10. september 2013

Rovsingsgade, 9. september 2013: “Her opføres Danmarks første moské.”

“København, dine døtre de vil mig intet godt”, og det gælder så også Nørrebro’ske parkeringsvagter skulle jeg hilse og sige.

“København, jeg er din sidste søn når dine tusinde øjne lukker i og mørket maler dig uendelig og dine døtre, de vil mig intet godt men dine øjne lyser mig hjem når jeg får nok” (Ulige numre, København, 2011)

Oploadet Kl. 13:50 af Kim Møller — Direkte link52 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51193/trackback

52 Comments »

 1. Dødens minaret – Nu på Nørrebronx.

  Hold kæft, hvor is it da ugly… and why is it always me who shall do the hole ..

  København er ilde stedt med en dansk Stoltenberg og en nykommunistisk ditto på de magtfuldekommen taburetter.

  Kommentar by Iznogut — 10. september 2013 @ 14:03

 2. Danske politikere har uden at spørge Danskerne givet muslimer lov til at besætte Danmark, Islam har ingen rettigheder i Danmark. Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 10. september 2013 @ 14:06

 3. D

  Kommentar by landsbytosse — 10. september 2013 @ 14:08

 4. Det er jo sindsygt, de røde tosser får selv lov til at fjerne lortet om ikke så mange år. Jeg mindes ikke jeg og min familie har stemt om at få trukket islam ned over hovedet.

  Kommentar by landsbytosse — 10. september 2013 @ 14:11

 5. Grimt og kedeligt at se på. Johannsen arkitekter har ikke præsteret ret meget for oliepengene. Minareten ligner en underdimensioneret, kedelig skorsten.

  Her prøver jeg at se bygningen med bygherrens øjne. Set gennem danske briller er æstetikken selvfølgelig mindre væsentlig. Om det så havde lignet Taj Mahal, ville det stadig være en dynge gødning, der skulle fejes væk fra gadehjørnet.

  Kommentar by Crass Børsting — 10. september 2013 @ 14:12

 6. Hvor findes ovnene?
  Bygningen ser jo ud som et krematorium med aner fra WW2…

  Kommentar by PFEP — 10. september 2013 @ 14:33

 7. Denne terrorist udklæknings muhammed gale anstalt er sgu lige så grim og frastødende som selve ideologien islam og dens frygtelige menneskesyns lammehjerne tilhængere.
  Skrige tårnet som ligner en skorsten på en krematorier bygning, kan moske bruges som skamstøtte, hvorpå alle dhimmie underkastelses forrædernes navne kan males på, så normale mennesker kan aflevere en spytklat på hærværket.

  Men vi skal jo integrere os, ifølge den røde trash race, så når forhåbentlig muhammed galeanstalten står i flammer, så må vi jo udvise stor integrations vilje og på bedste muhammed adfærds manér true med at stene brandfolkende, så lortet kan brænde helt ned til grunden. For det er da det eneste den satans sekt med Pædofeten muhammed som rollemodel, har “beriget” os med, stenkast og pyromani og klynkeri og diverse abnorme adfærds plagerier og dyremishandling og jeg skal brække mig nu…….

  Kommentar by li (islamonausea træt af black trash sække — 10. september 2013 @ 15:14

 8. Et oplagt sabotagemål for en kommende modstandsbevægelse.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 10. september 2013 @ 15:41

 9. At de skriver “Danmarks første moske” er da en tyk løgn. Det er bare for at spille offer-kortet. De burde i stedet skrive “Danmarks størte moske”.

  Falkeøje: Sikke en åndssvag kommentar.

  Kommentar by Danefæ — 10. september 2013 @ 15:43

 10. @8 Falköga
  Vem ska göra det smutsiga arbetet?
  Har du ens kört en äkta “Bare Knuckle Fight”?

  Kommentar by PFEP — 10. september 2013 @ 15:45

 11. Der er noget fabrik over moskeer af udseende, synes jeg. Og det er jo heller ikke helt så forkert, derinde udklækkes der nye soldater. Vi er hamrende naive at tillade dette, især med tanke på hvis penge der står bag. Venstreorienterede må have en brist, de griner måske lige nu med røde kinder i et halvt leende, men gør det næppe om et par årtier når de opdager også deres unger vil lide under mindre frihed. Hvis vi altså ikke stopper udviklingen i tide. Socialisme er gift for frie folkeslag, det har altid hjulpet diktaturer på vej, og dermed det de påstår at være åh så meget imod; krige.

  Kommentar by LarsB — 10. september 2013 @ 16:02

 12. Meget passende og smuk tekst faktisk, selvom det sikkert ikke lige var hvad ulige numre havde i tankerne da de skrev den..

  Ang moskeen er jeg faktisk kommet i tvivl om ikke det er en rigtig god ide med sådan en bunker, og her er hvorfor:
  ekstra bladet og andre medier er ikke så berøringsangste overfor islamisme som de har været tidligere, og med alt det lort muslimer “bidrager” med hver dag verden over er det som om der har bredt sig, eller er ved at brede sig, en stemning af at selvom den generelle holdning er at man skal respektere den enkelte muslim, så er det ok at kritisere islamismen og primitive traditioner som burkaer, halal, osv.

  Jeg ved godt at islam er det samme som islamisme, men udviklingen i hvad folk tør mene og sige højt går som bekendt langsomt og rykker sig ikke fra den ene dag til den anden, men bottomline er at den har rykket sig.

  Og hvorfor er en moske betalt af et af verdens mest fundamentalistiske og usymatiske islamiske styrer så en god ide?

  Det er det fordi den tjener som en advarsel, en “prøveklud” på hvad sådan et sted bidrager med i en dansk kontekst. Vi har allerede set det med deres støtte til al-aqsa tv som de først pralede med men så trak tilbage da de fandt ud af at det ikke faldt i god jord hos danskerne, og i en moske sponsoreret af qutar som aktivt arbejder for at udbrede islamismen verden over og har gjort det i årtier, sammenholdt med en dansk presse som bliver mere og mere trængte og derfor desperat leder efter historier som kan sparke en debat i gang som vi feks så med ekstra bladets halal kampagne, så vil der komme MANGE negative historier frem fra den moske efterhånden som tiden går.

  Det vil så forhåbentlig bidrage til at de ansvarlige for nye byggerier i andre byer tænker sig om en ekstra gang før de siger ja, og på den måde vil den have en stærk forebyggende effekt på udbredelsen af flere moskeer.

  Man kan vel sammenligne den lidt med ungdomshuset i kbh, der er nok også en god grund til at kbh er den eneste by der indtil videre har tilladt en anarkistisk kommandocentral midt i byen.
  De vil sikkert kalde det “mangfoldighed” på københavns rådhus, men jeg tror ideen bliver mere end svær at sælge til en borgmester i herning eller vejle eller nogen andre steder. På samme måde vil det forhåbentligt være med moskeer om få år.

  Så lad københavn om at gå til i “mangfoldighed” og “inklusion”, så kan de sidste 99% af danmarks befolking som ikke ønsker tilstande der minder om borgerkrig mellem diverse bandegrupperinger og shia/sunni muslimer flytte til et andet sted og på afstand følge resultatet af eksperimentet, og derefter vurdere om det er en vej de har lyst til at gå nedad selv. Mit gæt er at det bliver et pænt nej tak..

  Kommentar by Per — 10. september 2013 @ 16:04

 13. Når jeg læser kommentarerne, så er der en fælles nævner – afmagt, afmægtig fortvivlelse. Med rette.

  Kommentar by Michael Laudahn — 10. september 2013 @ 16:40

 14. Jeg bor selv ca. 100 meter fra den nye moské
  Jeg har egentligt ikke det store imod byggeriet

  Vi får at se om det bliver et knudepunkt for religiøse brandtaler, eller om det bliver et sted for det lokale muslimske mindretal(?) at bede

  Jeg kan næsten ikke vente

  Kommentar by Mark — 10. september 2013 @ 17:00

 15. Moskeerne i Danmark er uønskede vartegn for en syg ideologi.
  Det er på tide, vi smider de fremmede ud af vort land.

  Kommentar by Agricola — 10. september 2013 @ 17:05

 16. PFEP

  Jævla cool navn ” Bare Knuckle Fight ” Tvivler dog at gamle Falkeøje nogensin har bokset andet en tastatur. Lol.
  Personligt syntes jeg om at knuckle figte på min boksesæk.
  Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 10. september 2013 @ 17:10

 17. Troede at der var kaserne lukninger og her bygger de en ny??!!
  Hvornår kommer kuppelen på?
  Hvorfor skal vi tages som gidsler i syge politikeres magtspil over for hinanden?
  Hjernedøde røde kommunister og landsforrædere, der leger med døden for de danske medborgere.
  Hvorfor skal vi andre lide under jeres magtsyge. Jeres sygdom? Selvudslettende individer!

  Kommentar by P — 10. september 2013 @ 17:10

 18. Det ligner bare en eller anden kedelig virksomhed med en tynd skorsten.
  Men tag ikke fejl, radikaliseringen kunne simoelthen ikke gå hurtigt nok og der blev stiilet studier tilrådighed for Hamas TV, det var dem der hetsede mod Danmark da muhammedkrisen var på sit højeste.
  De har bevist at de hader os og jeg kan til min død ikke se hvorfor vi partou skal omklamre dem. Jo mere de hader os jo mere vil de radikale og venstrefløjen importerer dem hertil. Vi skal bare lærer deres kultur så kommer vi til at elske dem. Tja- jo mere jeg lærer om dem jo mindre bryder jeg mig om dem. De palæstinensere som venstrefløjen så forfærdeligt gerne vil frelse er enten kriminelle, på overførselsindkomst eller begge dele. Sikken berigelse!

  Kommentar by Robert R — 10. september 2013 @ 17:43

 19. Hold da op hvor er den GRIM!

  Kommentar by odd. s. — 10. september 2013 @ 17:45

 20. Det er altså ikke danmarks første. Den har ligget i hvidovre siden 1967. At arkitekten leger med på det med at Ahmadiyya’erne ikke er rigtige’ muslimer og deres moske derfor heller ikke tæller, er jo sygt.
  Det er heller ikke den første med ‘minaret’, der er en i Nakskov der har haft det i nogen år.
  http://2200n.dk/2012/03/19/noerrebro-faar-moske-med-minaret-men-uden-kald-til-bon/

  Kommentar by mb — 10. september 2013 @ 18:12

 21. @13 Viking
  He he, ja du Viking, flertalet där promoverar kamp, behöver andre att stå i första ledet.
  Bättre hålla klabben om sånt där gör ont om man inte är van vid smärta.

  Kommentar by PFEP — 10. september 2013 @ 19:00

 22. Nu er jeg måske ond, men jeg siger: “sælg København til svenskerne”
  Malmø er islamiseret og København går samme vej, derfor kan de få lov
  synke ned i kviksandet sammen.

  Kommentar by k.m. — 10. september 2013 @ 20:17

 23. Er det bare jeg, der ikke har fulgt ordentlig med, men moské byggeriet i Rovsingsgade overhoved været nævnt i DR eller aviserne, inden det afskyelige misfoster stod der og grinte danskerne i ansigtet?

  Kommentar by Vivian Clayborn — 10. september 2013 @ 20:17

 24. Det bliver arnested for had og ekstremisme.

  Kommentar by Fabrice S — 10. september 2013 @ 21:22

 25. Ja nu er muslimerne, politikerne og Anne me glade. For nu har muslimerne fået deres største ønske opfyldt i Danmark. Vores politiker er glade, for nu kan de vise verden. Hvordan det glæder muslimerne i Danmark, at får en sted at bede. Og at nu kan de sælge sig selv mere, som gode mennesker i Eu.

  Kommentar by Den danske mand — 10. september 2013 @ 21:40

 26. 17

  Her i Danmark står det heldigvis ikke så sløjt til som i det Norske, Dansken er ved at vågne og jeg tror på at DF vil blive ved med at gå frem i MANGE år fremover, og at Norge ender med at blive Dansk igen.

  Husk nu at dem der sviner selv skal være med til at rydde op.

  God kamp :)

  Kommentar by landsbytosse — 10. september 2013 @ 22:05

 27. Min kommentar skulle være sendt til vores Norske ven der skrev indlæg 20 :)

  Kommentar by landsbytosse — 10. september 2013 @ 22:07

 28. Nu ved jeg sgu ikke helt hvad det er Quatar har betalt for, men bygningen lå der altså i forvejen. Det var egentligt et nyt erhvervslejemål, som aldrig blev udlejet pga. finanskrisen. Derfor søgte nogle muslimer om lov til, at opføre dette misfoster. Ifg. bestemmelserne måtte der kun være erhverv på grunden – men disse udgår når det handler om muslimers ønsker…

  Kommentar by Peter Andersen — 10. september 2013 @ 22:15

 29. Tænk at Danmark, normalt tilhørende blandt de mere frit tænkende opfindsomme og anti-totalitære kloge nationer på kloden, helt bevidst hilser et ideologisk sted for den mest gemene overtro nogensinde opdigtet velkommen hertil. Så er man virkelig langt ude som menneske, at lade sig forblinde og vildlede af det pure opspind fra oldtiden. Ikke sandt, frøken Mee og I andre mindre intelligente kulturradigale medløbere, hvor morsomt det skal blive når fejlen en dag går op for jer.

  Kommentar by LarsB — 10. september 2013 @ 22:29

 30. Psst, nr 26 landsbytosse, “vores norske ven der skrev indlæg 20” skriver nu ret godt svensk …

  Kommentar by monse — 10. september 2013 @ 23:12

 31. Ikke altid lige nemt at være en landsbytosse :) ja Skåne bliver nok aldrig Dansk igen.

  Kommentar by landsbytosse — 10. september 2013 @ 23:20

 32. Die dumme dänen, fra vikinger til krybende eunukker på under 3 generationer – godt gået V og K og resten af venstrefløjen.

  Kommentar by Fritz — 10. september 2013 @ 23:27

 33. #22
  Den har de røde medier holdt hemmelig. Det kan man så tænke lidt over.

  Læs evt denne artikel: http://www.danmarksnationalefront.dk/artikler/nej-til-moskeer

  Kommentar by GDG — 10. september 2013 @ 23:43

 34. >28 LarsB ”Tænk at Danmark, normalt tilhørende blandt de mere frit tænkende opfindsomme og anti-totalitære kloge nationer på kloden …”
  Den beskrivelse af Danmark passer ikke, og har næppe nogensinde gjort det. Der er ingen grund til at skønmale. Flertallet af danskerne er idioter, de tror på gode i ethvert menneske, på multikulturen og den overnationale retfærdighed, og alt hvad dertil hører af fis og blålys. Hvis flertallet af danskerne levede op til din beskrivelse ville nationen ikke så langt fremme på vejen til selvudslettelse, som tilfældet er. Ovennævnte moske er en skæbnesvanger milepæl på den vej.
  De rationelt tænkende og handlende danskere er i klart mindretal, og desuden under pres fra idioterne, som sidder på MSM, samfundsinstitutionerne, ikke mindst Folketinget og regeringen. Rationelle danskere er folk som vedgår arv og gæld for Danmark, ikke på grund af en eller anden illusorisk forestilling om, hvor fantastisk frie og kloge etc danskerne er, men fordi det nu engang er vores nation i vores land, som gerne skulle overtages af vore egne børn.

  Kommentar by monse — 10. september 2013 @ 23:47

 35. Jeg er glad for man kan se at alle de millioner der er blevet brugt til cykelkurser for vores indvandrer endeligt er begyndt at give bonus.

  Kommentar by thatcherite — 11. september 2013 @ 00:23

 36. #33. Vil det sige muslimske lande er faktisk ret smarte, de går ikke med til at udslette dem selv, omend de altid myrder løs på hinanden og anderledestænkende. Jeg undres over at vi i et traditionelt åbenmundet land så frivilligt går med til denne fascistiske islamisering, vel vidende det betyder egen kulturs endeligt, det er bestemt ikke særlig klogt det er naturligvis direkte vanvittigt. Et højlydt protesterende folk er vi dog, vi gør bare ikke så meget ved det udover at tale om det. Det er den socialdemokratiske ånd der sidder i mange, derfor er Sverige og Norge endnu mere paralyserede folk, de kigger fastfrosne og vantro på at deres lande rippes. Ytringsfriheden har vi endnu selvom også den er under pres, ej heller det synes de kulturradikale/røde at se et problem i, det er det ellers i allerhøjeste grad for netop deres virke. Og alligevel tror de man kan gøre klansmænd fra en slavedrivende ideologi til demokrater, vi sidder i saksen fordi flertallet stadigvæk stemmer så uovervejet som tilfældet er.

  Kommentar by LarsB — 11. september 2013 @ 01:29

 37. Nu må I holde op med at brokke jer.
  Takket være vores politikere og andre god mennesker sidder I nu i første paket og kan overvære en enestående kulturs ødelæggelse og forsvinden, på mindre end 100 år.
  Tænk på hvor lang tid det tog for Rom

  Kommentar by skræp — 11. september 2013 @ 01:37

 38. Grunden til Eliten ikke kan se et problem med en bygning som denne er, at de er skolet i Rousseau philosofilære om de ædle vilde, “the noble savages”

  Rousseau var en af philosofferne der inspirerede til den franske revoltion, og dermed bidrog til en nedbrydning af et samfund.

  Det er grunden til de røde tosser i Dk ikke kan se et problem ift indvandringen.

  Kommentar by hansL — 11. september 2013 @ 05:03

 39. #8.PFEP
  Muslimer i Danmark er kun til stede imod det danske folks ønsker.
  Alle lovregler, der inddrager folket i beslutningen er overtrådte.
  De kendsgerninger legitimerer dannelsen af en væbnet danske modstandsbevægelse, som vi drev med succes under krigen.
  Vi saboterede jernbanelinier, vi sprængte fabrikker i luften, og vi likviderede fjendens danske medløbere.
  Enhver modstand mod en sådan fædrelandskærlig gerning er udtalt landsforræderi.

  falkeøje

  Kommentar by falkeøje — 11. september 2013 @ 08:21

 40. Det nye Center For Tilbagestående Kultur er så hjerteskærende grimt, at arkitekterne fortjener en pris. Efter sigende er det en failed state med øgenavnet Katar, der har betalt i størrelsesordenen 150 millioner for et discountmøbelvarehus med grisestaldsvinduer og en betonpjovert, der efter sigende udgør det religiøse indslag. Det må være indlysende for enhver, at der ikke er for 150 millioner, så hvor er resten af pengene? Og hvor er tagrenderne? Men o.k, det er jo altsammen helt i mårhundens ånd.

  Tillykke København – nu skal kællingerne fra rådhuset snart ud og underkaste sig når der er grand opening. Hvor blir det skønt for dem.

  Kommentar by Nils — 11. september 2013 @ 08:21

 41. I Børsen 30. januar 1990 advarede Matthiessen således, at integrationen af muslimer er »meget vanskelig og langvarig – familiesammenføringerne er som en snebold, der ruller«.

  Politikerne vil ikke se dette problem i øjnene, klagede Matthiessen, og det er umuligt at få en seriøs debat.

  I Berlingske Tidende 25. februar 1990 udtalte han bl.a. videre, at fremtiden kræver veluddannet arbejdskraft, men »folk fra de muslimske lande kan næppe i tilstrækkeligt omfang leve op til kravene« – og de, der kan, bør snarere blive i deres hjemland og bistå den økonomiske udvikling….
  http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/243088:Kirke—tro–Laeserbrev 20. august 1999

  Kommentar by tavsen — 11. september 2013 @ 09:14

 42. Tak for info, nu ved jeg hvilken bygherre jeg skal tale ned om.

  Kommentar by smølfen — 11. september 2013 @ 11:18

 43. “Fremtiden for 14 lukningstruede københavnske kirker bliver offentliggjort af kulturminister Marianne Jelved (R) fredag.

  Fredag den 13. bliver af mange mennesker betragtet som uheldsvanger dag. Og sådan vil flere med tilknytning til det københavnske kirkemiljø sikkert også betragte fredag i denne uge, nemlig den 13. september.

  (…)

  Det drejer som om kirkerne Sankt Pauls, Gethsemane, Skt. Lukas, Absalon, Ålholm, Ansgar, Tagensbo, Solbjerg, Blågårds, Utterslev, Samuels, Bavnehøj, Skt. Andreas og Allehelgens Kirke.

  Jelved overtog ansvaret for at træffe den endelige beslutning om kirkelukningerne, efter at kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen (R) erklærede sig inhabil i sagen.” (2013)

  kristeligt-dagblad.dk/artikel/524635:Kirke—tro–Jelved-offentliggoer-beslutning-om-kirkelukninger-i-denne-uge

  Kommentar by Liva — 11. september 2013 @ 12:17

 44. #42 Liva.

  Ha, Så løb den lille hindu-kujon alligevel hjem til moar!

  Kommentar by Santor — 11. september 2013 @ 13:24

 45. En minerat kan væltes som WTC.

  Kommentar by opgør — 11. september 2013 @ 15:28

 46. Et lille inside job, måske. ;-]

  Kommentar by LarsB — 11. september 2013 @ 17:33

 47. @39 Falkeøje, jeg har dybeste respekt for den kamp danske frihedskæmper gjorde under besættelsen, er selv født bare fire år efter krigen og som kvart-tysk, vokset op med billeder fra begge sider i striden.
  Flertallet ældre mandlige slækninger hvervedes direkte i Wehrmacht på grund af tysk blod, et nej medførte døden.
  Samtidig ved jeg om at flere i familien virkede på modstandssiden, der var ofre på begge sider!
  Det er lidt for enkelt at i dag snakke om “modstandskamp” med den tidens strid i fokus, jeg tror næppe det går at organisere overhovedet uden “systemet” får kundskab om det.
  Derimod kan det antagelig vokse frem noget om vi får se muslimsk kamp med udgangspunkt i visse områder, lukkes der ned for pengene (socialhjælp) kommer araber direkte begynde at plyndre alle ikke muslimer i nærområdet og da er det jo et andet billede på skærmen.
  Jeg er ikke hverken sortseer eller lignende, bare en halvgammel dreng der har både oplevet og læst på under livet og foruden dine ofte ganske bombastiske indlæg i debatten, er jeg ikke fjern for at vi i Danmark, vesten, indenfor en ikke så fjern fremtid, havner i en situation hvor kamp for livet bliver realitet.
  Islam og Kristendommen har været i krig under cirka 1400 år og intet tyder på at Islam er villig at stoppe kampen mod kristne.
  Sørgeligt er det dog at se hvordan kristenheden i Norden, bagatelliserer eller helt overser de voldsomme overgreb det dagligt begås mod kristne i Mellemøsten, kirken virker ha bestemt sig for at støtte indvandrede muslimer og helt overgive sin tro i den nye tidens multikulturelle ideologi.

  Kommentar by PFEP — 11. september 2013 @ 17:40

 48. @47 PFEP — 11. september 2013 @ 17:40:

  “Islam og Kristendommen har været i krig under cirka 1400 år …”

  Rettere, islam har ført angrebskrig mod resten af verden i ca. 1400 år – Kig på Nordafrikas, Lilleasiens, Balkans, Levantens og Spaniens historie – Vi er under angreb. Denne gang via den immigration vor selvopkastede elite ønsker for at fremme deres egen magt (http://www.westernspring.co.uk/the-coudenhove-kalergi-plan-the-genocide-of-the-peoples-of-europe/)
  ———————————————————————

  Vi er i krig, desværre. I en overbefolket verden tæller hver hektar

  Kommentar by Agricola — 12. september 2013 @ 05:08

 49. http://www.youtube.com/watch?v=_QaVFGEJlXo

  Kommentar by HMAK — 12. september 2013 @ 10:45

 50. @48 Agricola, jamen jeg er da ikke det mindste uenig med dig, da jeg også er klar over hvordan de styrende løbende importerer femtekolonner.
  Dog er det et faktum att striden pågår og egentlig har de europæiske lande sig selv at takke, det er jo befolkningerne der stemmer ind de politikere der står for denne katastrofe.

  Kommentar by PFEP — 12. september 2013 @ 16:09

 51. Pia Kjærsgaard har en god kommentar i dagens Korte Avis, om Socialdemokratiets totale fallit når det gælder at værne om landet, ang. f.eks. moskeen her. Man lader på typisk S facon bare stå til, og kommer så først bagefter og beklager sig.

  http://denkorteavis.dk/2013/regeringens-lapperier/

  Kommentar by LarsB — 12. september 2013 @ 17:04

 52. Nu är den röda regeringen glad

  http://everykindapeople.blogspot.se/2013/09/nu-ar-den-roda-regeringen-glad.html

  Kommentar by Knute — 13. september 2013 @ 19:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper