8. oktober 2007

Orientering på P1 om problemet med wahhabisme, konservatisme og den slags

Det kan være svært at forholde sig seriøst til Orientering på P1. Her introduktionen til indslaget Medie-mogulerne hersker i Mellemøsten (Lars Møller-Rasmussen) i fredagens udgave.

Karen Secher, vært: “Det er ikke bare i de vestlige industrilande at store dele af bladverdenen, og radio- og tvstationerne, bliver koncentreret i hænderne på nogle ganske få medie-moguler, som den australskfødte Robert Murdoch. En lignende udvikling er også i gang i den arabiske verden, og med satellitkanalen Al-Jeezera som eneste undtagelse, er det her selskaber med rødder i Saudi-Arabien der er ved at blive helt dominerende, og også i Mellemøsten er det en form for medie-modernisering der er problematisk – den vigtigste forskel er måske, at de politiske motiver både er stærkere og mere gennemskuelige i det saudi-arabiske tilfælde. Det fortæller Lars Møller-Rasmussen om…”

Oploadet Kl. 13:59 af Kim Møller — Direkte link4 kommentarer

4 Comments »

 1. Det kan faktisk ikke være mere overskueligt med saudierne. Hvad de ønsker er et verdensomspændende islamisk styre, finansieret af de beskidte petro-dollars fra Saudi Barbarien.

  Mike

  Kommentar by Onion — 8. oktober 2007 @ 14:59

 2. ??? Hvad siger danem egentlig ???

  Kommentar by Dansk Realist — 8. oktober 2007 @ 16:00

 3. Bør DR ikke her roses for, at man rent faktisk problematiserer motiverne hos nogle mennesker, der hverken er kristne, hvide eller vesterlændinge?

  Man kan gøre selv et skarn uret, ikke sandt?

  Kommentar by Martin — 8. oktober 2007 @ 16:23

 4. Det er rigtig godt, at det her kommer frem. Frygten for et uafhængigt Kosovo financieret af Wahhabi-saudier har også taget nogen runder i medierne, som et solidt argument for at Kosovo ikke skal være sin egen stat. Jeg kan ikke finde et link lige nu, men det er nemt at finde. Jeg tror såmænd International Herald Tribude kørte en lang historie om det.

  Andre tager desværre den slags forbløffende roligt. Det var trods alt kun 15 ud af 19 9/11-deltagere, der var saudier…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 9. oktober 2007 @ 17:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper