7. september 2013

Syrien: Indikationer på at islamiske militser brugte Level 2-nervegas mod Assad-støttere i Khan al-Assal

Det ser ud til at RAF-regeringen fastholder støtten til Obamas straffeaktion mod det syriske regime, og man kan således drage den konklusion at FN-konventioner, der næsten er guddommeligt åbenbaret i relation til udlændinges rettigheder på dansk grund, er noget nær irrelevante når det handler om at støtte islamistiske militser i et fremmed land. Stikordet var Assads brug af giftgasser.

Her en historie fra Daily Telegraph, der ganske rigtigt er på indicie-stadiet, men alligevel illustrerer graden af hykleri hos folkevalgte, når nu statsministeren ikke behøver se ‘beviser’ for Assad’s brug af samme – Syria chemical weapons: finger pointed at jihadists.

“… the request for that investigation came from the Syrian regime, which claimed that Islamic jihadist rebels launched a chemical weapons attack. … The Syrian military is said to believe that a home-made locally-manufactured rocket was fired, containing a form of chlorine known as CL17, easily available as a swimming pool cleaner. They claim that the warhead contained a quantity of the gas, dissolved in saline solution.

[…]

The source said that the town of Khan al-Assal has been in government control since March 13 but – like so much of the area – has been much fought over and parts of the area change hands with relative frequency. Rebel Sunni groups with al-Qaeda sympathies have been attacking the town, where the population is predominantly Shia.

The military’s version of events is that the home-made rocket was fired at a military checkpoint situated at the entrance to the town. The immediate effects were to induce vomiting, fainting , suffocation and seizures among those in the immediate area.

A second source – a medic at the local civilian hospital – said that he personally witnessed Syrian army helping those wounded and dealing with fatalities at the scene. That Syrian soldiers were among the reported 26 deaths has not been disputed by either side.

The military source who spoke to Channel 4 News confirmed that artillery reports from the Syrian Army suggest a small rocket was fired from the vicinity of Al-Bab, a district close to Aleppo that is controlled by Jabhat al-Nusra – a jihadist group said to be linked with al-Qaeda and deemed a “terrorist organisation” by the US.

The American and independent weapons analysts do not believe that the regime or rebels used advanced chemical weapons last week, after studying initial intelligence reports and video coverage of survivors on state-run television.

However, they suspect that the victims were deliberately exposed to a “caustic” agent such as chlorine. This does not count as a chemical weapon, under terms laid down by international treaties, but as an improvised chemical device would represent a major escalation in the conflict.

CL17 is normal chlorine for swimming pools or industrial purposes. It is rated as Level 2 under the chemical weapons convention, which means it is dual purpose – it can be used as a weapon as well as for industrial or domestic purposes. Level 1 agents are chemicals whose sole use is as weapons, such as the nerve agents sarin or tabun. …

In this case there were only 26 fatalities, far fewer than would be expected from a full chemical weapon attack. In short, it is easily improvised into a chemical device but not one that would be used by an army seeking mass-casualty effects.

[…]

All claims by all sides in war need to be checked against available evidence. But what is clear in this case is that the Syrian claims do tally with some key agreed facts: the small number of casualties; proven availability of the chemical in the area; relatively low casualties; and a complaint taken seriously and acted upon by the UN with uncharacteristic speed. … Allegations of chemical weapons usage are of course one of the most potent in the battle of claims and counter-claims in the conflict.

… As the civil war rages, one of the West’s greatest fears is that these stockpiles could fall into the hands of Islamic extremists.”

Oploadet Kl. 10:34 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51084/trackback

21 Comments »

 1. Bloggere verden over prøver at lege efterforskere i disse og andre sager og Kim Møller er ingen undtagelse. Det er ikke kønt at se på. Men alle dine støtter kommer vel snart styrtende for at bekræfte dig i din konspirationsteorier.

  I øvrigt skal Danmark naturligvis ikke spilde flere penge på endnu en håbløs muslimsk borgerkrig, har vi råd til det?

  Kommentar by Venstrefløjen — 7. september 2013 @ 10:41

 2. -> Venstrefløjen

  Bloggere verden over prøver at lege efterforskere i disse og andre sager og Kim Møller er ingen undtagelse. Det er ikke kønt at se på. Men alle dine støtter kommer vel snart styrtende for at bekræfte dig i din konspirationsteorier.”

  Jeg citerer en trykt avis, der elaborerer på baggrund af efterforskning – og henviser indledningsvis til en blog der betvivler autenciteten af avis-artiklen!!. Læser du det jeg skriver før du kommenterer?

  Kommentar by Kim Møller — 7. september 2013 @ 10:45

 3. Jeg tror Venstrefløjen er på automatpilot, uden refleksion.

  Kommentar by NulTolerance — 7. september 2013 @ 10:51

 4. Som alle “venstrefløjser”.. Er det helt iorden at opfinde deres egen virkelighed.. Venstrefløjen er åbenbart i besiddelse af Obamas beviser på Assads skyld..!!! Måske venstrefløjen vil være så sød at dele sin “oplyste” viden med os andre…. Husk OBAMA er messias, har Nobelsfredspris og er neger… Så uanset hvad han gør er det det “rigtige”…

  Kommentar by ny kommentator — 7. september 2013 @ 11:06

 5. Venstrefloppet har bare tømmermænd efter fredagsbaren på HF.

  Derfor husker han ikke den video der cirkulerede for et års tid siden på youtube, hvor FSA pralede af at være i besiddelse af “kemiske kampstoffer”. Deres bevis var at slå to kaniner ihjel i et akvarium. Kaninerne døde i øvrigt ganske hurtigt.

  Kommentar by Santor — 7. september 2013 @ 11:12

 6. “øvrigt skal Danmark naturligvis ikke spilde flere penge på endnu en håbløs muslimsk borgerkrig”

  Hov, var det et glimt af realisme fra venstrefløjen? Tillykke:)

  Obama og co har nu ellers ret i deres hovedargument, nemlig at det ikke skal være uden konsekvenser at anvende kemiske våben uanset hvem der har gjort det, især i den del af verden hvor mange bare venter på en undskydning for at skrige “allah er stor” og slå nogen ihjel.
  For slipper en part afsted med det vil der være 100 andre grupper der får samme ide, hvorefter de retter evt overskydende giftgas mod os. De hader os alligevel uanset om vi hjælper dem eller blander os udenom, for de er allerede inficeret af den værste gift i mellemøsten = islam.

  Kommentar by Per — 7. september 2013 @ 11:19

 7. Santor – Møller

  FSA ! Er det en Syrisk oprørsgruppe ?.

  Din beslutning respekterer jeg Hr Møller.

  Hele denne Syriens batalje viser nu med al tydelighed at Usa har været medvirkende til opstandens omfang.
  Obama aner pludselig ikke hvad ben han skal stå på jvn amerikanerenes modstand mod flere Usa orkestrede krige.
  Befolkningerne rundt om er jo ikke dummere end en Gucci Thorning og kan gennemskue at et væltet Assad styre betyder langt mere omfattende borgerkrig da Islamisterne fra Sunni vil havde Islamisk styre og dermed true Europa og landene omkring Syrien.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 7. september 2013 @ 11:30

 8. op i r…. med beviser, HTS skal bare vise handling og hvem vil ikke følge en mand der har fået nobels fredspris i krig? Willy drengen er mere tilbageholdende, for han er stadig ikke helt sikker på hvor i Syd Amerika Syrien ligger, men når han finder det, så skal vi vise handling, hvis vi må for Margrethe.

  Kommentar by broholm (ordblind) — 7. september 2013 @ 11:32

 9. Hold den krig i gang, til der ikke er flere
  deltagere tilbage.
  Begge parter er muslimer!!!

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. september 2013 @ 11:45

 10. Broholm (#(): “Hvem vil ikke følge en mand der har fået nobels fredspris i krig?”

  HA! Velsagtens den bedste replik hidtil på Uriasposten. En født klassiker, Broholm.

  Kommentar by Martin Kasler — 7. september 2013 @ 12:11

 11. @8 Broholm
  LOL tak for dagens griner, super kommentar :D

  Tror ikke den mærkelige mandslinge willi Sløvdal nogensinde finder hverken den small smelting pools Fort Bragg eller andre geografiske steder uden for Valby bakke, det er jo derfor han netop er kvalificeret som out of reach halal medister!
  Sådan fungere den røde radigale klovne misRegering jo

  Kommentar by li (islamonausea træt af black trash sække — 7. september 2013 @ 16:29

 12. @Kim Møller

  Dine læsere synes ikke at forstå budskabet.

  “bomb lortet”-retorikken kører jo allerede derudad.

  Kommentar by Venstrefløjen — 7. september 2013 @ 16:44

 13. -> Venstrefløjen

  “Dine læsere synes ikke at forstå budskabet.”

  Strengt taget er du vel den eneste der ikke forstod budskabet.

  Kommentar by Kim Møller — 7. september 2013 @ 17:14

 14. Vi kan nok ikke forvente at den “højt” uddannede bydelsmor venstrefloppet kan forstå nogen som helst budskaber, da man kun lære at anvende kommunistiske floskel staveplader blandt denne røde trash race.

  Kommentar by li (islamonausea træt af black trash sække — 7. september 2013 @ 18:19

 15. Indvandreren Barry Soetoro tager amerikas befolkning ved næsen. I øvrigt helt enig med Falkeøje(9).

  Kommentar by Nielsen — 7. september 2013 @ 18:20

 16. Venstrefløjen plejede at være imod krig. Tiderne har godt nok skiftet!

  Det piner mig at se Syrien-krigen koordineret af CIA og Tyrkiet, sponsoreret af Qatar og Saudi-Arabien – der nu også vil betale USA for at gå ind i en egentlig krig mod den syriske regering. Hvordan kan USA være bekendt at vælge side med tre af de mindst demokratiske lande i verden – med så uhelligt et formål som krig?

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. september 2013 @ 01:11

 17. Jeg har lige læst at John Kerry afviser, at USA lader despotierne i Saudi-Arabien og Qatar betale deres krig – det er marginalt opløftende.

  I stedet vil USA låne nogle flere dollars, som de trykker selv. Og det går jo glimrende…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. september 2013 @ 01:35

 18. Og så forklarer Broholm i øvrigt situationen aldeles fremragende! :)

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. september 2013 @ 01:36

 19. @8 broholm (ordblind)

  Simpelthen genialt, tak for det. Og enig med falkeøje @9, lad os sælge alt det militære isenkram til Syrien, som skiftende regeringer har sparet væk, i deres iver efter at få Mohammedanmark implementeret i en EUSSR hær.

  Og ang. islamisternes mulige brug af kemiske våben, så ved vi alle sammen jo godt, hvad der ville ske hvis der skulle komme billeder frem med syriske islamister, i gang med at fyre deres kemiske våben af. Så ville det ikke tage de vestlige medier et splitsekunder, på bedste svensker manér, at udskifte de islamistiske terrorister med Assad soldater. Fuldstændig som da israelske soldater blev stukket ned da de boerede skibene med terrorister, hvor alle terroristernes våben blev retoucheret væk. Det virker som om, at Photoshop er det eneste som sjovnalister lærer på Stalins udklæknings steder for skriverkarle.

  Kommentar by Fritz — 8. september 2013 @ 01:47

 20. Det var måske dumt alligevel at have investeret i aktier i våbenindustrien.

  Kommentar by P — 8. september 2013 @ 09:18

 21. Ingen problemer med renligheden i visse dele af Muhammeds helvede, når de smider om sig med klor. Det forklarer de hvide lagner over ligene. Det afbleger, det stads.

  En rolig mand, hos “røde-Nynne” i DDR-2, overfor en islamist, begge fra Syrien, forklarede stille og roligt (den ene af de 2 gange han kortvarigt fik lov at sige noget..), at det ikke giver nogen mening, at Assad skulle bruge giftgas, præcis den samme morgen, som Hussein-Obamas våbeninspektører udsendt af FN, ankom til landet.

  Den lange islamist brugte alle de indstuderede remser og undlod ikke, at kalde den rolige mand for sadist.

  Men, Tyrkerne må gerne nervegasse kurderne…

  Kommentar by Iznogut — 8. september 2013 @ 11:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper