredeligt, indtil det øjeblik det wallonske politi greb ind.

   Den eneste trussel mod den offentlige orden den dag i Bruxelles var med andre ord myndighederne selv.

   Anyway. Tak for hjælpen ;)

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 13. september 2007 @ 12:19

  116. –> ham

   “Her må vi belære den gode doktor (mon vedkommende er kvindelig læge uddannet i tidens logikfattige ånd?) om at en forseelse som svar på en forseelse, ikke moralsk står mål med den oprindelige forseelse.

   Thi, hvis den gjorde det, kunne vi ikke have et straffesystem: En mand som indespærrer en anden mand, kunne da ikke få fængselsstraf, og så fremdeles.”

   Et fuldstændigt meningsløst udsagn. Læs Mikes indlæg igen. Var der tale om at Blauenfeldt skulle straffes for sit (i øvrigt straffrie) udsagn? Nej, der var tale om at Mike ville glæde sig, hvis Blauenfeldts familie blev ramt af terror.

   Nu var det det moralske aspekt der blev behandlet i min post.

   Man kan ALDRIG glæde sig over terror. Terror må man tage afstand fra i alle dens former, uanset hvem der begår den. At Mike vil glæde sig over terror, blot fordi den rammer en som (ikke engang fuldhjertet) har glædet sig over et terrorangreb, er blot dobbeltmoral. Det har intet med retssystemet(? – du væver) at gøre. Derimod er det temmeligt barnligt.

   “Ønsket om at gøre en ugerning god ved at gentage den mod gerningsmanden, kan sagtens være en del af et sundt retssystem. Vi kunne kalde det “øje for øje”.”

   Et endnu mere meningsløst udsagn. Kan den, “sagtens være del af et sundt retssystem”? Muligvis. Du plaprer løs om et eller andet, jeg tog blot afstand fra Mikes afstumpede holdning. Vis mig i øvrigt det retssystem, der straffer på den måde. Er det sharia du taler om eller hvad? Det er i hvert fald ikke noget europæisk system.

   “Og så vil jeg bede den gode doktor om at tænke sig bedre om, inden han næste gang plaprer løs.”

   Lige over. Jeg vil dog opfordre dig til i stedet for blot at lade tankerne flyde og komme med underligt vævende udsagn der intet har med den oprindelige debat at gøre, så at tænke lidt mindre, men mere fokuseret, inden du skriver næste gang.

   Mvh

   Kommentar by DrJ — 13. september 2007 @ 14:01

  117. –> ham

   Man kan diskutere, om udsagn som det Blauenfeldt skal være strafbelagte. I så fald ville han måske få en bøde for det.

   (Personligt går jeg ind for ytringsfrihed, en af de væsentligste vestlige værdier)

   Det er simpelthen meningsløst, når du gør det til et spørgsmål om “retssystem”. Hans familie skulle lide et terrorangreb, for at straffe ham for et udsagn…

   Kommentar by DrJ — 13. september 2007 @ 14:06

  118. Detalje

   Brussels was a 100% Flemish (Dutch) speaking town until the midle of the last century when the deliberate “frenchification” policy of the Belgian authorities succeeded in turning it into a predominantly French-speaking city.

   If you support thefreedom struggle of the mainly anti-immigration Flemish people from the dominance of the mainly socialist Wallonians; please refer to this old town as Brussel, Brussels, or Bryssel in Danish. Don’t use the French word Bruxelles. History of the artificial Belgian state

   Kommentar by Balder — 13. september 2007 @ 14:24

  119. -> 114 Dali

   Du har ikke taget FN i ed.

   Mon ikke Europarådet blot følger FN, er det ikke det, der får det til at rable for dem?

   Der er jo noget fuldstændig galt med loggikken i den udsendte erklæring, i og med at den strider mod organisationens egen succes med De Europæiske Menneskerettighedserklæringer, som rådet officielt skal værne om.

   Har vi et link til de udtalelser, der fik JP’s lederskribent til at hvæse mod FN forleden? Hvordan er den præcise ordllyd i den FN udtalelsde, der opfordrer til/henstiller/kræver, at man undlader at kritisere islam?

   Danmarks faste repræsentant i Europarådet kaldes ambassadør og hedder Christian Oldenburg.

   Europarådet har ifølge min ikke helt nye cd-rom med den Store Danske Encyklopædi 1200 medarbejdere i Strasbourg og mere end 350 ikke-statslige eorganisationer tilknyttet. Så det er ikke helt småt, hvad der foregår.

   Jeg vil ikke tøve med at kalde det et forsøg på en en paladsrevolution, og Europarådet handler sandsynligvis i samarbejde med FN.

   Denne gryde må og skal holdes i kog. De skal ikke få lov til at dø i synden eller rettere sagt kue og sløve os til tavshed.

   http://64.233.183.104/search?q=cache:nXTJI2xM_pQJ:www.europaraadet.um.dk/da/menu/Om%2BEuropar%C3%A5det/DanmarkiEuropar%C3%A5det/+danmark+europar%C3%A5det&hl=da&ct=clnk&cd=1&gl=dk

   http://www.coe.int/t/cm/prs_EN.asp

   Kommentar by Mette (islamofob) — 13. september 2007 @ 14:32

  120. Det er fordomsfuldt at kritisere “allans” argumentation, da han endnu aldrig har gjort forsøg på noget, der kan kaldes argumentation – så tvivlen må komme den anklagede til gode…:-)

   Kommentar by Ib Rene, Kolding — 13. september 2007 @ 15:22

  121. DR har da noget sympati her: http://www.din-debat.dk/forum/viewtopic.php?t=11396

   Kommentar by Dansk Realist — 13. september 2007 @ 17:00

  122. @115 (Den er godtnok lang, denne tråd)

   “Forøvrigt er der endnu et problem i Thielemans begrundelse for at forbyde demonstrationen, for angiveligt skulle forbudet skyldes ønsket om, at sikre freden i bruxelles, men alt ved demonstrationen forløb jo helt fredeligt, indtil det øjeblik det wallonske politi greb ind.

   Den eneste trussel mod den offentlige orden den dag i Bruxelles var med andre ord myndighederne selv.”

   Kan borgmester Thielemans ikke indklages for menneskerettighedsdomstolen for at opildne til vold mod en fredelig demonstration holdt i ytringsfrihedens navn?

   Kommentar by Dansk Realist — 13. september 2007 @ 17:04

  123. LFpc:
   “Sagt med andre ord: De unger man ved selvsyn kan se i de fleste klap- og barnevogne i det danske bybillede, er dem som gennembanker dig om tre årtier. Tænk på det næste gang du hjælper med at løfte barnevognen op i bussen.”

   Jeps, tænker oftere på det end før. En lille sorthåret trold, er med en lidt for høj sandsynlighed min morderiske banemand om 15-20 år.

   Kommentar by ham — 13. september 2007 @ 17:57

  124. Til DrJ:

   nu argumenterede jeg jo ikke for at vi havde en retssag. Jeg tog blot dit argument “selvom brian gør ondt mod nogen, må nogen ikke gøre ondt mod brian”, og viste at den moral ville medføre afskaffelse af lov og ret.

   Det er da trist, at du ikke evner at se, hvilket vrøvl du lukker ud – jeg tror de fleste sagtens kan se, at ønsket om at gøre mod Blauenfeldt, hvad han har gjort mod tusinder, slet ikke er lige så umoralsk som Blauenfeldts egen opførsel.

   Mener du også at den som slår igen er lige så skyldig som den der slår en tilfældig mand på gaden?

   Det er faktisk det du siger i din kommentar. At vold ikke må besvares med vold. At indespærring ikke må besvares med indespærring. At tyveri ikke må besvares med bøde.

   Er du dum?

   Kommentar by ham — 13. september 2007 @ 18:10

  125. PS til DrJ: Hvis du selv er den genfødte M. Ghandi, eller måske ligefrem Jesus Kristus, bedes du se bort fra afsluttende negative bemærkning. Nogen mennesker vender jo den anden kind til konsekvent.

   Kommentar by ham — 13. september 2007 @ 18:13

  126. Kan det hollandske Belgien ikke slutte sig sammen med Holland, og så sælge socialisterne til Frankrig? :-)

   Kommentar by ham — 13. september 2007 @ 18:16

  127. -> 126 Balder har med øjeblikkelig virkning fået mig til at gå over til at skrive Bryssel. Det viser sig, at det også er first choice i min retskrivningsordbog.

   Ang. middelmådigheden. I nogle henseender har du ret. Tiden vil vise, om det ligger i generne eller mulighederne. :-)

   Kommentar by Mette (islamofob) — 13. september 2007 @ 18:33

  128. ->123

   Måske sat lidt på spidsen, men jeg synes der er en pointe her. Jeg så for nogen tid siden to somaliske kvinder i bussen, den ene sad med det mindste lille skravl af en unge jeg har set uden for en kuvøse. Måske den lige var plumpet ud mellem benene på hende, ligesom i Monty Python-sketchen om “every sperm is sacred”. Det groteske var, at i kurven under barnevognen lå der en legetøjsmaskinpistol. Så-dan. You can take a Somali out of “the Mog”, but you can’t take “the Mog” out of a Somali.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 13. september 2007 @ 21:22

  129. Der er et par forslag til et europa uden Belgien her:

   http://www.brusselsjournal.com/node/2453

   Sammesteds kan man også finde videoen fra det belgiske politis horrible fremturen. Ren SA, Gestapo, KGB eller hvad man nu foretrækker, desværre er der ingen af os der ved hvad det kinesiske modstykke hedder.

   I øvrigt synes jeg det ville det være en god ide hvis vores blogbestyrer oprettede en tråd om Bryssels (husk det nu – det hedder ikke Bruxelles), og eventuelt flytte indlæggene derover.

   Kommentar by PeterK — 14. september 2007 @ 09:42

  130. Gad godt vide om Jens Blauenfeldt også sad og godtede sig da der var terrorbomber i London, Madrid og på Bali? Det gjorde han jo nok ikke – han synes kun det er sjovt at amerikanere bliver slået ihjel af terrorister. Manden må jo være mindrebegavet. At han har overlevet 3 fyringsrunder i DR er ufatteligt – kæmpe tumpe ;-)

   Kommentar by Thomas W — 14. september 2007 @ 17:21

  131. “Det er faktisk det du siger i din kommentar. At vold ikke må besvares med vold. At indespærring ikke må besvares med indespærring. At tyveri ikke må besvares med bøde.”

   Selvfølgelig besvarer man ikke vold med vold. Man besvarer vold med ret. Sjovt nok også det du nævner i sidste eksempel – ja, tyveri besvares naturligvis med bøde – eller fængsel afhængig af sagen.
   Terrorangreb kan besvares med vold i form af militær ingriben.

   Men Mike nævnte at han ville glæde sig over et terrorangreb på Blauenfeldts familie, fordi han ytrede sig som han gjorde. At besvare en “glædesytring” over et terrorangreb, med et terrorangreb på en persons familie. Tsk.

   Kan du virkelig ikke fatte proportionernes rolle i dette? Hvis man skulle “straffe” Blauenfeldt, så kunne det måske være med en bøde, hvis den slags ytringer overhovedet var strafbelagt.

   Hold stråmændene for dig selv. Selvfølgelig må overgreb straffes. Men øje for øje og tand for tand, er noget civiliserede mennesker er kommet over for længst.

   “Er du dum?”

   Hvis du spørger mig, så nej :-D

   Man kan altid svine folk, hvis man ikke magter argumentationen.

   Nu var det dig der skrev det, og dermed fandt, at det var en passende ting at skrive i en politisk debat! Jeg skal lade det være op til andre læsere vurdere hvad det siger om dig.

   Mvh

   Kommentar by DrJ — 14. september 2007 @ 18:50

  132. –> ham

   Mit sidste indlæg var naturligvis til dig :-)

   Mht. Ghandi, Jesus og at vende kinden til så nej, jeg svarer da gerne igen. Men jeg kan ærlig talt ikke se hvad du vil opnå med den slags kommentarer.

   Kommentar by DrJ — 14. september 2007 @ 18:56

  133. Næee, sådan stod der vist ikke, DrJ. Jeg citerer hele kommentaren:

   Hvis den “kære” Jens´s familie kommer ud for en ulykke eller terror, så skal jeg være den første der ringer på hans adresse og skraldgriner ham op i ansigtet..

   Det er sjældent jeg får lyst til vold, men han skulle ha en god gammeldaws røvfuld!

   Mike

   Mike ville besvarer skadefryd med skadefryd. Uhadada, det er vel nok ondt /ironi

   Du snakker udenom at du moralsk sidestiller en misgerning der ikke er et svar på samme med en misgerning der er et svar på samme. Og udenom at en sådan sidestilling ville umuliggøre straffeforanstaltninger og dermed et retssamfund.

   Jeg tror ikke vi kommer det nærmere.

   Kommentar by ham — 14. september 2007 @ 19:24

  134. Nogen der kender idiotens e-mail så man kan maile ham med sine synspunkter?

   Kommentar by Lars — 14. september 2007 @ 19:37

  135. Helt ærligt, så er, den (umiddelbare!!!)tanke Jens Blauenfeldt tænkte d. 11/9 2001, en (umiddelbar!!!)tanke, som jeg tror han delte med en meget stor del af den danske befolkning den dag. Hans efterfølgende tanker var da også tiltænkt ofrene, og det samme var alle de førnævnte danskeres. Hvorfor skal han gå ud og undskylde, hvad han sagde, at han tænkte, når det han sagde ikke var en tanke mod ofrene, men mod nationen USA, som mange mener har lidt for stor indflydelse på mange sager her i verdenen, og det mener også højreorienterede!, og ikke kuun de venstreorienterede, som mange af jer åbentbart mener går ind for terrorisme. Lad dog manden bruge sin ytringsfrihed, og så må i (og Søren Pind) bruge jeres tid på pendantiske debatter, som (hvor kloge i end lyder) må anses for at være betydningsløse..

   Kommentar by Qui Bono — 16. september 2007 @ 20:13

  136. Jeg syntes at Jens virker ret sød, nok.

   Kommentar by Miiq — 11. oktober 2007 @ 20:12

  137. det røde felt er der ikke tids nok at man kan læse det hele moske 30 sek. mere ville gøreen forskeld.

   Kommentar by knud ejner østergaard prdersen — 16. oktober 2008 @ 23:49

  138. det røde felt vises ikke tid nok,moske 30 sek. mere, så har vi tid til at læse det hele, medenes man lytter til det der bliver sagt under indterviuet

   Kommentar by knud ejner østergaard prdersen — 16. oktober 2008 @ 23:55

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper