1. oktober 2013

Helsingør Svømmehal: Otte arabiske mænd eftersøgt for grænseoverskridende blufærdighedskrænkelse

P3 samlede i sidste uge ind til syriske flygtninge, og dagligt berettedes fra syriske flygtningelejre. I et af indslagene blev det fortalt, at enlige kvinder og teenagepiger giftede sig, fordi det var den eneste måde de kunne opnå beskyttelse på. En mor og hendes 14-årige datter var netop blevet voldtaget i lejren, og det skabte store sundhedsmæssige problemer at enlige kvinder ikke var ‘trygge ved at bruge de fælles toiletfaciliteter om natten’. “Hvis man er ung og single kvinde, lever man under et ret hårdt pres hernede.”, som P3-journalisten formulerede det, før han vævede videre om kedsomhed hos ‘frustrerede teenagedrenge’.

Middelalderlige seksualnormer er desværre blevet et grænseoverskridende problem. Her en historie fra dagens udgave af Helsingør Dagblad – Flok af unge anmeldt for at belure kvinder i sauna (se evt. Lokalavisen)

“‘Groft, grænseoverskridende og langt ude.’ Helsingør Idrætsparks driftleder Hans Henrik Schmidt tøver ikke med at sætte ord på den opførsel en flok yngre mænd gjorde sig skyldige i søndag eftermiddag. Her trængte mændene uden varsel ind i kvindernes omklædningsrum, hvor de angiveligt kiggede ind ad ruden til saunaen. …

Blufærdighedskrænkelsen fandt sted søndag eftermiddag ved 16-tiden. Der er tale om cirka otte yngre mænd fra alderen omkring 18 og først ind i 20’erne. Mændene beskrives alle som arabiske af udseende. Politiet har fået overdraget svømmehallens videoovervågningsmateriale…

Driftlederen betegner episoden som ’stærkt grænseoverskridende’.

– Jeg kan ikke mindes, at vi har oplevet noget tilsvarende før. Det er ud over drengestreger. Mændene havde også en problematisk adfærd inden de gik ind til kvinderne, fortæller Hans Henrik Schmidt.

(Helsingør Dagblad, 1. oktober 2013, forside)

Det er ikke første gang, Helsingør Svømmehal oplever problemer med unge i flok, der overtræder svømmehallens spilleregler.

– Vi har før haft problemer med en bestemt gruppe unge. …, siger Hans Henrik Schmidt.”

Oploadet Kl. 14:43 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/51786/trackback

28 Comments »

 1. Privatiser svømmehallen, og forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. oktober 2013 @ 15:00

 2. Egypten:

  “I live in fear. I slink around the streets at dusk because the fading light allows me to merge into the lengthening shadows. I wear non-descript clothing, hide the majority of my face behind sunglasses and have my hair tied up in a bun so the blonde will not show too much. Wrapping a scarf around my head is no longer an option for obvious reasons. If this was the 70s, this would be the beginning of an East German spy novel, but sadly this is now and it is my life.
  There are many reasons to be scared these days. It is a phenomenon that I have not encountered in all these years that I have lived in this country that I have made my home. …
  And so I slink around, stay out of sight and wait until a modicum of self-restraint is mine again. Because in present day Cairo, there is very little room for a call to accountability when it comes from someone who looks like me.”
  http://www.dailynewsegypt.com/2013/09/25/hard-fought-silence/

  “Egypt-mostly- is not a very healthy society with regards to interaction between women and men.

  A clear example is simply walking down the street; cat-calls, sexual insinuation and at times groping are the norm for any woman. At times, expensive cars would stop if the driver and passengers take interest in any random woman. It does not matter that she is not soliciting, it is enough that she is walking, which, in turn, makes her an acceptable target. …
  Other women carry pepper-sprays, needles and other sharp objects to protect themselves; in particular, those unfortunate enough to use public transportation. Extremely crowded, where people’s bodies almost mesh into one, it is a field day for any harasser. It is quite regular to find a woman screaming on a bus as a hand steals under her clothes for a quick grope.”
  http://www.dailynewsegypt.com/2013/09/28/the-land-of-few-men/

  Kommentar by BE — 1. oktober 2013 @ 15:17

 3. Ville egentligt poste den her under OT. Men siden DDRs P3 har været ude i verden og ligefrem har samlet ind…

  d. 6 ds holder Dansk Røde Kors landsindsamling. – Giv dem intet.

  Regnskabet findes her, og er fsv forebilledligt opstillet til glæde for ikke så regnskabs mindede.

  ca 750 personer arbejder i asyl afdelingen hvortil der er udgifter på knap 570 millioner til ca 3.700,- velfærdssøgende.

  De 570 mil. er knap halvdelen af DRK totale budget.

  På über-ledelsen, Generalsekretariatet, bruges der knap 3,5 mil. Det er imidlertid så uoplysende om hvem der modtager pengene, at det formentlig er i strid med regnskabslovgivning/forvaltningspraksis.

  Det er dog næppe et dårrligt gæt, at Generalsekretæren score ca. halvdelen.

  Generalsekretæren er i øvrigt Anders Ladekarl, der frem til murensfald var kendt som en særdeles aktiv DKP kommunist, formentlig i komms, der var Frank Aaens tilholdssted på det tidspunkt, hvor han gjorde tjeneste for SUKP i Aghanistan som afhøringsofficer/agent.

  Så vidt vides var Ladekarl ikke i Afghanistan, men han har utvivlsomt været på kurser i DDR, på det tidspunkt, hvor den fortsat socialistiske del af Tyskland, havde den faste praksis, at nedskyde “republik-flygtninge”.

  En bemærkelsesværdig baggrund for en chef i Dansk Røde Kors.

  Kommentar by Hans Und — 1. oktober 2013 @ 15:24

 4. AEH’ere i flok kan ødelægge ethvert svømmehalsbesøg for de andre badegæster.
  Dels ved deres hensynsløse adfærd, dels ved at de frustrerede og magtesløse livreddere afreagerer på de andre badegæster, faktisk på samme måde som Politiet gør det med fartkontroller på sikre strækninger.
  Desuden er svømmehallen nødt til at øge klorindholdet i vandet, pga. AEH’ernes dårlige hygiejne. Det er påfaldende at selv de, der vasker sig ordentligt under bruseren, stadig har kraftig kropslugt bagefter.
  Som følge deraf bruger de meget parfume, som også forurener vandet.

  Kommentar by træt — 1. oktober 2013 @ 15:32

 5. link tilDRKs årsrapport:

  http://www.rodekors.dk/files/DRK_2011/Om%20os/rsregnskab%202012%20PDF%20underskrevet%20af%20Styrelse%20OG%20Revisor.pdf

  Kommentar by Hans Und — 1. oktober 2013 @ 15:34

 6. Med en omsætning på over en milliard om året i Dansk Røde Kors vil jeg som lægperson mene at regnskabet er simpelt og en linie der viser udgifter til lønninger mangler, men de er måske indregnet i humanitær hjælp.

  Kommentar by emmagad — 1. oktober 2013 @ 15:57

 7. Jamen, hvad laver danske kvinder da også i en offentlig svømmehal i Danmark 2013??

  Helsingør har for længst vist, at hvis danske kvinder skal kunne svømme offentligt, er det med burkini på og med mænd adgang forbudt.

  Kommentar by Liva — 1. oktober 2013 @ 16:11

 8. ”Det har vakt stor frustration blandt personalet i Helsingør Svømmehal, at muslimske kvinder ikke vil gå i bad, og at de bader fuldt påklædt. Det strider mod alle regler for hygiejne. Men kvinderne vil ikke vise sig uden tøj på trods af, at det drejer sig om hold, hvor der ingen mænd er til stede.

  De særlige åbningstider for muslimske kvinder har man kendt til i flere år. Men sagen i Helsingør Svømmehal markerer et ny skridt i presset for, at offentlige institutioner skal indrette sig efter muslimers krav.” (Helsingør 2013)

  denkorteavis.dk/2013/muslimske-kvinder-presse-pa-for-flere-saerkrav-i-svommehaller/

  Kommentar by Liva — 1. oktober 2013 @ 16:15

 9. Jamen, når man sådan “leger” imamers forlængede arm og indfører islamiske svømmetider for kun muhammed trash sække madammer, jamen, så er det da naturligt, at disse trash allahslaver madammers jihad brødre, fætter, onkler lizzom fortsætter stilen og bevidst chikanere de vantro kvinder, så de lizzom kan indordne sig en fremtid, med islamiske køns opdelte svømmetider ellers så……..
  Vi må jo også tage lidt mere hensyn til de forfulgte muhammedaner og deres værdier, nu har vi jo lizzom alle sammen slugt de halal slagte mishandlede kyllinger, så kan vi vel tage en skive til, af den halal slagtede salami pølse, så på med black trash svømmesækkende og tilmeld dig de køns opdelte svømmetider!
  Vi må lære at forstå den socialdemokratiske mandslinge “mere islam jensen” lidt bedre, vi skal simpelthen have mere islam i Europa, så vi lizzom lære at forstå de islamiske værdier, så vi ikke bliver så bange for 8-9 voksne arabiske muhammed mandslinges indtrængen i kvinde omklædnings rummene, for de vil jo bare vise os, deres omsorg for vores farlige frigjorte adfærd, og så omsorgsfuldt vise os hvad der kan ske, hvis ikke svømmehallerne køns opdeler svømmetiderne.
  Så det varer nok ikke længe inden vi følger børnehavernes eksempel, der af hensyn til muhammedanerne og fordi det økonomisk bedre kan svare sig, at indrette sig efter muhammedanernes ønsker.
  Vi skal lizzom lære at frygte…øh, respektere islam ellers §266b straffes vi.
  Det er nu engang lettere at implementere og integrere vantro til islam, ellers ved de jo hvor vi bor ! muhammedanerne og stikker Zinke geStampoerne.

  Kommentar by li (islamonausea træt af black trash sække — 1. oktober 2013 @ 16:32

 10. “Vi har før haft problemer med en bestemt gruppe unge. …, siger Hans Henrik Schmidt.”

  DER KOMMER EN GOD LØSNING I MORGEN

  Kommentar by tavsen — 1. oktober 2013 @ 16:53

 11. Nogen siger vi ikke må dele op i “dem” og “os”
  Det bliver vi alligevel nødt til, det er desværre sådan at “de”
  forlanger deres egne kvinder indhyllet så kun øjnene kan skimtes

  mens “de” går i svømmehallen for at overbeglo vores piger i bikini, som “de” åbenbart er skide misundelige på

  Hvad nu hvis en indvandrerkvinde bliver trukket under vandet af kludetæppet, og en mandlig livredder ikke må redde hende op, skal vi lade hende drukne og sige det er hendes egen skyld at “de” ikke tillader fremmede mænd i deres nærhed ?

  Kommentar by k.m. — 1. oktober 2013 @ 16:53

 12. tja, de danske kvinder er jo ludere i deres synspunkt. Så…….
  Det her er jo et hverdagsproblem. Kunne ligeså godt være nogle danske drenge i nysgerrigalderen. Men her er det “voksne” i 18-20 års alderen.
  Og det er stadig kun begyndelsen.

  Kommentar by X — 1. oktober 2013 @ 17:26

 13. Den gode hr. direktør Asger Aamund udtaler at statsministerens åbningstale er bortset fra små justeringer bravo, denne såkaldte konservative hjerne er dybt begravet i mellem den blonde statsministers lår, manden har åbenbart en svaghed for blondiner, min kommentar kan lige nu kun leveres på Urias Posten de andre medier modtager ingen kommentarer. Når direktører i private virksomheder udtaler sig positivt om kommunistisk socialistisk politik så er Danmark ilde stedt. Statsministeren nævner intet om hvordan Danmark vil angribe kriminaliteten blandt muslimer mod Etniske Danskere i Danmark. Forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 1. oktober 2013 @ 17:28

 14. #11 k.m. du er måske ikke helt galt på den. De hellige regler er jo vigtigere end kvinders liv og førlighed. Eksempel:

  “Saudi Arabia’s religious police stopped schoolgirls from leaving a blazing building because they were not wearing correct Islamic dress, according to Saudi newspapers.”

  http://news.bbc.co.uk/2/hi/1874471.stm

  #12 X, det er ikke bare kvinderne, som jihadisterne interesserer sig for:

  “Lørdag var det to ni-årige piger, som blev beluret i kvindernes omklædningsrum.”

  For arabere er det vist også en særligt lækker alder. De vendte ihvertfald tilbage dagen efter, og havde taget vennerne med.

  http://lokalavisen.dk/sexchok-i-svoemmehal-8-arabiske-maend-lurede-i-kvindernes-omklaedningsrum-/Sjaelland-Politi/20130930/artikler/130939974/1265

  Kommentar by Hr. Naturli' — 1. oktober 2013 @ 18:37

 15. Mo har jo næsten gjort det obligatorisk at have seksuel omgang med 9-årige.

  Så det kan ikke undre. Vel?

  Kommentar by bastardo — 1. oktober 2013 @ 18:45

 16. “Middelalderlige seksualnormer” er måske ikke velvalgt – kvinder i Norden er aldrig blevet behandlet på den måde, vise ser i den mslimske verden – tænk på kvinderne i Vikingetiden

  Kommentar by Josef. K — 1. oktober 2013 @ 19:41

 17. Når de er så glæde for vand så smid dem i øresund med en beton klods bundet til deres små lem, det siges at der er havfruer i havet, så lige noget for de araber svin.

  Kommentar by søren — 1. oktober 2013 @ 22:41

 18. Der er simpelthen tale om en anden kultur, kvinder med en adfærd som hos er en fuldstændig normal adfærd, er i deres kultur en uanstændig og udfordrende adfærd og de er derfor legitimt bytte, de har simpelthen ikke forstået at de ikke er i mellemøsten, men i et frit land, og det er jo fuldstændigt uholdbart ikke sandt Margrethe Vestager, Helle Thorning og mange mange flere.
  Det er mig fuldstængt uforståeligt at det i særdeleshed er kvindlige politikere der plæderer for øget indvandring af mellemøstlige uintergrerbare muslimer.

  Kommentar by Robert R — 2. oktober 2013 @ 10:08

 19. For allerede 20 år siden var der store problemer
  med arabiske berigeres adfærd i svømmehallen her i Helsingør.
  Det betød bl.a. én ikke kom derud i over 15 år. Lysten var helt væk.
  Tak til Folketinget for den fine islamisering.

  FOlketinget ? Fjogetinget.

  Kommentar by Pk — 2. oktober 2013 @ 11:10

 20. Sjovnalisten burde have bedt voldtægtslægen Karin Helweg-Larsen om en kommentar.

  Kommentar by Hans Und — 2. oktober 2013 @ 15:59

 21. @Hans Und

  Meget modent. Meget.

  Kommentar by Venstrefløjen — 2. oktober 2013 @ 16:08

 22. Der har alle dage været problemer med rollemodellerne i Helsingør svømmehal. Da jeg var knægt og kom der for 20 år siden, sad de små svin ved hjørnebordet og smed gammel mad efter os andre, med deres større brødre et knivstik væk, klar til kamp. Det er åbenbart ikke blevet bedre…

  Kommentar by Wazzla — 2. oktober 2013 @ 17:22

 23. @19 spøjst, jeg havde ikke set din post inden jeg skrev…

  Kommentar by Wazzla — 2. oktober 2013 @ 17:36

 24. Hvor er jeg dog træt af de skideklamme fyre fra Mellemøsten!! De opfører sig som chimpanser! Jeg sagde det højt, da jeg hørte det om glo-aberne i svømmehallen: Det er sikkert p…. Og JA! Hvem ellers! Jeg havde ret! De skulle sendes hjem hele banden, og jeg er skideligeglad med, at der er nogen (nogen få), som godt gider at arbejde på legal vis her i landet, for når vi allerede nu har så gigastore problemer med den voldelige og højtråbende minoritet, som er her, hvad så om ti og tyve år?? Sikken grim lort at give videre til vores stakkels, stakkels efterkommere! Snigislamisering af Vesten er et af de helt slemme overgreb mod oprindelige befolkninger i flere hundrede år!

  Kommentar by Kuffarten — 2. oktober 2013 @ 22:51

 25. @Kuffarten

  Overgreb mod oprindelige befolkninger?
  Sikke noget vrøvl. Vi har demokrati, så det ligger lige for at folk kan ændre tingene, hvis de vil.

  Kommentar by Venstrefløjen — 3. oktober 2013 @ 08:07

 26. #25 Det er NØJAGTIGT, hvad der er tale om – du og dine frelste, gloriepudsende venner på venstrefløjen er bare for dumme og naive til at ville indse det og dermed indrømme, at I har taget grueligt fejl og med jeres dybt uansvarlige indvandringspolitik og latterlige, koloenormt dyre og helt forudsigeligt uladsiggørlige integrationsforsøg har svigtet jeres eget folk, dets kultur og det grundværdier på det groveste

  Men en eller anden dag bliver det altså – statistisk set – dig selv eller en af dine nærmeste, der bliver “kulturberiget” for alvor – og så ser vi lige, om du stadig har de samme frelste, lallenaive og virkelighedsfjerne holdninger, ok? ;-)

  Men så skal du nok ikke regne med, at der kommer nogen og støtter dig og familien … I kommer bare til at ligge, som I har redt, fordi ingen turde sige noget for alvor om vanviddet, mens tid var.

  I kan nemlig ikke blive ved med bare at leve isoleret i jeres beskyttede boliger uden at komme i kontakt med frugterne af jeres letsindige og helt uigennemtænkte sociale multi-kulti-eksperimenter i fuld skala – helt uden sikkerhedsnet.

  Kommentar by Bjovulf — 3. oktober 2013 @ 15:55

 27. #25 Tingene kan jo ikke bare ændres uden videre på grund af nogle dybt tåbelige og totalt forældede konventioner, som vore politikere har været så naive at tiltræde uden nogensinde at overveje konsekvenserne i så meget som bare fem minutter eller at spørge deres befolkninger om lov til at tiltræde – , og som PK-“eliten” nu på det nærmeste har ophøjet til deres nyeste erstatningsreligion, så de nærmest helt uhindret og uimodsagt på det groveste kan tilsvine enhver i MSM, der stiller det mindste kritiske spørgsmål til indvandrings- og flygtningepolitikken eller den automatisk medfølgende “kulturberigelse” – eller som kræver hårdt tiltrængte ændringer, tilføjelser, begrænsninger af deres virkefelt eller en decideret fratræden og en evt. tiltræden af nogle nye TIDSVARENDE og langt mere fair konventioner med skarpe krav og hårde grænser for opførsel og vanvittige særkrav – altså mere fair over for de ufrivillige værtsbefolkninger mht. de sociale og økonomiske belastinger samt de demografiske konsekvenser – herunder import af balladereligion og uintegrerbare aggressive klan-“kulturer” i endeløse baner, i en grad så stabiliteten, sikkerheden og sammenhængskraften nu er under meget kraftigt pres i mange europæiske lande.

  Selv en velestimeret og højt begavet Harvard-professor tager nu bladet fra munden angående situationen i Europa – og især i Sverige!

  http://snaphanen.dk/2013/10/03/niall-ferguson-katastrofale-folger-for-sverige/

  Hvornår begynder du egentlig at sætte dig bare en lille smule SERIØST ind i tingene, Venstrefløjen?

  Det er vel for fanden det mindste, vi kan kræve af en person som
  dig med din påstået høje uddannelse og fine begavelse, selv om vi da stadig mangler, at se helt åbenlyse tegn på nogen af delene :D

  Kommentar by Bjovulf — 3. oktober 2013 @ 16:15

 28. Reelle “flygtninge” bør have midlertidig opholdstilladelse. Ændres forholdene i deres hjemland til det bedre, bør “flygtningene” have ophævet deres danske opholdstilladelse. Herefter hjemsendes de.

  Kommentar by Filip — 3. oktober 2013 @ 20:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper