1. oktober 2013

Psykiater afliver DR’s seneste tudehistorie: Medicinen kan fint ‘erstattes med andre lignende præparater’

I DR-indslagene der problematiserede Remzi Baftijaris tvangsudvisning til hjemlandet Kosovo, er der klare venstreradikale aftegninger. I det 10 minutter lange indslag i 21 Søndag, og det opfølgende mandag aften i TV-avisen 21.30 ses blandt andet Johannes Schmidt-Nielsen (Enhedslisten), Michala Clante Bendixen (Komitéen Flygtninge under jorden, Refugees Welcome mfl.) samt dokumentation attesteret til Johanna Haas (SOS Racisme, Tilflugt i Kirken og Asylret).

Henrik Day Poulsen i Berlingske – Når DR udformer vores udlændingepolitik.

“Tophistorien i DR søndag var en stakkels dreng på 15 år, der var blevet nægtet opholdstilladelse i Danmark og udvist til Kosovo. Drengen led af depression og fik præparatet Abilify, som ikke er tilgængeligt i Kosovo. Historiens pointe var, at man ikke kan udvise personer med sygdomme, hvis behandling ikke forefindes i hjemlandet. …

Jeg har i fire år arbejdet i det medicinalfirma, der markedsførte Abilify og er i al beskedenhed nok den psykiater i Danmark, der kender produktet bedst. I tv-indslaget blev det fremført, at Abilify er antidepressiv medicin. Dette er ukorrekt… Abilify er et antipsykotisk middel, som fint kan erstattes med andre lignende præparater. … Årsagen til at Abilify i tv-indslaget ikke kunne skaffes i Kosovo er sikkert, at det er meget dyrt. 14 tabletter koster omkring 650 kroner, så et fattigt land som Kosovo har ikke råd til Abilify. Men der findes flere glimrende alternativer. Dette oplyste DR ikke om. I stedet havde man fundet en flygtningeadvokat, der betegnede udvisningen som ulovlig.

Det er et faktum, at patienter i Danmark kan tilbydes langt dyrere medicin end i det meste af verden. Selv inden for EU er der store forskelle. Abilify indkøbes næppe af mange patienter i Grækenland, Rumænien og Bulgarien. Men for langt de fleste psykiatriske sygdomme findes der glimrende alternativer. Abilify er måske Rolls Royce modellen, men lignende meget billigere præparater svarer til en Opel eller en Citroën, og det er vel godt nok? …

Naturligvis kan man klandre DR for sjusket journalistik. … Et langt større problem er det, at justitsministeren i prime time lover at sætte udvisningssager i bero på baggrund af helt fejlagtige oplysninger. Bødskov var til partikongres i Aalborg, men har han ikke tid til at sætte sig ind i tingene, bør han afvente og ikke hoppe med på DRs politiske limpind om at lempe asylpolitikken på et helt forkert grundlag.”

(Michala Clante Bendixen på Facebook, 27. september 2013)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51768/trackback

28 Comments »

 1. Journalisten Kristian Sloth er meget politiserende, men heller ikke helt uden evner. Tænk sig, at han næsten uden videre kunne få den den såkaldte hardliner, Morten Bødskov, til at hoppe på limpinden. Endnu et eksempel på, hvor pressede Socialdemokraterne er.

  Kommentar by Jan Christensen — 1. oktober 2013 @ 08:42

 2. Frit efter hukommelsen havde Ekstrabladet en overskrift om Bødskov, at enten er han dum eller også lyver han. Det er vist mere et både og og dertil kommer himmelråbende naivitet. Justitsminister??? – nå ja, det var Barfoed jo også!

  Kommentar by Seudonym — 1. oktober 2013 @ 08:46

 3. At google er vel for avanceret til at indgå i uddanelsen på et journalistuniverisitet?

  http://www.apoteket.dk/Laegemidler/Medicinhaandbogen/MedicineHandbookItemPage.aspx?id=3380

  Kommentar by Josef. K — 1. oktober 2013 @ 08:52

 4. Her er et ikke-mobile link:
  http://www.b.dk/kommentarer/naar-dr-udformer-vores-udlaendingepolitik

  Så godt historien i går, og tænkte også føj for en gang følelsesporno.

  Kommentar by Larebil — 1. oktober 2013 @ 08:56

 5. Hvis vi havde anstændige politikere… Så burde dette være (endnu) en massiv skandale for DDR og TV2…. De producerer god fiktion… Forbrydelsen, Broen, 21 søndag og TVavisen…
  Hvor er kravet fra de såkaldt borgerlige om at lukke DR…????

  Kommentar by ny kommentator — 1. oktober 2013 @ 09:07

 6. Hvorfor skal alle afviste have deres “sag” udstillet i tv.?
  Er det for og få flere røde stemmer ude iblandt humanisterne?
  Hvad rager det egentlig mig, at en eller anden plattenslager ikke vil hjem sendes?
  Om de er syge eller ej? Var de syge, da de ankom? Er de blevet syge heroppe godt hjulpet af “goodwill” danskere, læger, psykologer røde kors, der lever af dem, osv.

  Kommentar by X — 1. oktober 2013 @ 09:14

 7. Her følger nogle udtalelser af den noget yngre Morten Bødskov:

  (…) I oktober 1997 sagde han således: “Vi er trætte af at se forskellige socialdemokrater placere sig til højre for Birthe Rønn Hornbech (dengang anset for at være den barskeste borgerlige politiker på området) i flygtningedebatten.” I august 1999 udtalte han om den socialdemokratisk/radikale regerings! udlændingepolitik: “Nu er Danmark blevet foregangsland, når det gælder juridiske spidsfindigheder til at lukke færrest mulige flygtninge ind i landet og sikre sig, at flest mulige sendes retur igen.” To måneder senere blev der skruet endnu mere op for retorikken: “Sandheden er, at Danmark har én af Europas mest restriktive udlændingelove. Danmark er stort set lukket for flygtninge og indvandrere.” (…) “Sandheden er, at Dansk Folkeparti ikke er dansk, og at de etablerede politiske partier gør en fejlslutning af dimensioner ved at lade deres svar i udlændingespørgsmålet diktere af den ekstreme højrefløjs usmagelige kampagne.”

  Læs mere her: http://kortlink.dk/cyns

  Kommentar by Jan Christensen — 1. oktober 2013 @ 09:35

 8. Flygtninge industrien arbejder 24/7 knaldhårdt på, at få fyldt Danmark op med pseudo/fattigdomsflygtninge og gloriepudsende gutmenchen og MSM kører glædeligt med på toget.
  -Og hvem betaler: Igen den arbejdende dansker.

  Kommentar by Neuhammer (forsker & ekspert) — 1. oktober 2013 @ 10:07

 9. Analjournalistik.

  Kommentar by Hakket roe — 1. oktober 2013 @ 10:07

 10. Tilbage i 2010 var DDR ivolveret i en lignende kampange, mod psykiatri overlæge Henrik Søltoft. Jeg er ganske sikker på, at det var Jesper Tynell, der var sjovnalist på historien. Sagen er tilsyneladende begravet hos DDR, forhåbentligt af skam (men næppe). Men jeg kan ikke få den frem hos DDR.

  Sagen gik ud på, at Søltoft havde afgivet lægeerklæring om en “bosnisk” flygtning og formastede sig til ikke at lade sig misbruge, som planlagt. Men han begik dog et par fodfejl, som så kunne bruges i et samarbejde mellem “støttekredsen” og DDR.

  Selve afgørelse og sagsfremstilling kan læses her:

  stoettekredsen.dk/pkn.afg.nn.2010.02.26.pdf

  Man bemærker navnene på de involverede i sagens afgørelse i Patientklagenævnet:

  Formand: Svend Aage Feier. Øvrige: Karin Ladegaard, Tine Boesen Larsen, Arne Borgwardt og Maiken Bjerggaard.

  Afgørelsen er i nævnet behandlet af en jurist ved navn Louise Kjerulff Oleander, i hvert fald er det hende der underskriver afgørelsen.

  Bare et andet eksempel på, hvordan mafiøst arbejdende flygtningaktivister og DDR samarbejder, og skubber/tvinger sundhedspersonale, i særdeleshed læger, til at arbejde for deres dagsorden, islamiseringen af Danmark, herunder tvangsislamisering gennem voldtægter (voldtægtslægen Karin Helweg-Larsen, der dog gør det ganske frivilligt).

  Endnu et eksempel (og fra hukommelsen), men fortalt af en DDR medarbejder og overhørt af mig.

  For snart mange år siden var der en sag med en iransk pige og teenager (uden forældre) som stod til udvisning.

  DDR medarbejdere deltog dels i, at skjule hende og kørte samtidig massiv kampagne om, hvor dansk hun var i sit liv, at hun pga af dette liv ville være i yderste livsfare i Iran osv. osv.

  Kommentar by Hans Und — 1. oktober 2013 @ 11:33

 11. Nu forventer jeg, at denne tude propaganda historie om den “syge” kosovo flygtninge !! er der stadig krig i kosovo, må blive dementeret og en undskyldning for vildledning af hele den danske befolkning, når det nu viser sig, at den “syge” kosovo bekvemmeligheds “flygtning” kan få sin medicin i hjemlandet, bare fra et andet medicinal firma.
  Vi kan vel forlange alsidighed, ik´….
  Da jeg nu har sortlistet flere “godheds flygtninge” import industrier, bl.a røde måne øh,…kors, så har jeg nogle penge til andre formål, det kunne moske være en indsamling af penge til køb af Abilify til denne kosovo belastning….øh, berigende syge asyl ansøger, hermed kunne tilfældet sendes ud af Danmark, med en kuffert fuld af Abilify og alle vil blive glade igen, og denne “syge” uarbejdsdygtige bekostelige belastning af vores samfund kosovo’s asylansøgeres besparelse, kunne så overføres til andre formål, til hele almenhedens bedste. De eneste der ville blive kede af det er flygtninge og asyl industrien, men det tror jeg godt de 80% dansker der går ind for stram muhammed import regler, sikkert godt affinde sig med.

  Desvære tror jeg bare, at DDR’s røde tvangsbetalings Anal, bare har fået blod på tand, nu hvor landets dumme og løgnagtigt( ifølge ekstra bladet) justitsminister mandslingen Blødskov, nu tudende er faldet for DDR’s løgnagtige propaganda, så nu er hele den pengestærke asyl og flygtninge industri og deres propaganda sender DDR nok allerede igang med at producere den næste tude historie, så vores flygtninge og asyl begreb udvides yderliger, så alle uden fladskærme i hjemlandet, automatisk bevilliges asyl ….eller noget andet tåbeligt, bare det serveres ynkeligt tude agtigt politisk korrekt, så går den !

  Kommentar by li (islamonausea træt af black trash sække — 1. oktober 2013 @ 11:45

 12. I øvrigt er det svært, at se hvilke fordele der skulle være ved, at opholde sig i Danmark med lidelser såsom depression, selvmordstanker o.l.

  Den slags er stærkt kulturbetinget og man må gå udfra, at der netop bedst tages hånd om det i den lidendes egen kulturkreds.

  Så situationen er, at er der tale om spil for galleriet så er der ikke grundlag for ophold, og skulle den pågældende faktisk være lidende, så er det bedst for vedkommende at blive sendt hjem.

  Kommentar by Hans Und — 1. oktober 2013 @ 12:03

 13. Fup og fidus som så ofte, når godhedsindustrien skal promoveres. Mon kendsgerningerne bliver tilgængelige via DR?

  Kommentar by Crass Børsting — 1. oktober 2013 @ 12:20

 14. Iøvrigt er det jo et velkendt trick i Indvandringsindustrien at finde et lægemiddel, som er svært at få i indvandrerens hjemland, og så få en villig dansk læge til at sværge på, at udlændingen absolut kun kan klare sig, hvis han får dette middel – og så må han jo blive i Danmark.

  Advokat Boserup i Sønderjylland var kendt for at bruge denne metode.
  Utroligt, at Bødskov ikke er opmærksom på det.

  Men i denne sag er der heldigvis en rigtig sagkyndig – Day Poulsen – , der kan rede trådene ud.

  Kommentar by Gunnar Biering — 1. oktober 2013 @ 12:24

 15. DDR er godhedsindustriens forlængede arm

  Kommentar by Binee — 1. oktober 2013 @ 14:32

 16. Husk, husk, husk at det er skatteydernes penge politikerne og journalisterne sidder og deler ud af for godt befindende, det er ikke penge de selv har tjent ved at give den en ekstra skalle på overarbejde fordi firmaet heldigvis har ekstra travlt, privatiser DR lad de ansatte overtage cirkusset på fordelagtige vilkår og se hvor længe de kan overleve deres mega lønninger som de bebrejder private at hæve.

  Kommentar by emmagad — 1. oktober 2013 @ 15:38

 17. En Brian Esbensen kan ikke lide HDPs kommentar og kalder det bl.a. konspirationteori, at DDR skulle ønske at påvirke politikerne i muhammdanismespørgsmålet.

  – Og ville vel gøre det samme med min påstand om, at DDR agere mikrofonholdere for islamiseringsmafiaen.

  http://politiken.dk/debat/profiler/brianesbensen/ECE2090759/tv-psykiater-day-poulsen-bliv-ved-din-laest/

  Kommentar by Hans Und — 1. oktober 2013 @ 16:32

 18. For et lille stykke tid siden havde DDR radioavisen et interview med en journalist, der lige var hjemkommet fra en syrisk flygtningelejr. Ingen grænser for, hvor forfærdeligt det var. Menneskene var flygtet over hals og hoved og havde ingenting.

  Senere blev han spurgt, hvad de lavede i lejren?
  Om de kunne følge med i, hvad der skete i omverdenen og Syrien?

  Jo jo, nogle havde medbragt TV, og mange havde fået deres ipads med!!!!

  Kommentar by tavsen — 1. oktober 2013 @ 17:03

 19. Hans Boserup er en af de værste.

  “Flygtningeadvokaten” Hans Boserup fra Sønderborg truede en sagsbehandler i Integrationsministeriet.

  I 2002 citerede Ekstra Bladet daværende integrationsminister Bertel Haarder for udsagnet

  »Jeg ved, at han forsyner sine klienter med manualer, der skal få læger overalt til at udskrive stakke af receptmedicin, hvorefter klienterne instrueres i at kaste sig skrigende og hylende på gulvet.«

  Året efter beskyldte Haarder i en tv-udsendelse Boserup for at have indgået en aftale med en ansat hos FN-enheden UNMIK i Kosovo med det formål at hindre hjemsendelse af afviste asylansøgere.

  Senere i 2003 skrev Venstre udlændingeordfører Irene Simonsen på sin hjemmeside:

  »Den aktivistiske advokat Hans Boserup vejleder derfor sine klienter til at få ordineret en nervemedicin, som ikke kan skaffes i Kosovo. Det er meget snedigt tænkt af Boserup, for med dette lille kunstgreb gør han det vanskeligt for myndighederne at hjemsende de pågældende. Hans Boserups vejledning er bevidst fidusmageri, som alene foretages for at omgå de danske hjemsendelsesregler.«

  http://hodja.wordpress.com/?s=hjemsendelse+medicin

  Kommentar by Hodja — 1. oktober 2013 @ 17:22

 20. Flygtningen klager i udsendelsen over, at han ikke kan sove. Sjovt nok har Abilify ‘ringe sedativ effekt’ og som bivirkning ’søvnløshed.’

  http://pro.medicin.dk/Medicin/Praeparater/3380

  Mon ikke han var bedre tjent med et andet middel?

  Kommentar by Hodja — 1. oktober 2013 @ 17:26

 21. Jeg forstår godt at man som en ansvarlig person ønske det bedste for hele verden, men Danmark har større problemer end udlændinge der ikke kan få opholdstilladelse i Danmark. Så Johannes Schmidt-Nielsen kan jo spørge sig selv, om hun for egen regning, er villig til at tage det økonomisk og juridisk ansvar for den stakkels psykisk syge udlænding.

  Hvis hun ikke er det så kan hun heller ikke forlange at Danmark gør det. Det samme gælder også for resten af “godhedsindustrien”. Hun må som Dansk politiker være klar over at hende opgave er at handle til Danmarks bedste.

  Kommentar by Santor — 1. oktober 2013 @ 17:30

 22. Så må DR jo komme med en uddybende forklaring og en undskyldning.

  Kommentar by Robert R — 1. oktober 2013 @ 17:59

 23. >20 Hodja
  Jo. Og det ville være en fornøjelse at tildele ham det.

  Kommentar by Nielsen — 2. oktober 2013 @ 05:35

 24. Tag dog konsekvensen og luk den licens finanserede tv station.
  Når den nu gang på gang lyver og fordrejer den faktuelle virkelighed så virker Dr 1 jo istedet for som et probeganda apparat for fortalerne for masseindvandring og dermed den anti-kristne og anti- Danske bevægelse.

  Kommentar by Viking.www.Dnf.dk — 2. oktober 2013 @ 09:42

 25. Det er mange, der har en stærk økonomisk interesse i, at der gives asyl til fup-flygtninge – f.eks at det er det, de lever af.
  Fup-flygtninge og deres familiesamføringsparate familier, flygtninge rejsebureauerne, der ’sælger’ rejserne, flygtninge advokaterne og flygtningebureaukratiet og den bræmme af ’supporters’ for hvem, det er et livsindhold.

  Den gemene skatteyder, der betaler gildet, har ikke samme ‘kampberedskab’ i dette spørgsmål og kæmper mere med at tjene penge til skatten, end at engagere sig i at bekæmpe alle dem, der med forskellige påskud og kampagner nasser på andre folks surt tjente penge.

  Man kan ikke flygte til Danmark som personligt politisk forfulgt i sit hjemland, hvis man har besøgt et andet land undervejs før man kom til Danmark. Man skal søge asyl i det første land man kommer til typisk nabolandet.

  Hvor svært kan det være?

  Kommentar by A-mad — 2. oktober 2013 @ 10:47

 26. DR skal blot blive ved med at sende og opdrage folk. DR2 med DR K har nok den bedste sendeflade på dask TV. Resten er rettet mod SG5.

  Kommentar by Venstrefløjen — 2. oktober 2013 @ 13:36

 27. #25 A-mad 10:47
  Det kan være nøjagtigt så svært, som socialister gør det.
  Du kan tro det ikke er nemt. Lyt til din omgangskreds, og bliv overbevist om danskeres absolutte mangel på fædrelandsfølelse. De er hellere forurettede på vegne af ikke eksisterende ofre for Danmarks imperialistiske bla bla bla. Og kapitalismen er skyld i alle deres underskud på deres børneopsparingskonti som de har drænet i utide, for at kunne tilfredsstille deres druk- og narkospenderinger.

  Kommentar by Nielsen — 3. oktober 2013 @ 01:39

 28. #26 Tankevækkende at en dybt naiv og komplet uvidende socialist – bevist her utallige gange – som dig altid har så enormt travlt med at hakke på og håne folk fra SG5 ( Social-Gruppe 5 ), som man vel ellers normalt – blandt andre – indbilder sig at repræsentere på venstrefløjen – eller i hvert fald gjorde oprindeligt, før partierne bare blev til smarte værktøjer for politikernes selvpromovering og egen sociale succes.

  Hvordan går det ellers med din påstået høje uddannelse, Venstrefløjen?

  Vi glæder os snart til at se nogle eksempler på den i form af seriøs argumentation om substansen samt et grammatisk korrekt dansk, men
  vi bliver jo nok bare skuffet igen-igen som så mange gang tidligere. Men OK, hvad kan man også forvente af en kamikaze-kaospilot med en bachelor fra RUC i naiv og kravløs leflen for uintegrerbare “kulturberigere” – a.k.a. “interkulturel dialog” :D – ?

  Kommentar by Bjovulf — 3. oktober 2013 @ 13:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper