10. november 2007

Kastholm om den “politiske venstrefløj… Socialdemokraterne, de Radikale, SF og Enhedslisten.”

Claes Kastholm er i topform for tiden. Fra dagens Berlingske Tidende – lidt fra Læst og påskrevet (papir).

“Kun med besvær kunne man holde rørelsens tårer tilbage, da man i denne uge så tusinder af skoleelever samles til demonstrationer for bedre vedligeholdelse af skolerne og fornyelse af undervisningsmaterialerne…

Skoleelevernes demonstrationer blev begærligt dækket af medier, der ikke gad gøre sig ulejlighed med at forske i, hvem der havde iscenesat dem. De medier, der ikke undersøger tingene ordentligt, bliver redskaber for politiske propagandister. Disse demonstrationer er ikke neutrale eller uafhængige af valgkampen. Skoleelevernes demonstrationer var iscenesat med rent politiske formål af venstrefløjsdominerede organisationer. De mange skoleelever var blot gidsler. Samme politiske ladning har en række sager, der er dukket op i medierne i løbet af denne uge, sidst »afsløringen« af, at jobcentrene pynter på deres egen indsats ved at bogføre møder, der ikke er afholdt. Banalt bedrageri og grov tjenesteforsømmelse. Men det var ikke historiens budskab. Budskabet var, at regeringen har stillet nogle betingelser, som det ikke er muligt at opfylde. Vi kan roligt gå ud fra, at der i de sidste dage af valgkampen »tilfældigt« vil dukke flere historier op, som er til gavn for oppositionen og ubekvemme for regeringen. Selv blev jeg i går ringet op af en journalist fra et af dagbladene, der direkte sagde til mig – egentlig hjertegribende naivt – at hun gerne ville have mig til at sige, at regeringen havde brudt skattestoppet.

Seks års borgerligt styre har med Dansk Folkepartis konstruktive opbakning gjort Danmark til et økonomisk set enestående stærkt land, bragt udlændingepolitikken ind i realistiske rammer, gennemført et højst nødvendigt opgør med historieløsheden og færdigheds- og kundskabsmanglen i folkeskolen, sat kursen for en række langsigtede reformer, stoppet skatteskruen, ja endda gennemført skattelettelser, genetableret dansk selvrespekt i udenrigspolitikken, men har slet ikke formået at skabe et alternativ til den front af små og større organisationer, foreninger m.v., der breder sig ud i hverdagslivet og er tæt knyttet til den politiske venstrefløj forstået som Socialdemokraterne, de Radikale, SF og Enhedslisten... Ude i marken er den borgerlige kulturkamp langt fra vundet.

Oploadet Kl. 18:37 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5184/trackback

6 Comments »

 1. Lige nøjagtig den artikel var bare SÅ skarp !

  Kommentar by Cicero — 10. november 2007 @ 20:26

 2. Al ære til dem, der fortsat kæmper imod, at vi skal ende på historiens losseplads. Men listen over godkendte navne i DK, viser med al tydelighed, at slaget snart er tabt.
  http://www.familiestyrelsen.dk/navne/1/listevisning/?no_cache=1

  Kommentar by Menig 442 — 10. november 2007 @ 21:16

 3. SF er blot FOAs forlængede arm.. En al for stor del af befolkningen er ansat i det offentlige eller gjort hjælpeløse på passiv forsørgelse. Den dag tallet af folk hvis liv og indkomst direkte afhæng af en svulmende velfærdsstat overskred 50 % af den stemmeberettigede befolkning døde det levende demokrati i Danmark. “Folkesuverænen” er afløst af “Statsafhængigheden”; for ingen kan diktere den hånd der fodre den, og ingen velfærdsslave kan sætte spørgsmålstegn ved stats”herren”. I fremtiden vil der komme flere ældre, flere offentligt ansatte og flere ukvalificere udlændinge. Danmark er ikke et borgerligt demokrati længere, det er et tryghedsfængsel hvor ræven vogter gæssene.

  Kommentar by Baronen — 11. november 2007 @ 01:45

 4. Enig danmark er et bedre land uden de røde til at ødelægge økonomien

  Kommentar by axel — 11. november 2007 @ 13:44

 5. “Vi kan roligt gå ud fra, at der i de sidste dage af valgkampen »tilfældigt« vil dukke flere historier op, som er til gavn for oppositionen og ubekvemme for regeringen.”

  Jo tak, TV2NEWS har lige brugt adskellige minutter på et indslag fra Sandholmslejren, hvor en hådfuld loonies under betegnelsen ‘Bedtsemødre for asylbørn’ afholdt en ‘demo’. Først interviewsde de et eller nadet kvindeligt overklasse-løg, der med fed nordsjællandsk accent sammenlignede asylcentrene med nazisternes KZ-lejre. Dernæst blev der stillet mikrofon-tid til Lone Dybkjær, som uimodsagt kunne fable løs.

  Jeg ved jeg har sagt dette nogle gange før, men når det kommer til denne ulækre følelespornografiske amnesti-kampagne så har TV2 faktiske været værre end DDR.

  Kommentar by JensH — 11. november 2007 @ 14:55

 6. Det er dejligt at have Claes Kastholm, men hvor længe kan en borgerlig tænker som ham blive på Berlingske Tidende, som i denne valgkamp for alvor har lagt afstand til sit borgerlige ophav for i stedet at melde sig under oppositionens røde faner.
  Lisbeth Knudsen er med valgkampen for alvor trådt i karakter som den socialdemokratiske edderkop, som de fleste vel allerede kendte hende som.
  Bemærk også Lisbeth Knudsens nye opfindelse, den unge nye journalist, Line Holm Nielsen, som under valgkampen har ført en veritabel kampagne for oppositionen. Hver dag har hun minimum en ny artikel om Hellepigen eller Villy, der behandles så fortroligt, jovialt og kærligt, at man skulle tro, det var hendes forældre. Hold øje med hende, Line Holm Nielsen.
  Jeg sagde mit Berlingske abonnement op den dag, det blev proklameret, at Røde Lisbeth skulle have lov også at køre dette medie ned, men jeg har gemt kvitteringen og agter at trække den fra som fagforeningskontingent på selvangivelsen.
  Lykkeligvis kan det rapporteres, at man langt ind i både DI og DA har noteret sig Berlingskes valgkamp for oppositionen, hvilket vil være at aflæse på annoncebudgetterne, men trist at Berlingske skal gå neden om og hjem, før Knudsen rykker videre. Så bliver Jyllands Posten sikkert næste ret på menuen for denne umættelige medieæder.

  Kommentar by Robet — 11. november 2007 @ 20:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper