25. oktober 2013

Italien lader illegale indvandrere flyve videre til Danmark – Politiet gider ikke tjekke pas i Kastrup…

EU-lande er ligeglade med Schengen-aftalen, og Danmark får flere og flere asylansøgere. Fra BT – ‘Somalier-ekspressen’ kontrolleret: 19 passagerer på fly til København var asyl-ansøgere.

“19 asylansøgere blev torsdag formiddag taget på det samme fly i Københavns Lufthavn. Det skete, da Københavns Politi, der står for politiindsatsen i lufthavnen, torsdag lavede et tjek af et Easyjet-fly fra Milano i Italien.

De mange asylansøgere kommer efter, at BT i de seneste uger har afsløret, at Københavns Politi gennem længere tid bevidst har undladt at kontrollere visse flyankomster i Københavns Lufthavn fra andre europæiske lande, der er med i det såkaldte Schengen-samarbejde. Det sker, selvom det hver dag – i følge flere betjente – strømmer ind med illegale indvandrere fra Schengen-lande som f.eks. Italien.

Betjente har desuden fortalt til BT, at problemer med illegale indvandrere er specielt stort på Easyjet-fly fra Milano. Men også Rom og Barcelona topper listen over steder, hvorfra der kommer mange illegale indvandrere til København.

Danmark var det land i Europa med den største procentvise stigning i antallet af asylansøgere i 2012. 62 procent flere – eller næsten 6.200 personer i alt – søgte asyl i Danmark sidste år.”

Oploadet Kl. 15:15 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52313/trackback

27 Comments »

 1. Ingen er illegale.

  Kommentar by Venstrefløjen — 25. oktober 2013 @ 15:25

 2. De stakler flygter jo bare fra undertrykkelse og krig! Det er derfor de vælger at flyve videre til Danmark, selvom vejret unægtelig er meget mere behageligt i både Italien og Spanien.

  Kommentar by Vagn Henning — 25. oktober 2013 @ 15:29

 3. 6200 søgte og fik asyl sidst år. Hertil kommer de legale sammenføringer på omkring mindst 5000. Altså over 10.000 på et år, og det bliver værre. Samfundet bliver mere og mere sygt på alle fronter, samtidig med at det er blevet langt farlige at bevæge sig i trafikken og på gaderne. Også i hjemmene – dvs. i familien bliver der langet godt ud.

  Som jeg i al beskendhed skrev for 20 år siden: Den sociale orden er i forfald-dvs. samfundet er i moralsk opløsning. Og hvad gør politikerne? De lukker øjnene sammen med det meste af pressen og kører videre i samme spor.
  Ps. Det er længe siden, vi har hørt noget til Falkeøje?

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 25. oktober 2013 @ 15:35

 4. > Kommentar by Venstrefløjen — 25. oktober 2013 @ 15:25

  “Ingen er illegale.”

  Det kan du på en måde have ret i… Men da ‘illegal’ knytter sig til deres juridiske opholdsstatus, og ikke til deres person, så er ‘illegal’ den mest korrekte ordbrug. Dette alene af den grund, at deres tilstedekomst og deres ophold er sket – og til stadighed foregår – uden hjemmel i lov.

  Kommentar by Polka Charlie — 25. oktober 2013 @ 15:57

 5. Det skal nok gå alt sammen..

  “Da jeg blev født, var der 3.5 mio danskere, der var også 3.5 mio syrere. I dag er der 22 millioner syrere. Der var 21 mio egyptere, i dag er der 85 mio og som enhver ved, alt for mange til at landet kan føde på et landbrugsareal på Danmarks størrelse. I 2050 er der 137 mio. egyptere.
  Der var 40 mio. pakistanere, i dag er der 196 mio, i år 2050 er der 290 mio. Det er altså alene for Pakistans vedkommende en næsten ottedobling af befolkningen på kun 100 år”

  “Vi ænser ikke, at en milliard afrikanere i dag er blevet til 2.4 om kun 37 år. Vi tror, vi er verdens centrum, men vi er en lille jolle på vej ind i en stor storm, vandet flyder ind over rælingen, og vi øser det ud med en tekop”

  “I 2050 er der alene i Nigeria 440 millioner mennesker mod 174 mio. i dag. Børnefødslerne syd for Sahara er i gennemsnit 5.2 pr. kvinde mod 1.6 i Europa. Europæere udgør under 10 % af verdens befolkning i dag og andelen synker stærkt. Demografisk set er indvandringen, asylindustrien og den såkaldte globalisering intet andet end en opfordring til europæerne, om at lade sig opsluge af dem”

  http://snaphanen.dk/2013/10/02/vi-forbloder-i-humanisternes-opslidningskrig/

  Kommentar by Geert — 25. oktober 2013 @ 16:38

 6. Asylanterne(heraf er ca. 95-98% velfærdsturister og lykkesøgere, iflg FN) er kommet fra et sikkert land. Derfor kan den danske stat sende dem tilbage til det EU-land, de er kommet fra.

  Kommentar by Filip — 25. oktober 2013 @ 16:41

 7. Men det gør vi ikke, Filip. De undersøgelser, der laves, viser jo også, at vi er et demokratisk mindretal, som ikke synes om udviklingen. Mellem 30 og 40 %, som jeg læser det. Resten bakker op om udviklingen og fryder sig over al den farverige og frugtbare multikulti.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 25. oktober 2013 @ 16:49

 8. Og det skal nok blive værre endnu. Jeg hørte lige i P1, at man i EU vil tage spørgsmålet op om en solidarisk fordeling af “flygtningene”, der kommer til Sydeuropa. Men spørgsmålet skal først behandles EFTER EU-valget! Gæt hvorfor!
  Og så skal det nok ende med, at vi bøjer nakken og tager imod flere.

  Kommentar by Britta Due Andersen — 25. oktober 2013 @ 16:59

 9. Easyjet skulle tvinges til, at flyve dem tilbage til Italien.
  På flyselskabets egen regning. Plus en kæmpe bøde.

  Vi kan ikke løse Afrikas problemer i Danmark. Kun afrikanerne kan løse deres egne problemer i Afrika.

  Kommentar by XXXXX — 25. oktober 2013 @ 17:21

 10. #1 Ja, når bare Venstrefløjen altså ikke lige selv skal bo op ad
  “kulturberigerne” for alvor eller udsætte sine egne (eventuelle) præmiepoder for dens meget uhyggelige konsekvenser, så er alle typer indvandring uden undtagelser jo lige gode for ham og alle de andre frelste PK-typer, der som bekendt elsker at dyrke deres endeløse godhed på andres bekostning.

  Den slags ubehagelige byrder har man nemlig socialgruppe 5, lavt uddannede samt folk i Kanvas-arbejdstøj til at gøre for sig, mens man så rigtigt kan sidde og prale af sin fine humanisme sammen med alle de andre gloriepudsende champagne- & café latte-socialister i deres fine tøj i deres beskyttede boliger og så helt ufarligt rigtigt se ned på og håne disse ufrivillige forsøgskaniner.

  Er det ikke sådan, det i VIRKELIGHEDEN er, hvis du nu for bare én gangs skyld skal være helt ærlig over for dig selv – og os andre -, VF? ;-)

  En uvidende, svagt begavet tosse er sgu, hvad du er – helt uden kontakt med virkelighedens verden, men med en påstået høj uddannelse, som man kan have sin dybe tvivl om, når man gang på gang ser, hvordan du ikke mestrer selv den mest basale danske grammatik, og i øvrigt virker påfaldende uoplyst om de allerfleste ting. Men frelste, bedrevidende og virkelighedsfjerne holdninger – uden nogen reel substans – det har rundkredspædagoggerne da i den grad fået stoppet ind i dig ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 25. oktober 2013 @ 17:22

 11. ” … til at bære for sig … “, skulle der stå ;-)

  Kommentar by Bjovulf — 25. oktober 2013 @ 17:25

 12. Det rygtes hurtigt at der var ny regering og grøn bane til danmark.
  Kom og nyd resten af dit liv. Du får penge for intet og lave. De hvide arbejder (slaver) for dig og du får del i deres penge ved en form for fælles indbetaling kaldet skat. Altså de går på arbejde og tjener penge ind, så du kan gå derhjemme. Og der bliver bygget nye moskeer, så du kan dyrke din religion.
  De har lige modtaget 800 nye flygtninge på en lille ø hvis beboer antal er doblet.

  Kommentar by x — 25. oktober 2013 @ 17:42

 13. jeg er tvunget til at finansiere gennem skatten ,somaliere ,der godkendes asyl af udlændigestyrelsen. og flygtningenævnet .eu og deres latterlige schengen aftale som er med til at smadre europas lande. eus latterlige forhold til flygtninge og asyl ansøgere. fuck eu fuck eu. fuck den gamle nar gammeltoft den dumme nar.han sku flytte i ghetto det vil han ha godt af , det sku alle fra enheds listen også ,og anna sku flytte i mjølner + volds mosen. aaaahhhhh hhahahahahhahahahah.

  Kommentar by giraffen. — 25. oktober 2013 @ 18:50

 14. fedt skrevet x (12)

  Kommentar by giraffen. — 25. oktober 2013 @ 18:50

 15. http://www.bt.dk/danmark/betjente-om-indvandring-det-bliver-kun-vaerre

  hahahahhahhaaaaaaaaahahahahahahahahhahaha
  det ihvertfald ikke politiet man kan svine til. det syntes jeg ikke.

  Kommentar by giraffen. — 25. oktober 2013 @ 19:11

 16. Forsvar Danmark og danskerne. Luk grænserne og start hjemsendelserne.

  http://www.DNF.DK

  Kommentar by GDG — 25. oktober 2013 @ 19:15

 17. En reduktion af det Danske energiforbrug kunne ske ved at slukke for varmen i ghetto områderne i dagtimerne, børnene er i skole og mændene på arbejde og affaldssækkene kunne handle ind i Bilka.

  Kommentar by emmagad — 25. oktober 2013 @ 22:21

 18. Tusind gange undskyld, der skal ikke stå affaldssække men bydelsmødre. Ego beklager.

  Kommentar by emmagad — 25. oktober 2013 @ 22:24

 19. Lige nu kunne jeg godt ønske et mirakel, fx at Eyjafjallajøkull sprang i luften og lukkede luftrummet over den nordlige halvkugle i de næste mange måneder…. Det er vanvittigt forstemmende, at vi skal have disse afstumpede hulemennesker og voldsmænd presset ned over os! EU og flere andre instanser lider jo af lemmingesyndromet, og pga. dem styrer Eurabia direkte mod kaos, terror – og krig!

  Kommentar by Kuffarten — 26. oktober 2013 @ 01:13

 20. Velkommen til Eurabia! Denne video fik næsten blodet til at fryse i mine årer, og jeg har fået stærke reaktioner fra dem, som jeg sendte den til. Dette er de ‘politisk korrektes’, fx Enhedslistens og den satanske folkekirkes, store drøm…

  http://www.cbn.com/tv/1432527833001

  Kommentar by Kuffarten — 26. oktober 2013 @ 01:22

 21. Som modvægt til ovenstående skumle, onde og ildevarslende video, bliver jeg nødt til at dele nedenstående videoer. Det er en ung, kristen musiker fra UK, og det er noget af det mest geniale og smukke, jeg har hørt – nogensinde:

  http://www.godvine.com/This-is-One-A-Capella-Hymn-You-HAVE-to-Listen-to-You-ll-Be-Stunned–3994.html
  – på én måned er denne video blevet set mere end 3 mio gange, og den har fået ca. 175.000 kommentarer inde på Facebook!

  http://www.youtube.com/watch?v=XZad7yBVm5o

  http://www.youtube.com/watch?v=fI3yzbFdvKE

  Kommentar by Kuffarten — 26. oktober 2013 @ 01:44

 22. Jeg bryder mig ikke om overskriften. “(…)Politiet gider ikke tjekke pas i Kastrup..”
  Jo det gør de sandelig. I al fald hvis det er de menige betjente vi taler om. De vil hellere end gerne, men må ikke for for en politiledelse som totalt underlægger sig en kriminel justitsminister og resten af regeringen.

  Kommentar by Skræp — 26. oktober 2013 @ 03:18

 23. Britta Due Andersen, ja og Det radikale Venstre går ind for denne solidariske fordeling. Det er kun retfærdigt udtalte Margrethe Vestager for lang tid siden. De radikale tror på fremtiden og de drømmer også om den. læs deres Landsmøde 2013 og du falder grædende i søvn over at have en sådan regering.

  Kommentar by kurt Rosenstrøm — 26. oktober 2013 @ 07:33

 24. Det er lige oppe og vende tekst-tv tv2 side 129.
  Den lille italienske ø Lampedussa modtager i store mængder af flygtninge. Europa bedes om og tage imod “byrden”. Som Europa´s grænse ud af til er Italien nødt til og patruljere.
  Hvorfor ikke oprette lejre i området til og modtage flygtninge istedet for og sprede dem ud i hele Europa. Disse lejre kan så være støttet af Europa´s lande med penge og lægehjælp for og dække Italien´s tab.
  Vi Danmark og Europa kan ikke blive ved med og modtage hele arabiens og afrikas problemer med flygtninge. Om de så er kristne, der flygter fra muslimer.

  Kommentar by X — 26. oktober 2013 @ 09:12

 25. Rolig nu. Hvis vi bare lader dem være, skynder de sig videre til Sverige. Det værste, vi kan gøre, er at registrere dem, for så hænger vi på dem.

  Kommentar by Nemo — 26. oktober 2013 @ 10:50

 26. Asylanter der kommet til Danmark via sikre lande, bør afvises ved grænsen og sendes tilbage til det sikre land, de er kommet fra. Derfor er en effektiv overvågning af de danske grænser meget relevant.

  Kommentar by Filip — 26. oktober 2013 @ 20:07

 27. fox sport

  Kommentar by barcelona — 31. august 2015 @ 21:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper