13. november 2007

Gallup for Berlingske Tidende: VKO får 93 mandater

Det bliver spændende – rigtig spændende. Sidste Gallup-måling. Fra Berlingske Tidende – VKO i stærk slutspurt.

“På dagen, hvor danskerne går til valg, stormer den borgerlige blok frem. VKO står nu til 93 mandater og har dermed udsigt til at fortsætte de sidste seks års tætte samarbejde.

Det viser en afsluttende Gallup, der omfatter hele 3.125 vælgere. Det er især Venstre og Dansk Folkeparti, der i de seneste dage er gået massivt frem. V står til 28,1 pct., mens DF lander på partiets valgkampsrekord: 14,1 procent.”

 • 13/11-07 Berlingske Tidende – Ny Alliance tæt på spærregrænsen (Gallup, Capacent Epinion, Catinet).
 • Oploadet Kl. 01:33 af Kim Møller — Direkte link20 kommentarer
  Arkiveret under:

  The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5194/trackback

  20 Comments »

  1. Nøøøj hvor jeg håber det passer.

   Kommentar by Holme — 13. november 2007 @ 03:38

  2. Me too, Holme !

   Og jeg skal ikke lægge skjul på at om liste Y forsvinder ud i tågen med deres løgnagtige – ala Quereshi- Khader på slæb vil jeg glædes i mit hjerte.

   På slæb, og flæbende, bliver det med Araberdrengen, der så gerne ville have indflydelse for at kunne forbedre Ummaens tilværelse i og tilgang til de Danske Kuffars land og velstand.

   Ondskabsfuldt af mig ?

   Sikkert !

   Men hans Sharia-ægteskab indgået for lidt over eet år siden i Syrien med hans etnisk Danske nuværende kone har fået mig til at betvivle hans hensigter helt og aldeles!

   Ikke hans økonomiske kreative måder at kringle sig frem på – for denne kan næsten lignes med en Jydekrog – men hans Sharia-baserede ægteskab har ændret min opfattelse af ham.

   For hvis der er noget der IKKE er forenligt med hinanden er det det Vestlig demokratis måde at frembringe love og regler på og så den Islamiske Sharia lov !

   Man kan i min optik ganske enkelt ikke både bøje sig for Shariaen og samtidig påstå sig som tilhænger af det Vestlige demokratiske system!

   Skulle Khader og Y kunne opleves i Folketinget efter valget skal han stilles overfor spørgsmålet om hvilken form for demokrati han i grunden hylder og arbejder for.

   Måske han på arabisk, blandt vennerne fra Ummaen taler om en form for Islamisk demokrati – og når det er overfor etniske Danskere på Dansk taler om den Vestlige form for demokrati ?

   Kløftede tunger i anvendelse overfor Kuffar er sædvane hos denne del af verdens befolkning, idet guden Allah kræver denne form for talemåder, som den slags tunger frembringer, når denne kan fremme Islams sag .

   Kommentar by Vivi Andersen — 13. november 2007 @ 06:14

  3. Nyd dagen, det kan gå hen og blive mindeværdigt. Så skal vi have den billige champagne og håndbajerne frem (som DF’ere), de konservative kan skåle i deres cognac, og V-folkene i en jysk kaffepunch. :)

   P.S. Khaders sharia-ægteskab synes jeg vi kan holde udenfor. manden har vel trods alt lov til at holde fast i en flig af den kultur han er vokset op i. Det er vel ikke værre end når en ikke-særlig-kristen lader sig vie i kirken af traditionelle grunde, eller når man døber sagesløse børn fordi mormor/farmor insisterer på det.

   Kommentar by Casper — 13. november 2007 @ 07:58

  4. @2
   Jydekrog???
   Må vi lige blive fri! Bare fordi man køber noget til 10 kr. og sælger det for 100 kr. Tjener sølle 10%

   Jydekrog? De har nogen sjove hoveder, de kjøwenhavnere.

   Men ellers glæder jeg mig på VKO vegne.

   Kommentar by Bodil. — 13. november 2007 @ 08:57

  5. Og det er da skønt, at de aamundske marionetter muligvis ikke får den indflydelse, som de tidligere blev spået.
   mvh
   Kalle

   Kommentar by kalle — 13. november 2007 @ 14:42

  6. …Enhedslisten er under spærregrænsen…
   Wuhahahahahahahaha

   …ENHEDSLISTEN ER UNDER SPÆRREGRÆNSEN…
   WUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

   ***…E N H E D S L I S T E N -…E R…-
   U N D E R … S P Æ R R E G R Æ N S E N…***
   ..W U H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A H A..

   .. wait I just have to laugh for a bit
   HAHAHAHAHA!!! — ok i’m done– wait– hahaha– hehe– well now i’m
   done..

   Mike

   Kommentar by Onion — 13. november 2007 @ 17:30

  7. -> 3 Casper

   Hvis man har indgået et sharia-ægteskab, kan det få dramatiske følger for kvinden, hvis der er børn i ægteskabet, og der senere bliver tale om skilsmisse. Manden får forældremyndigheden over børnene, og moderen har ingen rettigheder i så henseende – så vidt jeg da ved. Jeg fatter ikke, at en dansk kvinde vil gå med til den slags.

   Nu er der handlet både varm- og koldrøget laks, vinen fra Alsace er på køl, marcipankagen med valnødder og flødeskum er parat. Så her kan nåde festes og trøstes.

   … venstreløvinden

   Kommentar by Mette (islamofob) — 13. november 2007 @ 17:44

  8. Kære Gud.
   Lad følgende partier glide ud i mørket ved dette:

   Enhedslisten
   Kristdemokraterne
   NyArrogance
   CD

   Lad følgende partier få et kanongodt valg:

   Venstre
   Konservative
   Dansk Folkeparti

   Kommentar by Dansk Realist — 13. november 2007 @ 17:54

  9. Læg i øvrigt mærke til, at kirkeretseksperten, lektor, ph.d. Lisbet Christoffersen har skrevet en artikel om shari’a, fundamentalisme og dansk ret i Årbog for Københavns Stift 2006, s. 12-23. Christoffersen skriver i sit indledende afsnit: “Jeg kan allerede nu røbe, at jeg hverken præsenterer en hard core afvisning af alt, hvad der rummes inden for rammen shari’a eller en jublende tilslutning til det samlede projekt i religionsfrihedens hellige navn. Mit forslag er, at vi skal videreudvikle en dansk (nordisk?) tilgang til samspil mellem religioner og ret.” (http://www.kobenhavnsstift.dk/upload/stiftsaarbog06.pdf)

   Christoffersen konstarerer, at der allerede er retlige parallelsamfun. Hendes løsning er så at sige at skabe plads for shari’a, men at lade den danske retsorden være den øverste og sidste instans.

   Efter min vurdering er det et ønske, som reelt ikke forstår, hvad shari’a er eller hvordan shari’a faktisk bruges.

   Det er et eksempel på, at den faktiske tilstedeværelse af shari’a-ret i Danmark allerede nu får (visse) jurister til at argumentere for at ændre dansk ret. Christoffersen mener ikke, der er tale om grundlæggende ændringer. Det er jeg ikke enig i.

   Religionsfriheden, som Christoffersen henholder sig til, får et problem, når man står over for en religion som islam, der ønsker at bestemme alle sider af tilværelsen – om nødvendigt også retligt.

   Hvis man vil se forskellene, kan man jo sammenligne FN’s menneskerettigheder (altså de rigtige) med de islamiske, som blev vedtaget i 1990 i Cairo.

   Min vurdering er derfor, at uanset hvad Khader måtte tænke og mene – og det er da meget sandsynligt, at han ikke tænker så meget – så er det endnu et skridt på vejen imod en rets(u)orden, vi indtil for få år siden ville have troet umulig i Danmark.

   Kommentar by Rogge — 13. november 2007 @ 18:07

  10. ->7 mette,

   er det ikke valgnødder?

   Kommentar by PeterK — 13. november 2007 @ 19:09

  11. #9. Meget fint eksempel på hvor snigende , men dog ubønhørligt den Danske/Europæiske civilisation udskiftes med en anden. Det kan man så søge “trøst i , er sket før, Eks fra stenalder/jæger til stenalder/bonde , stenalder/bronce til jernalder osv osv.
   Spørgsmålet er vel så om vi vil vælge “ledere” der fremmer udskiftningen ,eller vi vil “ledere” der vil forsøge at friholde frie enklaver længst muligt?

   Kommentar by PB — 13. november 2007 @ 21:23

  12. Jeg er DF mand og efter en dag i valg lokalet lige ved vores bys store ghetto har jeg åbnet mig en dejlig flaske rødvin, for med DF som 4. største parti i et klassisk Sos område hvor Radigale sidst fik 500 stemmer flere end DF, er det dejligt at være dansk og dejligt at se de mange indvandre der deltog i valget, sjovt nok flest asiater og ingen afrikanere, for hvis vi skal have integration skal det ikke være særhensyn men en fordanskning der skal til.

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 13. november 2007 @ 22:52

  13. Skål, og tillykke Broholm :)
   Jeg forudser at Sosserne ligger og roder omkring 10% om 10 år?
   Og så et andet spørgsmål, hvad er der gang i med at Christiansborg ikke mere er “Hipt” nok til den “regerende” klasse ?
   Kæft for en gang , “villen være hippe” og ude i byen , hvor det sner!!”

   Kommentar by PB — 13. november 2007 @ 23:02

  14. Mon socialdemokraternes krigshyl:
   “For Danmark har brug for en socialdemokratisk regering igen”
   er afskedssalutten til Helle TS?
   Og genkendte hun rumlen, da hun ændrede sit mindeværdige udsagn
   “jeg kan slå Anders Fogh” til “_VI_ kan slå AFR”, forbereder hun sig til en ny rolle i partiet evt. sammen med Poul i Bruxelles.
   S trives altså bare ikke med oppositionsrollen!!!

   Kommentar by kalle — 13. november 2007 @ 23:04

  15. For pokker min tidliger konservative svigerfars rødvin er god, især med et ekstra mandat til den danske del af folketinget.
   Khader og de kendte kopier er måske ude, Helle tigger om opmærksomhed, margrethe??? Willy spilder 22 mandater og EL klare desværre spærregrænsen, men fremtiden er lys. Mon Willy kan holde styr på et parti der med de 22 mandater spænder fra EL til R, det kunne ende med at SF blev til et sprængt parti og en opposition i rod.

   Men Pia og Helle?????? kan de og vil de????? ser ud til at Pia måske vil et andet sted hen

   Kommentar by Broholm (ordblind) — 14. november 2007 @ 00:18

  16. -> 10 PeterK

   LOL, jo det var valgnødder! Enten har jeg spist for mange, eller også var det Khaders mor og sene ankomst til Christiansborg, der er skyld i, at jeg har lidt kvalme.

   Og mens alle andre takker hinanden for godt samarbejde, er det vel også rimeligt, at vi gør det her på Uriasposten:

   Tak Allesammen, vi har også arbejdet hårdt og stået solidt sammen. En ekstra tak til Dansk Realist, der med god grund fik involveret de højere magter i nødens stund (-> 8).

   Kommentar by Mette (islamofob) — 14. november 2007 @ 00:54

  17. Vælgerne havde heldigvis luret khaders trojanske hest, lade som om de var borgelige, snakke rødt og så smutte over til torning når der har malket de stemmer de kan få.

   Khaders bagland vil pege på Helle
   13. nov. 2007 22.51 Opdat.: 13. nov. 2007 23.17

   – Partitoppen har snakket den sidste time om, at gå til den anden side. Der er ikke en eneste sjæl her i aften, som ikke vil gøre hvad som helst for at fravriste Pia Kjærsgaard magten, siger folketingskandidat Morten Bay fra Ny Alliance.

   – Det er en kæmpe skuffelse, hvis det ender med fire år mere med VKO, siger han.

   – Det er Naser Khader som bestemmer. Personligt vil jeg bakke op om hvad som helst, hvis vi kan få vores politik igennem. Hvis vi kan få mere ud af det, så er jeg sikker på, at det er det, Naser Khader vil gøre. Det har vi været åbne over for hele tiden, det var også derfor, at vi bad om en dronningerunde, forklarer René La Cour Sell fra Ny Alliance.

   Spidskandidat i Vestjylland Leif Mikkelsen bekræfter en kovending.

   – Vi er villige til at kigge den anden vej, siger han, men tror dog ikke det er aktuelt nu, hvor Venstre, De Konservative og Dansk Folkeparti selv har et flertal.

   http://www.dr.dk/Nyheder/Temaer/Politik+temaer/2007/Valg/2007/11/13/223327.htm?nyheder

   Kommentar by FriKapitalist — 14. november 2007 @ 01:14

  18. Ja, de kalder sig Ny Alliance, men vi fik aldrig at vide med hvem. Nu faldt sløringsnettet.

   Desværre kom de ind, heldigvis kan Fogh klare sig uden dem, men det bliver spændende at se dem tumle rundt i manegen.

   Kommentar by PeterK — 14. november 2007 @ 10:28

  19. >18 PeterK

   Ja, dansk politik bliver underholdende i de næste par år, men det er nok ikke noget venstrefløjen skal glæde sig over. Hvis det går som jeg tror, kan de kommende år blive de år, hvor socialismen i Danmark for alvor taber terræn.

   De røde drømmer selvfølgelig videre og tror de vinder næste valg, men det skal de nu ikke vide sig for sikre på.

   Kommentar by Mackety (Islamofob) — 14. november 2007 @ 12:15

  20. Selvom det er et spinkelt flertal var det virkelig godt det lykkedes til sidst. Selvom de er nogle tumper tror jeg nu alligevel NA kan bruges til mere end hvis de stadig havde været en del af Radikale. Fx. i spm. om skat osv. Lad os håbe Fogh man fortsætte den gode linie det med bestående, men lidt snævre flertal.
   tillykke til VKO og deres vælgere

   Kommentar by EAM — 14. november 2007 @ 13:08

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

  

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper