22. november 2007

Anders og Pia: Journalisterne stemte dem ikke ind – ungdommen stemte dem ud…

Uvist af hvilken årsag kom jeg igår til at se lidt af DRs ungdomsprogram SKUM. Emnet var det netop overståede folketingsvalg, og sigende for både DR og moderne ungdomskultur, havde de bedt ti teenagere, ikke om at stemme på en kandidat, men om at stemme en politiker ud af folketinget. Den lå lige til de politiske kejthåndede…

Pia Kjærsgaard, Dansk Folkeparti (O): 5
Anders Fogh Rasmussen (V): 4

Helle Thorning-Schmidt (A): 1

Resultatet kunne næppe blive anderledes, når nu ungdommen dagligt tæppebombes med overfladiske gratisaviser skrevet af venstreorienterede journalister. Fra 180 Grader – Urbans redaktion: 27 stemmer på Thorning – 3 på Fogh.

“”Bladenes grundsyn er konservativt,” står der i redaktørerklæringen fra Det Berlingske Officin. Men journalisterne er det ikke, kunne man have tilføjet.

Af 30 redaktionelle medarbejdere, som på valgaftenen deltog i en intern exit poll på den Berlingske-ejede gratisavis Urban, stemte kun tre på partier, som ville pege på den borgerlige Anders Fogh Rasmussen som statsminister. De resterende 27 stemte enten på SF, Socialdemokraterne eller Det Radikale Venstre, som foretrak socialdemokraten Helle Thorning-Schmidt som landets politiske leder. Det fremgår af en intern mail fra Urban, som 180Grader.dk er kommet i besiddelse af.

Mailen er skrevet af sportsjournalist Thomas Conradsen, der erklærer sig som “Urbans eneste konservative”. Den opremser stemmetallene på redaktionen således…

Det Radikale Venstre: 10
SF: 10
Socialdemokraterne: 7

Venstre: 1
Ny Alliance: 1
Konservative: 1

Oploadet Kl. 16:18 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5233/trackback

8 Comments »

 1. DR’s programmer er snart næsten 100% ENTEN leflende for udlændinge (primært muslimer og Afrika) ELLER direkte nedgørende overfor regeringen.

  Den socialistiske propaganda er tydelig, og der vanker ikke betaling af licens næste gang (sidste gang glippede det).

  Vi betaler til Bredbånd for bl.a. at se DR, og man betaler vel ikke til Arla for at lave mælken, og igen i supermarkedet for at købe samme mælk!

  Det burde være en sag for forbrugerombudsmanden!

  Kommentar by Dansk Realist — 22. november 2007 @ 16:40

 2. Hvem laver en borgerlig gratisavis? Altså en gratisavis hvor der primært er ansat journalister af borgerligt tilsnit? Det er ikke nok at 180grader.dk findes på nettet?

  Når Det Berlingske Officin udgiver en så rosa gratisavis, hvor søren finder man så en borgerlig udgiver til en borgerlig gratisavis?

  M.h.t. Dansk Folkeparti så betyder det noget – i forhold til de helt unge (naive og umodne) – om partiet har en yngre leder eller en noget ældre af slagsen. Det er ikke let for helt unge mænd og kvinder at identificere sig med en 60-årig partileder. Jeg må med skam sige, at så længe Dansk Folkeparti har en ældre leder, så vil partiet ikke appellere til helt unge vælgere – til trods for at den nuværende partileder er dygtig nok, har stor karisma og et skønt smil.

  Dansk Folkeparti må snart finde sig en kronprinsesse eller -prins. En der kan få tag i de yngste vælgere også.

  Kommentar by Janne — 22. november 2007 @ 16:56

 3. Der findes måske nok postulerede borgerlige aviser i DK men ikke ret mange borgerlige journalister ,det bærer medierne så også i den grad præg af.

  #2 .Ang Dansk Folkeparti. Der tror jeg du undervurderer de unge mennesker der alligevel har tænkt så langt at de overvejer at stemme på Dansk Folkeparti . Det vil de netop gøre på grund af at det er DF med det DF står for og ikke på grund af en eller anden popsmart “leder” , der skal ” ha tag i de unge”. Det er der såmænd så rigeligt med andre der vil.

  Kommentar by PB — 22. november 2007 @ 17:39

 4. http://jp.dk/udland/europa/article1178682.ece

  Bashy leverer dagens underholdning. Sikke en trold, ^_^ .

  Kommentar by Lotte — 22. november 2007 @ 17:52

 5. [sarkasm]Att journalisterna vore röda ?! Säger du det !![/sarkasm]

  Kommentar by Matti från Finland — 22. november 2007 @ 20:02

 6. Jeg er virkelig træt af hele snakken om borgerlige meningsdannere. Jeg er selv forfatter, og reelt borgerlig – jeg skriver på et velrennomeret forlag. Og jeg har skrevet en politisk bog, rost til skyerne fra flere væsentlige borgerlige meningsdannere.

  Men er det til at få udgivet bogen?

  Næh, det er en kamp op ad bakke!

  Så, helt ærligt, måske skulle man se at få skåret hul i den dyne af socialistisk hørm der ligger som en tung sky over alt der hedder kunst og kultur i Danmark.

  Det er fint nok, at man gerne så flere borgerlige meningsdannere og så videre, men så bliver man også nødt til at give de få akademikere der reelt er borgerlige muligheder for at komme frem med deres ting.

  Jeg er så træt af det!

  Kommentar by Yggdrasil — 22. november 2007 @ 22:31

 7. Og så er der lige læreanstalterne.
  Se dog linket her på siden: “Meld din lærer”

  Hvor længe endnu skal anstændige mennesker finde sig i det uvæsen???

  “Anstændig” var ellers Rød Stues mantra i valgkampen.

  De er DYBT UANSTÆNDIGE

  Kommentar by ramses-2 — 23. november 2007 @ 14:40

 8. Ja, jeg er sku træt af at man skal betale licens for at blive bombarderet med socialistisk propaganda over det hele. Det samme med gratis aviserne.

  Jeg er selv fornyligt fyldt 18 og er blevet stemmeberetiget, og jeg føler at mine medstuderende på mit uddannelsessted bliver “hjernevasket” med socialistisk pis fra alle omkring dem. Her før valget, blev der f.eks. inviteret politikere til vores skole for at tale. Line-up: Enhedslisten, SF, Radikale, Socialdemokraterne.
  Hvad sker der lige for det?!

  Kommentar by Frankieyh — 25. november 2007 @ 03:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper