10. oktober 2007

Koncentreret Asmaa-apologi fra det røde overdrev

Fra det røde overdrev – identisk med et alternativt flertals støtteparti. To citater fra Ritzaus telegram (8/10-07) – Asmaa-krise kradser i EL.

Det er åbenbart, at ligesom man i nazitidens Tyskland ikke ville tillade en muslim i parlamentet, så vil man heller ikke tillade en synlig muslim i det danske Folketing. Men når man ser på den hetz – og det karaktermord – Asmaa har været udsat for, så synes jeg ærlig talt, at hun har vist, at hun har, hvad der skal til for at klare sig i den politiske proces.” (Baltser Andersen, Ehl. Sønderjylland)

“Vi er nødt til at acceptere, at der har været en stor og omfattende diskussion af hendes opstilling, som fylder meget i både Enhedslisten og den offentlige debat. Vi har nok undervurderet den modvilje, der er imod muslimer i den danske befolkning og vores demokrati. Det positive signal, vi kom med ved at opstille Asmaa, det har alle andre fra SF til Dansk Folkeparti gjort alt for at ødelægge.” (Per Clausen, Kulturordfører)

Opdate. Frank Aaen har udtrykt sig på lignende måde, og Nyhedsavisens Simon Andersen melder sig nu også i koret.

“Hvor meget det end er forsøgt, har en usympatisk presse ikke haft held med at få pigen ned med nakken.

Abdol-Hamid kan intet bebrejdes. Bortset fra, selvfølgelig, at hun er muslim.”

Oploadet Kl. 04:01 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

19 Comments »

 1. Mon det skulle være folkets generelle uvilje mod kombinationen af
  Assmaa + Enhedslisten + islam + socialistisk revolution
  der er årsagen til den enorme modvilje og glædelige nedtur for Ehl?

  Kommentar by Dansk Realist — 10. oktober 2007 @ 07:27

 2. Jeg tror ikke, man nogensinde blev stillet overfor spørgsmålet, om man skulle tillade en muslim i Rigsdagen i 30’erne, så Baltser Andersens udtalelse er et ægte beskidt associationstrick. Underligt at han ikke formår at flette Dansk Folkeparti ind i sætningen.

  Der er ingen bund i venstrefløjens argumentation, og slet ingen bund for hvor lave metoder de vil bruge. Magnus i en anden tråd løfter lidt på sløret for deres tankegang, og f.eks APK’s hjemmeside http://www.apk2000.dk/ giver et godt indblik i den. Helt ligesom med islam, se lidt på deres hjemmesider – og bliv meget klogere.

  Kommentar by PeterK — 10. oktober 2007 @ 07:36

 3. Det er en hån mod alle frie kvinder, at opstille en islamist med bogstavstro koran kvindeundertrykkelse, som herved får mulighed via Folketinget, til at påtvinge os frie kvinder, sække over hoved på længere sigt!
  En løgner og bedrager, der hele tiden påstås misforstået!! er ikke en værdig representant, at have rendende rundt i den lovgivende magt.
  Alle “misforståelserne” bunder nok i den fordækte dobbelt rolle, den lille ASSma spiller.
  Skjult dagsorden!
  Små søde tildækkede uskyldige misforståede piger, har underligt nok stor appel hos de militante samfunds omvæltere ?! se hvordan det gik dem i Iran, siger jeg bare.
  Med dumhed vinder Allah !!
  Asmaa AKvalgBAR

  Kommentar by li — 10. oktober 2007 @ 08:09

 4. Enhedslisten har nok undervurderet den generelle modstand der imod den kvindeundertrykkelse som Enhedslisten er begyndt at skilte med.

  Kommentar by Janne — 10. oktober 2007 @ 09:10

 5. Hvad er det for et karaktermord han ævler løs om?

  Én der ikke engang kan finde ud af, at vikle sig ud af hovedpudebetrækket om morgenen og slæber rundt på det hele dagen som en kludedukke, samtidig med at hun er tvetunget i sine udtalelser og opførsel?

  Man skal ha karakter før der kan begås karaktermord og det har torskeøjnene, endsige noget som helst andet stykke menneskeligt affald fra Enhedslisten ikke.
  De er karakterløse og kriminelle samfundsomstyrtere

  Mike

  Kommentar by Onion — 10. oktober 2007 @ 09:23

 6. “Det er åbenbart, at ligesom man i nazitidens Tyskland ikke ville tillade en muslim i parlamentet,…”

  Hitlers gode ven..

  Var der ellers noget?

  Kommentar by Anna Lyttiger — 10. oktober 2007 @ 09:32

 7. Hvad med de muslimer der ER i folketinget, er de ikke gode nok muslimer eller er Per Clausen bare for skæv til at vide han sidder sammen med en flok muslimer??????
  Kamal qu…… fra SF er muslim.
  Khader er kultur muslim
  En fra kammeraterne Arak tror jeg han hedder, er muslim

  Men man er kun od nok til et socialistisk eksperiment, hvis man bevist lyve, man tilslutter sig ummaen før folkestyret, nægter at følge grundloven og ellers fremstår som en forkælet dukke der fortjerne alt, fordi man er så svag at blive uner islamtæppe.

  EL vågn op, kig jer omkring i dag i salen, hvis i kan se på en person om det er en rigtig eller ikke rigtig muslim, så er i dygtige.

  Kommentar by Broholm (ordblind) — 10. oktober 2007 @ 09:44

 8. Hvis nogen har haft planer om at begå karaktermord på vores allesammens Asmaa, må man sige, at deres opgave var uhyre nem. For det ordnede hun jo selv. Også i den grad.

  Kommentar by Mette (islamofob) — 10. oktober 2007 @ 09:54

 9. Hun er en rigtig lille bly viol, den Asmaa, en ren uskyldighed, der ligesom ulven forklædt som bedstemor ligger og venter på Rødhætte.

  Hvor dum har man egentlig lov til at være som “progressiv”? Lige så dum som Anne Marie Helger?

  Kommentar by Bodil. — 10. oktober 2007 @ 10:09

 10. -> Anna Lyttiger

  tak for linket.

  Venstrefløjen er befolket af uvidende nyttige velmenende idioter. Man skal bare passe på ikke at lulle sig i søvn, de er ikke tåber allesammen.

  Kommentar by PeterK — 10. oktober 2007 @ 10:20

 11. Der eksisterer muslimer med angiveligt forskellige tilknytninger til teksterne i Koranen, Haidth og Sunna.

  Men der eksisterer ingen moderat Islam.

  Og det er her det bliver uforståeligt for mig, når muslimer i Danmakr/Europa bekender sig som enten moderate – eller kulturmuslimer med hang til demokrati.

  For hvordan kan de dette ?

  At bekende sig som og til ovennævnte står i modsætning til Allahs egne ord om, at menneskeskabte love og regler ikke tolereres idet disse er haram.

  Ved at sætte sig udover Allahs krav anbringer sådanne muslimer sig så ikke som frafaldne?

  Hvis man vil agere som moderat – eller kulturmuslim – så skulle man måske tage skridtet fuldt ud og forlade islam helt, i hvert fald indtil Islam, Koranen,Hadith og Sunnah, havde undergået en revision.

  Men måske disse moderate- og kulturmuslimer er frontkæmpere for revisionen ?

  Der eksisterer udenfor Danmarks grænser en række af disse muslimer der åbenlyst vedkender sig deres kamp for en revision – men herhjemme….?

  Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 10. oktober 2007 @ 11:04

 12. I går var selveste Frank Aaen i tv og forklare situationen om Asmaa.
  Han tilkendegiver at han vil have et samfund hvor muslimer kan vælges til folektinget os når de ser ud som muslimer.

  “ser ud som muslimer” – er det nye mantra i partiet. Men det dækker jo åbenlyst over Frank Aaens racistiske idiosynkrasier, der fortæller ham at rigtige muslimer ser ud på en bestemt måde (dvs. tørklæde til kvinder, mørklødede, osv….
  Det er da et skræmmende stereotypt billede af muslimer der eksisterer i enhedslisten. De gør dermed enkelte individers religion til et udtryk for en helt bestemt måde at se ud på og gå klædt på, og har jo endvidere den konsekvens at mange andre muslimer som går klædt i almindeligt vestligt tøj, åbenlyst bliver klassificeret som andenrangs muslimer af Frank Aaen. Fy for den lede for et menneskesyn.

  Hvad mon Frank Aaens racistiske holdninger fortæller ham om hvordan en rigtig jøde ser ud; har en rigtig jøde mon en spids næse og hugtænder så de lettere kan drikke blodet fra palæstinensernes børn eller hvad ?

  Kommentar by superman — 10. oktober 2007 @ 11:46

 13. EL’s folketingsgruppe melder sig ud af Asmaa-kamp

  Ritzau indland 10.10.2007 13:47

  Mens kampen om Asmaa Abdol-Hamids (EL) folketingskandidatur spidser til, melder Enhedslistens folketingsgruppe sig ud af magtkampen i partiet.

  —-

  En mystisk, tvetydig udmelding fra folketingsgruppen, som vel blot handler om at beskytte egen bagdel i den interne magtkamp.

  Mærkeligt, at ingen stiller Asmaa de afgørende kritiske spørgsmål, først og fremmest om holdningen til sharia i sin helhed, og så diskuterer videre ud fra hendes svar.

  Alt muligt andet, meget af det taktiske ligegyldigheder, hvirvler rundt i luften og bliver diskuteret med kolossal ildhu.

  Kommentar by Crass Børsting — 10. oktober 2007 @ 13:20

 14. Crass, ingen har meldt sig ud af magtkampen. Det er noget, som partiet intern skal diskutere i stedet for at gøre det i medierne, al respekt for det. EL’s modstandere ønsker netop, at sådanne nogle sager bliver taget op i medierne, der kan begunstige dem selv. Se blandt andet her, hvor den røde liberalist er blevet taget i at lyve:

  http://helenlatifi.wordpress.com/2007/10/10/social-ligestilingsminister-taget-i-at-lyve-for-2-gang/

  Kommentar by Claus Marx — 10. oktober 2007 @ 13:59

 15. Asmaa har selvfølgelig lov at stille op, jeg vil aldrig stemme på enhedslisten alligevel.

  Men Enhedslisten har jo kæmpet hårdt for ligestilling (eller diskrimination så der bliver 50/50) og så stiller man en kvinde op der ikke vil give hånd til mænd. Hvordan kan nogen dog tro på at hun tager ligestilling alvorligt? Men den forvirring har jo skabt en fantastisk forvirring, der forhåbentlig sender partiet ud af tinget.

  Hvad er det for et positivt signal Per Clausen mener? De har da bare fundet en ny kandidat.

  Kommentar by Rasmus Kristensen — 10. oktober 2007 @ 15:13

 16. @13 Børsting

  Når det gælder rettroende muslimer som Assma kan du kun være sikker på ét svar fra hende om islam: LØGN!

  Hun har jo pligt til at lyve for at forvirre og forlede de vantro (os andre) og for at fremme islams interesser. Det hedder Taquiya!
  Derfor kan hun sagtens sige, at hun forkaster sharia. Men det kan hun som rettroende ikke, da sharia er islam og islam er sharia. Og forkaster hun sharia, forkaster hun islam, og vil derfor blive betragtet som frafalden, og dermed hjemfalden til dødsstraf!

  Der er kun 1 vej. At flest muligt fremhæver islams sande (u)væsen, og at færrest muligt stemmer på dette uvederhæftige parti.

  Forøvrigt gælder det om Taquiya også alle andre muslimske politike inkl. Nasse Khader, der udelukkende har 1 eneste formål: at fjerne DF fra dansk politik og indføre islam i små bidder.

  Kommentar by Dansk Realist — 10. oktober 2007 @ 15:48

 17. Hitler var, så vidt jeg er informeret, ret glad for islam. Islam kan nemlig i højere grad end kristendommen bruges til sende folk ud i voldelig fanatisme, og det var jo lige noget som nazisterne kunne bruge.

  Skal vi ellers vende den om, og bruge samme argumentationsform, kan man jo sige, at enhver der er glad for islam, også holder med Hitler. Enhver vegetar må, ligesom Hitler, nødvendigvis være nazist (fik i den, automonotone ungdomshusstøtter?). Enhver afholdsmand må, ligesom Hitler, nødvendigvis være nazist. Enhver ikkeryger må, ligesom Hitler, nødvendigvis være nazist.

  Det er fandeme godt, jeg elsker kød, gerne drikker og ryger ved festlige lejligheder. Ellers ville jeg jo være nazist.

  Kommentar by Holme — 10. oktober 2007 @ 20:53

 18. Jeg kan bekræfte Hitlers fascination af og samarbejde med islamiske kræfter. Der ligger tre gode hæfter her, hvoraf to beskæftiger sig med netop det problem:

  http://www.terrorismawareness.org/ammunition

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 11. oktober 2007 @ 05:44

 19. “Vi har nok undervurderet den modvilje, der er imod muslimer i den danske befolkning og vores demokrati.”

  Disse særdeles “folke”nedvurderende holdninger karakteriserer meget godt Enhedslistens fortalere og den hørm af selvfedme, der omgiver dens generelle forehavende, ergo Enhedslistens politik, for fremtiden.

  Enhedslisten er godt igang med at diskvalificere sig selv ;-) Og fortsæt gerne dette stærke fodarbejde!

  Kommentar by +M+ — 11. oktober 2007 @ 19:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper