14. september 2013

Forskellen på danske og svenske medier med udgangspunkt i indvandrer-ofre (Ruds Vedby & Malmø)

Tidligere i dag blev en mand skudt på et pizzaria i Ruds Vedby, og selvom det i medierne fremgår at offeret er en ‘etnisk’ mand, så vil ikke engang radikale kernevælgere insinuere at det kunne være et racistisk motiveret drab. Det kunne man gøre i 1990’erne, men det er mange mord siden, og når herboende udlændinge myrdes, går alle sådan set ud fra at det er et internt opgør. Medierne er i journalistisk henseende ’scared straight’.

I Sverige er det helt anderledes. Et godt eksempel kunne man se i mandags, hvor flere medier fortalte at en 32-årig mand (i følgeskab af sin et-årige søn) var blevet overfaldet af ti personer på en bro i Malmø, og forsøgt smidt ud over kanten. De fortæller ganske vist, at manden er mørklødet og at der foreligger et racistisk motiv, men undlader behændigt at fortælle at gerningsmændene ikke er svenskere.

Fra Avpixlat – Media försökte skylla kurdiskt hatbrott på svenskar och SD.

“Vänsterliberal gammelmedia slog härom dagen stort upp en misshandel av en man i Malmö. Angriparna har först misshandlat mannens ettåriga son, och sedan har ett större antal personer ‘från samma familj’ också försökt kasta ned mannen från en gångbro på gatan 5 meter nedanför. Att brottsoffret är mörkhyad berättar man, liksom att han ska ha fått ta emot rasistiska glåpord vilket gör att brottet rubriceras som ett hatbrott. Vad media däremot ‘glömmer’ att rapportera är att det 10-tal personer som utförde misshandeln tillhör ett gäng med icke-västliga kurdiska invandrarrötter.

Brottsoffret som enligt uppgift är afrikansk invandrare till Danmark men gift eller sambo med en svenska…”

(Aftenbladet TV, 9. september 2013: Far och son utsatta för misshandel i Malmö)

Opdate 16/9-13. Fra Ekstra Bladet – 44-årig erkender skud: Mand dræbt mens barnebarn var hjemme.

“En 44-årig mand med rødder i eks-Jugoslavien er blevet varetægtsfængslet i fire uger for drab. … Det kom frem i grundlovsforhøret søndag, hvor manden og hans 21-årige svigersøn blev fremstillet i Retten i Næstved. … Den 44-årige gerningsmand er blodbeslægtet med offerets kone… Han er netop blevet afhørt i retten og fortalte, at han kørte til offerets hus for at konfrontere ham med, at offeret i flere år ‘havde bagtalt ham og hans familie’, lød forklaringen.”

Oploadet Kl. 21:28 af Kim Møller — Direkte link31 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51287/trackback

31 Comments »

 1. svenske journalister sparer alvorligt samen til selv at blive smidt ud fra et højt sted………..

  Kommentar by Josef. K — 14. september 2013 @ 21:54

 2. Danske medier er utvivlsomt meget bedre end svenske, men der er nu ikke nogen grund til at være alt for begejstrede.

  Ifølge Berlingske’s Edith Thingstrup (der er gift med Christopher Azrouni) har Ritzau igen lavet en anti-df vinkel, helt uden anledning.

  http://www.b.dk/groft-sagt/politikere-i-aserbajdsjan

  Kommentar by Anonym — 14. september 2013 @ 22:19

 3. Eneste forskel på Mohammedanmark og Mohammedsverige er prisen på biler og antallet af evighedsbistandsklienter som oven i købet hader os(på nær vores penge).

  Kommentar by Fritz — 14. september 2013 @ 23:39

 4. De fleste Danskere er i dag hurtige til at gennemskue mediernes dækken over kriminelle indvanderer, der samtidig står for de fleste voldtægter,knivoverfald, skyderier, æresdrab samt narkoforbrydelser, så alt i alt er det ikke nemt for medierne at skjule de kriminelles Etniske tilhørs forhold.

  Kommentar by emmagad — 15. september 2013 @ 01:45

 5. #1 Bare svenskerne snart ville begynde at boykotte deres virkelighedsfjerne, hjernevaskende og folkeopdragende PK-medier i den helt store stil, så alle disse politisk korrekte og venstresnoede redaktører & “journalister” / landsforrædere, der i kraft af deres
  helt enestående fejhed, laden-stå-tild-holdning og opblæste selvgodhed i den grad har medvirket til at skabe denne helt forudsigelige katastrofe for det svenske folk og nationen Sverige, endelig kunne få løn som forskyldt ;)

  For hvad fanden skal man egentlig med aviser samt TV- og radiostationer mv. , der ikke vover at fortælle sandheden og beskrive befolkningens virkelighed, og som forbyder eller groft censurer enhver seriøs demokratisk debat om disse betændte emner?

  En eller anden dag kommer alle disse svenske mediefolk til at få en endog meget brat opvågnen til den barske virkelighed – og alle vil udmærket huske, hvem de skyldige er … så det kommer til at blive meget svært for dem at finde andre job, når deres beskyttede værksteder langt om længe lukker eller bliver skåret meget kraftigt ned.

  Kommentar by Bjovulf — 15. september 2013 @ 02:40

 6. Fandt via links på Avpixlat følgende historie, der stammer fra Helsingør Dagblad (er også refereret i Ekstra Bladet).

  Muslimske kvinder er altså nogle grise! Og dermed er de vel haram?

  http://avpixlat.info/2013/09/14/muslimska-kvinnor-struntar-i-badhusets-hygienregler/

  http://www.helsingordagblad.dk/article/20130914/NETNYT/709149995

  Stur, stur succes for integrationen…

  Kommentar by Jern Henrik — 15. september 2013 @ 08:15

 7. De svenske mediers kodeks med aldrig at omtale ethnicitet – medmindre det er relevant, hvad det aldrig er – er trods alt lidt snedigere end her i landet. For hvor en svensk avislæser eller TV-tittare undertiden kan komme i tvivl om en morders, en voldtægtsmands eller en knivstikkers herkomst – han kunne jo, rent teoretisk, være svensk – så er samme tvivl udelukket her til lands. Danske medier vil i tilfælde af en dansk gerningsmand slå dette forhold stort op, gerne med navn, foto,og adresse. Hvilket indebærer, at udelukkelse af ethnicitet bortvejrer enhver tvivl herom hos en dansk nyhedsbeskuer.

  Kommentar by Voldposten — 15. september 2013 @ 08:47

 8. Der er kommet en undersøgelse, hvor journalisters troværdighed rangerer på højde med Bilforhandlere
  http://www.dr.dk/Nyheder/htm/baggrund/generel/faktaark.pdf
  http://www.radiuskommunikation.dk/media/53564/mediernes_trov_rdighed_figurraport_final.pdf
  Mediernes troværdighed 07.06.2013
  Radius Kommunikation har undersøgt den danske befolknings holdning til mediernes troværdighed.
  Undersøgelsen er gennemført i perioden 28. maj – 4. juni 2013. 1014 danskere i alderen 18-75 år har deltaget i undersøgelsen…..

  Nyhedsmediernes valg af kilder er for ukritisk
  Helt enig 11% Enig 35%

  Nyhedsmedierne er objektive og fremstiller alle sider af en sag
  41% er uenige

  Det, der gengives i nyhedsmedierne, er korrekt
  40% Hverken enig eller uenig. 28% Uenig 5% Helt uenig.

  Kommentar by tavsen — 15. september 2013 @ 08:54

 9. Men de fleste Svenskere æder jo alligevel misinformationen råt. Ellers ville langt flere stemme anderledes. Der er noget infantilt naivt ved den Svenske folkesjæl.

  Det er en udbredt forestilling i Sverige, at alle mennesker på bunden er gode, etnisk ens og bør være lige, at der bør være og kan blive fred i verden, at alt ville blive godt, hvis ingen drak alkohol, at velfærdsstaten (der reelt og statistisk set er under afskaffelse) er en ubetinget landvinding etc etc. Læg dertil at der er en stor (nærmest barnlig) tiltro til politikere og journalister.

  Gennemsnitssvenskeren virker nærmest som en hjernevasket person i en dystopisk fremtidsfilm.

  Svenskerne bør vågne op. Hvis ikke Svenskere finder vilddyret i sig selv vil de snart miste deres land.

  Kommentar by Sigwar — 15. september 2013 @ 08:55

 10. Europa kommer til at ligne Syrien.
  Spøgsmålet er så hvem der kan og vil fjerne vores diktatorer.

  Kommentar by k.m. — 15. september 2013 @ 09:33

 11. Til Voldposten.dk > Meget læseværdig blog, mange tak

  Til tavsen > Radius-undersøgelsen viser en udbredt og velbegrundet skepsis, men er i øvrigt ikke meget værd. Hvad skal man svare på et udsagn som “Nyhedsmedierne er objektive og fremstiller alle sider af en sag”, når man kun har forskellige grader af enighed eller uenighed at vælge imellem?
  Relevante spørgsmål ville handle om konkrete mediers indsats i konkrete tilfælde, f.eks.: “Giver Danmarks Radios nyhedsudsendelser et retvisende billede af indvandringen”?

  Kommentar by Crass Børsting — 15. september 2013 @ 11:28

 12. Voldposten er god, tak for den. Jeg lagde særligt mærke til:

  http://voldposten.wordpress.com/2013/09/03/folkets-dom-over-dom/

  UHH – hvor dejligt at se:-)

  Kommentar by Sigwar — 15. september 2013 @ 12:30

 13. >Sigwar
  Den er god ja. Jeg bed mærke i
  http://voldposten.wordpress.com/2013/09/13/islamisk-luftpost/
  Man undrer sig stadig, selv om man snart skulle være vaccineret, over muslimernes primitivitet.
  Islam er i sandhed en ondere ideologi end alle andre.

  Kommentar by Nielsen — 15. september 2013 @ 14:00

 14. Er der den store forskel på journalisters og politikeres utroværdighed?

  Kommentar by Nielsen — 15. september 2013 @ 15:05

 15. Den forskel kender jeg alt til da jeg under livet har ind og udvandret seks gange mellem Sverige og Danmark siden 1975.
  Jeg har børn og børnebørn i begge lande og ser tydeligt forskellen i hvordan individer formes i de to lande.
  Jeg vil afholde mig fra en større udlægning er og nu, men bare konstatere at Sverige ar et problem.

  Kommentar by PFEP — 15. september 2013 @ 17:04

 16. De store mediehuse prøver at hente omsætning ved at sælge reklame, derfor har de tilladt læserne at kommentere forskellige bloggere i politik, sport og visa versa, men det er med moderator og den er sart, hvis man ikke er socialist kan man godt glemme at kommentere på de store aviser, men de er selvfølgelig mafiastøttede med skatteyderkroner.

  Kommentar by emmagad — 15. september 2013 @ 17:58

 17. @5 Jern Henrik — 15. september 2013 @ 08:15 &
  @9 Sigwar — 15. september 2013 @ 08:55:

  Jeg møder jævnligt hr. og fru Svenson, og mange har fået nok, særligt de der har været kloge eller heldige nok til at undgå den massive hjernevask, der udstråler fra den misdannede klasse (Mona Svin med flere).
  Min overordnede oplevelse er, at den svenske fremmeddebat er der, hvor den danske ditto var for 15-20 år siden (Mega-frygt for at ukorrekt og Mega-frygt for at stå ved egne meninger, men på vej til at vende). Gud ske tak og lov for Dansk Folkeparti
  ———————————————————————-

  Det er helt forståeligt at nazismen er stærk i Sverige. Sverige har meget lidt demokratisk tradition, Sverige var op til anden verdenskrig et hard-core klassesamfund. Post anden verdenskrig har sosserne hovedsageligt overtaget den traditionelle elites plads

  Kommentar by Agricola — 15. september 2013 @ 20:39

 18. @17 Agricola — 15. september 2013 @ 20:39:
  Rettelse:
  “Mega-frygt for at ukorrekt” –> Mega-frygt for at være ukorrekt

  Kommentar by Agricola — 15. september 2013 @ 20:43

 19. Efter at der blev linket herfra til http://thuleanperspective.com/

  Så har jeg fundet mig selv.

  Kristendommen er en jødisk sekt. Og vi ville have et langt bedre liv, hvis vi havde beholdt vores gamle tro.

  Kristendommen Jødedommenh og Islam er alle del af den samme manipulation, der handler om at nedgøre det menneskelige og få os til at føle os forkerte og sikre at vi ikke når vores potentiale.

  Kommentar by Mikael Drachmann — 15. september 2013 @ 23:55

 20. Her er lige noget jeg har læst på Jydepotten, Med overskriften:
  Link:
  http://jyllands-posten.dk/indland/ECE5956609/fremtidens-aeldrepleje-pas-selv-jeres-gamle-foraeldre/

  Fremtidens ældrepleje: Pas selv jeres gamle forældre.

  AF Orla Borg | Martin Johansen

  Politikerne bør op til kommunalvalget forberede danskerne på, at de i langt højere grad selv skal passe deres gamle forældre, siger en sundhedsøkonom.

  Presset på samfundsøkonomien på grund af et voksende antal ældre med behov for hjælp vil betyde, at voksne børn i langt højere grad må tage sig af deres gamle forældre. Og hvis de ikke selv kan, må de betale private plejere for at gøre det.

  Pårørende må tage ansvarSå skarpt trækker professor og sundhedsøkonom Kjeld Møller Pedersen, Syddansk Universitet, perspektiverne for fremtidens pleje af ældre op:

  »Samfundsøkonomien vil i det kommende tiår ikke være i stand til at finansiere hjælpen til et voksende antal plejekrævende ældre. De pårørende kan lige så godt indse, at de bliver nødt til at tage ansvar for pasningen af deres gamle forældre. Og er børnene flyttet til København, mens de gamle forældre stadig bor på familiens hjemegn i provinsen, må københavnerne betale privatplejen i provinsen for at gøre det.«

  Om 10 år vil der være 30 pct. flere ældre over 80 år end i dag. En aktuel opgørelse over samfundsudgifter til forskellige aldersgrupper viser, at en gennemsnitlig 50-årig dansker koster samfundet 30.000 kr. i udgifter til sundhed og sociale forhold, mens en 80-årig koster 104.000 kr.
  ——————-
  Hvad koster så et Musvin, f. eks. ovre i Fjols Mose, eller for den sags skyld, i een eller anden af de kulturberigede steder. Der er nok af stederne.

  Levestandarden ses som stærkt nedad gående. og jeh håber så inderligt at politikerne vil bliver straffet. Deres vælgere er nogle forkælede sutter, de stemmer Kun med een tanke, Nemlig tegnebogen.
  De tænker ikke på landets ve og vel.
  Det der er blevet kæmpet for, f.eks under ww2 er faktisk sat over styr allerede. DK er fyldt op med lus, man kan ikke få anden tanke. !

  Kommentar by Affald — 16. september 2013 @ 00:19

 21. >19 Michael Drachmann
  Vores gamle tro er lige så åndssvag som kristendommen eller jødedommen. Så hvorfor skal vi kaste vores liv i hænderne på den??
  Jeg nævnte med vilje ikke terrororganisationen islam, fordi jeg forventer du er klar over den står over alt andet, når ødelæggelse er på tapetet.

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2013 @ 02:19

 22. @20 Affald — 16. september 2013 @ 00:19:
  Ja, politikerne, på nær dem fra DF, har narret os; Importen af negere, perkere og andre fremmede skulle jo netop, sagde de, kompensere for “ældrebyrden”. I virkeligheden var der tale om en befolkningsudskiftning; Eliten har brug for overbefolkning for at opretholde sin magtposition.
  En mindre befolkning er i virkeligheden ønskelig, da der så er jord nok til, at alle, der ønsker det, kvit og frit kan få jord nok til selvforsyning, og store områder af Danmark kan atter overlades til moder naturs egen forvaltning. Selvfølgelig skal vi have en lille statslig administration, forsvar til at forsvare nationens grænser, politi til at assistere i løsningen af interne konflikter, et lille sundhedsvæsen til at hjælpe folk med det, de ikke selv kan klare og nogle få andre fælles organisationer, men det meste af det, den offentlige sektorgør i dag, er unødvendigt. I stedet skal vi hvile i vor egen kerne, leve derudfra og dermed tage ansvar for vort eget liv
  —————————————————————–

  @19 Mikael Drachmann — 15. september 2013 @ 23:55:
  Varg Vikernes (
  http://thuleanperspective.com/) har forstået meget, men jeg deler ikke alle hans synspunkter. I min oplevelse viste Jesus vejen til et højere åndeligt niveau end det aserne og vanerne befolker.
  Men den “kristne” kirke er en hel anden sag, den har misrepræsenteret Jesu budskab og brugt sin version til at undertrykke, manipulere og vildlede mennesker med henblik på at rage jordisk magt til sig.
  ——————————————————————

  @21 Nielsen — 16. september 2013 @ 02:19:
  Åndsliv er først og fremmest en personlig sag

  Kommentar by Anonym — 16. september 2013 @ 05:25

 23. @20 Affald — 16. september 2013 @ 00:19:
  Ja, politikerne, på nær dem fra DF, har narret os; Importen af negere, perkere og andre fremmede skulle jo netop, sagde de, kompensere for “ældrebyrden”. I virkeligheden var der tale om en befolkningsudskiftning; Eliten har brug for overbefolkning for at opretholde sin magtposition.
  En mindre befolkning er i virkeligheden ønskelig, da der så er jord nok til, at alle, der ønsker det, kvit og frit kan få jord nok til selvforsyning, og store områder af Danmark kan atter overlades til moder naturs egen forvaltning. Selvfølgelig skal vi have en lille statslig administration, forsvar til at forsvare nationens grænser, politi til at assistere i løsningen af interne konflikter, et lille sundhedsvæsen til at hjælpe folk med det, de ikke selv kan klare og nogle få andre fælles organisationer, men det meste af det, den offentlige sektorgør i dag, er unødvendigt. I stedet skal vi hvile i vor egen kerne, leve derudfra og dermed tage ansvar for vort eget liv
  —————————————————————–

  @19 Mikael Drachmann — 15. september 2013 @ 23:55:
  Varg Vikernes (
  http://thuleanperspective.com/) har forstået meget, men jeg deler ikke alle hans synspunkter. I min oplevelse viste Jesus vejen til et højere åndeligt niveau end det aserne og vanerne befolker.
  Men den “kristne” kirke er en hel anden sag, den har misrepræsenteret Jesu budskab og brugt sin version til at undertrykke, manipulere og vildlede mennesker med henblik på at rage jordisk magt til sig.
  —————————————————————–

  @21 Nielsen — 16. september 2013 @ 02:19:
  Åndsliv er først og fremmest en personlig sag

  Kommentar by Agricola — 16. september 2013 @ 05:28

 24. Michael Drachmann, Nielsen, Agricola, Anonym.

  Kristendommen er som udgangspunkt en jødisk sekt, hvilket faktisk står direkte i Det Nye Testamente, MEN den spredte sig i Europa ved at adoptere en række hedenske forestillinger:

  Kirkerne blev bygget ovenpå de asetro “vi” (helligsteder) for at sikre sig at folk mødte op i kirken.

  Julen er inspireret af den asetro jul, den Romerske paganismes saturnalier og Mithraisternes fejring af Mithras’ fødselsdag d. 25 december.

  Skt. Hans er den hedenske sommersolhvervsfest.

  På Jellingestenen er der intet kors. “Jesus” hænger i en masse planteranker og grene. Dobbelttydigheden som Odin på Yggdrasil er ikke tilfældig. De “gamle” elskede at symboler og ord kunne betyde mere end én ting.

  Danskernes frokoster (julefrokoster, påskefrokoster etc. ) er en direkte efterkommer af de asetro blot, hvor man også mødtes med familie og venner og spiste mad sammen.

  Lucia-marchen som mange Danske piger har trådt ved juletid stammer (via Sverige) fra Litauen og er efter alt at dømme den gamle hedenske Vaidilute tradition. Denne er igen relateret til Romernes Vestalinde tradition og begge går formentlig over 6000 år tilbage til Westya-kulten i Kaukasus området.

  Gotikken som stilart er også oprindeligt hedensk (keltisk eller asetro). Romerne kaldte den de Nordiske barbarers stil.

  Kristendommen ekspanderede simpelthen i Europa ved at overtage de hedenske forestillinger. Samme skete i Latinamerika, hvor indianernes guder blev til Katolske helgener og engle. Det samme sker i dag i Afrika og i Asien, hvor den Katolske kirke også ekspanderer.

  Dernæst er der en del der tyder på at Kristendommen blev inspireret af persiske og indiske tekster. Dåben er f.eks. en vandrenselses ceremoni, der findes i flere hedenske religioner. Opfattelsen af Gud som en fader findes svjv. ikke naturligt indenfor semitisk religion (hverken i Jødedommen eller Islam, hvor Gud er et transcendent åndevæsen). Gud som fader er givetvis et element, der stammer fra Indoeuropæisk hedensk religion (Zeus, Jupiter, alfader Odin etc.). Den mest ekstreme variant af disse påstande om hedenskab er formentlig dem fra lektor Christian Lindtner (KU), der mener, at evangelierne er skrevet af efter oldindiske Buddhistiske tekster.

  Kristendommen er formentlig i større eller mindre grad en hedensk religion. Både Grundtvig, Thomas Carlyle og J.R.R. Tolkien var meget tæt på at erkende dette (det kan ses hvis man læser dem).

  Dernæst er der tolkningen af asetroen. Asetroen kan selvfølgelig ikke tolkes bogstaveligt (kun kristne, jøder og muslimer går ind for bogstavelighed ( de mener, at verden blev skabt på 6 dage..)). Ejheller skal den tolkes som rendyrket euhemeristisk (at guderne er heroiske forfædre, hvilket dog givetvis indeholder ikke så lidt sandhed).

  Asetroen skal først og fremmest tolkes som en symbolsk fremstilling af virkelige begivenheder. Der findes således en del evidens for at meget af Nordisk mytologi er beskrivelser af shamanistiske ritualer i symbolsk form (Ymirs ofring, Balders død, Hermods rejse til Hel, Odins 9 døgn på Yggdrasil etc.). Da Snorri Sturlason skrev ”Gylfaginning” var det efter min mening for at få folk til at tænke og forstå, at hverken den bogstavelige eller den Euhemeristiske tolkning var den rigtige. Folk skulle bruge deres forstand for at symboltolke. Mytologi er en kode, der skal knækkes.

  (Se evt. bøger af Stephen E. Flowers, Mircea Eliade, Julius Evola, Maria Kvilhaug, Ceisiwr Serith etc.).

  Kommentar by Sigwar — 16. september 2013 @ 13:31

 25. @24 Sigwar — 16. september 2013 @ 13:31:
  Det er med åndelige væsener som med manifeste ditto; Enten har man mødt dem, eller også har man ikke. Alt, der ikke er selvoplevet, er fortællinger, som man kan vælge at tro på eller ej

  Kommentar by Agricola — 16. september 2013 @ 14:56

 26. “Kristendommen er som udgangspunkt en jødisk sekt, hvilket faktisk står direkte i Det Nye Testamente…”

  Hvor står det i NT, Sigwar?

  Kommentar by Martin Kasler — 16. september 2013 @ 15:51

 27. Agricola skrev: “En mindre befolkning er i virkeligheden ønskelig, da der så er jord nok til, at alle, der ønsker det, kvit og frit kan få jord nok til selvforsyning, og store områder af Danmark kan atter overlades til moder naturs egen forvaltning. Selvfølgelig skal vi have en lille statslig administration, forsvar til at forsvare nationens grænser, politi til at assistere i løsningen af interne konflikter, et lille sundhedsvæsen til at hjælpe folk med det, de ikke selv kan klare og nogle få andre fælles organisationer, men det meste af det, den offentlige sektorgør i dag, er unødvendigt. I stedet skal vi hvile i vor egen kerne, leve derudfra og dermed tage ansvar for vort eget liv.”

  Nok den smukkeste vision for Danmark, jeg har set. Jeg siger ikke den er realistisk. Snarere, at den burde være et vejledende ideal for magthaverne.

  Kommentar by Martin Kasler — 16. september 2013 @ 16:13

 28. @27 Martin Kasler — 16. september 2013 @ 16:13
  Tak

  Kommentar by Agricola — 16. september 2013 @ 16:24

 29. Martin Kasler.

  Det står flere steder, men lad mig vælge et skriftsted (Matthæus evangeliet 5.17-18): “Tro ikke, at jeg er kommet for at nedbryde loven eller profeterne. Jeg er ikke kommet for at nedbryde, men for at opfylde.” Jesus ser sig selv i direkte forlængelse af Jødisk tro.

  Kommentar by Sigwar — 16. september 2013 @ 17:12

 30. Agricola 25.

  Det er jeg slet ikke uenig i. Religion er altid noget personligt.

  Martin Kasler

  For en god ordens skyld. Jeg har intet udestående med kristne og kristendom, jeg læser med fornøjelse bøger af kristne forfattere og jeg mener faktisk, at kristendommen og folkekirken er med til at holde sammen på Danmark, men jeg kan godt forstå Mikael Drachmanns synspunkt, og det tror jeg, at mange kan.

  Kommentar by Sigwar — 16. september 2013 @ 17:34

 31. Sigwar, du citerer fra Bjergprædiken, hvori Jesus universaliserer Moseloven. Pagten mellem Gud og jøderne gælder stadig, men med Jesus gælder en ny pagt mellem Gud og mennesket.

  At kalde Jesus og hans disciple for en jødisk sekt er for mig lige så meningsløst, som at kalde mormonerne for en kristen sekt.

  Kommentar by Martin Kasler — 16. september 2013 @ 21:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper