5. september 2013

“… danske og indvandrerelever på et gymnasium havde en tendens til at sætte sig i hver deres kantine”

Forskere og integrationskonsulenter mener selvfølgelig ikke det er et problem at indvandrere holder sig fra danskere og omvendt, og det forstår man godt, for mente de andet, ville det tvinge dem til at tage et fundamentalt opgør med multikulturalismen. Særligt fremhæves må i den henseende Lars Boe Nielsen, formand for gymnasierektorerne, der ligefrem betragter ‘udviklingen som en succes’. Absurd.

Fra Jyllands-Posten, der tilsyneladende ikke forstår eller ikke bifalder ideen om frit skolevalg – Tosprogede fordeles skævt i gymnasier.

“Engang vakte det opsigt, at klasser i flere folkeskoler havde næsten udelukkende tosprogede elever.

I dag kommer den samme melding fra en række gymnasier i Aarhus og København, hvor der er klasser med en stor overvægt af tosprogede elever. Det er et resultat af, at andelen af elever med indvandrerbaggrund i gymnasierne er mere end fordoblet fra 4,4 pct. til 9,3 pct. i de seneste 10 år. I hovedstaden har hver sjette nye elev udenlandsk baggrund.

Men det er også et resultat af, at mange indvandrerelever søger de samme gymnasier og studieretninger, og at de opsøger hinanden.

Det sker bl.a. på CPH WEST, hvor ca. 30 pct. af gymnasieeleverne har tosproget baggrund. …

»Der er en tendens til, at eleverne søger sammen med andre elever, som ligner dem selv, og den tendens er blevet mere synlig i de seneste år, i takt med at vi får stadig flere tosprogede elever. Jeg opfatter det som om, at de tosprogede elever søger tryghed i uddannelsessystemet,« siger rektor Trine Ladekarl Nellemann, mens Anders Østergaard, der er rektor på Langkær Gymnasium i Tilst ved Aarhus, oplever, at tosprogede elever søger til netop det gymnasium, fordi de føler sig bedre tilpas på en skole med mange tosprogede elever.

Hverken rektorer eller integrationseksperter mener, at gymnasieklasser med en overvægt af tosprogede elever behøver at være et problem, bl.a. fordi det ifølge rektorerne ikke betyder noget for fagligheden i klasserne.

Dog har Kathrine Vitus, seniorforsker ved SFI, i sin forskning bl.a. oplevet, at etnisk danske og indvandrerelever på et gymnasium havde en tendens til at sætte sig i hver deres kantine.”

(Indvandrertunge CPH West, tidligere på ugen; BT, Uriasposten)

“Tressernes programmerede broderskab kulminerede ikke i integration, men bøjede af og blev til sort adskillelse. Hvide studenter er pinligt berørte og taler nødigt om det. Det passer ikke rigtigt ind i stilen. Alle mennesker skulle jo være smukke og lige og venskab bare et aspekt af alle de lige muligheder. De lader som om, de ikke bemærker alle de borde i spisesalen, hvor hvide studenter aldrig sætter sig. (Allan Bloom om multikultur på Cornell University i Historien om Vestens intellektuelle forfald. 1991, s. 81)

Oploadet Kl. 15:08 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51069/trackback

23 Comments »

 1. “føler sig bedre tilpas på en skole med mange tosprogede elever.”

  Er der ikke en der kan forklare mig hvad dette begreb “tosprogede elever” dækker over?? Er det elever der udelukkende taler Arabisk og Urdu?? Eller Tyrkisk og Kurdisk???

  Kommentar by JensH — 5. september 2013 @ 15:25

 2. Ifølge rektorerne betyder overvægt af tosprogede elever ikke noget for fagligheden. Det er jo til at grine af. Rektorer er ikke hvad de har været. Så ville de ikke lukke sådan noget vrøvl ud.

  Kommentar by Nielsen — 5. september 2013 @ 15:29

 3. ” …. mange indvandrerelever søger de samme gymnasier og studieretninger, og at de opsøger hinanden.”

  Men det er vel ikke et udtryk for racistisk, fremmedfjendsk eller dem og os tankegang – så længe det er indvandrer eller folk med de rigtige meninger.

  Det er noget andet hvis det er dårligt formulerede og lavt uddannede danskere der gør det!

  Men det er udviklingen fra folkeskolen vi ser og senere vil de indvandrer der klarer sig igennem en uddannelse som lærer eller gennem uni også søge de skoler og gymnasier og til sidst universiteter.

  Jeg nominerer RUC som danmarks kommende indvandrer only universitet.

  Kommentar by thatcherite — 5. september 2013 @ 16:26

 4. Og så siger man at danske unge er så hip hop multikulti. Syntes disse Danske unge fortjener aldt den ros vi nu kan give dem herinde.
  Et håb for modstandskampen visser disse pæredanske elever ved at holde af hvidt. Lol.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 5. september 2013 @ 16:36

 5. Hvorfor skulle det være anderledes på uddannelsestederne? Sådan har det foregået på arbejdspladserne siden sidst i 80’erne

  De kommer sgu da ikke til Danmark for at integrere sig.

  Kommentar by tavsen — 5. september 2013 @ 16:41

 6. RUC får snart sin egen moské, med minaret og hele “svin”eriet

  Kommentar by k.m. — 5. september 2013 @ 16:45

 7. @Viking
  Ja de stemmer med fødderne ligesom alle fornuftige danskere… På Nørrebro, Østerbro osv, fuskes der med addresser, så alle de multikulti glade kan få deres egne børn i “white only” skoler… Det sjove er så, når de så sidder med venner og rødvin… Så stemmer de Radikalt, SF og EL… Mens de skåler og hylder mangfoldigheden… Og godt kan lide at Zenia Stampe.. siger alle os “klamme kældermennesker” imod….. Men de kommer til at vågne brat om nogle år…

  Kommentar by ny kommentator — 5. september 2013 @ 16:46

 8. Ærligt talt. Alt dette var kendt, da man åbnede ‘ladeporten’.
  Alle vidste det – ihvertfald inderst inde – selv Hans Gammeltoft-Hansen. Måske var det er national dødsdrift, der fik dem til at åbne ladeporten, selvom de vidste, hvad der ville ske? :(
  Børns leg med tændstikker…

  Kommentar by A-mad — 5. september 2013 @ 17:35

 9. Endnu en succeshistorie, de uddanner sig ligefrem! De kulturradikale er sikkert henrykte.

  Kommentar by NulTolerance — 5. september 2013 @ 19:16

 10. “mange indvandrerelever søger de samme gymnasier og studieretninger, og at de opsøger hinanden”

  “søger sammen med andre elever, som ligner dem selv”

  “søger tryghed”

  “føler sig bedre tilpas på en skole med mange tosprogede elever.”

  De ville “søge” hjem hvis det ikke lige var fordi, at de er her for at snylte på os.
  Sådan var det også allerede dengang jeg gik i folkeskole, med omkring 50 procent fremmedet. Skulle vi spille hold sport i gymnastik, var det generelt altid landskamp, danskere mod de fremmedet.
  Jeg har hele mit liv søgt væk fra venstrefløjen og de fremmedet. Det er vigtigere for min livskvalitet end for eksempel økonomi og kvadratmeter.

  Kommentar by Viking — 5. september 2013 @ 19:23

 11. Jeg ville heller ikke sidde i samme kantine som halal spisende muslimer!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 5. september 2013 @ 19:31

 12. Spiser dagligt i kantine. Her er vi Danske så forudsende at vi spiser på bestemte tidspunkter da vi ved at kommer der først perler så bliver det for det første ikke til at holde ud med støj. For det næste spiser ” æder de som svin ” gerne med hele klør fem nede i deres snask. Og det er sku for ulækkert at sidde at se på. Det er især somaliere og arabere og pakier der ikke udviser ordentlig bordskik.
  Ked af at sige det, men vi mænd er ik ret gode til at tørre op efter os men det gælder i overvældene grad alle af anden etnisk herkomst her bliver alt efterladt som om deres fucking mor var ansat til at gøre rent.
  Men det værste er sku abernes toiletbesøg. Her kan man godt se at de stammer fra laverstående racer, en ting er at der ofte pisses ved siden af ! Men at ingen af dem aner hvad en toiletbørste bruges til er ved Odin uhyggeligt. Stakkels kvinder i deres hjem som må gøre rent efter disse uhumske vilde.
  Stop indvandring start hjemsendelser Nu.
  http://www.Dnf.dk

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 5. september 2013 @ 20:22

 13. Det er simpelthen beviset på at uanset hvad alle gode og naive sjæle ønsker og tror, så vil den massive indvandring føre til apartheid. Det er ikke kun i skolernes kantiner vi deler os, det er også på arbejdspladserne, sågar på arbedsmarkedet på den måde at danskerne arbejder og indvandrene nyder frugten af vores arbejde. Vi deler os hvor vi bor. Der opstår ghettoer og danskerne flytter eller trænges ud, så der kun er dem tilbage, som ikke kan flytte. Vi betaler gerne for at vores børn går på privatskole, af pædagogiske grunde og ja fordi vi ønsker skolet hvor det ikke er ret mange muslimske indvandere og hvor der af samme grund er ro i klassen, så børnene lærer noget. Vi deler os på alle tænkelige og utænkelige måder, vi gifter os kun i meget begrænset omfang på tværs at racer og kulturer. Der er ikke ret langt til adskilte toilette, bænke og strande. Hvis det lyder for ubehageligt og giver mindelser om Syd Afrika under apartheid, ja så er det allerede begyndt, se f.eks ønsket om badeforhæng i svømmehaller og i forbindelse med skolernes gymnastiksale, og se f.eks ønsket om separat badning for muslimske piger og kvinder.
  Jo jo apartheid bliver vores fremtid og det er ikke kun os der ønsker det.

  Kommentar by Robert R — 5. september 2013 @ 20:44

 14. Viking.www.Dnf.Dk

  Det er helt klart også min erfaring, at arabere og afrikanere (uanset alder) er utroligt støjende.
  Det er også en af grundene til, at jeg boykotter offentlige transportmidler.
  Bemærk, hvordan negere generelt råber i telefon.

  Kommentar by Viking — 5. september 2013 @ 21:45

 15. Det er udmærket at de fremmede klumper sig sammen, så er de nemmere at fange, når de skal sendes hjem.

  Isoler, interner, hjemsend

  Kommentar by Agricola — 5. september 2013 @ 21:53

 16. http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article2088039.ece

  Kommentar by giraffen. — 5. september 2013 @ 22:25

 17. Kim, hvis det har din interesse, så læs denne nyhed – i forskellige udgaver, alt afhængig af medie. Du kan sikkert se, hvor jeg vil hen:

  http://ekstrabladet.dk/112/article2087747.ece
  http://www.avisen.dk/teenagere-faengslet-for-voldtaegt-paa-bordel_233765.aspx
  http://www.fyens.dk/article/2361153:Indland-Fyn–To-17-aarige-er-faengslet-for-voldtaegt-paa-bordel
  http://politiken.dk/indland/ECE2067858/to-17-aarige-er-anholdt-for-voldtaegt-paa-bordel/

  Og så til sidst den ucensurerede:
  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-71173636:to-anholdt-for-bordelvoldt%C3%A6gt-og-r%C3%B8veri.html

  Kommentar by Fish out of Water — 6. september 2013 @ 00:01

 18. Plus et hjørne hvor narkohandlerne har en butik som ingen anmelder.

  Kommentar by emmagad — 6. september 2013 @ 01:48

 19. #6 Ha, ja så er det jo lige inden, man håber på at de får lov til at hyle, jamre og skråle til bøn i den der RUC moské – lidt kosmisk retfærdighed må der vil trods alt være :D

  Kommentar by Bjovulf — 6. september 2013 @ 03:33

 20. Agricola – Viking

  Kanon ide. Isoler-Interner-Hjemsend. Men det fordrer at vi melder os ud af samtlige Danskhedsundertrykkende Fn og Eu – organisiationer. Hvem af de nuværende partier taler for udmeldelse af Eu feks ?. Det er mit indtryk at stemningen er ved at vende hos mange tidligere fortalere for disse Nationalt bekæmpende organer.

  Der finder allerede en opdeling sted imellem Hvide og mørke Bjovolf. Ser ikke at der som sådan er noget i vejen med et apartheid. Findes stadig i Sydafrika,Usa og Frankrig. Befolkningerne deler sig op efter race og trykhed.
  Herhjemme vil det blive mere og mere udtalt accepteret at der er dem og os. Ses på skoler og arbejdspladser. Men også i offentlige transportmidler hvor de færrest vel sætter sig ved siden af en feks, afrikaner eller nogle 2 gennerationsindvandre der både støjer og taler grimt.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 6. september 2013 @ 07:29

 21. Ser vi en omvendt racisme her?
  De vil ikke sidde med de urene/vantro.
  Er det egentlig tilladt og have sin egen mad med? Og tænker selvfølgelig på grisekød. For sæt nu de kom til og sidde sammen med en grise dansker.

  Kommentar by P — 6. september 2013 @ 08:46

 22. Godt grave arbejde, 17. Fish out of Water.
  Utroligt at tv2.dk (dog under dække af Herning Folkeblad ;) )som eneste medie antyder etniciteten og skriver: “Ifølge omtalen i Herning Folkeblad af episoden beskrev hun dem dengang som værende mørklødede.”

  Nu kan vi så kun håbe, at Rune Engelbreth Larsen anlægger en racismesag mod den 24-årig prosituerede kvinde med anklagen på forsiden af landssviger avisen Politiken! :)

  Kommentar by A-mad — 6. september 2013 @ 09:42

 23. Det sætter jo bare en stor fed streg under den skjulte virkelighed. perkerne vil ikke sidde ved siden af dem som de kalder danske svin, og de danske svin vil ikke risikere at få en kniv i ryggen bare fordi de har frokost. Elementært min kære Watson.

  Kommentar by Fritz — 7. september 2013 @ 17:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper