26. februar 2004

Allerede i 1987 vidste man det ville gå galt med uændret politik – 400.000 i år 2000 spåede Socialdemokraterne

Kun et isoleret mindretal på venstrefløjen vil idag påstå at indvandringen har været til fordel for Danmark. Allerede i midten af 1980’erne vidste de fleste folkevalgte politikere at indvandringen var dømt til at mislykkedes, men stort set ingen tog den naturlige konsekvens – med Fremskridtspartiet som eneste undtagelse. Den dag idag hører man imidlertid ofte, at man jo ikke kendte problemet i 1980’erne, og at Glistrup stod alene med sine profetier om indvandringens omfang og karakter. Dette er en usandhed uden modifikationer. Demografi er ikke en ny videnskabelig disciplin, og allerede i 1987 var der dystre tal på bordet. Her et citat fra BT 16. februar 1987:

“Ved år 2000 vil næsten hver tiende indbygger i Danmark komme fra den tredie verden. Ca. 400.000 mennesker. En beregning fra Socialdemokratiets Indvandrerudvalg har foretaget viser, at Danmark i år 2000 alene i kraft af familiesammenførelser, børnefødsler i indvandrerfamilier og ægteskaber, hvor ægtefællen hentes i hjemlandet, vil have 200.000 egentlige indvandrere, der har fremmed – ofte muslimsk – kultur.”

Oploadet Kl. 22:47 af — Direkte linkEn kommentar
Arkiveret under:

1 kommentar »

 1. Det forkommer mig at dér hvor vi foreløbig er kommet til,blev
  der diskuteret for mange år siden,og kun det politiske system
  slog det hen som ren hezt etc.etc.
  Billedet er dog et helt andet pt. og tro endelig ikke det slutter
  her,hvis S-SF-R- EL kommer til fadet igen,er det måske en idé at
  forlade sit fædreland?
  Mvh.Bernadotte36
  26-03-2009

  Kommentar by erik pedersen — 26. marts 2009 @ 20:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 



 

Vælg selv beløb



Blogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP






MediaCreeper