10. oktober 2013

Anna Mee Allerslev, Ellemann mfl. vil bekæmpe ‘ekstremisme og radikalisering’ med rummelig stormoske

Onsdag kunne man i DR2 Morgen opleve integrationsborgmester Anna Mee Allerslev gå i brechen for en ny dansk stormoske i regi af Muslimernes Fællesråd. Dansk-iranske Jaleh Tavakoli bragte gode modargumenter på banen, mendet prellede det helt af på den folkevalgte tolerance-prinsesse, der efter debatten at dømme, næsten mener det er underlødigt at forholde sig konkret til Islam som politisk ideologi

. Debatten var foranlediget af følgende læserbrev i Politiken, der er underskrevet af 12 ‘kendte’, herunder omtalte Allerslev, Uffe Ellemann-Jensen, Anders Gadegaard, Ingolf Gabold mv. – Ny stormoske er nødvendig.

“København har en vision om at blive den mest inkluderende storby i Europa i 2015. En storby, hvor borgerne har tillid til hinanden, indgår i fællesskaber og har indflydelse på byens udvikling. Vi er enige om, at en rummelig stormoske i København konstruktivt vil bidrage til at indfri denne vigtige vision.

En rummelig stormoske vil sende et klart signal om, at København anerkender danske muslimers plads og rolle i det danske samfund og vil give islam sin naturlige plads blandt byens øvrige religioner. En rummelig stormoske vil symbolisere, at klassiske grundrettigheder for borgerne er et vigtigt element i et demokratisk samfund som det danske. …

Afsenderne af dette indlæg har derfor dannet en støttekomite, hvor vi er forenet i et fælles ønske om, at Danmark får en rummelig stormoske… I kampen om de dygtige hoveder er det afgørende, at Danmark omfavner globaliseringen og sender et klart signal til udenlandske investorer og medarbejdere om, at København og Danmark tager godt imod nye danskere – uanset etnisk og religiøs herkomst.

En ny stormoske vil være et fyrtårn i inklusionen af både herboende danske muslimer og nytilkomne. Ikke alene muslimer, men alle nye danskere vil se og opleve, at vi respekterer og anerkender den mangfoldighed, som vi har brug for i fremtiden. I sidste ende bidrager et inkluderende samfund med et åbent og inddragende syn på andre kulturer og religioner til bekæmpelse af ekstremisme og radikalisering. Det bedste værn mod ekstremisme er nemlig anerkendelse og oplevelsen af at høre til. …

Danmark har endnu ikke en egentlig rummelig og brobyggende stormoske, som orienterer sig bredt og i udgangspunktet er helt dansk. … Muslimernes Fællesråd har brug for anerkendelse og opbakning til projektet, hvis visionen skal blive til virkelighed.”

(Abdul W. Pedersen, Muslimernes Fællesråd i audiens hos Khomeini-tro, 2009; Uriasposten)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52008/trackback

54 Comments »

 1. Vælger-inklusion….
  http://politiken.dk/politik/Kommunalvalg/helsingoer/ECE2097860/maend-ingen-adgang-helsingoer-holder-vaelgermoede-kun-for-kvinder/

  Kommentar by BE — 10. oktober 2013 @ 08:45

 2. Rummelighed i kombination med Islam – spændende eksperiment. Det MÅ da kunne lykkes – efter 1300 års forsøg.

  Kommentar by bastardo — 10. oktober 2013 @ 08:47

 3. 837…..
  …837 personlige stemmer,fik Allahslaven ved det sidste kommunalvalg.
  Det er den politiske tyngde Allahslaven har bag sig…!
  Gud bevare Danmark!

  Kommentar by -by Proxy- — 10. oktober 2013 @ 09:04

 4. Det er simpelthen et rædselskabinet der er medunderskrivere på læserbrevet:

  Adam Price, Annette K. Olesen, Benny Andersen, Bent Melchior, Bolette Christensen, Chris Minh Doky, Eva Smith, Gitte Seeberg, Henrik Hartmann, Ingolf Gabold, Peter Mogensen, Stine Bosse, Susanne K. Larsen og Uffe Ellemann-Jensen.

  En blanding af nyttige idioter, og hjerneblæste gutmenschen. Hvor mange Radikaler har vi i denne flok..?

  De skal nok sætte mange datoer af til at medvirke på vores alle sammens DR i det kommende år, ja helt frem til valget og videre frem.

  Kommentar by Geert — 10. oktober 2013 @ 09:06

 5. Det er sygt at være vidne til at ens landsmænd (venstrefløjen)bevist og uden skrubler,
  er i gang med at save den gren over, de selv OG resten af den Danske befolkning sidder
  På! Sådanne forsøg på landsforræderi og race forræderi må stoppes omgående og de
  Skyldige stills til ansvar!

  Det eneste gode ved deres udmeldinger er at det bliver nemt at at indsamle de skyldige
  Samt bevise deres skyld, når tiden og kampen for frihed og Danmark omsider begynder!

  Kommentar by jesper — 10. oktober 2013 @ 09:10

 6. De bliver altså mere intregrerede af mere islam at forstå.
  Op med nye islam kaserner.

  Kommentar by X — 10. oktober 2013 @ 09:10

 7. Gad vide hvad vi danskere har gjort disse mennesker ?
  Og vil de ikke vide, hvad der foregår her i landet ?

  Kommentar by Pk — 10. oktober 2013 @ 09:11

 8. Nu er jeg ikke så stærk i historie, så spørgsmålet går til Kim Møller og andre. Har de Radikale Venstre nogensinde gået Danmarks ærinde, og varetaget danske interesser/ særinteresser? Anden verdenskrig, grænsesætning, de vestindiske øer, udlændingeloven af 1983, EF, EU, forbehold, Moskeer osv..

  Kommentar by Geert — 10. oktober 2013 @ 09:13

 9. Jeg får simpelthen røde knopper, når dette utålelige menneske til Allerslev toner frem, med sine skabagtige meninger, der overhovedet ingen jordforbindelse har med de faktiske kendsgerninger.

  “Vi skal debattere, inkludere og italesætte det her for de radikaliserings-truede unge (muslimer), og blive ved med at debattere og italesætte det. Og Anna Mee Allerslev fortsætter: oplyse, forklare, dialog, mægling, forsoning, konfliktråd, forældreinddragelse og snakke.” Det er de lalleglade radigales mantra, og mener de, løsningen på de alvorlige problemer vi som danskere står overfor, i forhold til en stor del af herboende muslimer, der kun kan ødelægge og vandalisere, bedrage og snyde, overfalde og voldtage.
  Hvad tror hun egentlig pengene går til i de danske koranskoler (som vi betaler),og nu også en kommende stormoske! En ting ligger helt fast, det går ikke til røde sodavand og skolekridt. NEJ, det bliver et arnested for undergravende virksomhed mod etniske danskere, velvilligt hjulpet på vej af underkastelsesindustrien og selvgodhedens snerper, der kun ønsker at afvikle Danmark som et gammelt kulturland, samt andre helligfise i økosandaler fra den pludrende klasse.

  I sommer udtalte Jacob Holdt (JP 27.7.2013) følgende:
  ”ved at tænke positivt om ghettoernes voldsmænd og indvandrerbander kan jeg være med til, at disse føler sig elskede og inkluderede og dermed selv får overskud til at praktisere næstekærlighed.”
  Det ligger helt i tråd med defatistiske fjolser som Ellemann, Gabold, Gadegaard, og man kunne fortsætte rækken med Stampe, Jelved, Weiss, Arnold, Bennedsen, rækken er uendelig.

  Det samfund man (jeg) kendte for år tilbage, er ved at gå i forrådnelse og opløsning. Det ses på opløsning i normløshed, uansvarlighed, dårlige og selvdestruktive vaner, kortsynethed, moralsk deroute, grimhed, uvidenhed, overfladiskhed og dumhed. Tidsånden er det hurtige, det nemme, det ligegyldige, det platte.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 10. oktober 2013 @ 09:35

 10. “En rummelig stormoske…”

  Det er ikke en rummelig stormoske, der er problemet. Det er islam, der har et problem.

  Kommentar by Liva — 10. oktober 2013 @ 09:37

 11. I takt med at Benny Andersen er blevet – som han selv siger – mellemfolkelig, er han blevet tilsvarende ufolkelig. Det er en skam, for hvor har han skrevet mange skønne digte og historier.

  Sponseres kunstnere som Andersen – og nogle KBH politikere – af religiøse, udemokratiske mørkemænd i ikke-vestlige lande?

  Kommentar by Liva — 10. oktober 2013 @ 09:46

 12. “København har en vision om at blive den mest inkluderende storby i Europa i 2015. En storby, hvor borgerne har tillid til hinanden, indgår i fællesskaber og har indflydelse på byens udvikling. Vi er enige om, at en rummelig stormoske i København konstruktivt vil bidrage til at indfri denne vigtige vision.”

  Total fejltænkning der netop viser, at de tænker ikke. En ren flok forbrydere der er forsamlet.

  Jesper skriver: “Det er sygt at være vidne til at ens landsmænd (venstrefløjen)bevist og uden skrubler,er i gang med at save den gren over, de selv OG resten af den Danske befolkning sidder
  På! Sådanne forsøg på landsforræderi og race forræderi må stoppes omgående og de Skyldige stills til ansvar!”

  Helt enig. Men der går nom 30-40 år før lortet bryder sammen.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 10. oktober 2013 @ 09:47

 13. jamen jamen, som alle plusord kan genbruges. Mon virkeligheden kan italesættes?

  Samtidig lufter danskere deres utryghed, men det har ikke så stor interesse som utryghed ved rockerborge.
  http://www.dr.dk/Nyheder/Regionale/Koebenhavn/2013/10/09/090814.htm
  Hvordan undgår man ghettoer i almennyttige byggerier? Beboere og københavnske politikere diskuterede det til et borgermøde tirsdag aften. 09. Okt. 2013

  Borgerne i Bellahøj føler sig utrygge og skyder skylden på Københavns Kommune, som de mener placerer alt for mange socialt belastede familier i boligområdet gennem anvisningsretten….

  Trods beboernes opråb om utryghed, så mener Overborgmester Frank Jensen (S), at det almene boligområde i Bellahøj er en succeshistorie….

  Kommentar by tavsen — 10. oktober 2013 @ 09:48

 14. @8 Hørt

  Kommentar by ngng — 10. oktober 2013 @ 09:53

 15. @ Geert

  Du er inde på det rigtige.
  At skade Danmark, har fra partiets start i Odense 1905, været en hovedhjørnesten i Det Radikale Venstre´s politik. De Jelvedske medløbere som Vestager, Helveg, Stampe; Hersom, Allerslev, Carsten Nielsen,og førhen Arnold, Estrup, Helveg, Baunsgaard, der alle anser sig som bedre og mere uddannede mennesker end de fleste, er i realiteten ikke andet end opkog af landsforræderen, den radikale Erik Scavenius og han hentede næring til sin omklamring af Werner Best fra Corfitz Ulfeldt.

  Partiet har et iboende quislinge gen. De radikales mål er en likvidering af egen historie, og afvikling af vestlige værdinormer. Her gælder det om at skide på Danmark og sværte dem til der er uenige. Vi smykker os ikke med flaget, og vores politik er ikke pakket ind i Dannebrog, som ”Hendes Hellighed” Margrethe Vestager har udtalt.
  At være radikal er ikke en politisk overbevisning, men en karakterbrist. Det illustreres bedst af seneste stunt (12.8.2013) fra Margrethe Vestager, hvor hun på kvalmende vis udtaler disse udsagn: ”Vi tror. På Fremtiden. Vi lytter. Før vi beslutter. Vi samarbejder. Med dem der vil.” Og man kunne have fortsat med ”Vi elsker. Mest os selv.”

  Dette er et klassisk eksempel på de radikales selvsmagende og selvbefamlende masturbation, iklædt den pludrende klasses aldrig svigtende oratoriske udgydelser, tilsat lidt kändis-liderlighed og forsøg på at frembringe patos.
  Partiet har altid været løbedreng for usselheden, nedrigheden, undermineringen og løgnen, for at pleje egne snævre partiinteresser, medens de foregiver at give den som moralske foregangs mænd.
  Men skal vi være så tolerante, at vi tolererer vores egen undergang? For at blive i den radikale optik, ”sådan er det jo,” udtalt 15.8.2012 på de radikales sommergruppemøde af Margrethe Vestager.

  For 5 år siden blev følgende underskriftindsamling (Weekend Avisen nr.5, 15.5.2008)bragt, med ordlyden:
  I anledning af Dansk Folkepartis Burka-annoncer i aviser og offentlige steder, og efterfølgende forslag om, at muslimer, der vil opnå dansk statsborgerskab, skal afsværge dele af Koranen, markerer et højdepunkt i partiets hensynsløse diskriminering af et mindretal af danske borgere”

  “Åbent brev imod fjendtligheden”- underskrevet af Benny Andersen, Niels Barfoed, Ole Bierring, Jørn Bro, Inger Christensen, Uffe Ellemann-Jensen, Nils Foss, Knud Heinesen, Kjeld Hillingsø, Erik Hoffmeyer, Anker Jørgensen, Hanne Kjærholm, Bent A. Koch, Otto B. Lindhardt, Søren Mørch, Jørn Nerup, Ida Nicolaisen, Lise Nørgaard, Olaf Olsen, Niels Pontoppidan, Herbert Pundik, Jørgen Reenberg, Grethe F. Rostbøll, Palle Simonsen, Erling Tiedemann, Anne Wolden-Ræthinge,(i dagspressen 8. maj 2008).
  I anledning af Dansk Folkepartis Burka-annoncer i aviser og offentlige steder, og efterfølgende forslag om, at muslimer, der vil opnå dansk statsborgerskab, skal afsværge dele af Koranen, markerer et højdepunkt i partiets hensynsløse diskriminering af et mindretal af danske borgere”

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 10. oktober 2013 @ 09:54

 16. Ja når man ikke selv kan ødelægge og nedlægge nationalstaten Danmark, så må Europæerne i det Radikale Venstre, i form af islam finde stærkere kræfter der kan klare opgaven. At de til allersidst heller ikke selv overlever kuren er en utrolig ringe trøst.

  Utrolig at det er LA og DF der bliver omtalt som ekstreme partier, når vi har det Radikale Venstre. Det hænger måske sammen hvordan journalister stemmer, og vi kun har statsejede tv-nyheder. DR går forrest med fire milliarder og 3000 nyttige medarbejdere.

  Kommentar by Geert — 10. oktober 2013 @ 10:16

 17. Det er sært når ‘tilsyneladende’ begavede mennesker bakker op om at verdens mest idiotiske ideologi/religion skal støttes og udbredes yderligere her. I alle de lande hvor islam har indflydelse, går det skidt på alle områder.
  Det er ydermere sært, at en biskop, der vel burde mene, at kristendommen er sagen, bakker op. Han burde vel i stedet prædike og udbrede sin egen religion, som han burde mene var det bedste.
  Det er absurd, medmindre man tillægger dem skumle motiver.

  Kommentar by mb — 10. oktober 2013 @ 10:39

 18. Alternativ konspirationsteori:
  Disse ‘gode mennesker’ ønsker i virkeligheden at stække islam, trække tænderne ud på den.

  Hvad er sandsynligheden for at ret mange Shia, Sunni, Amadjyia, Alevi, o.s.v. vil bruge den samme moske, med imamer der skal tale dansk og som derfor vil blive overvåget for de værste svovlprædikener, og mest middelalderlige opfordringer?
  Hvad er sandsynligheden for at de kommer op at slås indbyrdes?

  Kunne man forestille sig noget lignende inden for kristendommen, hvor katolikker,, protestanter, kalvinister, jehovas vidner, hele møllen, deltes om en kirkebygning?

  Kommentar by mb — 10. oktober 2013 @ 10:50

 19. Den eneste fordel med dette tankespind kunde være, at de – i en krigssituation – alle var samlede på eet sted

  Kommentar by Spydpigen — 10. oktober 2013 @ 11:10

 20. De Radikale Venstre bla stod for Danmarks nedrustning før krigen så landet lå åbent hen for enhver agresorer.
  Samme tendens nu bare med åbne arme over for mosker og multikultur.
  Historien gør altså ikke alle menesker klogere. Suk.

  Kommentar by Viking.DNF. — 10. oktober 2013 @ 11:12

 21. Jeg tænkte præcis det samme som dig MB. Hvordan kan man være så dum at tro forskellige versioner af en religion kan finde sig i at være under samme tag.
  Det siger alt om den totale mangel på realisme hos denne gruppe af tåber der har underskrevet læserbrevet i Politiken. De fatter meget, meget lidt.

  Kommentar by Sven — 10. oktober 2013 @ 11:13

 22. Tiden arbejder imod disse Gutmenschen… På trods af MSM og i særdeleshed DRs selektive dækning af fredens religions meritter… Så er det ikke længere et spørgsmål “om” men hvornår, fredens religion viser sit “sande” ansigt og “detonere” på Nørreport eller i julehandlen i Magasin… Det er efterhånden kun den begrænsede kreds af Radigale, der tror på deres eget “mundlort”… Ingen “almindelige” danskere, anser Muslimer og Islam som en berigelse af vores land…..

  PS Jeg foreslår: Hellerup, Frederiksberg, Østerbro og Gammelstrand Kbh K, til de nye stormoskeer, og lad det gerne gå lidt hurtigt.. Så Uffemanden også kan få glæde af nogle nye naboer inden han forlader denne verden….

  Kommentar by ny kommentator — 10. oktober 2013 @ 11:13

 23. Den forhenværende Uffe Ellemann-Jensen, dumprovst Gadegaard, den ene halvdel af klovneparret Melchior & Melchior osv. Sådan en samling hjernedøde tåber skal man da lede længe efter.

  Desværre promoveres de og deres tåbeligheder af åndsfællerne på Politiken, Ritzau og DDR.

  @21 Ny kommentator
  Uffemanden har for mange år siden, åndeligt set, forladt denne verden.

  Kommentar by Binee — 10. oktober 2013 @ 12:46

 24. @2 bastardo

  Præcis, og alle dem som har så fandens travlt med at fortælle os andre, at man skal lære af historien, er de eneste idioter som ikke har lært en fløjtende fis.

  Kommentar by Fritz — 10. oktober 2013 @ 12:52

 25. Allerslev var lige så fræk som hun var uvidende i DR 2 igår. Skammer mig ober at bo i en by, hvor hun er bogmester.

  Ellers er det det samme rædselskabinet som i 2006 – selv PÅundik er med igen.

  Kommentar by Josef K — 10. oktober 2013 @ 12:52

 26. “En rummelig storstormoske” !? Vil den så også inkludere kvinderne ?

  Kommentar by Andreas Br. — 10. oktober 2013 @ 12:57

 27. @18 Spydpigen,

  Hæhæhæ…ja det ville være fantastisk. Så lad dem endelig bygge kasernen så stor, så der er plads til dem alle sammen incl. Halalleman og resten af dansk haderne.

  Kommentar by Fritz — 10. oktober 2013 @ 13:00

 28. Og man kunne da slet ikke forestille sig det modsatte – øget ekstremisme og radikalisering.

  Hvor ser de i øvrigt søde ud, Hr. Abdul(junkie-pede)Pedersen og Hr. Butt

  Kommentar by Johnson — 10. oktober 2013 @ 13:13

 29. “rummelig”, nu er koranen snarere ekskluderende, Robert Spencer har kaldt den “verdens første systematiske manual i diskriminering.”

  Kommentar by Josef K — 10. oktober 2013 @ 13:35

 30. Ja, ja! Så får vi en mega-terroristfabrik ligesom de har overalt i UK! Men det er da flot, at disse ‘kultur-indslag’ fra Alladins hjemegn – endnu – ikke har gjort krav på at få jævnet Domkirken med jorden for derefter at bygge deres terroristfabrik ovenpå dyngerne! Meget flot og generøst…. Så kan vi have flyvende missiler og bilbomber foran moskéen om føje år, for sunni og shia har jo aldrig kunnet sammen, men MÅ simpelthen slagte hinanden på mest bestialske vìs. Også selvom de er fætre. Sådan har det været siden Mohammads dage, og sådan vil det være lige til Dommedag! Gid sidstnævnte snart kom, for så kan vi da få lukket dette galehus kaldet Jorden. Selv ikke de værste mareridt og gyserfilm slår den grusomhed og ondskab, som islam, den åh-så-fredselskende religion, hver dag kan byde på som underholdning i alverdens nyheder.

  Kommentar by Kuffarten — 10. oktober 2013 @ 13:37

 31. Ellemann er dum som en østers, for han og resten af det lalleglade kompagni til al danskheds udryddelse tror tilsyneladende, at en ‘inkluderende’ moske er det samme som et kristent missionshus, hvor LM og IM kan holde fællesmøder i al fordragelighed, ligesom de har gjort i mange år. Elleman overfører sine egne lyserøde og tomhjernede forestillinger om lille hygge-Danmark og tror, at vores hyggenygge-indstilling og forestilling om demokrati bare sådan partout vil kunne adopteres af og transformere disse afstumpede voldsindivider fra Sahara. Han skulle i fængsel for sin stupiditet! Læs ‘Londonistan’ af Melanie Philips, Uffe-mand! Bliv lidt oplyst! Det er gruopvækkende, at folk ikke ved, at islam er her for at skabe kaos og indføre islam som system og ideologi.

  Kommentar by Kuffarten — 10. oktober 2013 @ 13:43

 32. Ja ja, I kan prøve at narre os, men vi har luret den. Vi ved godt at I med rummelig ikke mener andet end at den har et stort rumfang.

  Kommentar by Erik Jørgensen — 10. oktober 2013 @ 14:03

 33. Sålænge det, eliten frygter mest, er at blive udelukket fra det ‘gode’ selskab, er der lange udsigter til en forandring fra den kant.
  Men det bliver da heldigvis sværere og sværere at holde låget lukket på virkelighedens skraldespand, så stanken breder sig mere og mere.

  PS.
  Svar til Geert: NEJ – Og skulle det endelig være sket, ingen er ufejlbarlig, heller ikke de radigale, har de straks sørget for at rette fejlen.

  Kommentar by Fidibus — 10. oktober 2013 @ 14:18

 34. Efter mange års studier, er jeg kommet frem til, at islam er en sygdom. Måske et resultat af en bakterie-infektion, der har bevæget sig ind i generne, og derved gør personen psykisk utilregnelig når anderledes troende/tænkende er til stede. Islam kan sammenlignes med en malariamyg, for den spreder også sygdom, død og forarmelse overalt hvor den optræder, hvis ikke der bliver skredet hurtigt ind med drastiske midler. Man kan kun håbe på, at der med tiden udvikles en vaccine mod “sygdommen” islam.

  Man kan jo kun opfordre gutmenschen til fordomsfrit at granske islams såkaldte hellige skrifter, for måske deri at finde forklaringen på, hvorfor danske/europæiske muslimer optræder negativt i diverse statistikker for erhvervsfrekvens, kriminalitet, jødehad, mangel på demokratisk sindelag, førtidspension, arbejdsløshed, manglende kompetanceniveau og svindel med overførelsesindkomst.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 10. oktober 2013 @ 14:23

 35. Det er iøvrigt velkendt, at i moskerne får danskerne først kniven og bliver rakket ned til sokkeholderne. Jeg mener den moske skal forhindres. Det er ganske enkelt rene uvidende landsforrædere i den forsamling. Der må gøres noget.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 10. oktober 2013 @ 15:53

 36. INGEN moske, hverken stor eller lille, har nogensinde været “nødvendig” medmindre man er blevet bestukket til at mene det!

  Der MÅ simpelthen være penge med i det projekt der, jeg nægter at tro på at indfødte gammel-danskere kan være SÅ naive grænsene til landsforræderi medmindre de er blevet bestukket af en eller flere muslimske organisationer.

  Det er i den slags sager hvor jeg virkelig ville ønske at vi havde nogle rigtige journalister som ville undersøge det, men nej..

  Kommentar by Per — 10. oktober 2013 @ 15:55

 37. Nogen burde oplyse disse åndsfyrster om, hvad der i virkeligheden foregår af prædiken af had, racisme og intolerance i stormoskéer i England – og andre steder i Europa.
  Er der mon nogen fornuftig grund til, at der ikke skulle foregå nøjagtigt de samme horrible ting i “danske” stormoskéer? Hvad skulle egentlig forhindre det, når vore politikere, eksperter og denne selvbestaltede “elite” øjensynligt ikke har spor begreb skabt om, hvad der foregår af hjernevask og indoktrinering til had imod urene vantro, bøsser, jøder, kvinder og vestlige værdier etc. i moskéerne, og hvem og hvad det faktisk er, disse gloriepudsende naivister så har haft så travlt med letsindigt at importere i endeløse baner uden nogensinde at overveje de meget alvorlige konsekvenser for det danske samfunds sammenhængskraft, sikkerhed og stabilitet? – og endda uden skyggen af et demokratisk mandat nogensinde!

  I disse berømte dokumentarer fra den britiske TV-station Channel 4 kan man ved selvsyn se, hvad der i virkeligheden foregår i selv mainstream-moskéer og koranskoler samt studere de grove metoder og deciderede trusler, som islamister betjener sig af i lokalpolitikken for at få magten over en kommune, mens de dybt naive, uvidende og uansvarlige politikere og myndighederne – præcis som her i DK – enten har travlt med at sove i timen eller jagte enhver med beskyldninger om racisme, fremmedhad og intolerance mv., der vover at fremsætte bare det mindste kritiske pip om de uintegrerbare “kulturberigeres” konstant provokerende og respektløse opførsel over for deres værter, deres foragt for vore normer, love og værdier, deres barbariske æres- & klanmentalitet eller deres mange vanvittige særkrav, som visse politikere af “mystiske” grunde har så travlt med at ligge på maven for.

  Da der næppe er grund til at antage, at det foregår væsentligt anderledes her i DK, burde man måske overveje at sende disse links til vore politikere i DK, så de kunne begynde at fatte bare lidt af situationens alvor og se, hvad de egentlig har forårsaget af ulykker på ganske få årtier med deres komplet uansvarlige og totalt krav- og grænseløse indvandringspolitik.

  Channel 4 Dispatches:

  “Undercover Mosque” (2007)

  http://vimeo.com/19598947

  “Undercover Mosque – The Return” (2008)

  http://www.metacafe.com/watch/4798670/dispatches_undercover_mosque_the_return/

  “Britain’s Islamic Republic” (2010)

  http://www.metacafe.com/watch/yt-E8vxc2yqyMs/dispatches_britains_islamic_republic_1_of_5/
  ( 5 afsnit á ca. 10 min )

  “Lessons in Hate and Violence” (2011)

  http://www.liveleak.com/view?i=826_1297870709
  (4 afsnit á ca. 12 min)

  Mere info her:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Undercover_Mosque

  Hidtil har DR kun vovet – nødtvungent ( pga. en forespørgsel fra
  nogle få modige bestyrelsesmedlemmer ) at vise ét (!) af disse legendariske dybdeborende programmer fra Channel 4 – og så naturligvis kl. 23.00 på DR2 en hverdagsaften, hvor man ikke risikerede at ret mange så det ;-)

  Synd at DR selv helt er holdt op med selv at lave sådanne dybdeborende og “farlige” programmer i den politiske korrektheds ånd … nej, uha-da, så hellere lidt helt ufarlig multi-kulti-propaganda
  dag ud og dag ind.

  Kommentar by Bjovulf — 10. oktober 2013 @ 16:02

 38. Jeg har tidligere drilagtigt sagt, at vi lægger gift for rotter,
  sætter fælder for muldvarpe, og hakker dræbersnegle midt over med en spade.

  Når det kommer til den største trussel mod Danmark og vores velbefindende, hilser vi “sygdommen” velkommen –

  I dag har A.P.Møller fonden givet 1mia til folkeskolen.
  Det første skolelederne siger er at vi står overfor en skolereform
  og en omfattende INKLUTION´s opgave.
  Pengene skal altså ikke bruges til nye møbler som en elev foreslår, men modersmålsundervisning og specialundervisning til evnesvage børn
  af fætter/kusine ægteskaber.

  Politikerlede er det ord der først trænger sig på.

  Kommentar by k.m. — 10. oktober 2013 @ 16:08

 39. “Ikke alene muslimer, men alle nye danskere vil se og opleve, at vi respekterer og anerkender den mangfoldighed, som vi har brug for i fremtiden.”

  Ja jeg er overbevist om at de koptiske og nigerianske og iranske flygtninge og jøderne og de arabiske kristne og ateister og albansk-serbere og en mængde andre alle vil være ellevilde og føle sig selv og deres traumer anerkendte og inkluderede.

  Som Farshad Kholghi engang sagde: “Hele stemningen på Nørrebro mindede mig om Iran efter at Khomeini havde overtaget magten”.

  Hvordan er det for de mange tusinder af flygtninge der er flygtet til Danmark fra islam at se de politiske ledere kæmpe så hårdt for at installere den her?

  Som Farshad var nødt til at flygte fra Nørrebro fordi der blev kastet sten efter ham bliver de nok også nødt til at rejse videre… til et tryggere sted hvor ens mørke farve ikke fører til at man bliver målskive for det lokale selvbestaltede dydspoliti der regner én for deres ejendom hvis man ligner en fra et islamisk land…

  Alle de iranere jeg har mødt i Danmark har været islam-allergikere og får det nærmest fysisk dårligt ved synet af en halvmåne. For dem er det synonym med fængsling og tortur og 24/7 overvågning alle steder i samfundet af alle i omgivelserne.

  Jeg spørger mig selv: Har Anna Mee Allerslev egentlig nogensinde mødt en flygtning personligt?

  Kommentar by M — 10. oktober 2013 @ 16:37

 40. Dejligt at høre moskeen er så rummelig, at der snakkes dansk. Et kvantespring uden lige. Mit modersmål er ellers i mindretal på gaden, men så kan jeg selvfølgelig bare gå i moskeen. Hvor alle de “velintegrerede” muslimer åbenbart gemmer sig.

  Det vil også give god underholdning med de sædvanlige bomber efter fredagsbønnen i alle de fredselskende muslimske lande. Her en pæn fredsstatistik http://en.wikipedia.org/wiki/Terrorist_incidents_in_Pakistan_in_2013

  Kommentar by tavsen — 10. oktober 2013 @ 16:39

 41. 36 Per

  Ja – da jeg for år tilbage arbejdede på Nørrebro gik snakken blandt de lokale Danskere, at banderne gav penge til byrådsmedlemmer og embedsmænd på rådhuset. Hvorfor er det mon aldrig blevet undersøgt?

  Kommentar by Sigwar — 10. oktober 2013 @ 17:40

 42. Det er så absurd som noget kan være, at eliten støtter fascisme, men det gjorde den jo også under Hitler hvilket bare gør det jødiske lefleri endnu mere patetisk. Det må have noget med den velkendte røde frygt at gøre, rød frygt er at underkaste sig og lade stå til, sådan har de politisk korrekte altid ageret på de åbenlyse samfundsproblemer alle andre kan se. Men de vil ikke og nægter, selvom de tager så grufuldt fejl. Vil man rummelighed, er en stormoske netop det helt forkerte. Det er som at forsøge lappe et hullet cykelhjul med blot et lag spraglende maling, skinnet bedrager. Vi taler trods alt om en overtro, der har stået i stampe gennem århundrede hvor snarlig forbedring synes langt væk. Situationen er vendt på hovedet, befolkningen i almindelighed kæmper bravt mod denne fæle udvikling, mens magthavere tvinger fascisme igennem. Et bedre bevis på at EU er et skjult socialistisk ny-fascistisk projekt findes ej, kun via ny-kommunisme kan den dæmoniske plan lade sig gøre at udbrede nazistisk religion hvis overtro skal sætte dagsordnen for vores gøren og laden. Det kaldes sammenhold i EU sprog, at være slave i et regeltyranni.

  Kommentar by LarsB — 10. oktober 2013 @ 17:44

 43. ‘Elsker’ når ikke-etniske “danskere” går forrest med definitioner om, hvad Danmark skal være. Det er da så sygt, som det kan være. Anna Mee Allerslev kan åbenbart ikke lide Danmark; landet skal åbenbart drives så langt ud i kulturmæssigt forfald, indtil vi er ude over “point-of-no-return” og pludselig er en indvandrerstat, og ikke en nationalstat, hvor den etniske majoritet har noget at skulle have sagt. I øvrigt et glimrende eksempel på, hvor forræderisk den etnisk danske elite kan være, heriblandt mange, der regnes for højreorienterede. Det er modbydeligt at se, hvordan de omfavner alt, hvad der kan hjælpe med at undergrave nationalstaten.

  Kommentar by Zenith — 10. oktober 2013 @ 21:41

 44. OT: Hvor f….. er Lars Findsen på crack blevet af???

  Kommentar by Jern Henrik — 10. oktober 2013 @ 21:42

 45. @43 OD? ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 10. oktober 2013 @ 21:49

 46. de skal så bare huske at det ville aldrig gå den anden vej rundt. at muslimerne ville bygge en kirke til de kristne. hahahahahhahahaha det nægter jeg i hvert fald at tro på-.

  Kommentar by giraffen — 10. oktober 2013 @ 22:23

 47. Ingolf Gabold : Skam dig din gamle mand !
  Hvad fanden ved du om Islam ?

  Kommentar by Spinner — 10. oktober 2013 @ 22:23

 48. #46 Ja, i mange muslimske lande er det fx. IKKE tilladt at bygge kirker,
  og heller ikke at vedligeholde dem, der allerede eksisterer ( endnu
  flere lande – blandt andet Tyrkiet, som vore lallenaive, uvidende og uansvarlige politikere af uransagelige årsager ikke kan få hurtigt nok
  ind i EU, selv om tyrkerne aldrig for alvor har søgt at leve op til kravene og alle de gode hensigter fra de fine skåltaler.

  Kommentar by Bjovulf — 10. oktober 2013 @ 22:40

 49. Enig Jern Henrik. Hvor Fanden er LFPC, når man virkelig har brug for ham? Både LFPC, Vest og til dels M er forsvundet fra bloggen … istedet har vi fået Venstrefløjen. Øv! Livet er ikke retfærdigt :-(

  Kommentar by Hr. Naturli' — 10. oktober 2013 @ 22:43

 50. De vil bygge en stormoske i kampen om de dygtige hoveder … Hvordan hænger det nu lige sammen?
  Det læserbrev bør næsten sættes i glas og ramme og hænges op på udedasset. Det er rekorddumt. Men det har også en uhyggelig undertone af noget, der ikke kun er sædvanligt lallende naivt, men bevidst ondsindet overfor Danmark og danskerne. Jeg har en mistanke om, at nogle af underskriverne, ikke mindst Anna Mee Allerslev, nærer et afgrundsdybt had til Danmark og danskerne. Hun virker iskold og alt for intelligent til ikke at være vidende om, hvad hun har gang i.

  Kommentar by monse — 11. oktober 2013 @ 01:34

 51. Jeg læste det lige igen, den flok er 100% sikkert blevet bestukket det er jeg overhovedet ikke i tvivl om. Hvad skulle deres motiv ellers være for at gå sammen i en gruppe og arbejde aktivt for flere moskeer når ingen af dem selv er muslimer??
  Ja hvornår har man nogensinde hørt om noget lignende er sket med andre trossamfund?
  Og spar mig for den forklaring de kommer med, SÅ gode er der sgu ingen der er på andres vegne uden at der ligger noget bag.
  En ting er at sige den slags som enkelt person, men det projekt der stinker så langt væk af at de er blevet betalt på den ene eller anden måde, enten med penge, lovning på flere stemmer, eller anden støtte. De har IKKE gjort det der gratis!

  Den eneste trøst er at det er et så håbløst naivt forslag de kommer med at det aldrig nogensinde bliver til noget. En moske for både sunni og shia muslimer samt ikke-muslimer (også kaldet vantro) på “et dansk grundlag”?

  Haha, klart nok:)

  Kommentar by Per — 11. oktober 2013 @ 03:44

 52. Aldrig har jeg hørt magen til naivt sludder!
  Prøv lige at se ud i resten af Europa, hvor findes der en brobyggende moske?
  Jeg vil ikke udelukke at der kan findes en eller to, f.eks har der i årevis været en lille moske i Hvidovre, tilhørende en sekt som både sunnier og shia muslimer hader.
  Men det generelle billede er at stormoskeer virker som centre for ekstremisme. Se f.eks i London hvor ægte britter bliver antastet og belært hvordan man opfører sig i nærheden af en moske, fullerikker på vej hjem må gå omveje for ikke at blive forudlempet. Man kan naturligvis spørge hvad gør det, men det gør faktisk en verden til forskel. Den er endnu et bevis på den erobringstrang, der er indbygget i islam, nu er det pludseligt ikke hvordan du opfører dig i moskeen, men hvordan du opfører dig nå de går forbi moskeen, er i samme kvarter som moskeen, samme bydel, samme by, samme landsdel, samme land og ja samme verden!
  Den brobyggende moske er en naiv illusion opfundet af naive politikere!

  Kommentar by Robert R — 11. oktober 2013 @ 07:33

 53. Så simpelt kan det siges
  Hun er ulækker!!

  Kommentar by Frank Hagmann — 12. oktober 2013 @ 11:16

 54. […] man kunne gøre indtryk på Allerslev, Uffe Ellemann-Jensen, Anders Gadegaard, Ingolf Gabold, Nerbert Pundik mv, ville dette jo lige være en historie for dem. Jeg har dog ingen ambitioner i den […]

  Pingback by Norge: Almindelige sunnimuslimer for stening « Snaphanen — 21. oktober 2013 @ 18:30

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper