17. juli 2013

Breivik-hysteriet fortsætter: Mistænkt for at være en del af gruppe der havde til hensigt at planlægge

Selvfølgelig skal efterretningstjenesterne holde øje med Varg Vikernes, men der er for længst gået selvsving i de mange Breivik-historier, og den her kan næsten ikke blive tyndere. Nynazisten ‘passer på profilen’ lød det i Nyhederne på TV2, men hvad en jødehadende nationalsocialist med satanistiske sympatier, har til fælles med den selverklærede korsridder Anders Breivik – ja, det blæser i vinden.

Derfor blev norsk nynazist anholdt i Frankrig, noterer BT i overskriften, og understreger tragikomisk, at manden er en del af en højreekstrem gruppe der er mistænkt for at have til hensigt at planlægge et terrorangreb. Konen har lovlige våben, og… han ytrede sig på nettet.

“De franske myndigheder, der tirsdag anholdt den terrormistænkte norske mand, 40-årige Varg Vikernes, har ikke identificeret nogen konkrete terrorplaner. …

»Vi mener, han er en del af et højreekstremistisk miljø, som havde til hensigt at planlægge en terrorhandling. Det er det, han er mistænkt for. På nuværende tidspunkt er der ikke fundet nogen konkrete planer, men vi afventer at se, hvad den videre efterforskning viser,« siger Agnés Thibault-Lecuivre fra anklagemyndigheden til nrk.no. …

Anklagemyndigheden fortæller, at mistanken mod den norske mand blev vakt, fordi han ytrede sig på internettet.

»Vi blev mistænksomme, fordi han gentagne gange skrev negative ytringer om jøder, muslimer og andre ikke-vestlige personer. Det er specielt to blogs, vi har overvåget,« siger Agnés Thibault-Lecuivre og oplyser, at man har kendt til Vikernes, siden parret flyttede til Frankrig i 2010. …

Blogindlæggene, og det faktum, at Vikernes 25-årige kone besiddelse af våben fik efterforskerne til at frygte, at han snart ville begå en terrorhandling. … På sin hjemmeside har Vikernes diskuteret Anders Behring Beriviks manifest, men dog taget afstand fra massemordet på 77 personer i Oslo og øen Utøya i juli 2011.”

(Varg Vikernes på sin blog Thuleanperspective.com, 7. februar 2013)

Oploadet Kl. 06:45 af Kim Møller — Direkte link40 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/49613/trackback

40 Comments »

 1. Vi bliver overvåget og profileret af systemets tankepoliti overalt på det en gang så frie net. Vi er nødt til at beskytte os.
  Læs f.eks.
  http://frihedsaktivisten.dk/guide-til-anonymitet-online/
  Brug BitCoin
  Hvis du tror det er løgn, så hør Radio 24syvs program om Dominique Strauss-Kahn-karaktermordet (http://arkiv.radio24syv.dk/video/8429497/aflyttet-uge-28-2013)

  De flestes akilleshæl er i denne sammenhæng magelighed

  Kommentar by Agricola — 17. juli 2013 @ 07:14

 2. Eftersom jeg ikke har planer eller har ytret mig i nogen retning der tilnærmelsesvis kan mistænkeliggøre mig har jeg ikke brug for beskyttelse ved at blive anonym på nettet – præcis lige så lidt som Pia Kærgsgaard har brug for det.

  De kan læse med og registere lige så tosset de vil, det ændrer ikke på noget for mit vedkommende. Det mest ophidsende de vil finde ud af hvor jeg sætter mit kryds og det kan jeg altså godt leve med.

  Man skal huske på at manden her har bla. brændt kirker ned og slået ihjel og derved er det intet under han har været under observation. De har naturligvis haft de oplysninger og taget det med i betragtning inden de anholdte manden.

  Kommentar by NulTolerance — 17. juli 2013 @ 07:29

 3. Men når det så er sagt lyder det som et tyndt grundlag for en anholdelse, så mit gæt er at der kunne stikke mere bag.

  Kommentar by NulTolerance — 17. juli 2013 @ 07:36

 4. Oh, herre gud da. Det er vel bare en hjernevrider, der ikke kan sit kram. Personen lider vel bare af adhtil og medicin og ornani handsker virker ikke. Og bæltefiksering ophidser ham.
  Hvorfor skal alle sammenlignes med nazister og breivik idag.
  Husk at I har selv skabt dem!

  Kommentar by x — 17. juli 2013 @ 07:56

 5. Når man arresterer Varg Vikernes der er Etnisk Vesterlænding er det for at bevise at terrorisme ikke er forbeholdt Islamister,sol og vind er delt lige og ingen er stødte.

  Kommentar by emmagad — 17. juli 2013 @ 08:26

 6. Jeg tænker 2 ludere og en lommetyv, på det plan ligger det.

  Kommentar by Jørn Boye — 17. juli 2013 @ 08:39

 7. Det virker umiddelbart bare som en sindsforvirret mand! Men da manden tidligere har grebet til våben er det da umiddelbart fornuftigt at se nærmere på ham. Han kunne måske trænge il behandling!
  Mistænkt for måske at kunne planlægge terror! Den lader vi lige stå lidt! Hvis det er tilfældet kan vi lige så godt burre hele venstrefløjen inde!

  Kommentar by Robert R — 17. juli 2013 @ 09:02

 8. medierne er ovenud lykkelige over dette enkeltstående tilfælde af MULIGVIS højreorienteret terror. Så er de behagelig fri for at dække den KONKRETE muslimske alu-ak-bar terror i tyske gader http://www.youtube.com/watch?v=VZBjTKEniAA

  yderlig en fjer i hatten, at den sindsforvirrede nordmand er jødehader. Så er medierne behagelig fri for at rapportere om muslimske jødeforfølgelser http://www.liveleak.com/view?i=ff6_1363803943

  Kommentar by tavsen — 17. juli 2013 @ 11:01

 9. Ja når det er en af vennerne som bliver nappet af “le fick” så er alt det rene gale idioti for højrenationale begår ikke terror men er så lovlydige. Men hvad vi andre ved godt hvad der er galt.

  Kommentar by Michael Larsen — 17. juli 2013 @ 11:15

 10. “le fick”? Hahahaha, dit forsøg på at tilføre din kommentar noget internationalt schwung røg direkte i grøften. Den til venstre.

  Kommentar by JensF — 17. juli 2013 @ 11:55

 11. Jeg har kigget på hans blog. Den er i sin idé ikke maget anderledes fra andre jødehaderes sider. Et tilfældigt pluk: “Evropa Suffers from a Virus called Judaism, and the consequences are disasterous” Hvis man tror jøder er skyld i vores problemer, er man lige så langt ude som Balder o.l. Men at tro han planlægger terror, er som at tro Michael Larsen og Venstrefløjen anser den personlige frihed, som den vigtigste ret. Jeg hælder mere til emmagads forklaring, at han bliver brugt af medierne som et cover up af muslimernes idelige terror og krig.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2013 @ 12:00

 12. Ham og konen og vel også de ældst børn går til skydning. Så i mine øre lyder 4 salonrifler ikke som store terror planer a la Brevik, og konen købte ammo, ja det gør hun vel når hun går til skydning.
  Tror det er en storm i et glas vand.

  Kommentar by Anonym — 17. juli 2013 @ 12:03

 13. Gad vide hvor længe de vil bure ham inde for at have ytret sig på internettet og for at have en kone, der har våbentilladelse?

  Bortset fra det, så har de franske myndigheder nu bragt sig selv i en slem kattepine. På den ene side kan de ikke beholde ham i kachotten, når der ikke er en sag mod ham, og på den anden side kan de ikke løslade ham af skræk for det ramaskrig, der vil rejse sig mod myndighederne, hvis han bagefter gik ud og faktisk udførte en terrorhandling. Så vil der komme til at rulle hoveder.

  Hvad pokker skal de stille op? En nem løsning ville nok være, hvis han valgte at begå selvmord i fængslet, meeeeen… Så vidt tror jeg dog ikke, det er kommet endnu. Endnu…

  Kommentar by Arne Torp — 17. juli 2013 @ 12:11

 14. Jeg mener helt bestemt jeg læste noget om at han var i besiddelse af sprængstof, men i den her artikel nævnes intet om det?

  Og skal vi lige slå fast at nazister er et venstrefløjs-problem.

  Kommentar by Santor — 17. juli 2013 @ 12:15

 15. Manden er uden tvivl gal. Tjek hans historie. (men paradoksalt nok en respekteret musiker selv i venstreorienteret miljøer der finder ‘Black metal’ genren interessant). Et relevant aspekt af den diskussion er imidlertid igen ‘jøde-spørgsmålet’. Jeg fatter simpelthen ikke at de der legitimt og velargumenteret fører kamp mod islamisme også demonstrerer et absurd jødehad. Det er ødelæggende for den fuldt ud legitime og nødvendige kamp mod islamiseringen af Europa og DK.

  Kommentar by Righteous — 17. juli 2013 @ 13:06

 16. -> Michael Larsen

  Jeg kommenterer mediedækningen, som tydeligvis er udenfor proportioner. At hævde han er ‘en af vennerne’ af Uriasposten er nok lige at stramme den lidt. Jeg så hans blog første gang i morges, og kender ikke en af dem han linker til. Manden er en klam socialist der ønsker at destruere den jødisk-kristne kultur.

  Kommentar by Kim Møller — 17. juli 2013 @ 14:28

 17. Mon Vikernes går med sølvpapirshat?

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10105333
  “Selv om Vikernes skal ha uttrykt forståelse for Breiviks handlinger, har han på sin hjemmeside anklaget terroristen for å ha være en sionistisk agent og en «kristen taper».

  http://www.information.dk/nyhedsblog/466697
  “Den norske musiker – også kendt som Greven – og hans kone er ifølge LeMonde blevet anholdt i Corrèze i Frankrig, skriver Aftenposten. Ifølge de sparsomme oplysninger fra fransk politi lyder anklagen på mistanke om at Vikernes, der efter sit seneste af mange navneskift lyder mellemnavnet “Kvisling”, var i færd med at planlægge en massakre. Den ultrakontrversielle bagmand bag det stilskabende black metal/dark ambient-enmandsorkester Burzum, blev i 1994 idømt 21 års fængsel for mordet på Euronymus, guitarist i bandet Mayhem, foruden medvirken til afbrænding af flere stavkirker.

  Vikernes har gjort sig bemærket i og udenfor Norge med sine ekstreme holdninger, og efter massakren på Utøya roste den erklærede antikristne nationalsocialist Anders Breiviks manifest, som han dog kritiserede for at undlade det, ifølge Vikernes, vigtige aspekt at “islamiseringen af Europa” skulle være orkestreret af en verdensomspændende jødisk sammensværgelse.

  Og så kan man læse at hans forsvarer (som også havde Utøyofre som klienter), ikke mener at der er ret meget reelt kød på sagen.
  http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2013/07/17/104455.htm

  Kommentar by mb — 17. juli 2013 @ 15:01

 18. Det er ikke til at vide, hvad denne sindsforvirrede nordmand kunne
  anrette af skader hvis han ikke var blevet anholdt.

  Vi ved til gengæld at Syrien står over for en humanitær katastrofe
  fordi de skide muslimer ikke kan holde fred.

  kilde: metroexpress “Omkring 1,8 millioner mennesker har taget flugten fra det borgerkrigshærgede Syrien er blevet registreret i nabolandene. 6000 personer flygter i gennemsnit om dagen, oplyser flygtningehøjkommissæren.

  Kommentar by k.m. — 17. juli 2013 @ 15:05

 19. Tv2 nyhederne skrev noget i stil med at han var “millimeter fra et breivik-lignende angreb”, hvilket oversat til virkeligheden så bare betød at han havde skrevet et vredt blogindlæg på nettet..

  Og så er der hans teori om at togene i frankrig blev afsporet og de døde plyndret af muslimer. Den første del tvivler jeg på, den anden del blev dokumenteret for fornyligt herinde, men ingen af de store medier har tilsyneladende tænkt sig at undersøge sagen eller skrive om det, bortset fra når det skal ligne en gal teori fra en gal mand.

  Hmmm…. Med fare for at det banker på døren og 2 franske betjente står udenfor om lidt, så prøv lige at tænke over det her et øjeblik:

  1: der sker en stor togulykke i frankrig med mange ofre.

  2: unge mænd med muslimsk baggrund plyndrer ligene i toget før redningspersonalet når frem. Dokumenteret herinde tidligere:
  http://www.uriasposten.net/archives/49495

  3: de store medier skriver ikke om det, (måske pga et regeringspåbud?) men der begynder at gå rygter om historien på nettet, og folk som ham metal musikeren bliver mere end almindeligt vrede over det.

  4: den franske regering forudsiger at det kan ende galt hvis historien breder sig, så de laver et karaktermord på metal musikeren, hvilket ikke er svært pga hans fortid og status som nazist, og får dermed hans påstand om lig-plyndringerne til at virke som en gal teori fra en gal mand. Det pure opspind med andre ord.

  Mon det er der vi er?

  Eller skal jeg finde noget sølvpapir og lave en hat?

  Kommentar by Per — 17. juli 2013 @ 15:40

 20. “islamiseringen af Europa” skulle være orkestreret af en verdensomspændende jødisk sammensværgelse.”

  ‘Sammensværgelse’?

  Kan noget der foregår åbent kaldes for en sammensværgelse….?

  Der er i hvert fald helt sikkert belæg for at sige at:

  Der er et verdensomspændende samarbejde mellem jødiske grupper i forskellige lande, først og fremmest samlet om støtten til Israel, og desuden et samarbejde om at sikre jøders rettigheder, særrettigheder og andre blandede interesser, samt de fleste steder rettigheder for ‘minoriteter’, derunder seksuelle minoriteter.

  Den overstore del af jødernes ikke ringe politiske indflydelse har været en støtte til ting som nationalister, nationalkonservative og mange almindelige konservative almindeligvis ikke bryder sig om. Det har resulteret i adskillige lande i lovgivning til fordel for åbne grænser samt indvandringsvenlig og homo venlig politik. Mange steder også decideret bekæmpelse af Kristendommen i det offentlige rum, og alle steder modstand mod ethvert tilløb til nationalsindet tankegang. De bruger enorme ressourcer på at hjernevaske vores børn med den holocaustpropaganda som er det de bruger for at retfærdiggøre deres erklærede hensigt at hjernevaske børn fra en så tidlig alder som muligt.

  Erklæringer fra ledende Jøder hvoraf det fremgår at man ser den hvide kristne Europæer og hans kultur som en trussel. Andre indrømmer blankt at de arbejder med indvandringspropaganda, for at holde døren åben for Jøder hvis det skulle være. De mere drastiske mener endda at det er Europæernes fortjente løn for holocaust at de bliver islamiserede. En helt del Jøder handler og tænker i hvad jeg vil kalde åbenlys ond tro. Når man erklærer at man med vilje arbejder for indvandring for at opsplitte et homogent hvidt samfund, så Jøderne kan regere, og bibeholde skikke som kosherslagtning og forhudsamputering, så er det grænseløs etnocentrisk egoisme, og en direkte krigserklæring til vågne patrioter.

  Jeg har glemt resten af de jødiske organisationers meriter, som at udarbejde forslag til censurlovgivning.

  For alle mine påstande har jeg selvfølgelig links til dokumentation som jeg dog lige springer over her i sommervarmen. Her er artikel artikellisten; man kan lære meget ved at skimte overskrifterne igennem.

  I øvrigt bliver mine oplysninger og påstande nu bekræftet af den højeste moralske instans; den amerikanske Vicepræsident Joe Biden, som i en tale foran en jødisk lobbygruppe skamroste dem med udgangspunkt i homoægteskabet for deres store arbejde for alle de andre ovennævnte resultater og mere til. Han nævnte endda, at han mente at de jødiske organisationer havde mindst 85% af skylden for de nævnte fremskridt. Så langt har jeg endda aldrig turde gå, men når den store selverklærede Zionist og jødeven Biden selv siger det, så er det nok ikke helt forkert. Se: USA – Joe Biden: Jødiske ledere og Hollywood ansvarlige for vedtagelse af homolov

  Kommentar by Balder — 17. juli 2013 @ 16:06

 21. Åhhh nej. Nu vil Kommisær Bødskov sikkert have indfør våbentilladelse og fængselsstraf for at besidde air-guns !!

  Næste tiltag vil være elastikker og kramper.

  Kommentar by Tolder (ekspert) — 17. juli 2013 @ 16:08

 22. Udlændinge og rockere løber rundt med guns. Folk der i sin fritid skyder salon som mig selv uha en trussel. Men det er da godt at have erfaring hvis muslimerne en dag beslutter sig for overtage danmark med magt.

  Kommentar by Lion — 17. juli 2013 @ 16:32

 23. =>20,
  Jeg kan ikke huske om jeg har naevnt det foer, men du er jo rablende gal, Balder.

  Kommentar by Jan — 17. juli 2013 @ 17:10

 24. Det er journalisterne velundt at have fået denne sag om MULIGVIS terror, som de har savlet efter i 2 år. Og så skulle han være socialist?

  Men fuldt forståeligt de holder sig indendøre. Den muslimske virkelighed er barsk. DDR prøvede at højne deres troværdighed over brugtvognsforhandlernes. Det slap de dårligt fra.

  “Ingen kom til skade ved episoden, da flere DR-medarbejdere måtte springe for at undgå en rasende brugtvognsforhandler 10. juli 2013 http://www.bt.dk/krimi/doemt-for-at-ville-koere-dr-journalister-ned

  Kommentar by tavsen — 17. juli 2013 @ 17:19

 25. Men det er mærkeligt med de togulykker. Der var også en stor katastrofe fornylig i Canada. Og tyskerne bruger droner til at overvåge jernbanen med

  Kommentar by tavsen — 17. juli 2013 @ 17:22

 26. Mere her: http://ekstrabladet.dk/musik/intlmusiknyt/article2043103.ece

  “Den franske statsadvokat Agnès Thibault-Lecuivre oplyser, at det var en kombination af våbenbesiddelse, at han var på listen over modtagere af Anders Behring Breiviks manifest, og at han har ytret ekstreme holdninger på sin blog, som danner grundlag for arrestationen.

  UDSNIT FRA VARG VIKERNES BLOG

  Af indlysende grunde vil jeg ikke opfordre nogen til at gøre noget ulovligt for at stoppe den europæiske folkemord, men der er meget andet, du kan gøre, som ikke er ulovligt. (…)

  Citat slut.

  Kommentar by Kim Møller — 17. juli 2013 @ 17:36

 27. […] Lundin og amerikanske seriemordere får også ægteskabtilbud. DR kan slet ikke undvære ABB, som bliver ved med at lægge æg for lyserøde, værdipolitiserende journalister: DR viser Lollikes Breivik stykke på toårsdagen […]

  Pingback by On the cover of The Rolling Stone « Snaphanen — 17. juli 2013 @ 18:58

 28. Mon ikke det sandsynlige scenarie er noget i retning af, at fransk politi har haft manden stående på en liste siden han flyttede til Frankrig pga. hans fortid (før Breivik var han vel Norges største hjemmefødte terrorist). Da konen køber nogle våben tjekker en efterforsker op på hans internetskriverier og finder skrifter som hedder ting som “War in Europe” o.l. (se burzum.org) og tror, de har afsløret en terrorist, selv om de fleste, der har hørt om manden før, godt kendte til hans holdninger, der aldrig har været en hemmelighed. Nu står de lidt uden en sag.

  Husk i øvrigt, at når Vikernes taler om jøder, mener han også kristne og muslimer. Se hans oversigt over jøder her: http://thuleanperspective.files.wordpress.com/2013/06/nws9gtv.png

  Kommentar by info — 17. juli 2013 @ 19:27

 29. Hvad var årsagen til togafsporingen? Kan det udelukkes, at Vikernes havde ret i at muslimer/indvandrere stod bag? Det var da underligt, at de så hurtigt stod klar til at plyndre ofrene!

  Måske blev han anholdt for at de kunne lukke munden på ham?

  Kommentar by Sigwar — 17. juli 2013 @ 20:11

 30. Jeg tror risikoen for en ny Breivik, forstået som et terrorangreb mod ”eliten” eller multikultier motiveret af modstand mod islam/multikultur, er ret stor (Jeg tror at det er psykologisk, profilmæssigt og analytisk mest meningsfuldt at skelne mellem terrorister der går efter ”eliten” og terrorister der går efter muslimer direkte). Jeg ville nok aldrig have gættet på Norge som stedet der ville få det første rigtigt store terror angreb i den kategori. Til gengæld kan det godt undre mig at der ikke har været en Breivik i Sverige eller, især, Storbritanien. UK har stadig en ret hård og kontant kultur, ikke mindst i visse arbejderkvarterer. Og situationen på den anden side af Nordsøen er næste ufattelig, med hvide sexslaver som systematisk problem og Europas største samling åbenlyst extreme islamistledere. Jeg kan ikke forklare ud fra nogen parametre hvorfor Norge og ikke England har haft en Breivik. Og Frankrig, der deler de fleste af Storbritaniens karakteristika her, tror jeg også er i overhængende fare. Så jeg kan godt forstå de er på mærkerne. Om det gør det rimeligt at nappe ham her er nok tvivlsomt (jeg selv kunne såmænd også komme i søgelyset for mit raseriudfald mod Stampe igår haha)

  Enig m Jan i at Balder er gal i hovedet. Balder, du får mig til at fortryde at jeg har skrevet at du er “paranoid men ikke ondskabsfuld.” Du er fuldblodig jødehader og en nyttig idiot for multikultierne fordi du sværter andre, inkl. Uriasposten, til “by association.” Men du har naturligvis din ytringsfrihed.

  Kommentar by Morani ya Simba — 17. juli 2013 @ 20:53

 31. Nu er hans kone løsladt!

  http://www.bt.dk/udland/hustru-til-terrormistaenkt-nordmand-er-blevet-loesladt

  Det ser ud til at de forskellige efterretningstjenester har til hensigt at skræmme almindelige folk fra at agere i forhold til islam. Det skulle ikke forbavse mig hvis vi snart ser den slags grundløse anholdelser i Danmark også.

  Ren skræmme kampagne!

  Frankrig er som bekendt en del længere fremme i dhimmificeringen end vi er, så trussels niveauet er anderledes højere end her.

  http://vladtepesblog.com/2013/07/17/interview-with-woman-who-owns-small-shop-in-muslim-area-of-france/

  Kommentar by Santor — 17. juli 2013 @ 23:11

 32. Santor,

  “Det ser ud til at de forskellige efterretningstjenester har til hensigt at skræmme almindelige folk fra at agere i forhold til islam”

  Det er jo ikke *efterretningstjenester* (altså i Danmark PET) der står for det men jeg opfatter mange af racisme-sigtelserne og ballade om ophavsret til artikler etc., som “systemets” chikane af folk der har forstået at immigrationen er slået fejl som “berigelse” og reelt er endnu en af historiens eksempler på een civilization der koloniserer en anden. Denne gang er vi selvfølgelig “indianerne” (men med “lidt” bedre kort på hånden HVIS vi forstår at spille dem :-) ) Så det du hentyder til er også begyndt i Danmark men i mindre målestok end (især) UK og andre lande.

  Kommentar by Morani ya Simba — 17. juli 2013 @ 23:50

 33. >30 Morani YaSimba
  Jeg tror vores situation ligner de nordamerikanske indianeres mere end vi bryder os om. Mange af deres tabte slag skyldtes uenighed om aktiv bekæmpelse af europæerne (primært englænderne). Vi har nøjagtig den samme uenighed blandt os. Derfor har muslimerne de samme fordele, som europæerne havde i forhold til indianerne. Måske større end de, da det synes som om Danmarks ledelse (Hoppeborgens sammenrend), har indstillet sig på fuldstændigt samarbejde med besættelsesmagten. Jeg tror der skal mangge flere drab på danskere begået af muslimer til, før det bliver overvejet at sende dem ud af vores land.

  Kommentar by Nielsen — 18. juli 2013 @ 00:05

 34. #30 Morani ya Simba.

  Det har du selvfølgelig ret i. Det er politikerne men det er efterretningstjenesterne der samler “beviserne” og handler på vegne af regeringen.

  Det smitter af ned igennem systemet så embedsmænd og endnu lavere rangerende tjenestemænd begynder at agere på egen hånd i forhold til de allerede udstukne retningslinier.

  Det ses bla. når en politimester uopfordret sender bødeforlæg til kvindelige iranske debattører.

  Kommentar by Santor — 18. juli 2013 @ 00:09

 35. Nu viser det sig at toget i frankrig måske alligevel blev afsporet med vilje:
  http://www.180grader.dk/Islam-og-indvandring/fransk-tog-teknikkere-undrer-sig-over-hvordan-en-10-kg-tung-jernplade-fastspaendt-med-4-bolte-kan-flytte-sig-selv#comments

  Hvis det viser sig at være rigtigt at nogle muslimske “unge” med vilje har afsporet toget for derefter at plyndre ofrene kan jeg sgu godt forstå at varg og andre får lyst til at skrive vrede blogindlæg om det…

  Kommentar by Per — 18. juli 2013 @ 04:42

 36. Politiken skriver nu at de franske myndigheder anholdt Nordmanden præventivt!

  “De franske myndigheder anholdt parret som led i en såkaldt præventiv anholdelse, og ifølge nordmandens tidligere forsvarer er han da heller ikke sigtet for noget foreløbig.”

  http://politiken.dk/udland/ECE2025399/fransk-politi-loeslader-norsk-nynazists-kone/

  Kommentar by Santor — 18. juli 2013 @ 14:09

 37. Og nu er han løsladt og ikke sigtet for terrorisme.
  http://www.hardanger-folkeblad.no/Utenriks/article6766302.ece

  Kommentar by mb — 18. juli 2013 @ 19:57

 38. Inden martyrkortet bliver overspillet, så lad os lige slå fakta fast:

  De franske myndigheder har anholdt og løsladt en mand, der for nylig er flyttet til landet. I sit hjemland er han dømt for mord og tre tilfælde af ideologisk drevet brandstiftelse samt besiddelse af våben og sprængstoffer. Han var mistænkt for at have deltaget i flere brandstiftelser (en af dem kostede en brandmand livet), havde kendskab til yderligere et drab og planlagde formodentlig at sprænge enten Nidaros-katedralen eller ungdomshuset Blitz i luften. Under sit fængselsophold drev han åbenlys nazistisk propagandavirksomhed, og han er fortsat aktiv på propagandafronten, omend han har omdøbt sit ideologiske projekt.

  Er der nogen, der mener, at myndighederne ikke skal gå aktivt ind i sagen, når de registrerer, at han muligvis har fået adgang til et større antal skydevåben? Der var ingen sag at fængsle ham på, heldigvis, men hellere safe than sorry med sådan en mand.

  Kommentar by info — 18. juli 2013 @ 22:21

 39. “hellere safe than sorry med sådan en mand.”

  Bull. Det her er propagandavirksomhed og intimidering. De havde ham under overvågning, og det vidste han godt. Parret har tre små børn og et fjerde på vej. Har man onde hensigter køber man heller ikke åbenlys våben, især med hans generalieblad. Avishistorierne var formålet med aktionen. Man skal jo fastholde ideen om at der er en vældig mængde farlige højreorienterede racister der skjuler sig rund omkring for at aflede opmærksomheden fra Islam. Man kunne ellers næsten ønske at det var sandt.

  Apropos; Frankrig nægtede at udlevere en dømt kvindelig italiensk terrorist fra De Røde Brigader til Italien. Ikke nok med det; Sarkozys kone, Bruni besøgte venstreekstremisten på sygehuset. Dette uanset Schengen og Internationale Arrestordrer, som man ellers bruger til at fange og udlevere højreorienterede tankeforbrydere med. Eller en Assange til Sverige.

  Kommentar by Balder — 19. juli 2013 @ 00:02

 40. […] 17 juli 2013 – Breivik-hysteriet fortsætter: Mistænkt for at være en del af gruppe der havde til hensigt at plan…(Varg […]

  Pingback by Varg Vikernes løsladt: Her historien om hans tilfangetagelse - Terrorisme i Frankrig » Balder Blog — 20. juli 2013 @ 22:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper