10. september 2013

Ekstra Bladet: Nationalhelten tabte, de borgerlige er nu afhængig af ‘det fremmedfjendske parti’

Norge fik ved valget i går et solidt borgerligt flertal, hvad selvfølgelig er et skridt i den rigtige retning, men isoleret set ikke noget der stopper islamiseringen af Norge. Tilbage i 2011 hævdede Erna Solberg, der efter alt at dømme bliver kommende statsminister, at muslimerne bliver hetzet på samme måde som jøderne blev det i 30’erne. Eneste parti der har et rationelt forhold til multikultur er Fremskridtspartiet, der af samme årsag får kniven i Ekstra Bladet – Stoltenberg tabte valget.

“Den første valgprognose i aften viste en borgerlig fløj på 93 mandater mod de rød-grønnes 72. Det betyder, at Norges tidligere nationalhelt, statsminister Jens Stoltenberg, ikke længere har et flertal bag sig. …

Fremskridtspartiet fik 16,1 procent af stemmerne ifølge den første prognose.

Det gør partiet så stærkt, at Høyres leder, Erna Solberg, kan få svært ved at skræve over bukserne. Hun er afhængig af både det fremmedfjendske parti og af partier, der har en mere humanistisk tilgang til fremmedpolitik.”

Oploadet Kl. 10:59 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51175/trackback

22 Comments »

 1. Forventelig reaktion fra MSM.
  Nyhedsværterne på både DR og TV2 overbragte nyheden iført tudefjæs.
  Hold op, hvor var det dog ynkeligt.
  I DRs udsendelse var der også et klip om store A, der drog til Syrien for at tjene sin gud og gøre noget godt, som han selv sagde. Lige efter sad der så en ægzpært og brækkede af sig, at det skam intet havde med religion at gøre – at det blot var unge mænd, der ville ud og lege med våben osv.
  Vorherre bevares. Hvis de forbrydere vil gøre noget godt for hele verden, skal de bare stå stille, så Assads soldater kan ramme dem. ;)

  Kommentar by running saucer — 10. september 2013 @ 11:10

 2. Det er måske for Nordmændene kun et spørgsmål om træthed altså mediernes fokus på Stoltenberg, nu vil man se et nyt ansigt i medierne og det blev Erna, Nordmændene er overmætte og ligeglade, de mangler ingen ting, i bund og grund er de fleste politikere i Norden socialister og Folketingsvalg ændrer stort set ikke et komma da medierne styrer den offentlige mening.

  Kommentar by emmagad — 10. september 2013 @ 11:18

 3. Gad vide hvad EBs mål er for at udnævne nogen til “national helt”.

  Stoltenberg familien har måske nok et navn, men for hvad, udover at være levebrødspolitikere?

  Og hvad gjorde den aktuelle Stoltenberg i Breivik sagen? stillede sig ind og tog kuglerne, eller påvirkede sagen efterfølgende til egen fordel? -Det sidste naturligvis.

  Kommentar by Hans Und — 10. september 2013 @ 11:35

 4. Jeg håber virkelig for Nordmændene at FP tager sig dyrt betalt for hvert eneste forlig hvor de er tungen på vægtskålen.

  Kommentar by Santor — 10. september 2013 @ 11:54

 5. Håber med fremskridtpartiets hjælp at vort broderfolk får sat en prop i for indvandringen.
  Hvert fald et tillykke herfra til Fremskridtspartiet.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 10. september 2013 @ 11:55

 6. Der kan ikke være nogen som helst tvivl:
  Ægstrabladet er såvel kommunistisk som islamisk talerør.

  Man er helt overbevist når indvandrerkritik bliver til fremmedfjendsk.

  Den gamle traver er købt og betalt af smuglerorganisationen, flygtningehjælpen, der udelukkende lever af, at fremme islams tvangsunderlagte besætteres muligheder for, at komme frem i verden.

  Politiken og Det Radikale Venstre har levet af den industri i mange år, men efter Poul “Rhino” Madsen, alias the smiling hitman/I’ll blow your cover as fast as I can count the petro-dollars, satte sig i chefstolen, så blev holdningen også, som islams petro-dollars dikterede.

  Tillykke til Norge og nordmændene med, at de slap for, at skulle ledes af en landsforrædder de næste 4 år. Han, men især Gro Harlem Brunskjorteland skabte Anders Behring Breivik – ingen andre.

  Kommentar by Iznogut — 10. september 2013 @ 13:36

 7. Det var Erna Solberg, der var bag Norge’s dhimmilov med modsat bevisbyrde:

  Norges nye dhimmilov (Bruce Bawer / Sappho)

  Erna Solberg, som havde ansvaret for integration og andre indvandringsspørgsmål, greb som regel de tidligere nævnte udfordringer an på en ganske tandløs facon. Men i forsøget på at dæmpe en åben debat om de religiøse og kulturelle traditioner, der ligger til grund for problemerne, viste hun sig langtfra tandløs. Tværtimod, hun fjernede det grundlæggende demokratiske koncept “uskyldig til det modsatte er bevist”. Under rubrikken “Bevisbyrde” står det i den nye lov, at “Hvis der foreligger omstændigheder, som giver grund til at tro, at der er sket brud på bestemmelserne … skal det lægges til grund, at et sådant brud har fundet sted, hvis ikke den, der er ansvarlig for handlingen, udeladelsen eller ytringen, sandsynliggør, at et sådant brud alligevel ikke har fundet sted”. Med andre ord ligger bevisbyrden hos den tiltalte: Man er skyldig, til det modsatte er bevist.

  Kommentar by MartinH — 10. september 2013 @ 13:42

 8. Jeg hæftede mig også ved TV2news, Mette Utzons tudefjæs over valget i Norge!! Public Service??
  Derudover var det også sjovt at høre ”eksperterne” (socialist-journalister) fortælle at de 4 borgerlige partier var meget forskellige, havde forskellige holdninger!!! Så de kunne nok ikke samarbejde og blive enige om en ny regering!! Hahaha Hvis de havde samme holdning var der kun et parti!! Flyt til Nordkorea I tåbelige journalister!! I som drømmer om 100% afgørelser til alt mellem himmel og jord. Nu må det være slut med at tvangsindlægges til disse tåber, som hylder den samme manual som Pol Pot førte ud i livet. Slut med at socialister skal udlægge teksten i Public Service for vores skattekroner!! Slut!! Forsvind!! Ægte demokrater søges til lederjob i MSM!! Læs/lyt mere på misterjones.dk

  Kommentar by mister jones — 10. september 2013 @ 14:26

 9. 7,

  Den tilsvarende Danske lov, forskelbehandlingsloven, er ikke et hak bedre.

  180grader.dk/Politik/vanvid-i-naevnene-ligebehandlingsnaevnet

  retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=122522

  Kommentar by Hans Und — 10. september 2013 @ 14:33

 10. Medieomtalen er endnu værre i andre lande, bl.a. i England i form af The Independents dækning: http://kortlink.dk/cvau

  Kommentar by Jan Christensen — 10. september 2013 @ 14:38

 11. Villy Bladet er ikke meget anderledes end Dhimmi Radioen, når det kommer til at agitere for socialisme.

  Kommentar by Nielsen — 10. september 2013 @ 15:02

 12. Snart skal tudefjæsene i medierne få mere at tude over, da bliver det nemlig herhjemme fra, om senest halvandet år – eller 18 måneder om man vil – når vi atter slipper af med Gucci & co.

  Kommentar by LarsB — 10. september 2013 @ 16:11

 13. Definitionen fremmedfjendsk er en underlig størrelse, den ligger langt fra almindelig logik.
  Pr. definition: Du er fremmedfjendsk, hvis du ikke bryder dig om fremmede, som begrænser sin kærlighed til dine penge og ellers ikke kan fordrage dig og den måde du lever på.
  Ekstrabladet, fik I fat i den.

  Kommentar by Menig 442 — 10. september 2013 @ 16:52

 14. Så vidt jeg ved har Norge det okay økonomisk. Så der er kun een reel forklaring på den borgerlige sejr; indvandring og integration. At flere så stemmer på “Høyre” istedet for F skyldes vel at det for mange i det mere PC Norge (sammenlignet m Danmark) stadig virker “for langt” at stemme på Fremmskrittspartiet.

  Kommentar by Morani ya Simba — 10. september 2013 @ 16:54

 15. 16,1 er godt gået, og et foreløbig tillykke til Norge. Men hvor skal man stille sig politisk, for der er andre behov end at bekæmpe muslimerne. Iøvrigt en kamp vi aldrig har bedt om. Danskernes parti, er et oplagt valg for den frustrerede, og dermed let at udstille som White trash. Kan man gennemtrumfe noget på kort sigt med ekstreme holdninger? Islam har mere eller mindre sneget sig ind. Ihvertfald i danskernes bevidsthed, og flyttet grænser lidt efter lidt. Kunne det være spildte kræfter at stemme på danskernes parti, når nu mediefilteret kører på max, eller var det smartere at give DF mere pondus, a la det nedlagte VS, i forhold til Enhedslisten?

  Kommentar by Wazzla — 10. september 2013 @ 17:29

 16. Det valg havde forståeligt nok ikke den store interesse for DDR, når deres yndling stod til at at tabe.

  Hvis denne yngling var socialist, havde vi med garanti hørt om det http://www.nrk.no/trondelag/han-blir-yngst-pa-stortinget-1.11232729

  Kommentar by tavsen — 10. september 2013 @ 17:45

 17. @ Jan Christensen

  Det er sgu ækelt med de medier. EB kaldte hendes kjole for dildo-kjole. De røde er dårlige tabere

  Kommentar by tavsen — 10. september 2013 @ 17:49

 18. Så er det bare om de kommer med i regeringen, eller de ender som et DF.
  De giver stemmerne og uden dem kommer der intet igennem. Så de sidder godt som Df dengang, hvor der kunne komme noget ind af sidelinien.
  Bare hun så ikke arbejder over til de røde.

  Kommentar by opgør — 10. september 2013 @ 17:51

 19. Isoleret set er det herligt, at Stoltenberg fik et spark, men at Norge nu får en regering under Erna Solberg svarer vel kun til, at Danmark får en regering under Lars Løkke. D.v.s. overhovedet ingen rygrad hvad angår indvandring/islam og en helt igennem slatten værdipolitik.

  Journalistisk Venstreparti i Danmark havde en virkelig dårlig aften og hurra for det. At Ekstrabladet endnu engang skiller sig ud afspejler bare, at dets “læsere”? ikke kun er venstreorienterede men også alvorligt underfrankerede.

  Kommentar by Binee — 10. september 2013 @ 18:55

 20. Erna Solberg – endnu en smælder fed politiker tosse. Hvis Erna Solformørkelse fik en rød burka på, så ville hun ligne et cirkustelt med en intelligens på niveau med en rød klovne næse.

  Jeg håber at Fremskridtspartiet river tæppet væk under det fede svin, første gang hun fremsætter et af sine sindssyge lovforslag.

  Kommentar by Fritz — 10. september 2013 @ 19:01

 21. I 2003 ville Solberg som kommuneminister indføre shariaråd i Norge. På den anden side er hun blevet truet på livet af mullah Krekar, fordi hun går ind for at udvise ham.

  Kommentar by Hodja — 11. september 2013 @ 00:03

 22. Godt at se “22 juli statsministeren” Stoltenberg bliver vippet af pinden. Det var imponerende så hurtigt han fik udgivet en bog om hvordan det var at være statsminister og folkehelt under Breviks massemord. Det har sikkert givet ham nogle gode kr. på kontoen…

  Jeg er dog ikke i tvivl om, at Erna Solberg ikke vil gøre det bedre. Og Fremskridtspartiet virker som om de stadigvæk er lammet af 22 juli. Der er ikke meget håb for vort broderland.

  Kommentar by Michael Jensen — 11. september 2013 @ 00:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper