30. oktober 2007

Claes Kastholm og Jarl Cordua om Kaare R. Schou

Jeg er træt af TV2s Kaare R. Schou, og jeg er ikke alene.

Jarl Cordua på sin blog.

“TV2s gamle Jeronimus “Gårdejer Skov” sidder sgu og siger, at Fogh og alle de andre spidskandidater skulle blive hjemme i stedet for at rende rundt ude og vise sig frem for vælgerne. Det er bare så forkert, og det er en mindre skandale, at TV2 ikke har nogen kompetente kommentatorer, der rent faktisk VED en lille smule om moderne politisk kampagne. Kaare R. Schou hold dig dog til det, som du ved lidt om! Er Bendtsen way over the hill så er Schou aldeles pensionsmoden. Så kan han også med de ormstukne tænder gå og sutte på sine gamle sure piper i stedet for at vrøvle løs. Skulle Schous synspunkt være validt, så blev politikerne inde på Christiansborg og drak kaffe med alle journalisterne. Det gjorde store dele af Nyrup-kampagnen i 2001. Resultatet blev en katastrofe. Her er et gratis råd til alle kandidater om, hvad de skal bruge tiden under valgkampen på: Shake hands and dial for dollars. (Mød vælgere og fundrais valgkampsmidler) Det er, hvad I skal koncentrere jer om, og så glem gamle Jeronimus’ ordskvalder. Det var i øvrigt den samme kloge Kaare R. Skov som i sidste uge på TV2s hjemmeside “fuldstændigt udelukkede” et valg nu. Det ville først komme til næste efterår! Yeah right! Af andre mindeværdige udtalelser kan man også fremhæve hans vurdering af de politiske konsekvenser af Hans Engells spirituskørsel i 1997: “Tro mig, dette har vælgerne glemt om to uger!”. Schou kom som bekendt til at tro om igen.”

Claes Kastholm i dagens Berlingske Tidende.

Kaare R. Skous sundhed
Den socialdemokratiske ledelse fører valgkamp med en klar arbejdsdeling: Helle Thorning-Schmidt er talerobotten, der messer budskaber fuldstændig tømt for politisk indhold, Henrik Sass Larsen er den gavmilde onkel, der lokker alle og enhver med ministerposter, Morten Bødskov er den tavse mand med slipset, der signalerer, at på trods af de to andre er Socialdemokraterne kompetente til at danne regering. Endelig er Kaare R. Skou fra TV2 åbenbart indtrådt i ledelsen med den særlige opgave at udsprede det synspunkt, at Socialdemokraternes rundhåndede løfter om minister­biler til alle – snart formentlig også til alle nordatlantiske mandater samt vælgerne – er udtryk for en sund tilbagevenden til det samarbejdende folkestyre. Sådan sagde Skou i TV2 Nyhederne mandag morgen, og hermed fuldender han en udvikling fra dygtig kommenterende reporter til propagandist mod regeringen, en udvikling der er den naturlige konsekvens af hans helt ustyrlige had til Dansk Folkeparti, som har medført, at han, når han omtaler dette – mod hans vilje – demokratisk valgte parti, ruller så voldsomt med øjnene, at de er på nippet til at falde ud, samtidig med at fråden står ham om munden. Groft sagt håber, at Skou efter nu direkte at have bekendt kulør som fanatisk VKO-modstander vil falde til ro og fremtræde mere behersket på skærmen, da dette vil være godt for hans helbred.

Oploadet Kl. 14:33 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5127/trackback

13 Comments »

 1. Alle der kan huske Venstremedlemmet Svenning Dalgaards mikrofonholderi for Fogh gennem hele 2005 valgkampen burde ikke hidse sig op over nogen journalisters eventuellle sym og antipatier.

  I så fald risikerer de at blive anklaget for dobbeltmoral.

  Dalgaards “journalistik” kulminerede da han efter Lykketoft-Fogh duellen i århus for åben skærm læste op ad en seddel han havde fået af Foghs spindoktor Michael Kristiansen.

  At Venstre , udover den oplagte risiko for at Fogh bliver ydmyget som i debatten lige efter valgudskrivelsen , ikke kan regne med samme mikrofonholderi denne gang har sikkert været medvirkende til at de har valgt at stikke halen mellem benene og afvise haldueller med Thorning.

  Kommentar by Jens — 30. oktober 2007 @ 14:51

 2. han ved ufatteligt meget, det må man give ham. Der er sandsynligvis ikke den detalje om Folketinget, han ikke kan beskrive ned til mindste detalje.
  Men at vide meget er ikke det samme som at være intelligent, og der kommer hr. Schou til kort, lige så meget han ved om politikerne lige så lidt indsigt har han i vælgerne. Måske fordi han er elitær og reelt ikke bryder sig om den dumme, beskidte pøbel?

  Kommentar by Holme — 30. oktober 2007 @ 15:08

 3. “… hans helt ustyrlige had til Dansk Folkeparti, som har medført, at han, når han omtaler dette – mod hans vilje – demokratisk valgte parti, ruller så voldsomt med øjnene, at de er på nippet til at falde ud, samtidig med at fråden står ham om munden.”

  Jeg kunne desværre ikke have sagt det bedre selv. Den mand altså…

  Kommentar by Anna Lyttiger — 30. oktober 2007 @ 15:23

 4. Kastholm og vi andre takker for, at der er meldt ud med soc.dem. stoette. Det kunne have vaeret meget vaerre…..

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 30. oktober 2007 @ 16:13

 5. Typisk at Danmarks bedste parti skal bekæmpes med alle, og mest ufine, midler.

  Sandheden er virkelig ilde hørt i politiske og især journalistkredse.

  Poul Nyrup (kan du se mig, mor) sagde engang om DF at de aldrig bliver stuerene.
  Men hvad stuerenhed angår, er DF det absolut ubetinget mest rene.

  Man har påstået, at debattonen fra højrefløjen (primært om islam) er blevet skinger, men lyt til venstrefløjens debattone, men husk høreværn!

  Kommentar by Dansk Realist — 30. oktober 2007 @ 17:07

 6. Apropos DDR’s valgkamp for de røde:

  Var denne i nyhedene igår aftes ?:

  http://www.180grader.dk/nyheder/Asmaa-kritiker_forlader_Enhedslisten.php

  ??????

  Kommentar by Cicero — 30. oktober 2007 @ 17:26

 7. Her er endnu et eksempel med Kaare R. Skou: http://omnial.blogbar.dk/2007/09/25/kaare-r-skou-df-vil-tage-ytringsfriheden-fra-asmaa/
  Var der for øvrigt nogen, der så debatten mellem Karen Jespersen og Mette Frederiksen i 21 Søndag? I stedet for at være ordstyrer deltog Reimer Bo Christensen aktivt i diskussionen på Mette Frederiksens side. Mage til partisk journalistik skal man lede længe efter – altså uden for DR.

  Kommentar by JanChris — 30. oktober 2007 @ 18:05

 8. Da Kaare R. Skou for et par måneder siden var til Socialdemokratiets årsmøde troppede han op i Nyhederne med status fra årsmødet med et Soc.Dem. slips på. Fatter ikke at ingen studsede over det. Det var da noget af det mest upassende for en journalist.

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 30. oktober 2007 @ 19:19

 9. Tv2 er pt faktisk næsten værre end D(DR) (tror jeg ihvertfald eftersom jeg aldrig ser DR men heldigvis referer Kim så glimrende)i deres hetz mod regeringen og især DF.

  Faktisk har de kørt en lang kampagne for især Ny arogance, men også SF,S de radikale, de eneste der har været lidt nedtonet er EHL…..Og hvorfor mon ?

  Det er kvalmende som de røde og tossenaive har sat sig på de store medier, man kan kun håbe på at langt flere borgerligt sindede bliver journalister….Men igen de vil vel hellere have et rigtigt job med indhold kunne jeg forestille mig.

  Sådan OT for jeg vidste det faktisk ikke før igår.
  Min søns samfundslærer på gymnasiet stiller op i vores kreds for SF, min søn kommer konstant hjem og fortæller så rosende om SF (samt en masse andet sludder om den beskidte og voldelige venstrefløj)gad vide hvorfor ?

  Jeg kan nemlig også lige pludselig godt forstå hvor han har fået sine usande fordomme om DF fra, for det skal lige siges at før han begyndte på Gym var han en pæn ung mand der afskyede voldsterroristerne fra Jagtvej, og højlydt gjorde alle opmærksom på det.

  Bliver vores børn hjernevasket ?

  Hvor vil jeg hen med det, jo jeg husker et citat fra venstrefløjen der opfordrede alle deres sympatisører at søge indflydelse på samfundet netop ved at overtage uddannelsesstederne og medierne.

  Noget siger mig at det projekt er de skidderikker sluppet godt af sted med.

  Kommentar by whodares — 30. oktober 2007 @ 19:30

 10. Ifølge Gårdejer Skovs egen profil stemmer han SF.

  – Jeg er nu ikke imponeret over hans viden. Specielt på det teoretiske halter han voldsomt. Men han er jo også kun journalist, så det er klart, at det bliver sådan noget halvfordøjet fuldemands-snak præget af hans personlige idiosynkrasier

  Kommentar by Nicolai (slamofob) — 30. oktober 2007 @ 19:51

 11. Claes Kastholm har fuldstændig ret. Det er beskæmmende at se på.
  Det står sløjt til med moralen på TV-stationerne. Er de virkeligt så
  småtskårne og enfoldige, som de agerer?
  Det er MEGET sandsynligt, at de flytter stemmer over til oppositionen,
  dog skal de ikke udelukke det modsatte. Trods alt er ikke alle væl-
  gere lige lette at narre. Mange mennesker reagerer, når de opdager, at
  man forsøger at manipulere med dem.

  Kommentar by ramses-2 — 31. oktober 2007 @ 15:19

 12. Comment til JanChris: Jeg så det også. Du har fuldstændig ret. Reimer
  Bo forsøgte ikke at skjule sine sympatier. Karen J. blev konsekvent
  afbrudt. Det gjorde Mette F ikke !!
  Har iøvrigt svært ved at kapere Mette F, der altid virker selvretfærdig,
  forarget og bedrevidende.
  Selve indholdet i indslaget var under lavmål. Mette F mente at have en
  sag. Det samme mente Reimer Bo. Der var INGEN sag. Atter et skatteyder-
  betalt forsøg på at hjælpe oppositionen.

  Kommentar by ramses-2 — 31. oktober 2007 @ 15:24

 13. Og hæmningsløst prøvede man, nærmest demagogisk, at forføre seerne med en socialporno-historie om “alle” de fattige i Danmark……….

  Historien om denne ellers kvikke dame, som arbejdsgiverne nærmest vill slås om at få fat i, som boede i en lejlighed til 7100 kr. md. var ren manipulation !

  Kommentar by Cicero — 31. oktober 2007 @ 15:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper