6. september 2013

Politiken præsenterer femte kolonne som en succes: Rovsingsgade-moské samarbejder med Hamas-tv

Følgagtige Politiken fortæller, at den nye moské på Rovsingsgade inkluderer et tv-studie, som blandt andet Al-Jazeera kan bruge til at sende nyhedsindslag til den arabiske verden. “… et stort fremskridt”, fortæller medieforsker Frands Mortensen. Ekstra Bladet har samme historie fra en lidt anden vinkel – Hamas-tv skal sendes fra dansk moske.

Den nye stormoske på Nørrebro i København har indgået en aftale med den Hamas-kontrollerede tv-station Al-Aqsa om at sende tv-programmer fra Danmark. Det bekræfter medietalsmand i Dansk Islamisk Råd, Mohamed al Maimouni, over for Ekstra Bladet.

– Vi har lavet et tv-studie i moskeen, der også skal levere reportager til Al-Aqsa. …

Den palæstinensiske gruppe Hamas er stemplet som en terrororganisation i både EU og USA, men det bekymrer ikke medietalsmanden. …

Al-Aqsa har tidligere markeret sig med børneprogrammet ‘Morgendagens pionerer’, hvor den lyserøde kanin Assud ønsker den danske tegner Kurt Westergaard død. Desuden truer den lyserøde kanin med at ’bide danskerne’, hvis de fornærmede profeten Muhammed igen.”

(Børne-tv på Hamas-kontrollerede Al-Aqsa, 22. februar 2008: Uriasposten, MEMRI)

Oploadet Kl. 05:48 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51088/trackback

48 Comments »

 1. Disse to piger har så sandelig fået konkurrence. h ttp://www.youtube.com/watch?v=y02KCFWfLpk

  Kommentar by Lightmann — 6. september 2013 @ 06:23

 2. Det officielle Danmarks holdning til moskeer er præget af en naivitet, en naivitet som gør ondt helt ind i sjælen, at være. Det er en naivitet der nærmer sig selvdestruktion!

  Kommentar by Robert R — 6. september 2013 @ 06:43

 3. @ 2 hov der havde sneget sig et ” at være” ind.

  Kommentar by Robert R — 6. september 2013 @ 06:57

 4. “- Vi har besluttet at fortsætte med at arbejde for Al-Aqsa TV, så længe det, de rapporterer, ER I TRÅD MED VORES SYNSPUNKTER, siger formanden for medieudvalget i Dansk Islamisk Råd, Mohamed Al Maimouni”

  http://ekstrabladet.dk/112/article2088101.ece

  Tak, så fik vi da det på plads!!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 6. september 2013 @ 07:00

 5. Jamen så må vi jo igang med at fornærme igen. Ide: Jeg kunne tænke mig at lave et ‘nyhedsindslag’ hvor en reporter fortæller at man i Danmark bruger kasserede koraner til at lave toiletpapir. Dertil billeder af koraner der makuleres, og toiletpapir der kommer ud i den anden ende. “Muslimer i Danmark ved således aldrig om de tørrer røv i koranen”.

  Lad Hamas sende dét til mellemøsten.
  Hvem er med?

  Kommentar by Anne Marie Buch — 6. september 2013 @ 07:04

 6. >5 .. wow .. Funny n very Cool!

  Forbyd Islam i Danmark. Den er i strid med Grundloven skulle jeg mene? Hvad siger juristerne?

  Kommentar by Hiawatha — 6. september 2013 @ 07:30

 7. Nu vil DR helt sikkert sende Hamas børnetv .. dagligt .. Wow .. Det blir hot!

  Kommentar by Hiawatha — 6. september 2013 @ 07:32

 8. Islam er ganske rigtigt at opløse ved lov, som der står i grundloven. Det er Islam fordi den virker ved vold, men hvornår har du opdaget en politiker som tager Grundloven alvorligt?

  Kommentar by skræp — 6. september 2013 @ 07:48

 9. […] Det kan være en overtrædelse af terrorlovgivningen, at en københavnsk stormoske skal producere tv-indslag for Al-Aqsa TV. Derfor vil Københavns Politi se nærmere på samarbejdet, siger lederen af afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi, Jens Møller. Al-Aqsa TV er ejet af den palæstinensiske organisation Hamas, som blandt andet er på EU’s terrorliste. Det var netop terrorlovgivningen, som var baggrund for, at den kurdiske station Roj TV i juli fik frataget sin sendetilladelse i Danmark og idømt bøder på i alt 10 millioner kroner i Østre Landsret. Politiet ser på moskés TV-indslag for Hamas. Politiken præsenterer femte kolonne som en succes: Rovsingsgade-moské samarbejder med Hamas-tv. […]

  Pingback by Hamas på flimmeren – nu fra Rovsinggade « Snaphanen — 6. september 2013 @ 07:59

 10. Jeg tror ikke at det er naivitet. Politikerne ved udemærket godt hvordan landet ligger. Det er en politisk alliance vi ser. Hamas er som bekendt kendt i dele af venstrefløjen som “befriere”, altså undertrykt af Israel, og dermed forfulgte, marginaliserede og så videre.

  Der er imidlertid det problem, at Hamas reelt er en underafdeling af Det Muslimske Broderskab, og så hermed i familie med Al Queda. Men Hamas er jo berygtet for at bruge børn foran kanonerne i krigen imod israel (deres egne børn), for at være lidt for optaget af Hitlers metoder, og for at være absolut i konspirationens vold.

  Det er virkeligheden. Men, de danske politikere på venstrefløjen har købt den falske revolutionsromantik, og tror virkelig at Hamas (og resten af brødrene) er frihedskæmpere.

  Den illusion faldt imidlertid i Egypten her for et par uger siden, hvor Det muslimske broderskab tæskede løs på politiet, og brændte kirker af.

  Det er brødrenes sande ansigt, alt andet er løgn og latin.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 6. september 2013 @ 08:35

 11. Det er godt nok en skræmmende tanke at der faktisk er arabiske børn der ser sådan noget.

  Godt at vi har MEMRI og PMW. Uden disse ville vi stadig være uvidende om det.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 6. september 2013 @ 08:37

 12. Islam børne tv?
  Men hvad med DR.? De sender venstre orienteret tv betalt af landets borgere! Hjernevask! Licens krævet ind med lov.
  Skulle de ikke meldes?

  Kommentar by P — 6. september 2013 @ 08:42

 13. I øvrigt, der er lige en vinkel på forholdet til Islam som er gået meget over hovedet på den danske avisdebat, (hvis man kan kalde det det). Der er sket et radikalt skifte i Mellemøsten mht. forholdet imellem Det muslimske broderskab og Saud i Arabien. Sauderne og det muslimske broderskab er nu direkte fjender, og Sauderne er allierede med de kristne
  Koptere.

  Det kan godt være at det virker lidt langt væk, men når man betænker, at størstedelen af moskeerne i Vesten køres af det Muslimske Broderskab i alliance (so far) med Quatar. Så er det en vigtig detalje. Det vil altså sige, at det ikke bare handler om Islam. Der er væsentlige dele af den muslimske verden der rent faktisk forsøger at slå ind på en mere fredelig kurs.

  Problemet er pt. Det muslimske Broderskab, og deres netværk af organisationer; Hamas, Al Queda, og hvad de ellers kalder det.

  Heldigvis for os er de pt. pressede, men de kommer tilbage, og jeg tror vi kan forvente en langt mere agressiv strategi når de lige har samlet sig. Så har de alt at vinde og intet at tabe. I det lys er det ganske enkelt galimatias at vores sikkerheds apparat ikke er mere på mærkerne.

  De skal have pillet tænderne ud.

  I øvrigt er det ikke bare i den københavnske moske der er problemer. I Odense, Voldsmose er det langt mere radikalt, for der bor de (danske) Hamasfolk, og de er supervoldelige og har reelt underlagt sig Fyn, mere eller mindre.

  Det er en kamp som staten slet ikke er gået i gang med, men skal forberede sig på.

  Når først staten får taget sig sammen, er de nemme at pascificere, men det kræver en omprioritering.

  Det kommer dog, uanset om den danske stat klarer balladen, eller det bliver de internationale koalitioner som sandsynligvis vil angribe dem, også i Danmark.

  Der oprustes imod islamismen i Rusland for tiden, og stormagterne konkurrerer om at være de skarpeste på at bekæmpe Det muslimske broderskab. Den logiske konklusion bliver altså en øst og en vestblok, som vil bekæmpe dem på hver deres præmisser.

  Mine damer og herrer, den tredje verdenskrig er allerede startet. Den startede med Morsis fald i Egypten, eller måske med angrebet af Twin towers i New York. Det er ligegyldigt, det væsentlige er at der er venner og der er fjender, og man skal reelt i dag vælge hvilken side man vil være på.

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 6. september 2013 @ 08:54

 14. Kun naturligt at palæerne vælger en lyserød kanin som rollemodel for deres børn.
  Hvad er det nu kaniner er kendt for?

  Kommentar by bastardo — 6. september 2013 @ 09:04

 15. Her er i øvrigt et link til en bog af de førende amerikanske eksperter indenfor Mellemøsten og brødrene. Den hedder, meget sigende, The Brothers, and Americas next great enemy. Den burde være pligtlæsning for alle borgerlige forsvarsordførere.

  http://www.amazon.com/gp/aw/d/1621570339

  Kommentar by Asger Trier Engberg — 6. september 2013 @ 11:46

 16. En positiv historie, som jeg hørte den anden dag:

  En rundspørge i Saudi Arabien foretaget af et uafhængigt analyseinstitut har vist, at børnene hos 25 % af de adspurgte ser Sat-7 Kids. Det er en kristen satelitkanal, som bl.a. fortæller bibelhistorier. Når man i Saudi Arabien bliver ringet op og spurgt om man ser kristne tv-kanaler, kunne jeg forestille mig, at mange af frygt for myndighederne ville svare nej. Derfor kunne tallet godt være langt større.

  Vi i vesten er bange for en islamisering af vores samfund – og med god grund. Men måske er der også en “kristnificering” undervejs i de muhammedanske lande. Internettet kan censureres. Men den eneste måde at censurerer satelit-tv på er at forbyde paraboler. Og det virker som en umulig opgave.

  Kommentar by Peter Faber — 6. september 2013 @ 12:25

 17. En moské som nyhedsstudie !!!

  Jow jow, de forstår at holde islams pr maskine kørende

  Kommentar by k.m. — 6. september 2013 @ 13:46

 18. http://www.jyllands-posten.dk/premium/anmeldelser/litteratur/ECE5920273/til-den-sidste-er-forsvundet/

  Kommentar by k.m. — 6. september 2013 @ 14:04

 19. > 19 k.m.
  Det samme segment, som synes Al-Aqsa TV fra Danmark er en knippelgod ide, synes garanteret også, at etnisk udrensning af kristne i Mellemøsten er helt fint, jeg tvivler på at Klaus Wivels bog rager dem.

  Kommentar by monse — 6. september 2013 @ 14:14

 20. Uriaspostens læsere burde tage twitter til sig. På twitter har jeg bl.a. skabt en liste på pt. 217 af de vigtigste i verden der tør stå op imod Islams fatale konsekvenser for de vestlige samfund. Følg listen her: https://twitter.com/CommenSenceNow/lists/standingupagainstjihad

  Kommentar by CommonSenseNow — 6. september 2013 @ 14:21

 21. ROJ, som ikke udspredte vestligfjendtlig propaganda, blev lukket – jeg har svært ved at forestille mig, at Hamas-TV får lov til ret meget. Vi får se.
  Men alene det, at de sender på arabisk til børn i Danmark synes jeg er rigeligt. De børn skal have lært ordentlig dansk og dansk kultur.

  Kommentar by mb — 6. september 2013 @ 14:25

 22. monse
  Etnisk udrensning er allerede startet i Danmark
  Frands Mortensen tror måske han går fri, fordi han hjælper islam til magten

  uddrag fra denkorteavis :
  Stenkast, bagholdangreb og benzinbomber er i dag hverdagskost, når brandfolk i dag rykker ud i de efterhånden flere og flere bebyggelser og kvarterer, der er domineret af indvandrere.
  ”Det er en skræmmende og katastrofal udvikling, som vi især oplever i områder som Vollsmose, Tingbjerg og Gellerup. For brandfolkene er det en unødvendigt stressende faktor, som i sidste ende kan koste menneskeliv,” siger formanden for foreningen Brandfolkenes Organisation, Jesper Bronée, til Den korte Avis.

  Kommentar by k.m. — 6. september 2013 @ 14:29

 23. Radikalisering af islam kan åbenbart ikke gå hurtigt nok. Knap er minareten rejst før radikaliseringen tordner ind!

  Kommentar by Robert R — 6. september 2013 @ 15:00

 24. Far og mor står op kl 6, skynder sig at sende ungerne på institution inden de selv skal på arbejde. Kl 15 får de begge fri, den ene handler ind, den anden henter ungerne. hjemme kl. 16. Så skal maden laves, en hjælper måske med lektielæsning, eller boldspil med ungerne. Kl. 17-18 skal de spise, bagefter opvask og daglig oprydning. Ungerne lægges og man kan lige holde sig vågen til at se nyhederne, hvor et særligt udvalg, sidder og sorterer dagens nyheder udfra hvad de mener befolkningen kan tåle at høre eller bare efter politisk agenda. Hvis man ikke lige bor op og ned af problemerne, kunne jeg godt foranledes til at tro, at den virkelighedsopfattelse den familie får igennem TV’et er med til at afgøre deres politiske ståsted. Så det er faktisk meget smart skruet sammen, hvis man vil manipulere befolkningen og fastholde dem i lykkelig uvidenhed.

  Selvfølgelig er det ikke alle der falder så let for løgn og bedrag, men der skal nu nok være en stor del. De fleste folk er idioter og det bli’r værre og værre i takt med alt det fordummende reality TV, der spyttes ud i lange baner.

  Kommentar by Kratos — 6. september 2013 @ 15:32

 25. Hvis det ikke er et vink med en vognstang, tja hvad er så. Vi har sagt det længe og blevet kaldt racister, men sandheden er jo at problemet i den grad er islam. Og så er moskeen ikke engang åbnet endnu, og allerede er der ballade, det kunne man også have sagt sig selv når nu noget så primitivt og fanatisk har sneget sig ind i landet. Uvidenheden på den danske venstrefløj vil ingen ende tage, de flirter naivt med den religiøse fascisme og må derfor selv betale prisen det bliver for samfundet på sigt, bl.a. via sivende medlemstal fra flere danskere der opdager det gigantiske røde bedrag.

  Kommentar by LarsB — 6. september 2013 @ 15:33

 26. Så skal i lige høre en, der kan give stof til eftertanke.

  Jeg snakkede med en kammerat igår, der fortalte at en af hans tidligere venner fra Tyrkiet kom herop med hele sin familie kun pga. faderen var storkriminel. Faderen ejede og kontrollerede en bydel med hård hånd, rene mafiametoder. Folk betalte beskyttelsespenge til ham og hans bande hver måned, tilgengæld forblev byen “ordentlig”. Der kom ikke folk udefra mere og stjal biler o.lign.

  Faderen får så et tilbud han ikke kan afslå. Regeringen vil betale ham 20.000 kr. hvis han vil bosætte sig i Danmark. Han får desuden de blodpenge med han allerede i forvejen ejer mod at han ikke må bosætte sig i Tyrkiet mere.

  Sådan kom endnu en familie herop på falsk grundlag.

  Kommentar by Kratos — 6. september 2013 @ 15:49

 27. Det drejer sig om at få suget i honningkrukken. Man is man .. Alle kneb gælder.

  Det eneste der kan stoppe sukkertrafikken er desværre stramme regler. For vi ved jo godt at regler altid rammer de uskyldige .. også. MEN stramme regler er nødvendigt hvis den danske drømmemodel med frihed og velfærd skal bestå. Basta.

  Kommentar by Hiawatha — 6. september 2013 @ 16:10

 28. Hr. Skæg kan måske bygge bro mellem de to verdener?

  Kommentar by M — 6. september 2013 @ 16:29

 29. Politikerne i Danmark beskytter ikke Etniske Danskere altså er de at sidestille med Syriens regering, Politikerne i Danmark har givet tilladelse til opførelse af Moskeer i Danmark hvilket er foragteligt og forkasteligt over for Etniske Danskere, man skulle tro at politikerne er overbeviste om at de Bornholmske granitblokke rundt om Christiansborg vil give dem beskyttelse den dag Danskerne smider muslimerne ud af Danmark. Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 6. september 2013 @ 16:47

 30. Der må en langt mere National aktivistisk modstand til hvis ikke Danskerne ønsker at se flere og flere moskeer med minaretter skyde op som paddehætter.
  Politikerne modarbejder det Danske folks interesser og råben vagt i gevær.
  Flere og flere muslimske anti-demokrater vælges ind i byrådene og folketinget. Om bare 5 til 10 år kan vi risikere at se det første rent muslimske parti i folketinget, med tanke på de 100000 af muslimsk afstamning.
  Måske disse bare overtager der radikale venstre som om nogen taler og deler flere fællestræk med indvandrene.
  Det Radikale Islamiske Parti. Med en Zenia Stampe iført slør og med sin klamme røv vendt mod Mekka, eller er det omvendt ? Anyway hun bliver butfucked af sine mørkemænd.
  Stop Islam i Danmark Gør aktivt modstand og bliv National Aktivist.
  http://www.Dnf.dk

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 6. september 2013 @ 17:33

 31. Den moske skal lukkes ned hurtigst muligt. Jeg kan ikke se hvad de terrorister har at gøre her, lad os få dem ud hurtigst muligt inden det er for sent.

  Kommentar by NulTolerance — 6. september 2013 @ 17:37

 32. Hvad så med Dr.
  Der opkræves licens til og betale for hjernevaskende tv.
  Skal denne station ikke også standses.

  Kommentar by P — 6. september 2013 @ 18:26

 33. Kan simpelthen ikke forstå at så mange Danskere ikke ser eller ikke vil indse, hvad det er der foregår i Danmark. Mens disse perler rager til sig og får større og større indflydelse, tør politiet ikke tage ud til visse områder, hr og fru Danmark sidder stadig helt afslappet og får aftenkaffe til endnu et latterligt show med folk som vil gøre alt for at komme i tv.

  Kæmp for Danmark. http://www.DNF.DK

  Kommentar by GDG — 6. september 2013 @ 19:11

 34. Hvor genialt, et tv-studie i en terror kommando central…fedest. Ja så ved vi da hvor de Mohammedanske politikere kan afholde deres ugentlige pressemøder. Gad vide om de Mohammedanske politiker kællinger kan få dispensation, så de må komme ind i tv-studiet og holde pressemøder. Hvis Danmark havde været et dyr, så var det blevet aflivet.

  Kommentar by Fritz — 6. september 2013 @ 20:13

 35. Nu tør “statsministeren” jo ikke holde pressemøder mere. Regner med det er broderskabet som stolt kan fortælle om hvordan de fik deres lorte bygning. Sjovt pressen stort set ikke har bemærket det.

  http://www.DNF.DK

  Kommentar by GDG — 6. september 2013 @ 20:46

 36. M 29

  Hvad sker der for dig? Tossen er jo konverteret og hvorfor mon?

  http://www.bt.dk/kendte/manden-bag-hr.-skaeg-derfor-blev-jeg-muslim

  Kommentar by Sigwar — 6. september 2013 @ 20:54

 37. Mener ikke vi har en statsminister i øjeblikket, vi må se i øjnene det hele sejler og står på stand-by. Indtil der politisk slås hårdt ned på bander og ghetto/gade bøller så folk kan se det virker, også mod islamismens lokale terror, er alt kaos. Vanviddet florerer lige foran os, mens Gucci & co. lader som om intet er galt.

  Kommentar by LarsB — 6. september 2013 @ 21:48

 38. Klamt.. Endnu en “mand” som ikke kunne finde job og kæreste. Så konverterer man og yngler. FØJ.

  http://www.DNF.DK

  Kommentar by GDG — 6. september 2013 @ 21:58

 39. I dag i P1 Morgen kunne man først høre en lang gennemgang af forbrydelserne mod jøder og kristne i Mellemøsten. Derefter lavede P1 et smart associationstrick. En undersøgelse der viser at VESTLIGE indvandrere er bedre end danskerne til at skabe eksportsucceser, blev lynhurtigt til en historie om at det var NYDANSKERE eksemplificeret ved en franskmand af mellemøstlig herkomst som var åh så dygtige.

  http://www.dr.dk/radio/player?psdb/p1-morgen-499

  Kommentar by Jens — 6. september 2013 @ 22:16

 40. Jeg tror ikke tredie verdenskrig er startet, men vi kan se at der i Europa er en halverklæret lavintensitetkrig. Det blussr op ind imellem i Parisiske forstæder, i Nordengland og senest i Sverige. Ofte fordi politiet skal have fat på en krimminel, som de muslimske klansamfund beskytter.
  Europas problemer kan bedst beskrives gennem de kendte tal f.eks fra Storbritanien hvor muslimer udgør ca. 10% og har en fødselsrate på 4 mens etniske britter har en fødselsrate på 1,3 og udgør 85% af befolkningen de sidste 5% er alle mulige andre.
  Man behøver kun et overfladisk kendskab til matematik for at se at der er tale om to eksponentielle kurver, antallet af muslimer stiger og anallet af britter falder. Samtidig ser vi at muslimerne er unge,mens den aldrende befolkning er britter. Det er de unge der føder børn og det er de unge der er voldsparate. Kurverne vil krydse hinanden omkring år 2050, det er om bare 37 år!
  I resten af Europa ser nogenlunde tilsvarende ud, nogele steder værre Sverige, Frankrig og Holland andre steder bedre Spanien, Schweiz og Danmark
  Vi møder hele tiden argumentet, der er da mange moderate og velintegrerede muslimer, ja men historisk har de bare været meget dårlige til at dæmme op for de radikale, og med de holdninger britiske muslimer gennemsnitligt har til sharia, dødsstraf for frafald ol. Ja så bliver man ilde til mode.
  Vi ved at muslimer vil tage magten når de kan og historisk er det før de bliver flertal. Det betyder at konfrotationerne vil komme hurtigere end vi bryder os om.
  Lad os lave et tankeeksperiment. En fransk Breivik myrder 75 bedende muslimer på en plads i Paris. Jeg er fuldstændig overbevist om at voldsomme uroligheder vil bryde løs i hele Europa, borgerkrig eller i alle tilfælde borgerkrigslignende tilstande.
  I Schweiz planlægger militæret efter, at et sådant senarie kan opstå, de forventer flygtningestrømme fra Europa, og det de forventer er at det er os der flygter!
  De forventer at de får brug for deres militær. Vi må så bare håbe på at de ikke får ret i deres dystre forudsigelser!

  Kommentar by Robert R — 7. september 2013 @ 08:26

 41. Jens — 6. september 2013 @ 22:16

  Det skyldes nok denne her
  http://idag.dk/navne/her-er-danmarks-30-bedste-eksportvirksomheder-1972 5. september 2013
  Den første eksportkanon skal inspirere andre danske virksomheder til at gå i gang med at eksportere.

  Danmark har fået en kanon over landets største eksportbedrifter siden 1989. Eksportkanonen blev præsenteret onsdag af handels- og europaminister Nick Hækkerup…..

  Kommentar by tavsen — 7. september 2013 @ 09:04

 42. Ekstrabladet kalder det en dansk moske. Det er måske en moske, men dansk er den ikke.

  Kommentar by Liva — 7. september 2013 @ 09:09

 43. Den lille pige – der i børneprogrammet opfordres til at udøve vold – har allerede hijab på. Det er på flere måder psykisk overgreb mod pigen.

  Kommentar by Liva — 7. september 2013 @ 09:23

 44. Begynder muslimerne at sætte propagandaen for selvmordsbombere i system, så har vi kun muligheden for at indlede en egentlig guerillakrig
  mod alle muslimer.
  De er heldigvis nemme at kende.
  Vil politiet gå imod, er det deres sag, det gjorde de også i krigens begyndelse, det kostede de første modstandsfolk livet.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. september 2013 @ 10:00

 45. -> Falkeøje

  Jeg har atter slettet et par kommentarer fra din hånd. Kan du ikke skrive en sætning uden at inkludere slet skjulte trusler, så gå ud i den friske luft og træk vejret tungt.

  Kommentar by Kim Møller — 7. september 2013 @ 10:10

 46. >26 Kratos
  Kan vi få flere oplysninger?

  Kommentar by Nielsen — 7. september 2013 @ 10:46

 47. # 45. Kim Møller
  Vi er åbenbart omgivne af landsforræddere på alle sider.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 7. september 2013 @ 12:39

 48. 47, det var ikke pænt sagt. Synes nu Kim gør et overordentligt godt stykke arbejde her. Vi må alle bidrage til fædrelandet på hver vores måde. Desværre er jeg nok lidt doven på mit punkt. Så jeg tager sgu hatten af for en person der dag efter dag er med til at råbe vagt i gevær.
  46, det er omkring en 20 år siden den pågældende familie kom herop, men det hænger meget godt sammen med andre beretninger jeg har fået fortalt gennem årene. Der har jo også førhen været interviews med tyrkiske arbejdere i Tyrkiet der fortalte, at det er alt “lortet” vi får herop.

  Dengang jeg arbejdede i 7-11, var jeg tit på vagt sammen med en inder, der kunne fortælle hvordan et par af hans kammerater havde brændt sig på håndledene med smøger og fortalt at det var politiet i de lande de var flygtet fra, der havde gjort det. Endnu en måde at få ophold.

  Der er sikkert mange af sådanne historier rundt omkring og det er jo ikke sådan noget, man siger til folk, hvis det er løgn.

  Kommentar by Kratos — 7. september 2013 @ 15:58

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper