21. september 2007

Niels Lindvig og Ole Sippel… i en god sags tjeneste.

Fra Dagbladet Arbejderen – Terrorsigtet klar til kamp.

“Humøret er højt hos Michael Schølardt, direktør for det VS-ejede tøjfirma Fighters + Lovers, før den retssag, der starter i dag i Københavns Byret. Han er en af de syv terrorsigtede i sagen om støtte til de to organisationer FARC og PFLP.

– Vi er ude i en god sags tjeneste…

Blandt forsvarets vidner er en række udenlandske eksperter. Det drejer sig om den israelske historieprofessor og samfundsrevser Ilan Pappe…

Fra USA kommer den nu pensionerede professor i sociologi, James Petras… Han var blandt modtagerne af FARC`s bønskrivelse i november sidste år i forbindelse med forhandlinger om løsladelse af tre amerikanske gidsler.

Blandt de danske vidner er Niels Lindvig og Ole Sippel fra Danmarks Radio. Der er i alt afsat fem retsdage til sagen, der ventes afsluttet i midten af november.”

Oploadet Kl. 03:32 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

4 Comments »

 1. Progressiv kan man just ikke kalde den voldsfikserede V-enstre S-noede Michael Schølart, hænger stadig fast i den gode, gammeldaws, småborgerlige titel: Direktør – noget, der smager af fede cigarer, jakkesæt og store biler.

  Herregud manden leder et mindre T-shirt trykkeri med sig selv som ansat samt 2 løsarbejdere på overførsel – men fint skal det være, især når man er en lille, fladpandet socialist.

  Ole Sippel gider jeg ikke en gang kommenterer – det er han simpelthen ikke værd.

  Kommentar by Bodil. — 21. september 2007 @ 07:05

 2. Selvfølgelig er DR det nærmeste sted man søger , når man skal ha finde journalister der vil forsvare venstreekstremister.. S U K

  Mike

  Kommentar by Onion — 21. september 2007 @ 07:33

 3. Jeg troede da, VS gik op i Enhedslisten?

  Mht Ilan Pappe bliver det interessant. Han er del af den selvhadende gruppe af israelske historikere, der bedst kan opsummeres med sætningen “gid vi jøder dog havde tabt uafhængighedskrigen og var blevet drevet i havet”.

  Henrik

  Kommentar by Henrik Krog — 21. september 2007 @ 18:45

 4. Flinke folk, som forsvaret har indkaldt:

  Petras mener at Mossad stod bag Muhammedtegningerne (!):
  http://www.bookmasters.com/clarity/b0030.htm

  Og Pappe støtter Hamas’s kamp:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Ilan_Pappe

  Kommentar by Lars — 22. september 2007 @ 18:26

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper