24. august 2013

Database blotlægger den multikulturelle utopi: “.. the segregation between races becomes.. apparent.”

Fra liberale multikulturalister hører man af og til, at USA er gode til at integrere indvandrere. USA er det humane smeltedigel, der ikke stiller krav om kulturel tilnærmelse, blot økonomisk selvforsørgelse. I virkeligheden er USA nok nærmere en salatskål. Etniciteter (og hermed kulturer) lever typisk adskilte, og hvor det er problematisk for et indvandrerland som USA, så er det ren gift for en velfærdsstat som den danske – ikke mindst når store grupper af indvandrerne kommer fra lande med vidt forskellige kulturer. Så bliver multikulturalisme til en fortløbende kulturel magtkamp til dels determineret af den demografiske udvikling.

Daily Mail har en artikel om et visuelt meget illustrativt forskningsprojekt – The incredible interactive map that plots the racial profile of every individual living in America… and the remarkable divides it reveals. Grafikken forestiller New Yorks etniske fordeling på forskellige niveauer.

“With 308,745,538 coloured dots, this is the incredible interactive map that plots the racial profile of every single person living in the United States of America. The remarkable resource was created by University of Virginia professor Dustin Cable, using data collected from the 2010 Census.

Cable allocated colours for each race; blue for people who identify themselves as white, green for black people, red for Asian, orange for Hispanic and brown for those those who identify themselves as from another race, Native American, or multiracial.

The result makes for fascinating viewing. For example, looking at an entire city, it may give the impression of being a cultural melting point. Red and blue dots mix to make purple, while green and blue make teal.

But zoom in further and the segregation between races becomes more apparent. White, black or Hispanic neighbourhoods are clearly visible.”

Oploadet Kl. 16:23 af Kim Møller — Direkte link5 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/50758/trackback

5 Comments »

 1. […] (klik f. større billede). Kortet viser raceopdelingen i New York med Manhattan midt i billedet med Central Park (det hvide område). Ser man på det interaktive kort, ser alle amerikanske byer sådan ud, mens det landlige USA er blåt, dvs. hvidt. Prøv det ‘tolerante, frisindede’ San Francisco, eller Austin eller New Orleans, hvor grænserne er som trukket efter en lineal. Det formentlig er kort over Europæiske byer også allerede i dag. Ikke noget photoshoppet portræt af multikulturen. Kunne vi få et af Stockholm, Gøteborg og Oslo? The incredible interactive map that plots the racial profile of every individual living in America… and the remarkable divides it reveals, Database blotlægger den multikulturelle utopi: “.. the segregation between races becomes.. appare… […]

  Pingback by »The Melting Pot« « Snaphanen — 24. august 2013 @ 16:33

 2. Et interessant interaktivt kort, må jeg sige. Det er sjovt at se hvor tæt befolket den østlige halvdel af USA er.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 24. august 2013 @ 16:39

 3. Der er intet nyt. Men vær opmærksom på at de den blå farve bliver mindre og mindre i de større byer, også i Danmark

  Kommentar by Robert R — 24. august 2013 @ 23:53

 4. Hvis Danmarks Radio lavede samme øvelse:

  “betaler licens” = blå
  “etniske danskere” = hvid

  “betaler ikke licens” = rød,
  “Indvandrere og efterkommere” = Sort

  Tja… Så kunne det være de vågnede når de fandt ud af at deres ynglings “de skal bare have flere penge” områder er en sort/rød plamage… Men der kommer “licens Lars” nok ikke lige forbi…

  By the way… Fantastisk kort…

  Kommentar by ny kommentator — 25. august 2013 @ 05:28

 5. Inge, der kender amerikanere, er i tvivl om, at de lever i adskilte Communities, sammen med folk af deres egne etniske grupper.
  Få gifter sig eller forplanter sig ud af sin egen etniske gruppe og latinoer, negre og hvide blander sig endnu sjældnere.
  De forskellige ‘communities’ slås ikke længere indbyrdes, som de gør f.eks. i Beirut, men ’systemet’ er det samme.
  Retorikken derimod er ofte ‘National Brotherhood’ en god joke hør her i tom lehrer national brotherhood week :)
  http://www.youtube.com/watch?v=OAOwYDlEQXo

  Kommentar by A-mad — 25. august 2013 @ 10:18

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper