13. september 2013

AFA/Redox-tiltalte i Københavns Byret, dag 1 – Intimiderende venstreradikale og ikke en eneste betjent

Klokken 9.30 her til formiddag var retten sat ved Københavns Byret (retsal 41 ved Rådhuspladsen), og når nu det juridiske system samlede toppen af Antifascistisk Aktion og Researchgruppen Redox navngivne og umaskeret, tog jeg turen til København for at se girafferne. Personkredsen har tidligere antastet mig på gaden (2009), slået mig ned med flasker (2010), og selvom jeg ikke er indkaldt som vidne i sagen, så var jeg en af mange, der havde en mappe i Redox’ database.

Episoden ved Holbæk Byret i foråret, gjorde selvfølgelig at jeg tog mine forhåndsregler. En ven tilbød at tage med, og det gik næsten lige som forventet. Foran hovedindgangen (ved 7-eleven) stod to neutralt udseende autonome demonstrativt og ventede bag et reklameskilt, og den ene fik et mindre chok da jeg kom fra den anden side. Han skulle til at gå med mig ind, men den anden holdt ham tilbage.

Vi kom ind i en næsten tom retsal på 3. sal. Jeg placerede mig på tilskuerpladserne, min ven optog pladsen ved siden af med sin taske, hvorefter han gik på toilettet. Tre minutter senere, før han kom tilbage, var samtlige pladser optaget af 20-30 venstreradikale, der placerede sig strategisk omkring undertegnede. En autonomt udseende pige ville have min vens plads, og vi udvekslede nogle ord og lidt skubben, før hun opgav sit forehavende.

Umiddelbart havde jeg forventet politiet ville være tilstede i og udenfor retten, men jeg så ikke en eneste betjent. Flere forsøgte at nedstirre mig, herunder en konfrontatorisk Rasmus Preston, og målet var tydeligvis at intimidere mest muligt. Det var ganske givet en bevidst strategi, og da dommeren tillod ekstra stole i salen, blev de placeret omkring undertegnede, der nu sad med AFA-medlemmer/støttere på tre sider. Foran mig sad eksempelvis en robust bygget fyr på godt to meter.

Vi blev siddende i pausen, så vi ikke skulle kæmpe om pladserne efter pausen, og det var planen at gøre det samme under den timelange middagspause. Det var dog ikke tilladt, og da vi skulle ud stod fyren der sad foran mig demonstrativt ved udgangen, og 10+ autonome fulgte os ned af trapperne fra 3. sal. Jeg forventede hvert øjeblik et skub eller slag, men formålet var vist mest intimidering.

Da vi kom ned på gadeniveau, gik vi målrettet væk fra forfølgerne, der med Rasmus Preston i spidsen fulgte os nogle hundreder meter væk, til vi fandt en taxi. Preston talte i telefon undervejs, muligvis med mere maskerede udgaver af ‘Gadens parlament’ – og vi besluttede os for at blive væk fra eftermiddags-sessionen. Selvom det kunne give saftige blogposter, så vil jeg gerne se mine drenges næste fodboldkamp.

Jeg fik set de syv tiltalte, der var en blanding af gadekrigere og storby-hipstere. Mere om sagens faktuelle indhold en af de kommende dage.

(Rasmus Preston, Projekt Antifa – som formand for Svendborg Ungdomsråd, 2008-09)

“Den øgede opmærksomhed, som er et følge af åbenheden, gør det muligt at udpege forskellene. At antifascisme er selvforsvar og at fascisme er organiseret vold og terror.” (Rasmus Preston på Projektantifa.dk, 2012)

“Den påståede vold, kan vi ikke genkende. Langt fra. Det lyder ofte i medierne, som om der her er tale om to parter, der er lige gode om det. Det er ikke tilfældet.” (Rasmus Preston til TV2 Østjylland, 2013)

“‘Talsperson 007’ – Preston … Rasmus Preston, i samfundets tjenste, – med licens til at tale på andres vegne.” (Carl-Erik Zølck om Rasmus Preston, 2012)

Oploadet Kl. 17:51 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51260/trackback

57 Comments »

 1. Jeg håber ikke, jeg har svigtet en invitation, for det synes da grotesk at du i dén grad har skulle være overladt næsten alene til en flok politisk-fanatiske volds-psykopater?

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 13. september 2013 @ 18:01

 2. Det er ikke længere mit land, for i mit land kunne terrorister og psykopater som dem der ikke gå frit rundt. Jeg brækker mig over at være dansker.

  Kommentar by Fritz — 13. september 2013 @ 19:58

 3. Kommunalt ansat gav cpr oplysninger til redox:
  http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-71327755:kommunalt-ansat-sigtet-for-at-l%C3%A6kke-cproplysninger-til-venstrefl%C3%B8j.html

  Det er jo ren Blekingegade det her!

  Kommentar by In — 13. september 2013 @ 20:23

 4. Mon ikke policen alligevel var til stede?

  De kan godt lide at være opdateret med deres eget foto-register.

  Kommentar by Santor — 13. september 2013 @ 20:33

 5. Hvilke retsforhold!
  Bliv endelig ved med at afsløre det voldsglade og rådne miljø. Det er i sig selv supplement til Ole Hasselbalchs gode bog “Politiken-Affæren”.

  Kommentar by Kaj A. — 13. september 2013 @ 20:36

 6. Ekstremister på arbejde. Jeg glæder mig til MSM tager dette problem op.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 13. september 2013 @ 20:38

 7. Gadens parlament regerer åbenlyst i Danmark anno 2013.

  Kommentar by emmagad — 13. september 2013 @ 21:24

 8. Hvorfor dækker den etablerede presse ikke denne sag?

  Kommentar by Pelle Pik — 13. september 2013 @ 22:30

 9. Får folk besked om, hvorvidt de findes i dette kriminelle register?

  Kommentar by Pelle Pik — 13. september 2013 @ 22:32

 10. #2 fritz. Det har du da efterhånden gjort længe og grundigt her, det begynder at være lidt trættende

  Kommentar by PB — 13. september 2013 @ 22:42

 11. Rystende at der ikke var politi til stede og godt du slap fra det med helbredet i behold Kim. Det lyder meget ubehageligt at blive forfulgt og intimideret af disse voldspsykopater.

  Kommentar by NulTolerance — 13. september 2013 @ 22:54

 12. @10 PB,

  Du har fuldstændig ret, det er til at brække sig over at 80-90% af mine landsmænd vægter god tone højere end deres egne landsmænd og deres lands vé og vel. At en ganske almindelig dansker ikke engang kan gå ind i en retsbygning uden at føle sig truet fordi 80-90% af danskerne don’t give a shit, så længe det kun går ud over naboen, er sku også til at brække sig over. PB, mens jeg var i stand til det, har jeg politisk og privat gjort mit til at prøve at vække mine landsmænd, hvad har du gjort?.

  Kommentar by Fritz — 13. september 2013 @ 23:25

 13. Tænk at du turde Kim. Tænk at frie tanker er noget man skal turde at tænke. Og tænk at facismen udgør en udemokratisk magtfaktor i Danmark anno 2013. At de går med sort tøj og ikke brunt beror på en historisk tilfældighed. Og ligesom deres forgængere i 20ernes München er de kun farlige i flok. Som sådan er f.eks. Rasmus Prestons farligste egenskab alene hans kolossale og bizarre fortænder. Sammen med de andre hyæner er det hans oprigtige had til almindelige mennesker, og viljen til vold der gør ham farlig.

  Kommentar by Laokoon — 13. september 2013 @ 23:44

 14. PS,
  Og hatten af for Kim, han og nogle få andre gør det som vi alle sammen burde gøre.

  Kommentar by Fritz — 14. september 2013 @ 00:31

 15. Disse typer ønsker ikke debat selvom de er blevet inviteret til at debatere med politiske modstandere eller helt alm danskere se for eksempel ham der kalder sig selv venstrefløjen han er et perfekt eksempel herinde. Den eneste måde når man ikke kan debattere er åbenbart at ty til vold, trusler eller chikane af privat ejendom.

  Kommentar by Lion — 14. september 2013 @ 00:55

 16. Nå nu har god tone danskerne igen igen sendt Danmarks fremtid aka muslimer på skatteyderbetalt ferie. Og som tak for skatteydernes surt optjente kroner, kvitterede de igen igen med at gå amok, velkommen til Mohammedanmark.

  Kommentar by Fritz — 14. september 2013 @ 01:04

 17. Respekt til KIm.. Og godt at der ikke kom flok “kristiske borger dyr”, det var det de ventede på…. Så kunne Politiken have skrevet om den “aggressive” højrefløj der laver ballade ved retssag… I sandhed spændende tider vi lever i…..

  Kommentar by ny kommentator — 14. september 2013 @ 06:51

 18. Hvad jeg lige kan se, så er det kun TV2 der kører historien om den kommunalt ansatte der leverede fortrolige oplysninger til Redox/AFA. Man ku jo få den tanke, at en del medier selv var så fedtet ind i det her, at de helst så sagen dø en stille død…

  Kommentar by Uhf — 14. september 2013 @ 06:54

 19. @ Kim Møller:
  Tak for at du tropper op til den slags arrangementer

  Kommentar by Agricola — 14. september 2013 @ 07:16

 20. Det siger alt om de skrivende glædespiger, at de ikke sætter fokus på de tætte forbindelser mellem AFA og Enhedslisten/SF.

  Og det skulle vel aldrig være Enhedslisten/SF, der udvirket at de ikke blev tiltalt efter terrorparagaffen. Jeg gætter på det er; om ikke andet ved, at Bødskov har givet dem “prisen” for at kunne få noget andet igen.

  Der ligger formentlig et notat i Justitsministeriet, hvor for og imod vejes. Det kunne være rart at vide, hvorfor de ikke er tiltalt for terrorpragraffen.

  Kommentar by Hans Und — 14. september 2013 @ 07:44

 21. Det er oprørende, at smilende Sussi’s venstreradikale stormtropper fra Rødfacistisk Aktion tillades at intimidere ved en af vort lands domstole.

  Det er i sandhed en opløsningstid vi lever i.

  Kommentar by Tintin — 14. september 2013 @ 09:59

 22. Den socialistiske stat holder selvfølgelig hånden over venstrefløjens stormtropper. Det er en god kampreserve af voldsparate, som kan bruges i klassekampen bl.a. udtrykt af Folkesocialisten, Holger K. Nielsen, skatteminister: Vi skal beskytte skats medarbedere mod den onde kritik fra højrefløjen FOR DET ER JO SKATTEN, VI LEVER AF.
  Den afvikling af ‘velfærdssamfundet’, der sker nu pga af globaliseringen, kommer ikke til at gå stille af og venstrefløjens stormtropper vil i stigende grad blive sendt i kamp for at sikre de arbejdsfri indtægter.
  http://www.180grader.dk/Politik/for-vi-lever-alts-af-skatteindtaegterne

  Kommentar by A-mad — 14. september 2013 @ 10:51

 23. Politiet svigtede igen ( PSI)!

  Kommentar by Sigwar — 14. september 2013 @ 11:51

 24. Genialt, Kim Møller.

  De røde voldsparate socialist-psykopater var sat skakmat, da I mødte op i retssalen, inden de havde besat alle pladserne.

  De turde simpelthen ikke forværre deres situation ved, at overfalde dig/jer på rettens område eller, hvor der var uvildige vidner til stede.

  Klogt at kende sit gå-hjem-tidspunkt, når formålet er opnået. Der bliver vel skrevet protokol eller retsskrifter som kan læses efterfølgende, evt. aktindsigt.

  Kommentar by Iznogut — 14. september 2013 @ 12:01

 25. Lyder som om du kom hvad du higede efter.

  Fascisterne og voldpsykopaterne findes på den anden side, det er vel det eneste denne dag viste i sidste ende. AFA er harmløse. Den brune fløj er naturligvis dem, der skal under politiets lup.

  Breivik er vel det mest grelle tilfælde.

  Kommentar by Venstrefløjen — 14. september 2013 @ 16:24

 26. Er du virkelig så småt begavet og dybt uvidende, som du konstant fremstår her på bloggen, Venstrefløjen – eller er det bare en rolle, du spiller? ;-)

  Der er sgu INGEN her, der sympatiserer med Breivik og hans forfærdelige gerninger – tværtimod! – du kan godt spare dig dit hjernevaskede ævl.

  Hvem er det nu lige her i landet der langt oftest overfalder og chikanerer andres demonstrationer, fordi de ikke kan acceptere andre holdninger end deres egne frelste og ghm. indbilder sig selv, at gaderne kun er til for dem? – ja, selv ændre mennesker er blevet overfaldet med jernrør af jeres sortklædte og maskerede SA-stormtropper, så de måtte sys på skadestuen – hvor flot og modigt, hva’, VF?

  Hvem er det nu lige, der gentagne gange har forsøgt ildspåsættelser
  mod politistationer, politiskolen, en ministers hus og et offentligt
  kontor mv.? Hvem er det nu lige – fanatiske muslimske “kulturberigere” fraregnet – , der sidder anklaget og dømt for terrorhandlinger?

  Det er såmænd hæmningsløse uslinge, kujoner og voldsmænd fra din fløj, VF – det er sgu jer, der er nutidens facister! Det er jer, der gang på gang vil påtvinge resten af danskerne jeres verdensfjerne og fuldstændigt naive forestillinger om multikulturens “lyksaligheder”, selv om et overvældende flertal af danskerne aldrig nogensinde har ønsket eller stemt for jeres vanvittige social eksperimenter med det engang så fredelige, sikre og velfungerende danske samfund – og jer der imod alle fakta ghm. indbilder jer selv, at I stadig repræsenterer arbejderne – når I altså ikke lige ser ned på dem, som du jo selv så ofte har demonstreret det for os herinde.

  Kan vi i øvrigt ikke snart få nogle eksempler at se på det høje intellektuelle niveau med tilhørende formuleringsevne, som man vel med rette må forvente af en mand M/K med din påstået høje uddannelse?

  Som du har ført dig frem hidtil med dine hjernedøde og komplet irrelevante bemærkninger, dårligt sprog, elendig grammatik og en generelt elendig formuleringeevne, så er det altså meget vanskelig at overbevise nogen her om, at du har gennemført meget mere end end kamikaze-kaospilot-uddannelse med tilhørende støttepædagog :-)

  Kommentar by Bjovulf — 14. september 2013 @ 17:07

 27. “fascister”, hedder det jo ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 14. september 2013 @ 17:09

 28. Breivik er en konsekven af alt en alt for slap politik overfor såvel højrefløjen og naturligvis også resten af den brune fløj.

  AFA, der overfalder ældre mennesker?
  Som skrevet, AFA er hamrløse og gør ofte, hvad der kun er nødvendigt. De gør et godt arbejde for at Danmark igen skal blive fri for jer højrefascister, både islamister, DNF, DDL og DF’ere osv. En bøvet Brian fra Socialgruppe 5, der kommer heilende på gaden med sine nationalister er ikke en spor bedre end en kvindefjendsk islamist. Same-same. Samme lav-intelligens væsen.

  Ikke flere Breivik-typer i vores land, tak!

  Hvadd angår min uddannelse og andre personlige forhold…Der kan du gætte lige så vildt du vil, men kan da kun afvise alt det vrøvl du har skrevet i dag med et smil :)

  Kommentar by Venstrefløjen — 14. september 2013 @ 17:21

 29. -> Venstrefløjen

  “Som skrevet, AFA er hamrløse og gør ofte, hvad der kun er nødvendigt. De gør et godt arbejde for at Danmark igen skal blive fri for jer højrefascister…”

  Tre simple spørgsmål:

  1) Var det i orden at true mig med vold på Nørrebro tilbage i 2009?
  2) Var det i orden at slå mig med flasker i Århus i 2010?
  3) Er det i orden at forfølge mig på offentlig gade ifm. en retsag?

  Kommentar by Kim Møller — 14. september 2013 @ 18:03

 30. #29 The answer my friend, is blowing in the wind…………

  Kommentar by HMAK — 14. september 2013 @ 18:17

 31. @ Kim Møller

  Luk dog for ham. “Mit kæbe” knægten har flere gange ønsket at lukke Uriasposten. Lad ham smage sin egen medicin, så han kan se, hvordan det er, når ytringsfriheden forsvinder.

  Han bidrager jo ikke med andet end de socialistiske tillærte floskler, og kan slet ikke se, han står på en vakkelvorn ideologi. Deres drømmeverden har forlængst spillet fallit. ALLE STEDER

  Kig på de tråde, hvor han deltager. Den kvantitative socialisme bliver dominerende.

  Og det er sgu sørgeligt. En enkelt Breivik for flere år siden opvejer AL muslimsk terror. En enkelt Breivik for flere år siden legaliserer alle AFAangreb i dagens Danmark. TRIST

  Café Louise har ingen interesse for dem. Det var deres blodsbrødre, der gik amok i en blodsrus
  http://ekstrabladet.dk/112/article2091348.ece
  en 28-årig og en 29-årig mand er tiltalt for drab samt drabsforsøg på fire personer

  Kommentar by tavsen — 14. september 2013 @ 18:40

 32. Personen Venstrefløjen er en komplet ignorant der ikke kan tænke selv – et resultat af mange års hjernevask der ser Breivik’er og nazister alle vegne. Sørgeligt at den slags forvirrede mennesker mener de har patent på sandheden og ikke magter at reflektere over hvad der foregår ude i det virkelige liv. Mange skæbner lider dagligt under disse godmenneskers vrangsforestillinger, et regeringsskifte kan ikke gå hurtigt nok.

  Kommentar by NulTolerance — 14. september 2013 @ 20:04

 33. Undrer mig over al den frihed du har, og at du har tiden.
  Du nævner ikke af jeres venner der lige er dømt for sine udtalelser på Facebook. Utroligt at din kammerat Falkeøje ikke er blevet dømt.

  Kommentar by Michael Larsen — 14. september 2013 @ 20:36

 34. -> Michael Larsen

  “Undrer mig over al den fritid du har, og har for tiden. Du nævner ikke af jeres venner der lige er dømt for sine udtalelser på Facebook. Utroligt at din kammerat Falkeøje ikke er blevet dømt.”

  Tre udsagn der falder tilbage på afsenderen – omvendt rækkefølge.

  – Falkeøje er min ven

  Han har tidligere truet mig i kommentar, og det er ikke mere end en uge siden han sidst kaldte mig for landsforræder.

  – En af mine venner har fået en racisme-dom

  Mig bekendt har ingen af mine venner lige fået en racismedom

  – Insinuation: Du er arbejdsløs

  Du følger ikke rigtigt med. ‘Arbejdsløse Kim Møller’ er en retro-fornærmelse, der i dag er erstattet af anden job-relateret hån.

  Bedre held næste gang.

  Kommentar by Kim Møller — 14. september 2013 @ 20:47

 35. Anders Peter Johnsen

  Hvorfor ik bare møde op og ved selvsyn opservere når de røde møgdyr stilles for domstolene. Jo flere uafhængige tilskuere end Afa-voldspsykopater der møder op i de ofte åbne retsmøder jo bedre.

  Glæder mig iøvrigt til at læse Kim Møllers omtale af sagens faktuelle forhold og rødfasisternes fortsatte intimiderende under alt kritik opførsel i vores domstole.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 14. september 2013 @ 20:48

 36. Hey med jer ,det er et stykke tid siden jeg har været her,
  jeg har lavet et kort over verdens befolkning og ville høre om forslag til hvordan kortet kunne se ud…????

  https://www.facebook.com/carsten.k.nielsen.9?ref=tn_tnmn#!/photo.php?fbid=10201749401594725&set=a.1248829258802.38377.1171566041&type=1&theater

  Kommentar by Gravballe manden — 14. september 2013 @ 20:49

 37. Svendborg er efterhånden en skamplet på Fyn, med disse røde fanatikere.

  Kommentar by LarsB — 14. september 2013 @ 21:00

 38. Carl-Erik Zølck a.k.a. “Grovbollemanden” ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 15. september 2013 @ 01:51

 39. #28 Nå, ok – det står altså virkelig så galt til med dine åndsevner – herunder evnerne til at indsamle og forstå fakta samt SELVSTÆNDIG refleksion – , som jeg frygtede.

  Ak, ja – men ingen er jo som bekendt forpligtet ud over sine evner, så sov du bare trygt videre i din fantasiverden, hvor enhver, der vover at have en anden mening end din og dine frelste, voldelige venstrefascistiske venners åbenbart er en højreekstrem Breikvik-fan.

  Jeg har mærkværdigvis efter flere år på denne blog stadig ikke stødt på nogen herinde, der har de der højreekstreme holdninger, som du så desperat forsøger at pådutte dem. Så det er altså udelukkende noget, der foregår oppe i dit og dine venners hjernevaskede hoveder. Her har de berømte rundkredspædagogger da sandelig gjort et flot stykke arbejde, men en eller anden dag bliver i vel gamle nok til at vove at begynde at tænke SELV – man har i hvert fald lov at håbe det for jer ;-)

  Det er også synd, at du slet ikke ønsker at fortælle os om din påstået høje uddannelse – vi sidder ellers og venter her i åndløs spænding :-) -, som lige i dit tilfælde åbenbart mest giver sig udslag i en meget brovtende bedreværdsholdning med et endog meget nedladende syn på specielt arbejdere og socialt udsatte – altså netop de grupper hvis interesser venstrefløjen (!) jo ellers normalt indbilder sig, at den repræsenterer, men det stikker så åbenbart ikke særligt dybt lige i dit tilfælde og er vist bare mest en bekvem selvgod facade for jeres aktiviteter – for slet ikke at tale om dine tydelige fascistiske tilbøjeligheder med konstant at ville censurere og endog forhindre folk i at fremsætte meninger offentligt, der afviger for meget end dine og dine voldelige venstrefascistiske venners.

  Du behøver ikke at være bange for at dupere os, for det kommer nemlig ikke til at ske ;-) – vi er alle langt bedre begavede, mere vidende, bedre til at formulere os og i mange tilfælde med høj sandsynlighed langt højere uddannede end du – , så vær nu ikke så flov, Venstrefløjen. Vi skal nok love at lade være med at grine … højt.

  Kommentar by Bjovulf — 15. september 2013 @ 02:24

 40. Glem marxismens uappetitlige efterbyrd f.eks som socialfascisten Venstrefløjen – den er pt for ulækker og vil eferhånden tørre ind af sig selv ;)

  Venstrefløjen vil ikke præge fremtiden med andet end destruction.
  De hævner sig fordi deres religiøse drøm blev knust I 1989.

  Lad de døde marxister begrave deres døde! Og nyd det! :)

  Kommentar by A-mad — 15. september 2013 @ 09:32

 41. Ak, i medierne vil ofrene blive beskrevet som “yderliggående” og “ekstreme”, mens tæskeholdet fra REDOX/AFA omtales som “unge”. Vent blot og se.

  Det kan undre mig, at det kun er et lille fåtal af de godt 6.000 danskere i REDOX-arkivet, der er blevet informeret om, at de stod deri. Har man ikke af hensyn til egen sikkerhed krav på at få at vide, om man har stået i en kriminel forenings register? REDOX viser sig jo at være genopstået, og er dermed endnu engang til fare for de mennesker, de har/har haft i søgelyset. Jeg ser intetsteds på deres hjemmeside, at de har tænkt sig at ændre metoder, udover at de af hensyn til pressenævnets regler for god presseskik har tænkt sig at indhente kommentarer fra deres ofre.

  Kommentar by Arne Torp — 15. september 2013 @ 10:16

 42. Nu kender jeg ikke så meget til breivik, da jeg boykotter alt norsk, efter at jeg tilfældigvis fandt ud af, at norge ikke alene aktivt, men også unødvendigt, understøtter terrorisme.
  Men jeg kender ingen på højrefløjen eller for den sags skyld på midten, der vil citere så meget som én linje af UNA-bomberen. Og sidstnævntes manifest er nok så venstresnoet, som noget overhovedet kan blive.

  Kommentar by Fidibus — 15. september 2013 @ 10:30

 43. #41 Arne Torp.

  Det er netop derfor jeg har efterlyst juridisk bistand. Vi har brug for nogen der kan hjælpe med den side af sagen.

  Det er måske på tide at søge om offentlige midler til at bekæmpe den venstreekstremistiske vold.

  Kommentar by Santor — 15. september 2013 @ 10:46

 44. Hej Kim
  Jeg synes også du burde banne “kammerat” Venstrefløjen. De fleste af os, der læser din blog, er jo enige i dine synspunkter, så en verdensfjern kommentator som ham, behøves ikke for at for os til at se bedre ud. Godt nok mener jeg, at der skal være plads til alle holdninger, men det kunne lige så godt være et 2 årigt barn der siger: “Plu pla ba da bum da dej”. Venstrefløjen fyrer jo bare det samme tomgangssnak af hver gang.

  Hvis målet for ham, er at irritere os, er det nået.

  Kommentar by Kratos — 15. september 2013 @ 14:45

 45. Kære Kratos.

  Lige over. Føler du dig trådt over dine støvler, så kan du jo bare logge af sitet. Ytringsfrihed er der vel stadig her i landet, også til de, i din optik, “forkerte”.

  @Bjovulf

  Du rammer ganske ved siden af :) Det er dog stærkt underholdende, at du prøver at løfte sproget en anelse fra “Brian”-retorikken der hersker herinde. Socialgruppe 5 er i Danmarks tilfælde i alt for mange tilfælde tabt på gulvet. At redde jer er en tabt sag.

  Derfor er det dog rart, at de yderst kompetente og harmløse danskere hos Redox laver noget seriøst overvågning af den farligste fløj i Danmark. Uriasposten er jo blot et bevis på, at vi ikke er helt fri for Breivik-prototypen endnu, langt fra.

  @Kim Møller

  Jeg ved ikke om, jeg skal tro på denne historie, vi har jo set deres til tider svage dømmekraft ifm. Barnevognshistorien. Måske de blot ville sikre sig at de kom sikkert hjem. Som sagt, AFA er harmløse.

  Kommentar by Venstrefløjen — 16. september 2013 @ 09:19

 46. Nu er det akademikere, der har formuleret de nuværende 5 socialgrupper. Om de har været venstrehåndede eller bare rundhåndede, har jeg ingen anelse om. Men de har placeret akademikere (sic) i socialgruppe 1.
  Personligt har jeg lidt svært ved at forestille mig den lokale gymnasielærer som værende en del af samfundets top, hverken økonomisk eller intellektuelt.

  Kommentar by Fidibus — 16. september 2013 @ 10:25

 47. Nu tager socialgrupper ikke fat i det intellektuelle, det er dog et faktum at de fleste akademikere ligger i SG 1. Nu har du måske også en forkvaklet syn på akademikere, hvis du mener at de alle sammen står som gymnasielærere, men det siger alt om dine evner og intellekt.

  Socialgruppe 5 på slap line.

  Kommentar by Venstrefløjen — 16. september 2013 @ 10:57

 48. Der må straks oprettes en socialgruppe 6 forbeholdt socialistiske “vidensarbejdere”, der aldrig kan fornægte deres etniske oprindelse

  “en forkvaklet syn”

  Kommentar by tavsen — 16. september 2013 @ 11:31

 49. @Tavsen

  De 5 nuværende socialgruppe er så sandelig rigeligt, så det ændrer ikke ved at hans syn på tingene er fuldstændig tåbeligt. :)
  Faktum er at AFA er harmløse og naturligvis ikke kan være skyldige i denne dybt latterlige retssag. :) :)

  Slut, lad os komme videre….

  Kommentar by Venstrefløjen — 16. september 2013 @ 13:13

 50. @45 Venstrefløjen
  “Ytringsfrihed er der vel stadig her i landet, også til de, i din optik, “forkerte”.”
  Det er jo rent ud sagt grotesk at skrive, når de eneste som vil have ytringsfriheden afskaffet, er jer rødislamister sammen med jeres idoler fra djævlekulten islam.

  Kommentar by Fritz — 16. september 2013 @ 14:18

 51. @Fritz

  Jeg er imod islamister, lige så meget som jeg er er imod alle andre højrefascister.

  “djævlekulten islam”, Skal jeg hidse mig op?
  Der har I jeres Socialgruppe 5-tilfælde.

  Kommentar by Venstrefløjen — 16. september 2013 @ 14:47

 52. -> 45 Venstrefløjen

  Jeg gav dig tre spørgsmål relateret til AFA-episoder med mig som offer.

  Du skriver nu: “Jeg ved ikke om, jeg skal tro på denne historie, vi har jo set deres til tider svage dømmekraft…”

  Et af spørgsmålene relaterer til en episode der er dokumenteret af andre. Eksempelvis af fotografen der tog dette foto af undertegnede: http://snaphanen.dk/upload/2010/02/bilde-m.jpg

  Jeg spørger igen. Var det i orden at slå mig med flasker i Århus tilbage i 2010?

  Kommentar by Kim Møller — 16. september 2013 @ 15:00

 53. @Kim Møller

  Det var vel ikke i orden, at nogen tilsyneladende i følge dit udsagn i dag slog dig i 2010 i Aarhus

  AFA gør som sagt ikke brug af den slags kneb og ej heller resten af den ganske harmløse venstrefløj. Slet ikke.

  Kommentar by Venstrefløjen — 17. september 2013 @ 00:14

 54. #53 venstrefloppet.

  Rofl….. Du er og bliver et båthorn.

  Kommentar by Santor — 17. september 2013 @ 00:27

 55. -> Venstrefløjen

  “Det var vel ikke i orden, at nogen tilsyneladende i følge dit udsagn i dag slog dig i 2010 i Aarhus”

  Hvorfor de indskudte forbehold – ‘vel’, og ‘tilsyneladende’. Enten er det i orden at slå politiske modstandere ned, eller også er det ikke. Tror du i øvrigt at jeg slog mig selv med flasker den dag tilbage i 2010, uden at vidner så det – midt på Park Allé?

  “AFA gør som sagt ikke brug af den slags kneb og ej heller resten af den ganske harmløse venstrefløj. Slet ikke.”

  Det erkender de sådan set selv, og det er jo sådan også det politiets efterforskning har vist i den igangværende sag.

  “Og så er der en anden ting, der adskiller os fra den øvrige venstrefløj, nemlig at vi ikke nøjes med at snakke om militante midler, men også af og til tager dem i brug. Når det f.eks. gælder fascister og nazister, vil vi aldrig lade dem holde møder eller demonstrationer offentligt, og hvis det kræver et slagsmål at stoppe dem, er vi parate til at tage det.” (AFA, 1994)

  Bedre held næste gang.

  Kommentar by Kim Møller — 17. september 2013 @ 01:14

 56. Læg mærke til Venstrefløjens formulering:

  Det var vel ikke i orden, at nogen tilsyneladende i følge dit udsagn i dag slog dig i 2010 i Aarhus

  Altså en meget svag formulering. Man kan derved konkludere at det alligevel ifølge Venstrefløjen måske var en smule ok, selvom det nok slet ikke er sket – Venstrefløjen mener sikkert også at attentatetforsøget på Lars Hedegaard aldrig fandt sted, men hvis det nu gjorde var Hedegaard jo selv uden om det, og det var vel også lidt ok for: “racister” som ham kan vi jo ikke lide.

  Og Venstrefløjen mener tilmed at AFA er fredelige, på trods af de selv betegner sig som og tydeligt opfører sig voldelige… Gud fader bevares.

  Venstrefløjens mangel på objektivitet og alm. sund fornuft er til at få kvalme af.

  Kommentar by NulTolerance — 17. september 2013 @ 07:39

 57. #56 Nultolerance.

  Selvfølgelig syntes han at det er i orden. Sammenlign ham med Wahid Pedersen og hans “afstandtagen” fra stening. Same shit.

  Både, islam og den ekstremistiske venstrefløj anser sig hævet over enhver lov der ikke passer ind i deres verdensbillede, det fremgår tydeligt af deres egene skrifter.

  Kommentar by Santor — 17. september 2013 @ 11:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper