9. august 2013

‘Seks personer’ fra Åbyhøj og Brabrand bortvist fra Djurs Sommerland. Man tænker sit…

I forrige udgave af Weekendavisen kommenterede Jens-Martin Eriksen mediedækningen af togulykken i Frankrig, og kom herunder ind på ‘nationalistiske hjemmesiders’ fokus på ligrøverne, og luftige spekulationer der opstod i kølvandet, som en konsekvens af mediernes manglende lyst til at oplyse ‘hvem’ der røvede ofrene.

Mandag kunne BT berette, at ‘ukendte’ havde kastet sten mod en bil fra en motorvejsbro i Juelsminde, og man behøver ikke være fæl højreorienteret for at tænke sit. Alle tænkende individer har et erfaringskatalog.

Sammen dag kunne flere online-medier fortælle, at seks personer’ fra Åbyhøj og Brabrand søndag aften var blevet bortvist fra Djurs Sommerland.

“Seks personer blev i aftes bortvist fra Djurs Sommerland, hvor de havde en skandaløs opførsel. Politiet blev kaldt til det velbesøgte sommerland kort før klokken 19, fordi gruppen havde generet de øvrige gæster. De havde ifølge lokalpolitiet i Grenå været provokerende og havde skubbet til andre gæster, og til sidst blev det altså for meget og de blev bortvist. Gruppen, der er i alderen 15 til 54 år kommer fra Åbyhøj og Brabrand området, og de er ikke længere velkommen i Djurs Sommerland. Ifølge lokalpolitiet har de fået en livsvarig karantæne.”

Politiet eller medierne fortæller ikke, hvorvidt det var indvandrere, men igen tænker man naturligvis sit. I skrivende stund har artiklen 114 kommentarer, og mest ‘likede’ er meget sigende en Muhammad Walid der bramfrit konkluderer: ‘fucking perkerunger!’. Etniciteten på de anholdte er emnet for de fleste kommentarer, og stort set alle, inklusiv folk der beskylder andre debattører for racisme, tager for givet at de omtalte seks personer fra Abyhøj og Brabrand er indvandrere. Det vil jeg her fredag morgen, sådan set stadig gå ud fra, trods denne kommentar – alle ignorerede i kampens hede.

Tilbage til Jens-Martin Eriksens pointe. Hvis medierne vælger at udelade etnicitet, så medvirker de blot til rygtedannelse. Det kan ingen være tjent med, ikke engang Politikens Hus.

Oploadet Kl. 07:06 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/50250/trackback

36 Comments »

 1. De kan vel godt være født i Danmark eller have fået Dansk pas.
  Menes der med “Det var danskere” at de var lyse i huden?
  Med alderen 15 til 54 må det have været en familie.

  Kommentar by x — 9. august 2013 @ 08:02

 2. Medierne udelader heller ikke etnicitet for at skærme nogen, men for at tækkes deres eget lille miljø. Det er ikke smukke hensigter, der ligger bag. Det tror jeg er vigtigt at forstå, hvis man skal argumentere over for journalisterne. “Relevanskriterierne” handler om egennytte – ikke om uegennytte.

  Derfor bider en indvending som Jens-Martin Eriksens heller ikke på den enkelte journalist, for det er ikke sandt, at praksis er i strid med den bagvedliggende intention. Det er kun den angivelige intention, den er i strid med. Før vi får lært at forstå de sociale mønstre, der ligger bagom alting, er der ikke meget, vi kan gøre.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. august 2013 @ 08:51

 3. Det er fuldstændig korrekt beskrevet,hvergang medierne udelader detaljer omkring beskrivelsen af kriminelle forbrydere er første tanke at det er Arabiske eller Somaliske indvandrer på overførselsindkomst,hvis politiet ser sig nødsaget til at offentliggøre et billede af de kriminelle viser det sig at ens opfattelse af forbryderen holder stik,så medierne er med til at mistænkeliggøre Muslimske indvandrer.

  Kommentar by emmagad — 9. august 2013 @ 08:53

 4. #1 Morten

  Præcis og god analyse. “vejen til helvede er brolagt med gode forsætter” sagde man tidligere. “Relevanskriterierne” var måske født af en eller anden “ideel fordring”, men virker mere og mere som et krampagtigt forsøg på bedrevidenhed og “vi alene vide” selvfedme.

  Journalisterne graver deres egen grav, for hvem gider betale for en avis når de omtalte halvstuderede herrer ikke har tillid til at man kan håndtere sandheden og begivenhederne, som de udspiller sig og skærer den til efter politisk ståsted? Den belærenhed skaber kun kvalme og myter, som kan være langt mere skadelig for det danske samfund end den simple sandhed.

  Selv har jeg efter mange år opsagt min daglige JP af ovennævnte årsag for at undgå den daglige irritation.

  Kommentar by Seudonym — 9. august 2013 @ 10:29

 5. Man kan bare se på kriminalforsorgens statistik over indsattes etnicitet. Den taler sit helt eget sprog, når det gælder indvandrere og efterkommere (læs muhammedanere).

  Lukkede fængsler 28,7 %
  Åbne fængsler 17,7 %
  Arresthuse 18,1 %
  Københavns fængsler 31,7 %

  (november 2010)

  Kommentar by Peter Faber — 9. august 2013 @ 10:44

 6. 4- Ja Peter faber Det er garanteret steget siden nov 2010. Så jeg kan se at: 70 procent af alle mandlige muslimer i Vest europa, har haft sex i brusebadet! De sidste 30 procent har ikke været i Fængslet endnu…. :) Men det kommer.

  Kommentar by Tulle — 9. august 2013 @ 10:57

 7. Fra EB :
  “Ejeren til den skriggule Lamborghini ( på svenske nummerplader), der torsdag eftermiddag hamrede ind i folk ved et busstoppested ved Nørrebro Station i København, mener ikke han er skyld i ulykken.
  – Under afhøringen har føreren af bilen sagt, at det var noget med vejen, der gjorde, at han kørte galt, siger Robert Nielsen fra Københavns Politi til Ekstra Bladet. Robert Nielsen ønsker ikke at komme nærmere, hvad det var, som skulle have været galt med vejen.
  De to unge mænd, der kørte rundt i den dyre luksusbil blev afhørt i aftes og løsladt igen. ”

  Jeg ved ikke med jer, men når jeg læser det, så jeg forestiller mig et par yngre udgaver af Skønne Fritz og Søde Poul fra Rytteriet, der har været ud at cruise på Nørrebro for at se på lækre damer.

  Og denne fra politiken:
  “To mænd fra Brabrand ved Aarhus får lange fængselsstraffe for at have kørt pirattaxa i Aarhus. De to mænd er torsdag formiddag blevet dømt ved Vestre Landsret i Aarhus.
  Mændene har i en lang række tilfælde benyttet den enes mors Audi til at køre pirattaxa i Aarhus. De samlede deres kunder op i de sene timer i Aarhus midtby. ”

  Der er sikkert tale om et par studerende fra Skjoldhøjkollegiet, der har tjent lidt ekstra ved at låne mors audi. De forkælede unger, tsk tsk.

  ( nb…. jeg ved ikke mere om Lamborghini historien end hvad der står, så det kan jo være nogen rigmandssønner fra Nordsjælland… i tilfældet med audi’en så hedder de dømte hhv. Ali og Walid)

  Kommentar by martint — 9. august 2013 @ 13:59

 8. Er “jeg så det selv” Elisabeth Karassavidis dansker ?

  eller sviner hun etnisk danskere for at dække over nogen der opfører sig som fam. Levakovic

  Kommentar by k.m. — 9. august 2013 @ 14:02

 9. Hov stop lige engang, er ligrøverne fra togafsporingen blevet omtalt i et dansk medie?
  Det er da en sensation, kim møller kan du ikke lige fortælle hvad der stod i den artikel i weekendavisen?

  Kommentar by Per — 9. august 2013 @ 14:08

 10. “Tilbage til Jens-Martin Eriksens pointe. Hvis medierne vælger at udelade etnicitet, så medvirker de blot til rygtedannelse. Det kan ingen være tjent med, ikke engang Politikens Hus.”

  Helt enig. Det er ubegribeligt at både politikere og MSM ikke forstår at en politisk korrekt “vinkling” på historier i længden vil undergrave deres egen troværdighed mere end ændre folks tankegang til at være “det korrekte.” Propaganda virker for en tid og der var engang hvor en ministers ord virkede overbevisende for mange. Men når de påstår ting som folk overhovedet ikke kan forbinde med hvad de selv oplever på gaden, begynder de at tale med venner og kolleger som udtrykker samme dissonans og efterhånden falder 10-øren for de fleste: propaganda. Hvorefter politikere og medier ingen troværdighed har. Det er interessant at Fjordman har berettiget at folk der levede under kommunismen i Østeuropa påstår at genkende samme dissonans mellem hvad medierne berettiger og hvad folk oplever, i dagens Europa…

  Kommentar by Morani ya Simba — 9. august 2013 @ 14:32

 11. En sociolog fortæller i en eller anden ligegyldig avis, at der ikke er den samme respekt for autoriteterne mere.

  For 4 md. siden skrev jeg, at der nu snart kom en forklaring på det sociale forfald,men ikke hvorfor.

  Skriver vor sociolog hvorfor der sker det fald over for autoriteterne. Nej selvfølgelig gør han ikke det. Sikkert fordi han ikke ved det. Men den tidligere sociologi studerende Kurt ved godt hvorfor.

  Faktisk skrev jeg – vist nok her på siden – for 10 år siden, at den stigende indvandring med tiden ville skabe et stigende fald i den sociale orden på alle planer. Ikke mindst psykologisk.

  Spørger vi nu vor sociolog om det hænger sammen med indvandringen mod det multikulturelle samfund vil han svare. ”Nej Nej sådan kan man ikke se på det. Tilværelsen er meget kompliceret og bl. bl. bl.”
  Vi må vente indtil selv en idiot kan se hvorfor.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 9. august 2013 @ 14:54

 12. På øen Zanzibar har to unge piger fået smidt syre i hovedet, fra personer på en forbikørende motorcyel.

  Selv på dette ferieparadis kan man ikke være i fred for The Religion
  of Peace.

  Kommentar by k.m. — 9. august 2013 @ 16:54

 13. Ja det er en total syg religion, for den gør folk mentale ustabile, så de totalt mister den sunde fornuft. Stakkels spiger.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 9. august 2013 @ 17:11

 14. Der er alt for mange muhamedanere i Djurs Sommerland, og de opfører sig på en kedelig måde.

  Kommentar by Pelle Pik — 9. august 2013 @ 18:54

 15. ‘nationalistiske hjemmesiders’ – er der sådan nogle i Danmark eller blot i Eriksens fantasi?

  Kommentar by Josef. K — 9. august 2013 @ 19:39

 16. Kurt Rosenstrøm

  Tror ikke på at det kun skyldes Islam det er da medvirkende ja endog forstærkende på deres uropførsel. Men jeg mener også at det bunder i en årtusindårig indavl. På de kanter har de giftet sig ofte med deres mindreårige kusiner og denne indavl influerer på den menskelige arvemasse så man kan sige de har en lidt koryere lunte. Eller for at lave en anden sammenlignin. En steroidepumpet bodybuilder.
  Derfor gift jer ikke med jeres slægtninge og for guds skyld dont take drogs !

  Ps. Profeten Pedro Mohamed giftede sig også med en pige på 9 år fordi det havde perlerne jo gjort altid.
  Stop Islam bliv aktiv for Danmark.
  http://www.Dnf.dk

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 9. august 2013 @ 19:45

 17. @ 9 – Per – Weekendavisen uge 31 2. august 2013 side 3, anden sektion.

  Kommentar by Thorbjørn — 9. august 2013 @ 20:19

 18. Viking! det tror jeg du har ret i.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 9. august 2013 @ 21:11

 19. Hmm – jeg får sådan en ubændig trang til at kaste perler for svin, når jeg læser Uriasposten. Gad vide hvorfor.

  Kommentar by Sigwar — 9. august 2013 @ 21:42

 20. DF burde fremsætte lovforslag om, at vi får en rigtig døgnrapport for alle politikredse, som dækker alle anmeldelser i alle registrede detaljer inkl. signalementet. Det er så indlysende, at det må undre at det ikke forlængst er sket

  Kommentar by Kraka — 9. august 2013 @ 22:00

 21. http://ekstrabladet.dk/112/article2063190.ece

  Kommentar by giraffen — 9. august 2013 @ 22:46

 22. måske også snart i danmark.-

  Britiske medier har gisnet om årsagen til angrebet. Moderen til Katie siger, at de var klædt i overensstemmelse med traditionerne under ramadanen, mens andre medier siger at en eller flere af pigerne for nogle dage siden er blevet overfuset af en lokal muslimsk kvinde, der i stærke vendinger bebrejdede dem, at der var blevet sunget under den hellige måned.

  Kommentar by giraffen — 9. august 2013 @ 22:48

 23. Jeg var i Djurs Sommerland i foråret med mine 2 ældste drenge på 8 og 10.

  Jeg var deprimeret over den massive flokvise tilstedeværelse af støjende og intimiderende 15-20-årige mandlige arabere med had og vrede i blikket.

  Hvad skal de i Djurs Sommerland? Hvad skal de i Danmark?

  Kommentar by Tintin — 9. august 2013 @ 23:12

 24. https://www.facebook.com/kim.dinimarki
  læs lige hans facebook , den er jo helt galt i knolden på den idiot.

  Kommentar by giraffen — 9. august 2013 @ 23:51

 25. du behøves ikke at poste den , den er bare så du kunne se den.
  det så langt ude.

  Kommentar by giraffen — 9. august 2013 @ 23:51

 26. hooov du havde postet den med zanzi bar .ej hvor sjovt det havde jeg slet ikke set . jeg faldt over den og måtte bare gengive den .men du har allerede været der .

  Kommentar by giraffen — 9. august 2013 @ 23:54

 27. Godt nyt fra Jydepotten. http://jyllands-posten.dk/indland/ECE5803982/hemmelig-efterforskning-mod-islamistisk-miljoe/

  Kommentar by Tulle — 10. august 2013 @ 00:10

 28. Det er ganske korrekt at journalisterne i al deres forkrampede, politiske korrekthed, gør muslimerne en bjørnetjeneste.
  Der er ingen tvivl om at de nogle (få) gange bliver tillagt forbrydelser de ikke har begået, for danskere, fra alle samfundslag, har for længe siden lært, at at læse “unge mennesker” som muslimer.

  Kommentar by skræp — 10. august 2013 @ 04:53

 29. Hvad skal de i Danmark?

  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE5803982/hemmelig-efterforskning-mod-islamistisk-miljoe/

  Ud med lortet!

  Kommentar by Frits schneider — 10. august 2013 @ 07:10

 30. Nogen spørger:”hvad skal de i Danmark?

  svar – skabe et nyt Syrien, islam er drejebogen til evig krig og undertrykkelse

  Kommentar by k.m. — 10. august 2013 @ 10:02

 31. Vi kan ligeså godt vende os til, at også flere og flere danskere opfører sig som idioter, og det startede med indvandringen. Man kan også se det med adfærden, tatoveret i hoved og røv, huronfrisyre og uøvisk tale og adfærd. Samfundet er i lynhurtigt forfald.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 10. august 2013 @ 12:26

 32. > 31.
  Det startede måske allerede i 1968, eller endnu tidligere: Det såkaldte “moderne gennembrud”, Det radikale Venstre fra 1905 og System Politiken. Eller industrialiseringen, ødelæggelse af den gamle bonde- og håndværkerkultur?

  Vende > vænne.

  Kommentar by Gunnar Biering — 10. august 2013 @ 12:37

 33. Men se så lige denne her:

  http://jyllands-posten.dk/international/europa/ECE5804083/schweiz-laver-asylansoeger-fri-omrader/

  Her i Danmark har vi også mulighed for zoneforbud. Den vej bør udnyttes langt, langt mere mod enkeltpersoner med konstateret asocial opførsel.

  Kommentar by Gunnar Biering — 10. august 2013 @ 12:43

 34. 33. Gunnar Biering. Har ogsaa laest den artikel;Jyllandspostens
  aktuelle niveau taget i betragning,er det nok for meget forlangt,
  at den ansvarlige skriverkarl skulle ulejlige sig med at referere
  den oeverste parlamentariske ledelses praecision af,hvad der rent
  faktisk er “no-go-zoner”,og hvad der ikke er det.Og skulle en
  borgmester ville have sig frabedt at faa sin badeanstalt pisset og skidt soender og sammen,kan jeg hilse og sige,at den borgmester
  moeder udbredt forstaaelse i befolkningen.Det samme gaelder ogsaa de lokalsamfund,der meget gerne vil vaere fri for at have en hoben sigoejnere til temporaert at slaa sig ned i deres groentomraader. Skolegaarde/anlaeg ER derimod “no-go-zoner”.Dette er baseret paa de meget daarlige erfaringer,man har med narko-handlende “asyl-ansoegere”
  Men jeg er enig med dig,zoneforbud kunne loese mange problemer i Danmark……hvis det ikke lige var for den rummelige,selvgode
  politisk korrekte “elite”og dens beroeringsangst!

  Kommentar by Kim Rasmussen — 10. august 2013 @ 13:07

 35. @ Kurt

  Faktisk har verden altid været i forfald. Ungdommen er blevet konsekvent dummere år efter år, efter år. Altid. I hvert fald hvis man skal tro på folk over 40. Sjovt at udviklingen ikke har fået os til at hoppe tilbage i træerne…

  Kommentar by Nærsynet Hippie — 10. august 2013 @ 16:25

 36. 34.ups….der skulle have staaet” praecisering”.

  Kommentar by Kim Rasmussen — 10. august 2013 @ 19:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper