19. september 2007

Anonyme kilder refereret af journalist der opdigtede interviews… også på dansk

Det er nu kommet frem at Alexis Debat, fransk journalist og terrorforsker, har opdigtet interviews med flere kendisser, herunder Bill Clinton og Kofi Annan. Interessant, for som 180 Grader skriver, så har han også…

“… været leveringsdygtig i flere markante historier, som oftest fra “anonyme kilder i efterretningstjeneste” i lande som Pakistan, Frankrig og USA. Debat var også manden bag Sunday Times´historie om Bush-administrationens hemmelige planer om at bombe Iran.

Ærgeligt der ikke foreligger søgbare transkriptioner af Lars Møller-Rasmussens indslag i Orientering. Blotlæggelsen ignoreres iøvrigt af MSM. Foruden 180 Grader, valgte kun Jyllandsposten at bringe historien.

 • 3/9-07 Information – Slaget om Iran. USA håndterer atom-slyngler vidt forskelligt.
 • 3/9-07 Ekstra Bladet – Sådan vil Bush knuse Iran.
 • No comments yet.

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb



  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP






  MediaCreeper