10. september 2013

Militante kommunister flytter fokus før retsag: “Danskernes Parti er ‘alt andet end demokratisk sindet’

På fredag indledes retsagen mod AFA/Redox, og som man kunne forvente forsøger de på forhånd at flytte fokus væk fra egen kriminalitet. Den 1. september kom Redox.dk online igen efter års fravær, og i går blev domænet brugt til at offentliggjorde en ‘rapport’ om Danskernes Parti. Ekstra Bladet gengiver Redox’ propaganda, og journalisten undrer sig ikke over timingen. Fra Ny rapport advarer om nazister ved kommunalvalget.

“I seks kommuner og fire regioner kan danskerne ved kommunalvalget 19. november sætte kryds ved det såkaldte Danskernes Parti. Men selv om partiet med det tidligere DNSB-medlem Daniel Carlsen som førerfigur således på papiret deltager i den demokratiske proces, er organisationen alt andet end demokratisk sindet. Tværtimod er der tale om en nynazistisk ulv i demokratiske fåreklæder.

Det fastslår det venstreorienterede researchkollektiv Redox i rapporten ‘Demokratiske nazister’, der offentliggøres i dag. …

Når Redox vælger at offentliggøre rapporten med forord af forfatteren Kåre Bluitgen netop nu, skyldes det ifølge kilder hos researchkollektivet, at befolkningen skal have god tid til at sætte sig ind i, hvilke personer og ideologier, der gemmer sig bag Danskernes Parti.

Men spørger man ekspert i kommunalpolitik og forskningschef ved Danmarks Journalisthøjskole Roger Buch, har Carlsen og hans kumpaner ikke mange chancer ved valget…”

(JP.dk om ‘højrenationale’ partier, herunder SIAD: “De har droppet nazisymboler…)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51184/trackback

35 Comments »

 1. Faktisk modtog jeg en mail fra den pågældende journalist, Carsten Norton, der gerne ville “perspektivere” op til retssagen. Ham kan man ikke have fidus til overhovedet – http://reaktionaererefleksioner.wordpress.com/2013/09/10/mail-fra-carsten-norton/ .

  Kommentar by Martin Kasler — 10. september 2013 @ 12:41

 2. Ja ja. Det var jo forventeligt fra den kant.

  Kommentar by jens — 10. september 2013 @ 13:07

 3. En førerfigur (Der Führer) og en nynazistisk ulv. Jo, man mærker hensigten og bliver forstemt.
  Intet nyt under kommunisternes propaganda svineri.

  Redox og extrakvadet har ellers en hel bog – ikke Mein Kampf, som de havde ønsket, men Odelsret til Danmark, hvor de kan finde oplysninger og referencer. Men, der står ikke det de ønsker, så forfatterne skal selv opfinde deres hadefænomen.

  Pudsigt, at ingen af forfatterne kan se alle de tvangsunderlagte racister og nazister som besætter vores land. Moské det er fordi, de ikke har forklædt sig i fåreskind, men svinger krumsablen og agerer præcis som de har agt.
  Det kan man jo ikke tage alvorligt, når man er en “spionring” der skal afsløre hemmelige organisationer og folks hemmelige holdninger og indstillinger til demokratiet, vel-da?

  For filan da, hvor er jeg træt at undermålere, der lever af, at lege samfund, for andre folks penge.
  De skulle fanme sortere småsten på Anholdt fra sol opgang til sol nedgang, indtil de frivilligt fandt et lønnet og nødvendigt arbejde.

  Det skulle absolut ikke undre mig, hvis denne Redox-klan af samfundsomstyrtere, har snablen nede i mediestøtte skattekronerne.

  Kommentar by Iznogut — 10. september 2013 @ 13:15

 4. “Men spørger man ekspert i kommunalpolitik og forskningschef ved Danmarks Journalisthøjskole Roger Buch, har Carlsen og hans kumpaner ikke mange chancer ved valget…”

  Vi får se. Jeg oplever stor interesse for Danskernes Parti hos de danskere, jeg møder.
  ——————————————————-

  “… Daniel Carlsen og hans kumpaner …”: Både EkstraKvadet og Roger Buch synes at se verden gennem farvede briller

  Kommentar by Agricola — 10. september 2013 @ 13:37

 5. I dag har jeg på flere V-orienteredes FB set et af billederne fra denne rapport gengivet, med en tekst om de stiller op til næste valg. Det drejer sig om et billede hvor en 10 personer heiler til en fest, er det egentligt lovligt at offentliggøre den slags? Ikke at det skal ses som opbakning til folk med fjeder i højre arm, men mere om man ikke gør sig skyldig i at dele billeder som man ulovligt har fået adgang til????

  Kommentar by broholm (ordblind) — 10. september 2013 @ 14:38

 6. Der er ikke meget strategisk overblik hos venstrefløjen for tiden, og man kan jo spørge om der er en eksisterende ledelse. Men ok, ledelse, strategi og udvikling sad i Moskva og det kan forstås som, at de simpelthen kørte videre på autopilot, inklusive “racisme” konceptet som også var en opfindelse gjort i Moskva.

  Selvom det kan bruges som trædesten i forhold til en kampagne mod DF, så virker den slags ikke længere. Og de venstreekstreme lakajer har ikke nogen plan B, for hvordan de så skal gribe propagandaen an.

  Kommentar by Hans Und — 10. september 2013 @ 14:51

 7. Islam er en totalitær religion, der diskriminerer, dem der ikke tror på islam. De skal tvinges til at tro på islam eller dræbes.
  Formålet er, at islam skal erobre hele verden og tvinge alle til at tro på islam. Det er befalet de troende i Koranen. Islam betyder underkastelse.

  Islam er en ægte højreorienteret, fascistisk, religiøs bevægelse – uden de socialistiske tankesæt, der prægede de totalitære ideologier, der erobrede magten i store dele af Europa I forrige århundrede.

  Islams fascistiske og religiøse politik, har skabt en meget effektiv kampånd, der i løbet af få år efter sin start erobrede området fra Spanien og Portugal I vest, Nordafrika, Mellemøsten, Tyrkiet, Iran, Afghanistan, Indien og det vestlige Kina og Indonesien.

  Efter 500-700 års erobring har enkelte af de erobrede folk dog formået at kæmpe sig fri af det islamiske herredømme frem for alt Indien, Spanien, Portugal og Kina.

  Hvordan vi kan tillade denne højreorienterede, fascistiske, religiøse bevægelse, at erobre områder af det kristne Danmark og propagandere for sin totalitære ideology hér er svært at forstå og der synes at være behov for, at der bliver mere bevidsthed i befolkningen om islams erobringspotentiale som historisk er frygtindgydende.

  “Ved de store Islamiske Sejre, der har slaaet verden med forbavselse og beundring, er en ny Tid oprundet i Europa, …”? :(

  Kommentar by A-mad — 10. september 2013 @ 15:00

 8. Jeg vil helt klart stemme på danskernes parti uanset hvilke skrækkampagner politiske modstandere vil anklage carlsen for. En ting må man da. Give redox de har da godt nok en vild fantasi og opdigter historier uden beviser eller indhold men det er vist ikke den helt store nyhed.

  Kommentar by Lion — 10. september 2013 @ 16:11

 9. Det er i sidste ende vælgerne der bestemmer, og ikke Roger Buch eller
  “venstrefløjen”, der hvis jeg ikke tager meget fejl, lige nu modtager de seneste instrukser fra hovedkvarteret.

  Kommentar by k.m. — 10. september 2013 @ 16:58

 10. Det er vel tilladt for alle og stille op til kommunevalg?
  Har set at der i Randers stilles op med SIAD.
  I skal da være glade for at de trækker stemmer fra DF, så de måske kommer ind med få, enkelt eller slet ingen mandat!
  Så om Xét er spildt på et yderst højre parti, der ikke kommer ind alligevel kunne have gået til DF.??!!

  Kommentar by X — 10. september 2013 @ 17:16

 11. AFA og Redox lider af en sygelig fascination af nationalsocialismen.

  I retfærdighedens navn kan man så håbe, at deres kampagne giver bagslag, så de modsat hensigten kommer til at hjælpe Danskernes Parti i valgkampen.

  Kommentar by Svend Andersen — 10. september 2013 @ 17:46

 12. Det bør ihvertfald ikke være information/propaganda fra Einheilslisten/Waffen-SFs stormtropper i AFA, der afholder folk fra at stemme på Danskernes Parti.

  Einheilslisten/Waffen-SF har så absolut ikke nogen ret til at fremkomme med kritik af NOGEN, deres egnbe meritter taget i betragtning.

  For at nævne nogle få af dem:

  Frank Aaen (EL) fungerede som torturbøddel i Afghanistan (Jonas Christoffersens udlægning af juraen, kædeansvar). Ydermere accepterede torturlægen Inge Genefke, at have hans defensor Tue Magnusen, var ansat i hendes Center for tortur (ofre)

  Pelle Voigt (SF) var KGB agent.

  Gert Petersen mangeårig formand for SF, og før det medlem af DKP og sad i partiets Centralkommitee, var i sine unge år nazist. I SF årene var han tillige KGB agent.

  Anne Grete Holmsgaard (VS og SF folktingsmedlem) og Kit Broholm (DKP og VS) afslører i deres bog “Zionismens Israel” et syn på jøder der ligger til venstre for Adolf Hitlers.

  Jakob Martin Erle, EP kandidat for Radigalningene…..

  Og man kan blive ved og ved.

  Bundlinien er: Hvis man er medlem hos disse partier (R, EL, SF og S) så har tabt den moralske ret til, at angribe andres moral.

  Kommentar by Hans Und — 10. september 2013 @ 17:48

 13. Hmm – det virker som om DP får en masse gratis reklame. Var det ikke Spies som sagde, at al reklame er god reklame?

  Kommentar by Sigwar — 10. september 2013 @ 18:19

 14. Meget morsom rapport og vildt nogen aviser vil udgive den “neutrale” rapport. Alle ved jo at redox er fuldstændig neutrale i alle henseender. Er set i mange “rapportager” når det drejer sig om at skaffe info om privatpersoner, foreninger osv. Hvor får de deres billedmateriale fra? Det kan umuligt være hacking, da de jo aldrig overtræder lovgivningen eller bryder ind og skaffer sig info.

  Kommentar by GDG — 10. september 2013 @ 19:47

 15. Indflydelse for borgerne, fremmest blandt ligemænd er mere det jeg ville give støtte og synes burde ses som ganske positivt i forbindelse med politisk styre, end det åbent erklærede førerprincip Danskernes Parti står for.

  Ikke at de andre politiske partier er meget bedre, der står, så vidt jeg husker, i nogles materiale lidt mere om hovedbestyrelser, folketingsgrupper og sådan, men få bestemmer, hos alle politiske partier, så vidt jeg er orienteret, hvad alle forventes at støtte.

  Kommentar by Peter Buch — 10. september 2013 @ 21:22

 16. Der er kun en ting der er værre en en nazist, det er en kommunist.
  Begge er utopiske idelogier og det nedstammer begge fra Karl Marxs tænkning.
  Venstrefløjen har altid kæmpet en sej kamp for at placerer nazisterne og for den sags skyld facisterne yderst på højrefløjen. Det er ikke desto mindre forkert.
  Man kan ikke forstå nazisternes gøre og laden i 30ernes Tyskland hvis man ikke taget nazipartiets sociale og socialistiske aspekt med i sine overvejelset.
  Stalin forstod og accepterede dette og allierede sig da også med Hitler. Det er altid, fejlagtigt, blevet hævdet at det var af taktiske grunde. Stalin blev da også voldsomt chokeret og overrasket da Hitler brød alliancen og angreb Sovjet.
  I følge Stalins datter skulle Stalin nær krigens afslutning have udbrudt: Tænk hvad vi og Tyskerne kunne have opnået sammen!
  Mussolini var i tiden op til færste Verdenskrig medlem af Italiens socialistparti og sad i en periode fængslet for at prædike pacifisme , og ligesom i nazismen findes der i facismen forbløffende mange sammenfaldne holdninger med socialsme!

  Kommentar by Robert R — 10. september 2013 @ 23:05

 17. “Der er kun en ting der er værre en en nazist, det er en kommunist.”

  Hvad med en islamist?

  Ingen kompromis med nazismen, kommunismen og islamismen.

  Og “værre” vil jeg ikke sige. Det var trods alt nazisterne der besatte Danmark. Alle tre er på samme plan.

  Og intet jeg har set, har overbevist mig om, at Danskernes Parti ikke bare er DNSB light.

  Men det betyder ikke, at jeg ikke støtter deres demokratiske ret til at blive hørt. Det har jeg vist nok sagt et utal af gange herinde.

  Kommentar by Michael Jensen — 11. september 2013 @ 00:51

 18. Nazister(og generelt de højreradikale i landet her) og Islamister er de militante.

  Kommunister er harmløse.Se blot hvor fornuftigt de redegør for en ektremistisk gruppe med deres nye rapport. Alt support til sådan et projekt, det er folkeoplysning.

  @Lion

  Redox har referencer til alt og konkluderer blot det alle fornuftige mennesker kan se, når de ser den flok unger prøve at spille borgerlige. Desværre er der nok en del fra fra den tunge ende af socialgruppe 5 rundt om i landsbyerne i det jyske, der hopper i med begge ben. De såkaldte landsbytosser, som DF jo nærmest lever af.

  @Agricola

  Danskernes Parti er næsten nazister og tænk at man i Danmark stadig skal trækkes med sådan nogle slemt skadede individer, der vier deres liv til denne syge ideologi.

  Nazisterne ud af vores gader, som AFA kløgtigt gør brug af. Man kan kun støtte op om det positive opråb. Vi har ikke brug for flere voldelige højreekstreme i dette land.

  Kommentar by Venstrefløjen — 11. september 2013 @ 01:33

 19. Ad 18 – Venstrefløjseren
  Nu må du snart tage dig lidt sammen.
  Nazismen er en del af socialismen.
  AFA er venstrefløjens stormtropper, ganske som Nazismen havde SA. Metoderne er ganske de samme.
  I betragtning af dit intellekt og høje uddannelse er det forbavsende, at du endnu ikke har fået sat dig ordentligt ind i socialismens historie.
  Og hvorfor taler du dog ned om “socialgruppe 5”, som jo netop er den klasse, som du kæmper for – verdens udstødte.
  Men måske det snarere er de snyltende “kreative” og flipproletarerne, de der ernæres unødigt af staten, du “kæmper” for?

  Kommentar by T. Snorrason — 11. september 2013 @ 05:41

 20. ->18. Venstrefløjen. Du skriver:
  “den tunge ende af socialgruppe 5 rundt om i landsbyerne i det jyske”
  Det ligner begyndelsen til en god klasseanalyse. Interessant.
  Kan du ikke redegøre mere detaljeret for dens præmisser og konklusioner?

  Kommentar by A-mad — 11. september 2013 @ 08:13

 21. Enig med venstrefløjen her.
  Danskernes Partis program forekommer mig focuserende på at de er for førerprincippet, det nationale og socialistiske. Det nationalsocialistiske.

  At det nævnte socialistiske tilsyneladende ikke har venstrefløjens støtte tyder på at selv en fra venstrefløjens socialgruppe n kan blive klogere.

  Kommentar by Peter Buch — 11. september 2013 @ 08:14

 22. Hvad er der egentlig galt, hvis man er nationalt sindet, contra internationalist?
  Selv det danske Socialdemokrati er nationalt, eller i det mindste foregiver at være det, deltager feks. i Flagdagen og kæmper for Danmarks interesser internationalt og udenrigspolitisk. Er det forkert?
  Nationalisme er ikke usundt, som venstrefløjen påstår, men ganske naturligt, se blot på feks. Israel eller på Palæstina osv.
  Det var ikke tysk nationalisme, som førte til diverse masseudryddelser, her tænkes specielt til de efterhånden noget opreklamerede jødeudryddelser, hvilke siden har været brugt fra kommunismen/venstrefløjen til at beskæmme ordet nationalisme, i kampen for at indføre socialisme globalt.
  Men var russisk socialisme om noget, så var det nationalistisk, og de masseudryddelser, der er foretaget i socialismens navn, overgår langt, hvad Nazityskland stod for.
  Så er det ikke snart på tide at stoppe “nazificering” og “gaskammerisering” af nationalisme?
  Så var det ikke

  Kommentar by T. Snorrason — 11. september 2013 @ 12:07

 23. MSM har ikke den store interesse i 9/11, men muslimers terror trækker stadig spor
  http://www.bt.dk/politik/pet-frygtede-tragedie-derfor-koerer-antorini-ikke-laengere-audi
  PET frygtede tragedie: Derfor kører Antorini ikke længere Audi 11. september 2013

  Kommentar by tavsen — 11. september 2013 @ 12:11

 24. @ T. Snorrason

  Se denne video, der viser hvordan Sovjet førte krig med legetøjsbomber. Det fik mærkelig nok ikke den store bevågenhed i danske medier dengang
  http://www.youtube.com/watch?v=4t7GADjRIuA

  Kommentar by tavsen — 11. september 2013 @ 12:16

 25. Redox’ politiske smædeskrift forsøger at ophidse til mord på Daniel Carlsen. Man harper konstant løs på, at uden Carlsen intet parti. Bliver han elimineret, bliver ondskaben selv stoppet.

  Samme ‘modus operandi’ anvendte de røde med succes mod Pim Furtoyn i Holland, bør man huske på.

  Peter Buch (#21): Både jeg og den liberale filosof Kai Sørlander har, uafhængigt af hinanden, efter endt læsning af Carlsens ‘Odelsret til Danmark’, fundet, at Carlsen ikke er nationalsocialist.

  Når du tilsyneladende kan tro anderledes, synes det at skyldes uvidenhed. Det nationalsocialistiske førerprincip er f.eks. ikke, hvad Danskernes Parti i deres program står for. Partiet står for, hvad man i litteraturen er begyndt at kalde “autoritært demokrati”.

  Autoritære demokrater er ikke anti-demokratiske, men anti-liberale. Altså imod det liberale demokrati. Som eksempler på moderne autoritære demokratier peger man på Putins Rusland, Erdogans Tyrkiet og Orbans Ungarn.

  Kommentar by Martin Kasler — 11. september 2013 @ 13:05

 26. ad 24 – tavsen
  Jeg ved ikke rigtigt, hvad den video skal betyde, udover anti-russisk propaganda?
  Jo, jeg ved udmærket, at russerne anvendte forskellige former for booby-traps. Om de specielt har haft specielt børn som målgruppe, tvivler jeg lidt på, også pencils ol. småtingel-tangel blev nedkastet.
  Her i Vest synes vi meget “moralske”, når vi fører krig, men oprigtigt talt, så finder jeg det ligegyldigt, om man får en tagsten i hovedet, rammes af et højhastigt projektil eller står under en daisy-cutter. Mulighederne er uendelige.
  Derudover skal være klar over, at krigens “love” opfattes vidt forskelligt, om man kæmper i Øst (Asien) eller Vest. Derudover er “oprør”, hvor modstanderen ikke er uniformeret et kapitel for sig for slet ikke at tale om væbnet kamp mod islam.
  Kamp mod islam har Rusland stor og langvarig erfaring med. Den russiske brutalitet under kampene i Tjetenien overraskede mig i begyndelsen, men læser man lidt russisk militærhistorie om tidligere kampe i Kaukasus, forstår man det bedre. Der er ingen anden løsning.
  At kvinder og børn rammes er beklageligt, men i asiatisk krigsførelse tages den slags ikke så tungt, men er et herligt våben i propaganda.
  Da england var i Irak omkring 1920 havde de også problemer med islam og benyttede bla. flybombninger, men meddelte forinden, hvor og hvilke huse, der ville blive bombet, man var jo civiliseret og ville nødigt ramme mennesker.
  Herligt mente irakere, slæbte bedstemor ud og tøjrede hende, så man kunne kræve blodpenge bagefter – og fik dem.
  Det klassiske spørgsmål er, hvad man kan tillade sig i krig. Kan man likvidere en “uskyldig” landsbys beboere, når man ved, at gør man det ikke, vil ens eget mandskab blive slagtet kort efter, når en “uskyldig” beboer har fået bragt oplysning om ens gennemmarch til ens modstandere – partisaner eller regulære tropper.

  Kommentar by T. Snorrason — 11. september 2013 @ 13:57

 27. @ T. Snorrason

  Jo sandelig blev der brugt legetøjsbomber, direkte rettet mod børn, men det var ikke noget MSM gik særlig meget op i. Dengang tænkte jeg, at det lige skulle have været Israel, der havde brugt legetøjsbomber. Så ville det have været forsidestof hver dag. Men når sovjetterne brugte det, var det nærmest i orden.

  Men se filmen. Den er autentisk.

  Er krigen forbi i Tjetenien? Vi hører aldrig om det længere, men der vil altid være en muslimsk krig et eller andet sted. Nu lige på Philipinerne. Og vi hører heller aldrig om, at muslimerne indtil nu har slagtet 6.000 mennesker i det sydlige Thailand.

  De halshugger på livet løs. AFSKYELIGT
  http://www.liveleak.com/view?i=bae_1304490155

  Kommentar by tavsen — 11. september 2013 @ 16:04

 28. Forbyd islam
  Landsforvis muslimer

  Kommentar by Nielsen — 11. september 2013 @ 19:06

 29. Martin Kasler
  Det er dele af partiprogrammet jeg vurderer ud fra:
  …skal staten støtte foreningslivet og opmuntre alle borgere til…
  Mit ideal er ikke staten er specielt stor eller overhovedet gør sådan.

  …nationale dyder som fællesnytte, karakterfasthed og disciplin…
  At hævde nænte skulle være specielt nationale dyder er absurd betonende det nationale. Det nationale er her ulige vægtig for ordvalget, og forvrænger i mine øjne aldeles begreberne.

  …Den værdi, der tilkommer en hvilken som helst person, skal stå i forhold til, hvad vedkommende ved sin arbejdsindsats har bidraget med.
  At arbejdsinsats skal vurderes, ikke omsætning eller værdi på anden vis, men arbejdsindsats er socialisme for mig.

  …ressourcer som energi, olie, vand og deslige skal tilkomme staten…
  Og deslige, ren socialisme.

  …øget beskatning…
  Det er også socialisme i min ordbog.

  …Truer det frie markeds udenrigshandel danske interesser, skal samfundet kunne begrænse dette…
  Indgreb i markedsøkonomi rubricerer jeg, ud over gruppen af decideret miljøpåvirkende faktorer, som socialisme.

  …Ingen skal af økonomiske eller andre årsager risikere at blive henvist til andenrangsbehandling…
  Er der forskel på behandling og det er der når alt ikke er ens, er der tale om nogle får noget andre ikke får. Socialistiske enslighedvisioner. Muligvis idealister uden kontakt med virkeligheden, stadig set herfra.

  …Alle skal kende til nødvendigheden af fællesskab og således erfare, at ingen kan være sig selv nok…
  Jeg finder det er et rystende udsagn i betragtning af min forestilling om en person, ikke en glad flok i et fælleshop, krydser grænsen sydfra mens isen trækker sig tilbage, I det der er Danmark I dag, skulle vedkommende dengang og optimalt det samme i dag- kunne klare sig ene hvis vedkommende var ene ude og se sig om.
  Der er for meget børnehave i holdningen og ordvalg, åh så socialt, hvor vi dog hygger os sammen, argumentationen forekommer mig have socialismes gennemhullede fællesskabs prisen i sit udspring, set herfra.

  Udsnit er taget ud af sammenhæng i forsøget på at argumentere for, at jeg ser DP som ganske nationalt grundede med megen socialisme indover.
  Der var i progammet, jeg just så på, ikke meget om førerprincippet, det er tidligere set under et andet opslag via partiets hjemmeside.

  Kommentar by Peter Buch — 11. september 2013 @ 19:26

 30. Jeg skal ikke kunne sige, Buch, hvor meget socialistisk tankegods, der er i DP’s program. som jeg andetsteds har nævnt, så stemmer jeg ikke og gider derfor ikke læse partiprogrammer.

  Jeg forsøgte blot at påpege, at de principper for den udøvende magts beføjelser, som Redox-banden citerer, ikke er lig med det nationalsocialistiske førerprincip. Når du skrev, at DP er “focuserende på at de er for førerprincippet”, så antog jeg, at det var dette citat du hentydede til. Så det tillod jeg mig altså at gå i rette med. Med forlov :)

  Kommentar by Martin Kasler — 12. september 2013 @ 00:48

 31. Jeg er ikke 100% enig med noget parti.
  Jeg savner et ordentligt demokrati, hvor jeg i lokalting med andre lokale danskere på demokratisk vis kan tage stilling til lokale emner og vælge en repræsentant til et højere ting.
  Jeg kommer at stemme på Danskernes Parti til det kommende lokalvalg, da de er det eneste parti, jeg har kendskab til, der har et fornuftigt løsningsforslag til fremmedproblemet. DFs udlændingepolitik er for vattet.

  Og hatten af for enhver, der går ind i politik for at kæmpe for, hvad de oprigtigt finder korrekt. Givet selvfølgelig at de er selvberoende mennesker, og ikke som Helle, Pestager, Villy med flere blot er produkter af uddannelsessystemets hjernevask.

  Kommentar by Agricola — 12. september 2013 @ 05:31

 32. Martin Kasler

  Jeg har ikke set på Redox materiale.
  Jeg så det, jeg benævnte førerprincippet skitseret i ord og mønsteret, der ligner hvad der aktuelt ligger på:
  http://danskernesparti.dk/partiet/vedtaegter

  Om ordene på linket er ændret i forhold til hvad jeg så på partiets hjemmeside tidligere er mig ikke helt klart.

  …Partilederen har vetoret i alle sager med undtagelse af egen afsættelse…
  …Danskernes Partis ledelse udpeges af partilederen…

  Generelt, og dette er min vurdering for alle partier, er politikere ikke meget for at give borgere indflydelse og magt, som jeg tolker tilstanden. Om forholdene på området skyldes ekstrem mistillid til andre eller en mere oprigtig tiltro til egne evners egnethed end alle andres, eller andet, ved jeg ikke, jeg ved blot at det forekommer mig yderst sært og på sigt farligt.

  Kommentar by Peter Buch — 12. september 2013 @ 06:41

 33. Wow, nazi-apologi på Uriasposten. Det skriver MSM heller ikke om.

  Kommentar by Fantomas — 12. september 2013 @ 11:42

 34. @Fantomas – indlæg 33

  Wow, nazi-apologi på Uriasposten. Det skriver MSM heller ikke om.

  Hvad er nazi-apologi og hvor er der sådan noget? uddyb venligst!

  Kommentar by T. H. — 13. september 2013 @ 00:01

 35. Det er da, alt andet lige, meget påfaldende at Danskernes Parti er fyldt med eksnynazister. Nok til at man bør råbe vagt i gevær.

  Kommentar by Mikkel Tranbæk — 20. september 2013 @ 22:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper