18. september 2013

Svenskarnas parti demonstrerede i Stockholm: Militante antiracister overfaldt tilfældig indvandrer…

Lørdag demonstrerede Svenskarnas parti i Stockholm, og vanen tro gik militante venstreradikale til angreb. Revolutionära Fronten praler efterfølgende over overfaldet i en af deres karakteristiske videoer, og det er artige sager. Den ene der fik tæsk er ifølge forlydender civilbetjent, en anden en tilfældig indvandrer ansat på et pizzaria, der forsøgte at stoppe dem fra at bruge restaurantets stole som slagvåben. Hans sorte t-shirt havde dog nogle bogstaver som så lidt for nazistiske ud…

(Vimeo, Revolutionära Fronten – sammandrag från demonstrationen mot Svenskarnas Parti)

“Jag slog också ned nynazister en gång i tiden. Men att misshandla oskyldiga människor som råkar befinna sig på fel plats kommer bara att slå tillbaks mot er. Ni vet vad jag talar om. Det ni gjorde har redan fått det att koka bland äldre aktivister…” (Kommentar, Revolutionära Fronten på Facebook)

Oploadet Kl. 23:23 af Kim Møller — Direkte link38 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51417/trackback

38 Comments »

 1. Det skal lige med at: Da Revolutionära Fronten opdagede hvem de havde banket, slettede de videoen, men da var den i omløb. Surt show i propagandaafdelingen :-)

  Kommentar by Snaphanen — 18. september 2013 @ 23:39

 2. Haha, hold kæft hvor er det dumt:)

  Håber ham civilbetjenten fik fat på “anti” fascisterne da de var færdige med at tæve tilfælde mennesker på gaden.. Latterlige idioter.

  Kommentar by Per — 19. september 2013 @ 00:34

 3. Venstreekstremisterne har jo gratis spil. Politiet gør intet ved dem som sædvanlig.

  Kaster du derimod bacon mod en moske, så er det 10 måneder bag tremmer!
  http://www.bbc.co.uk/news/uk-scotland-edinburgh-east-fife-24130079

  Kommentar by CommonSenseNow — 19. september 2013 @ 00:34

 4. Tosserne har slettet den på vimeo, men videoen kan findes på liveleak:
  http://www.liveleak.com/view?i=fec_1379450649

  Kommentar by systex — 19. september 2013 @ 05:14

 5. Ja, frygteligt når det bare skal gå ud over alle, der tilfældigt er i området. Men de kan jo nok ikke se forskel i deres hash tåger.
  Men for dem er alle andre måske nazister i deres hjerne.
  Civil befolkningen er for dem fjender, der er skyld i deres fangen i samfundet.
  tabere.

  Kommentar by X — 19. september 2013 @ 07:11

 6. Det var ikke RF, der slettede videoen. Tværtimod linker de nu til den nye video:
  https://m.facebook.com/pages/Revolution%C3%A4ra-Fronten/381394458605362?id=381394458605362&_rdr#!/381394458605362/timeline/story?ut=3&hash=-500311188087042848&wstart=0&wend=1380610799&pagefilter=1&ustart&__user=612449451

  Kommentar by info — 19. september 2013 @ 07:55

 7. Venstrefløjen er en flok sociale tabere.Der er sgu`ikke gået nogen hjernekirurg tabt i dem.Men jeg er da glad for at se hvilke politiske psykopater de er – et bevis på,at den indoktrinering de har været udsat for,virkelig virker – på svage,umodne og følelsesmæssigt forkrøblede mennesker,med en kraftig hang til en offerrolle og dovenskab!!!

  Kommentar by -by Proxy- — 19. september 2013 @ 09:08

 8. Skræmmende at nazisternes stormtropper er genopstået som Revolutionära Fronten og beslægtede organisationer, der bruger politisk vold. Opskriften er den samme, som den vindende formel i 1930’ernes Tyskland.
  Måske vinder de også her?
  De statsejede massemedier støtter dem allerede indirekte ved at købe deres paroler og undlade at omtale og vise deres systematiske voldsudøvelse mod anderledes tænkende?

  Kommentar by A-mad — 19. september 2013 @ 09:42

 9. Lidt af et selvmål.

  Kommentar by Pelle Pik — 19. september 2013 @ 10:42

 10. Så vidt jeg kan forstå stod der “Youth Brigade” på mandens t-shirt:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Youth_Brigade_(band)

  Punkband fra L.A. startet i 1980 af de tre brødre med det ikke synderligt nazistisk klingende efternavn “Stern”…

  Kommentar by Anders Peter Johnsen — 19. september 2013 @ 11:03

 11. #10 APJ
  Der står brigade, så er man voldelig nazist, sådan er det jo BASTA.
  Mon ikke det var den tanke der røg gennem hovedet på den unge pacifist inden han gik amok

  Kommentar by broholm (ordblind) — 19. september 2013 @ 11:57

 12. Muhahahaha, så har de landskadelige tosser været på spil igen igen. Det er mig en gåde hvorfor der ikke er nogen der giver dem en velfortjent røvfuld.

  Kommentar by landsbytosse — 19. september 2013 @ 12:33

 13. Interessant, at de venstreorienterede voldsmænd banker løs på indvandreren, der prøver at redde sin stol. Ifølge deres paroler vil de jo ellers hjælpe indvandrerne mod svenskerne.

  Men sagen er selvfølgelig større end enkeltindivider. Det vigtigste er åbenbart, at der bliver uddelt bank til nogen, om det så også er nogen fra egen side. Jfr. Orwells erfaringer fra den spanske borgerkrig.

  Eller måske kan venstrefløjsfascisterne slet ikke lide indvandrere? Måske mener de blot, at de kan bruge dem som murbrækker mod det nuværende svenske samfund? Ligesom de tyske nazister og kommunister i 1920’erne hadede hinanden, men havde som fælles mål at ødelægge Weimarrepublikken?

  Kommentar by Gunnar Biering — 19. september 2013 @ 15:08

 14. Feststemning i Godhedsindustrien…..!
  Dansk Flygtningehjælp fester og glæder sig umådeligt, for nu er sluserne og invasionen af Syrere, endelig kommet i gang og kan fylde “Godhedsindustiens” klient mangel, idet det er blevet svært at vedblive med at holde på de værste, volds- og drabsmænd i en flygtningesituation fri for udsmidning, så “Hæren af Tiggere med Raslebøsser” er parat og alarmeret, hele TV og Medieverden har allerede åbnet for Udsendelser hvor vi præsenteres for flokke af “Grædende Børn, der har lært i skolen at HADE alt vestligt” der advares endda mod “Stærke og stødende sider”
  Tyrkiet påtænker at tømme en del af de Syriske flygtningelejres 100tusindvis i en pendulfart til Dansk Flygtningehjælps påtænkte nye Flyveplads der anlægges til formålet og som har vakt en stor begejstring i hele regeringen, men især den Radikale (Samfundsnedbryderpartiet – aldrig har så få, udrettet så megen skade for så mange i Danmark) del af regeringen, hvor Vestager udtaler at anlæg af denne Storlufthavn, er et stort skridt mod den store arbejdsløshed der er i alle EU-landene i Østeuropa, det er også et meget stort skridt mod en endelig ødelæggelse af det Danske Samfund, som vi igennem årtier har arbejdet på..
  Alt i alt kunne det ikke komme mere belejligt da der har været stor bekymring og uro i Flygtningeindustrien, om det skulle lykkes at standse krigen i Syrien, inden den Danske Godhedsindustri kunne blive betænkt med nye klienter, selvom der er masser af konflikter på vej i området, men ikke nogen der i øjeblikket giver så stort udbytte, som den krigen i Syrien nu leverer.
  Der er Champions League, Spansk Vuelva, Vild med Dans og en masse andet ligegyldigt underholdning, som et stort flertal af DANSKERE prioriterer højere end at gøre aktiv modstand mod ”Det Kristne Danske Samfunds” opløsning, der kunne jo også ligefrem blive regnvejr den dag hvor man måske var parat, så det vil være svært at få gang i nye ”Hvidstengrupper”.

  Kommentar by Cantor — 19. september 2013 @ 16:45

 15. Det er måske nogen af debattøren “Venstrefløjen”s veluddannede kompiser der kæmper for et samfund af tolerance, fred og frisind?

  Kommentar by NulTolerance — 19. september 2013 @ 17:07

 16. Er det mon dette scenarie Venstrefløjen ønsker i Danmark?

  Kommentar by NulTolerance — 19. september 2013 @ 17:09

 17. @5 X

  For venstreekstremister er civilbefolkningen racistiske borgerdyr og alle midler som fremmer “sagen” må tages i brug.

  Kommentar by Neuhammer — 19. september 2013 @ 17:33

 18. Cantor

  Godt indlæg. Og en ynk at høre Hr Kam på tv2 news om hvor forfærdeligt disse flygtninge har det. Og straks udfolder den hele regering sin sympati og signalerende en indvitation til syrene. Grotesk når man lige har oplevet selvsamme regering taler krigsretorik imod Syrien og det imod folkeretten og uden om Fn. Godt at det blev sat på pause for det om noget ville havde ført til endnu større ragnarok of flygtningestrømme.
  Venstrefløjen ligefrem sukker efter flere uintegrerbare muslimer og skal nok lykkedes med det ? Og så ser vi svenske tilstande som de autonome fryder sig over i deres voldsrus bistået af flere og flere perler. Hvis man chekker de røde banditer i sverige så består de i ret høj grad af indvandrere. Sikke en taknemlighed disse perler viser den svenske stat.
  En kommende borgerlig regering minus de konservative får som det første et mega problem med at få sat prop i indvandringdbølgen. Og tvivler da lidt på om Venstre overhovedet er oprigtig intereserede i at stoppe befolkningsudskiftningen.
  Kan DF skrue bissen på og finde tilbage til fordums fornuftige løsninger så er der håv, men kan de ikke så er der ingen vej uden om at også de taler assimilation og veluddannede indvandrere så må vi se det i øgnene at vort Danmark aldrig mere vil eksistere som et harmonisk og smukt Danskernes land.
  Forbyd Islam og Afa/Redox i Danmark

  Kommentar by Viking.www.Dnf.Dk — 19. september 2013 @ 19:28

 19. Hvad skal vi med syriske flygtninge i Danmark?
  sverige har jo givet fri adgang til hele befolkningen
  jeg regner med X-bussen med krigsflygtninge kører gennem Danmark uden stop undervejs.
  Araberne(muslimer) jævner et af deres egne lande med jorden, og nabolandene, også overvejende muslimske foretager sig INTET for at stoppe vanvidet.
  Mange arabere(muslimer)fødes i flygtningelejre, og dør samme sted fordi ingen vil vide af dem, det er da tankevækkende at fredens religion er skyld i de største flygtningestrømme og humanitære katastrofer i nyere tid.

  Tænk lidt over den, “venstrefløjen”

  Kommentar by k.m. — 19. september 2013 @ 20:13

 20. K.M

  Det må være de Palæstinensiske flygtningelejre du har i tankerne ?. En kosekvens af de Israelsk-Arabiske krige og en fordrivelse af de oprindelige indbyggere på vestbreden og Jerusalemområdet.
  En Arafat der med terror-våbnet troede på at det kunne give Palæstineserne deres legitime stat/hjemland. Men opnåede bare at fastholde millioner i frygtelig armod i de palæstinenske flygtningelejre. Og et Israel med stor-israelske drømme jvn de forysatye bosættelser i okuperet fjendeland. Så er al snak om fred på de kanter umulgt og så kan Israels ven ” Usa ” ellers nok tale for fred men Hussain Obama ved at en løsning er utopi imens bomberne falder og bosættelserne fortsætter.

  Kommentar by Viking.DNF. — 19. september 2013 @ 20:48

 21. Det er vel en del af planen at komme til vestlige lande som “flygtninge” Er vel den eneste grund til de slås konstant.

  Kan kun sige TAG AFSTAND. Det gør vi i http://www.DNF.DK

  Kommentar by GDG — 19. september 2013 @ 21:05

 22. […] Mere på Uriasposten […]

  Pingback by Svenske venstrefascister banker indvandrer | Hodjanernes Blog — 19. september 2013 @ 23:52

 23. Når diskussionen nu alligevel er kommet så langt væk fra Svenskarnas Partis demonstration:
  Det er den utæmmede kapitalismes grådighed, der for os i Vesten er det egentlige problem; Den sunde fornuft glæder sig over, at Israel er oprettet, så vi har et sted at sende vildfarne jøder hen. Der ud over vil den sunde fornuft lade Mellemøsten ordne sig selv, som den nu bedst kan. Uden den utæmmede kapitalismes indflydelse, ville vi for længst have gjort os uafhængige af/aldrig have gjort os afhængige af Mellemøstens eller andre fremmedes ressourcer

  Kommentar by Agricola — 20. september 2013 @ 05:21

 24. Det er rart at se den røde pest udrydde den brune pest.

  Indvandrere får bank af de røde.

  Well deserved.

  Kommentar by Martin Kohl — 20. september 2013 @ 07:28

 25. #18 Viking,
  Tak for kommentaren, ja, det var netop denne nederdrægtige udgave af en af de værste “danske” bannerførere for “Godhedsindustien” der nu med hele det øvrige slæng af “professionelle Godhedsprofeter” der med snablen i Statskassen, også er i gang med at mobilisere den store hær af “Raslebøssehæren” som nærmest helt orgastisk skal forstyrre Søndagsfreden, og hadefuldt glor på det lille skilt: “Tak, ingen Raslen her”, mens de nedkalder alskens forbandelser over et sådant “Menneskesyn”.

  Denne hær der sjældent har tid eller lyst til at tage sig af deres ældre DANSKE familiemedlemmer eller misbrugte og mishandlede DANSKE børn, har pludselig overskud af tid til at fise rundt og samle ind til ”Langtbortistans” lidende “Fanatiske Religiøse” befolkninger, hvor ulmende interne krige i Århundreder har ligget og ventet på en lille gnist til at antænde den, og som om der nogen sinde har været en krig, hvor det ikke er gået ud over civilbefolkningen, mens vi fortsætter de seneste årtiers import af uintegrerbare potentielle fanatiske religiøse krigsmagere.

  En afstemning i den korte Avis, siger at der måske er ved at være en stemning og modstand mod “Godhedsindustiens” evige behov for en kontinuerlig flod af flygtninge fra de betændte muhamedanske områder i Mellemøsten og Afrika, nemlig 94 % mener at vi IKKE skal modtage eller give “Statsborgerskab” til flere Muhamedanere, vi har absolut INGEN, gentager INGEN som helst andel eller del i deres interne krige at gøre, lad dem klare det selv, så kunne de mOske lære af det, selvom det er tvivlsomt.

  Vanviddet har ingen grænse.

  Kommentar by Cantor — 20. september 2013 @ 07:39

 26. Disse forvirrede stakler mangler selvindsigt. Havde de det, ville de vide, at det, de foretager sig, er en parringsdans og intet andet. Hvad de godt ved er, at de bliver øjeblikkeligt belønnet med tøzernes opmærksomhed for deres indsats. Det er abeadfærd.

  Kommentar by JensF — 20. september 2013 @ 12:29

 27. Hvorfor er gerningsmændene ikke af-pixlede?

  Kommentar by Hodja — 20. september 2013 @ 14:50

 28. DDR giver den hele armen i Radioavisen. Hvordan de opstillede partier DDF og DP mange gange har overfaldet indvandrere
  http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2013/09/20/085708.htm
  12 ekstremistiske og voldelige grupperinger har fodfæste i Midt- og Vestjylland, afslører ny rapport. De største er landsdækkende, siger forsker. 20. september 2013

  Det er en historisk meget voldelig og ekstrem nationalistisk gruppe, der har forbindelser til andre nazister i Europa. Og når man ser på deres retorik og kampagner, så minder det endog rigtig meget om den, som Anders Breivik brugte i sit manifest. Så vi skal absolut være opmærksomme på dem, siger Chris Holmsted Larsen…

  Der er sørme mange socialistiske vandrehistorier. Kan overfaldene dokumenteres?

  Kommentar by tavsen — 20. september 2013 @ 18:13

 29. http://www.dr.dk/radio/ondemand/p4kbh/radioavis-19503#!/ kl 18

  DP kædes sammen med den ekstreme DDF, hvis medlemmer har flere voldsepisoder bag sig. Og ved flere tilfælde har truet og angrebet indvandrere…

  Mærkeligt, vi aldrig har hørt om det. Der har været opsætning af banner og klistermærker

  Kommentar by tavsen — 20. september 2013 @ 18:39

 30. -> tavsen.

  Der er bevilliget 6 millioner kr. til ‘forskergruppen’. Så skal der jo med vold og magt også komme noget ud af det.
  Papir er taknemmeligt, men efterhånden er toiletpapir det mest nyttige.

  Kommentar by Fidibus — 20. september 2013 @ 21:45

 31. Det var jo det Chris Lenin Larsen forsøgte at forhindre Uriasposten i at rapportere om i 2012. Larsen rejste rundt i Midt- og Vestjylland og holdt møder om højre-ekstremisme som offentlig betalt ‘forsker’, men ville knægte ytringsfriheden ved at forhindre Møller i at fortælle om det.

  http://www.uriasposten.net/archives/51076

  Kommentar by Hodja — 20. september 2013 @ 22:08

 32. @Tavsen

  DP er så pisse antidemokratiske, så det skal vi tage meget alvorligt.

  i Danmark ønsker man selvfølgelig ikke at en ny Breivik-tosse skal gå amok.

  Danskernes Parti har ingen gang på jord :)

  Kommentar by Venstrefløjen — 20. september 2013 @ 23:14

 33. @28 tavsen — 20. september 2013 @ 18:13:
  Humanist-trunterne M/K mærker, at borgerne begynder at trække tæppet væk under deres skattefinansierede elfenbenstårn og producerer derfor en skattefinansieret skræmmekampagne, hvor de slår en fredelig, borgerlig protestbevægelse som Danish Defence League og demokratiske Danskernes Parti i hartkorn med rockergrupper. Til alle de Danish Defence League og Danskernes Parti-arrangementer og demonstrationer, jeg har kendskab til, har det været “Anti-Fascistisk” Aktion (AFA), der har stået for volden

  Kommentar by Agricola — 21. september 2013 @ 07:57

 34. @33 Agricola — 21. september 2013 @ 07:57:
  PS: Det er en dum hund, der bider hånden, der fodrer den

  Kommentar by Agricola — 21. september 2013 @ 08:00

 35. Det lysner..!
  Nu har man i “den Ræverøde regering” næsten opgivet tilsviningen af Dansk Folkeparti og dets medlemmer, så nu går hele “hylehæren” af Godhedsindustriens betonsocialister med alle midler efter at stoppe et hvert tiltag på vordende DANSKE NATIONALE strømninger, med hele Mediearsenalet og Statskapital i ryggen samt “analyser” af diverse ”Fuskere”, undskyld “Forskere” fra “Madrassa-Universitetet” i Roskilde.
  Deres tykke løgnagtige rapporter er så gennemsyret af Politisk Korrekthed, løgne og fantasi, at selv den nyttigste idiot med 7.klasse afgang må kunne gennemskue ideen med disse fantasiprojekter.

  Man kan dog glæde sig hver gang TV viser Danmarks største Komiker, Poul (Pølle) Nyrup Rasmussen med en alvorlig mine i ansigt afspille sin og århundredets bedste vittighed: “STUERENE – DET BLIVER I ALDRIG”!

  Kommentar by Cantor — 21. september 2013 @ 08:12

 36. Venstrefløjen, du blev spurgt om noget i 15 og 16

  Kommentar by landsbytosse — 21. september 2013 @ 09:53

 37. 6 millioner kr. til ‘forskergruppen’

  for de samme gentagelser igen og igen?? Og det kaldes forskning?

  Venstrefløjen’s voldsparate loonier (i videoen og i den danske virkelighed) kan stadig ikke undskyldes med een galning. Venstrefløjen’s konstante omtale af galningen viser hans fascination. Og skal nok tiltrække PET’s opmærksomhed.

  Venstrefløjen’s venner befolker de danske retssale
  http://ekstrabladet.dk/112/article2103397.ece
  De er dømt for grov vold, efter at de i januar affyrede flere skud under et opgør. 20. september 2013

  @ Agricola
  Jeg tvivler. Så længe Gutmenschen sidder på pengekassen, sker der intet.

  Men jeg venter spændt på dokumentation af Radioavisens påståede overfald på indvandrere

  Kommentar by tavsen — 21. september 2013 @ 12:08

 38. Ha ha. Idiotbørn. Kan kun blive træt af de tåber.

  Kommentar by bw — 22. september 2013 @ 03:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper