7. august 2013

Lektor: Islam burde være en selvfølgelig del af dansk kultur, “… på lige fod med dronning Margrethe”

At en anonym Facebook-gruppe overvejer at politianmelde en borgmester, er ikke en post værd i sig selv, men lektorens forklaring fortjener fremhævelse. Fra Fyens Stiftstidende – Protest mod muslimsk bøn ud over Svendborg.

“Modstandsgruppen S.A.F.I., der står for Stop – Alt – Fra – Islam, mener, at det er forbudt ved lov at indkalde til bøn på den måde, og samtidig overvejer gruppen at politianmelde Svendborg Kommune…

Lektor Torben Rugberg Rasmussen fra Center for Mellemøststudier på Syddansk Universitet har svært ved at forestille sig, hvordan man juridisk skal kunne gribe ind over for en indkaldelse til bøn. Han kender ikke til nogen lovgivning imod det, og sammenligner tilladelsen med den, der skal til for at kunne afholde en koncert på Flakhaven i Odense.

– Og jeg troede faktisk også, at de her marginale miljøer, var ved at uddø, og at vi var nået så langt, at islam var blevet en selvfølgelig del af den danske hverdag og kultur – på lige fod med dronning Margrethe, Storebælt og FCK, siger Torben Rugberg Rasmussen…”

Oploadet Kl. 11:00 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/50208/trackback

34 Comments »

 1. Lektor Torben Rugberg Rasmussen viser med sine kulturrelativistiske kommentarer, at han ikke har den fjerneste anelse om, hvad der rører sig i det danske folkedyb.
  Islam er og bliver forhåbentlig ikke en del af den danske kultur, som er vestlig. Islam er en modkultur til den vestlige kultur.

  Kommentar by Johansen — 7. august 2013 @ 11:35

 2. Når det ikke er forbudt at støje med indkaldelse til bøn, så kan det heller ikke være forbudt at støje med et par biler med superstore forstærkere, der underholder med brølende køer og hvinende grise.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. august 2013 @ 11:42

 3. Det er forbudt at støje unødigt tag feks.metrobyggeriet i København hvor støj betragtes som ulovligt efter visse tider på døgnet det samme vil ske for Imamems kalden til bøn råbt ud af højtalere kl.05.00 om morgenen.Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 7. august 2013 @ 12:03

 4. Den dag han ( Lektor Torben Rugberg Rasmussen ) bliver mødt af en muslim der fortæller ham at han godt kan skride ude af deres område vil han så også vifte med lovgivningen?

  Hint : Enhver lovgivning taber når den bliver mødt af knive og køller.

  Kommentar by Santor — 7. august 2013 @ 12:14

 5. I glemmer at vi lever i Mohammedanmark hvor islam overruler alt dansk. Hvis der havde været bare en lille smule fornuft tilbage i dette lorteland, så havde allah disse professorer og hvad der ellers er af halal psykopater været støbt inde i fundamentet til den nye moske, og gjort byggeriet så ustabilt så lortet styrtede sammen.

  Kommentar by Fritz — 7. august 2013 @ 12:17

 6. For lektorer og andet godtfolk, er islam en naturlig ting i hverdagen. 90% af nomenklarturen er muslimer.

  Kommentar by Slyrgraff — 7. august 2013 @ 12:40

 7. Jørgen Bæk Simonsen står ikke alene.
  Torben Rugberg Rasmussen må da have gjort sig fortjent til et professorat, han har jo de rigtige meninger.

  Kommentar by Binee — 7. august 2013 @ 13:16

 8. Endnu en enfoldig lektor udi islams terrorregime, kan ikke forstå, at religion (åndelig sutteklud) er en privatsag og danske borgere ikke skal generes af islams befalinger til sektens tvangsunderkastede besættelsestropper.

  Snart skal vi vel opleve dhimmie-lektoren som ekspert hos propagandasenderen og dazzbladet SamarbejdsPolitiken.

  Kommentar by Iznogut — 7. august 2013 @ 13:22

 9. THIS IS ISLAM!
  http://www.youtube.com/watch?v=lxdoztoBEuc

  Kommentar by Viking — 7. august 2013 @ 13:43

 10. @ 1 Johansen

  Jeg er helt enig med dig i dit syn på i-slam. Jeg er også enig med dig i, at lektoren “ikke har fjerneste anelse om, hvad der foregår i det danske folkedyb”. Det har jeg desværre heller ikke, men hvis du har så vil jeg da gerne høre herom.

  Især vil jeg gerne høre hvordan det kan være, at der der “foregår i det danske folkedyb” medfører at over 87% af vælgerne stemte på et indvandrervenligt parti ved folketingsvalget for mindre end 2 år siden.

  Kommentar by Binee — 7. august 2013 @ 13:58

 11. Er det ikke ‘overklassen’ der, historisk set, har indført nye religioner?

  Her er hvad LA’s Udenrigs-, udviklings/afviklings-, kultur-, Europa-, kirke-, IT og indfødsretsordfører Mette Bock mente om kald til bøn i 2010:

  Forbud mod bønnekald er et fundamentalistisk vildspor 12.11.10
  Hvis religionsfriheden begrænses, fordi vi er bange for muslimske bønnekald, er der tale om et korthus, der alligevel vil falde, skriver Mette Bock
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/388029:Debat–Forbud-mod-boennekald-er-et-fundamentalistisk-vildspor

  Kommentar by anno — 7. august 2013 @ 14:02

 12. “..Og jeg troede faktisk også, at de her marginale miljøer, var ved at uddø, og at vi var nået så langt, at islam var blevet en selvfølgelig del af den danske hverdag og kultur – på lige fod med dronning Margrethe, Storebælt og kultur” siger Torben Rugberg Rasmussen.

  At man kan være så dom trodser enhver beskrivelse. Danskheden er en forudsætning hos danskerne, hvilket vil sige, at der findes en fælles arv, en national identitet, som har skabt en sammenhængende livsforståelse.

  Det er den livsforståelse som kulturforrædere som denne lektor arbejder på at nedlægge, fuldstændig ude af stand til at forstå de katastrofale psykiske konsekvenser af fallesskabets sammenbrud.

  Og hvordan kan Islam blive en del ad dansk kultur med adskillelse af religion og politik. Adskiller Islam religion og politik, nej den
  sammenblander. Han må være i familie med stampesinken.

  ”jeg troede faktisk også, at de her marginale miljøer, var ved at uddø..” Sådan en landsforræder som fortjener den højeste straf. Jeg er rystet.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 7. august 2013 @ 15:04

 13. Islam burde jo nærmere forbydes. Hvilken logisk grund ser denne fortabte røde dhimmi lektor mon til at byde dens kvindeundertrykkelse, dyremishandling, perverse straffe, terror baseret på samme overtro, indenfor…? Den totale pervertering af vore frihedsidealer, det er hvad der udspringer fra islam, dermed er stadset i sin nuværende form uforenelig med de her til lands gældende værdier og normer.

  Kommentar by LarsB — 7. august 2013 @ 15:22

 14. 10 Binee

  Jeg kan blot konstatere, at de mange mennesker jeg møder, er trætte af islamiseringens konsekvenser.
  Ud fra valgresultaterne kan man beklageligvis se, at alle disse mennesker, der tager afstand fra islam, ikke sætter deres kryds i overensstemmelse med deres synspunkter. Det er trist at erkende.

  Kommentar by Johansen — 7. august 2013 @ 15:57

 15. http://www.dr.dk/P4/Trekanten/Nyheder/Vejle/2013/07/06/072109.htm
  Stor tilslutning til muslimsk friskole
  06. jul. 2013 07.43 Nyheder
  Der har manglet en skole med fokus på modersmålsundervisning og islam i undervisningen.
  *****
  Løget Høj hvor den nye skole placeres er for nylig kommet på ghettolisten, og det er klart at kvarteret helst vil holdes uden for
  det danske samfund, både forældre og børn mener jo at danske skoler
  er for dårlige, at vi ikke tager nok hensyn til DERES livsstil

  De er ikke interesseret i integration, det vigtigste for dem er at holde fast i islam, sørgeligt at selv en mindre by som Vejle forfalder og overgiver sig til islam.

  Kommentar by k.m. — 7. august 2013 @ 16:22

 16. Vor hjernedøde lektor skulle læse dette citat, det er hvad der venter.

  ”Tiden arbejder for os. Vore kvinder har altid en tyk mave. De kristne får stadig færre børn. Når vi har nået 50%, skal grundloven væk, og Koranen regere. De regerende skal være muslimer. Det må endegyldigt være slut med de kristnes afgudstjeneste. At få børn er meget vigtigt for, at vi kan indtage landet. Det sker gennem børnefødsler, og socialkontoret betaler jo. Hvad de tyrkiske mænd ikke klarede, da de skulle erobre Wien, det klarer nu vi. Det er vi Allah skyldig. Vi føder jer kaput.” (M.A. Rassoul, islamisk filosof, nu bosat i Tyskland. Kilde: A. Mertensacker: „Muslime Erobern Deutschland“ 1998.”)

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 7. august 2013 @ 16:26

 17. #16. Forinden skulle den væbnede borgerkrig gerne være i gang.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. august 2013 @ 16:53

 18. Hvor er det godt at alle i folk herinde er så højtuddannede, og samtidig så hadefulde. Sikke et liv I giver videre til jeres børn. I er jo ikke anderledes end se islamister i angriber.

  Kommentar by Michael Larsen — 7. august 2013 @ 16:59

 19. Se=de

  Kommentar by Michael Larsen — 7. august 2013 @ 17:00

 20. Falkeøje kunne du fokusere på noget andet en borgerkrig. Hvis det er så vigtigt for dig, så gå da i gang, jeg formoder at du er under observation af politiet.

  Kommentar by Michael Larsen — 7. august 2013 @ 17:02

 21. Viking.

  Totalt outdated link, se prognosen for UK!!!!!! 0,6% De er jo nærmest under konstante angreb og har zoner hvor almindelig englændere ikke kan færdes nse.

  http://WWW.DNF.DK Hvis du vil Danmarks fremtid.

  Kommentar by GDG — 7. august 2013 @ 17:29

 22. GDG

  Ja, den er vist lidt gammel :)

  Men så kan man ikke påstå, at der bliver overdrevet.

  Kommentar by Viking — 7. august 2013 @ 17:42

 23. Mærkeligt at der ikke henvises til kirke klokker og deres larm.
  Ringe solen op og ned. Ringe til bøn og bedeslag. Og til alle andre kirkelige handlinger. I nogle byer endda med klokkespil.
  Men det ved man da, hvis man flytter til et område. Kirken var der først.
  Men en moske med minerat er nyt i bolig områderne. Forstår ikke at beboerne ikke bliver spurgt?
  Hvor mange gange om dagen kaldes der til bøn?

  Kommentar by x — 7. august 2013 @ 17:52

 24. til michael larsen
  muslimerne har deres moskéer,
  de danske landsforræddere har RUC, der udruger den ene idiot efter den anden

  “vi” herinde forsøger at give et tåleligt Danmark videre til de næste generationer, men det er godt nok svært at få hul igennem til dig
  og muslimerne som kun lever for at udbrede islam

  du er desværre ikke klog nok til at se hvor det bærer hen,
  man kan kun glæde sig over du selv ender som slave af islams rædselsregime

  Kommentar by k.m. — 7. august 2013 @ 20:06

 25. Landsforvis muslimer
  og forbyd islam.

  Kommentar by Nielsen — 8. august 2013 @ 00:05

 26. Hvad der tåleligt er det din verden eller en anden, sjovt at det er RUC der er problemet. Men hvad er det for en krystalkugle du kigger i K.M. Er det ikke muslimer, så er det nogen andre, det er altid andres skyld aldrig den hadefulde, men sådan var det med jøder, sådan er det med romaer, sådan er dem mexicaner of det vil det også være med spanioler. Men dit forslag til et land er så utopisk at det gør ondt. Der vil være en flugt fra landet af viden og værdier, men så kan I sælge jeres varer og ydelser til hinanden. Når jeres elskede grænsebomme kommer op, så vil leverandører søge hen hvor der er færre restriktioner. Flyt dog til Læsø og sæt hegn om, så er vi fri for den evige hadefuldhed efter den anden.

  Kommentar by Michael Larsen — 8. august 2013 @ 13:01

 27. Nielsen
  Jeg kan læse at du kke går ind for grundloven, men sådan er det jo med ignoranter.

  Kommentar by Michael Larsen — 8. august 2013 @ 13:02

 28. På Center for Mellemøststudier er der ingen der kunne forstille sig andet end endnu mere Islam .

  Kommentar by Aglet Xander — 8. august 2013 @ 13:11

 29. @18
  Du overså 16, vågn op.

  Kommentar by Wazzla — 8. august 2013 @ 16:32

 30. michael larsen fatter ingenting

  Kommentar by k.m. — 8. august 2013 @ 18:47

 31. Hahaha, skrev ignoranten “krystalkugle” ? Så det først nu, lol. Kig over grænserne, der har du din krystalkugle. Hils det velkommen, men kig lige på statistikkerne over voldtægter og indvandrere, inden din romantik kører helt af sporet.

  Kommentar by Wazzla — 8. august 2013 @ 19:56

 32. Post 26 = Michael Larsen trækker racismekortet og kalder den nationale idé utopisk…

  Kommentar by NulTolerance — 9. august 2013 @ 08:49

 33. Jeg kunne græde …

  Kommentar by Bente — 9. august 2013 @ 16:48

 34. Det er ikke dronning Margrethe, FCK og Storebælt der romantiserer barnebrude eller flerkoneri. Det er heller ikke dem, der prædiker kønsapartheid. De halalslagter heller ikke og forhudsamputerer heller ikke. De kalder ikke jøder for svin og aber og de går ikke ind for dødsstraf for homoseksualitet. De forbyder ikke svinekød, hunde og juletræer osv. osv.

  Kommentar by Liva — 10. august 2013 @ 08:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper