14. juli 2013

Meldte DF-politiker for racisme efter Facebook-billede – sympatiserer selv med politiske voldsmænd

Fredag besluttede Statsadvokaten for Fyn og Jylland at tiltale Dansk Folkepartis Tina Petersen for racisme, efter hun den 17. april sidste år delte et billede på Facebook, hvor to niqab-klædte kvinder blev sammenlignet med storskrald. Svendborg-politikeren blev ifølge Ekstra Bladet anmeldt af Lars Nexo, revolutionær speciale-studerende på RUC, der i 2010 meldte sig ind i Enhedslisten for at føre ‘ægte, socialistisk politik’.

Her en Facebook-opdatering fra hans hånd: En klar støttetilkendegivelse til AFA-medlemmer der to dage senere blev sigtet for flere forhold, herunder tre tilfælde af politisk vold. Dårlig humor på en Facebook-profil, nej tak – flasker i hovedet på politiske modstandere, ja tak. Ægte socialistisk politik…

(Lars Hilary Nexo på Facebook, 15. april 2013)

“… den nu 26-årige mand, der ifølge BTs kilder, betegnes som uformel leder af AFA, og de seks øvrige, dog hver især stadig anklaget for en eller flere af følgende forhold: vold, våbenbesiddelse, hacking og en hærværkssag fra 2008. Fire for vold, fire for hacking og to for en tidligere hærværkssag – samt altså våbenbessidelse for den 26-årige.” (BT, 17. april 2013)

“Et af overfaldene fandt ifølge anklageskriftet blandt andet sted den 10. oktober 2009 på Nørreport Bodega i København, hvor tiltalen lyder “legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter”. Her overfaldt fire af de tiltalte “tillige med flere uidentificerede medgerningsmænd” tre mænd og tildelte dem flere spark og slag, herunder med flasker, i hovedet og på kroppen. I et andet tilfælde er der tale om forsøg “på legemsangreb af særlig rå, brutal eller farlig karakter”, men hvor det lykkedes ofrene at stikke af. … hos den 27-årige tiltalte AR, politiet beslaglagde serveren med det stasilignende kartotek med over 6.000 politisk aktive personer. Udover tiltalen for hacking og ulovlig politisk registrering, tiltale for hærværk og tiltale for vold på Nørreport Bodega, er AR også tiltalt for ulovlig våbenbesiddelse. Det drejer sig om et knojern, et 40 centimeter langt metalrør, et 35 centimeter langt jernrør, en peberspray og et baseballbat.” (Den Korte Avis, 18. april 2013)

Oploadet Kl. 01:28 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/49498/trackback

34 Comments »

 1. De er gode til anmeldinger af andre – de ved jo at de ikke selv bliver sigtede. Hvem er det nu, der sidder som direktør for bibliotekernes IT central? En morder? En venstreorienteret ustraffet sådan? Hvem ved?

  Kommentar by Hans Erling Jensen — 14. juli 2013 @ 02:19

 2. Sådan en latterlig nar.

  Kommentar by Spinner — 14. juli 2013 @ 02:52

 3. Fatter den politiske psykopat lars Nexto kranen ikke humor?!
  Hvordan allah fanden vil den politiske psykopat lare Nexto kranen så forklare, hvordan muhammedaner mandslingene behandler sine “ejendele” kvinderne i muhammedaner landene, hvor de ingen rettigheder har, skal henslæbe deres liv i affaldssække lignende tøjbure ellers får de kølle bank af mullah mandslingene osv af mishandlinger der foregår anno 2013 af kvinder.
  Er det fordi den politiske psykopat voldsbølle lars Nexto underkastelse mandslingen, af hensyn til de dominerende muhammedaner kvindeundertrykker bare vil forhindre at en enfoldig bogstavstro muhammedaner ikke kommer til at slæbe en stor skralde sort affaldssæk med op til den lokale bestemende imam myndighed, som med lovmæssig virkning kommer til at vie den enfoldige muhammedaner til en sort stor skrald affaldssæk ?!
  Hvorfor anmelder denne politiske psykopat afa lars Nexstop stening af kvinder, en kvinde der humoristisk udstiller muhammed mandslingenes forkvaklede kvindemishandling og anmelder hende for racisme, hvorfor har denne politiske psykopat mandslinge lars Nixnosser ikke nosser nok til at angribe en kvindeundertrykkende ideologi som islam, der konsekvent mishandler kvinder, der er sgu ikke meget mandfolk i denne frivillige islam underkastede mandsling lars Nulognix
  Hvis bærmen af asparges arme og stiklinge arme stakkels svage afa mandslinge, af frygt for muhammedmandslingenes ustyrlige barbariske fremfærd ikke tør forsvarer os kvinder for at ende vores dage i affaldssække, jamen, så kan jeg da kun fryde mig over deres ligesindede politiske psykopat socialist allierede i iran endte deres dage med at dingle i kraner!
  For sådanne ligegyldige politiske psykopat agtige lars Nex stop kranen, har vi kvinder sgu ikke brug for.
  Sådan en væmmelig afa lars Nul-smart, som af hensyn til islams krav om at kvinder skal i affaldssække, vil anmelde en kvinde for at gøre grin med islams krav om kvinde opbevaring i sorte affaldssække.
  Hvordan kan denne politiske psykopat lars Nulhjerne hylde og beskytte muhammedanernes krav om at holde kvinder i sorte affaldssække og “beskytte” dem fra hån og latterliggørelse, når det simpelthen ER latterligt at der i 2013 findes mænd der propper deres kvinder i sorte affaldssække, det er sgu ufatteligt.
  Fatter den ubrugelige afa jihad lars Nex stop sharia ikke, at man ikke skal “beskytte” muhammedmandslingene i deres krav om kvindemishandling, de skal sgu grines ud over Danmarks grænser!!!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 14. juli 2013 @ 03:42

 4. En farlig mand.

  Kommentar by Landsbytosse — 14. juli 2013 @ 06:24

 5. Kan hans læge ikke give ham noget for det ?

  Kommentar by Jørn Boye — 14. juli 2013 @ 08:08

 6. Jeg er lidt overrasket over, at Uriasposten gengiver mainstream mediernes fortolkning af, hvad Tina Petersen har gjort. For har hun sammenlignet niqab-klædte kvinder med skrald? Nej, faktisk har hun bare postet et billede med niqab-klædte kvinder, der står sammen med nogle sorte affaldssække og tilføjet “He he … husk storskraldet”.

  Nuvel, vi kan alle have vores tanker om hendes intentioner, men skal hun dømmes for hvad vi tænker? Bemærk venligst, at det er modtageren af billedet, der laver den racistiske kobling. Jeg har før skrevet om dette fænomen, hvor forargede mennesker i virkeligheden forarges over deres egne tanker, ikke det værk de betragter.

  Resultatet af denne farce kan ikke være andet end en klokkeklar frifindelse og forhåbentlig en lærestreg om, at man ikke bør spilde samfundets tid og penge på sådan noget pjat.

  Kommentar by Bob Glitter — 14. juli 2013 @ 08:33

 7. Men politikerne, der har overtrådt alt, hvad overtrædes kan, fra grundlovs- og forfatningsbrud, dem rører man ikke ved.
  Hele politi- og retssamfundet hylder politikernes lovovertrædelser.
  Man græmmes!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 14. juli 2013 @ 08:42

 8. Lars Nexo blev en plet på samfundet.
  Han skulle hellere være blevet en plet på lagenet!

  Hvis mit ordvalg på nogen måde støder Lars Nexo, så kan jeg berolige ham med at der er flere hvor de kommer fra – til gengæld er de gratis!

  Kommentar by -by Proxy- — 14. juli 2013 @ 08:44

 9. Myndigheden ergo juraen i Danmark skal selvfølgelig afvise sådanne anmeldelser,der må være tale om brødnid.Når myndighederne i Danmark begynder at rode med bagateller peger det på at landets love er styret af socialistiske kommunister,men selvfølgelig ligger sagen lige til højre benet da Tina Petersen præsenterer Dansk Folkeparti.

  Kommentar by emmagad — 14. juli 2013 @ 09:05

 10. Det er ikke 1. gang det er gået så trist med danske ufertile gutmenchens adoptioner. Se blot på mæhæen i københavns kommune. Lars Nexø skulle nok ikke have været fjernet fra Sri Lanka, som Pestager-Helved hunden ikke skulle have været fjernet fra Korea.

  Kommentar by Nielsen — 14. juli 2013 @ 09:30

 11. Jamen der må da kunne gøres noget for at undgå disse racistiske associationer?
  Kommunerne må da forlange at borgerne kun bruger klare plastsække til storskrald, nå det har de vist allerede gjort :-)
  Men i det hele taget bør ting der kan give forkerte tanker undgås, her kan brugen af sorte affaldssække begrænses mest muligt, også i institutionerne så de uskyldige børn ikke fristes til at kalde dem negerkvinder eller muslimkællinger, når de skal være med til at bære dem ud!
  Her er det godt vi har en kriminel lavalder så ikke Fyns tankepoliti skal ud for at fange 5 årige drenge og piger der finder på at sige sådan noget for så ville de få travlt!

  Kommentar by Jens Hansen — 14. juli 2013 @ 10:13

 12. Racistisk? Hvilken race er sorte affaldssække?
  Er det forbudt at fornærme eller lave spas med, at de ligener muselmændenes kvinder i deres islam fængselsdragter?
  Hvis denne hidbragte “dansker” tror, at § 266b sikrer ham et politisk værktøj til at angribe Tina Pedersen, så er han vel i god tro? Det er ihvertfald MSM der bringer historien ud til “videre kredse” og det skal være et kriterie for, at paragraffen er opfyldt.

  Anmelderen, det hidbrage udanske, mener ikke, at en spøg må være stødende. Det er så hans mening og dertil vil jeg blot sige: Nå.

  Kommentar by Iznogut — 14. juli 2013 @ 10:23

 13. Men hvis nu det er hvide konvertitter der er inden i, er det så stadig racistisk?
  Bortset fra det, så har Bob Glitter jo ret. Folk har de associationer de fortjener.

  Kommentar by mb — 14. juli 2013 @ 11:08

 14. Salafister må gerne stå på landsdækkende TV og sige, at Inger Støjberg bør forlade Folketinget, og at hun skal gå tildækket
  som islam foreskriver

  DET vil Lars Nexo ikke kommentere, han må være på vej til at konvertere siden han forsvarer det kvindeforagtende
  religiøse vanvid.

  Kommentar by k.m. — 14. juli 2013 @ 11:12

 15. Det er godt gjort staten skal bruge penge på sådan en bagatel

  ikke nok med at vi ikke må tegne profeten, vi må heller ikke lave sjov
  med den kommunale renovation

  det er fuldkommen latterligt at der går over et år fra sagen startede
  til Statsadvokaten rejser tiltale

  Kommentar by k.m. — 14. juli 2013 @ 11:19

 16. -> Bob

  Sammenlignet.. Tja, kunne også have skrevet ‘associeret’ – men 266B er ren gummi – baseret på fortolkning af andres intention.

  Kommentar by Kim Møller — 14. juli 2013 @ 11:22

 17. “…hvor to niqab-klædte kvinder blev sammenlignet med storskrald.”

  Det er ikke til at vide, om det var kvinder, der var under stoffet. Og heller ikke til at vide, om det var muslimske mænd eller kvinder, eller om det i det hele taget var muslimer under stoffet. Det var måske to hunde eller heste under stoffet? Eller to karnevalsdeltagere. Det er jo netop pointen med (religiøs) gemme-væk-mani, at dét under stoffet ikke skal kunne ses, men skal gemmes total væk i det offentlige rum. Og så bliver der gisnet og gættet og fantaseret osv. og det kan og skal ikke tages fra mennesker i et vestligt demokrati.

  Islam skal naturligvis ikke knægte vestlig ytringsfrihed!

  Kommentar by Liva — 14. juli 2013 @ 12:49

 18. -> Glitter og Møller; Der er formentlig ikke noget kriminelt i at sammenligne en niqab med en sort sæk og der der er formentlig heller ikke noget kriminelt i at lave en dårlig vittighed om at den ene sorte sæk er svær at kende fra den anden. Det er præcis hvad DF’eren har gjort.
  Når pressen får det til “sammenligner muslimer med affald” burde man spørge den samme presse, hvem har det mest indskrænkede syn på muslimer. DF’eren eller den presse der sætter lighedstegn mellem niqab og alle muslimer.

  Kommentar by Michael Larsen — 14. juli 2013 @ 13:10

 19. Hvis man ser på den egentlige betydning af racisme, så er er ikke noget racistisk ved Tina Petersens joke. De to kvinder på billedet kunne være af en hvilken som helst race, etnicitet eller nationalitet. Det der laves sjov med er den religiøse påklædning.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 14. juli 2013 @ 13:39

 20. Psykopaten er jo kun voldelig som led i de røde og radicoolees selvfede plumske “moralsk acceptable lovbrud”.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 14. juli 2013 @ 13:56

 21. Han ser syg ud

  Kommentar by Pelle Pik — 14. juli 2013 @ 14:00

 22. Det blik der!

  Kommentar by Pelle Pik — 14. juli 2013 @ 14:00

 23. Hvorfor siger i det var en dårlig vittighed? Jeg synes den var god. Og jeg kan stadig finde på at grine af den. Det dårlige er det radikale tankepoliti. Det gode er frie menneskers spontane ytringer. Derfor har/havde vi ytringsfrihed. På trods af venstre-konservative-øvrige_muslimimporterende partier, der har overrendt vores lovgivende forsamling alt alt for mange år.

  Kommentar by Nielsen — 14. juli 2013 @ 14:30

 24. Fra “Die Internationale Gesellschaft für Menschenrechte”. Billedet bruger samme slags sprog og er åben for præcis samme slags fortolkninger, komik eller hvad det ellers måtte være.

  http://woodturtle.files.wordpress.com/2011/04/burka_muell_igfm.jpg

  Kommentar by Eleutheria — 14. juli 2013 @ 15:18

 25. 1 Hans Erling

  Ikke alene er han muligvis morder, han er allerede kendt for, at begive sig af med jøderegistreringer. Nu kan han så sidde og registrere, hvem der låner hvilke bøger…Ikke videre betryggende i et demokratisk samfund, men det er vel også ligemeget, al den stund vi ikke lever i et demokratisk samfund.

  Kommentar by Hans Und — 14. juli 2013 @ 16:19

 26. Hvorfor bliver indvandrerer sjældent dømt efter paragraffen de kan råbe op om udanske værdier og direkste håne vores system og stadig kun få en lille påtale og ellers er det glemt. Ytringsfrihed står stadig til debat.

  Kommentar by Lion — 14. juli 2013 @ 17:09

 27. http://www.fyens.dk/article/2332546:Svendborg–Tina-Petersen-sygemeldt–Kaos-i-byraadet

  Kommentar by tavsen — 14. juli 2013 @ 17:40

 28. Enhver person med bare en smule omløb i øverste etage, vil kunne se hvor uendelig hykleriske især den yderste venstrefløj er med sit sammenrend af lystløgnere og andre sølle medløbere. Vis Statsadvokaten det andet burka billede her på siden, og de vil se der som altid når de autonome brokker sig, ikke er noget at komme efter af racisme. Ynkeligt og afskyligt sådan at angribe budbringeren af kvindeundertrykkelsen og lefle selv for undertrykkerens syge ideologi, det er vores røde dhimmi venner gode til. Hvad med om de blev lidt voksne, og det hurtigt.

  Kommentar by Lars B — 14. juli 2013 @ 20:51

 29. Jeg blev virkelig overrasket over at læse, at anmelder kalder sig Lars Nexo. Jeg var overbevist om, at anmelderen var vores gamle ven fra Assens Carsten Kvartvorsen.

  Jeg troede at Assens store søn anmeldte alt og alle, ikke bare til sin bedste ven byens borgmester, men også til Politichef Poul Løhde eller hans støttepædagog ud i det islamske Astma Abdol-Hamid.

  Kommentar by Binee — 14. juli 2013 @ 21:15

 30. Sagen om de to affaldssække er forstemmende og afslører da også et samfund, der er ude af kurs. Det er muligt affaldssækkene og deres tilhængere ikke kan lide dens slags billeder, men da vi lever i et samfund, hvor humor og oplysning er den frie tankes bedste vejleder, må de leve med det.

  At rejse tiltale for racisme er så dumt, at Statsadvokaten for Fyn og Jylland må have problemer med både overblikket og den sunde fornuft. Et samfund der som det danske er blevet fuldt demokratiseret og sekulariseret kan selvfølgelig ikke acceptere indskrænkninger af tros- og ytringsfriheden i det offentlige rum. Gør man det har man forladt selve grundlaget for et frit samfund.

  Men sagen viser også i al sin enkelhed, at systemet ikke kan finde dets egne ben i lyset af den islamiske radikalisering, som langsomt spreder sig i Danmark og i Europa. Og denne vaklen ligger ganske enkelt i, at den slags sunde tanker som ligger bagved Tina Rasmussen billede, fundamentalt og til enhver tid udtrykker det enkelte frie menneskes trang til at sørge for overvægt af det gode i livet på samme måde som Muhammed billedet gjorde det. At indhylde kvinder i religionens navn er ikke overvægt af det gode i livet. Og så er den sag ikke længere. Fuld Støtte til dig Tina Rasmussen.

  At anmelderen så er en Lars Nexo på RUC, “der i 2010 meldte sig ind i Enhedslisten for at føre ‘ægte, socialistisk politik, viser endnu engang den totale dumhed, som som præger venstrefløjen.

  Kommentar by Kurt Rosenstrøm — 15. juli 2013 @ 00:31

 31. Kurt Rosenstrøm:

  Hun hedder Petersen, ikke Rasmussen.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 15. juli 2013 @ 01:15

 32. Hm! Tak! Fuld støte til Tina Petersn.

  Kommentar by Kurt Rosenstrøm — 15. juli 2013 @ 02:36

 33. forbrugeroplysning:

  [link fjernet, Kim]

  Bare for vise visse DFers og “islamkritikers” uhyre store intelligens, det er da ret morsomt :-)

  Kommentar by Salomon — 15. juli 2013 @ 10:25

 34. Danmark er blevet overløbet af snart en million muslimer,der takket være hele venstrefløjen der på en højforrædderisk facon ovenikøbet forsvarer den muslimske invasion,ved at straks anmelde selv den mindste kritik af disse ligegyldige individer.Vi ser i øjeblikket en regering der har travlt med at byde alle mulige tilløbende asylanter velkommen til stor skade for vort land og vil på sigt skabe en borgerkrig,som ingen kan være tjent.Danskerne har selv stemt på disse socialistiske partier,ergo må vi spytte i den kål vi søber i os.De Danske politikere er totalt hjernedøde hvad der angår politik i ind og udenland.Stakkels stakkels Danmark.

  Kommentar by alvin petersen — 18. juli 2013 @ 07:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper