9. november 2007

SF folketingskandidat: “Hvornår har et barn taget skade af at spise halalkød?”

Integration ifølge SF. Folketingskandidat Nanna Thomsen på sin hjemmeside – Er svinekød en menneskerettighed?

“De københavnske skolebørn har hver dag mulighed for at købe en friskslagtet halalret i skoleboden. Til gengæld er mulighederne for at købe en friskslagtet kotelet forholdsvis begrænset.

Det er de af den simple grund, at de varme hovedmåltider i de københavnske skoleboder i dag kun bruger halalslagtet kød, og altså ikke svinekød.

Onsdag den 8. februar er sagen oppe i kommunens Børne- og Ungdomsudvalg. Socialdemokraterne mener, at alle skolebørn skal have mulighed for at købe svinekød fordi forskellige minoriteter skal tilgodeses. I SF går vi også ind for valgfrihed således, at der nogle dage serveres vegetarretter og nogle dage fiskeretter. Men helt ærligt! Er det ikke en uendelig ligegyldig diskussion?

Hvornår har et barn taget skade af at spise halalkød?

Oploadet Kl. 21:33 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5180/trackback

18 Comments »

 1. Hvordan lider dyrene, pga en unødvendig halalslagtning ?

  Kommentar by li — 9. november 2007 @ 21:40

 2. ->#1 Li

  Når det først kommer til ‘please’ yndlings-minoriteten så kommer alle de andre ‘mærkesager’ i anden række for venstrefløjen. Hvis imamerne forlangte kønsopdelte klasser ville denne Nanna Thomsen sikkert opdatere sin hjemmeside med en kommentar a la “hvornår har det været godt for piger og drenge at have fælles undervisning”.

  Kommentar by JensH — 9. november 2007 @ 21:49

 3. Kan der vises eksempler på, at muslimer har taget skade af at spise en svinsk medisterpølse?

  Kommentar by T Simonoce — 9. november 2007 @ 22:12

 4. Jeg elsker pepperoni på min pizza, jeg kan slet ikke få nok af skinke og jeg er fuldstændig tosset med bacon. Rigtig meget af det kød jeg spiser, har det tilfælles, at det er SVINEKØD, så nej, det er ikke ligegyldigt, og hvis danske unger vil have svinekød, hvorfor skal de så nægtes den mulighed.

  Når nu man har besluttet at tage særlige hensyn til grise-haderne, så kunne man vel også tage tilsvarende hensyn til grise-elskerne. Ellers er det vel en form for diskrimination og er det ikke netop hvad venstrefløjen hævder at være imod.

  Hvorfor er det ok at diskriminere danskere??

  Men ok, jeg har et andet forslag. Hvad med om de droppede det multikultipis og serverede god dansk mad i danske skoler?

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 9. november 2007 @ 22:16

 5. Hov forresten. I forlængelse af SF’eren vil jeg gerne spørge….hvornår har en muslim taget skade af at spise svinekød?

  Nej vel. De tager selvfølgelig ikke skade af svinekød, ligesom de helt sikkert heller ikke vil tage skade af at spise kød, der ikke er halal-slagtet. Så hvorfor egentligt alle de fjollerier.

  Hvorfor er det egentligt, at det offentlige skolesystem ifølge denne folkesocialist, skal tage hensyn til religiøse fantasier?

  Kommentar by Mackety (Islamofob) — 9. november 2007 @ 22:19

 6. Endnu en kvalmende Appeaser….SUK !

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 9. november 2007 @ 22:28

 7. Hvornår har nogen taget skade af at underkaste sig en totalitær ideologi? Det overrasker overhovedet ikke, at en folkesocialist tager det standpunkt.

  Kommentar by ThomasL — 9. november 2007 @ 22:29

 8. @7 ThomasL
  jo, de som ikke frivilligt har underkastet sig en totalitær idelogi, og har brugt ytringsfriheden, har taget skade, de fleste døde af det!!

  Kommentar by li — 9. november 2007 @ 22:39

 9. Citat: “Samtidig må vi erkende, at hvis boden sælger koteletter så indskrænker man sit potentielle marked (= antal købelystne skolebørn) med 30 pct.”

  Det vil sige at 30% af eleverne på københavnskeskoler er muslimer !!!!!
  Uhyggeligt, meget uhyggeligt.

  Kommentar by M16 — 10. november 2007 @ 08:44

 10. På hvor mange folkeskoler i Danmark er madordninger nu indrettet efter sharia-regler?

  Hvilke andre sharia-regler er nu afgørende for det sociale liv på danske folkeskoler?

  Kommentar by Janne — 10. november 2007 @ 10:32

 11. Det er ikke kun Danskere der diskrimineres, men også alle andre indvandrere, Thaier, Philippinere, kinesere m.m. der jo også alle spiser svinekød, – er det ikke grov diskriminering af dem ? – og er de ikke indvandrere på lige fod med muslimerne ? – åbenbart ikke i venstrefløjens øjne.
  http://ikkemuslimsk.bravehost.com/

  Kommentar by sejler — 10. november 2007 @ 14:56

 12. Helt ærligt, hvornår har et barn taget skade af kirkegang i skoletiden?

  Kommentar by Slyrgraff — 10. november 2007 @ 15:50

 13. @ 7

  Aldrig.

  Man tager netop ikke skade når man indordner sig.

  Man klæder sig korrekt, melder sig ind i Das Partei, sender børnene til HitlerJugend samlinger, avler selv videre til at fylde rækkerne i produktionen og den [indsæt farve] Garde op, man smiler indforstået når den fjerdefødte og desværre udviklingshæmmede sendes i “statens pleje” (for aldrig at blive set igen).

  Næh, det tager man bestemt ikke skade af. Dét er vel kendetegnet for frivillig underkastelse fremfor tvungen undertrykkelse.

  Kommentar by DaLi — 10. november 2007 @ 17:15

 14. “Socialdemokraterne mener, at alle skolebørn skal have mulighed for at købe svinekød fordi forskellige minoriteter skal tilgodeses.”

  Aha. Det vil altså sige at svinekødspisende danskere er en minoritet. Vi er godt nok ude i høj sø efterhånden.

  Kommentar by PeterK — 10. november 2007 @ 19:39

 15. Gratis skolemad! Jeg har lige været til valgmøde, hvor spørgsmålet blev forelagt panelet.
  Jamen i vor tradition da taler vi os til rette. Hvis Jens vil have leverpostej og Ali halal, så finder vi en løsning. Majoriteten af vore folketingskandidater fatter ingenting.
  Når lille Jens en dag ender på plejehjemmet, vil han såmænd også blive fodret med halalkølemad står centralkøkkenet.
  Har en pensionist taget skade af at spise halalkød? Ja, goddag mand økseskaft.

  Kommentar by Menig 442 — 10. november 2007 @ 19:52

 16. Halah-mad = Muslimsk salami-metode til at få stadigt mere magt.

  SF = StatsFolkemord.

  anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 10. november 2007 @ 22:38

 17. Jeg har tidligere lagt et link ind til mit debatindlæg, som blev bragt i Jyllands-Posten d. 18/10 vedrørende diskrimination af ikke-muslimske danskere i den Københavnske bespisningsordning for folkeskolerne:

  http://jp.dk/arkiv/?id=1133300

  Jeg har indbragt en klage til borgerrådgiveren i Københavns kommune over den klokkeklare diskrimination, der finder sted.
  Det er en pinagtig skandale for Københavns kommune, men jeg har desværre fået afslag på min klage, eftersom jeg ikke bor i kommunen.

  Endvidere har jeg klaget til klagekomitéen for etnisk ligebehandling i institut for Menneskerettigheder.
  Sagen er aktuelt under behandling.

  Kommentar by Rachel Adelberg Johansen — 11. november 2007 @ 01:13

 18. Jeg mener faktisk at have hørt, at det også drejer sig om, at muslimer
  ikke ønsker at servicet på noget tidspunkthar været i berøring
  med svinekød, end ikke hvis det er vasket omhyggeligt. Det har i hvert fald været problemet i visse institutioner for voksne.

  Så for ikke at skulle indkøbe ekstra service særskilt til muslimerne, så ser det altså ud til, at man fra kommunens side bare har valgt at diskriminere den ufrivillige værtsbefolkning, fordi det åbenbart giver de færreste og mindste problemer. Det fornuftige og korrekte alternativ – at bede muslimerne om selv at tage evt. service og evt. særlig mad med ( og selv stå for opvasken !) – er åbenbart ikke faldet de beslutningstagende ind ? Sikkert fordi man med rette kunne imødese, at en sådan stejl holdning over for muslimernes endeløse række af urimelige krav kunne blive taget unådigt op af vore “kulturberigere” med alt hvad dertil hører af klager om racisme og fremmedfjendskhed mv. til DRC & co.

  I hvert fald er det da temmelig mystisk, at der slet ikke er bare én eneste “dansk” ret med ikke-halal-kød, det har fundet nåde for beslutningstagernes øjne i de københavnske skoler.

  Hvor genialt er det egentlig lige at vælge at flytte til det land, der har flest svin pr. indbygger ( ;-) ) i hele verden, når man nu er “hyperallergisk” over for svin ? Et land, hvor man endog kan risikere at se billeder, film, reklamer, tegninger, tegnefilm med svin ligegyldigt, hvor man kigger hen ?

  Hm, måske burde man overveje at udbrede kendskabet til vores “svineri” langt mere i samtlige muslimske lande ? Så de får chancen til at træffe deres beslutninger på et mere oplyst grundlag …

  Kommentar by Niels Henriksen — 11. november 2007 @ 07:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper