13. juli 2013

Feltstudie i det svenske – Expressens morderiske ‘expojkvän: “Joel Kirungi Kabambe.. från Uganda”

Jeg tændte radioen på vejen ind til Ikea-byen Älmhult, og første kanal jeg fandt var meget symptomatisk på et ikke-nordisk sprog. Stik imod Snaphanens advarsler købte jeg en trykt avis, og valget faldt lidt tilfældigt på Expressen. På forsiden kunne man med store typer læse: ‘Mamman höggs ihjäl hos socialen’, og så var der ellers historien om ‘Eva-Marree, 27 mördad – inne på kontoret’. Gerningsmanden var en 31-årig ‘expojkvän’, der tog “med sig kniven när han kom till lokalen för att vara närvärende vid mammans möte med barnet”.

Selvom det var en forsidehistorie og avisen dedikerer en helside til detaljer, så var der ikke yderligere om gerningsmanden. Med sådanne medier har de svenske blogs kronede dage. Fra Exponeret.Info – Två knivskurna av afrikan i Västerås – en kvinna död.

“Två personer knivskars idag på ett behandlingshem på Malmaberg i Västerås. Joel Kirungi Kabagambe, 31, från Uganda är gripen för mord samt mordförsök. Nio av polisens patruller var tidigare på plats. Larmet om två knivskurna kom in till polisen klockan vid 11-tiden på förmiddagen.

Larmet handlade om att två personer hade blivit knivskurna vid Tråddragargatan 11 i Västerås. En man greps strax därefter på platsen. Mannen som greps har varit gift med kvinnan som avled på sjukhuset. I nuläget känner polisen dock inte till någon koppling mellan mannen och den andra skadade personen, som vi i efterhand fått veta är en kvinnlig socialarbetare. …

Vid 17.30-tiden meddelade polisen att den misstänkte gärningsmannen har anhållits för mord och försök till mord. Den andra knivskadade skall enligt en källa på Flashback vara en socialarbetare. Personen på Flashback har offret inom sin familj och berättar att den avlidna kvinnan…, låg i vårdnadstvist med sitt ex. Hon var bland annat med gruppen ‘Papperslösa Stockholm’ på Facebook.”

(Expressen, 12. juli 2013)

Afdøde efterlader sig Ludvig (f. 2008) og Julia (f. 2009).

Oploadet Kl. 16:04 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/49483/trackback

5 Comments »

 1. Hvad sker der med kvinderne nu om dage?
  Inden for de sidste 12 – 15 år er kvinderne blevet mere og mere klodsede, og i stigende grad i Europa.Hvor klodset kan man være?
  Kvinder der falder ind i knive og får halsen skåret over eller maven skåret op.De falder ud fra altaner og tage.De kaster sig uforvarende ind i den ene voldtægt efter den anden,og jeg kunne blive ved.
  Måske et Multikulturelt motorisk berigelseskursus kunne hjælpe på problemerne?

  Kommentar by -by Proxy- — 13. juli 2013 @ 18:11

 2. […] Lad de gamle messe deres humbug, de er ikke engang hæderlige nok til at fortælle de unge piger, at de risikerer deres liv ved at omgås såkaldte ‘nysvenskere’, en evigt tilbagevendende tragedie, der rammer underklassens kvinder hver […]

  Pingback by G-punktet i skoven « Snaphanen — 13. juli 2013 @ 23:04

 3. “Hon var bland annat med gruppen ‘Papperslösa Stockholm’ på Facebook.”

  Ok …
  Så hun troede at man bare kan lukke hvem som helst ind, og så bliver det en god fest. At folk fra kulturer, der er stærkt mandschauvinistiske, homofobiske, præget af vold og undertrykkelse, bare vil glide stille og roligt ind i det feministiske Sverige og acceptere spillereglerne. Hun troede at hun kunne skille sig af med sin kæleneger, og at han ville acceptere det som en Jönsson, for “inderst inde er vi alle ens.”

  Måske mente hun noget helt andet.
  Og måske er Facebook-siden slet ikke, som jeg forstiller mig, en side der handler om “gillar olika” og rettigheder til hvem-som-helst fra de sædvanlige offergrupper. Måske er det ikke en side, hvor man kan læse kommentarer med krav om ekspropriation af svenskernes sommerhuse, så der kan blive plads til flere burkakvinder, skægbørn og 3. generations PTSD-ramte. Men jeg gider ikke undersøge det …

  Kommentar by Hr. Naturli' — 13. juli 2013 @ 23:43

 4. Godhedsapostelen og sagsbehandleren blev kulturberiget. Forfærdeligt, men helt forudsigeligt.

  Kommentar by Iznogut — 14. juli 2013 @ 10:09

 5. […] hvad de foretager sig. De betaler lydigt ved kasse 1 i milliarder og menneskeliv. Senest i forgårs kostede multikulturen endnu en ung svensk kvinde livet. Life is cheap – en af de racistiske mordere, der halalslagtede Daniel Wretström i år 2000, […]

  Pingback by Ligegyldigt hvor mange, er det aldrig nok « Snaphanen — 14. juli 2013 @ 21:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper