30. juli 2013

Magthaverne må mene, at ‘der er politiske opgaver, der er vigtigere end borgernes frihed fra overgreb’

27-årige Dumitru Pascuta fortæller i Politiken, at man i Rumænien “vokser op med den her kultur om at stjæle”, og forklarer at det generelt er bedre at være fængslet i Danmark end at være lønarbejder i hjemlandet. God klumme af Eva Agnete Selsing i Berlingske – Kriminalitet er noget, vi vælger.

“I den politiske debat er den markant forøgede kriminalitet… ikke rigtig på dagsordenen. Det opfattes som et eksogent fænomen uden for politisk kontrol. Noget, der bare sker med nødvendighed som en følge af ‘tiden’.

Og det er en falsk fortælling. For selv om kriminalitet er et produkt af komplekse samfundsforhold, vi hverken helt kan forstå eller styre, er det også et produkt af konkrete politiske valg.

I de senere år har vi eksempelvis set en stigning i antallet af østeuropæiske turistkriminelle. Alt lige fra stjålne cykler til voldelige hjemmerøverier. Og nej, det skyldes ikke ‘globaliseringen’. Det skyldes den politiske aftale om vidtåbne grænser i form af Schengen-samarbejdet. Sådan behøver det ikke at være. Det er en kriminalitet, vi har valgt.

Omtrent hver anden begåede (dømte) voldtægt i Danmark er begået af en udlænding. Det er også et politisk valg. For taburetvarmerne på Christiansborg valgte at gå imod flertallet i befolkningen og åbne grænserne med verdens mest liberale udlændingelov i 1983. Et politisk fait accompli, der lod venstrefløjen pleje sit vigtigste projekt: at pudse glorien og moralisere ved internationale konferencer. Til gengæld fik vi flere voldtægter. Igen et valg, der ikke hviler på tvungne nødvendigheder eller naturlove, men bunder i den røde klasses behov for moralsk liebhaveri. …

De lave straffe og den manglende konsekvens fører også til mere kriminalitet. … Man kunne også ophøre med at forskyde debatten til at handle om ’sociale problemer’, hvorved kriminaliteten bliver et instrument til at fremme en fordelingspolitisk dagsorden i stedet for at være et problem i egen ret. …

Når man ikke gør noget af dette, må det være, fordi magthaverne mener, at der er politiske opgaver, der er vigtigere end borgernes frihed fra overgreb. Jeg har svært ved at se, hvad det skulle være.

(Sigøjner-børn leger på skinnerne i Paris’ undergrundsbane; Daily Mail)

“Last year, nearly 13,000 Romanians and Bulgarians were deported from France… And many plan to take advantage of the relaxation in EU rule changes by moving to Britain. This week, a leaked report from Germany’s Interior Ministry — the equivalent of the Home Office — revealed that the country has also suffered a flood of Romanian immigrants because it has already relaxed its immigration rules.”

Oploadet Kl. 10:22 af Kim Møller — Direkte link51 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/50013/trackback

51 Comments »

 1. Det er rigtigt.

  Kriminalitet er ofte et valgt tillægsgode i forbindelse med at gøre gode gerninger.

  Kommentar by Morten Dreyer — 30. juli 2013 @ 10:47

 2. Eva Agnete Selsing har fuldstændig ret. Kriminalitet er noget vi ved hvert valg sætter kryds ved. På politikere, som mener debattonen er det vigtigste.
  http://vafo.dk/article/20130715/ARTIKLER/130719751 Der er et flot grafikbillede over indbrud i et enkelt område, og som mageligt kunne kaldes

  GODHEDENS TRIUMF

  for alle Gutmenschen må være lykkelige for, at de fik forhindret grænsekontrol. Danmark skulle ikke være mere lukket land, end det var i forvejen.

  VOGTERNES RÅD/journalisterne havde behændigt undladt at oplyse, at DKs befolkning voksede med 10% under VK. Der blev givet 480.000 opholdstilladelser i løbet af de 10 år

  Kommentar by tavsen — 30. juli 2013 @ 11:23

 3. Når man kan udvise Rumænere og Bulgarer kan man vel også udvise muhammedanere…Nå ikke, men de tilhøre selvfølgelig heller ikke den muhammedanske race, som er den “vore” genocide politikere ønsker at udskifte os med.

  Kommentar by Hans Und — 30. juli 2013 @ 11:25

 4. Det må man jo ikke sige, kriminalitet er jo et socialt problem og skal løses af at man opkræver flere penge fra ikke kriminelle og betaler til de kriminelle. Det er jo noget man har gjort med lewakovich familien i mange år og det har jo hjulpet utoligt godt på dens kriminalitet. Eller det har det ikke rigtigt, men halvdelen af familien er begyndt at bruge et nyt efternavn, og så er lewakovich familien jo ikke så kriminel længere.

  Jeg lagde mærke til en sjov ting da jeg var i Italien for et stykke tid siden, at alle de afrikanske “gadehandlere” (kopivare pusher) var stort set væk. Tidligere kunne man ikke gå til selv den mest ubetydelige kunstgenstand uden der stod en neger og solgt “Gucci”, men nu er de væk, og selv Romaer er på retur og politiet er efter dem når man kommer til de store pladser. Hvad er der sket i Italien som ikke kan ske i DK, for da jeg var på strøget sidst var der fuldt af levende statuer, tiggere og krøblinge. Mon ikke man snart vil se lande som Tyskland, Frankrig og England adoptere den Italienske model og I DK vil vi så bare tage mod endnu flere stakkels kriminelle der er ramt af sociale udfordringer og slet ikke pålært til at være kriminelle fra barnsben…. Mon ikke Frk. Stampe nok skal åbne baghaven så de stakkels socialofre har et sted at opmagasinere deres arbejdsudbytte til bussen køre mod Roma-land. For det ville jo være helt utænkeligt at Trine Bramsen (S) leved op til sin dunder tale og så smed lortet ud af landet og satte 4 tykke toldere ved grænse der smed lortet ud når bussen kom til Rødby

  Kommentar by broholm (ordblind) — 30. juli 2013 @ 11:28

 5. At lukke grænserne effektivt i for kriminelle udlændinge kan kun betragtes som en slags “damage control”.

  Men det er forudsætningen for at man herefter kan gå i gang med at løse problemet med de kriminelle udlændinge som allerede befinder sig i landet.

  Kommentar by jernhesten — 30. juli 2013 @ 11:40

 6. Selsing har nogle generelle fornuftige betragtninger men jeg tror ikke hun har ret i at mord (drab på jura-dansk) har været ”eksploderende”. Jeg kan huske da jeg læste medicin for ca. 10 år siden at vi lærte i retsmedicin at der var ca. 50 drab om året i Danmark hvilket er nemt at huske fordi det bliver til plus-minus ca. et om ugen. På hjemmesiden ”Drabssager i Danmark” kan man nemt se ca. hvor mange drab der er og sidste år var meget lav, med kun 29 sager. Det undrere iøvrigt mig men der er altså ikke statistisk belæg for at sige at der er flere drab i det mere multikulturelle Danmark. Måske ændrer det sig i fremtiden?? Sverige kunne bestemt tyde på det. Men det er ikke sket endnu.

  Derudover kunne jeg godt tænke mig at se statistikker over knivangreb (ikke nødvændigvis dødelige) og gerningsmandens etnicitet/oprindelsesland eller religion. Jeg tror bestemt muslimer er overrepræsenterede der men VED ”kun” at de er det i voldskriminalitet generelt.

  Kommentar by Morani ya Simba — 30. juli 2013 @ 11:55

 7. – Morani

  Multikultur medfører mere vold, men færre drab skyldes delvis at den voldelige danske underklasse er minimeret ift. tidligere. Modsatrettede effekter så at sige. Vil også tro lægerne er blevet bedre til at holde sårede i live.

  Kommentar by Kim Møller — 30. juli 2013 @ 12:30

 8. “…..et valg, der ikke hviler på tvungne nødvendigheder eller naturlove, men bunder i den røde klasses behov for moralsk liebhaveri….” SMUK sætning…

  Kommentar by ny kommentator — 30. juli 2013 @ 12:42

 9. Jeg var sidste år et par dage i Bucharest i Rumænien. En rigtig spændende by og jeg oplevede den slet ikke så fattig og sigøjner agtig som jeg havde frygtet.
  Men når det er sagt er det tydeligt at der er en meget udbredt “krejler” kultur. Det sagde de selv dernede.
  Specielt taxi chaufførerne gjorde hvad de kan for at presse så mange penge ud af en som muligt og det er tydeligvis en generel tendens.

  Så at kalde alle rumænere for venlige og ærlige er næppe helt sandt.

  Kommentar by Jesper S — 30. juli 2013 @ 13:06

 10. Jeg fatter simpelthen ikke hvordan man kan mene vi ingen grænsekontrol skal have ??????????????

  Kommentar by smølfen — 30. juli 2013 @ 13:56

 11. Når det for f.eks Karen Hækkerup er vigtigere at være socialdekratisk
  minister end at være dansker eller at forsvare danskerne, så går det jo galt.
  KH, læs den ødelæggelse af Danmark, som Margrethe Auken , Jelved Elisabeth Arnold og mange mange andre har udøvet i deres forfærdelige gerning.
  Danmark ? De damer skriger af grin.

  Kommentar by Pk — 30. juli 2013 @ 14:24

 12. Sådan er det, og vi finder os i det. Svenskerne finder sig i mange gange mere, i hvert fald hvad voldtægter angår. Vi er svagpissere, og vi får den skæbne, svagpissere fortjener.

  Kommentar by Crass Børsting — 30. juli 2013 @ 14:27

 13. Uanset om Eva Agnete Selsing stod på hovedet, lå ned eller stod op da hun skrev sin klumme, så er det kun dem, og kun dem som satte deres kryds ved valget som bestemmer om der skal skides på danskerne, eller om der ikke skal. Så hvis Eva Agnete Selsing ikke har sat kryds ved DF eller Z, men derimod sat sit kryds et andet sted, så har hun med sin klumme sparket sig selv i hovet med begge fødder på en gang iført træskostøvler på med jernbeslag i snuden.

  Kommentar by Fritz — 30. juli 2013 @ 15:30

 14. Hvad i alverden var det lige, vi skulle med Rumænien, Bulgarien og Litauen i EU??

  Flere sigøjnere i Danmark. Ja. Flere østeuropæere i danske fængsler. Ja.

  Hvorfor? Fordi det er som hoteller i forhold til deres egne l*lande.

  Men naturligvis er det ikke organiseret, nej-nej, endelig ikke. Selv ikke for det usandsyndligt dumme danske politi. Eller er det ikke dumhed men blot Per Larsen-politisk korrekthed?

  Tidligere på dagen i medierne:

  Ung mand knivstukket i maven, de tre gerningsmænd forsvandt på samme scooter. Og hvor foregik det så: Mørkhøjvej mellem Husum og Gladsaxe, og gerningsmændene kørte mod Tingbjerg.

  Polititossen udtaler, at det næppe er banderelateret.

  Ok, københavnere ved udmærket godt, hvor Mørkhøjvej og Tingbjerg ligger og hvad dét betyder.

  Er dansk politi blot uden det ringeste kendskab til noget som helst. eller det blot naturligt, at tre ‘unge’ på den samme scooter pludselig standser op og stikker en tilfældig mand i maven???

  Jo da, Tingbjerg er et spændende sted, ingen tvivl om dén sag.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juli 2013 @ 15:32

 15. Selsing har ret. Men der er to problemer-min bog. Det ene problem er selvfølgelig den helst katastrofale religion og kultur islam, der vil styre politiken og religionen ud fra koranen. Derfor total stop for Isalm i Europa.

  Det andet problem er, som alle helt og aldeles overser.Kriminalitet smitter som røde hunde. Den stigende krikinalitet og vold som følge af indvandringen smittet af på danskerne og det sociale miljø. Den skaber en psykologisk forandring hos danskerne så almen adfærd bliver forandret fundamentalt. Og det er lige fra familiens opførel overfor hinanden og mennesker imellem. Det man aldrig kunne finde på for bare fem år siden er acceptabelt i dag. Det er en adfærd i fuld fald
  der faktisk ikke lader sig stoppe.

  Kun total stop for almind vandring, stop for familie sammenføring, grænsebomme og udvisning af udlændinge der ikke kan indordne sig i det danske samfund.

  Men det sker ikke, hverken befolkningen eller politikerne har forstået forandringen i det danske samfund, derfor fortsætter nedgangen med fuld skrue 20 – 30 år frem.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 30. juli 2013 @ 15:43

 16. “Vil også tro lægerne er blevet bedre til at holde sårede i live.”

  Jeg ved at der er sket store fremskridt i behandlingen af traumer og sår mellem 1970erne og 2000erne, fordi krigskirurgien har gennemgået en rivende udvikling som også har hjulpet “civil” traumebehandling kraftigt fremad. Det er en af grundene til de langt lavere relative tabstal i Irak/Afghanistan sammenlignet med Vietnamkrigen (Det har så betydet mange soldater der overlever uden arme eller ben som ville være døde for 40 år siden). Hvor store fremskridt der har været de sidste 20 år i behandling af kniv- og skudsår ved jeg faktisk ikke. Måske spiller det også ind men jeg tvivler på det er en væsentlig forklaring, ihvertfald de sidste 10 år.

  Jeg kan ikke umiddelbart forstå at et mere multikulturelt Danmark skulle få “hvide” danskere til at begå færre drab men når Danmark er blevet mere multikulturel uden stigning i antallet af drab, må etniske danskere jo begå færre idag.

  Kommentar by Morani ya Simba — 30. juli 2013 @ 15:49

 17. “Det andet problem er, som alle helt og aldeles overser.Kriminalitet smitter som røde hunde. Den stigende krikinalitet og vold som følge af indvandringen smittet af på danskerne og det sociale miljø. Den skaber en psykologisk forandring hos danskerne så almen adfærd bliver forandret fundamentalt. Og det er lige fra familiens opførel overfor hinanden og mennesker imellem. Det man aldrig kunne finde på for bare fem år siden er acceptabelt i dag. Det er en adfærd i fuld fald”

  Smitsomheden skyldes, at de fleste danskere tidligere var veldresserede snarere end veludviklede. Det samme gælder apatien over for fremmedinvasionen

  Kommentar by Agricola — 30. juli 2013 @ 16:02

 18. Overordnet har det ingen konsekvens af betydning hvis man begår kriminalitet i Danmark det starte med en løftet pegefinger derefter forældersamtale osv.osv.Kriminalitet første gang skal give en uge på vand og brød i et hul uden lys anden gang samme kur men i en måned tredie gang samme kur i et år,blødsøden omgang med kriminelle udvikler mere kriminalitet.

  Kommentar by emmagad — 30. juli 2013 @ 16:26

 19. Morani ya Simba og Kim Møller m.flere.
  Mord sker heldigvis sjældent her i DK og mere end 30 gange hyppigere i Congo og ‘kun’ godt 5 gange så hyppigt i USA.
  Størst ‘chance’ for at blive myrdet har man åbenbart, hvis man tager til Honduras, hvor den årlige mordrate er mere end 100 gange større end i DK!
  Lidt international mordstatistik.
  Seneste mordrater dvs.
  antal mord per 100.000 indbyggere.
  1. Palau 0.0
  2. Hong Kong 0.2
  3. Singapore 0.3
  4. Iceland 0.3
  5. Japan 0.4
  6. French Polynesia 0.4
  7. Brunei 0.5
  8. Bahrain 0.6
  9. Norway 0.6
  10. Austria 0.6
  11. Guam 0.6
  12. Macau 0.7
  13. Oman 0.7
  14. Slovenia 0.7
  15. Switzerland 0.7
  16. United Arab Emirates 0.8
  17. Spain 0.8
  18. Germany 0.8
  19. Qatar 0.9
  20. Denmark 0.9
  21. Italy 0.9
  22. New Zealand 0.9
  23. Vanuatu 0.9 2
  24. Federated States of Micronesia 0.9
  25. China 1.0
  26. Bhutan 1.0 7
  27. Saudi Arabia 1.0
  28. Sweden 1.0
  29. Malta 1.0
  30. Australia 1.0
  31. Tonga 1.0
  32. Tunisia 1.1
  33. Poland 1.1
  34. France 1.1
  35. Netherlands 1.1
  36. Samoa 1.1
  37. Egypt 1.2
  38. Ireland 1.2
  39. United Kingdom 1.2
  40. Portugal 1.2
  41. Serbia 1.2
  42. Hungary 1.3
  43. Andorra 1.3
  44. Morocco 1.4
  45. Armenia 1.4
  46. Croatia 1.4
  47. Somalia 1.5
  48. Algeria 1.5
  49. Slovakia 1.5
  50. Bosnia and Herzegovina 1.5
  51. Greece 1.5
  52. Canada 1.6
  53. Vietnam 1.6
  54. Maldives 1.6
  55. Cyprus 1.7
  56. Czech Republic 1.7
  57. Belgium 1.7
  58. Jordan 1.8
  59. São Tomé and Príncipe 1.9
  60. Macedonia 1.9
  61. Iraq 2.0
  62. Bulgaria 2.0
  63. Romania 2.0
  64. Tajikistan 2.1
  65. Israel 2.1
  66. Azerbaijan 2.2
  67. Kuwait 2.2
  68. Lebanon 2.2
  69. Finland 2.2
  70. Malaysia 2.3
  71. Syria 2.3
  72. Afghanistan 2.4
  73. Mauritius 2.5
  74. Luxembourg 2.5
  75. South Korea 2.6
  76. Bangladesh 2.7
  77. Nepal 2.8
  78. Liechtenstein 2.8
  79. Fiji 2.8
  80. Libya 2.9
  81. Iran 3.0
  82. Uzbekistan 3.1
  83. Latvia 3.1
  84. Taiwan 3.2
  85. Turkey 3.3
  86. Djibouti 3.4
  87. Argentina 3.4
  88. Cambodia 3.4
  89. India 3.5
  90. Montenegro 3.5
  91. Sri Lanka 3.6
  92. Chile 3.7
  93. Solomon Islands 3.7
  94. Niger 3.8
  95. Albania 4.0
  96. Palestine 4.1
  97. Martinique 4.2
  98. Turkmenistan 4.2
  99. Yemen 4.2
  100. Georgia 4.3
  101. Suriname 4.6
  102. Laos 4.6
  103. United States 4.8
  104. Thailand 4.8
  105. Belarus 4.9
  106. Cuba 5.0
  107. Ukraine 5.2
  108. Estonia 5.2
  109. Philippines 5.4
  110. Uruguay 5.9
  111. Lithuania 6.6
  112. Anguilla 6.8
  113. Antigua and Barbuda 6.8
  114. Haiti 6.9
  115. Timor-Leste 6.9
  116. Guadeloupe 7.0
  117. Kiribati 7.3
  118. Moldova 7.5
  119. Pakistan 7.8
  120. Mali 8.0
  121. Madagascar 8.1
  122. Indonesia 8.1
  123. Seychelles 8.3
  124. Cayman Islands 8.4
  125. British Virgin Islands 8.6
  126. Senegal 8.7
  127. Turks and Caicos Islands 8.7
  128. Mongolia 8.7
  129. Mozambique 8.8
  130. Kazakhstan 8.8
  131. Bolivia 8.9
  132. Nauru 9.8
  133. Costa Rica 10.0
  134. Liberia 10.1
  135. Myanmar 10.2
  136. Russia 10.2
  137. Peru 10.3
  138. Gambia 10.8
  139. Togo 10.9
  140. Barbados 11.3
  141. Grenada 11.5
  142. Paraguay 11.5
  143. Cape Verde 11.6
  144. Comoros 12.2
  145. Nigeria 12.2
  146. Bermuda 12.3
  147. Nicaragua 12.6
  148. Swaziland 12.9
  149. Papua New Guinea 13.0
  150. French Guiana 13.3
  151. Gabon 13.8
  152. Zimbabwe 14.3
  153. Botswana 14.5
  154. Mauritania 14.7
  155. Sierra Leone 14.9
  156. Benin 15.1
  157. North Korea 15.2
  158. Ghana 15.7
  159. Chad 15.8
  160. Rwanda 17.1
  161. Namibia 17.2
  162. Eritrea 17.8
  163. Burkina Faso 18.0
  164. Ecuador 18.2
  165. Guyana 18.6
  166. Angola 19.0
  167. Greenland 19.2
  168. Cameroon 19.7
  169. Montserrat 19.7
  170. Kenya 20.1
  171. Kyrgyzstan 20.1
  172. Guinea-Bissau 20.2
  173. Equatorial Guinea 20.7
  174. Brazil 21.0
  175. Panama 21.6
  176. Burundi 21.7
  177. Democratic Republic of the Congo 21.7
  178. Dominica 22.1
  179. Guinea 22.5
  180. Saint Vincent and the Grenadines 22.9
  181. Mexico 23.7
  182. Sudan 24.2
  183. Tanzania 24.5
  184. Dominican Republic 25.0
  185. Saint Lucia 25.2
  186. Ethiopia 25.5
  187. Puerto Rico (United States) 26.2
  188. Bahamas 27.4
  189. Central African Republic 29.3
  190. Congo 30.8
  191. Colombia 31.4
  192. South Africa 31.8
  193. Lesotho 35.2
  194. Trinidad and Tobago 35.2
  195. Malawi 36.0
  196. Uganda 36.3
  197. Zambia 38.0
  198. Saint Kitts and Nevis 38.2
  199. Guatemala 38.5
  200. U.S. Virgin Islands 39.2
  201. Jamaica 40.9
  202. Belize 41.4
  203. Venezuela 45.1
  204. Ivory Coast 56.9
  205. El Salvador 69.2
  206. Honduras 91.6

  Kommentar by A-mad — 30. juli 2013 @ 16:29

 20. fra List of countries by intentional homicide rate http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_intentional_homicide_rate

  Kommentar by A-mad — 30. juli 2013 @ 16:35

 21. Grønland ligger højest sammen med de andre under udviklede lande i Verden.

  Kommentar by emmagad — 30. juli 2013 @ 16:46

 22. Morani ya Simba.

  For nogle år siden viste Uriasposten en statistik, der viste, at kriminalitetsmængden var seksdoblet i løbet af de sidste 50 år. Jeg husker ikke hvornår denne blev vist. Jeg ved, at jeg på et tidspunkt undersøgte sagen og fandt at få nogle kriminalitetstyper var der tale om en tidobling.

  De statistikker du ser eller hører om kan være manipulerede. Husk at man skal se kriminalitetsudviklingen på langt sigt dvs. mindst 50 år og desuden skal man skaffe de reelle tal som tidsserier – noget man har hørt duer ikke. Journalister og politikere jubler om fald fra det ene år til det andet, men den slags er misvisende og blot multikult propaganda. Endelig skal man være opmærksom på, at flere politifolk samt almindelige borgere har påpeget, at en række forbrydelser simpelthen ikke registreres fordi Politiets statistik derved forbedres.

  Kommentar by Sigwar — 30. juli 2013 @ 16:49

 23. @ 6 – Morani
  Den “statistik” du omtaler kan godt være “sand”,
  men det kommer vel an på hvad der bliver opgivet som drab.Jeg tvivler på at f.eks.”vold med døden til følge ” er en del af den statistik.

  Hvis den er,vil jeg tillade at citere Hr.Chresten Poulsgaard og sige:
  Hvis det er fakta – så benægter jeg fakta” :-)

  Kommentar by -by Proxy- — 30. juli 2013 @ 16:50

 24. Det er muligt at Danmark ligger langt nede på mord-raten men til gengæld ligger vi ret godt placeret i indvandres kriminalitet, mange andre lande modtager ikke nær så mange uønskede analfabeter og fætter/kusine arangerede ægteskaber.
  Denne adfærd fra de nytilkomne smitter af på det resterende samfund, og der opstår en opgivenhed og et sortsyn iblandt retsksfne Danskere.
  Personligt oplever jeg indvandreres dårlige arbejdsmoral og tyverier på arbejdspladsen, ud af måske 20 i en afd er de 12 såkaldte flygtninge som Danmark gratiøst har givet opholdstilladelse og statsborgerskab, alligevel gider de ikke tale det Danske sprog men gøer op på deres arabiske. Som en biting kan det nævnes at de sku ikke er mere politiske flygtninge en du og jeg, hvert år rejser de på længervarende ferier i netop de lande de er hmmm flygtet fra. Er vi bare ik totalt til grin om jeg må spørge.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 30. juli 2013 @ 16:55

 25. For en god ordens skyld vil jeg lige påpege, at mange af de østeuropæiske kriminelle er sigøjnere (Romaer eller Sintier eller en tredie gruppe). Den almindelige Østeuropæer er – bortset fra en grim påvirkning fra mange års Kommunisme – ikke nødvendigvis mere amoralsk eller kriminel end den almindelige Vesteuropæer. Der er, efter mit kendskab, i massevis af almindelige mennesker i Østeuropa, som fordømmer kriminalitet ligeså meget som vi gør.

  Men ofte fordømmes det som gøres. Når unge Østeuropæere i fortvivlelse går til modangreb mod sigøjnerbanderne fordømmes det som skinhead overfald eller nazi-terror bl.a. af EU.

  Kommentar by Sigwar — 30. juli 2013 @ 17:03

 26. Magthavere har aldrig haft andres end deres eget velbefindende i tankerne. Det eneste der er værre end levebrødspolitikere er muslimer, Som samme politikere fylder vores liv og hverdag med.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2013 @ 17:08

 27. Men af frygt for racisme kortet, tør politikerne ikke at nærme sig problemet. Men hele multikulturen bliver styret af enhedslisten, det radikale venstre – derefter følger de andre partier efter med undtagelse af DF.

  Og da uvidenheden er rungende i befolkningen, sker der intet alvorligt de første mange år. Ved næste valg vil stampesinken og hendes parti sammen med Enhedslisten – få stor tilslutning. Og imens vil volden og det sociale forfald fortsætte med at stige.

  Er der en morale- ved det ikke, måske andre ved det.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 30. juli 2013 @ 17:13

 28. Moralen var Mogens Glistrup bedst til at formulere. Nu har vi alle glemt hvad moral er.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2013 @ 18:30

 29. Ja, det er politik. Og hemmelige afstemninger viser, at der er fuld opbakning til den.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 30. juli 2013 @ 18:56

 30. jeg så tilfældigvis et par minutter af Go’aftenDanmark
  en skuespiller/komiker satte sig for at teste folks reaktion
  hvis deres sidemand i toget eller bussen foretager sig total åndssvage ting.

  Han lagde bl.a. hovedet på skulderen af en muslimsk kvinde i “fuld uniform”

  TV2 slørede ansigtet på den tildækkede kvinde, mens alle andre
  danske ofre for spøgen er fuld genkendelige

  hvorfor den forskelsbehandling ???

  er det mere pinligt for en muslimsk tildækket kvinde at deltage i skjult kamera end etnisk danske, eller er de bange for at få tæsk derhjemme hvis de har været for tæt på en anden mand end ægtefællen
  eller et familiemedlem ???

  Kommentar by k.m. — 30. juli 2013 @ 19:00

 31. >k.m.
  Vi er bange for at få tæsk af muslimerne. Længere er den ikke.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2013 @ 19:07

 32. Rumænien har mange sigøjnere der årligt rejser rundt i europa og tigger penge og begår typisk lommetyverier og indbrud nær rækkehuse. Problemet med medierne er at de kaldes østeuropæere det er det samme som at sige at danske statsborgere eksempelvis Muhammed rejser rundt og stjæler i østeuropa. Forstår godt dele af østeuropa der føler sig dårligt behandlet når sigøjner minoriterer giver dem et dårligt ry.

  Kommentar by Lion — 30. juli 2013 @ 20:00

 33. I følge Economist falder kriminaliteten i den rige verden.
  De nævner flere mulige forklaringer i artiklen

  Falling crime Jul 20th 2013

  Where have all the burglars gone?
  The rich world is seeing less and less crime, even in the face of high unemployment and economic stagnation.

  ht tp://www.economist.com/news/briefing/21582041-rich-world-seeing-less-and-less-crime-even-face-high-unemployment-and-economic

  Organisasjoner for romfolk ber Norge forby tigging 11.06.13

  – Så lenge de kan livnære seg på tigging i utlandet, greier vi ikke å få dem med på programmene våre, sier Ivan Pledis til NRK.

  Hun tilhører selv romfolket og er seniorrådgiver for det statlige organisasjonen Nasjonal enhet for romfolk i Romania. Organisasjonens hovedformål er å integrere romer i storsamfunnet og gi dem utdanning slik at de kan få seg jobb.

  ht tp://hegnar.no/okonomi/politikk/article731602.ece

  Kommentar by anno — 30. juli 2013 @ 20:18

 34. > A-mad — 16:29

  Tak for tallene. Hvor dygtige tror du selv de er til at føre statistik i fx Marokko, Irak, Rumænien og Afghanistan. I think not.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juli 2013 @ 20:32

 35. > anno 20:18

  Blot for en ordens skyld: De hedder for fanden sigøjnere. Ligesom negre hedder negre. Nå, ok, Norge er selvfølgelig rigtig politisk korrekt. Der er sgu ikke noget, der hedder ‘romfolket’.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juli 2013 @ 20:36

 36. @ 35 Henrik Petersen

  Jow, den er god nok. Sigøjnere/romaer hedder på nynorsk: romfolket.

  PS. men nu er nynorsk også noget mesteparten af nordmændene er veldig utilpasse med.

  Kommentar by Neuhammer — 30. juli 2013 @ 20:46

 37. > Lion
  Sigøjnere er næsten lige så ilde sete i Rumænien, som muslimer er her.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2013 @ 21:06

 38. > Nielsen 21:06

  Ja, og det forstår man naturligvis ikke ;)

  Man kan sige meget ondt om rumænere (altså ikke deres sigøjnere), men de er ret gode til at holde muslimer ude. Muligvis som følge af begrænsede sociale ydelser. Blot et vildt gæt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juli 2013 @ 22:27

 39. Tak Neuhammer. Så blev jeg lidt klogere på nynorsk politisk korrekt. Sjovt nok for jeg andre associationer på begrebet ‘Romfolket’.

  Hvad hedder negre så på nynorsk? Blot nysgerrig. Muligvis Afrikafolket, ha-ha.

  Kommentar by Henrik Petersen — 30. juli 2013 @ 22:33

 40. > Henrik Petersen 22:27
  De er desværre ikke så gode til at vise muslimer ryggen.. Skadedyrene søger derhen hvor pengene er. Dem er der ikke så mange af i østbloklandene.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2013 @ 22:34

 41. 19. A-mad. Hva kan vi så bruge det til.
  Jeg ved bare. Jo flere vandaler der er, og kommer, des flere mord, knivstikkeri og voldtægter komme der.

  Kommentar by Tulle — 30. juli 2013 @ 23:49

 42. 39. Henrik Petersen.
  Jeg tror de kaldes på Ny-Norsk for HOTTENTOTTER MED FEDTBAG.
  Prøv at google det. :)

  Kommentar by Tulle — 30. juli 2013 @ 23:53

 43. Vores politikere kærer sig ikke om Danmarks og danskernes ve og vel. Deres gøren og laden afspejler klart, at Danmark er en provins i Eurabia og “Unionen” er oraklet, som skal pleases.

  Når Mazlovs behovspyramide mangler opfyldning på nederste og bærende hylde (Sikkerhed, tryghed, hvile o.s.v.) vil politikerne opdage, at de skal bede til, at politi og forsvar kan hjælpe dem, mod deres befolkning. Det kan dog knibe gevaldigt, når samme korps bliver sjoflet og udsultet af selv samme.

  Politikerne har glemt, at de er til for befolkningen og ikke omvendt.

  Kommentar by Iznogut — 31. juli 2013 @ 01:50

 44. Som andre også skriver har vores folkevalgte ikke noget problem med at erkender problemerne når de selv er i skudlinien, om man så må sige!

  Det seneste, og vist nok også det eneste, sikkerhedstiltag folkets tjenere har effektueret er at rejse en stenvold rundt om deres egen arbejdsplads.

  Gid Danskerne snart vågner op og forlanger et sikre Danmark, også for almindelige Danskere.

  Kommentar by Santor — 31. juli 2013 @ 08:08

 45. Frihed kommer altid før sikkerhed Santor.

  Kommentar by Nielsen — 31. juli 2013 @ 08:31

 46. Hvis vi skal kriminaliteten til livs er der ingen vej uden om stop for 3. verdensindvandring og repatriering.
  Det er slående at hjemsendelse ofte tvinges igennem for velintegrerede, men forbrydere er det nærmest umuligt at komme af med!
  Hvis tingenes tilstand skal ændres, skal der flere folkeafstemninger til, specielt i de spørgsmål, hvor der er en årelang forskel mellem hvad politikere og hvad befolkningen ønsker. Det er specielt indvandring og EU!
  Husk det er befolkningen selv der har stemt Zenia Stampe ind.

  Kommentar by Robert R — 31. juli 2013 @ 10:58

 47. ALLE love burde vedtages ved folkeafstemning.

  Kommentar by Nielsen — 31. juli 2013 @ 11:27

 48. Læg mærke til at Danmarks befolkning langsomt men sikkert bliver lagt i graven af de tilrejsende muslimerer. Se eventuelt tavsens bemærkning.

  Kommentar by Nielsen — 31. juli 2013 @ 11:32

 49. ->42.Tulle. Diskussionen var om mordraten og den er kun en meget lille del af den samlede kriminalitet.
  Den samlede indvandrerkriminalitet er formodentlig gns. 10 gange højere end danskernes kriminalitet som har været stadig faldende i ½ hundrede år.
  Vi må analysere indvandrernes samlede kriminalitet fordelt på muslimer og andre religioner, hvor ikke-muslimske indvandrere fra tredjelande nærmest synes at være mindre kriminelle end danskere.

  Mere dybtgående analyser lader ikke nogen tvivl tilbage om at islam er baggrunden for kriminaliteten blandt indvandrere jvfr. Nicolai Sennels: Blandt kriminelle muslimer. En psykologs erfaringer fra Københavns Kommune. Den bekræftedes i går af en anden behandler, Henrik Day Poulsen i BT:
  Kendt psykiater: Derfor skaber islamisme kriminalitet. “Den erfarne retspsykiater støtter den tidligere islamist og prædikant Ahmed Akkari, som i dag i et opsigtsvækkende interview i BT advarede mod sine gamle trosfæller. Ifølge Akkari hverver de islamistiske miljøer i stigende grad kriminelle og udstyrer dem med et religiøst had til det danske samfund. Troen bruges til at retfærdiggøre lovbrud og angreb på danske interesser og værdier, fortæller den tidligere imam, og det billede genkendes af Henrik Day Poulsen.”
  http://www.bt.dk/danmark/kendt-psykiater-derfor-skaber-islamisme-kriminalitet

  Kommentar by A-mad — 31. juli 2013 @ 11:48

 50. Hurra for de åbne grænser ud til det store Europa og verdenen.
  Hvad vi dog kan opleve fra de andre folkeslag. Total win win.

  Kommentar by X — 1. august 2013 @ 08:07

 51. Hvorfor disse rumænske sigøjnere ikke bliver udvist eller bedre endnu afvist ved grænsen nå nej ! Den er jo afskaffet af den forige regering i samarbejde med Eu.
  Hver dag kan man opleve de samme tiggere og gadelarmsmusikanter faktisk et sted i købenshavn området har jeg opserveret de samme typer i 2 til 3 år. Fy for satan en gavebod vi har udviklet os til under forskellige landsforædirske regeringer.
  Kæmp for alt hvad du har kært dø om så det gælder.
  http://www.Dnf.dk

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 2. august 2013 @ 07:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper