17. november 2007

85 mandater, 86, mandater, 87 mandater, 88 mandater, 89 mandater… beeeeep

Lars Hedegaard i torsdagens Berlingske Tidende.

Morsomme Mette
Hvis Mette Frederiksen havde været iraker, ville hun givetvis have fået det job, som Komiske Ali havde under den amerikanske invasion, hvor han udbredte sig om fjenden, der nu var omringet, belejret og bekæmpet – alt mens amerikanernes fremrykning kunne høres i baggrunden. Nu gør Morsomme Mette imidlertid god fyldest som politisk klovn i Danmark og var i den egenskab indkaldt til det uforlignelige program P1 Debat dagen efter valget. Valget var på sin vis opløftende, meddelte hun, idet der nu var skabt flertal for en ny politik, hvilket fremgik af den stærke stilling, som Ny Alliance havde erobret. Desværre afspejlede det nye flertal sig ikke i de optalte stemmer, hvilket skyldtes, at stemmeafgivningen ikke helt »flugtede med den almindelige strømning«, som var at holde Dansk Folkeparti uden for indflydelse. Dette store demokratiske problem må føre til nedsættelse af en ny grundlovskommission, hvis opgave bliver at afhjælpe den fundamentale skavank, at vælgerne ikke stemmer socialdemokratisk, selv om der uomtvisteligt er socialdemokratisk flertal. Indtil en løsning er fundet, er der ikke noget at sige til, at Socialdemokraterne og deres allierede kæmper som besatte for at åbne for indvandringen af et nyt vælgerkorps til erstatning for det, der har svigtet.

Mette Frederiksen er ikke den eneste der debatterer ikke-eksisterende flertalskombinationer. Simon Andersen i dagens udgave af Nyhedsavisen

“Et bredt flertal støtter en stram udlændingepolitik, men et lige så stort flertal støtter også en politik, der – i modsætning til den nuværende – er fair og menneskelig.”

Valgnederlaget gør ondt – rigtigt ondt, og jeg tror jeg de senere dage har hørt ti forskere klynke på P1 over folkets dom – altid med udgangspunkt i akademiske discipliner, men tendensen er nu ikke svært at se. Hvad er det præcist ved den danske udlændingedebat der gør den “rædderli'” – for nu at citere resultatet af retorikprofessor Christian Kochs analyse i Krause på tværs.

Kunne man analysere Dansk Folkeparti væk fra indflydelse (push), så var det sket i forrige årtusinde, og derfor arbejder medierne sideløbende på at suge Ny alliance ind i varmen (pull). I Politisk debat i dag kunne man eksempelvis høre en sjælden kritisk journalist konfrontere en venstremand med ordene: ‘man skal jo også ville et bredt samarbejde’ (pull). Nogenlunde samtidig ignorerer Naser Khader simpel matematik, og giver Fogh et ultimatum. Fra dagens Berlingske Tidende.

Hvis ikke vi får løst problemerne omkring asylansøgerne og deres situation, så er vi ikke med til noget som helst. Så er vi helt vores egne. Vi kan simpelthen ikke acceptere, at mennesker bor i centrene og bliver mere og mere syge. Hvis vi ikke kan få en løsning på det, så stiller vi os frit.

Som en ven engang fortalte om forholdet til sin eks-kone: ‘Det er bedre hun er sur på mig – end jeg er sur på hende’. Sådan har jeg det med Mette Frederiksen & Co.

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5210/trackback

5 Comments »

 1. […] Check it out! While looking through the blogosphere we stumbled on an interesting post today.Here’s a quick excerpt Lars Hedegaard i torsdagens Berlingske Tidende. Morsomme Mette Hvis Mette Frederiksen havde været iraker, ville hun givetvis have fået det job, som Komiske Ali havde under den amerikanske invasion, hvor han udbredte sig om fjenden, der nu var omringet, belejret og bekæmpet – alt mens amerikanernes fremrykning kunne høres i baggrunden. Nu gør Morsomme Mette imidlertid god fyldest som politisk klovn i Danmark og var i den egenskab indkaldt til det uforlignelige program P1 Debat dagen efter valg […]

  Pingback by Iguanaz » Lars Hedegaard om Mette Frederiksen og det vælgerkorps der svigtede — 17. november 2007 @ 20:05

 2. Hvis kendisse populist partiet Ny Asylalliance, ikke formår andet, end at efterplapre en tudehistorie, iscenesat af deres nyvalgte Poul “dus med asylplat” Jørgensen, så kan de for min skyld, tage deres valgflæsk-asylanter til Grøndland, og i bedste Socialdemokratiske stil, overlade problemerne til guruen Lars Emil Lokumsen, der udøver den mest perifide Socialdemokratiske tankebeton stats kontrollerede og erhvervs ejede misrygt af befolkningen, til gavn for pamperne i selvstyret.
  Det sgu Khaderstrofalt!!!

  Kommentar by li — 18. november 2007 @ 04:13

 3. “Et bredt flertal støtter en stram udlændingepolitik, men et lige så stort flertal støtter også en politik, der – i modsætning til den nuværende – er fair og menneskelig.”

  http://www.ibras.dk/montypython/episode09.htm#3

  Kommentar by Bøddel — 18. november 2007 @ 09:55

 4. Hvormange indvandrer-stemmer er der i DK? 90% stemmer på rød stue, Så
  kan de bedst få opfyldt deres ønsker. F.eks at få fjernet 24-års reglen,
  således at fætteren fra landsbyen derhjemme kan blive hentet herop.

  Hvis man forestiller sig, at der kun var HALVT SÅ MANGE indvandrerstemmer, hvordan tror Mette Skrigeskinke så at mandat-fordelingen havde været??

  Derfor skal vi selvfølgelig have åbnet op for nogle flere, ikke Mette?
  Den er gennemskuet af danskerne.

  Kommentar by ramses-2 — 18. november 2007 @ 15:44

 5. Svend Auken kom med en delløsning lidt før valget: Statsstøtte til socialdemokraterne så de igen kan komme op på fordums styrke og igen få den i egne øjne selvskrevne rolle som eneste seriøse regeringsparti. Selvtilliden fejler ikke noget, evnen til at se virkeligheden er derimod begrænset. Bortset fra Fru Frederiksen, er det vist kun Frank Åen (og måske vores fraværende allan), der kan tale om den sociale massegrav uden af bryde hulkende sammen af grin.

  Kommentar by PeterK — 19. november 2007 @ 10:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper