3. november 2007

Når medierne fokuserer på ’sideshow Bob’, så asfalteres vejen mod ’sydlandske tilstande’

Selvom VK-regeringen med støtte fra Dansk Folkeparti har svinget taktstokken i politisk henseende siden november 2001, så fortsætter multikulturaliseringen af Danmark ufortrødent.

Når islamistiske terrorceller optrævledes, så taler forskere om de problemer det giver for integrationen, og alt skal tilsyneladende integrationsfiltreres. Onsdag aften besøgte politiskoleeleven Mohamed (Mudi) Hassan sin mor i Gellerup, og hvor han tidligere er blevet chikaneret af andengenerationsindvandrere, så blev hans bil denne gang bombesprængt. Fra Nyhedsavisens forside i dag…

Bombesag kan gøre det svært at skaffe indvandrerbetjente

Sagen handler kun sekundært om ‘integration’, og historien skulle retteligt ses som en konsekvens af multikulturen – den igangværende balkanisering. En etnisk rollemodel, sågar en tv-kendis, får bombet sin bil, fordi han vælger at lade sig integrere i det land han er en del af. For få år siden kunne det være blevet et væsentligt element i valgkampen – i dag har folk flest accepteret, at sådan er det bare.

I en ledsagende artikel til Nyhedsavisens dækning af sagen (s. 23), citeres vicepolitiinspektør Jørgen Munk for disse ord…

“Det her ligner sydlandske tilstande, som vi ikke vil have her i landet.”

Fortsætter medierne med at fokusere på ’sideshow Bob’, så asfalteres vejen mod ’sydlandske tilstande’.

 • 9/11-07 Berlingske Tidende – Trusler er en del af hverdagen for danske indvandrerbetjente.
 • “Hamid Vazin skønner, at der er 60-70 betjente med indvandrerbaggrund i det danske politikorps, og langt de fleste af dem oplever at blive udsat for trusler eller chikane fra unge fra bandemiljøer.”

  Oploadet Kl. 09:27 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5145/trackback

  12 Comments »

  1. Men nu træder Århusborgmesteren og afdelingsbestyrelsen i Gellerup endelig i karakter: Man fordømmer på “det skarpeste” bombeattentatet, og gerningsmændene skal smides ud fra deres boliger, ja de skal. Så ka’ de lære det:

   Borgmester: Hjælp politiet

   http://jp.dk/indland/aar/article1153161.ece

   Kunne man ikke også opfordre til et fakkeltog mod bombemænd i Gellerup? Så kan hattedamer med fromme, bekymrede blikke danne en ‘menneskekæde’ for fred sammen med de etageklippede lokale. “Ingen bomber i vores kvarter” kunne blive en effektiv parole. Man skal have tillid til sine medmennesker, og en fremstrakt hånd fra anstændige danskere kan vise at “vi er alle bombeofre”.

   Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 3. november 2007 @ 10:01

  2. Nej da, det er jo bare stakkels samspilsramte skæbner, direkte fra krigsområder med stress og traumer. De skal da hjælpes. Måske ville en tur til Caraibien i en måneds tid med et hold krisepsykologer og socialarbejdere være en god ide. allan – det er ironisk ment.

   Formand for bestyrelsen for boligforeningen i Gellerup er Kjeld Albrechtsen, der mener at alle problemerne skyldes at 80% af beboerne er på kontanthjælp. Bombemændene skal da bare have et arbejde, så bliver de veltilpassede borgere i det danske samfund.

   Jeg vil håbe betjenten får en ny bil, og at forsikringsselskabet ikke fejer den ind under ‘uroligheder’. Er der i øvrigt nogen der ved, hvordan de mennesker, hvis biler m.v. blev ødelagt af venstrefløjens SA på Nørrebro, behandles forsikringsnmæssigt. Her kan man tale om ‘borgerkrigslignende urolighedser’, som ikke dækkes. Er nogle af de dømte kendt erstatningsansvarlige?

   Kommentar by PeterK — 3. november 2007 @ 10:59

  3. OT: Jeg har nomineret dig til årets bloggerpris, Kim. :-D

   Kommentar by Anna Lyttiger — 3. november 2007 @ 11:54

  4. Jeg poster den lige her lidt off-topic, men den er god at kende nu da valgflæsket suser gennem luften og skandalerne og løgnene florerer. Det er en liste råd om krisehåndtering, stammer fra USA, men evigt gyldig. Den hedder de 13 kvajeråd. Det er let af finde råd der benyttes, specielt i tilfældet Khader.

   1.
   Indrøm intet der ikke kan bevises. Skjul alt indtil det er drevet over. Måske indtræffer der en stor begivenhed, der rydder forsiderne i et par dage.

   2.
   Hvis det ikke driver over, og du tvinges til at sige sandheden, så indrøm kun det der allerede er kendt, vig uden om det der ikke er kendt, – og græd. Sig undskyld.

   3.
   Hvis du har modtaget store gaver eller penge, så lever det tilbage. Sig du giver dem til en eller anden velgørende institution, men lad være med at sige hvilken og hvornår.

   4.
   Hvis denne delvise tilståelse og bodsgang ikke stopper overskrifterne, så få en eller and respektabel person til at rense dig.

   5.
   Hvis ubehagelighederne fortsætter, så benyt ‘lykkens pamfilius tricket’. Du kan jo ikke gøre for at venlige mennesker overøser dig med penge og gaver. Du har bare været heldig. Det kunne ske for enhver.

   6.
   Hvis du bliver grebet i at favorisere vennerne, så fasthold at du ville have gjort det samme for enhver anden. Ansæt en tidligere straffet,en 3’generations indvandrer eller anden symbolperson. Du kan altid fyre dem senere.

   7.
   Når det ser allerværst ud, så erklær med fasthed at du vil stille op ved næste valg. Få din lokale partiorganisation til at støtte dig, hvis det er muligt.

   8.
   Få en række kendte personer til at erklære dig deres uforbeholdne støtte.

   9.
   Er du kommet til denne regel, så er det nødvendigt at finde en syndebuk.

   10.
   Skriver de stadig om dig, så er drastiske midler nødvendige. Udsend en pressemeddelelse hvor du kræver en gennemgribende uvildig undersøgelse.

   11.
   Tru med en erstatningssag i millionklassen, gerne personligt mod de journalister der angriber dig. Hiv dem i pressenævnet. Er problemet at du har modtaget penge, så anlæg sag om en krone, så det ikke understøtter opfattelsen af, at du er ude efter penge. Det er kun dit gode navn og rygte du vil have renset. Lad være med at anlægge sagen, vent det driver måske over. Tvinges du alligevel til det, så indgå hemmeligt forlig dagen inden den skal i retten – i fuld offentlighed.

   12.
   Er retssagen uundgåelig, så påberåb dig din grundlovssikrede immunitet.

   13
   Under alle omstændigheder: Sørg for at blive set sammen med din familie! Træk dine små børn med til fotoseancerne, har du en teenagedatter med bøjle på tænderne er det også godt. Snak om din gamle mor/far, bare giv den alt det følelse den kan trække. Bagefter kan man altid få et hold psykologer til at udbedre skaderne på familien.

   Kommentar by PeterK — 3. november 2007 @ 12:00

  5. Var der ikke nogle imamer der kom med en melding om at, betjente med anden etnisk baggrund end Dansk ville være en fordel for integrationen ?
   Så er spørgsmålet, hvis bombesprængninger af en betjents private ejendom er en fordel for integrationen, hvad bliver ulemperne så ?

   Kommentar by Santor — 3. november 2007 @ 14:53

  6. Hvor er det bare gået tilbage for Danmark de seneste år, når en bombesprægning går næsten ubemærket hen.

   Santor
   Jeg tror ikke at imamerne mente velintegrerede betjente. De havde håbet på, at der var nogle islamofascistiske galninge som ville søge ind i politiet, så de kunne få adgang til våben og magt.

   Kommentar by Holme — 3. november 2007 @ 15:14

  7. Se så at stoppe al den Øllebrødsbarmhjertighed med de Marokkofarvede.

   Det er ikke “indvandrer”-kriminalitet, men MUSLIM-kriminalitet fra de grupper, der tilbringer mere tid i moskeen og på kaffehuse og pizzeriaer end med at blive integreret i det samfund, de finder så vederstyggeligt, vantro, og i strid med deres forbandede religion!

   Dem der gør den slags, skal der ikke være mere overbærenhed med eller tilbud til. Det skal være UD! Slet evt. tilranet statsborgerskab, skid på DRC og menneskerettighedsfjolserne. De rådne æbler skal fjernes fra kurven, så råddenskaben ikke breder sig!

   Og se så at sige tingenes rette benævnelse. Det er IKKE INDVANDRERE generelt, men MUSLIMER, der er samfundets væsentligste problem!

   Og det er ikke racisme at nævne rette navn. Det er derimod generaliserende mistænkeliggørelse mod alle de velintegrerede indvandrere, der ikke er muslimer.

   Derefter kommer østeuropæiske røverbander, men det er en anden sag, som vi kan takke EU’s forbandede åbne grænser for!

   Kommentar by Dansk Realist — 3. november 2007 @ 15:46

  8. Hvorfor betragtes dette hærværk i ikke, som vi betragtede Schalburgtagen?
   Vort selvfølgelige modtræk var at sætte ind med sabotage.
   Så ville der være balance i tingene.

   falkeøje

   Kommentar by falkeøje — 3. november 2007 @ 17:22

  9. @8 Falkeøje.

   Hold kæft hvor du vrøvler!

   Schalburgtage var tyskernes danske håndlangeres svar på sabotagen, der var rettet mod tyske militærinteresser, aldrig privatpersoner.

   Schalburgtage gik ud på at vende danskernes sympati for sabotørerne, men de opnåede kun selv at vinde foragt. Deres metoder var nemlig at bombe ting og steder af samfundsnyttig interesse eller som skulle glæde.
   Roklubber, biografer, Teatre, Avishuse, etc. Om der røg civile danskere med som ofre ragede dem en skid.
   Sabotørerne gik udelukkende efter ting, der kunne forsinke den tyske krigsmaskine.

   Denne handling viser, at der er kræfter som mange negligerer blandt muslimerne i ghettoerne.
   Enten smadres politibiler, dækkene skæres op, eller der bombes som i dette tilfælde.
   Det viser deres foragt for samfundets lov og orden, og i særdeleshed deres had mod en “frafalden” muslim, der arbejder for de vantro.

   Det eneste der skal gøres er, at sådanne elementer skal smides ud af landet omgående, uden mulighed for at vende tilbage. Har de opnået statsborgerskab, skal dette annulleres for samfundsskadelig handling.

   Vi skal ikke bombe eller brænde muslimske biler eller butikker.
   Vi skal RYDDE OP!

   Kommentar by Dansk Realist — 3. november 2007 @ 23:08

  10. Dansk Realist #

   Enig men ved at blive ved at give efter for salamiskiverne når vi desvære på et tidspunkt helt derud hvor falkeøjes “drøm” går i opfyldelse, og et eller andet sted er jeg bange for at det scenarie en dag i fremtiden bliver en realitet, desvære er der over 2000 års historie der bekræfter at man ikke kan tvinge forskelligartede kulturer til at leve fredeligt og gnidningsløst med hinanen, derfor forstår jeg heller ikke at vore tilsyneladende historieløse politikkere bliver ved med at bakke op om dette multikulti cirkus.

   Men vi er enige i at volden må være den absolut sidste mulighed (jeg er bare ikke så sikker på at vore modstandere tænker ligeledes)Men vi må sgu ikke være blinde for at vi kan blive tvunget derud, men alt skal selvføligt gøres for at det undgåes.

   Kommentar by whodares — 4. november 2007 @ 20:13

  11. @10 Whodares

   Selv er jeg ikke blag for at bekæmpe dem med våben, hvis den dag skulle komme, men ikke et sekund før!

   Jeg dansk til det inderste af min knoglemarv, og vil bekæmpe en krigsfjende bedst muligt.

   Men jeg vil lade muslimerne indlede krigen med det første angreb.
   For så bliver dansk angreb til forsvar / modangreb og dermed lovligt selvforsvar!

   Kommentar by Dansk Realist — 4. november 2007 @ 21:23

  12. Og så håber jeg, man vil tage sig “kærligt” af de politikere, der har skabt den muslimske invasion, og fremmet den gennem racisme mod danskerne.

   Mon der findes en mur der er lang nok ? Dér skal de lænkes og udstilles til spot og spe som landsforræddere sammen med svin som Raino Ablud Pedersen, indtil de har været for en krigsret.

   Kommentar by Dansk Realist — 4. november 2007 @ 21:25

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper