21. oktober 2013

Norsk islamist afviser ekstremisme-etikette foran 1500 tilhørere: “Vi er alle bare vanlige sunnimuslimer”

Tidligere på året afholdt Islam Net i Norge en større arrangement under overskriften ‘Peace Conference Scandinavia 2013’, og i Dagbladet er der for tiden hård debat mellem en talsmand for venstreradikale Antirasistisk Senter og Fahad Qureshi, leder af Islam Net. Arrangementet og debatten udstiller problemets kerne, at det medierne omtaler som islamisme eller ekstrem Islam, reelt er mainstream sunni-Islam.

Den driftsikre Vlad Tepes har lagt Fahad Qureshis meget afslørende introduktion online, og det er lige på kornet. Det er sjældent jeg anbefaler videoer, men lige den her bør ses.

(Fahad Qureshi afviser ekstremisme-etikette: “Vi er alle bare vanlige sunnimuslimer”)

“Fredskonferansen, som ifølge Islam Net er et ledd i arbeidet med å oppklare misoppfatninger om islam, ble i år holdt i Vinmonopolets gamle sentrallager på Hasle i Oslo 23. til 25. mars i år. …

Fahad Qureshi sier at Islam Nets og forsamlingens synspunket ikke gjør dem til radikale eller ekstreme muslimer.

– Vi er alle bare vanlige sunnimuslimer, sier han videre i videoen.

Han mener erklæringen ikke betyr at forsamlingen ønsker å innføre sharia, den islamske lovgivningen – som blant annet innebærer streng straff av homofili og utroskap – i Norge.

– Nei, det kan det ikke bety. Vi oppfordrer ikke til å implementere islams straffesystem i Norge. Det at hele salen rekker hånda i været betyr at vanlig praktiserende muslimer mener at Gud vet best, uavhengig av hva andre skulle mene om dem, skriver Qureshi i en epost til Dagbladet. …

Ifølge Qureshi, var det omtrent 5000 mennesker innom arrangementet i løpet av de tre dagene det varte. Da han holdt sin tale, var salen med en kapasitet på 1500 mennesker, helt full.

– Det var muslimer i alle aldre fra forskjellige moskeer i Norge. Mange av de som var til stede er medlemmer i Islam Net, skriver Qureshi.” (Dagbladet)

(1500 samtykkende tilhørere i Oslo, marts 2013)

Oploadet Kl. 11:22 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52176/trackback

34 Comments »

 1. Hvad laver de her i Europa? Ud over at nasse!

  Kommentar by ngng — 21. oktober 2013 @ 11:30

 2. Dette er beviset på de alt for mange Islamister i Norden, for Danmarks eget bedste og beskyttelse af demokratiet bør alle Islamister kastes ud af landet alene pga. deres overbevisninger.

  Kommentar by emmagad — 21. oktober 2013 @ 11:38

 3. “Vi er alle bare vanlige sunnimuslimer” – det har han vel sådan set ret i.

  Kommentar by Johnson — 21. oktober 2013 @ 11:53

 4. […] Norsk islamist afviser ekstremisme-etikette foran 1500 tilhørere: “Vi er alle bare vanlige sunnim… […]

  Pingback by Norge: Almindelige sunnimuslimer for stening « Snaphanen — 21. oktober 2013 @ 12:24

 5. Johnson #3 har fuldstændig ret: De opfører sig blot som sunnimuslimer som regel gør: Terrorisme og had er deres varemærke.
  Ikke at shiamuslimer er bedre.

  Islam er en slamkultur, had er deres varemærke, terrorisme er deres våben.

  Lad os holde dem væk fra vesten og lad dem dø i egen megareproduktion samt selvskabt nød og elendighed.

  Og hvis sunni-, shia og andre afarter af muslimer slår hinanden ihjel imens, vil jeg græde tørre tårer. Ups, nu kommer § 266b efter mig….

  For min skyld kan de gøre, hvad de vil, i deres muslimske selvdestruerende hjemlande. Men jeg ser ingen grund til, at vi i vesten skal ‘inkludere’ dem.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. oktober 2013 @ 12:29

 6. Hø, hø – In your face, norske medier og politikere. Og danske.

  Kommentar by Josef K. — 21. oktober 2013 @ 12:43

 7. Jeg må indrømme… Jeg hælder mere og mere til emmagads løsning…. Desværre… Og skulle der ryge en enkelt “uskyldig” muslim eller mere med… Så ligger min medfølelse på linie med den “snakkende klasses” medfølelse med “hundelufteren” fra Voldmose…

  Kommentar by ny kommentator — 21. oktober 2013 @ 12:51

 8. Ikke for at tage Lars Løkke eller andre rejsegale pengefrådsere i forsvar, men om samtlige medlemmer af regering og folketing så rejste verden rundt 10 gange på 1. klasse, ville det være et overskueligt mindre problem i forhold til Islam i Danmark.

  Kommentar by Crass Børsting — 21. oktober 2013 @ 13:28

 9. Det var den slags “mennesker” Mogens Glistrup advarede os mod.

  Kommentar by Nielsen — 21. oktober 2013 @ 13:47

 10. @4 Henrik Petersen — 21. oktober 2013 @ 12:29

  Lad os holde dem væk fra vesten og lad dem dø i egen megareproduktion samt selvskabt nød og elendighed.

  Netop

  Kommentar by Agricola — 21. oktober 2013 @ 13:49

 11. Klar tale fra dem, der ved noget om sagen – islam er islam, punktum.

  Der findes, så vidt man kan observere, ingen moderat islam, ingen sharia-fri islam, ingen islamiske organisationer, der ikke er politiske (jfr. Akkari). Ingen islam uden politik, og det ‘ekstreme’ er normalt.

  Konsekvensen af det er, at enhver islamisk organisation bør være under overvågning, mistænkt for at undergrave Grundloven, demokrati og fundamentale, umistelige menneskerettigheder.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 21. oktober 2013 @ 13:56

 12. Som også Henrik Ræder Clausen skriver (håber jeg har forstået dig ret, Henrik) eksisterer moderat islam ikke, shariafri islam eksisterer ikke, uagtet hvilken islamretning man beder til.

  At ham skægaben agiterer og argumenterer gør ingen forskel ud over måske for den småredarterede Zenia Stampe og andre elitetosser, der bor trygt, godt og dyrt nord for København i protected Villages.

  > Agricola 13:49
  Vi er ikke altid enige, men debat fremmer dog dialogen. Tak for det! Og lad os bevare venligheden og dialogen i vesten trods muslimernes svært retarderede forsøg på at indlogere sig i vesten og kræve-kræve-kræve særkrav.

  Dén slags kan de fgm. udleve i deres egne failed states og dø af. Det kan kun gå for langomt.

  Kommentar by Henrik Petersen — 21. oktober 2013 @ 14:28

 13. Lige præcis:

  Der findes moderate muslimer, men de er ikke andet end svagt troende muslimer.

  Islam i sig selv findes kun i en udgave!

  Kommentar by Sigwar — 21. oktober 2013 @ 15:11

 14. Henrik, jeg må lige korrigere af tekniske grunde, så argumentationen bliver vandtæt:

  Jeg kan principielt ikke udelukke at der eksisterer en moderat og/eller Sharia-fri islam, jeg har blot ikke observeret det. Andre med mere autoritet om det afviser det – fx Tyrkiets ministerpræsident Erdogan – så jeg må gå ud fra at det ikke eksisterer.

  Jeg er indstillet på at ændre opfattelse hvis nogen viser det modsatte, men bevisbyrden ligger hos de islamiske ledere. Og indtil de fører et sundt bevis i sagen, må vi gå ud fra at moderat islam ikke eksisterer.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 21. oktober 2013 @ 15:32

 15. Den tyrkiske premierminister Recep Tayyip Erdogan har heælt tydeligt understreget følgende: “Der er ikke to slags islam, islam er en, og den er Koranens.” (Kilde: Jyllands-Posten 02.06.2008, s.12).

  Samme “lystige” herre kunne lettere irriteret udtale, da vestlige medier betegnede hans parti (AKP) som “moderat islam”: “Der findes ikke moderat eller ikke moderat islam. Islam er islam, basta!” Samme person udtalte også: “-at amoralsk opførsel lommer fra vesten.” (Kilde: Weekend-Avisen/Bøger s.6, nr.29, 2008).

  I 1997 udtalte Erdogan følgende: “moskeerne er vore kaserner, deres kupler er vore hjelme, minareterne vore bajonetter, og de troende vore soldater.”

  De moskeer som Tyrkiet betaler for oprettelsen af rundt i Europa, bliver navngivet “Fathi Camii”, oversættes ved “Erobrermoske”, kan det siges tydeligere.
  Den byzantinske kejser Manuel 2. (1391-1423 udtrykte det således: “Vis mig, hvad Muhammed har bragt af nyt, og da vil du finde onde og umenneskelige faktorer som hans befaling om ved sværdet at udbrede den tro, som han prædikede.
  Hvad sagde ikke Voltaire (1694-1778) i “Dictionnaire philosophique fra 1764: “Hvad kan man svare en mand, som fortæller, at han hellere vil adlyde sin Gud end sine medmennesker, og som følgelig er sikker på at fortjene paradiset ved at skære halsen over på en?”

  Og sådan kunne man blive ved og ved i det uendelige. Et islam uden politiske konsekvenser er ikke islam, og et islam uden religiøs tro er heller ikke islam. Politisk islam og religiøst islam er identiske, det ene ikke uden det andet.
  Om man er sunni/shia, så kan man ikke tage afstand til koranen, for så tager man afstand til islam. De to ting er identiske. Der er ikke noget der hedder “islan light”.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 21. oktober 2013 @ 15:46

 16. Moderate tilhængere af ideologien islam er nemme at få øje på. Det er dem, der rider på enhjørninge.

  Kommentar by Filip — 21. oktober 2013 @ 15:49

 17. Nu vil både den danske regering og den gale domprovst Gadegaard
  betale for imamuddannelse.

  Jeg ønsker Team Falkeøje på finansloven.

  Kommentar by k.m. — 21. oktober 2013 @ 15:51

 18. Interessant at alle hvis hænder man kan se laver en beskyttemanøvre over deres kønsorgan med den hånd de ikke holder i vejret. Hvorfor? Er de vant til at blive truet eller angrebet på det sted eller føler de det særlig udsat af en eller anden grund?

  Ham der ikke holder hånden op beskytter i stedet skridtet med begge hænder. Det er en frygtmanøvre og bortset fra hvad den ellers viser antyder den i hvert fald at de tilstedeværende ikke føler sig kropsligt veltilpasse ved lejligheden.

  Kommentar by M — 21. oktober 2013 @ 16:58

 19. Moderat islam eksisterer kun for dem, som ikke er muslimer, men ikke tør indrømme det af frygt for deres liv og helbred!
  Et godt eksempel er Sherin Khankan.

  Kommentar by Peter Andersen — 21. oktober 2013 @ 17:00

 20. Ud med de robotter, stakkels Norge. Det er jo helt forfærdeligt, hvad de kulturradigale og røde har gjort ved landene i Europa.

  Kommentar by LarsB — 21. oktober 2013 @ 18:22

 21. Man kan vel også tale om moderat nazisme?

  Venligst Erik.

  Kommentar by Erik Balle Povlsen — 21. oktober 2013 @ 18:30

 22. det jo helt fantastisk bevis. mere af den slags .

  Kommentar by giraffen. — 21. oktober 2013 @ 18:40

 23. @17

  Traume fra deres spæde barndom efter en vred imam svingede sin krumsabel over lille Ali.

  Kommentar by NulTolerance — 21. oktober 2013 @ 19:31

 24. Og alt sammen med venstrefløjens forlorne og skinhellige velsignelse af farvet fascisme, aldrig tidligere er europæiske folkeslag blevet snydt så meget af deres egne folkevalgte i fredstid, som det de rød/radigale har udsat os for.

  Kommentar by LarsB — 21. oktober 2013 @ 20:23

 25. Et Nyt Chok:

  Teenagepiger er rejst til Syrien i krig
  Forældre vidste intet, men gennem en e-mail forklarede pigerne, at de ville hjælpe muslimer i Syrien.

  Forældrene til to norske teenagepiger frygter, at deres døtre på henholdsvis 16 og 19 år er rejst til Syrien for at hjælpe muslimer i borgerkrigen. Det skriver den norske nyhedsside vg.nett.

  Vi har fået information om, at pigerne er rejst til Tyrkiet. Observationer viser, at de opholder sig ved grænsen til Syrien, men vi ved ikke, om de er kommet ind i landet
  Nina Karstensen Bjørlo Kriminalchef i Asker og Bærum politidistrikt Familien, der bor lige udenfor Oslo, tror, at de to piger rejste lige inden weekenden. Om torsdagen var det meningen, at den 19-årige var på besøg hos en veninde, og at den 16-årige var i skole.

  Men de to piger kom ikke hjem om eftermiddagen, og de har nu været meldt savnet siden fredag den 18. oktober.

  Advaret via mailSenere om torsdagen sendte pigerne en besked til familien, hvori de bad dem om at tjekke farens e-mail.

  Her lå der et afskedsbrev i indbakken.

  “Det er nu sådan, at muslimerne bliver angrebet fra alle sider, og vi må gøre noget. Vi vil så gerne hjælpe muslimerne, og den eneste måde, vi virkelig kan hjælpe dem, er ved at være hos dem i deres lidelser og glæder. Det er ikke længere nok blot at sidde derhjemme og sende penge. Med tanke herpå har vi besluttet os for at rejse til Syrien for at hjælpe med alt, vi kan,” stod der blandt i e-mailen i følge vg.nett.
  ———————————–
  Havde det været mine tøser, havde de været afskrevet.
  Hvad angår deres forældre, havde deres opdragelse af disse tøser været for slap.
  Og nu lider de under det, som de selv har været skyld I.
  Jeg ynker den ikke.

  Kommentar by Tulle — 21. oktober 2013 @ 22:27

 26. Sjovt nok virker det som om, de tror, at de har forstået, hvad demokrati er.

  Kommentar by Peter Faber — 21. oktober 2013 @ 23:57

 27. Min kommentar skulle have været svar til kommentar 18 af M 16:58.

  Synes de kommentarnumre hopper lidt rundt ind imellem…

  Kommentar by NulTolerance — 22. oktober 2013 @ 00:29

 28. Idiotien lyser ham ud af øjnene.

  Kommentar by Skræp — 22. oktober 2013 @ 04:41

 29. @ Tulle Ja de er jo nok taget på sex-jihad

  Kommentar by Skræp — 22. oktober 2013 @ 04:52

 30. @ 28 For ikke at tale om de “unge” der sidder der. Indavlet. Analfabetiske. Tabere. Som vi kender det i DK. Har kun en karrierevej.

  Kommentar by ngng — 22. oktober 2013 @ 12:10

 31. 25 Tulle

  De er fra Somalia:

  http://jyllands-posten.dk/international/ECE6132501/teenagepiger-er-rejst-til-syrien-i-krig?ref=lokalavisen

  Den krig er en gave til den Vestlige verden!

  Kommentar by Sigwar — 22. oktober 2013 @ 20:41

 32. Lad dem blive dernede. Der er masser af mænd at tage sig kærligt af.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 22. oktober 2013 @ 22:21

 33. Og denne galskapen blir ikke debattert her i Norge. Hysj ! Vi må ikke fornærme islamistene ! De kan bli ENDA sintere på oss !
  Nå er to somaliske unge piker reist til Syria, for å betjene sin brødre jihadistene på best mulig måte. De er etterlyst gjennom Interpol.
  Men de bortimot hundre “norske” jihadistene som har reist nedover, er IKKE etterlyst.
  All denne jihadismen er i følge Politiets etterretningstjeneste (PST) det norske samfunnets feil. Det er skole,naboer, barnevern, politi osv osv.
  Foreldrene, derimot har intet ansvar for sitt jihadistiske avkom.
  Forstå det, den som kan.

  Kommentar by Marit — 23. oktober 2013 @ 07:05

 34. Ingen integration og inklusion. Det er spild af tid, penge og energi. Repatriering er en meget bedre løsning.

  Kommentar by Filip — 24. oktober 2013 @ 08:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper