5. november 2007

Unge indvandrere gør gaderne usikre, statistik

Fra dagens udgave af Nyhedsavisen. Lidt fra Unge indvandrere gør gaderne usikre.

“Den unge fyr på cyklen er bare en af de mange uheldige, uskyldige og tilfældige.

Fredeligt triller han hjemad i nattemørket efter en sen bytur. Ned ad den mørkegrå Nordre Fasanvej på ydre Frederiksberg.

Klokken er lidt over tre, da han passerer husnummer 140. Armen med jernrøret flyver pludseligt ud fra kredsen af unge mænd på fortovet. Det rammer ham i hovedet. To hidsige hænder skubber ham af cyklen, og knivstikkene regner over ham.

Få sekunder efter er det overstået. Den unge mand ligger hårdt såret tilbage på den blodige asfalt. Hans penge er væk. De forsvandt med bødlerne i natten.

Senere på morgenen sker det igen. To gange og tæt på. Med cirkelspark og knive, jernrør og totenschlægere.

I alt tre unge mænd bliver ofre for meningsløse overfald natten til den 28. oktober. Allerede dagen efter er politiet på sporet af to af gerningsmændene.

De er 22 år. Bor i København. Og så er de af anden etnisk herkomst end dansk.

Det er de ofte, overfaldsmændene i de danske byer.

[…]

I København har to ud af tre, 62 procent, af de unge under 18 år, der hidtil i 2007 er blevet fremstillet i dommervagten for røveri eller vold, anden etnisk baggrund end dansk.

· I Gjellerup Parken i Århus har 16 procent, flere end hver sjette, af drengene mellem 10 og 17 år været sigtet for overtrædelse af straffeloven for røveri, vold, hærværk eller tyveri. Antallet af sigtelser mod områdets unge er fordoblet fra 2005 til 2006. 85 procent af områdets beboere er nydanskere fra primært lande i Nordafrika og Mellemøsten.

· I Fyns Amt har borgerne siden årsskiftet foreløbigt oplevet 200 gaderøverier. I hele 2006 var tallet kun 169. Ifølge politiet i Odense er en stor del udført af indvandrerbander fra Vollsmose-området.

· Halvdelen af de unge, der idømmes den såkaldte ungdomssanktion – et behandlingsforløb for unge kriminelle, er af anden etnisk oprindelse end dansk.

· På landsplan er antallet af gaderøverier steget med 10 procent på et år og er nu på sit højeste niveau i fem år.”

Artiklen har mere konkret om multikulturens konsekvenser i Slagelse, Sønderborg, Ballerup, Vesterbro, Ishøj, Nivå og Kokkedal.

Oploadet Kl. 18:57 af Kim Møller — Direkte link26 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5154/trackback

26 Comments »

 1. SUK!

  Kommentar by Holme — 5. november 2007 @ 19:07

 2. Danskere i Slagelse, Sønderborg, Ballerup, Vesterbro, Ishøj, Nivå, Kokkedal og alle andre kulturberigede lokaliteter må erkende situationen og gå til modangreb. Med de nødvendige midler. Politiet gør det ikke for os.

  Kommentar by Crass Børsting — 5. november 2007 @ 20:05

 3. Det kan politiet da ikke “konkludere” ???

  RACISME !!!!!!

  Kommentar by DaLi — 5. november 2007 @ 20:13

 4. “Giv dem en gokartbane” er den ellers udmærkede artikels konklusion. Hvad skal det nytte?

  Overfor den her slags problemmagere virker kun ganske få midler. Det ene er fysisk afstraffelse – eller en billet til det hinsides, som vi ikke bruger på disse breddegrader. Et andet middel er en enkeltbillet hjem til Gaza, Mogadishu og Bagdad.

  Jeg glæder mig trods alt over ikke at leve i Sverige. Det er den avisartikel et godt eksempel på. Det er igennem de sidste ti år blevet mainstream at påvise symptomerne på det multikulturelle samfund. Behandlingen kniber det desværre med at få formuleret.

  Vi kommer ikke udenom ganske omfattende hjemsendelser. Det er simpelthen nødvendigt. Italien gør nu klar til at udvise 5.000 rumænere fortrinsvist sigøjnere, som jo fra 1/1 2007 har været EU-borgere. (MSM har mig bekendt ikke i den anledning snakket om Prodis fremmedfjendske højreekstreme Italien.)

  Der er selvfølgelig flere problemer knyttet til hjemsendelser i størrelsesordenen +1.000. At hjemlandet nægter at samarbejde om hjemsendelsen, at de hjemlige menneskerettighedsorganisationer vræler op og ikke mindst det rent logistiske herunder politiets kapacitet etc. Spørgsmålet er om det allerede er for sent – om en kalkule fra magthaveres side fra nu af og til evigheden vil være, at de i indeværende valgperiodes omkostninger i form af uberegnelige risici (gadekampe, borgerkrigslignende tilstande) overstiger den langsigtede gevinst, der ligger i at kunne skaffe sig af med x antal jihadister nu og her.

  Kommentar by ThomasL — 5. november 2007 @ 20:16

 5. “Multikulti er organiseret ansvarsløshed”
  skriver en tysk advokat med tyrkisk baggrund, og fortsætter: “Jeg kalder flertallet af multikultier for ansvarsløse, fordi de udelukkende udviser en uforpligtende tolerance over for andre kulturer. Så længe de ikke bliver påvirket af andre livsformer, kan ’de andre’ gøre, hvad de vil.” Forbløffende nok kan man læse dette og mange andre pointer der eller kun ses i på denne blog i Information (
  http://information.dk/149651) — hvad så DR, skal Information nu også hænges ud som ‘højreekstrem’?

  Kommentar by Jeppe P Trautner — 5. november 2007 @ 20:45

 6. Hvis udviklingen følger den franske, som jeg er bange for, så ender det med at militæret sættes ind – 1 – 2 år er mit bedste bud

  Kommentar by Yggdrasil — 5. november 2007 @ 21:17

 7. kald mig bare racist, men ovennævnte kulturberigere burde aflives, som de syge køtere de er..

  Mike

  Kommentar by Onion — 5. november 2007 @ 21:38

 8. Det er ikke andet en organiseret racisme. Angreb på de mindreværdige vantro.

  Det er hvad vi må finde os i, og snart får vi valget mellem at blive islams slaver, Dhimmi’er, mod at betale beskyttelsesskat, Jizya; eller blive dræbt i Jihad.

  Og så forstår de ikke at de er upopulære!

  Vivi kan sige meget mere og bedre om dette truende forløb!

  Kommentar by Dansk Realist — 5. november 2007 @ 21:39

 9. utroligt at den artikel fik lov at blive trykt. Den slags skal man normalt helst ikke tale offentligt om

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 5. november 2007 @ 21:48

 10. Der må strammes mere op på udlændingeloven. Kriminelle og utilpassede udlændinge skal ekspederes ud af landet efter straf.

  Kommentar by Poul — 5. november 2007 @ 21:56

 11. Spørg folk, som på grund af 24 timers larmende fremmede i deres opgang, er flygtet fra en billig lejlighed til en dyr i forstaden eller dem der er flyttet til et andet villakvarter på grund af fremmed overvægt i børnenes skole, om de stemmer på DF. Jeg er overbevist om at også 80/20 % reglen gælder her, dvs. kun 20% til DF.
  Om 30 år er det nok kun de mest velhavende, der endnu kan finde et fristed i en ghetto omgivet af en mur og elektrisk hegn.

  Kommentar by Menig 442 — 5. november 2007 @ 22:01

 12. Man må huske at glæde sig over at det når MSM. Folk begynder ikke at stemme på DF fra den ene dag til den anden men hvis bare folk i et eller andet omfang rykker mod højre når det gælder justits- og udlændingepolitik er meget også vundet.

  Kommentar by EAM — 5. november 2007 @ 22:13

 13. ->10

  Prøv at læse dette interview på Gates of Vienna, det handler netop om denne proces som gradvist skaber enklaver uden for modersamfundets kontrol (men som stadig får postet overførselsindkomster ind, forstås!):

  The Development of a Parallel Society

  An Interview with Dr. Patrick Sookhdeo

  http://gatesofvienna.blogspot.com/2007/11/development-of-parallel-society.html#readfurther

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 5. november 2007 @ 22:14

 14. 12. LFPC

  I forbindelse med denne proces – så følger dens udøvere blot Allah punkt for punkt, idet det er hans vejledninger om hvordan og hvorledes muslimer, der påtager sig den form for Jihad det er at udvandre til Vantro lande og områder, skal forholde sig både bomæssigt og i forhold til den Vantro befolkning.

  Hensigten er at undgå besmittlese fra de Vantro og deres levemåder.

  Dernæst at sørge for at ghettoen vokser- både med hensyn selvbestemmelse indenfor området, i antallet af muslimer samt med hensyn til at udbrede antallet af Ghettoere.

  Hvad der er fortvivlende er, at VI, de Vantro og vores ledere, nærmest står hjælpeløse overfor det der foregår.

  Og det fordi vi har bundet os selv op på regler, love og levemåder i forhold til næsten som forudsætter en næste, der ligner os selv !

  Altså, at de vi har med at gøre er mennesker, der kulturelt set er lig os selv eller har snildt ved at tilpasse sig vores system, fordi de gerne vil dette.

  Her står vi imidlertid overfor mennesker der ikke bare kulturelt intet har tilfælles med os, men samtidig heller ikke ønsker noget fællesskab med os endskønt det er DEM der er tilvandret vores land og samfund.

  Skal der opnåes et fællesskab kræver de , at det bliver på DERES kulturelle basis og deres præmisser – altså, at det skal være tilvandrerlandets befolkning, der skal integrere sig i DERES kultur.

  At vi ikke har foretaget os ret meget andet end spage protester og en god portion eftergivenhed kan måske tilskrives, at vi ikke har fattet HVEM og HVAD det er vi har fået med at gøre.

  Vi taber denne her kulturkamp – og kampen om hvilken form for demokrati der skal bestemme i Europa/Danmark, den Vestlige form eller den Islamiske – hvis vi ikke snart får taget os sammen til at KRÆVE af de tilvandrende muslimer, at DE skal tilpasse sig tilvandrerlandets regler, love og levemåde.

  Vi bliver nødte til at hamre løs på vores politiske partier og Folketingsmedlemmer om forklaringer på EUROMED – samt hvilke konsekvenser disse aftaler får for os.

  I det lange løb bliver enhver diskussion om velfærd, skattenedsættelser osv. betydningsløse, hvis vi ikke får ændret på det der foregår lige for øjnene af os .

  På mig virker det højst underligt, at der ikke er stillet eet eneste spørgsmål til de forskellige partier og deres kandidater om, hvordan de forholder sig til EUROMED !

  Kommentar by vivi andersen (Islamofob) — 5. november 2007 @ 23:40

 15. ->13

  “Og det fordi vi har bundet os selv op på regler, love og levemåder i forhold til næsten som forudsætter en næste, der ligner os selv !

  Altså, at de vi har med at gøre er mennesker, der kulturelt set er lig os selv eller har snildt ved at tilpasse sig vores system, fordi de gerne vil dette”.

  Ja, jeg er efterhånden overbevist om at dette er den diabolske dynamik som driver værket – på kort formel, det villige sonoffer Jesus kontra hærføreren Muhammed, en modsætning som også griber langt ind hos de kulturkristne og de kulturmuslimske. Man skulle næsten tro at Muhammed havde designet sin krigerideologi så den matchede vores svage sider. Jeg skrev i en anden tråd for et par dage siden, at kristendommen var ved at sejre sig selv ihjel. Kontrastér de daglige formaninger om at vise tillid til ens medmennesker, med Muhammeds ord “krig er bedrag”. Nej, ikke alle er taqiyya-artister, men 1) hvordan skelner vi, 2) hvem skal tvivlen komme til gode, og 3) hvad skal konsekvenserne være for dem vi har væsentlig tvivl om? Der er måske, måske, taget hul på bylden i den senere tids ballade om de tvivlsomme eksistenser som Nyrup-regeringen lod få ophold i Danmark. Ville hattedamerne i dag være villige til at afvise en ny Abu Laban og hans syv pukkelryggede, samspilsramte (og etageklippede) sønner? Næppe, men måske er der taget hul på bylden ved at dette opgør kommer nu.

  (aaargh, har igen forspist mig i youghurt fra Bornholms Andelsmejeri lige før sengetid).

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. november 2007 @ 00:28

 16. […] artikel i Nyhedsavisen. Det sker kun rent undtagelsesvist – efter Nyhedsavisens opførsel overfor Uriasposten, er det ikke en avis, det er tilrådeligt for bloggere beskæftige sig med. Men artiklen er […]

  Pingback by Unge indvandrere gør gaderne usikre « Veritas Universalis — 6. november 2007 @ 08:34

 17. ingen af disse overfald er vel registreret som racistiske ?

  Kommentar by Gitte8000 — 6. november 2007 @ 11:22

 18. ->17

  Det kan jeg ikke i min vildeste fantasi forestille mig at de er. Racisme kan ifølge gængse forestillinger kun begås af “os” mod “dem”. Selv om begrebet er blevet så gummiagtigt og dækker alt andet end traditionelle racebegreber, synes jeg ikke at vis skal afholde os fra at forfølge denne vinkel: Er der belæg for påstanden om at overfald, røveri og voldtægt ikke rammer blindt, men altid mod kuffar? Hvis der er en klar bias, hvad kan man så udlede af det? Ikke “racisme” i traditionel forstand, men en afspejling af et supremacistisk livssyn som gør kuffar til mindreværdige ift. muslimer.

  Sura 98 (Det klare bevis) vers 6
  De, der er vantro, blandt Skriftens folk og dem, der sætter andre ved Guds side, er i Helvedes ild; dér skal de forblive til evig tid. De er det værste af skabningen
  .

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 6. november 2007 @ 13:58

 19. ThomasL: Vi kommer ikke udenom ganske omfattende hjemsendelser. Det er simpelthen nødvendigt.

  Kære Thomas – dagens bedste kommentar, men ingen kan fortælle mig eller nogen anden, hvordan pokker det dog skal blive gennemført….

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 6. november 2007 @ 20:29

 20. @14 vivi andersen (Islamofob) og @15 Lars Findsen På Crack (islamofob)

  Det er et interessant emne – vi bliver helt sikkert nødt til revidere vores leveregler. Jeg har ingen anelse om i hvilken retning. Mit bud er at studere for eksempel græsk kultur. De har modstået islamisering i århundreder. De må gøre noget rigtigt. Islam kan ikke “gro” i græsk kultur – mens dansk kultur desværre er den rene muldjord for islam.

  Et andet land som bør studeres er Israel. De har en stor muslimsk befolkningsandel (16% ifølge CIA World Factbook), men ser ud til at modstå islamisering. De bliver godt nok konstant bombet fra omkringliggende muslimske områder. Og de har en stor hær og voldsomme militærudgifter… Det bør give os en idé om hvor store udgifterne kan blive hvis vi venter med at tage affære.

  Kommentar by Mallebrok — 6. november 2007 @ 22:31

 21. ->19

  Israel har så speciel en historisk og geografisk plads i denne konflikt, at det nok giver mere mening at anlægge en kontrastiv vurdering. F. eks. finder jeg det dybt skræmmende, at der i Israel, som om nogen skulle vide hvad de er oppe imod, stadig er en betydelig andel af dhimmier og appeaseniks. Heraf må jeg, rystet, konkludere, at selv hvis Danmark blev ramt af alvorlig jihadterror, eller landsomfattende optøjer i ghettoerne, eller af politiske attentater eller andre rædsler med udspring i Fredens Religion – selv da ville venstrefløjen og de kulturradikale næppe fordampe overnight eller dukke sig i skam, og komme på bedre tanker. Behovet for at have rene hænder og tunnelsynet klamren sig til anstændige idealer kan ikke nødvendigvis revurderes ‘bare fordi’ noget forfærdeligt indtræffer.

  Israel er som bekendt ikke ligefrem blødsødent i sin håndtering af muslimsk intifada og terror. Alligevel kunne bevæbnet politi over alt ikke forhindre at selvmordsbomberne foranstaltede blodbad i alt for mange tilfælde. Kan du forestille dig Ræve-Per Larsen i spidsen for et ‘take no prisoners’-politi til at holde volden nede? Han ville trygle politikerne om at finde en ‘løsning’ med ‘de unge aktivister’, bombemændene.

  Kun ved at opføre et sikkerhedshegn under den jødehadende verdens protester kunne problemet reduceres. Dette kunne de gøre, fordi ‘palæstinenserne’ geografisk lever i områder der kan snøres af fra det jødiske Israel. Hvordan mon vores mulgheder ville være for at snøre Nørrebro eller Vollsmose af – og vi skulle vel fortsætte med at forære dem overførselindkomster og vand og el.

  For mig ser en sammenligning desværre ud til at få vores frihedsgrader til at snævre ind, og vores fremtidsudsigter til at blive endnu mere trøstesløse.

  Ang. Grækenland, så er det nyt for mig det du fortæller, men glem ikke, at Grækenland har stærke forbindelser til den arabiske verden, og et institutionelt USA-had. Kunne det ikke betyde at de ligger lidt mere lunt i reden end vi andre?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 7. november 2007 @ 00:10

 22. @21 Lars Findsen På Crack (islamofob)

  Med hensyn til geografisk spredning kan vi jo starte med at se i øjnene at vi ikke kan modvirke ghettodannelser, og derfor vælge at forme denne ved at samle alle uintegrerbare muslimer og asylansøgere på Lolland (undskyld til alle lolliker, dette er bare et eksempel). Her kan de bo under en ordning hvor de ikke betaler skat, men til gengæld heller ikke har stemmeret.

  Det lyder langt ude, men vi er nødt til at gøre noget ud over det sædvanlige. Hvis vi ikke har modet til at starte hjemsendelser, så kunne Lollands-modellen være det næstbedste.

  Med hensyn til grækerne så har jeg ikke nogen særlig indsigt overhovedet, men ud fra deres geografi og demografi at dømme så må de have modstået islamisering. Hvis jeg tager fejl, må vi kunne finde andre steder der har.

  Kommentar by Mallebrok — 7. november 2007 @ 08:02

 23. Grækenland er da alt for tæt på islamisternes hjemlande, så de kender metoderne.
  Desuden er Grækenland primært socialistisk, og dermed dels ikke tiltrækkende, dels hærget af egne interne magtkampe.

  Nej det er sjovere at udfordre et lille godtroende land som Danmark, for heroppe får de deres vilje.

  Der skal en stærk regering til at rydde op, og smide alle de integrations-uvillige ud.
  Slut med alle særbehandlinger til muslimer. De må affinde sig med, at lighed i samfundet også gælder for dem som for alle andre.
  Vil de ikke det, har de frihed til at rejse deres vej.

  Kommentar by Dansk Realist — 7. november 2007 @ 09:03

 24. @23 Dansk Realist

  Det interessante ved Grækenland er jo netop deres naboskab med muslimske lande. Hvad er det de gør, som afholder dem fra at blive løbet over ende?

  Jeg ved ikke om grækere er særligt socialistiske. De har da i det mindste et ægte demokrati. Jeg var mere interesseret i om nogle af deres leveregler afveg meget fra vores, og om det kunne være forklaringen på deres islamiseringsresistens (som det er min teori at de har).

  Kommentar by Mallebrok — 7. november 2007 @ 23:28

 25. Få jer i et liv.. Racister..

  Kommentar by DIN MOR — 8. januar 2008 @ 13:19

 26. Jeg elsker folk med andre kulturer.. Mangfoldighed!! Muhahahahaha!! det er self syndt at ham der kom til skade..

  Kommentar by DIN MOR — 8. januar 2008 @ 13:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper