22. juli 2013

Lyngvild i unåde: ‘er venner med Pia Kjærsgaard’, ‘taler sig ind i bestemte kønsnormative diskurser’

Efter længere tids murren i krogene er Jim Lyngvild røget i bad standing i homo-miljøet, og er indenfor få dage blevet raget som vært for Copenhagen Pride & Mr. Gay. Landeplagen ‘Gustav’ opridsede forleden kritikken i sætning ‘Han er bedste venner med Pia Kjærsgaard’, hvad oversat til homo-aktivistisk lingo blivertil: ‘Han taler sig ind i nogle bestemte fremmedfjendske, kønsnormative diskurser’.

Information har også skrevet om sagen, men fortæller ikke at Cowi-konsulent Mads Ted Drud Jensen tidligere var leder af Rebels ‘Bøsse/lesbiske-gruppe’, og han sågar var sigtet i sagen mod ‘Homo-Aktion’. Han havde kladder til bekenderskrivelserne for attentater på sin computer, men blev frikendt i retten, da andre i kollektivet kunne have haft adgang til computeren. Fra Den stolte hvide bøsse har magten.

“‘Det er bestyrtende, at ’jordbærplukkere’ fra østlandene… og andre steder for den sags skyld, kan komme til Danmark og suge på lappen,’ skrev designer, modekommentator, forfatter og tv-kendis Jim Lyngvild for nylig på sin facebookprofil. …

‘Lede perkersvin,’ skrev han i en facebookopdatering om visse andengenerationsindvandreres homofobi. Og så sagde han i sidste uge til Ekstra Bladet, med efter eget udsagn fejlslået selvironi, at det kun er ’små bøssekarle,’ der piver, når de bliver tatoveret.

Det var dette sidste udfald mod Lyngvilds egen minoritetsgruppe, der efter massiv kritik på bl.a. Facebook førte til, at homoparaden Copenhagen Pride forleden ophørte det fireårige samarbejde med Lyngvild som vært for festivalen.

… anledningen for afskedigelsen peger også på, at det primært er den hvide bøsse, der bliver hørt og repræsenteret af Copenhagen Pride. Det mener bl.a. Mads Ted Drud Jensen, sociolog og konsulent i COWI i bl.a. minoritetsrettigheder og ligebehandling: ‘Lyngvild er en person, der excellerer i at bruge negative stereotyper om andre. Det gælder østeuropæere, indvandrere, muslimer, kvinder, arbejdsløse med flere. Det tankevækkende er, at kritikken først kommer i det øjeblik, han udtaler sig om bøssekarle,’ siger Drud Jensen.

»Det siger noget om, hvem der står stærkt og har styrke til at problematisere diskrimination, og om hvad der derimod ikke bliver problematiseret. …,« siger Mads Drud Jensen.

(Michael Nebeling Petersen på Facebook, 2013)

Michael Nebeling Petersen, forsker ved Center for Kønsforskning, Københavns Universitet, med ph.d. i homonationalisme, bakker synspunktet op:

‘Priden må selv om, hvorvidt de vælger en repræsentant som Jim Lyngvild, der i dén grad har talt ind i nogle bestemte fremmedfjendske, kønsnormative diskurser. …,« siger Nebeling Petersen.

»… Det ærgerlige ved Lyngvild er, at han forbinder de gram af homopolitik, der er i hans udtalelser, med en meget højresnoet, kønskonform forståelse af, hvad homopolitik kunne være. Så man kunne jo i stedet vælge en konferencier, der havde en klarere position i den offentlige debat, når det kom til mangfoldighedspolitik.'”

Se evt. hadesiden mod Jim Lyngvild oprettet af Mikkel Storgaard, der for nyligt blev jagtet af ‘fem vrede mænd’ i Ørstedsparken, men ikke vil ud med detaljer, da sagen så kunne bruges til at ‘gå til angreb på danske muslimer’.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/49776/trackback

24 Comments »

 1. “Michael Nebeling Petersen, forsker ved Center for Kønsforskning, Københavns Universitet, med ph.d. i homonationalisme, bakker synspunktet op:”

  Undskyld min uvidenhed, men hvad hulen er ‘homonationalisme’?

  Kommentar by Stormen fra Nord — 22. juli 2013 @ 17:04

 2. Fra Michael Nebeling Petersen´s side på Center for Kønsforskning:

  Aktuel forskning
  Ph.d.-projektet undersøger den homoseksuelle emancipatoriske kamp i en dansk nutidig kontekst. I en foucauldiansk biopolitisk ramme undersøges, hvordan den homoseksuelle figur rekonfigureres fra en ikke-reproduktiv, degenereret, syg og altid allerede døende figur til en livets figur. Herunder hvordan den homoseksuelle ikke længere fungerer som det heteronormative samfunds og nationalstatens Anden og trussel, men snarere som et bevis for dets modernitet og tolerance. Og hvordan homoseksualitet er en del af en ny (national og transnational) livsøkonomi mellem de kroppe og populationer, som genkendes som liv, og de kroppe og populationer, som konfigureres som altid allerede døde.

  Projektet placerer sig i queerteori, og bruger en interdisciplinær analysestrategi informeret af diskursteori, dekonstruktion og nyere queerfeministiske teorier om affekt. Ligeledes søger projektet at samle et bredt arkiv af repræsentationer af det, som genkendes og forstås som ’homo-rettigheder’ i offentligheden. Det er primært centrale ’homo-film’ og TV-shows, Folketingets forhandlinger om spørgsmål relateret til homorettigheder (fx adoptions- og ægteskabslovgivning) samt artikler og debatter fra trykte og digitale mainstreammedier i forbindelse med homobegivenheder (fx Pride og World Outgames).

  Skal man le eller græde! Det er kejserens nye klæder om igen. At skattekroner bliver brugt på noget sådant bavl-ufatteligt.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 22. juli 2013 @ 17:26

 3. MNP er formentlig ham der har skrevet denne artikel:

  projektantifa.dk/baggrund/de-hojreekstreme/article/homonationalisme-nar-hojreflojen

  Er det tilfældet har Københavns U så endnu engang lagt penge i kassen hos Enhedslisten/SFs væbnede gren, terrorgruppen AFA.

  I øvrigt er det ikke helt til at forstå, at homomiljøet finder sig i at en mindre gruppe venstreekstreme, såkaldte queers, hvoraf flere ikke engang har et homofilt sexliv, forlyder det, tegner homo-butikken og dertil vimser rundt og agere homo-politi.

  Men selvfølgelig, udsigten til både at have koransoldaterne og Enhedslisten/SFs stürmabteilung på nakken er ikke just lys&behagelig.

  Hatten af for Lyngvild. Boycot den såkaldte “Pride”.

  Kommentar by Hans Und — 22. juli 2013 @ 17:44

 4. “med ph.d. i homonationalisme”

  Gud Fader bevares, tænk sig at sådan noget foregår, finanseret af heteroers skattepenge. Og hvis det så var formålet at finde en kur for homoseksualitet, så var pengene da givet godt ud. Men mon ikke den lærde forsker advokerer for mere bøssemagt?

  Kommentar by Balder — 22. juli 2013 @ 17:44

 5. En homo med et Dannebrog stukket op et vist sted? :D

  Kommentar by Bjovulf — 22. juli 2013 @ 17:48

 6. Utroligt, men tilsyneladende sandt.
  En gruppe af medborgere der grundet en seksualitet denne ikke selv har “bedt om”, forsvarer en direkte jagt på samme gruppe, oven i købet en gruppe der i visse lande, grundet denne seksualitet, kan ses hænge fra kraner her og der.
  Lyngvild synes at være en hædersmand, de øvrige – TJAEE!!!!
  AK JA.
  SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

  Kommentar by AK JA — 22. juli 2013 @ 19:06

 7. @ Stormen

  Hahahaha, ja hvis ikke jeg konkurrerede om forskningsmidler med ham homo-forskeren ville jeg le. Jeg er sikkert bare en bitter naturvidenskabsmand, uden dannelse, men jeg forstår ikke halvdelen af hans “aktuelle forsking”. Jeg er dog meget nysgerrig mht. hvad queer-teori er ? Men før jeg bliver forarget, bør man nok lige undersøge om er han støttet af staten eller en privat fond ?

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 22. juli 2013 @ 20:14

 8. Lyngvild er såmænd ok, måske lidt ‘for meget’ til tider, men til gengæld er hans udskejelser jo det rene ingenting ved siden af en pervers taber som solarie stodderen Gustav.

  Kommentar by Lars B — 22. juli 2013 @ 20:19

 9. Des-Informations glædespige på artiklen, Katrine Hornstrup Yde, er tilsyneladende selv militant lebbe.

  Hvem kan være forundret over, at væsentlige oplysninger som f.eks. Mads Ted Drude Jensens tætte forbindelse til den venstre ekstreme terrorgruppe Rebel udelades?

  Kommentar by Hans Und — 22. juli 2013 @ 20:19

 10. Uuuuha… Han er venner med Pia Kjærsgaard!!!

  Kommentar by NulTolerance — 22. juli 2013 @ 20:22

 11. “Bedste venner” ligefrem…

  Kommentar by NulTolerance — 22. juli 2013 @ 20:22

 12. Jeg er “ven” med jim lyngvild på facebook og syntes han meget ofte siger alt det de andre tænker, hvilket iøvrigt er grunden til at jeg trykkede “synes godt om” på hans side. For det gør jeg, synes godt om når nogen tør at sige tingene som de ER og ikke som politisk korrekte venstreradikale tumber mener at de bør fremstilles som!

  Og ham der mikkel storgaard er da en klaphat af dimensioner, hans venner og ham selv bliver overfaldet af muslimer igen og igen, og istedet for at forsøge at rejse en debat om hvorfor det mon er muslimer der står bag størstedelen af homofobiske hatecrimes (for dem der ikke så “danmark ifølge bubber” om hatecrimes hvor de tydeligt forklarede at islam var årsagen) så gør han det som venstreradikale fjolser med stockholmsyndrom altid gør når kritikken retter sig imod muslimer: han skyder på budbringeren, i det her tilfælde jim lyngvild.

  Nu er jeg ikke selv homo men hvis jeg var og boede i kbh ville jeg gøre alt hvad jeg kunne for at undgå det miljø hvor autonome queer-aktivister dikterer hvad man må mene om dem som overfalder en!

  Kommentar by Per — 22. juli 2013 @ 20:40

 13. Ralphie May siger hvad der skal siges om bøsser. http://youtu.be/T2Hlsl7bPQg

  Kommentar by Fritz — 22. juli 2013 @ 21:01

 14. De akademiske homotalsmænd er kollektive selvmordere. Se, hvor nemt det går (ultrakortfilm):

  http://hodja.files.wordpress.com/2013/06/jumping_into_the_black_hole.gif?w=320

  Kommentar by Crass Børsting — 22. juli 2013 @ 22:18

 15. Prøv at erstatte ordene “homo”, “homoseksuelle” Osv. i citatet fra #2 med “venstrehånds-onanist” eller måske mere nøjagtigt “Plattenslager”!

  Kommentar by Santor — 22. juli 2013 @ 22:34

 16. Hvorfor danske bøsser, har denne trang til at “skyde sig selv i foden / eller kneppe sig selv i røven” er mig en gåde…. Islam og homosexualitet er ikke ligefrem historiske følgesvende…(eller…!!! det er de faktisk) MEN DEM OM DET… Jo mere vores politikere “praktiserer” APPEASEMENT.. politik… Tja… Bøsserne bliver de første til at mærke Islams vrede… TILLYKKE… Jeg og andre Islam skeptikere, vi kan nyde 5-10 år mere i vores lænestol… inden vi skal aflives…..:-)

  Kommentar by ny kommentator — 22. juli 2013 @ 22:49

 17. Homonationalisme ?

  “EN GANG , ET FOLK , EN GENERATION !”
  ————————————

  STEM Homonatioanalt Skamlingsparti den anden/anden 17.

  ————————

  Kommentar by Aglet Xander — 23. juli 2013 @ 02:02

 18. @14

  HI HI, morsomt ud over alle huller.
  Fin humor, der er hul midt i spanden osv.
  Lilly Broberg og Dirc Passer

  Kommentar by AK JA — 23. juli 2013 @ 03:13

 19. Hvis homoer kan klare kilometervis af pølse i anus, kan de så ikke tage en lille vitz!?
  Denne homo historie stikker vist dybere end Lyngvilds Danebrogs indsvøbte penis formår! :-)

  Kommentar by systex — 23. juli 2013 @ 06:58

 20. Dannebrog….sorry, det er tidligt på dagen

  Kommentar by systex — 23. juli 2013 @ 07:00

 21. Det er i øvrigt morsomt, at hr. Kassler, queers; dvs Ehedslisten/SF/Radigalningenes homo-division her har fællesgrund, ved det at de alle ser homofili som tillært, dvs socialt konstrueret.

  Dem homoerne nok har mest at frygte fra, er imidlertid Ernst Rhöm typer som Mads Ted Drud Jensen og Michael Nebeling Petersen, idet disse ryggesløse oppotunister, når dagen kommer og på centralkomiténs bud, vil finde ny beskæftigelse i en af lejrerne, med at rekonstruere dekandente borgerlige homoer til nyttige socialistiske heteroer.

  Og skulle der være problemer, så står Einheilslistens Stine Brix nok klar med et skud tvangsinjicerede hormoner, efter den behandlingsmodel som den socialistiske massemorder og læge, Salvador Allende, udviklede. Med hensyn til tvang har hun i hvert fald stået i lærer hos en sand mester, nemlig torturbødlen, Frank Aaen (Jonas Christoffersens udlægning af juraen).

  …Man kan selvfølgelig også mene, homo barer er homoer, valgt eller født sådan, men i så fald bør man tage den logiske konsekvens, nemlig at vende ryggen til islamofile socialkonstruktivistiske partier.

  Kommentar by Hans Und — 23. juli 2013 @ 07:21

 22. > 2 der Adler
  Deler din vaklen mellem latter og gråd.
  Griner, når den indre film afspiller ordskvalderet leveret i højt tempo med affekteret stemmeføring i nærheden af falsetlejet, understøttet af ikke-helt-så-diskrete løse håndledsbevægelser.
  Forstemmes, når jeg kommer i tanker om, at Center for Kønsforskning definerer videnskab som værende postulerende beskrivelser af den varme luft ved hjælp af jo længere flerleddede sammensatte fremmedord desto bedre, dog under den strenge forudsætning, at disse stilles op i den rigtige rækkefølge, altså grammatisk, ikke nødvendigvis meningsmæssigt.
  Finder det underholdende, at sætte odds for den strubesnittende konkurrence mellem Center for Kønsforskning og børnehavepædagogseminarierne i kapløbet om prisen for den mest floskuløse fremstilling af de socialkonstruktivistiske pseudovidenskaber.
  Gråden trænger sig imidlertid kraftigt på, når jeg betænker, at Center for Kønsforskning betales af skatteyderne, som du også nævner. Det gør ondt at tænke på, hvor mange timers ærligt arbejde nogle flittige borgere skal udføre for at finansiere dette rendyrkede idioti.

  Kommentar by monse — 23. juli 2013 @ 08:31

 23. Sikke nogle intolerante fundamentalist bøsser, der kræver at man er bøsse på én bestemt måde med samme holdninger (som dem).

  Lyngvild er sin egen og går sine egne veje. Han udstiller hvor betændt og intolerant noget af homomiljøet i København er.

  Kommentar by Liva — 23. juli 2013 @ 11:13

 24. Jeg har stor respekt for Jim Lyngvild, dels fordi han er en ven af Pia Kjærsgaard, dels fordi vi er religions-fæller (jeg er også asatroende).

  Jeg vil til enhver tid hellere have Jim Lyngvild til bords end jeg vil have Gustne Gustav, som både jeg og en af mine homoseksuelle venner i øvrigt mener er en skamplet på Danmarks bøsser.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 24. juli 2013 @ 00:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper