28. juli 2013

26-årig udsat for racistisk drabsforsøg, det Sjællandske Nyheder kalder “… tilfældigt offer for hævn”

En gruppe på ’15 unge nydanskere’ blev natten til lørdag anholdt efter et knivstikkeri i forbindelse med havnefesten i Gilleleje, skriver Politiken. Sjællandske Nyheder har flere detaljer, gemt bag en absurd overskrift – Knivoffer i Gilleleje var tilfældigt offer for hævn.

“Det var angiveligt et gammel slagsmål, som skulle hævnes, der natten til lørdag førte til, at en 26-årig mand blev stukket ned i Gilleleje. Det fortæller Carsten Elmegård fra sikkerhedsfirmaet CEJ-Security, som har ansvaret for sikkerheden ved havnefesten i Gilleleje. … Ifølge Carsten Elmegård fortalte de unge i gruppen ham, at de egentlig var kommet for at lave en såkaldt bytter, altså for at hævne slagsmålet fra året før.

– Vi beder dem om at forlade havnefestens område, og det forløber stille og roligt. Det er først efter ti-femten minutter, at de overfalder ham udenfor, fortæller Carsten Elmegård.

Ifølge Carsten Elmegård sad den 26-årige på en bænk med en pige uden for festområdet, da de blev antastet af gruppen.

Det endte med, at den 26-årige blev stukket i brystet og ryggen, og efterfølgende var der optræk til yderligere ballade, men det lykkedes ifølge Carsten Elmegård at holde vennerne til den 26-årige inde på festområdet.”

Oploadet Kl. 02:40 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/49972/trackback

48 Comments »

 1. 15 unge ny Danskere på hævntogt med våben,overfaldet på den 26 årige må betragtes som mordforsøg begået af 15 ny Danskere seancen viser at muslimer prøver på at fordrive almindelige Danskere fra diverse sommer og havnefester og man undres over at det kun er politikerne fra Dansk Folkeparti der kan se problemet i det Danske samfund med ny Danskere og her går man og tror at muslimerne holder ramadan til ære for den pædofile wallah.

  Kommentar by emmagad — 28. juli 2013 @ 03:24

 2. Landsforvis muslimer og forbyd islam.

  Kommentar by Nielsen — 28. juli 2013 @ 06:52

 3. Jeg finder det sigende, at før vi fik perkere og jugoslavere, var der aldrig knivstikkeri i Danmark – Slagsmål ja, men knivstikkeri nej

  Kommentar by Agricola — 28. juli 2013 @ 07:42

 4. – og i Askerød, bebyggelsen der lige er blevet “Rehabiliteret som IKKE Ghetto” der blev Brandmændene overfaldet med stenkast, fra en gruppe “af anden etnisk herkomst” (så får vi trods alt en anelse om hvor de kommer fra) så de måtte køre med uforrettet opgave, altså lade de påsatte bilbrande slukke sig selv.
  Hurra, hurra, for det glade grænseløse vanvid.

  P.S. – der var engang der var “DANSKE MÆND” i Danmark, læs om “Hvidsten Gruppen”

  Kommentar by Cantor — 28. juli 2013 @ 07:51

 5. Endnu engang viser det multikulturelle vanvid sit grimme ansigt.
  15 sjakaler imod 1 eller måske 2 da pigen offeret sad med også var tilstede.
  Nu vasker de radikale sikkert igen deres beskidte hænder og bebrejder alle os onde Danskere som er så åååå intolerante og rasistiske. Og dermed smækker de endnu et søm i deres kiste som godt nok er godt fuld af de radikales landsforrærisk anslag imod os Danskere.
  Debatten kører livligt om halal særkrav og perlernes overfald på etniske Danskere. Altså rasisme imod de hvide læs flere gode indlæg og deltag hos.
  http://www.Dnf.Dk.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 28. juli 2013 @ 08:31

 6. Tak for en saglig gennemgang af denne ubehagelige sag. Det er beskæmmende, at de skatteyderfinansierede medier ikke yder offeret retfærdighed, men skjuler sagens forløb på grund af deres ‘omvendte’ racisme.

  Kommentar by Marius — 28. juli 2013 @ 09:29

 7. Jeg er træt af dem.

  Kommentar by NulTolerance — 28. juli 2013 @ 09:54

 8. Jamen, mon ikke DDR tossen Thomas Lund og vores ven venstrefløjen sidder med en lille tåre i øjet, i stolthed over at deres muslimske venner, igen har været i stand til at være 15 mod 1 for at kunne stikke en dansker ned. Godt jeg ikke betaler til den kommunistiske lortespand DDR, verdens dyreste og dårligste røde propaganda tv station. Jeg tror at grunden til at V og K elsker DDR, er fordi så har de en fælles ven i kampen mod DF.

  Kommentar by Fritz — 28. juli 2013 @ 10:06

 9. Jamen, nu skal vi altså ikke her i sommer havne festernes tid sådan hetze imod en lille minoritets gruppe på 15 jihad kriger, som bare keder sig lidt, vi skal da alle tænke som den lille minoritetshjerne borgLAMMEmester anna MÆÆ Allersløveste knallert på havnen, at vi bliver altså nødt til at bruge nogle flere milliard resurser på disse “unge” som jo ikke kan gøre for det, det er jo kun vores ansvar, at de mangfoldige sjakal minoritets grupper sådan mangler fornuftig beskæftigelse.
  Vi må lizzom forstå, at indrette os efter den Ny uNormal, som Kbh´s kommune har oplyst os om i en storstilet annonce kampagne, hvor vi lizzom skal tænke lidt over, om nu de 15 jihadkriger har fortjent et blåt øje!

  Kommentar by li (islamonausea træt af de Skide/Muhammedaner) — 28. juli 2013 @ 10:11

 10. @8
  PS.
  Nå, nu sidder de vel og stortuder af glæde over at deres muslimske venner igen har smadret en bydel i Mohammedanmark. Men det er da en lille trøst, at det er hele 80-90% af Mohammedanskerne som ønsker danmark lavet om til et muslimsk stenalder samfund hvor die dumme dänen blot er krybende hunde.

  Kommentar by Fritz — 28. juli 2013 @ 10:19

 11. Der er kun én udvej, det er, at vi har en modstandsbevægelse, der effektivt sorterer dem fra, vi ikke vil have iblandt os.
  Glem alt om andre muligheder, de er urealistiske.
  Politikerne har overtrådt alt, hvad overtrædes kan.
  De har med fuldt overlæg begået grundlovs- og forfatningsbrud.
  Højesteretsdommerne skulle forlængst have sagt fra, men de er vel
  ligeså korrupte som politikerne.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 28. juli 2013 @ 10:23

 12. Som det varmhjertede menneske jeg er,
  ser jeg naturligvis hen til den dag,
  hvor “berigelsen” også bliver nydt af
  Politikerne og deres nærmeste.
  Alt andet ville jo være racisme!

  Kommentar by -by Proxy- — 28. juli 2013 @ 10:23

 13. Igen ser vi at sjakalerne omgår alle regler.

  Vi er racister hvis vi kropsvisiterer de fremmede.

  De får den drejet så de er ofre for vores intolerance.

  Læs om knivloven her, og bedøm selv hvor umulig den er at håndhæve i praksis.
  http://netnatur.dk/lovstof/1624-knivlovens-forvirrende-kringelkroge-anno-2013

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2013 @ 10:59

 14. Der var et yndigt land. Frygter at falkeøje får ret men hvor ender hans retorik så ? Er det likvideringer vi snakker så er vi vel ikke en skid bedre end de mørkemænd der griber til skydevåben og kniv og helst i 10 mod en overtal.
  Et retsopgør vil helt sikkert komme på tale når tiden er moden til det.
  Så et klart Nej til vilkårlige drab som så oftest rammer uskyldige.
  En indvitation til denne gamle modstandsmand. Falkeøje kik forbi på
  http://www.Dnf.Dk.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 28. juli 2013 @ 11:44

 15. Læs evt. Ekstra Bladet i dag, politi og brandvæsen stenet.

  Danmark ligner snart Helmand provinsen, mon ikke de hjemvendte soldater skal sættes ind mod det ragnarok der hersker i København
  og omegn ?

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2013 @ 11:53

 16. @ 16 – k.m.

  Vil du virkelig byde vores veteraner det?
  Først skal de sendes til Afghanistan for at
  sætte livet på spil for “demokrati” og
  “ligestilling”,og når de vender hjem til Danmark,
  er der Halalkød til deres børn.
  Og så vil sætte dem til at “rydde op”?
  …undre,undre…?

  Kommentar by -by Proxy- — 28. juli 2013 @ 12:08

 17. #15. Viking
  Ingen krigsdeltager kan påtage sig at have ædlere motiver end fjenden.
  Vor modstandskamp forløb stille og roligt, kun de, der fulgte levende med bemærkede, hvad der foregik.
  Retsopgør tror jeg ikke på, der er for mange politikere, der har snavsede hænder.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 28. juli 2013 @ 12:44

 18. @proxy
  det er kun et forslag og oplæg til debat, og du har allerede gennemtænkt situationen, har du en bedre ide?

  skal vi danskere rende rundt med plasticknive fra picnickurven
  mens vores fjender bruger automatvåben

  det bliver dælme en ulige kamp

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2013 @ 13:03

 19. Dørmanden bestemmer hvem der kommer ind.
  Privatisering, udvidet privatisering.
  Som det ses ved folketinget forsøger de at spærre, ude eller inde eller i det mindste at besværliggøre færdsel i lokalområdet.
  http://snaphanen.dk/upload/2013/07/22.07.2013-062.jpg

  Forsøger nogle afviste at komme forbi dørmanden ved en privat fest er der (i værste fald, forhåbentlig) flere bag dørmanden, til at holde uønskede ude.
  Det er det eneste der virker i det små mig bekendt.

  I større målestok er flere, mange flere, private større og mindre afspærrede områder, med retsindige personer ved afspærringerne, det eneste der virker, når et stort flertal af landets vælgere og valgte synes fri adgang til nationen i den grad er lykken.

  Lykken i en grad så afvisning af udefrakommende uanset ekstrem høj risikovurdering reelt er umulig. På det nationale plan.

  Jeg synes reaktionen på de givne betingelser bør være- privatisering.
  Mere privatisering.

  Kommentar by Peter Buch — 28. juli 2013 @ 13:26

 20. @ 19 k.m.

  Dit forslag gik ud på at Veteranerne skulle
  “rydde op”,det er jeg ikke enig med dig i,
  selvom du måske synes at det er en god løsning.
  Jeg går ind for at Danskerne SELV HANDLER,ud
  fra deres overbevisning.

  Og NEJ,jeg er ikke så naiv at tro at vi skal bruge “picknickurvmetoden”,men jeg er overbevist
  om at al effektiv modstand starter med èn selv.
  Eller sagt på en anden måde;Folk kan selv lette r*ven,
  det er IKKE rød stue! (Undskyld mit sprogbrug)
  :-)

  Kommentar by -by Proxy- — 28. juli 2013 @ 13:36

 21. Privatisering er godt nok, bare det ikke er de Radikale der er dørmænd
  så bliver alle ukket ind

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2013 @ 13:38

 22. @falkeøje

  Det eneste der står mellem patrioterne og sejren er den moral som sætter grænser for de midler som patrioterne ville være villig til at tage i anvendelse. Mange klassiske filosofiske spørgsmål trænger sig på. Hvad er høj moral og ridderlige kampmetoder værd når dem som ejer dem må lide døden?

  Her er det også værd at studere nogle af de modsætninger som findes mellem den farisæiske/talmudiske Jødedom (det er hovedstrømmen) og Kristendommen. Talmud og nulevende rabbiners ideer om menneskets (i deres optik Jødernes) eksistens som biologiske væsener på denne jord er ret praktiske, og fra et darwinistisk synspunkt fuldstændigt logiske. Således siger rabbinerne at det er tilladt at dræbe selv et spædbarn hvis det kan tænkes at blive til fare for Israel (Israel betyder her mere end det geografiske område). I praksis betyder disse samlede læresætninger at stort set alt er tilladt, når blot man påstår at man begår (u)gerningen for at undgå tab for Jøder og Israel. Lige som man har lignende gummiparagraffer i Islam, som kan bøjes på enhver måde for at kunne opnå størst mulige personlige fordele overfor udegruppens medlemmer, eller Islam som sådan. I praksis indeholder begge disse religioner godkendelse af, og sågar tilskyndelse til folkedrab. Når man ser på disse strategier med kolde naturvidenskabelige briller, så må man indrømme, at de fra et naturvidenskabeligt darwinistisk (overlevelses) synspunkt er den kristne tro overlegen.

  Hvis vi holder disse to selvretfærdige lovreligioners teori og praksis sammen med hvad der almindeligvis anses for at være Kristen moral, så er der jo et meget stort svælg. Og det er ikke svært at regne ud, at det i mange situationer vil være den kristne morals udøvere som vil lide nederlaget, for så vidt de anvender den i praksis.

  Endnu et spørgsmål; er vi slaver af vores moral, og hvor kommer den fra? Er den tillært, medfødt, eller skabt ud af egne overvejelser og erfaringer? Kan “moral” også være noget som magthavere skaber for bedre at kunne kontrollere deres subjekter?

  Hvem har sin egen moral fri for påvirkninger af religiøse forestillinger eller deres udnyttelse til knægtelse af flokken?

  Er der mål som retfærdiggør alle midler, eller skal man acceptere udslettelsen for at få en plads i himlen og Jesu velsignelse og frygte “dårligt karma”? Skal vi alle sammen efterligne Ham og lade os korsfæste, så vi kan befri de overlevende for deres synd?

  They tell me there’s a pie up in the sky, waitin’ for me when I die! (Jimmy Cliff)

  Kommentar by Balder — 28. juli 2013 @ 13:50

 23. rettelse til #22 – lukket ind

  #21 proxy
  Det er ikke nogen nem opgave for en civilbefolkning at dæmme op for
  skrupelløse religiøse galninge, der kun er kommet her for at skabe splid.
  Vores folkevalgte, domstolene og medierne modarbejder os, du kan jo se hvor lidt der skal til før en Rune Kristensen sviner Danmarks næststørste parti til.
  Du skriver al effektiv modstand starter med én selv, det gjorde Anders Behring-Breivik, det skabte hysteriske tilstande overalt,
  og det værste er at statsminister Stoltenberg ikke har fattet en skid
  af, hvad der fik Breivik til at gå grassat.

  Kommentar by k.m. — 28. juli 2013 @ 14:05

 24. Jeg er nu mere optaget af, hvor vi har politikorpset, når Helvede bryder løs, og hvordan de deler sig.
  Der vil være nogen med den rette modstandsånd, og nogen i stil med halal-pædagogerne.
  Sidste gang havde de lært lektien, inden de blev taget, men læretiden kostede nogen danske modstandsfolk livet.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 28. juli 2013 @ 14:33

 25. Bla bla bla……hvor er jeg træt at Mohammedanskere, forskanset bag et tykt lag af ækle pludsord og underdanighed aka die dumme dänen. Mohammedanskerne har haft ca. 40 år til at gøre op med skiftende regeringers løgne og bedrag ved at stemme på Z eller DF. Men 80-90% af Mohammedanskerne valgte det som medierne og deres forældre sagde, at de skulle stemme på, og dermed sked deres land og landsmænd et langt stykke. Der er kun to løsninger, den ene er falkeøjes, og den anden er DF eller Z med 90+ mandater.

  Kommentar by Fritz — 28. juli 2013 @ 15:00

 26. Det er sandt som det er sagt Fritz, alt andet er blår i øjnene på os alle, den muslimske kultur er fastlagt her hjælper simpel rød håbefuldhed på en sindelags forandring næppe. Røde, indse det I spilder tiden med en optimisme der er 600 år forud for dem vi venter på. Vi er allerede godt på vej ned i skideren, det er bare et spørgsmål om hvor hurtigt det sker og hvor meget af den religiøse fascisme I vil skubbe på vej. Hvis altså ikke nok når at vågne bare en smule op. Og selvom det er åbenlyst for enhver hvad der foregår, betragter desværre et hvis betragteligt segment af befolkningen stadig verden med vantro gemme lyserøde briller, som en indbildsk dødssejler mod vandfaldets afgrund…

  Kommentar by Lars B — 28. juli 2013 @ 15:48

 27. Fritz

  Jeg er langt hen af vejen enig med dig. Men Df har altså givet sig ret meget på indvandrings/integrations spørgsmålet desvære. Man skal helt tilbage Z-Fremskridtspartiet dage hvor man kunne regne med deres ord. Måske er Df’s holdningsændring en logisk konsekvens af at for at få indflydelse har de måtte slække lidt på deres mest nationale holninger og krav.
  Savner sku den fanden i voldskhed som Kjærsgaard.Fætrene.og andre af græsrødderne udviste.
  Hos os
  http://www.Dnf.Dk diskuteres det med åben pande om f.eks Danskernes Parti er den redning som vort Danmark venter. Eller om de også bare taler med uld i mund fir at hente stemmer hos Df ?.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 28. juli 2013 @ 15:54

 28. Nogen herinde der mærker optrapningen på egen krop i disse dage?

  Man kan snart ikke gå nogen steder hvor de er uden de kigger ondt på en, jeg tror især Ramadanen spiller ekstra meget ind mht. deres aggressive adfærd. Var tidligere ved at komme i slagsmål med en af dem pga. dominansadfærd fra hans side, han var ret aggressiv og søgte konflikten.

  Kommentar by NulTolerance — 28. juli 2013 @ 16:08

 29. Hvorfor nu så negativ “drenge?”
  Hvis Alla´s lystige svende finder det opportunt at slå en etnisk dansker til lirekassemand, eller voldtage en 10-årig dansk pige, så er det det der hos vores hjemlige korandisciple hedder kulturberigelse, eller en ven du endnu ikke har mødt. Det er jo det vi har fået at vide til bevidstløshed af de mediepolitiske pennesmørere i samklang med vores politiske landsforrædere, og vi ved jo alle hvem det er, den dag de skal prikkes ud.
  Vores nye borgere af fortrinsvis muslimsk herkomst, er uanset de nu har været her i 3.generationer stigmatiserede og forfulgte uskyldigheder, det er os etniske borgere, der med vores skatter har bidraget til dettte samfund, der skal lære at integrerere os, så vi kommer i samklang, bliver inkluderende.
  Som naviisten på Københavns Rådhus siger:Oplyse, oplyse, forklare, snakke og italesætte, tilsat noget mægling, forsoning og konfliktråd, så er den hjemme tror hun.
  Den 30.maj 2013 stod hun sammen med en anden kvindelig borgmester i Nørrebro Parken, og talte meget vredt om det narko der skulle fjernes. I går 2 måneder efter, var der atter et indslag i TV, intet var sket. Mundsvejr og løgn, halve sandheder og hele løgne, det kender vi vores politikere på-Herre Jemini.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 28. juli 2013 @ 16:14

 30. Kære Kim Møller, hvorfor kommer mine kommentarer hele tiden i moderation???

  Kommentar by der Adler — 28. juli 2013 @ 16:15

 31. @ 23 – k.m.
  Jeg vil ikke kommentere på Breivik,den mand havde
  mere brug for en psykiater,end et våben.
  At hver Dansker gør noget AKTIVT for at gøre
  modstand mod f.eks.Islams/masseindvandringens
  “berigelse” er IKKE synonymt med at skyde en
  flok teenagere ned med koldt blod.

  Jeg mener stadig, at Danskerne må lære at der
  ikke hele tiden kommer nogen og ordner problemerne
  for dem/os.Men det er desværre det resultat,
  der er kommet ud af det curlingsamfund vi har opbygget.

  Kommentar by -by Proxy- — 28. juli 2013 @ 16:46

 32. Vi skal have vores gode gamle Danmark tilbage. Det kan kun ske med lukkede grænser og massive hjemsendelser. Det forudsætter vi kommer ud af EU og får et forhåbenlig DF med +90 mandater.
  Dog kan folk gøre mere end skrive på nettet, hvilket dog er rigtig vigtigt også, så det kommer ud til så mange som muligt, gennem flest mulige “nyhedskanaler”.
  Højrefløjen bør bare være meget mere synlige i gadebillet via aktioner, plakater, flyers, mærker osv osv. Tror lidt mere på Danskerne gør noget, hver gang jeg ser et mærke eller læser en kristisk artikel.

  Kæmpe ros til Kim for hans vedholdenhed og evne til at bringe sagerne frem i lyset.

  Kommentar by GDG — 28. juli 2013 @ 18:00

 33. DF skal naturligvis aldrig have 90 mandater og en stor del af befolkningen er da også enig. Alene af den grund at en stor del ikke er “halv-racistiske”.

  @Fritz

  Nej, jeg sidder ikke med en tåre overfor udkantsdanmarks ballademagere, der trækker hele vores land ned. Det giver mindelse om de “friske fynske fyre”:

  http://www.youtube.com/watch?v=8ZF2gy56y04

  Havnefest? Siger det ikke alt om klientellet der gerne vil slås og lave ballade, både danskere og udlændinge. De 15 udlændinge skal udvises, dem der nu kan i følge den internationale lovgivning, som Danmark naturligvis skal følge. Danmark er en retsstat og ikke en bananstat, som mange af jer udkantsfyre og mænd fra den brune fløj render rundt og mener.

  Kommentar by Venstrefløjen — 28. juli 2013 @ 18:39

 34. Kim Møller, hvorfor blev min kommentar modereret væk?

  Jeg prøver lige igen:

  DF vokser og det er der en grund til, nu tæt ved 20% som jeg havde håbet, og de vokser forhåbenligt til 25% inden næste valg når flere danskere tør tage stilling.

  Godhedsindustriens tid er forbi med deres løgne og fortielser, folk er trætte af at de svigtes af de folkevalgte mens kriminelle bander systematisk terroriserer landet og dets fredelige indbyggere. Jeg håber DF får et kanon valg så Danmark atter kan komme tilbage på ret kurs.

  Grænserne skal lukkes, Zenia Stampe og hendes tossede anti-danske venner skal ikke have indflydelse og muhamedanerne og de kriminelle elementer skal sendes ud af landet og aldrig lukkes ind igen.

  Kommentar by NulTolerance — 28. juli 2013 @ 19:39

 35. Balder spørger
  “Endnu et spørgsmål; er vi slaver af vores moral, og hvor kommer den fra? Er den tillært, medfødt, eller skabt ud af egne overvejelser og erfaringer? Kan “moral” også være noget som magthavere skaber for bedre at kunne kontrollere deres subjekter?”

  Dette spørgsmål behandler jeg indgående i kapitlet- moral og ansvar- i min endnu ikke ameldte bog

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 28. juli 2013 @ 20:05

 36. @33

  Venstrefløjen din lille spilopmager, jeg tror at du prøver at køre om hjørner med mig din lille bandit. Du mener det samme som man mener i Z og DF, og alligevel stemmer du på det diametralt modsatte, nemlig flere muslimske mord på danskere, flere muslimske overfald på danskere og endnu flere milliarder til muslimer som hader danmark og danskere, og som allerede nu koste de danskere som går på arbejde og betaler skat ca. 150 mia. p.a. Du må se at bestemme dig, jeg ved godt at det er svært at indrømme at man har taget fejl hele livet, men du er tilgivet, så vær stærk og gør som din hjerne og dit hjerte fortæller dig, og stem dansk, ikke mindst for mine børn og børnebørn men også for dine.

  Kommentar by Fritz — 28. juli 2013 @ 21:36

 37. 30. Det gør mine også.
  Vi har måske overtrådt ytringsfriheden eller hvad ved jeg.
  Men det ville da være pænt af hr Møller at fjerne moderationen. :)

  Kommentar by Tulle — 29. juli 2013 @ 00:11

 38. Til 31. Kommentar-by Proxy.
  Du behøver heller ikke at kommentere Breivik. Det er altid lettest at være fordømmende. Det er der altid nogen der har det godt med, men det løser ingen problemer.
  ————-
  Ved forståelsen af Breviks handlinger, og til med at man kan sætte sig ind i hans tankergang Skal ikke være ensbetydende med at melder sig ud af debatten.

  Selvom jeg forstår Breivik og hans handlinger, er IKKE ensbetydende med, at hans handlinger er rigtige.
  Jeg siger engang mere, hvad jeg ofte har gjort. JEG SYNES IKKE HANS HANDLINGER ER OK, DE ER UMENNESKELIGE.
  Men i samme forbindelse vil jeg ikke virke fordømmende, IKKE over for, hvorfor breivik handlede og tænkte som han gjorde. MEN KUN HANS HANDLINGER FORDØMME JEG.

  Breivik ville skærme og værne om de Norske værdier, og det kan jeg ikke fordømme. Jeg fordømmer også den Uansvarlig Indvandringspolitik ført af uansvarlige politiker og deres uansvarlige vælgere, som førte til Breiviks Handlinger.

  Der er ikke mange mennesker der forstår korrekt det jeg har skrevet herom, og da slet ikke Socialdemokrater, og dem fra Arbejderpartiet.

  Det eneste jeg kunne ønske mig er: Ved en analyse af hvorfor Breivik handlede som han gjorde, ville man være nået rigtig langt og det ville være godt for demokratiet. Særlig hvis demokratiet tager ved lære af hvorfor det hele endte som det gjorde.

  Sæt dig ind i sagen, lad være med at virke fordømmende, skild tingene ad. (De 2 ting: Forståelsen og Handlingen). Dette er du nød til, for at kunne komme videre. Dette gælder også for Hele Demokratiet, dets vælgere og de efterladte fra den umenneskelige handling.

  Jeg ser, at vi går en grum fremtid i møde, hvis ikke vælgerne tager sig sammen i denne henseende.

  Kommentar by Tulle — 29. juli 2013 @ 00:22

 39. Hvor mange ghettoer gik der i grunden til en Breivik ?

  Fysikken siger der må være et tal . . . .

  Kommentar by Aglet Xander — 29. juli 2013 @ 00:48

 40. “Ifølge Carsten Elmegård sad den 26-årige på en BÆNK med en pige uden for festområdet, da de blev antastet af gruppen.”…..

  Ungersvenden og hans pige skulle have tænkt sig om… Og sat sig på en DIALOGBÆNK i stedet for en af de almindelige…..!!!

  Kommentar by ny kommentator — 29. juli 2013 @ 07:08

 41. Uden for festområdet…

  Udenfor afspærringer tilrådes færdsel i konvoj. Det er et helvede derude. Det er vælgernes valg.

  Kommentar by Peter Buch — 29. juli 2013 @ 07:34

 42. @ 28 – Tulle

  Som jeg nævnte i min kommentar,så er der efter min mening IKKE nogen grund til,at blande Breivik ind i en kommentar der handler om Danske veteraner!
  Hvad folk har af sympatier eller mangel på samme over for Breivik og/eller hans handlinger,kan jeg overhovedet ikke se har noget med sagen at gøre.Min mening er iøvrigt,at uanset hvad et menneskes motiv er,eller hvilken “sag” man kæmper for – så kan det aldrig retfærdggøre den handling han udførte.
  Og for at vende tilbage til tråden jeg svarede på: Jeg mener stadigvæk ikke at Danske veteraner skal ud på gader og stræder for at “rydde op”.

  Kommentar by -by Proxy- — 29. juli 2013 @ 08:08

 43. De 15 ‘unge’ bør udvises. De viser meget godt at de bedre kunne tænke sig at være et andet sted.

  Kommentar by Liva — 29. juli 2013 @ 08:34

 44. Indfør en effektiv grænsekontrol og send de kriminelle udlændinge ud af landet. Det vil forbedre trygheden i Danmark. Derudover omfattende repatrieringer af udlændinge, der er på overførselsindkomst.

  Kommentar by Filip — 29. juli 2013 @ 19:34

 45. De mange “flygtninge”(f.eks. fra libanon, irak og somalia) der rejser på lange besøg i deres hjemland, må ligeledes repatrieres, så hurtigt det er muligt.

  Kommentar by Filip — 29. juli 2013 @ 20:15

 46. Det lader ikke til at Balder og enkelte af hans tro væbnere, kan holde sig fra at fortælle os andre om hvor dårlige mennesker jøder er. Historieforvanskning og usandheder er ikke et problem i forbindelse dermed.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2013 @ 17:17

 47. Filip

  Du har nemlig helt ret. Disse såkaldte flygtninge rejser flere gange om året til de hjemlande de angiveligt flygtede fra. Ergo er de ikke at betragte som politiske flygtninge men for økonomiske græshopper der søger lykken i den frie verden.
  Ser personligt Somaliere, Irakere, Libanesere rejse tilbage til Perlestan, men desvære vender de altid tilbage.
  Op af stolen, ud på gaden
  http://www.Dnf.Dk

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 30. juli 2013 @ 17:27

 48. Asylanter fra ikke-vestlige stater er nået til Danmark via mange sikre stater. Det betyder, at den danske stat kan sende dem tilbage til en sikker stat på den lange rejse. Eventuelt til en “flygtninge”lejr i asylanternes nærområde.

  Kommentar by Filip — 31. juli 2013 @ 08:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper