1. august 2013

Holdningsmassage i sommerlandet: Janne Tynell i P3 Nyhederne om uledsagede flygtningebørn…

Jeg er i sommerhus på Vestkysten, og tændte for radioen på vej til nærliggende Nørre Nebel. Børnene skulle ikke udsættes for P1, så vi stillede ind på P3 – og hermed P3 Nyheder (13.00). Kommunikationschef Janne Tynell fra Red Barnet forklarede at det var umenneskeligt, at sende 1100 afghanske flygtningebørn der ikke var berettiget til asyl, tilbage til en flygtningelejr i Kabul på grund af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Som blogger stødte jeg første gang på den daværende RUC-studerende Janne Tynell tilbage i 2006, da hun gik i forbindelse med Muhammedsagen gik i medierne som talskvinde for ‘Another Denmark‘ – en af flere grupper, der beklagede Jyllands-Postens brug af ytringsfriheden. Privat er hun i forhold med tidligere AFA-leder Pelle Dragsted, der sideløbende med ansættelse i Enhedslisten, var en af de ledende skikkelser i ‘Borgeriniatitivet Kirkeasyl’. Så vidt vides bor de stadig i et venstreradikalt kollektiv på Frederiksberg, der blandt andet har huset et medlem af ‘Homoaktion’, som konkret bistod ved to udlændingepolitiske brandattentater.

(- sidst Janne Tynell var i medierne kritiserede hun ‘uvisheden’; B.dk)

Kort efter Radioavisen var der tid til lidt musik, og misanten om ikke det var Folkeklubbens landeplage ‘Fedterøven‘, om ham vi alle kender – en mand der ikke bidrager til fællesskabet, håner hjemløse og…

“Hver fjerde år går du til valg – du kigger så langt til højre, at du knap kan se, hvad der kan ske, hvis vi bliver ved med at tænke med vores fedtede røv”

Oploadet Kl. 18:57 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/50065/trackback

28 Comments »

 1. Politiken har også et afghansk flygtningebarn på forsiden i dag, som frygter at blive sendt hjem.

  Jeg har ikke læst artiklen, men har på fornemmelsen at jeg kender vinklen og hvilke spørgsmål der ikke stilles.

  Det er tilsyneladende en rodfæstet ide at disse “børn” enten ikke vil eller kan deltage i genopbygningen af et frit og demokratisk afghanistan. Som regel plejer vi ikke at få at vide hvad der er galt med dem, men derimod hvor stor en ressourcer vi overser her til lands pga. vores racisme. Det er uklart for mig, hvorfor disse stærke unge mænd ikke netop er det afghanistan står og mangler; mænd der kan deltage i kampen mod taliban, mænd som qua deres flygtningestatus vel netop må være meget opsatte på at opbygge et fredeligt samfund uden religiøs forfølgelse.

  Men uanset hvad disse “Børn” selv tænker, så kan vi andre jo overveje hvad en 17 årig koster i Danmark, og hvad man alternativt kunne få for de penge. Pengene kunne jo evt. fragtes til afghanistan af nogle af de mange afghanske turister der rejser frem og tilbage.

  Kommentar by Superman — 1. august 2013 @ 19:27

 2. Klamt som de forskellige organisationer bruger værgeløse børn i deres multikulturelle og probeganderende for deres syge vetdensbillede.
  Forleden brugte/misbrugte gay-parade børn i deres undermenneskelige syge sexfantasier. Mener det var i Ungarn.
  Dette vanvid må og skal bekæmpes.
  Danmark for Danskerne
  http://www.Dnf.dk

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 1. august 2013 @ 19:27

 3. Danmark skal ikke være redningsplanke for hele Verden.
  Vi har selv børn, der trænger til hjælp, i aften så vi undervisningsministeren, der nu snyder evnesvage børn fra
  specialundervisning.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 1. august 2013 @ 19:32

 4. Karina Lorentzen Dehnhart synes også det er vigtigt vi tager os
  af alverdens flygtningebørn. Jeg er sikker på de er sendt hertil af
  udspekulerede menneskehandlere, og når først ungerne er indenfor grænsen følger hele den pukkelryggede familie.

  Regeringen ville oprette 13.500 flexjob, men der er forsvundet over 600, hvordan (her undlader jeg de grimme ord)får Karina alle de
  nye borgere i arbejde ? svaret er ALDRIG

  Karina Lorentzen og de i indlægget omtalte forræddere kører landet i sænk, og de er ikke engang flove over resultatet.

  Kommentar by k.m. — 1. august 2013 @ 19:58

 5. Den fedterøvs sang har nu også et vers som lyder:
  “maj er du på plads, du vil redde verden med en Fjällräv på ryggen, drop dog det gas, du prædiker solidaritet, men du er en fedtet akedemisk cafe latte narkoman, og en falsk profet”

  Det vers kan jeg nu godt lide:)

  De siger også selv at de kritiserer begge fløje, interview med gruppen her:
  http://gaffa.dk/artikel/71425

  “– Der peges ikke fingre ad én bestemt sag, fløj eller gruppe i samfundet. Vi ønsker med dette øjebliksbillede af vort lille land at skildre en tilstand og et karaktertræk, der findes i os alle: fedterøven. Vi kender ham, fedterøven over dem alle, der altid sørger for øl til sig selv og er væk, så snart taxaregningen skal betales. Og borgerdyret med (alle) pengene, der – tynget af topskat og friværdi – går i byen med elleve kroner og kommer hjem med de ti.
  – På den anden fløj har vi den naive og fedtede venstreorienterede til 1. maj med monopol på verdensfred, solidaritet og en Fjällräv på ryggen. Endelig mageligt plantet på midten med sin café latte og patent på den gode smag og de rigtige holdninger er den selvgode akademiker. Fedterøv! Men hvad med dem, der synger? Dem, der dømmer og føler sig så fremmede, at de må melde sig ud? Dem, der langer ud efter alt og alle i stedet for at melde sig ind i kampen, i festen og i samfundet? De er trods alt de største fedterøve, lyder (op)sangen fra de tre medlemmer Rasmus Jusjong Jensen, Rasmus Dall, og Kjartan Bjørkbom Arngrim.”

  Kommentar by Per — 1. august 2013 @ 20:17

 6. “Første maj” skulle der stå i starten af verset

  Kommentar by Per — 1. august 2013 @ 20:18

 7. Det er kynisk at de sender børn til Danmark.
  De ved godt at de har større chance for at opnå asyl.
  Der er ikke tale om flygtninge. Men økonomiske emigranter.
  Send dem tilbage til Afganistan. Og lav de tidligere danske militærlejre om til
  Opsamlingslejre for emigranterne.
  Så vil ” flygtninge ” strømmen fra Afghanistan stoppe.

  Kommentar by XXXXX — 1. august 2013 @ 20:18

 8. Det storespørgsmål er om Danmark skal løse alle verdens problemer, i så fald er landet falit på få skunder! Vi må sige fra!

  Kommentar by Robert R — 1. august 2013 @ 20:28

 9. Medierne kritiserer politikere for ikke at være nok røde.

  Musikere kritiserer danskerne for at være for blå.

  Same shit…

  Kommentar by Kim Møller — 1. august 2013 @ 21:10

 10. Red Barnet? Ha ha. Red nogle pamperes fede lønninger og giv dem mulighed for at ødelægge endnu mere af Danmark.

  Kommentar by Crass Børsting — 1. august 2013 @ 21:17

 11. Det koster mig kun 10 Kr om dagen i licens, at blive pisset op ad, af DRs folk.
  – Det er da billigt, ikk?

  Kommentar by bastardo — 1. august 2013 @ 21:41

 12. Jeg kan sku ikke lade være med at skralgrine over at selv muslimske børn, kan tage røven på de meget kloge og meget højtuddannede Mohammedanske akademikere, og jeg tror sku også at der sidder mange i deres lerhytte rundt omkring i verden, og klasker sig på lårene af grin over de fantastisk “kloge” Mohammedanskere, som bliver trukket rundt ved næsen af børn så let som ingen ting.

  Kommentar by Fritz — 1. august 2013 @ 22:20

 13. Bastardo
  Du kan da bare berette til licenskontoret at du ikke har radio, tv, komputer eller smartphone. Så skulle den potte være ude. Det er da enkelt, ikke?

  Kommentar by Nielsen — 1. august 2013 @ 22:43

 14. Red Barnet er faldet fra et privat sponsorat der tog hånd om sølle børn og deres forældre til i dag et statsstøttet mediestunt med ansættelses af klamme kendisser socialisterne har med skatteydernes penge overtaget de frivilliges arbejde og gjort det til et erhverv kaldet godhedsindustrien ledet af ligegyldige dumme kendisser og politikere koruptionen i Danmark overgår Cuba og NordKorea.

  Kommentar by emmagad — 1. august 2013 @ 23:22

 15. Mimi Jacobsen og Jørgen Poulsen har drænet denne organisation, der fra start, mulligvis har været filantropisk. Lige så fint som ham der advokatklaphatten der drænede plum fonden. Er Jørgen Poulsen for resten ikke i muslimimportpartiet Liberal Alliance? Han fik vel ikke så meget ud af Red Barnet, så han måtte finde federe kalve. Føj da for nogle ynkelige eksistenser.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2013 @ 00:59

 16. “A few years ago, people were asked to pay $16,000 to secure passage to Europe. That has now risen to about $25,000, a huge amount in a country where many live on only a few dollars a day.
  For countries like Canada, where there are opportunities for education to build a better life, the price has shot up by almost half, from $35,000 to as much as $50,000. The United States is generally seen as too difficult an option to pursue.”

  Business booms for asylum middlemen in Afghan exodus
  http://english.alarabiya.net/en/perspective/features/2013/07/29/Business-booms-for-asylum-middlemen-in-Afghan-exodus.html

  Kommentar by BE — 2. august 2013 @ 03:15

 17. Fy for satan! Aldrig mere svenske tilstande i Danmark, afmeld licensen:

  Fandt dette gamle, men utroligt grelle eksempel fra Sverige, 4,5 minutters debat med Åkesson, også fem minutter med to eksperter der skal rede den kære socialdemokrat: http://www.youtube.com/watch?v=YoT0fdg5AGc

  Kommentar by Geert — 2. august 2013 @ 04:24

 18. #14 emmagad
  – samme er sket med: “Dansk Flygtningehjælp” en Stat i staten, med Pampere der som maddiker i en ost sidder og mæsker sig i deres enorme Universelle godhed, slæber det ene kontingent af uintegrerbare analfabeter efter det andet hertil, så Danmark kan blive selvforsynende med “Sociale Analfabeter” der kræver endnu flere “Maddiker” til at servicere disse, mens hele “Rød Stue, inklusive Radikale” råber og skriger: “De skal bare ha’ Uddannelse, uddannelse og endnu mere uddannelse.”

  – får vanviddet da aldrig nogen ende, – det er ALLEREDE senere end du tror.!!

  Kommentar by Cantor — 2. august 2013 @ 07:29

 19. Er hun i familie med Jesper Tunell?

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 2. august 2013 @ 08:51

 20. Indførte man en ren dansk opvækst, uden halal kød og en ren kristen indskoling af disse flygtninge børn, så skrumpede søgningen ind til nul.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 2. august 2013 @ 08:58

 21. Tolvårige drenge med fuldskæg

  Kommentar by Træt — 2. august 2013 @ 09:20

 22. Indvandring og asyl giver jobs til mange. Og selvfølgelig vil dem, der har disse jobs blive i dem. Så de “opfinder” da bare jobsene. I skal bare opføre jer sådan og I kan ikke sendes hjem.
  Jo, jo flere desto bedre for de ansatte i røde kors og alle de andre organisationer.
  Skal der ikke snart laves et nyt show og indsamling?

  Kommentar by X — 2. august 2013 @ 09:36

 23. Jeg meldte mig engang til flygtninge indsamling.
  Men blev sgu snydt.
  Jeg havde taget benskinner og hjelm med. For hvis nu at der skulle blive “strittet” imod.
  Men det var sgu ikke flygtninge indsamling. Det var en indsamling til og for flygtninge.
  Snydt kan man blive.

  Kommentar by xenofob — 2. august 2013 @ 09:39

 24. Betegnelsen “flygtningebørn” irriterer mig. Det er udelukkende drenge. I wonder why…:)

  Kommentar by Jonez — 2. august 2013 @ 11:45

 25. @ 15 Nielsen

  Man kan også gøre skarn uret Nielsen.
  Jørgen Poulsen er tidligere generaldirektør for “Røde kors”. Såvel hans løn som hans krav om aftrædelsesgodtgørelse vakte stor opmærksomhed, da han i 2007 forlod “Røde kors” og blev folketingsmedlem for “Ny Alliance”.
  Hvordan han har- og for hvor meget han har drænet “Red barnet”, er ukendt for mig.

  Nielsen, du ved åbenbart igen noget som ingen andre ved.
  Kan du ikke skrive et indlæg om, hvordan Jørgen Poulsen har malket “Red barnet”? Det kunne være vi andre måske lære noget af.
  Jeg personligt vil i hvert fald hellere have penge fra Red barnet” en betale penge til “Red barnet”

  Så Nielsen, fortæl! beret! sig frem!

  Kommentar by Binee — 2. august 2013 @ 14:00

 26. >25 Binee
  Jeg tog fejl. Jørgen Poulsen var i røde kors. Du har ganske ret. Fejltagelsen beror på jeg husker et interview for år tilbage, hvor de begge optrådte.
  Beklager.
  Det ænddrer dog ikke ved at meget få donerede midler, når frem til de der påstås at skulle have glæde af pengene.
  At du skriver “igen”, kræver nærmere forklaring.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2013 @ 16:16

 27. >23 Xenofob
  Den er en af de bedre. Hvor længe har du haft kendskab til den?

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2013 @ 23:13

 28. @ Xenofob.

  God sort humor går man aldrig galt i byen med :-)

  Kommentar by Neuhammer — 3. august 2013 @ 12:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper