15. november 2007

3F giver ’solidaritets- og kulturpris’ til terroranklagede

Samme dag som valgkortet kom ind af brevsprækken modtog 3F’ere i Østjylland en liste over hvilke røde kandidater 3F anbefalede sine medlemmer at stemme på. Helt i samme ånd var aviserne spækket med dyre reklameannoncer for oppositionen – det hele finansieret af medlemmer, der stemmer langt bredere. Et prøvevalg på et af de største ferskvarelagre i Danmark gjorde i sidste uge Dansk Folkeparti til det største parti med 22,8 pct.

Fra 180 Grader – 3F giver pris til terroranklagede.

“Mens samtlige af landets medier svømmer med historier fra den politiske andedam, så er terrorsagen mod syv personer fra firmaet Fighters+Lovers blevet genoptaget i nærmest ubemærkethed. Det forsøger en underafdeling i 3F, Bygge, Jord og Miljøarbejdernes fagforening i København nu at gøre noget ved. I morgen aften uddeler de deres solidaritets- og kulturpris på 10.000 kroner til de syv tiltalte, der blandt gennem salg af t-shirts beskyldes for at have rejst penge til de radikale grupper PFLP i Palæstina og FARC i Columbia.

Det er vores pligt at støtte op om fagforeningsfolk, der kæmper, også selv om det er langt væk fra Danmark,” siger formanden for 3F-afdelingen Henrik Lippert til Nyhedsbrevet 3F.”

Oploadet Kl. 15:17 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5202/trackback

11 Comments »

 1. Sådan er venstrefløjslogik som bekendt:

  Etiket over metoder.

  Kommentar by DaLi — 15. november 2007 @ 15:22

 2. “Det er vores pligt at støtte op om fagforeningsfolk, der kæmper, også selv om det er langt væk fra Danmark.”

  Betyder det at fagforeningsfolk er terrorister…? :S

  Mvh

  Kommentar by Martin Rannje — 15. november 2007 @ 15:29

 3. @ Ranje Åbenbart, tænk sig at fagforeningen er blevet så selverkendende. Hvad bliver det næste..?

  Kommentar by Jon Herstad — 15. november 2007 @ 16:06

 4. Jeg har netop udmeldt mig af en fagforening under LO og har meldt mig ind i en “grøn” fagforening. En af de væsentligste grunde hertil står at læse i Kim’s ovenstående indlæg. 3F, FOA, HK og de andre pamperforeninger skjuler jo ikke en gang at de, i socialismens hellige navn understøtter socialistiske valgkampagner, terrorbevægelser i Latinamerika og autonome i Danmark – for medlemmernes penge. Men ikke for mine!

  Desuden mener jeg, at licensen skal afskaffes, og DR privatiseres (frit efter Cato).

  Kommentar by Anna Lyttiger — 15. november 2007 @ 17:44

 5. 3F kæmper åbenbart 3 kampe:

  1. En shaming kampagne af folk der har gjort sig den ulejlighed at tage en uddannelse og lever et nogenlunde sundt liv.

  – Her tænker jeg naturligvis på den latterlige “Lighedskampagne” hvor man kunne forstå at det var det veluddannede Danmarks skyld at 3F medlemmer åbenbart dør før alle andre. Kunne det have noget med at ryge 2 pakker Prince om dagen og at drikke guldøl i frokostpausen måske. Hvis 3Fs medlemmer dør før IDAs og Djøfs medlemmer skyldes det alene at andelen af fede og dovne mennesker tilsyneladende er større i 3Fs medlemskreds. 3Fs medlemmer har samme adgang til sund kost og gratis sundhedsydelser som alle andre danskere. Det er ren følelsesporno og gammelkommunistisk propaganda.

  2. En systematisk krænkelse af andres rettigheder.

  – Her tænker jeg selvfølgelig på deres usmagelige og menneskeretsstridige kamp mod Nørrebro Bryghus.

  3. Støtte af terrororganisationer
  – Se ovenstående af hr. Møller

  / Baronen

  Kommentar by Baronen — 15. november 2007 @ 18:52

 6. Jamen, er det da andet og mere end hvad vi også har set og hørt af opførsel omkring ungdomshuset?!

  Kommentar by morlille — 15. november 2007 @ 19:00

 7. @Kim Møller

  “Nu skal Københavns Byret tage stilling til, om PFLP og FARC er terrororganisationer i dansk juridisk forstand, som de er det i EU’ s øjne. Til at belyse det spørgsmål havde forsvareret i går indkaldt DR’ s Niels Lindvig som uvildig Sydamerikaekspert.

  FARC er afhængig af støtte fra lokalbefolkningen, og bevægelsen ville ikke kunne overleve, hvis dens politik var at begå overgreb mod civile,” lød det ifølge Ritzau blandt andet fra Lindvig.”

  Overså du denne del af artiklen? Jeg synes det er en interessant melding fra DR’s Niels Lindvig, men der er ikke noget nyt under solen der…

  Kommentar by Sebastian — 15. november 2007 @ 20:19

 8. 3F er en kriminel organisation, der udøver afpresning samt fysisk og psykisk terror overfor enkeltindivider, virksomheder og egne medlemmer.

  Foreninger, der således søger at opnå deres formål gennem vold eller anden strafbar påvirkning af folk, er at opløse ved lov.

  Dér var en opgave til en ny regering.

  Kommentar by S — 15. november 2007 @ 20:25

 9. For lidt siden – i deadline – så vi en fra den israelske fredsflipperfløj skamrose pflp i nogle lange minutter. Hvor var opponenten? DR ligner sig selv.

  Kommentar by folkets røst — 15. november 2007 @ 23:52

 10. Det hele giver jo mening når man samtidig ved, at 3F er en af de helt store bidragsydere til fonden bag ungdomshuset..
  Godt man er selvstændig og ikke er tvunget til at betale til de ræverøde lejesvende..
  Jeg så desværre formand Lippert i tv2 news, sikke en hjernedød betonkommunist :-(
  FØJ FOR SATAN..

  Kommentar by Onion — 16. november 2007 @ 01:10

 11. 3F, En skrumpende “Mastodont” på lerfødder! Et foretagende der i den grad er stivnet i fortidens paroler, uden den mindste føling med ,”hvad der rør sig”
  Desværre stor og “stærk” nok til at kunne rive en del af samfundet med ned i faldet!.
  Her skal blot nævnes 3f’s støtte til,bla, “ungdomshuset” ,og deres totalitære pøpel’s, den socialistiske , Last Stand, i København!Med en gammel kommunist kælling,Ritt Bjerregård i spidsen.
  Hvad den kommunist kælling ikke har bedrevet af skade på det Danske samfund!
  Men Hendes proselytter’s yngel , feks Magrete Aukens datter, er da i den grad parate til at føre vanviddet videre, og det med sunde mælketænder og røde kinder!!
  De har intet lært og intet forstået!!

  Kommentar by PB — 16. november 2007 @ 17:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper