1. juli 2013

Jubilæumsfesten ved Mossø, lørdag d. 29. juni 2013 – Helstegt pattegris, mjød og godt selskab…

Jeg har adskillige potentielle posteringer liggende i indboksen, men det må vente, for det er blevet sommer. Min sommerferie blev indledt lørdag med festen i anledningen af mine 10 år på uriasposten. Kun en brøkdel af de faste kommentatorer var inviteret, og da mange har oprettet profiler med fake-emails, blev det ikke en egentlig fest for Uriaspostens kerne-læsere, men mere en fest for godtfolk der på den ene eller anden måde har været i kontakt med mig de senere år. Andre bloggere, gæste-skribenter, venner, kilder, og lignende.

Vi blev hele 75-80 på dagen, der blev budt velkommen på en skøn lokalitet ved Mossø. Folk kom fra hele landet, hovedsageligt fra hovedstaden, men der var også prominente gæster fra Sverige og Norge. Et par stykker ankom på cykel, andre i biler, tog og minibus. Godt halvdelen overnattede i anneks, telte og campingvogn.

Vi startede med kolde øl og vand ved 13-tiden, helstegt pattegris og mjød fra tønde i vikingeteltet ved 18-tiden, og hele aftenen og det meste af natten var der hygge omkring bålet. Det var koldt for årstiden, men trods alt tørvejr. Jeg havde ikke planlagt underholdning, men flere havde medbragt guitar. Den højreorienterede visesanger Mister Jones gav den fuld skrue, og spillede blandt andet ‘Hymne til Fortuyn’, senere underholdt Hans Erling Jensen med anekdoter og kulturkritiske sange.

Efter midnat – næsten i mørke, talte værten Svend lidt om egnens stolte historie, der blandt andet inkluderede bondehære og drabelige slag. Svends charmerende kone og døtre deltog i samtalen, den ældste med studenterhue, idet hun netop var blevet student med et 12-tal i nyere dansk historie – meget passende, for en analyse af en tale af Mogens Glistrup. Hun er fan af Ayaan Hirsi Ali, og skal nok drive det vidt.

Da jeg udmattet gik i seng ved halv tre-tiden, var der stadig liv i den hårde kerne, og ved 9-tiden i morges var flere i gang igen med Gammel dansk og Rød Aalborg. Den sidste drukket af Kimporator’en under kampråbet ‘Ned med de røde’, hvad næsten reddede de ridser i lakken det gav for ‘Anti-feminismens førstemand’, at blive set offentligt med sin nye kæreste.

Gavebænken blev hurtigt fyldt med flotte gaver, og jeg bliver formentligt 50 år før jeg kommer igennem de mange flasker whisky. De mange venlig ord holder dog længere, og personligt fryder jeg mig over at folk med vidt forskellige baggrunde talte i timevis om det land de har kært. Kort, lang eller ingen uddannelse – alle danere.

Jeg var ikke særligt aktiv med kameraet, men herunder lidt stemningsbilleder.

(Foto fra Snaphanen; Se også Reaktionære refleksioner)

Drikbart: Spumante: Ferrari; Hvidvin: Bourgogne; Rødvin: Barolo, St. Emillion mfl. Rom: Trois Riviéres mfl.; Whisky: Powers, Grant’s, Jameson, Highland Queen Majesty (2), Bushmills, Stauning, Nikka & The Arran Malt. Kurv med diverse eksotiske øl, herunder Judgment Day Ale, Delirium Tremens, Samiclaus, Putin mfl. Kurv med rødvin, kaffe, karameller og nødder.

Ikke-drikbart: Winston Churchills taler (2 bd), Verden i krig (Churchill, 2 bd); Muhammed (Nicky Bonnet), Halvmåne og Hagekors, De danske fugle, Grundlovens frihedsrettigheder, Egne veje (David Gress), Lemonheads’ Suck on this, Lars Vilks’ Carravagio (signeret), sparegris påtrykt ‘Tryn dem, Kim’. Leatherman Charge TTi, og diverse monetære bidrag.

Oploadet Kl. 14:44 af Kim Møller — Direkte link140 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/49262/trackback

140 Comments »

 1. Det ser jo dejlig dansk og hyggeligt ud !

  Endnu engang tillykke og god sommer :)

  Kommentar by Spinner — 30. juni 2013 @ 20:01

 2. Tillykke endnu engang med jubilæet.Tak for en dejlig dag med en masse hygge og mange dejlige mennesker..God sommer..:)

  Kommentar by Michael — 30. juni 2013 @ 20:19

 3. Havde jeg jeg vist, at der blev serveret gris på spid, så havde jeg sat familien på vågeblus.

  Et stort tillykke skal lyde her fra Dragør.

  Kommentar by Morten Dreyer — 30. juni 2013 @ 20:38

 4. Ser supergodt ud. Tillykke Kim:-)

  Kommentar by Sigwar — 30. juni 2013 @ 20:41

 5. Hvor er jeg glad for at der blev holdt et sådan arrangement. Håber på flere af den slags arrangementer så flere Uriaspostlæsere kan mødes og udveksle erfaringer og godt humør.

  Kommentar by Lars H — 30. juni 2013 @ 21:09

 6. Det ser hyggeligt ud. I havde forhåbentligt en god fest. Hvis Svend er den samme Svend, der ofte kommenterer på bloggen, så er jeg en stor fan af hans kommentarer.

  Forhåbentligt fortsætter Uriasposten 10 år mere.

  Mvh

  Mackety

  Kommentar by Mackety — 30. juni 2013 @ 21:52

 7. Danmark er landet hvor Danskerne bor og der ingen tvivl om hvor længe Danskerne har boet i Danmark,Dannebrog er Danmarks nationalsymbol og de skeleøjede Muslimer der nyder at brænde det Danske flag af er fjender af Danmark,politikerne på Christiansborg der opsætter Bornholmske granitblokke af skræk for et Muslimsk forår er rådne mennesker der lukrerer på andre menneskers penge.Danskerne ligger som de redt,indvandringen fortsætter lig de sidste 40 år.

  Kommentar by emmagad — 30. juni 2013 @ 22:05

 8. Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til!

  Kommentar by Fabrice S — 30. juni 2013 @ 22:06

 9. En herlig aften og nat, hvor nye venskaber blev smedet…
  Tak til dig Kim for invitationen og til værtsparret for at lægge smukke omgivelser til lejligheden.

  Michael og Maja.

  Kommentar by Michael Sjøberg — 30. juni 2013 @ 22:15

 10. Dannebrog er faktisk mere end vigtigt her. Hvilket smukt flag !
  Det er stoltheden selv.

  Kommentar by Spinner — 30. juni 2013 @ 22:42

 11. […] Ti år er en meget høj alder i blogverdenen. Så var man en af de allerførste. Jeg kendte Kim inden da, og da han diskuterede ‘blog’, var jeg helt blank på. hvad det var for noget. I gårfejrede en perlerække af læsere, skribenter og kulturpersonligheder fra hele Norden bloggen i den skønne midsommernatur. Jeg bringer et foto af sommernatten og Gudenåen ved Mossø, og lader Kim selv styre omtalen og fotoanvendelsen: Jubilæumsfesten ved Mossø, lørdag d. 29. juni 2013 – Helstegt pattegris, mjød og godt selskab… […]

  Pingback by Morten Messerschmidt / Zenia Stampe: Ytringsfrihed « Snaphanen — 30. juni 2013 @ 23:04

 12. Nu omfatter Mossø-egnens stolte historie altså også din og Uriaspostens 10 års jubilæumsfest. Stedet er godt valgt. Selskabet og forplejningen ser også ud til at være helt i orden.
  Dog er det lidt foruroligende, det du skriver angående Kimporator’en. Tænk, hvis han ender med at blive lykkelig gift, så kan han jo ikke bliver pave :-) :-) :-)   
  Nå, spøg til side, Uriaspostens baggrund er jo dybt alvorlig. Dens eksistens er stærkt nødvendig og du er den rigtige mand på rette tid og sted, som har valgt at løfte opgaven. Det er stort.
  Du er ikke alene, heldigvis, selvom kredsen af borgerligt nationale meningsdannere, som du tilhører, er lille i sammenligning med det overvejende skattefinansierede socialistiske establishment, der dagligt fylder de etablerede medier med løgn. Det er objektivt set en meget ulige kamp på meninger, men hvad I mangler i kvantitet og skattefinansierede ressourcer, har I til gengæld i saglighed, fakta, redelighed, og, med henvisning til Thomas Paine, sund fornuft.
  Det ulige magtforhold betyder, at du og kredsen af borgerlige meningsdannere betaler en høj personlig pris for at dokumentere establishment ’ets landskadelige virke og hykleri. I har min dybeste respekt. Jeg er som dansker meget taknemmelig for, at I har modet og mandshjertet til at stille jeres skrive- og talegaver til rådighed for Danmark i så ond en tid.
  Endnu engang tillykke med jubilæet, og tak!

  Kommentar by monse — 30. juni 2013 @ 23:39

 13. Tillykke, Kim.

  http://tinyurl.com/paf5u2p

  Kommentar by Snaphanen — 30. juni 2013 @ 23:57

 14. Det ser godt nok hyggeligt ud. Man skulle næsten have været der selv.

  Det eneste der så mangler nu er en spydig kommentar fra hr. Halvorsen. Det plejer han jo altid at komme med når personer han anser for at være højreekstremister samles for at hygge sig. :P

  (Ironi forekommer)

  Kommentar by Erik Jørgensen — 1. juli 2013 @ 00:10

 15. Hvem er kvinden helt til venstre på billedet under grisetrynen? Hun er godt nok lækker!

  Kommentar by Jensen — 1. juli 2013 @ 00:15

 16. Tillykke Kim – du er en hædersmand og har min dybeste respekt. Dette selskab ser godt nok hyggeligt ud. Som den gamle nedkastningschef Jens Toldstrup fra Nordjylland under anden verdenskrig sagde “Uden kamp – ingen sejr”.

  Kommentar by T Jensen — 1. juli 2013 @ 02:04

 17. Til lykke, og takk for en særledes god blog! Hadde man bare grillet gris slik at duften hadde fylt det ganske land!

  Kommentar by Breidablikk — 1. juli 2013 @ 02:14

 18. Fine billeder af et flot arrangement, jeg godt gad at deltage i. Hverken ti vilde heste eller et svendegilde dagen forinden skal forhindre mig i, at deltage næste gang.. :D

  Tillykke med de første 10 år og god sommer .. sol og varme kom frisk..

  Kommentar by Iznogut — 1. juli 2013 @ 02:16

 19. Jeg var ikke med til festen men et kæmpe til lykke fra Ludvigsen. Blot håber jeg, at grissebassen ikke blev halal slagtet.

  Kommentar by ludvigsen — 1. juli 2013 @ 02:37

 20. Stort tillykke her fra!

  Kommentar by Eyvind Dk — 1. juli 2013 @ 04:17

 21. Godt gået… og stort tillykke igen…

  Kommentar by ny kommentator — 1. juli 2013 @ 05:14

 22. Tak for alletiders fantastiske traktement, det var virkelig hyggeligt at møde dig, samt hilse på nogle af de andre skribenter og et par af dine øvrige bekendte: Er i skrivende stund først lige blevet nogenlunde menneske igen! ;-)

  Og især tak til Svend og hans søde familie for at lægge grund til arrangementet i de – selv for en ret naturpriviligeret nordsjællænder? – helt utroligt smukke omgivelser, der var som taget direkte ud af en gammel fædrelandssang: Det er tydeligvis alt for sjældent, jeg kommer til Jylland…

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 1. juli 2013 @ 05:54

 23. Dejligt at høre om den vellykkede fest.
  Endnu engang tillykke Kim og tak for dit initiativ og Uriasposten!

  Kommentar by Torben — 1. juli 2013 @ 08:32

 24. Ser hyggeligt ud! Og helstegt pattegris er bare det bedste. :)

  Kommentar by NulTolerance — 1. juli 2013 @ 08:36

 25. Nu ærgrer jeg mig endnu mere over at jeg ikke kunne komme. Sikke en skøn fest.

  Kommentar by anonym — 1. juli 2013 @ 08:50

 26. Tak for sidst! Til 20-års-jubilæet vil jeg dog gerne bestille fem til ti grader varmere vejr.

  Kommentar by Vagn Henning — 1. juli 2013 @ 09:12

 27. Festligt ser det ud, og atter til lykke!

  Kommentar by Crass Børsting — 1. juli 2013 @ 10:13

 28. Det ser superhyggeligt ud – og med go`mad.Ville ønske jeg havde kunne deltage.

  Tak for upload.

  Kommentar by -by Proxy- — 1. juli 2013 @ 10:17

 29. Lykke til i de næste 10 år!

  Kommentar by JC — 1. juli 2013 @ 11:07

 30. Hjertelig tillykke med jubilæet, Kim. Hvor har du gjort det godt! Jeg håber, at du har tid, lyst og kræfter til at blogge mindst 10 år mere. :)

  Apropos gris (på gaflen), så må danske plejeforældre nu ikke mere servere grisekød til plejebørn, hvis de kommer fra et koranisk hjem.

  “Plejefamilier må ikke længere servere svinekød for deres plejebørn, hvis de biologiske forældre ikke ønsker det.” (2013)

  kristeligt-dagblad.dk/artikel/515877:Danmark–Forbudte-frikadeller-skaber-igen-debat

  Hvor islam kommer ind, kræves andet (anden kultur) fjernet. Det ses mange steder efterhånden. Juletræ forbydes, håndtryk til kvinder forbydees, nej til hijab (i butikker/butikskæder) forbydes, nej til halal slagtet kød forbydes, nej til halal mad til skoler forbydes osv. osv.

  Kommentar by Liva — 1. juli 2013 @ 11:27

 31. Jeg var desværre forhindret p.g.af datter-besøg fra udlandet, men næste gang vil jeg satse på sagen.

  Kan iøvrigt helt tilslutte mig de ovenstående ærede talere: Tak til Kim Møller for et stort og banebrydende arbejde i oplysningens tjeneste, og skam få de, der gør hans blog så nødvendig. For ikke at nævne de voldspsykopater, der truer anderledes tænkende.

  Det kan godt være, at den vestlige civilisation går ned, ligesom Romerriget og alle andre store civilisationer før os, på grund af forkælelse, sløvhed og naivitet. Men vi vil gøre vores til at forhale processen!

  Kommentar by Gunnar Biering — 1. juli 2013 @ 12:08

 32. Jeg håber, at vi er endnu flere næste år, hvor arrangementet vil nå nye højder, da vi nu har lært hinanden at kende.

  Kommentar by Pelle Pik — 1. juli 2013 @ 12:56

 33. Tak for en god jubilæumsfest. Altid rart at møde mennesker, som man ikke på forhånd kender og til hvem man kan sige sin uforbeholdne mening om rigets tilstand, uden først at skulle fiske efter, hvor der er sympatisk bid.

  Kommentar by Menig 442 — 1. juli 2013 @ 14:26

 34. Det ser rigtigt hyggeligt ud, det midtjyske søhøjland er i min optik noget af Danmarks absolut smukkeste natur. De skønne omgivelser kombineret med gode nationalsindede – sådan en aften ikke være kedelig. Ærgerligt at min kalender allerede var booket.

  Kommentar by Polka Charlie — 1. juli 2013 @ 14:28

 35. Jeg siger tak for en spændende aften. Det var godt at møde nogle af dem man fra tid til anden debatterer med. Rammerne var fantastiske. Stor tak til Svend for at lægge husrum til.

  Kommentar by Høgsbro — 1. juli 2013 @ 15:39

 36. Og jeg ser at kimporatoren var der. Næste gang vil jeg introduceres!

  Kommentar by Høgsbro — 1. juli 2013 @ 15:45

 37. Flotte billeder. Og fantastiske omgivelser!

  Kommentar by Morani ya Simba — 1. juli 2013 @ 16:29

 38. Maden så søreme lækker ud.

  Men sikke en primitiv comboy-bukse-forsamling, der fejrer eget sortsyn.

  Kommentar by Venstrefløjen — 1. juli 2013 @ 16:35

 39. Vindfløjten er måske god, at forklare, hvad han mener med “en primitiv comboy-bukse-forsamling, der fejrer eget sortsyn”?

  Især, hvorfor hans personlige vrangforestilling skal opkastes på denne blog??

  Kommentar by Iznogut — 1. juli 2013 @ 16:47

 40. Venstrefløjen

  “primitiv comboy-bukse-forsamling”

  Håber, at vejret tillader shorts næste år. Måske cowboy-shorts eller er det for corny?

  Kommentar by Pelle Pik — 1. juli 2013 @ 16:54

 41. Tak for en forrygende aften!
  Betagende naturskønne omgivelser og et stolt vejende Dannebrog. Sikke en ramme for en fantastisk oplevelse. Hygge med dejlige mennesker, som jeg håber at se igen.
  Tak for det.
  Tak for bloggen, Kim.

  Kommentar by Carsten Larsen — 1. juli 2013 @ 17:22

 42. træls kroppen ikke lige var i hopla, men næste gang må den tage sig sammen for hel gris og en halv nats fest kunne være hyggeligt, i godt lag

  Kommentar by broholm (ordblind) — 1. juli 2013 @ 18:32

 43. Tænk hvis Kim Møller havde offentliggjort tid og sted for festen !

  så havde venstrefløjens tæskehold ødelagt det hele

  den fornøjelse fik de heldigvis ikke, men det er tankevækkende at vi
  i 2013 skal holde et sådan arrangement hemmelig, ytringsfrihed og forsamlingsfrihed har trange kår.

  Kommentar by k.m. — 1. juli 2013 @ 18:37

 44. ->Høgsbro: Vi hilste skam på hinanden. Jeg tog fejl af dig og din fætter.
  ->k.m.: Ja, sådan er det jo desværre. EDL blev forhindret i at marchere, hvor de vilde halalslagtede en engelsk soldat, og SIAD har heller ikke ordentlig forsamlingsfrihed. Lad os håbe den dag snart kommer, hvor vi kan mødes og tale frit uden frygt for vold.

  Det var en dejlig fest, og jeg er stadig antifeminist. Mht. pavehalløjet, så er der præcedens for at man godt kan have en frille eller 2 :-)

  Kommentar by Kim Poulsen — 1. juli 2013 @ 18:56

 45. Jo flere billeder jeg ser, og jo flere positive kommentarer, jeg læser, des mere ærgrer det mig, at jeg ikke kunne deltage. Men godt, at vi holder sammen !

  Kommentar by Niels Juel — 1. juli 2013 @ 20:43

 46. Også herfra tak til Kim for et overdådigt arrangement. Til Svend og Svends familie, som lagde værtskab, natur og sikkert en frygtelig masse arbejde til. Og tak til alle for civiliseret festivitas blandt anstændige og inspirerende mennesker – en vis anden fløj kunne have lært en del. Det hele var så rigeligt turen og hovedpinen værd.

  Kommentar by Claus K. — 1. juli 2013 @ 21:50

 47. Stort tillykke og tak for din fantastiske indsats; men er det ikke lidt farligt at bringe et billede af profeten (billede nr. 7)?

  Kommentar by "skyggen" — 1. juli 2013 @ 22:20

 48. Øv øv øv at jeg ikke kunne komme. Ville ellers gerne have mødt Jer andre “højreekstremister”. At I var rigtig onde, har tydeligvis haft en indvirkning på den omkringliggende natur:

  I fredags blev cykelturen for en 16-årig turist fra Tyskland mere makaber end sædvanlig, da han under sin cykeltur rundt om Mossø ved Skanderborg ifølge eget udsagn mødte en ulv ved Alken. Da et rådyr kom gående med sit lille lam i hælene, kom en høj grå ulv pludselig farende.

  Læs mere: http://skanderborg.lokalavisen.dk/turist-paa-cykel-jeg-saa-ulven-draebe-et-lam-/20130701/artikler/307019987/1395#ixzz2XpiI17B9

  Kommentar by Hr. Naturli' — 1. juli 2013 @ 23:57

 49. Måske var “ulven” i virkeligheden en af Jer, der blot indtog sin naturlige ikke-stuerene form?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 1. juli 2013 @ 23:58

 50. @k.m : Det havde de sikkert.Men muslimerne var næppe kommet.
  Helstegt pattegris er gift for dem :D

  Kommentar by Spinner — 2. juli 2013 @ 00:08

 51. Fantastiske stemningsbilleder ærgeligt jeg ikke kunne komme. Men der bliver forhåbentligt en næste gang, for så er jeg blandt tropperne.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 2. juli 2013 @ 01:32

 52. Et hvidt kors på en rød baggrund, findes der et smukkere flag?
  Men nu varer det nok ikke længe, før spamheksen stamper i gulvet og vil have fjernet korset, der generer hendes imamer. Anna dum som en dør, der ikke kan få nok muslimer til københavn, er uden tvivl også irriteret på hendes muslimske venners vegne.

  Jeg har ikke noget imod kvinder generelt, da de har noget, som jeg ikke har. Men de tre hekse Stampe, Anna dum som en dør og Margrethe Vestager giver mig gåsehud, når jeg tænker på dem. Hvorfor skal Danmarks fremtid og skæbne lægges i hænderne på kvinder, der tænker med følelserne og ikke med lillehjernen? Af hensyn til Pet vil jeg ikke sige mere, men fanden tage dem.

  Kommentar by ludvigsen — 2. juli 2013 @ 06:05

 53. Du er en klam stikker.

  Du udleverer IP adresser til politiet bare de spørger.

  Kan godt forstå de fleste ikke gider indlevere deres email til PET’s register.

  Kommentar by Racialist — 2. juli 2013 @ 07:26

 54. Stort tillykke til Uriasposten, og tak til Kim for 10 års fremragende journalistisk virke – også tak til alle deltagere for en dejlig fest; håber vi ses igen næste år.

  Kommentar by Svend Andersen — 2. juli 2013 @ 10:21

 55. Øv bare jeg havde været der… ser vildt hyggeligt ud og jeg ville rigtig gerne have mødt jer andre ‘ekstremister’.

  Skulle det ikke være en årlig begivenhed med en fest for Uriasposten?

  Kommentar by Martin — 2. juli 2013 @ 11:33

 56. Hr. Naturli’,

  Nej hvor skægt. Jeg tænkte faktisk at det måtte være lige midt i ulvens jyske udbredelsesområde haha

  Kommentar by Morani ya Simba — 2. juli 2013 @ 13:17

 57. Stort tack för en fantastisk kväll!

  Kommentar by Malmöflickan — 2. juli 2013 @ 14:20

 58. Atter engang tillykke til Uriasposten og Kim. Jeg er MEGET trist
  over ikke at kunne deltage i den weekend, men håber inderligt at
  muligheden atter viser sig.

  Billederne udstråler hygge og “Danskhed” samt ikke mindst et håb
  om en bedre fremtid, for Danmark og Danskerne!

  Håbet lever!

  Kommentar by Jesper — 2. juli 2013 @ 16:10

 59. > Racialist — 2. juli 2013 @ 07:26

  “Du er en klam stikker.

  Du udleverer IP adresser til politiet bare de spørger.

  Kan godt forstå de fleste ikke gider indlevere deres email til PET’s register.”

  i) lad være med at skrive ting som gør det nødvendigt for Kim, at udlevere din IP-adresse. E-mail og IP-adresse er i øvrigt to forskellige ting.

  ii) hvis en myndighed har retlig interesse i en brugers IP-adresse og de anmoder om denne, så kan jeg ikke se problemet i at Kim udleverer denne. Så længe anmodningen er velbegrundet og det kan verificeres at det er en myndighedsforespørgsel (og ikke f.eks. Redox som udgiver sig for at være en myndighed), så har jeg intet problem med det.

  iii) PET’s registre… Ja, man kan anskue det på flere måder a) som et hæderstegn , b) som en lærestreg for tåbelig adfærd. Det afhænger helt af årsagen til, at du er havnet der.
  Jeg har selv været bruger på uriasposten i mange år, og det påvirkede ikke min sikkerhedsgodkendelse.

  iv) hvilken relevans har din mavesure kommentar under den aktuelle post? – Ville det ikke være mere logisk om den var postet under OT.

  Kommentar by Polka Charlie — 2. juli 2013 @ 16:33

 60. @Jesper

  Denne gruppe mennesker står ikke fremtiden eller for “Danskerne”.
  Et Danmark for danskerne er nazistisk, det ved vi alle.

  Kommentar by Venstrefløjen — 2. juli 2013 @ 20:08

 61. Igen et hjerteligt tillykke med dagen Kim. Det er dejligt at se, at du blev behørigt fejret.
  Jeg ærgrer mig over ikke at kunne være til stede.

  Kommentar by ComeOn — 2. juli 2013 @ 21:14

 62. Venstrefløjen

  Du illustrerer fint fløjens krise, når du sætter et simpelt lighedstegn mellem danskhed og nazisme.

  Kommentar by Pelle Pik — 2. juli 2013 @ 21:37

 63. Fædrelandet!

  Kommentar by Carsten Larsen — 2. juli 2013 @ 21:50

 64. Fantastisk smukke billeder, og øv øv øv hvor er jeg misundelig. Jeg havde desværre ikke mulighed for at skrive og ønske jer en fantastisk lørdag, men jeg er glad for at i nød den i de utroligt smukke omgivelser. Og igen tillykke Kim, og tak for dit kæmpe arbejde.

  Kommentar by Fritz — 2. juli 2013 @ 22:05

 65. @60 Hvordan føles det egentlig at være så lallenaiv og dybt uvidende? Nå, nej – du er naturligvis ikke engang selv klar over det, så … glem det bare ;)

  Rundkredspædagogerne har sandelig haft heldet med sig lige i dit tilfælde.

  Danskerne har lov til SELV at bestemme, hvem de ønsker at have som
  gæster og indvandrere og betale i dyre domme for, og hvor VORE grænser
  går for, hvad vi gider at se på af ballade, provokerende opførsel, grov kriminalitet, medbragte klannormer og æresbegreber fra den mørkeste middelalder, intolerant, racistisk, fascistisk, hadefuld og kvinderundertrykkende balladereligion samt meget alvorlige hjemlige konlikter og krige, som vore uinviterede “gæster” og “kulturberigere” endda mener sig berettiget til at fortsætte i vore gader.

  Det har absolut INTET med racisme, nazisme eller fremmedhad at gøre,
  sådan som det åbenbart er lykkedes at hjernvaske desperate venstreflippede folk som dig til at tro.

  Men betal dog i det mindste SELV for din tilsyneladende endeløse selvgodhed og din venstreflippede gloriepudsning med fuld skrue på andre danskeres bekostning – og lad dem også flytte ind på dine enemærker.

  Og så ser vi lige på, hvad du så mener om nogle måneder, når du og din familie også SELV har prøvet at blive “kulturberiget” for alvor, ok? :-)

  Kommentar by Bjovulf — 3. juli 2013 @ 03:12

 66. Dejlige billeder, Kim – mange tak.

  I havde da vist en rigtigt god dag med haram-svin og det hele ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 3. juli 2013 @ 03:15

 67. @38 Har du nu også et problem med cowboy-bukser, venstrefløjen? ;-)

  For et par uger siden var det folk i Kansas arbejdstøj, som
  du udtrykte din dybe antipati imod.

  Har du mon et problem med arbejdere og folk i afslappet fritidstøj generelt? Og har du egentlig overvejet at tale med en psykolog eller psykiater om det? Sådan en tøjfobi kan jo godt gå hen og blive til et meget alvorligt socialt handicap, hvis den ikke bliver behandlet og
  får lov til at gro helt uhæmmet.

  Jeg troede eller, at det i vid udstrækning er / var den type jævne vælgere venstrefløjen skulle forestille og normalt indbilder sig selv at repræsentere?! – altså før den lige pludselig satte sig for at svigte dem på det groveste og påføre dem “kulturberigelse” i endeløse baner af folk med totalt uintegrerbare kulturer / religion og meget fremmedeartede normer og værdier – altsammen bare for at kunne dyrke sin egen selvgodhed for fuld skrue på de selvsamme danskeres bekostning – samt da naturlivis også lige at sende den enorme regning – både socialt og økonomisk set – videre til den jævne dansker.

  Og stadigvæk forstår de/ I ikke, hvorfor vælgerne flygter skrigende bort væk fra den evigt frelste venstrefløj? Det er sgu da mageløst!;-)

  Kommentar by Bjovulf — 3. juli 2013 @ 03:33

 68. Godt indlæg Bjovulf. Glem idioten. Manden er et nul, tilmed svagt begavet hvad der fremgår af hans indlæg. Desforuden vil han kun provokere.

  Og så hedder det: Denne gruppe af mennesker står ikke for fremtiden eller repræsenterer danskerne.

  Og så kan man ikke skrive: “Et Danmark for danskerne er nazistisk, det ved vi alle.” Uforståelig gramatik.

  Så tingene hænger sammen. Ringe indsigt og dårlig formuleringsevne. Gør Uriaspostens læsere den tjeneste at fritage os for dine “gyldne” ord. Leg videre med de venstreorienterede fascister.

  Kommentar by ludvigsen — 3. juli 2013 @ 04:03

 69. Venstrefløjen.

  Du har pralet så meget af din uddannelse. Hvad med nu at fortælle os, hvad den består af?

  Kommentar by Sigwar — 3. juli 2013 @ 07:58

 70. Venstrefløjen

  Hvis vejret havde været bedre, havde enkelte sikkert badet nøgne. Men du har vel også et problem med nøgenhed.

  Kommentar by Pelle Pik — 3. juli 2013 @ 08:18

 71. @69 Kaospilot + en bachelor i komparativ diskursanalyse & socialantropologi med hovedopgave i Habermas & Foucault fra RUC? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 3. juli 2013 @ 16:37

 72. Om de pseudointellektuelle uddannelser ;)

  http://www.larso.dk/Elitekulturen.htm :D

  Kommentar by Bjovulf — 3. juli 2013 @ 16:41

 73. En helstegt nazistisk pattegris med i købet venstrefløjen. Utroligt hvad de venstreorienterede råber og skriger op om. Nyd bare den mjød og god gammel dansk mad eller er det no også nazistisk hehe?

  Kommentar by Lion — 3. juli 2013 @ 16:51

 74. Tillykke med de 10 år, Kim. Det ser hyggeligt ud! Minder mig om grisefesterne fra min ungdom, hvor man samles med naboerne.

  Kommentar by Eleutheria — 3. juli 2013 @ 19:07

 75. Venstrefløjen ser nazister alle vegne, det er lige til den lukkede.

  Kommentar by NulTolerance — 3. juli 2013 @ 19:25

 76. Ser ud til at det var en hyggelig dag, håber I nød den. LAd os nu se om der er brug for Uriasposten i de næste 10 år.
  Jeg er tilgengæld glad for at Pet overvåger Uriasposten og ser det som et gode når Kims venner bliver lidt for overdrevne. Men jeg håber at I fik ædt jer en pukkel til og nød den medicin inficeret grisebasse.

  Kommentar by Michael Larsen — 3. juli 2013 @ 20:12

 77. Jeg synes I er lidt onde mod pseudonymet “Venstrefløjen”.
  I stedet for at falde over ham (hende), synes jeg I og jeg skal være glade for hans kommentarer.
  Jeg synes hans betragtninger er besynderlige og ikke særlig gennemtænkte, logiske eller for den sags skyld forståelige.
  Nuvel, det er hans meninger og han fremfører dem her som en enlig venstreorienteret svale.
  Det bør vi faktisk være glade for, så vi kan få indsigt i tankegangen på den såkaldte venstrefløj.
  Han synes et typisk produkt fra RUC, af den type jeg betegner som halvstuderet røver og flipproletar.
  Så i stedet for at overfalde med diverse nedladende kommentarer af mere eller mindre humoristisk art, synes jeg det bedre, at få “Venstrefløjen” til at begrunde og forklare sine synspunkter til alles fordel.
  Han påstår selv at være veluddannet og så skulle det være muligt for ham at argumentere mere seriøst end hidtil. I det tilfælde kan vi jo kun være glade for en nærmere forståelse om hans synspunkter uden at vi deler dem.
  Faktisk skal Uriasposten være glade for vor eneste venstrefløjsdebatør, som tør og vil ytre sig her.
  Så støt om om Venstrefløjseren og få ham til at forklare sine synspunkter, det er mit råd.
  Gælder for den sags skyld også den lettere uforståelige Halvorsen, hvis personlighed står for mig som lidt af en gåde, men så afgjort med stor underholdningsværdi.
  Og til Kim: tillykke med din vellykkede fest i smukke rammer.

  Kommentar by T. Snorrason — 3. juli 2013 @ 20:47

 78. @76 “bedre, at få “Venstrefløjen” til at begrunde og forklare sine synspunkter til alles fordel.”

  Synes egentlig du selv, det lyder helt realistisk, Snorrason? :D

  Manden er jo totalt hjernevasket og betragter enhver, der stemmer
  til højre for SF eller bare tillader sig den frækhed at være uenig i hans ævl, som en potentiel eller udøvende racist, fascist og fremmedhadende svinehund – og hvilke af de sædvanlige “smagfulde” gloser den frelste, uvidende venstrefløj nu ellers lige ynder at kaste om sig med for tiden imod folk, der ikke er politisk korrekte nok i dens virkelighedsfjerne optik.

  Kommentar by Bjovulf — 3. juli 2013 @ 21:13

 79. @75 Mon ikke de også holder godt øje med dig, Michael Larsen?

  Og i dit tilfælde med særdeles god grund … at dømme efter dine
  venstreekstreme synspunkter, som du jo så ofte har været så venlig
  at delagtiggøre os i uopfordret.

  Kommentar by Bjovulf — 3. juli 2013 @ 21:16

 80. – Michael Larsen

  Selvom du skriver det igen og igen på forskellige måder, så er der intet der tyder på at PET bruger tid på Uriasposten. Det er ikke ulovligt at være imod multikultur.

  Kommentar by Kim Møller — 3. juli 2013 @ 22:38

 81. ad 78. Bjowulf.
  Realistisk?
  Det er et kærligt forsøg på at inkludere Venstrefløjseren her på sitet.
  Husk dog på, at han har stor underholdningsværdi og samtidig oplyser os på bedste vis om den stringente tankegang hos Venstrefløjen.
  Kan du forlange mere?
  Nå ja, hans sprogbrug er undertiden lidt primitivt, på trods af hans store uddannelse, men sådan er det tit for folk fra RUC ol., flipproletarer og halvstuderede røvere til hobe.
  Tænk på, hvor få venstreorienterede, der ellers gider kommentere, selv om de nok besøger, denne forfærdelige højreorienterede, ja nærmest nazistiske site!
  (Ja . vi har været gennem begrebet nazisme tidligere, ja forvirringen er stor, ja nazismen er en del af socialismen. Så skulle den ged være barberet.)
  Venstrefløjseren er så afgjort en del af socialismens tapre avant-garde, så hans synspunkter er værd at lytte til, selv om de virker noget forvirrede og usammenhængende, mere som en gang skældsord uden reelt indhold.
  Måske du nu forstår min begejstring for Venstrefløjseren ol., som feks. Halvorsen, en mand som også synes noget af det ypperste socialismen kan præstere her til lands.
  Du og jeg synes måske han er virker noget gal, men tænk dog på underholdningsværdien!!
  Den er betragtelig i mine øjne.

  ad 76. Michael Larsen.
  Om Pet overvåger Uriasposten? Er det ikke ganske ligegyldigt?
  Hvis de gør det, hvilket jeg tvivler, de gider spilde ressourcer på, kan jeg kun se fornuften i det, hvis det er for at registrere diverse venstreorienterede kommentatorer med deres trusler.
  Derudover kan de have glæde af Kims oplysninger om organisionen af Redox ol. foretagender, men i så fald henvender de sig nok direkte til Kim og får de ønskede oplysninger, uden vi hører om det.

  Kommentar by T. Snorrason — 3. juli 2013 @ 23:12

 82. jeg har et problem med den store brogede flok potentielle terrorister, der læser den her totalt talentløse blog. Det er med til at skabe nogle endnu flere taberindivider til udkantområderne og de mindre byer rundt om i DK.

  I må acceptere at I deler holdninger med det største racister og de mest radikale nazister. Hvis jeg kunne sige det samme om venstrefløjen, så ville jeg sgu være flov. i er en skamplet for Danmark og rammer helt forbi det at være dansk.

  For mig er I utrolig udanske og mest af alt nogle primitive sølle individer, hele bundtet.

  Kommentar by Venstrefløjen — 4. juli 2013 @ 04:50

 83. # 82
  “Hvis jeg kunne sige det samme om venstrefløjen, så ville jeg sgu være flov”

  http://www.youtube.com/watch?v=PftQFJBoH80

  Kommentar by HMAK — 4. juli 2013 @ 08:24

 84. Der burde holdes Jubilæum for Uriasposten hvert år! :-)

  Kommentar by -by Proxy- — 4. juli 2013 @ 09:03

 85. ad. 82 Venstrefløjen.
  Var det ikke på tide, at Du sætter dig ind i hvad nazisme og fascisme egentlig var og bevægelsernes historiske udvikling?
  Begge de politiske retninger er en del af socialismen og har intet med højreradikalitet at gøre.
  Racisme findes på venstre og højrefløj og er en ganske naturlig menneskelig følelse og holdning, som i vore dage blot er har fået en speciel politisk, oftest venstreorienteret betydning og er blevet et buzzword, som bruges i flæng mod politiske anderledes tænkende.
  Kan du godt lide palæstinensere, men ikke israelere, ja så er du racist.
  At beskylde andre for at være “udanske” er racisme.
  Du må se at få lidt styr på de forskellige begreber, ikke mindst når du er så begavet og med en længerevarende uddannelse.

  Kommentar by T. Snorrason — 4. juli 2013 @ 09:07

 86. Hitler i en tale 1. maj 1927. Citeret af Toland, 1976, s. 306

  “We are socialists, we are enemies of today’s capitalistic economic system for the exploitation of the economically weak, with its unfair salaries, with its unseemly evaluation of a human being according to wealth and property instead of responsibility and performance, and we are all determined to destroy this system under all conditions.” –Adolf Hitler

  Kommentar by T. Snorrason — 4. juli 2013 @ 10:53

 87. Lad være med at diskutere med den åndsamøbe.

  Kommentar by ludvigsen — 4. juli 2013 @ 12:56

 88. > #82 Venstrefløjen — 4. juli 2013 @ 04:50

  Vi er efterhånden på samme niveau, som da du kommanderede folk i såvel som ud af ‘Kansas jakken’…

  “Jeg har et problem med den store brogede flok potentielle terrorister ..”

  Det er utvivlsomt korrekt, at uriaspostens læserer udgør en stor og broget flok. At uriasposten kan samle en stor gruppe mennesker med vidt forskellig baggrund, er som jeg ser det blot en styrke. Men at vi skulle være potentielle terrorister… Det tvivler jeg på.

  “.. der læser den her totalt talentløse blog.”

  Alene det at bloggen – over en periode på 10 år – evner at tiltrække en stor og stabil læserskarer taler imod at karakterisere den som talentløs. Det er et synspunkt som du står ret alene med – selv hos dine ‘egne’.

  “Det er med til at skabe nogle endnu flere taberindivider til udkantområderne og de mindre byer rundt om i DK.” (sic)

  Det ville være interessant, om du kunne fremlægge noget dokumentation for den påstand…

  “I må acceptere at I deler holdninger med det største racister og de mest radikale nazister.” (sic)

  De største racister… Hvad er det? En racist er vel en racist uanset om han er stor eller lille… – Og det samme er vel gældende for en nazist.

  Hvis du nu satte dig lidt ind i hvad Kim Møller og flertallet af læserne stod for, så ville du ikke frembringe en sådan vildfarelse til en bredere forsamling. Bloggen er national konservativ – ikke hverken racistisk eller nazistisk. At enkelte kommentatorer har holdninger som ikke er i tråd med blogejers, det gør jo ikke ham til nazist, fascist eller racist.
  Præcis på samme måde som Informations chefredaktør ikke holdnings-hæfter for hvad en eller anden småtosset gammel-kommunist skriver i debatsektionen hos Information, ligeså lidt hæfter Kim Møller for hvad en eller anden tosse skriver her på uriasposten.

  “Hvis jeg kunne sige det samme om venstrefløjen, så ville jeg sgu være flov. i er en skamplet for Danmark og rammer helt forbi det at være dansk.” (sic)

  Hvis du læste lidt op på venstrefløjens historiske vraggods – veluddannet som du jo (påstår at) du er – ja så måtte du jo nok erkende, at venstrefløjen deler holdninger med såvel nazister som racister. Og det vel at mærke de mest modbydelige af slagsen f.eks. Pol Pot, Mao, Lenin, Hitler… Ja, du kunne sikkert lave en lang, lang liste med venstrefløjens ideologiske holdningsfæller.

  “For mig er I utrolig udanske”

  Se her kan jeg godt følge dig… Vi forekommer nemlig ‘udanske’ for dig fordi at du ikke kender din historie, danmarkshistorien eller ved hvad det vil sige at være dansk. Jeg tror, at du har haft nogle rigtigt dårlige forældre som i den grad har svigtet deres opgave. Meget tyder på, at det er tilfældet f.eks. hadet til mennesker i arbejdstøj og mennesker som ikke nødvendigvis har somme holdninger som dig.

  “.. og mest af alt nogle primitive sølle individer, hele bundtet.”

  Sådan kan man jo føle i forhold til ting man ikke forstår…

  Kommentar by Polka Charlie — 4. juli 2013 @ 13:04

 89. #82 “jeg har et problem med den store brogede flok potentielle terrorister, der læser den her totalt talentløse blog.”

  Den eneste talentløse(svagt begavede) herinde er skribent “venstrefløjen”

  Man er potentiel terrorist, når man ikke deler “venstrefløjens holdninger.
  Det er heldigvis sådan, kære “venstrefløjen” at du ikke har magt til lukke bloggen, herinde kan vi til din store frustration åbent debattere de ting du ikke vil tale om, det er tydeligt du går ind for diktatur, hvor en lille snæver kreds af meningsdannere bestemmer hvad befolkningen må tænke og tale om.

  “Ytringsfrihed er retten til frit at udtrykke sin mening i skrift og tale uden andres forudgående godkendelse, og står dermed i modsætning til censur.”

  Vi har vores grundlovssikrede ytringsfrihed, den pisser “venstrefløjen” på ved at kalde os -udanske

  Pak dine sydfrugter, “venstrefløjen” og rejs til Egypten
  så er du fri for Uriasposten og alle de skrækkelige mennesker der
  udveksler kommentarer herinde

  Kommentar by k.m. — 4. juli 2013 @ 16:26

 90. jeg er i mit ret til at kalde jer udanske, det har du selv lige beskrevet k.m.

  I er udanske af helvede til. Nazismen har haft sit tag i Danmark og Europa, det har vi ikke brug for igen.

  Smut ud at MIT land og lad os andre rigtige danskere tænke frit uden jeres forfærdelige tyranni.

  Kommentar by Venstrefløjen — 4. juli 2013 @ 16:44

 91. “venstrefløjen”
  jeg råder dig til at måle blodtrykket, det er alarmerende højt

  Kommentar by k.m. — 4. juli 2013 @ 16:47

 92. @k.m.

  Jeg har det helt fint.
  jeg er mere bekymret for mine udanske medborgere… Hvor er I dog på vej hen?

  Os danskere vil IKKE se en Breivik i Danmark.

  Kommentar by Venstrefløjen — 4. juli 2013 @ 16:54

 93. #89
  “Nazismen” :-O
  The show must go on:
  http://www.youtube.com/watch?v=fCY4rpcMtAQ

  Kommentar by HMAK — 4. juli 2013 @ 16:55

 94. Ja du har ytringsfrihed det har alle danskere. Håber du en dag du indser at multikulturen gør mere skade end gavn for danmark.

  Kommentar by Lion — 4. juli 2013 @ 17:01

 95. Venstrefløjen, hvor ligger det udanske i det at kritisere islam og multikultur?

  Kommentar by NulTolerance — 4. juli 2013 @ 17:12

 96. @Venstrefløjen

  Hvem har givet dig autoritet til at udnævne dine medborgere som udanske?

  Kommentar by T. H. — 4. juli 2013 @ 17:13

 97. aha- “venstrefløjen” er jo nazist til fingerspidserne

  han tror på etnisk udrensning, et racerent Danmark
  vi får ordre på at smutte ud af hans land

  jeg tror “venstrefløjen” er en indvandrer i forklædning
  sproget og den korte lunte tyder i den retning

  Kommentar by k.m. — 4. juli 2013 @ 17:19

 98. “Os danskere vil IKKE se en Breivik i Danmark.”

  Mener du mon “vi”, venstrefløjen? –
  det er det der med grundled, du ved … :-)

  Jamen, hvorfor fanden er alle I uansvarlige venstretåber så så interesseret i at skabe grobunden for sindssyge folk som ham?

  Hvis du virkelig tror, at der er nogle her på Uriaposten, der har sympati for den tosse til Breivik eller ønsker sig den slags aktioner i Danmark, så tager du altså helt fejl.
  Men der er altså enorme problemer med og meget uhyggelige konsekvenser af den lallenaive, overtolerante og kravløse indvandringspolitik, som vi mere eller mindre har kørt
  siden 1983 – og endda lidt før – uden nogensinde at sætte os ned og tænke over tingene og diskutere følgevirkningerne, for det måtte man nenmlig ikke for alle jer gloriepudsende tosser på venstre og hos de radigale mfl, der – uden nogensinde så megt som at overveje at spørge den danske befolkning – havde tænkt sig at frelse hele verden på den jævne danskers meget dyrebare bekostning. Det nytter ikke noget at blive ved med at gå rundt med store skyklapper på og nægte at se realiteterne i øjnene sådan som venstrefløjen har fået for vane – for at slippe for at tage stilling og hovedansvaret for miséren i det lønlige håb, om at de massive sociale problemer, som man har brugt de sidste 30 år på at skabe med sine uansvarlige sociale eksperimenter i fuld skala – imod bedre vidende og masser af advarsler -, på magisk vis vil gå væk helt af sig selv.

  Og hvem er det nu i øvrigt lige i DK, der render rundt og forstyrrer og verbalt og endog fysisk overfalder og forstyrrer andres fredelige demonstrationer, hvis de vover at udtrykke synspunkter, der ikke lige passer de frelste i den selvgode klub? Ja, helt rigtigt – AFA og de andre venstreekstremister med forbindelse til Engangslisten.

  Det er altså JER uvidende, tanketomme og uansvarlige naivister, der er de farlige og udemokratiske elemenenter – sgu ikke alle de helt almindelige fredelig danskere ( altså omkring 75% (!) iflg. adskillige meningsmålinger ), der bare har fået mere end rigeligt af den selvbestaltede “elites”, de radigales og de venstre-
  flippede endeløse selvgodhedstrip for fuld skrue på andres bekostning – helt uden skyggen af demokratisk mandat nogensinde til en så uansvarlige politik og til at forære danskernes fædreland væk til uintegrebare ballademagere, grundløse asyslsøgere, groft kriminelle og rablende vanvittige muslimske fanatikere med hang til jihad, sharialove, endeløse særkrav og æresdrab samt hjemlige konflikter og krige i deres mentale bagage, som de ghm. endda mener sig berettiget til at videreføre i vore gader og med brug af Danmark som base.

  Kommentar by Bjovulf — 4. juli 2013 @ 18:16

 99. ” på venstrefløjen” , naturligvis ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 4. juli 2013 @ 18:17

 100. @81 OK, jeg forstår din pointe – og han / hun demonstrerede
  jo netop også til fulde sin totale mangel på argumentationsevne –
  ja, der var jo faktiske slet ingen argumenter overhovedet ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 4. juli 2013 @ 18:28

 101. ad. 99.
  Nemlig.
  Venstrefløjseren er et pragteksempel, en person son tror han er socialist, læser Politiken, er forelsket i Zenia, en af dem som skammer sig over danskerne osv, som villigt udstiller sig selv.
  Ingen grund til at besvare hans form for “grovheder”, som jo kun viser hans noget ulogiske og forvirrede tankegang.
  Denne gang vil han have “udanske” ud af landet!
  Ja, vi er da enige i, at folk der ikke vil Danmark gerne må forsvinde ud, evt. skal smides ud. Men så kludrer han igen. Folk, der er dansk nationale, ja nationalister, hvorfor skulle de forlade landet?
  Vi ønsker ikke den såkaldte inkludering (dejligt buzz ord), det internationale samfund, Babelstårnet.
  Den god bog beskriver jo fint i legenden om Babelstårnet, hvad sådanne multikulti forsøg ender med, og af nyere tid Balkan og Kaukasuslandene.
  Så vær god mod Venstreføjseren, han er god underholdning, giver rige muligheder for at udtrykke sin personlige mening om mangt og meget.

  Kommentar by T. Snorrason — 4. juli 2013 @ 19:35

 102. @Bjovul
  Korrekt, det var det forkerte pronomen…

  Du indrømmer selv at, der er fare for at nogle af dine tossevenner, der kunne finde på at lave en “Breivik”?
  Foruroligende.

  Og præcis, 75 % af den danske befolkning er ikke på højrefløjen og er ganske almindelige velfungerende mennesker. Som tidligere skrevet, jer og de få islamister er med til at smadre det danske land.
  Det sociale eksperiment ligger i ikke at slå hårdt ned for de højreekstremistiske foreninger, så vi kan stoppe en hver kriminalitet i render rundt og fornøjer jer med.

  Kommentar by Venstrefløjen — 4. juli 2013 @ 21:06

 103. @T.h.

  Jeg kan udnævne jer ligesom jeg vil. Ingen har patent på det at være dansk. Ikke jer, ikke mig…ingen!

  Selvom det snart er blevet en nationalsport på højrefløjen at komme med de mest absurde meninger og oprette de mest tåbelige foreninger, der minder een om nazi-tiden. Når man er på DDL, så går der ikke lang tid før man tænker på de nynazistiske grupperinger.

  DDL er udanske og det samme er jer der læser denne talentløse propaganda blog…

  Kommentar by Venstrefløjen — 4. juli 2013 @ 21:10

 104. “Det sociale eksperiment ligger i ikke at slå hårdt ned for de højreekstremistiske foreninger, så vi kan stoppe en hver kriminalitet i render rundt og fornøjer jer med.”

  Ovenstående giver ingen mening. Ingen.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 4. juli 2013 @ 21:12

 105. “Udansk” …
  Er det ikke, at rette sin kærlighed mod det, der ikke er dansk?
  At identificere sig med det, der ikke er dansk?

  Kommentar by Hr. Naturli' — 4. juli 2013 @ 21:18

 106. @101 Nej, hvor læste du dog det henne? ;-)

  “…interesseret i at skabe grobunden for sindssyge folk som ham? ”

  Sagde jeg noget helst om, at nogen person her – eller jeg selv for den sags skyld – er venner af ham? Eller er tossede nok til at finde på den slags afskyelige ting? Hvor får du det dog fra?

  NEJ, jeg skrev rent faktisk lige nøjagtigt det MODSATTE –
  så du må vist hellere lige læse og og forstå det skrevne én gang til -mindst.

  Påstod du ellers ikke i en tidligere tråd, at du har en høj uddannelse?
  Det er da meget muligt, at du har det men det er nu ikke ligefrem fordi det lyser ud af dig – dertil er hullerne i din uvidenhed åbenbart for små ;o)

  Hvem har du set lave eller skrive noget kriminelt her på Uriasposten?
  Og hvorfor i alverden har du så ikke politianmeldt dem?

  Vi har nogle få brushoveder, der af og til kammer lidt over i deres forståelige raseri over, hvad der foregår og har fået lov at foregå, fordi de såkaldt “ansvarlige” politikere i den grad bare foretrak at sove i timen i håbet om, at alle disse meget alvorlige SELVSKABTE problemer bare på magisk vis forsvandt helt af sig selv. Men derfra til at beskylde nogen for at være kriminel eller komme med trusler på livet eller ligefrem sympatisere med den sindssyge massemorder Breivik, når man fx. afreagerer over en voldtægt på en dansk pige ved at ønske visse typer af uintegrerbare “kulturberigere” hen, hvor peberet gror, eller erklærer sig rede til SELVFORSVAR imod deres vold og krav om sharialove i en gang ude i fremtiden, der er godt nok meget langt.

  Du læser altså åbenbart det, du gerne vil se, så det lige passer ind i din skrupforvirrede og ignorante forestillingsverden.

  Hvor har nogen her på bloggen udtrykt noget som helst, der bare minder om nazistiske eller fascistiske holdninger? At ville bevare sin hidtil velfungerende kultur og velfærd og forsvare sit land imod indtrængende, krævende, voldelige og uintegrerbare ballademagere og fanatikere med jihad, barbariske sharialove og had imod alle vantro på deres små hjerner er sgu da ingen af delene.

  Venstrefløjen bliver derimod – bag sit stadigt mere ynkelige skalkeskjul af frelste holdninger i endeløse baner på andres bekostning – faktisk mere og mere fascistisk, undertrykkende og intolerant i sin optræden over for andres meninger i disse år, i takt med at desperationen og depressionen over den udeblevne verdensrevolution og deres mange traditionelle vælgeres vilde flugt stiger og stiger.

  Nej, det er 75 % naturligvis IKKE – og det skrev jeg jo faktisk HELLER IKKE, vel? :-) – , men de – også folk på den traditionelle venstrefløj! – har iflg. adskillige meningsmålinger gennem årene fået mere end rigeligt af indvandring til det danske samfund fra visse meget fremmedartede og ofte helt uintegrerbare kulturer med vanvittige særkrav og provokerende og endog voldelige attituder imod vantro, kvinder, jøder og bøsser – sandsynligvis fordi de faktisk aldrig er blevet spurgt om dette rablende vanvittige og dybt uansvarlige eksperiment og om dets omfang.

  Og sådan har det faktisk været gennem HELE PERIODEN, hvilket venstrefløjen og de radigale – samt til en vis grad V & K – altså bare valgte at se stort på – på trods af de mange massive sociale problemer, der tårnede sig op allerede fra midt-80’erne.

  Så hvem er det egentlig lige, der er udemokratiske?
  Det er såmænd VENSTREFLØJENS selvgode meningsfascister.

  Så gid “kulturberigelsen” også snart må komme til dit hidtil beskyttede kvartér for fuld udblæsning, så du for alvor kan få at føle, hvad “vi andre” er blevet udsat for af grove overfald, voldtægter, gentagne skyderier, grov bandekriminalitet og islamistisk herrefolksmentalitet i vore engang så fredelige og trygge lokalområder.

  Du har kort sagt ikke spor begreb skabt om, hvad du udtaler dig om –
  for nu at sige det meget mildt ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 4. juli 2013 @ 22:30

 107. Venstregøgleren skriver: “Jeg kan udnævne jer ligesom jeg vil. Ingen har patent på det at være dansk. Ikke jer, ikke mig…ingen!”

  Men alligevel dømmer du folk som udanske. Så det lyder som om du selv mener du har patent på danskheden, på trods af du åbenlyst er tilhænger af censur og en autoritær og racistisk forældet styreform fra mellemøsten.

  Lad mig hjælpe dig lidt ved at nævne et par ting der er udanske: Koranen, Halalslagtning, Jødehad og Sharia.

  Kommentar by NulTolerance — 4. juli 2013 @ 22:37

 108. ad 100 og 101

  “Som tidligere skrevet, jer og de få islamister er med til at smadre det danske land.”
  Det roder lidt for dig med at finde ud af, hvem der prøver at “smadre” landet, hva!
  Islamister ønsker at “smadre” landet ved at få indført sharia og islamisk styre og bruger gerne vold og drab mod deres modstandere og folk, der “fornærmer” islam. Der kastes sten mod offentlighedspersoner, tjenestemænd i funktion og man brænder institutioner af på stribe.
  Hvem blandt “jer” (jeg formoder, du her hentyder til feks. debattører på blokken her og andre, som ikke deler dine politiske synspunkter) deltager i voldelige overfald på politiske modstandere? Har du nogen navne?
  Derimod kan jeg nævne det socialistiske AFA-segment, venstrefløjens SA-tropper, som bevidst voldeligt overfalder modstandere, udøver mødeterror ja endog laver brandattentater, terror, mod vort politi.
  Har SIAD, DDL og lignende grupperinger nogensinde lavet sådant?
  Render anti-islamister rundt, heiler og skråler dræb jøderne?
  Findes der andre skoler her i landet end koranskoler, som underviser i undermennesketeori og drab på anderledes troende og tænkende?
  Hvem er det egentlig her i landet, der prøver ved vold at få sin politiske vilje?
  I en fungerende retsstat er det alene politiet, som har ret til at udøve vold i tjenestens medfør, ikke politiske grupperinger

  “Det sociale eksperiment ligger i ikke at slå hårdt ned for de højreekstremistiske foreninger, så vi kan stoppe en hver kriminalitet i render rundt og fornøjer jer med.”
  Antager, du mener fik et “ikke” for meget med, så du retteligt mener “ligger i at slå hårdt ned for de højreekstremistiske foreninger”, ellers bliver sætningen uden mening.
  For det første er Danmark ikke i gang med “socialt eksperiment”, det er kun socialistiske teoretikere, der tænker og arbejder i den slags baner. Tvindgruppen med dens Rejsende Højskole, svindel med offentlige midler osv. er et glimrende eksempel på et sådant samfundseksperiment. Christiania med sin hashhandel et andet. Sådant er måske lige noget for dig, men ikke mig.
  ” kriminalitet i render rundt og fornøjer jer med”? Kan du ikke være velig at komme med et par eksempler på den kriminalitet jeg og andre her render rundt og laver?
  “tåbelige foreninger, der minder een om nazi-tiden”, mener du ikke snarere venstreorienterede foreninger som Redox og AFA?

  “Når man er på DDL, så går der ikke lang tid før man tænker på de nynazistiske grupperinger.”
  Man er vel ikke på DDL, snarere evt. medlem af DDL.
  Hvorfor tænker du i det tilfælde på ny-nazisme? Nazismen er som bekendt en del af socialismen, ganske som kommunismen.

  “Jeg kan udnævne jer ligesom jeg vil.”
  Du udnævner vel ingen, men tænker snarere på ordet benævne: Er det ikke snart på tide, du skriver lidt mere lidt mere klart, ikke mindst taget din store uddannelse og dit overlegne intellekt i betragtning!
  At det er en generalisering, du der fremfører, går vi let hen over, selv om venstrefløjsere jo ellers er meget mod generalisering.
  “Ingen har patent på det at være dansk. Ikke jer, ikke mig…ingen!”
  Patent på at være dansk, det har alle danskere, det kaldes noget mere rigtigt for statsborgerskab, patent er noget man køber.
  “Ikke jer, ikke mig…ingen!” Det er jo regulært vrøvl, man kommer måske fra den forvrøvlede marxistiske dekonstruktion. I Sverige er man kommet længere end du er på det punkt, der mener de nu at kønnet er en konstruktion og ikke virkelighed.
  Jeg kan foreslå et simpelt eksperiment, som modbeviser det, men den slags kan vi jo ikke have på et så nobelt site som dette.

  “DDL er udanske og det samme er jer der læser denne talentløse propaganda blog…”
  DDL er særdeles danske, man er ikke udansk, fordi man ikke har dine meninger.
  Talentløse propaganda blog?
  Talentløs er jo et spørgsmål om smag, så det kan vi ikke rigtigt diskutere.
  Propaganda blog?
  Jeg kan ikke få øje på nogen prpaganda, men alene en samling oplysninger om samfundsforhold, som mainstream media ikke bringer eller vil bringe.
  At bringe korrekte oplysninger om diverse er ikke propaganda.

  Pyha, det var det.

  Venstrefløjser, Du må virkelig se at skærpe dit intellekt og få fakta bedre på plads, inden du næste gang belærer os.
  Selv Du må vel erkende, at Du ovenfor roder lidt rigeligt rundt i virkeligheden, begreber osv.

  Kommentar by T. Snorrason — 4. juli 2013 @ 23:20

 109. Flot indlæg Snorrason, men det er spildt mælk på Ballelars, staklen ved intet om hvad det vil sige at vær dansker. Folk der stemmer til højre for Enhedslisten er ekstremister og racister. Ubehjælpsomt ordvalg. Han har sikkert fået 5 i dansk stil. Han er jo ikke interesseret i at forstå tingene omkring sig. Hvorfor starter han ikke med at læse Kurt Rosenstrøms citater: “Humanismens elendighed” som er omtalt her på Uriasposten. Onkel Ludvigsen køber den nu.

  Men alle der forsvarer den historiske virkelighed de befinder sig i vil blive klogere, langt klogere. I Holland er 50% af de nyfødte i dag muslimsk fødte børn. Hele Europa vil om 40 år have muslimsk flertal og forfalde socialt, samtidig med at religiøs vold, terror, drab og dyb kriminalitet vil eksplodere. Og så faldt jeg i går over et godt citat.

  “Europæerne har ingen respekt for deres egen kultur. De har kapituleret overfor islam på alle områder i en stemning af selvfornedrelse, politisk korrekthed og multikultur… Islam kan snart blive den dominerende magt i Europa….” Af professor og islam ekspert Bernard Lewis. Det Hebraiske Universitet 2007.

  Venstrefløjen er en af disse uvidende stakler som intet ved om, hvad der holder et samfund sammen. Han tror det sker af sig selv. Det er forstemmende at læse den slags mennesker, som af uvidenhed og dumhed er med til at ødelægge deres eget land.

  Men det bliver langt ud i fremtiden ligesom i Iran, hvor de dumme venstreorienterede skyggede for gadebelysningen, mens de hang og dinglede. “Dumhed gør ondt”, som min skolelærer sagde til mig for mange år siden. Tak til alle frihedskæmperne her på Uriasposten.

  Kommentar by ludvigsen — 5. juli 2013 @ 03:20

 110. @Ludvigsen

  Jeg har fået rene 10-taller i dansk stil og på universitetet.

  @Snorrason

  forkert fra ende til anden..

  DDL er voldsfascister fra blandt andet Aarhus, som nu kan gemme sig lidt i den gruppering. Det de virkelig ønsker er et voldsregime, hvor de kan vælge, hvem der passer dem, som skal bo i landet. REN nazisme, uden tvivl.

  Fascisme og fremmedhad er udansk.

  Statsborgerskab beskriver da ikke en skid det at være dansk… det var da noget forfærdeligt vrøvl. Man kan være dansk statsborger uden nogensinde at have boet i landet. Hold nu kæft med dit mundlort. Det bliver jo mere og mere pinligt.

  DF og voldsfascisterne har i gennem propaganda forsøget at erhverve sig retten til at sige, hvad der er dansk. Det ved du, hvis du bare har fulgt en smule med… Men hvad kan man forvente….

  Det er et socialt eksperiment at lade så mange fremmedhadske og hjernevaskede personer fra højreekstreme sider gå frit rundt på de danske gader, helt uden at der bliver slået ordentligt ned mod det.

  Start med DNSB og forsæt så med lukning af Uriasposten, luk DDL og andre højreradikale foreninger.

  Nazisme som socialisme????

  undskyld mig, men husk nu lige hvem Hitler kæmpede i mod da han kom til magten. Det kan meget vel være at det af navn klinger ens, men tror historien taler for sig selv, hvorfor nazismen er fascisme…

  Kommentar by Venstrefløjen — 5. juli 2013 @ 04:19

 111. Rune T. Kiddes “Røven og Rænnebærrene”?

  Nuvel, kære “Venstrefløjen”: Husk at totalitarismen – i adskillige former fra venstre til højre og også ad religiøse akser – bedst groes under et skyggeforhæng af “omsorg og overdreven ansvarsfølelse” fra statsmagthaveres side.

  “Vi vil jo bare det fælles bedste…”

  Javel, men hvad koster det så – i fundamentale frihedsrettigheder?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 5. juli 2013 @ 04:45

 112. ad 108 Ludvigsen
  Takker.
  Venstrefløjseren er mig en sand fornøjelse, et virkeligt scoop for denne site. Jeg elsker hans argumenter, ikke mindst, hvis han er universitetsuddannet, hvilket så igen beviser, hvad de såkaldte universiteters af i dag er endt som.
  Manden er jo ude af stand til at tænke selvstændigt og har ikke nogen historisk viden, ikke en gang gymnasiet synes han at have fået noget ud af. Jeg gætter på sociolog fra RUC eller en lignende “feel-good” variant.
  Jeg er nu ikke så nervøs for islamisk overtagelse af Europa, Frankrig kan måske få en overgang med alvorlige problemer, men ellers går grænsen for Middelhavsindflydelse ved Rhinen, sådan har det altid været.
  ad. 109.
  Postulater og skældsord af forskellig art virker ikke særligt overbevisende, men er måske den måde du er uddannet på.
  Først og fremmest bør du sætte dig lidt mere ind i fascismens og nazismens historie. Begge ismer er en del af socialismen. Læs deres partiprogrammer og se på deres lovgivning. Havde Hitlers partiprogram ikke tiltalt arbejderklassen, havde han aldrig fået de stemmer han fik.
  Hitler kæmpede først og fremmest mod socialdemokrater og specielt kommunister, naturligvis, det var der stemmerne lå. Og hvor kommunismen var international, så var Hitler, ja gæt en gang – national. Heim ins Reich.
  Dansk statsborgerskab af i dag er nok blevet noget udvandet, men ellers dækker udtrykket ganske godt, hvem der er dansk. Jeg indrømmer gerne, at når man spørger en tyrk eller pakistaner – selv om de er født her eller har opnået statsborgerskab, om de er danske, så ser de ofte forbavsede på en og svarer nej. Den slags “danskere” bør snarest se at finde hjem, hvor de mener de hører til.
  Dine ønsker om at indespærre, fængsle og slå ned politiske modstandere, er interessante, det drejer sig vel ca. om 30% af befolkningen!
  Og hvor mange% tror du, står bag din politiske opfattelse?

  Kommentar by T. Snorrason — 5. juli 2013 @ 06:30

 113. Tillykke med en god jubilæumsfest. Selvom cyberspace har sine fordele – punktering af de politisk korrektes angstdrevne løgne ville ikke have været muligt uden – er at ses og feste i ‘levende live’ nu noget andet.

  Men man aner lidt af de nødvendige forholdsregler for at undgå venstrefascistisk forfølgelse – bl.a. pixeleringen af de festglade folks ansigter.

  Truslerne om vold og overfald er nærværende. Som vores lokale ’Venstrefløjen’ udtrykker det: ”Det er et socialt eksperiment at lade så mange fremmedhadske og hjernevaskede personer fra højreekstreme sider gå frit rundt på de danske gader, helt uden at der bliver slået ordentligt ned mod det.”

  Så kan venstrefløjens antidemokratiske, selvretfærdige voldsfantasier næppe udtrykkes tydeligere. Og denne nærmest parodiske udgave på venstrefløjen, der ovenikøbet kalder sig ‘Venstrefløjen’ får mig til at tvivle, om det virkelig er ægte, eller om det er en provokatør, der laver sjov.

  For det er næsten for meget, at ‘Venstrefløjen’ skal udbrede sig om sig selv på en tråd, der fejrer et jubilæum:

  Som denne her: ”Jeg har fået rene 10-taller i dansk stil og på universitetet.” Det er næsten for tragikomisk. Men mest tragisk fordi det udstiller forfaldet i uddannelserne.

  Eller denne her: “Nazisme som socialisme???? undskyld mig, men husk nu lige hvem Hitler kæmpede i mod da han kom til magten.” Ak så forankret i en konform ond-god-tænkning

  Har denne parodi kaldet ‘Venstrefløjen’ i øvrigt aldrig hørt om alliancen mellem nazisterne og de yderliggående socialister, både da man i fællesskab ville vælte Weimarrepublikken og senere i Molotov-Ribbentrop-pagten. Eller at frænde er frænde værst: Forskellige socialistiske fraktioner har altid været hinandens værste fjender: Tænk bare på bolsjevikkernes udrensning af mensjevikker og andre ’kontrarevolutionær’ sabotører inden for egne rækker, der var mere heftigt end udrensningen af egentlige politiske modstandere.

  Og er DDL højreradikal. ‘Venstrefløjen’ kunne f.eks. læse/se:

  Pat Condell: Er EDL ‘højreekstreme’ og ‘fascistiske’?
  Eller Ulla Nørtoft Thomsen: ”Er han højreekstremist? Vurder selv”
  ullanoertoftthomsen.blogspot.dk

  Men det er nok for meget at forlange.

  Kommentar by traveler — 5. juli 2013 @ 07:34

 114. Det meget nære slægtskab mellem socialisme og fascisme er ganske godt beskrevet i Wikipedias artikel om Mussolini:
  ”Mussolini continued to promote the need of a revolutionary vanguard elite to lead society. He no longer advocated a proletarian vanguard, but instead a vanguard led by dynamic and revolutionary people of any social class.[42] Though he denounced orthodox socialism and class conflict, he maintained at the time that he was a nationalist socialist and a supporter of the legacy of nationalist socialists in Italy’s history, such as Giuseppe Garibaldi, Giuseppe Mazzini, and Carlo Pisacane.[43] As for the Italian Socialist Party and its support of orthodox socialism, he claimed that his failure as a member of the party to revitalize and transform it to recognize the contemporary reality revealed the hopelessness of orthodox socialism as outdated and a failure.[43] This perception of the failure of orthodox socialism in the light of the outbreak of World War I was not solely held by Mussolini, other pro-interventionist Italian socialists such as Filippo Corridoni and Sergio Panunzio had also denounced classical Marxism in favor of intervention.[44]”
  http://en.wikipedia.org/wiki/Benito_Mussolini
  Et af de vigtigste fællestræk ved socialisme og fascisme er, at begge er elitestyrede massebevægelser med udtalt foragt for borgernes individuelle frihed og borgerrettigheder. (Sidstnævnte ikke at forveksle med menneskerettigheder, som er en religiøs myte om Gudgivne rettigheder til menneskeheden). Det var ingenlunde tilfældigt, at den Mussolinis dygtigste elever nord for Alperne kaldte sig National Socialister.
  Det er heller ikke så mærkeligt, som det umiddelbart kan se ud til, at socialister og fascister traditionelt betragter hinanden som hovedfjenden. Fraktioner inden for samme overordnede ideologiske bevægelse er ofte dem, der hader hinanden mest, f. eks. reformationstidens katolikker versus protestaner, 1900-tallets kommunister versus fascister, nutidens sunnimuslimer versus shiamuslimer, etc. Det er lidt ligesom søskende, der strides over arvesølvet. De kan også hade hinanden af et godt hjerte.

  Kommentar by monse — 5. juli 2013 @ 08:22

 115. Venstrefløjen

  Jeg spørger nu igen. Du har pralet af din uddannelse igen og igen. Hvilken uddannelse?

  Hvor gammel er du iøvrigt?

  Kommentar by Sigwar — 5. juli 2013 @ 08:39

 116. Monse

  Man kan godt betragte nazismen som både anti-kapitalistisk og anti-marxistisk, og det er vel det, der forvirrer marxisterne i dag.

  Det drejer sig om to forskellige socialistiske måder at bekæmpe kapitalisterne på. Altså foruden de bekæmpede hinanden.

  For nazisterne var jøderne i sig selv udtrykket for de grådige kapitalister, og det retfærdigjorde at smide dem i kz-lejre og aflive dem. For socialisterne i Rusland (kommunisterne) var det direkte de grådige kapitalister, der blev indfanget og smidt i Gulak-lejre og aflivet.

  Som led i nazisterne og kommunisternes rivalisering blev jøderne af nazisterne ikke bare betragtet som kapitalister, men også samtidigt som kommunister og marxister. Dvs. onde uanset politisk observans.

  Så selvom det var forskellige varianter over samme tema, var nazisternes socialisme mere komplekst og selvmodsigende, mens kommunisternes socialisme var mere ideologisk ren. Men også kommunisterne kæmpede internt om den rette, rene lære, trotskister, titoister, maoister, pol pot mv. Rivaliseringen gik heftigt for sig helt frem til murens fald og nogle fraktioner var heller ikke særlig marxistiske ideologisk rene.

  Kommentar by traveler — 5. juli 2013 @ 09:20

 117. Endvidere Monse..

  Det er selvfølgelig meget magtpåliggende for socialister ikke at blive forbundet med nazister. Det passer ikke ind i deres god-ond-verdensbillede og selvretfærdighed.

  Det fremgår f.eks. af:
  da.wikipedia.org/wiki/Nazisme

  Men i forsøget på at lægge afstand, overivrer Wiki-skribenten sig:

  “Nazisterne ulovliggjorde også fagforeninger og fjernede strejkeretten, ting hvis eksistens der normalt ellers forbindes med socialisme.”

  Wiki-skribenten glemmer her meget belejligt. at hvor socialisterne kom til magten, fjernede de også raskt væk fagforeninger og strejkeretten. Det kan kun bruges som nyttige redskaber i et kapitalistisk samfund.

  Og sådan tåler meget af den wiki-tekst og lignende ikke en nærmere granskning.

  Kommentar by traveler — 5. juli 2013 @ 09:36

 118. Traveler
  Gode pointer, ikke mindst den helt korrekte oplysning, at hvis nogen har bekæmpet arbejdernes frie ret til at organisere sig og strejke er det da i allerhøjeste grad kommunisterne!
  Det er også sigende, at de forskellige fraktioner inden for socialismen, som du nævner, har bekæmpet hinanden indædt. Det er i virkeligheden rivalisering om definitionsretten af socialisme, og magten over masserne med heraf følgende privilegier til eliten, naturligvis.

  Kommentar by monse — 5. juli 2013 @ 10:29

 119. 14 såkaldte nydanskere slæber igennem advokat Thorkild Høyer Dansk Folkeparti i retten pga. Dansk Folkeparti i en annonce har offentliggjort navnene på de 685 såkaldte nydanskere hvoraf de 14 føler sig igennem Thorkild Høyer udnævnt som terrorister,disse 14 såkaldte terrorister burde nok finde et andet fædreland der har energi og tid til at fodre dem da Danmark åbenbart er fjendtlig over for disse 14 terrorister,hvad angår djævlens advokat drejer det sig kun om kolde kontanter og disse penge leveres af Danske skatteydere,hvor lavt kan Eliten synke for ussel mammon.

  Kommentar by emmagad — 5. juli 2013 @ 11:16

 120. > Venstrefløjen — 5. juli 2013 @ 04:19

  “Nazisme som socialisme????

  undskyld mig, men husk nu lige hvem Hitler kæmpede i mod da han kom til magten.” (sic)

  Ja, han kæmpede mod alle som ikke var national socialister… Hvem tror du, at han kæmpede imod?

  > Kim Møller

  Få nu styr på det spamfilter… Jeg har en post som har siddet fast i mere end et døgn ;-)

  Kommentar by Polka Charlie — 5. juli 2013 @ 13:14

 121. Venstrefløj,
  “Os danskere vil IKKE se en Breivik i Danmark.”

  For det første er det injurerende at skrive at folk til en sommerfest er potentielle massemordere. For det andet er det dine dæmoniseringer der gør en Breivik mere sandsynlig. Han bliver gjort MINDRE sandsynlig af fri, offentlig debat. Det er klart læren fra de tre skandinaviske lande og iøvrigt underbygget af teori.

  Kommentar by Morani ya Simba — 5. juli 2013 @ 13:49

 122. #110 “venstrefløjen”
  “Det er et socialt eksperiment at lade så mange fremmedhadske og hjernevaskede personer fra højreekstreme sider gå frit rundt på de danske gader, helt uden at der bliver slået ordentligt ned mod det.

  Start med DNSB og forsæt så med lukning af Uriasposten, luk DDL og andre højreradikale foreninger.”

  Jo mere man presser “venstrefløjen” jo mere viser han sine afskyelige
  udemokratiske sider.
  Jeg skrev længere oppe i tråden at han heldigvis ikke har magt til
  at lukke Uriasposten, nu indrømmer han at det er det han ønsker sig.
  Han pisser på grundloven, ved at ønske en fri blog lukket, fordi
  vi er nogen her der ikke deler hans syge verdensbillede.
  “Vi” må ikke mødes en sommeraften, ej heller drøfte indvandrerproblemer, der skal med hans ord slås hårdt ned mod både
  ytringsfrihed og forsamlingsfrihed.

  Sig mig engang “venstrefløjen” – er du klar over hvor meget du selv
  lægger dig op ad Anders Bering-Breivik ?
  Hvor mange er du og dine ligesindede i stand til at slå ihjel for
  at slippe for den “primitive cowboy-bukse forsamling” ?

  Kommentar by k.m. — 5. juli 2013 @ 14:43

 123. http://spydet.blogspot.dk/2013/07/hun-rakte-f-en-finger_5.html

  Hvad har “venstrefløjen” at sige til den historie ?

  Kommentar by k.m. — 5. juli 2013 @ 15:22

 124. k.m. sikkert noget i retning af: “Det er et angreb på islam”

  Kommentar by NulTolerance — 5. juli 2013 @ 15:47

 125. @ k.m.

  Sådan noget forbigår venstrefløjen let og elegant. Det passer jo ind i hans socialistiske voldsfilosofi.

  Og den totalitære socialisme fornægter sig heller ikke. Uriasposten skal lukkes. Det kan selvfølgelig aldrig falde knægten ind, at han bare kunne holde sig væk. Nøjagtig som jeg selv gør med de venstrefascistiske Modkraft, Redox osv. Det totalitære har aldrig haft min interesse, derfor kommer jeg aldrig på de sider. Uden at ville fratage dem ytringsfriheden.

  Marx
  “Frie valg betyder kontrarevolution”
  derfor forsvinder ytringsfriheden også, når de får magten, ligesom i 1933

  Kommentar by tavsen — 5. juli 2013 @ 16:17

 126. Hvordan tænker “venstrefløjen” sig at fjerne fremmedhadske og hjernevaskede fra højreekstreme sider fra gadebilledet ?

  hvordan spotter man sådanne mennesker ?

  skal man gå i en bestemt uniform for at undgå moralpolitiet ?

  Kommentar by k.m. — 5. juli 2013 @ 16:35

 127. “Rene 10-taller i dansk stil på universitetet” (110). Herre Jemini, hvad er det for et universitet, der giver 10-taller for det sprogbehandlings-niveau ? Hvis jeg havde leveret den standard i dansk stil til min realeksamen for år tilbage, havde jeg i hvert fald ikke fået det 9-tal, som jeg faktisk fik.

  Kommentar by Niels Juel — 5. juli 2013 @ 16:49

 128. k.m. — 5. juli 2013 @ 15:22

  Mange tak for linket til Spydet. Jeg fik læst denne
  http://spydet.blogspot.dk/2013/07/der-er-forskel-pa-flygtninge.html

  Noget som jeg tænkte på, da Uriasposten blev 10 år. For ytringsfriheden har manglet siden 73. Der var mange, der blev grebet af Glistrup’s ideer. Kirsten Stallknecht, men hun fik hurtigt at vide, hendes karriere ville slutte. Så hun tav og blev forbundsformand.

  Den fantastiske arbejderforfatter Knuth Becker. Det daglige brød, burde være obligatorisk læsning for venstrefløjen. Hans søn Henning fik en masse flygtningbørn med ud af Vietnam. Men han havde været så lang tid væk, at han troede, vi stadig havde demokrati og ytringsfrihed. Så han udtalte sig positivt om Glistrup, og fik virkelig den socialistiske næstekærlighed at føle.

  Hele apparatnik gik i krig, og børnene blev tvangsfjernet. Jeg husker stadig det uhyggelige billede af børnene, da de blev kørt væk i bussen. De hang ud af vinduerne, skrigende. Et lille billede kan ses på linket.

  Tragisk, men Lise Østergård kunne selvfølgelig ikke tage hensyn til børnenes følelser, når den væmmelige Henning havde udtalt sig positivt om det forkerte parti. Til helvede med at børnene var i et vildfrremmed land, og så blev de fjernet fra det eneste trygge, som de havde at holde sig til.

  Mon der findes en journalist, der kunne opstøve, hvad der skete med børnene derefter?

  Kommentar by tavsen — 5. juli 2013 @ 17:16

 129. Venstrefløjen: “Denne gruppe mennesker står ikke fremtiden eller for “Danskerne”.”

  “Et Danmark for danskerne er nazistisk, det ved vi alle.”

  De 3 sætninger er til et 5 tal.

  Kommentar by ludvigsen — 5. juli 2013 @ 17:17

 130. “venstrefløjen” har afsløret sig selv som en gemen bølle, der

  1. ønsker at afskaffe ytringsfrihed, (lukning af Uriasposten)
  2. ønsker at afskaffe forsamlingsfrihed
  3. ønsker at fjerne anderledes tænkende fra gadebilledet(metoden til denne udrensning er endnu ikke kendt)
  4. udtaler sig grimt og nedladende om borgere der mødes til en lukket fest for særligt indbudte gæster.
  5. beskylder unavngivne personer(skribenter på Uriasposten) for at være kriminelle
  6. formulerer sig dårlig trods (efter eget udsagn) flotte karakterer i skriftlig dansk

  alt i alt en usympatisk og farlig person, der har afsløret mere end godt er

  Kommentar by k.m. — 5. juli 2013 @ 17:51

 131. @110 “Jeg har fået rene 10-taller i dansk stil og på universitetet.” :D

  OK, det vil vi da se meget frem til at se tegn på fremover, for du har da ikke ligefrem virket overbevisende på det felt hidtil – for nu at sige det meget mildt ;-)

  Men kvaliteten er jo også i frit fald på vore universiteter, især
  på de humanistiske fakulteter hvor det mest drejer sig om at have
  politisk korrekte holdninger, lefle for islam, muslimer og den salige multikultur og om med totalt virkelighedsbefriede dekonstruktioner at svine al dansk kultur og danske omgangsformer, normer og værdier ( = danskhed ) til konstant – og så naturligvis bare dyrke sin endeløse selvgodhed for fuld udblæsning på andres bekostning.

  Kommentar by Bjovulf — 5. juli 2013 @ 18:11

 132. Venstrefløjen

  Hvor er du dog en småtskåret person. At du ikke kan unde dine medmennesker, der oven i købet er under pres af den umådeholdne multikultur, at holde lidt fest. Skam få dig.

  Kommentar by Pelle Pik — 5. juli 2013 @ 23:55

 133. @Morani ya…
  “For det første er det injurerende at skrive at folk til en sommerfest er potentielle massemordere.”

  Jeg skriver at vi for alt vi verden skal undgå en ny Breivik, men er bange for, at vi er på vej derhen. Det kan være en i den forsamling eller det kan være et tossehoved fra DDL eller en af de andre ektremistiske organisationer, vi har herhjemme. Men du må da gerne forklare det injurerende i det. Breivik er mange ting, deriblandt massemorder, terrorist og tidligere politikere for et parti, der er nært beslægtet med DF . Hvad der skal betyde er stadig uklart. Vi har jo heldigvis kun set ham gå den mest brutale vej indtil videre, men DF og andre org. er arnested for sådanne typer.

  Uriasposten skal naturligvis lukkes fordi der spredes had og ren propaganda og faciliterer ytringer om vold. Det kan naturligvis ikke accepteres i en retsstat.

  @Ludvigsen

  Jeg har utroligt mange “typos”, det ser jeg. Men orker ikke at læse mine beskeder i gennem inden. Størstedelen af jer kører jo bare blindt videre.

  Heldigvis bliver der jo kun flere og flere af os hjernearbejdende mennesker i Danmark.

  Kommentar by Venstrefløjen — 6. juli 2013 @ 15:59

 134. Mener du ikke hjernevaskede, Venstrefløjen? Du virker som sådan en.

  Kommentar by NulTolerance — 6. juli 2013 @ 17:04

 135. @133 Nej det er DF faktisk ikke (!), til trods for at flere danske medier med uvidende journalister og kommentatorer bliver ved med at påstå det. Det bliver det altså bare ikke mere rigtigt af.

  Det norske Fremskidtsparti er liberalt og således naturligt søsterparti til det danske Venstre. Noget som begge partier har erklæret og bekræftet ved flere lejligheder – senest da Venstres Gruppenæstformand Inger Støjberg holdt tale ved partiets kongres for ca. 3 år siden. ( Du kan finde talen på YouTube ).

  Prøv nu bare for én eneste gangs skyld at sætte dig ordentligt ind i tingene, venstrefløjen :D

  Og Breivik blev faktisk netop smidt ud af FP, fordi han udviklede sig til at blive ekstrem i sine synspunkter – og i øvrigt heller ikke betalte kontingent ;-)

  Så kan altså hverken hænge DF eller det norske Fremskridstparti op på Breivik, selv om du åh-så-gerne vil, fordi det jo bare er, hvad du er blevet hjernevasket til – bla. af folk på Politiken, Information & DR – i stedet for at begynde at tænke SELV.

  Du finder altså INGEN i DF eller i FP i Norge, der sympatiserer med Breivik og hans handlinger – glemt det! Derimod er der mange, der kan se, at der er blevet skabt enorme problemer pga. af en uansvarlig og kravløs indvandring af uintegrerbare folkeslag med hang til barbariske klannomer og religiøs fanatisme – det er såmænd bare fakta og altså ikke noget Breivik har patent på. Enhver der gider at åbne sine øjne og sætte sig ORDENTLIGT ind i tingene, vil kunne se det – hvis man altså ikke går rundt med skyklapper og er totalt hjerneblæst af totalt virkelighedsfjerne politisk korrekte floskler i endeløse mængder fra den handlingslammede venstrefløj, der uden blusel svigtede sine egne folk i land efter land i vort engang så fredelige og sikre Europa.

  Det er om nogen venstrefløjen, der med sin kravløse laden-stå-til-holdning, foragt for eget folk og dets kultur samt trang til at frelse hele verden på andres bekostning, er skyldig i at have skabt disse meget alvorlige problemer, der altså potentielt kan frembringe folk som Breivik – ikke de, der i årevis har advaret om denne naive politik og vovet at tale om dens uhyggelige konsekvenser på længere sigt.

  Breivik citerede også Winston Churchill, Williamd Shakespeare og filosoffen David Hume adskillige steder ( langt mere end DF, FP, Pia Kjærsgaard & Lars Hedegaard mfl. ! ) samt flere andre store personligheder og tænkere i den vestlige kultur, så de er /var måske også i ledtog med Breivik – endda uden selv at vide det – , hvis man skal følge din forvirrede og ignorante tilgang til tingene?

  “Hjernearbejdende”? Er det en joke? :D Det kan du sgu da umuligt
  mene seriøst?!?!? Hvornår kommer vi mon så til at se nogle eksempler på det herinde?

  Hidtil har du nemlig mest blameret dig med diverse hjernedøde kommmentarer op naive påstande i endeløse baner, som gang på gang afslører din dybe uvidenhed på det ene felt efter det andet og endog får vådt bølgepap til at virke intelligent i sammenligning samt – endnu værre – en totalt manglende evne til SELVSTÆNDIG rekleksion – ud over alle de sædvanlige politisk korrekte floskler og evindelige fejlagtige fordomme om alle andre som værende frådende fremmedhadere,fascister og nazister, som efterhånden er alt, hvad den frelste og selvgode venstrefløj har at byde på nutildags.

  Så lad os nu få endelig lov at høre, hvad det er for en uddannelse, du har og er så stolt over, at du hele tiden føler trang til at nævne den for os. Har det noget med kaospilot eller RUC at gøre? :D

  Jeg er nemlig fuldstændigt sikker på, at vi er adskillige herinde, der nemt kan matche dig og endda let overtrumfe dig – i modsætning til hvad DR og Politiken ellers plejer at indbilde naive folk som dig :D – , så det skal jo nok blive rigtigt underholdende her i sommervarmen.

  Kommentar by Bjovulf — 6. juli 2013 @ 18:07

 136. ” … diverse hjernedøde kommentarer og naive påstande …”, skulle der stå ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 6. juli 2013 @ 18:10

 137. Nu har “venstrefløjen” vist sort på hvidt, at vedkommende er lige
  så ekstrem som de værste diktatorer i historien.

  Det er som tidlige sagt ikke “venstrefløjen” der bestemmer hvordan klaveret spiller.

  Sobre og veldokumenterede oplysninger der postes herinde anses af “venstrefløjen” som propaganda og opfordring til vold. Derudover stemples 1/5 af Danmarks befolkning som potientielle terrorister

  “venstrefløjen” er som en trykkoger uden sikkerhedsventil, han er tæt
  på kogepunktet og eksploderer snart af indestængt had til Uriasposten og DF

  det minder i uhyggelig grad om islamisters selvmordsaktioner

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2013 @ 18:30

 138. http://www.mx.dk/nyheder/global/story/23225016

  Islamister begår massakre i Nigeria, 42 skolebørn dræbet fordi
  de var -for vestlige-

  kan du se komikken ? “venstrefløjen”

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2013 @ 18:40

 139. 127 Niels Juel
  Da realeksamen eksisterede var 13-skalaen endnu ikke blevet indført.

  Kommentar by Anonym — 8. juli 2013 @ 22:26

 140. Helstegt pattegris er jo altid lækkert!
  En anden gang kan du undgå de sorte svær ved at ligge 10 cm. Stanniol langs kanten af grisen.

  Kommentar by Jacob Jørgensen — 27. august 2013 @ 01:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper