25. september 2013

Ny rekordmåling for Dansk Folkeparti: 23,5 procent (YouGov for Metroxpress)

Der er desværre lang tid til næste valg. Ny YouGov-måling i Metroxpress – Chok-måling: DF maser Thorning totalt.

“Det, der startede som en tendens i en måling her i avisen i februar er nu en statistisk kendsgerning. Den gang stod Dansk Folkeparti med 17,4 procent af stemmerne for første gang nogensinde til at blive støre end S med 17,2 procent. …

Nu er Dansk Folkeparti uantastet Danmarks næststørste parti med en vælgertilslutning på historisk høje 23,5 procent. Partiformand Kristian Thulesen Dahl og O lægger dermed yderligere afstand til Helle Thorning-Schmidts socialdemokrater, som med en beskeden tilslutning på 16,0 procent må se sig overhalet med flere politiske banelængder. Det viser en måling, som YouGov har for metroxpress.”

Oploadet Kl. 06:42 af Kim Møller — Direkte link37 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51611/trackback

37 Comments »

 1. Fedt. Ser frem til, at DF også overhaler Venstre og bliver Danmarks største parti. Det kræver blot 4,5% flere stemmer :-)

  Kommentar by Agricola — 25. september 2013 @ 07:37

 2. Jeg er ikke et øjeblik i tvivl om at grunden skal findes i EU modstanden og indvandrepolitiken .
  Danskerne er trætte af at blive tromlet af EU og ønsker en regering, der ikke lægger sig flat ned hver gang EU siger bøh.
  Danskerne er også trætte af den sværm af historier om indvandere, som er kriminelle, voldlige, voldtægtmænd og snyder og nasser på systemet, de er også trætte af at se en kontantshjælpsmodtager fra Rumænien prale med sin Lamborghini og de mange milioner han og hans familie modtager.
  Men DF er også en del af problemet! DF kæmper for overførselsindkomsterne deres størrelse og den lette adgang til dem, de forholder sig slet ikke til at antallet af personer på overførselsindkomst i Danmark er steget fra 2-300.000 i 60erne og 70erne, et temmeligt højt tal allerede dengang, til groteske omkring 1 mio. I dag, vel at bemærke folk i den arbejdsduelige alder.
  Hvem er det så, der er på overførselsindkomst, det er indvandrene i særdeles muslimer og gavebordets størrelse vil tiltrække flere og flere, og selvom DF forsøger at stoppe indvandring, får de altså ikke over 50% af stemmerne. Resultatet vil blive at flere og flere indvandere vil havne på overførselsindkomst!
  Mange af dem der stemmer på DF i dag er folk, som er bange for at det bliver vanskeligere for dem at komme overførselsindkomster og at overførselsindkomsterne bliver mindre. DF forholder sig slet ikke til at selve antallet af folk, som ikke forsørger sig selv er alt for stort! Der er simpelthen ingen fornuftige argumenter for at vi skal have dobbelt så mange på offentlig forsørgelse som f.eks Island, relativt!
  Hvad værre er, så er der ingen eller næsten ingen der kommenterer det her på posten, når jeg skriver det, de lader som om det ikke sker!
  DF er en del af problemet, deres politik tiltrækker flere og flere forsørgelseshungrende muslimer!

  Kommentar by Robert R — 25. september 2013 @ 08:05

 3. Bedste nyhed på en grå Efterårsdag,
  Hurra – hurra ENDELIG har større og større dele af FOLKET fået øjnene op for løgne og løftebrudsregeringen ledet af “den arrogante dumstædige PRÆMIEKO der IKKE VIL og KAN SE at hun er den største hindring for fremgang i SOCIALKAMMERATERNES pamperparti”
  Hej, Tag en fridag og lad os fejre dagen, det bliver vel ikke den sidste glædesdag, måske er der lagt op til et “Gyldent Efterår” vi tar’ en til når Enhedslistens 10 % overhaler de Danskerhadende Radikale/Socialister.
  Det er gyseligt hvad vi kan forvente os i endnu et stykke tid, tilstrømning af Tusindvis af Syrere, 16 årige til stemmeboksene, Ekspanderende Muhamedanerlefleri, Fuldstændig overgivelse og indlemmelse I EU-cirkusset, osv.. osv…….!!
  Derfor lad os stoppe dette vanvid, allerede ved kommunalvalget.!
  – det er senere end du tror.

  Kommentar by Cantor — 25. september 2013 @ 08:08

 4. @2 Robert R — 25. september 2013 @ 08:05:
  Til dels enig, men Dansk Folkeparti er på grund af deres EU-modstand og fastholden af, at Danmark er vort, danskernes land langt at foretrække frem for nogen af de andre partier, der pt. er i Folketinget

  Kommentar by Agricola — 25. september 2013 @ 08:18

 5. og straks er medierne der med deres forkerte forklaring—nej nej, det er ikke på grund af EU og Indvandrerpolitiken—nej det er på grund af økonomien, ha ha ha de tror befolkningen er så dumme at de tror på det.

  Kommentar by holgerdanske — 25. september 2013 @ 08:26

 6. God nyhed og en tendens der er gældende i det meste af Europa. Indvandrekristiske partier vokser og vil blive ved med det årene fremover…. Sålænge ingen andre partier, gør op med den multikulturelle Utopi…

  At DF ikke har den skarpeste økonomiske politik er sådan set ligegyldigt… Det er nemmere at rette til over de næste 30 år, end det er at skrue en vanvittig indvandring af MENA mennesker tilbage….

  Hvis ikke vi havde haft dette galskab af import af ikke integrerbare… Så havde jeg ikke “det store” imod at vi har verdens højeste skatte og afgift helvede…. Problemet er at tilliden i samfundet forsvinder i takt med importen af MENA folk…. Og det er tilliden der har været den bærende del i udviklingen af danmark fra landbrugsland til et af verden mest moderne og rigeste lande…

  TILLYKKE TIL DF

  Kommentar by ny kommentator — 25. september 2013 @ 08:54

 7. Nu får vi se hvad Thornings skattesag kan gøre ved blå blok (v/k)
  Der er åbenbart indsendt et anonymt brev omkring skattesagen. Så kan ske og trække ud i lang drag og ind i næste valg periode måske.
  Men skyldes dette Pia´s afgang og Thulesen´s tilgang. Messerschmidt´s EU program? Befolknings højre drejning?
  MEN der er opstået så mange nye højrefløjs partier, at de måske kan tiltrække DF stemmer og at disse partier alligevel ikke kan komme ind over spæregrænsen. Så DF vil måske miste en masse stemmer her, der ellers ville have hjulpet godt. Tænker mest på kommunal valg, men disse partier vel nok også stille op til landsvalg.
  Ps. Tillykke.

  Kommentar by xenofob — 25. september 2013 @ 09:00

 8. “Til dels enig, men Dansk Folkeparti er på grund af deres EU-modstand og fastholden af, at Danmark er vort, danskernes land langt at foretrække frem for nogen af de andre partier, der pt. er i Folketinget”

  Selvfølgelig.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 25. september 2013 @ 09:01

 9. Jeg er konservativ, og derfor har jeg ikke let ved at finde et parti, der passer til mine holdninger.

  Jeg uenig i store dele af DFs økonomiske politik. De andre borgerlige partier fører en, efter min mening, for lidt national politik. (EU, FN, indvandring, yderområder, uddannelse).

  Hvad er vigtigst?

  En sønderskudt økonomi kan man komme ud af på ca. 15 år. Se Tyskland og UK fra 1945 til 1960. Et etnisk problem tager måske 600 år.
  Ca. 1320 til 1920 i det slesvigske spørgsmål.

  Man må vælge den mindst ringe mulighed.

  Kommentar by Ole S. — 25. september 2013 @ 09:25

 10. Undlader man at stemme på DF fortsætter voldtægterne, og ingen udvisninger http://www.uriasposten.net/archives/51603

  Undlader man at stemme på DF, får vi aldrig grænsekontrol. Indbrud, tricktyverier fortsætter
  http://www.fyens.dk/article/2366927:Odense–Kvinder-anholdt–Tricktyveri-blev-opdaget 15. september 2013
  Den ene af de to kvinder, som søndag fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Svendborg, burde slet ikke være i landet. Den bulgarske kvinde har nemlig indrejseforbud i Danmark
  http://www.sn.dk/rudersdal/tricktyveri-i-elevator/artikel/356082 23. september 2013
  En 87-årig kvinde fra Virum blev søndag mellem klokken 10.35 og 11.00 udsat for et tricktyveri…

  Undlader man at stemme på DF, har Skat fast arbejde
  http://ekstrabladet.dk/112/article2105749.ece 24. september 2013
  I en aktion ved de sydvente grænser afslørede Skat 200 kilo hash og ni forsøg på at smugle våben ind…

  Undlader man at stemme på DF, har man sanktioneret ALT

  Kommentar by tavsen — 25. september 2013 @ 09:43

 11. Robert R

  fuldkommen enig med dig i at DF’s fastholdelse af overførselsindkomster dræner dels statskassen og dels afholder arbejdsdulige borgere i at tage sig et job, et hvilket som helst job vel at mærke.
  Måske hele denne samfundsnedbrydende tendens løser sig når og hvis DF bliver det største parti og dermed bliver Christiansborgs alt dominerende regeringsparti. Dermed har DF en historisk chanse for at starte på hjemsendelserne af de fakto problemet nr 1, de såkaldte livsvarige flygtninge og indvandrede masser. Dermed ryger der vel en 200.000-300.000 permament ud af forsørgelses cirkuset.
  Et forsigtig tillykke herfra. Men lad os nu lige få overstået et valg i 14 og mulige DF fremgang derefter.

  Kommentar by Viking.DNF. — 25. september 2013 @ 10:37

 12. http://folketidende.dk/artikel/df-vil-sm%C3%A6kke-danmarks-gr%C3%A6nsebomme-i-0
  Danmark skal smække grænsebommene i og igen tjekke alle, der ønsker at krydse grænsen. Sådan lyder et minimumkrav fra Dansk Folkeparti, der allerhelst så, at Danmark hurtigst muligt får en folkeafstemning om Schengen-samarbejdet. 07. August 2013

  http://folketidende.dk/artikel/menneskesmuglere-f%C3%A6ngslet-i-storaktion 23. September 2013
  Flere menneskesmuglere røg i nettet efter en storaktion natten til lørdag

  http://folketidende.dk/artikel/flere-menneskesmuglere-gik-i-nettet-i-r%C3%B8dbyhavn 21. September 2013
  Politiet og Skat på razzia i indrejsefeltet ved færgestationen. Tre personer sigtes for menneskesmugling.

  http://folketidende.dk/artikel/polak-smuglede-unge-med-f%C3%A6rgen-til-r%C3%B8dbyhavn 16. August 2013
  To unge mænd kørte med i en polsk varevogn for at blive smuglet ind i Danmark.

  http://folketidende.dk/artikel/menneskesmuglere-med-f%C3%A6rgen
  Storkontrol ved Rødby Færge bød på en enkelt menneskesmuglingssag.
  06. August 2013

  Gad vide hvordan det ser ud i Sønderjylland?

  Kommentar by tavsen — 25. september 2013 @ 10:50

 13. En historisk flot måling for DF, men 76,5 procent af vælgerne støtter altså stadig indvandringspolitiske selvmordspartier.

  Kommentar by Crass Børsting — 25. september 2013 @ 11:11

 14. > Robert R. og flere andre.

  Enig i det meste. Men husk, at DF også vil gøre noget ved uvedkommende udlændinges frie adgang til vore velfærdsydelser.

  Og bundlinien også for mig er: Hvad skal vi med velstand, hvis vi samtidig mister vores – og vores efterkommeres! – hjemland?

  Kommentar by Gunnar Biering — 25. september 2013 @ 11:58

 15. Propagandasenderen og latterlige Krasnik kan godt begynde, at se skriften på væggen. De ryger ud med badevandet, når det danske folk får ryddet op i socialist-kommunisternes indspiste vanvid.

  Hvis Lars Løkke-pose får et realistisk syn på Eurabias forbandelser, så kan det være, at han får en ministerpost i DF regeringen, evt. finansminister.. :D

  Kommentar by Iznogut — 25. september 2013 @ 12:08

 16. “En historisk flot måling for DF, men 76,5 procent af vælgerne støtter altså stadig indvandringspolitiske selvmordspartier.”

  Ja sådan er det, og det må vi erkende. For uhyggelige mange mennesker står DF stadigvæk som mørke klamme kældermennesker. Men udviklingen går den forkerte vej og DF vil stadig vokse.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 25. september 2013 @ 12:15

 17. Helt enig, Robert R.
  Er vel nærmest selv at betegne som konservativ, men uden et parti at stemme på.
  Pt. er DF det mindst ringe parti at stemme på.
  Stop for pseudoflygtninge samt hele den bagved liggende industri, fratagelse af statsborgerskaber givet på falske/urigtige præmisser samt repatriering, er af vital interesse for landets (og vestens) overlevelse og dette må have første/største prioritet.
  Senere må man gøre op med, det alt for blødsødne klientgørende velfærdssamfund samt alle offentlige tilskud til meningsdanner-klanerne.

  Ps. Så også enig med Ole S. mfl.

  Kommentar by Neuhammer (forsker & ekspert) — 25. september 2013 @ 12:24

 18. Nej der er heldigvis lang tid til næste valg, DF skal over de 30 % ved næste valg :)

  Kommentar by ingrid — 25. september 2013 @ 12:29

 19. Glædeligt. Håber det holder til næste valg. Eller at DF bliver endnu større.

  Kommentar by Liva — 25. september 2013 @ 14:13

 20. Bestemt et flot resultat, men DF jubler næppe lige nu, for en af partiets stiftere, Poul Nødgaard, er nemlig lige død i en alder af 76.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 25. september 2013 @ 14:18

 21. @13 Crass Børsting,

  Lige præcis. Og så længe DF er afhængige af V (forhåbentligt lukker og slukker de konservastive), så vil islamiseringen og EUSSR’s overtagelse af vores land fortsætte.

  Kommentar by Fritz — 25. september 2013 @ 14:52

 22. Det er rigtig trist med Nødgaards bortgang, og så lige midt i partiets største fremgang. :( Jeg har ment det længe, der er et enormt vælger potentiale i DF, så dårlig landets voldelige situation ser ud burde de jo have mindst 20+ % sikker hver gang. De fleste danskere er jo enige langt hen af vejen, og der findes vigtigere ting end penge, nemlig en dansk fremtid overhovedet for dette land. Det helt store galskab er, at for 40 år siden sagde venstrefløjen det som DF siger om masseindvandringen mens de borgerlige ville have indvandring (V kan man stadig ikke stole på). Tiden er en anden og verden vendt på hovedet hvor venstrefløjen nu støtter et endnu større muslimsk indtog (deres nye ofre/vælgere), det kræver en tur til psykologen at kurere den selvmorderiske knude.

  Kommentar by LarsB — 25. september 2013 @ 18:34

 23. Det er en kendt sag at folk siger eet og gør noget andet. Jeg er glad for DFs flotte målinger. Men jeg ville ikke finde champagnen frem før Thulesen og Kjærsgaard har deres mandater i hus.

  Kommentar by Morani ya Simba — 25. september 2013 @ 18:39

 24. Ole og Neuhammer
  Konklusionen må være at vi i den grad mangler et konservativt parti , som er konservativt og nationalt på den gode måde.
  Om DF eller LA her og nu er det bedste alternativ er et åbent spørgsmål.
  DF sender det meste af en generation på overførselsindkomst, inklusiv alle muslimerne, hvis uddannelsesniveau og arbejdsmoral ikke passer til det danske arbejdsmarked. Men kom de til vil de nok kunne sætte en eller anden prop i for flere tredieverdens forsørgelsindvandere.
  LA vil indskrænke adgangen til og størrelsen af overførselsindkomsterne, men selvom de siger at de ønsker færre forsørgelsesindvandere , så stemmer de præcis modsat. LA har et meget alvorligt troværdighedsproblem.
  Problemet med at danne et nyt konservativt parti er at det altid er svært at undgå landsby og storbystosser samt tidligere nazister og andet, som vil være guf for MSM. De vil hurtigt og effektivt stigmatiserer et sådant parti så ingen vil turde stemme på det.
  Hvis det skal lykkes må der være troværdige personer i spidsen, f.eks Kasper Støvring, Morten Messersmith og/eller Morten Uhrskov Jensen.
  Hermed en opfordring!

  Kommentar by Robert R — 25. september 2013 @ 18:56

 25. Vi skal lige huske at korrigere for det forhold, at udlændingene med nogle få undtagelser ikke ville stemme på DF. Er der f.eks. 14% udlændinge i Danmark bør man dividere igennem med 0,86.

  Formentlig er andelen af etniske Danskere, der ville stemme DF derfor beliggende mellem 27% og 30%.

  Kommentar by Sigwar — 25. september 2013 @ 22:00

 26. Jeg er overbevist om at en del ikke etniske Danskere stemmer Dansk Folkeparti, altså de der har rent mel i posen, for dem handler det om at få lov til at blive i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 26. september 2013 @ 01:05

 27. Vi skal så også lige ha` med at målingen kommer lige efter at DF for første gang har leveret et ordentligt stykke politisk håndværk da de sammen med socialdemokratiet og enhedslisten var med til at få den danske beskatning af gas og olie operatører i Nordsøen “up to date” og på linie med Norge og UK.
  Den beskatning den borgerlige regering stod for var fuldstændigt uansvarlig.
  De blev trukket rundt i manegen (bevidst eller ubevidst)af Maersk.
  Her er det så værd at bemærke at Maersk var og stadig er den største bidragyder til både Venstres og de Konservatives partikasser.
  Så lad os nu se om ikke begejstringen flader ud og ender på de ca. 10 -12 % som vel er et realistisk leje for et parti som DF der i virkeligheden består af socialdemokrater der er blevet lidt afsporede af en trang til li´som fodboldtosser at mene at det er os mod dem.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 26. september 2013 @ 05:34

 28. Dagens glade A4 melding

  234.000 vælgere skal skifte fra blå til rød blok. Det er det benhårde krav, hvis regeringen vil genvælges. Det svarer til 325 stemmer hver dag i to år.

  Men målet er ikke urealistisk, siger valgforsker og kampagneeksperter.

  Et opsving frem til valget kan fjerne vælgernes fokus fra løftebrud og upopulære beslutninger, mener de.

  Altid rart at kunne finde de rigtige ekspertudtalelser :-D

  Kommentar by tavsen — 26. september 2013 @ 08:33

 29. Per Henrik Rasmussen: Det ønsker du sikkert er tilfældet, men sandheden er at vælgerflugten gik igang lang tid før skatteaftalen. Det drejer sig om at danskerne i større og større grad er trætte af invandrere og det ballade de laver, intet andet. DF har ikke nået toppen endnu, bare vent og se.

  Kommentar by NulTolerance — 26. september 2013 @ 08:37

 30. […] alligevel et fingerpeg om, at højredrejningen i EU alt andet lige har bidt sig fast. Ifølge Uriasposten, så står Dansk Folkeparti nu til 23,5% af stemmerne. Front National i Frankrig står ligeledes […]

  Pingback by DP stormer frem hos EB | Reaktionære Refleksioner — 26. september 2013 @ 08:39

 31. Per Henrik Rasmussen

  Du hentyder til et link jeg smed ind den anden dag, læs lige indlæg 2 igen :)

  http://dindebat.dk/kultur-samfund/134696-raceuroligheder-i-holland.html

  Det handler ikke om fodbold nej, det handler om SIMPEL PSYKOLOGI, det med fodbold er for at skære det ud i pap for sådan en som dig der enten ikke har noget livserfaring, eller som har levet en beskyttet tilværelse hele sit liv :)

  Kommentar by Jesper — 26. september 2013 @ 13:20

 32. http://www.voxmeter.dk/index.php/meningsmalinger/?lang=da
  En forskel på 6,6% !!! ???

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 26. september 2013 @ 14:40

 33. Ja 7,5 % Per, læs lige blogindlæg igen :)

  Nu er Dansk folkeparti uantastet Danmarks næststørste parti på historisk høje 23,5 %, hvorimod Helle og CO er på sølle 16 % :)

  Kommentar by Jesper — 26. september 2013 @ 15:16

 34. Jesper
  Ta´dig nu lidt sammen.
  Jeg linker til Voxmeters dugfriske måling hvor DF stå til at få 16,9 %
  Jeg skærer det ud i pap så der ikke skulle være noget at misforstå
  Men find nu alligevel for en sikkerheds skyld lommeregneren frem.

  I Yougov´s måling står de til 23,5 %

  Kan du følge med ?

  Når man så trækker 16,9 % fra 23,5 % hvad får man så ?

  Ta´dig endelig god tid og hvis der stadig er noget du ikke forstår så spørg endelig.

  Kommentar by Per Henrik Rasmussen — 26. september 2013 @ 16:17

 35. Ja jeg læste godt dit link, læste du mit ? De målinger har det med at gå lidt op og ned, det jeg hæfter mig mest ved er det samlede billede siden regeringen kom til magten :)

  Kommentar by Jesper — 26. september 2013 @ 16:39

 36. @ Jesper

  Stivnede voks-meter er den statsautoriserede DDR måling. Se blot, hvor flot de ramte for 2 år siden
  :-D :-D
  http://www.dr.dk › Nyheder › Temaer › 2011 › Valg‎
  06/09/2011 – En ny meningsmåling fra Voxmeter ville give rød blok en overbevisende valgsejr med hele 98 mandater, hvis der var valg i morgen.

  Kommentar by tavsen — 26. september 2013 @ 17:22

 37. Fra DR
  http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2013/09/26/120911.htm

  “De Radikales leder Margrethe Vestager møder lige nu modvind i meningsmålingerne.

  Partiet står til den laveste måling siden valget. Samtidig styrtdykker Vestager i popularitetsmålingerne.

  I en ny måling, foretaget af Epinion for DR Nyheder, står De Radikale til syv procent af stemmerne mod 9,5 procent ved valget i september 2011.

  Det svarer til, at De Radikale står til syv færre mandater, end de har i Folketinget i dag.”

  Det er stadig syv procent for meget, men det går den rigtige vej.

  Kommentar by Ole S. — 27. september 2013 @ 08:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper