25. oktober 2007

Tudehistorierne fortsætter… fra et andet udgangspunkt

Fogh ødelagde med sin strategiske retræte i forhold til afviste asylansøgere en nøje planlagt mediekampagne mod regeringen. Igår læste jeg tre gratisaviser – Nyhedsavisen, Urban og MetroXpress. Alle havde dog alligevel afviste asylansøgere (‘børnefamilier der ikke kan tvangshjemsendes’) på forsiden – for de to sidstes vedkommende – en mere eller mindre direkte kopi af Ritzaus Bureaus forarbejde.

Tudehistorierne vil med garanti fortsætte indtil der er fri indvandring…

 • 24/10-07 Nyhedsavisen – Et bedre fængsel.
 • 24/10-07 MetroXpress – Asylbørn kan få det værre.
 • Regeringens beslutning om at sende børnefamilier ud af asylcentrene bekymrer Røde Kors

  I går tændtes et svagt håb for familien Yones og 59 andre familier, der nu får lov at bo uden for asyl­centrene i lejligheder, efter at regeringen i går pludselig valgte at bløde op på asylpolitikken. Røde Kors, der skal finde boligerne til de godt 60 børnefamilier, deler beboernes glæde…

  »Men vi er bekymrede for, hvordan det vil gå med den tætte kontakt, som vi har med beboerne i dag. Den tætte kontakt gør, at vi med det samme kan se, når der er problemer. Vi frygter, at der udvikler sig situationer, uden nogen opdager det, hvor børn ikke får den omsorg, de skal have. Det kan være, fordi far og mor ikke orker det længere, fordi de selv døjer med problemer. Nu forsvinder sikkerhedsnettet,« siger chef for asylafdelingen i Dansk Røde Kors Jørgen Chemnitz.”

  Apropos.

 • 23/10-07 Berlingske Tidende – “- Det er bedre at bo udenfor lejren, for her er som et fængsel…”.
 • 24/10-07 Urban – Jørgen Poulsen, Røde Kors, stiller op for Ny Alliance.
 • 25/10-07 Politiken – Røde Kors-bidrag ender som partistøtte til Ny Alliance.
 • 16 Comments »

  1. Meningen er selvfølgelig, at hver af de afviste familier skal have tilknyttet en personlig rådgiver fra Røde Kors eller en anden gren af godhedsindustrien 24x7x365. I deres optik, kan ingen der kommer til Danmark klare sig selv.

   Røde Kors i Danmark har for længst prostitueret sig selv. De er, desværre, at sammenligne direkte med Dansk Flygtningehjælp eller Folkekirkens Nødhjælp. Folkekirkens Nødhjælp har i øvrigt intet med folkekirken at gøre, bortset på at de nasser på den goodwill kirken har. Ikke flere penge herfra.

   Det har Dansk Røde Kors i øvrigt ikke fået, siden de stod bag forløbet og manipuleringen, der fik en betjent med pletfri karriere afskediget i unåde, for angiveligt at have trådt en asylansøger over tæerne. Det kunne man først bevise efter vedkommende havde deltaget i flere fodboldkampe i Sandholm.

   Kommentar by PeterK — 25. oktober 2007 @ 06:49

  2. Jørgen Poulsen og Lars Kollind stiller op for NA .

   Hvorfor er det ikke nogen overraskelse ?

   Jeg mener forøvrigt ikke at have hørt Chemnitz, fra Dansk Røde Kors, på noget tidspunkt under hele forløbet omkring de afviste Irakere udtale sig som han gør nu, at med udflytningen fra Sandholmlejren fjernes samtidig sikkerhedsnettet, i form af Røde Kors´nære kontakt, omkring Irakerne.

   Hvad er det han vil med denne udtalelse andet end, at der skal tilflyde Røde Kors flere penge så der kan ansættes Støttepædagoger til hver enkelte familie ?

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 25. oktober 2007 @ 07:18

  3. Dansk Røde Kors’ Jørgen Poulsen stiller op for Ny Alliance nu. Det kunne godt ligne at Dansk Røde Kors bruger Jørgen Poulsen (og omvendt) og de afviste asylansøgere og deres børn i forsøget på at få indvandrer- og flygtningepolitikken fra før 2001 tilbage.

   Kommentar by Janne — 25. oktober 2007 @ 07:19

  4. Jørgen Poulsen har bekendt kulør – han stiller op for Ny Alliance!!! Som der står om ham i nyheden “passer som støbt ind i partiets profil på bl.a. indvandrer- og asylområdet”.

   Nu må systemet med Røde Kord drevne asylcentre stoppes. Lad staten overtage driften.

   Kommentar by Mallebrok — 25. oktober 2007 @ 07:20

  5. Hvor er det pudsigt at de mest fremtrædende folk i diverse såkaldte NGO organisationer altid profilerer sig politisk (korrekt), det har Jørgen Poulsen gjort længe, uden direkte at bekende kulør, det har han så gjort nu.

   Kommentar by Mick M — 25. oktober 2007 @ 07:53

  6. Er der nogen af Jer der har tænkt den tanke, at måden hvorpå modstandere af den islamiske tilvandring til DK og øvrige Vestlige lande fører modstanden er “forkert” ?

   At der skal føres langt flere beviser for Jihaden mod Vesten på banen
   og at disse beviser skal hentes gennem indsigt og viden omkring selve de islamiske organisationer og deres fraktioner med samt deres erklærede hensigter ?

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 25. oktober 2007 @ 09:53

  7. Uden at stække DRs magt taber det borgerlige Danmark før eller senere til kaos. Det er ufattelig tåbeligt ikke at have taget opgøret de første 6 år.

   Kommentar by Kimpo — 25. oktober 2007 @ 10:04

  8. So far har ingen i medierne stillet kritiske spørgsmål til Poulsens virke som direktør for en “apolitisk” organisation og ej heller til hans personlige virke for RK som platform til personlig profilering mhp. politisk karriere-building.

   Konsensus lever, som altid.

   Men det er jo også en “god” sag, så …

   Kommentar by DaLi — 25. oktober 2007 @ 10:48

  9. Hvad skal vi så med de børn????
   Vi skal tage dem ud af lejeren, men ikke sammen med deres forældre da disse ikke er istand til at passe dem eller ????????

   Så er det jo rent Langballe

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 25. oktober 2007 @ 11:14

  10. Hvornår går det op for politikere og presse, at de AFVISTE asylansøgere altså er AFVISTE , og slet ikke skal være her, hverken i lejre eller udenfor?

   Vil de ikke følge reglerne i det land, de har søgt til, må de finde sig i at blive spærret inde bag pigtråd under forhold der kun lige sikrer overlevelse, indtil de vælger at fise af!

   Jørgen Poulsen og Lars Kolind tænker sgu ikke på flygtninge men på deres fede bankkonti, de de beløb, der hældes på hver måned.

   Kommentar by Dansk Realist — 25. oktober 2007 @ 11:31

  11. @ Kimpo

   I forbindelse med de al følelsespornografien om de afviste asylansøgere var TV2 faktisk langt værre end (D)DR.

   Kommentar by JensH — 25. oktober 2007 @ 11:33

  12. Jørgen Poulsen er, for at kunne føre valgkamp for NA, på betalt orlov, hans løn er på over 80.000, pr. mdr. – fra Dansk Røde Kors.

   Når der skrives over 80.000,- om måneden er det så 80.100,- eller er det 80.000,- + 19.000,- ?

   Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 25. oktober 2007 @ 14:03

  13. Har Jørgen Poulsen/Dansk Røde Kors noget at gøre med foreningen Det Danske Hus i Palæstina, som Gitte Seeberg (Ny Alliance) er medlem af?

   http://www.dhip.dk/?q=hvem_er_vi

   Kommentar by Janne — 25. oktober 2007 @ 14:36

  14. >6 Vivi

   Way ahead of you :)

   Jeg har brugt meget tid i år på netop at forsøge at få en mere konkret viden om den islamistiske bevægelses organisation.

   Det er utroligt interessant, når man begynder at få øjnene op for de ideologiske og organisatoriske sammenhænge.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 25. oktober 2007 @ 15:36

  15. Jeps, men vi betaler ikke uhyrlige summer til TV2. Afskaf eller reducer DR til 1/10, og der vil frigøres ressourcer til private alternativer som man frit kan købe.

   Mht asyl-simulanterne er der bare at sige: 3..2..1… UD!

   Kommentar by Kimpo — 25. oktober 2007 @ 18:32

  16. Nåååå, nu får piben en anden lyd, fra Jørgen Chemnits.
   Først bliver vi bildt ind, at asylcentrene “mishandler” beboerne, der bliver til psykiske tilfælde! der er ude af stand til at passe deres børn. Når de nu skal væk, er den også gal! for nu mister Jørgen Chemnits jo sit fede højtbetalte job!!!
   Næe nej, bordet fanger, nu slipper vi dem ud i samfundet, og opgaven overføres til socialforvaltningen, som har langt større ekspertise at trække på.
   Vi siger hermed farvel og tak!! Til Jørgen Chemnits og held og lykke ude i samfundet, med at finde et nyt job, med tilsvarende løn og uansvarlig ledelse!

   Kommentar by li — 25. oktober 2007 @ 23:29

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper