8. november 2007

Henrik Sass Larsen om Kaare R. Schou

Urban havde til gårsdagens avis bedt fire politikere give deres syn på politiske kommentatorer.

Henrik Sass Larsen, Socialdemokratiet…

Favoritkommentator: Kaare R. Schou, TV2: Her er der tale om klassisk journalistik, politisk analyse som er herlig fri for klæbrig selvprofilering og selvfedhed. Analyserne er sagligt og fagligt funderet og han giver sig ikke af med at gætte og spekulere ud i det absurde. Desuden er han aldeles upåvirkelig.”

  • 30/10-07 Uriasposten – Claes Kastholm og Jarl Cordua om Kaare R. Schou.
  • 6/11-07 Omnial – TV2’s valgekspert Kaare R. Skou: Vi må anstændigvis føre….
  • 1/6-06 Uriasposten – Kaare R. Schou: CEPOS er yderligtgående – i modsætning til CASA….
  • 9/10-05 Uriasposten – ER DF nazistisk? – TV2’s politiske redaktør Kaare R. Schou hetzer.
  • 13/3-05 Uriasposten – En tudehistorie opbygges – Kaare R. Schou og TV2 propaganderer.
  • Oploadet Kl. 16:53 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

    The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5172/trackback

    21 Comments »

    1. Mon ikke man skulle tage den med et gran salt, hvis der er nogen der promovere sine egne mærkesager er det vist K-R schou, er helt flov over han er i familie med mig langt ude. Undskyld på familiens vegne

      Kommentar by Broholm (ordblind) — 8. november 2007 @ 17:26

    2. Heh, så er det også lykkedes Hr. Sass Larsen at få mig til at le – men det var næppe hans hensigt ;)

      Kommentar by Mikkel Høgh — 8. november 2007 @ 17:32

    3. P.S.: Der er ellers gang i Uriasposten i disse dage – en stor tak til Kim – det må kræve en næsten overmenneskelig indsats at følge med i alt det der sker i politik i disse dage :)

      Kommentar by Mikkel Høgh — 8. november 2007 @ 17:34

    4. Sass Larsens bedømmelse siger vist mere om gårdejer Skovs personlige politiske holdninger end det siger om hans journalistiske kvaliteter.

      Kommentar by JensH — 8. november 2007 @ 17:38

    5. Sass Larsen? Hedder han ikke Sass Lassen? Nå, ja, han er jo under alle omstændigheder et nul…

      Kommentar by Winston Smith — 8. november 2007 @ 17:43

    6. Henrik kommenterer om Kaare..
      er det ikke lidt ligesom hvis et stykke navlefnuller kommenterer om et snotfyldt viskestykke?

      Mike

      Kommentar by Onion — 8. november 2007 @ 18:45

    7. Tak for et solidt grin. :)

      Kommentar by Den Hvide Rose — 8. november 2007 @ 19:37

    8. Der må være tale om MSMs normale undladesynder i referatet, den fulde ordlyd skulle naturligvis have været:

      Favoritkommentator: Kaare R. Schou, TV2: “Her er der tale om klassisk marxistisk journalistik, politisk tendentiøs analyse som er herlig fri for fakta men er klæbrig selvprofilering og selvfedhed. Analyserne er naturligvis ikke sagligt og fagligt funderet og han giver sig ikke af med rationel tankevirksomhed, men ynder at gætte og spekulere ud i det absurde. Desuden er han aldeles upåvirkelig af virkeligheden.”

      Kommentar by Zonka — 8. november 2007 @ 20:16

    9. En toppolitiker med så ringe formåen udi at bedømme andre er ganske og aldeles totalt utilregnelig. Jeg kræver hans afgang!

      Kommentar by morlille — 8. november 2007 @ 21:14

    10. Jeg læste også artiklen i Urban. For en god ordens skyld er det værd at nævne at en af de andre politikere (jeg tror det var fra Venstre) også havde et par ord til Kaare R. Schou. Solidt placeret i minusspalten :)

      Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 8. november 2007 @ 21:49

    11. Nu vi taler om Kaare R. Skov og TV2, så fortsætter TV2 Nyhederne gudhjælpemig sin kampagne for amnesti til afviste asylansøgere. Her i kl. 22.00 nyhederne var top-historien at flere af disse asylansøgee fra Sandholmlejren arbejder sort. De kan i modsætning til hvad TV2 tidligere har rapporteret kan disse afviste asylansøgere komme og gå som det passer dem, (utroligt slapt hvis du spørger mig).

      Var TV2 forarget over dette?? Nej da, overhovedet ikke. For TV2 var det blot et argument for at de skulle have amnesti. Det ville jo være til fordel for det Danske samfund hvis de de fik lov at blive og arbejde legalt. Det fremgik også, at de oftest arbejdede på pizza-barer oæign og TV2-journalisten fik næsten ‘tårer i øjnene’, da de kunne fortælle det var til en ussel løn af 20-30 kr. i timen. Selvfølgelig kunne Røde Kors manden fortælle, at de arme stakler jo ikke havde noget andet valg end arbejde sort, når de ikke havde opholds-og arbejdstilladelse. Offer-rollen fik for fuld knald.

      Helt ærligt vi taler her om mennesker der opholder sig ULOVLIGT i landet, og som nægter at efterkomme en kendelse om at rejse ud af landet, og så benytter de ‘gæstfriheden’ til at begå ulovligheder!! Og TV2 gør dem til ofre!!! Hvad er der ved at ske med dette land?? Al fornuft-tænkning skrider fuldstændig ud til fordel for en vanvittig multikulturel idelogi!! Den nationale overlevelses-trang. der gav sig udslag i valgresultaterne i 2001 og 2005 er tilsyneladende ved at fordufte som dug for solen.

      TV2’s kampagne for amnesti til de afviste asylansøgere minder efterhånden om medierne i det nu hedgangene Sovjet, da de i 1980’erne kørte kampagne mod NATO’s belutning om at opstille 572 mellemdistance-raketter. Nøjagtig den samme primitive propaganda.

      Kommentar by JensH — 8. november 2007 @ 22:52

    12. OT:

      Selv om det ikke er spor sjovt, har jeg lyst til at slå en hysterisk hånlatter op:

      Indvandrerbetjente under politibeskyttelse

      http://jp.dk/indland/article1162017.ece

      ” »Vi står med en meget alvorlig situation, og vi handler derefter,« siger chefpolitiinspektør John Jacobsen, Østjyllands Politi

      […]

      »Vi danner værn og ring om de to unge betjente på mange forskellige måder og niveauer, og vi gør vort ypperste for at beskytte dem,« siger han.

      […]

      De unge har givet udtryk for, at de betragter betjentene som forrædere, som anvender deres insider-kendskab til at løse politiopgaver med henblik på at tilfredsstille politiledelsen.

      […]

      »Politiarbejdet betragtes i forvejen som et lavstatusjob blandt mange unge med indvandrerbaggrund”. “

      Misforstå mig ikke, jeg synes ikke det er betjentenes situation som er hysterisk sjov, men her bliver det skåret ud i pap og bøjet i neon, at der er nogle gigantiske, uløselige problemer som vil vokse eksponentielt i de kommende år, men ingen fra multikultieliten vil drage denne konklusion uanset hvad. Dét er så grotesk at det et eller andet sted er sjovt.

      Politibetjente med indvandrerbaggrund skal have beskyttelse. Naser Khader skal sikkert have konstant beskyttelse resten af sit. Pia Kjærsgaard skal sikkert have beskyttelse resten af sit liv. Frafaldne muslimer skal have konstant beskyttelse. Skulle nogle få den idé at lave en virkelig “Demokratisk Islam”-organisation, skulle medlemmerne alle have konstant beskyttelse.

      Gode udsigter for bodyguardindustrien. Hvad sker der med samfundet som helhed, hvis behovet for beskyttelse fra såvel politi som private sikkerhedsfolk ikke kan opfyldes?

      Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 9. november 2007 @ 00:17

    13. “aldeles upåvirkelig”: Tja, betonsocialist, uden for terapeutisk rækkevidde, Baghdad-Bob fra Lejre – sproget er taknemligt

      Kommentar by Nicolai (slamofob) — 9. november 2007 @ 00:35

    14. Til 12 (LFPC).
      Du peger på, at multikultierne ikke drager nogen konklusion af virkeligheden, og det har du ret i. Men på det punkt er begge politiske lejre næsten lige dårlige. Som jeg vist efterhånden har sagt mange gange, er erkendelsen af problemets natur ikke et højre venstre skel men en forankret tro på politisk korrekthed og frygt for de skred en forkastelse af korrektheden ville medføre for ens menneskesyn. Problemet er ikke så meget venstrefløjens misfoster – multikulturalismen men derimod dogmet om non-diskrimination. Non-diskrimination bevirker, at enhver diskussion om hvorvidt et samfund må gøre forskel på os selv og fremmede kulturer fra Mellemøsten er tabulagt. Man kan kritisere visse mellemøstlige skikke, og stadig være med i det pæne selskab, men drager man den logiske konklusion, at muslimer qua deres “skikke” ikke egner sig til at leve i et vestligt retssamfund, bliver man udråbt som racist. Ideologien om multikulturalisme som mulig samfundsmodel er derfor ikke hovedproblemet, det er derimod det hypersensitive ligemageri, som højrefløjen heller ikke holder sig for god til at optage i sin politik. På det område er højrefløjen – fraset DF- en ren vittighed.
      Både V og K går på listefødder, og taler aldrig om det særlige problem med muslimsk tilvandring men holder sig altid kun til afledte problemstillinger. Det er i den forbindelse interessant, at Venstre har givet Ayaan Hirsi Ali en frihedspris uden at overveje de logiske implikationer, hendes islamkritik burde give anledning til at overveje i udlændingepolitikken. Den amerikanske kommentator Lawrence Auster har længe argumenteret for, at vores første forpligtelse ikke er at redde muslimerne fra dem selv, men derimod at beskytte vores egen nationale sikkerhed. Han foreslår derfor et forbud mod indvandring fra muslimske lande. Det er absolut nødvendigt og gennemførligt, og er at foretrække frem for øget vold og ustabilitet. Men jeg kan ikke forestille mig de pæne småborgerlige konservative gå med til at overveje denne mulighed. De liberale vil gerne have lavere skat men ville for en stor dels vedkomne være ligeglad med massiv tilvandring, så længe tilvandrerne forsørger sig selv og begrænser deres jihad til fredelig påvirkning.
      Så både højre- og venstrefløjen er, om end af forskellige grunde, interesserede i at lade udviklingen fortsætte.

      Kommentar by PerH — 9. november 2007 @ 02:35

    15. ->14

      Enig, men jeg brugte netop heller ikke ordene højre og venstre. Til multikultieliten tæller i allerhøjeste grad EUs imperiebyggere, Jacques Chirac, Ellemann, Arla Foods, Herluf Hansen og mange flere. Man kan sikkert graduere multikulturalisme i et spektrum med post-marxisterne i den ene ende, og de post-borgerlige som de her nævnte i den anden. Det idehistoriske grundlag er mere kompliceret end jeg tør gøre mig klog på, men Fjordman har nogle interessante essays på Gates of Vienna om disse spørgsmål, som stærkt kan anbefales, hvis du ikke allerede har læst dem.

      Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 9. november 2007 @ 07:57

    16. Gør Henrik Sass Larsen sig blind og ubegavet med vilje?

      Kommentar by Janne — 9. november 2007 @ 09:58

    17. 12

      Lars Findsen på crack

      Nu har vi ca. 5-10 % borgere af anden herkomst end dansk i Danmark. Hvad sker der når vi om få år har 20 og 30 % ?

      Hvor mange offentligt ansatte skal så beskyttes?

      Kommentar by Janne — 9. november 2007 @ 10:01

    18. @16 Janne…

      Jeg har det udtryk:
      “selv en blind høne kan skride i en lort”
      – jeg ved ikke om det rammer plet her :-)

      Mike

      Kommentar by Onion — 9. november 2007 @ 12:08

    19. Som jeg skriver i en kommentar til Thorning-papegøjens fremturen på DR: Henrik Sass Larsen er begavet nok til at vide, hvad der foregår.

      Kommentar by Kimpo — 9. november 2007 @ 13:00

    20. ->12

      Jeg kan slet ikke forestille mig hvordan det bliver, kun at den fred, frihed og velstand vi er vokset op med får trukket gulvtæppet væk under sig. Ekstremerne for de scenarier man kan forestille sig bliver vel balkanisering m/u blodbad, EUSSR-diktatur som holder etniske konflikter nede med jernhånd, eller shariastyre. Imellem disse tre yderligheder, eller i en af dem, har vi vel fremtiden. Det mindst rædselsfulde, overfladisk set, bliver vel en New European Order hvor man passer meget, meget godt på ikke at krænke det nye herrefolk, og hvor man er i stadig risiko for at blive udsat for vold, røveri eller voldtægt, og så ellers lever i adskilte enklaver. Måske det mindst rædselsfulde, men et helt uacceptabelt scenarie for de som sætter deres frihed højest. Men “frihed” har jo nok i Europa gået hen og fået en lidt suspekt amerikansk klang, se bare de uhyrlige udtalelser der fremkom fra de kulturradikale under Motoon.

      Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 9. november 2007 @ 14:02

    21. Kaare R Schjov! er bare en journalist bur-høne, for lang tid, på for lidt plads, hindre udsynet!
      Til gengæld ved jeg altid, når denne forpjuskede indestængte høne kommer på skærmen, kan jeg foretage mig noget fornuftigt istedet, da jeg ikke går glip af nogen fornuftig udtalelse, eller ordentlig information.
      Altså med andre ord, en pause-klovn.

      Kommentar by li — 9. november 2007 @ 19:32

    RSS feed for comments on this post.

    Leave a comment

    Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

    Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

     

    

     

    Vælg selv beløb    Blogs


    Meta
    RSS 2.0
    Comments RSS 2.0
    Valid XHTML
    WP


    MediaCreeper