24. november 2007

“Når arbejdere stemmer Dansk Folkeparti, er de ikke længere arbejdere…”

Fra dagens Berlingske Tidende. Katrine Winkel Holm – En DF-vælgers bekendelser.

“I meningsmålingerne får DF en markant lavere tilslutning end i virkeligheden. En vis procentdel er simpelthen bange for, at det skal slippe ud, at de har gjort det unævnelige.. Latterligt med en sådan mangel på civilcourage. Men ikke uforståeligt. For forskere, kulturpersonligheder og journalister er alle rørende enige: Man er enten dum eller ond, hvis man stemmer DF.

Ond, fordi tilhængere af stram udlændingepolitik simpelt hen ikke kan være »anstændige«. Og hvis DF hævder, at de faktisk ikke er racister, skal de nok blive belært af kulturpersonligheder som f.eks. popsangeren Steffen Brandt, der i Jyllands-Posten proklamerede, at DF har et »meget trist syn på mennesker med et andet udseende«. At de er racister med andre ord. Det er løgn, det ved han sandsynligvis også godt. Men i kampen for anstændigheden må man godt tage uanstændige midler i brug. Så bliver det ligesom mere tydeligt, at de onde er onde. Og det er godt.

Og så er man også lidt dum. DF er jo et arbejderparti. Uhyre fint, skulle man tro. Socialdemokratiet har jo altid pralet af at være det. Men når arbejdere stemmer Dansk Folkeparti er de ikke længere arbejdere, men tabere. Et »tabernes parti«, kaldte den radikale Dennis Nørmark DF her i avisen for nylig. De landsbytossede underklassemennesker med anhængertræk og grimme skjorter. Den får ikke for lidt, når valgforskerne ruller sig ud. DF »repræsenterer det indadvendte« kunne Johannes Andersen således oplyse og hans kollega Rune Stubager kunne supplere, at der i gymnasiet foregår »en socialisering i et humanistisk sæt af værdier«, hvad der er grunden til, at få med studentereksamen stemmer DF. På den diskrete måde fik forskeren sagt to ting: DF er inhuman og der foregår en politisk ensretning i gymnasieskolen.

Det første er vrøvl og vidnesbyrd om mandens egne fordomme, det andet har efter alt at dømme mere på sig.

Man er jo en minoritet, hvis man som gymnasielærer ikke stemmer SF, men hvis man stemmer DF, er folk ved at besvime. En gymnasielærer fortalte efter valget sin samfundsfagsklasse, at han havde stemt DF og redegjorde også hvorfor. Klassen reagerede ved simpelthen at nægte at tro på det. For gymnasielæreren var hverken ond eller dum. Han var smart, velklædt og hørte vel nærmest hjemme i caffè latte-segmentet. Han havde heller ikke fået en hjerneblødning – hvad der ifølge Weekendavisens Martin Krasnik er nødvendigt for at kunne stemme DF. Så hvordan kunne han?

Måske kunne han stemme på Dansk Folkeparti, fordi DF er det eneste parti, der tager kulturkampen mod islamismen alvorligt. Det eneste parti, der har rygrad nok til at stå ved den stramme udlændingepolitik, som Fogh og Bendtsen under valgkampen var klar til at skippe af hensyn til Khader. Og det eneste parti der for alvor lægger vægt på de traditionelle kulturelle institutioner. For integration handler ikke kun om at tjene sine egne penge, men også om at høre til og slå rod. Men der skal jo gerne være noget at slå rod i.

Derfor må Danmark ikke blive et kulturelt tomrum, hvor vi pakker alt, hvad vi står for, af vejen for ikke at støde selvudnævnte talsmænd for muslimerne.”

Oploadet Kl. 17:08 af Kim Møller — Direkte link23 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5237/trackback

23 Comments »

 1. Hov!! har jeg postet forkert??
  Nåååå, nej en kom mig i forkøbet ;-)
  Misundelse er en grim ting….
  Nej, nej jeg ved godt jeg ikke har skrevet overnævnte, men de 68% akademiker Socialdemokrater skal da ikke kalde sig for et arbejder parti, og da slet,slet ikke hvis 86% af top-ledelsen er pamper-akademikere, der har overtaget et parti, der fejlagtigt udråber sig som et arbejderparti.
  Væk med dem.
  De vil kun importere nyt stemmekvæg, fra de islamiske lande, da arbejderne har forladt dem.
  Simpel magtbegær i arbejder fåreklæder.

  Kommentar by li — 24. november 2007 @ 17:28

 2. Da arbejderne stemte på Socialakrobaterne var de “stakkels udbyttede mennesker, der der blev udnyttet af kapitalen”
  Nu, hvor de stemmer på DF er de UANSTÆNDIGE landsbytosser.

  Vorherretilhest. Kan ingen gennemskue det?

  Gucci-Helle repræsenterer ikke længere arbejderklassen. Det gør Pia.
  OG —- Hun er sørme uanstændig !

  Falskheden florerer.

  Kommentar by ramses-2 — 24. november 2007 @ 18:00

 3. Det indlæg af KWH, var ganske enkelt noget af det mest rammende, jeg længe har læst!

  Kommentar by Cicero — 24. november 2007 @ 18:44

 4. En solstråle historie fra LO skolen i Helsingør, der havde vi en underviser fra asocialdemokratiet der påstod at venstre folk er børnemordere, og Pias folk var dem der gik med lange støvler under ww2, da jeg spurgte ind til hvad han havde gang i, stod han med fråde om munden og nærmest råbte at sådan var det, fik da også en klage fra LO skolen.

  Kommentar by Fritz — 24. november 2007 @ 18:50

 5. “I meningsmålingerne får DF en markant lavere tilslutning end i virkeligheden. En vis procentdel er simpelthen bange for, at det skal slippe ud, at de har gjort det unævnelige.. Latterligt med en sådan mangel på civilcourage. Men ikke uforståeligt.”

  Man hører regelmæssigt den forklaring på DFs systematiske undervurdering i meningsmålingerne. Men så vidt jeg ved er den mest accepterede forklaring i mere “videnskabeligt” øjemed at analysebureauerne ikke i lige så høj grad når ud til DF-vælgerne i survey-undersøgelser, fordi at DF-vælgere ofte ikke interesserer sig så meget for politik som dem der stemmer på andre partier. (og dermed gider de ikke svare på spørgeskemaer)

  Det er naturligvis stadig muligt at DF-vælgere ikke “tør” indrømme at de stemmer på DF, men det er bare mindre sandsynligt når der er tale om en hurtig, kort og anonym survey-undersøgelse.

  Mvh

  Kommentar by Martin Rannje — 24. november 2007 @ 19:24

 6. Flot skrevet!

  Jeg er etnologistuderende og meldte mig ind i DF i kølvandet på Muhammedkrisen. Det tog mig et års tid efter jeg meldte mig ind i DF indtil jeg fuldt ud havde vænnet mig til tanken om at DF ikke er onde. Man er simpelt hen programmeret til at føle lugten af ammoniak hver gang man ser Pia Kjærsgaard på tv-skærmen. Der er mange anti-DF-følelser og fordomme som skal vendes, det er en tung opgave. Men det går fremad.

  Mine venners reaktion var typisk at jeg ikke passede i DF, for jeg var jo flink nok. Også en måde at holde sit verdensbillede intakt på, når de nu ikke havde lyst til at bryde forbindelsen med mig. Jeg deltog i en detroniseret Venstre-MF’ers 50 års fødselsdag, og selv Venstre-MF’erne sagde: Det passer da ikke til dit menneskesyn. Det er altså ikke kun de konservative der ikke kan lide DF. Men Venstre har jo også altid været forelskede i deres eget frie menneskesyn, mens de førte en egoistisk flæskebonde- og mellemlederpolitik.

  Altinget.dk havde forudsagt at to nye akademikere ville komme i folketinget for DF, men de blev desværre ikke valgt: Michael Pihl, lærer på Sorø Akademi i tysk og historie, og Alex Ahrendtsen, viceborgmester i Odense og cand. mag. i religion m.v. Men vi får se om der ikke er andre skarpe akademikere i den nye folketingsgruppe.

  Antropolog Dennis Nørmark, som KWH nævner, er i øvrigt ikke mere radikal men Ny Alliance-støtte. Han har ellers ytret sig fornuftigt i mange sammenhænge, ganske højreorienteret, men når det gælder om at afgrænse sig til DF har han valgt den nemme løsning, nedrakning og de sædvanlige kolonihave-klicheer.

  Kommentar by Casper — 24. november 2007 @ 19:33

 7. Det gør ikke noget, at alle tror, at DFer har kolonihavehus, når Hellepapegøje skræpper “velfærd” i det uendelige, kun har KAKKELBORDS vælgere!!
  Sandheden er bare , at akademikere som Nyrup, Lykketoft osv..ikke er arbejdere, men samfunds-nassere. De bidrager ikke med noget som helst, udover jødehad og USA fobi og forkert registrering af utætte urinladere!!
  Disse abe-fobie og bakterie-frie-hændere,er så indlysende “gode” så vi andre ligeså godt kan trække i “arbejdshanskerne” for DE gør det ikke…

  Kommentar by li — 24. november 2007 @ 20:07

 8. I takt med at flere efterhånden indser, at hele integrationsprojektet er forfejlet, fordi det (f.eks. nogle integrationsråd og integrationskonsulenter) skaber parallelsamfund, forskelsbehandling af kvinder, er til skade for sammenhængskraften og vores frihedsrettigheder og ikke mindst vores kulturelle rødder, og at multikultur skader ligestilling mellem mænd og kvinder, demokrati og ytringsfriheden, så vil flere se med mildere øjne på Dansk Folkepartis projekt, der lige fra starten af har stået fast på vores kulturelle frihedsværdier og ikke mindst vores kulturelle rødders værdifulde betydning for førhen, for nu og for fremtiden.

  Personligt tror jeg at vindene er ved at vende, når det gælder synet på DF og DF’s rolle generelt. Det kunne vi jo se ved det seneste valg, hvor DF fik et ekstra mandat og internettet gør også sit til at DF får mere at skulle have sagt og at det ikke kun er de traditionelle og kulturradikale journalister, der kan formidle hvad DF mener og skabe (dæmoniserende og usande) billeder af Dansk Folkeparti. Nærværende blog Uriasposten og andre af samme slags gør sit til at DF har fået et mere nuanceret ansigt. På internettet har det været muligt at skabe et andet billede af Dansk Folkeparti. Vi kan også se at DF vælgere er med på beatet. De har taget den elektroniske verden til sig. De har altså ikke alle halm i træskoene. :o)

  Mange flere kan nu få mulighed for at se, at DF er noget andet end det journalister på f.eks. Politiken og andre aviser (gratisaviser) har gjort Pia Kjærsgaard og DF til igennem mere end en dekade. Takket være interview bogen med Pia Kjærsgaard og Henrik Nordbrandt, det seneste interview med Pia Kjærsgaard og Farshad Kholghi omkring islamisme, Islamkritisk Netværk (der nu har ca. 116 præster og teologer som medlemmer), Sappho.dk, Katrine Winkel Holm, denne artikel fra Weekendavisen:

  http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20071123/SAMFUND/111230156/-1/samfund

  har Dansk Folkeparti efterhånden fået flere stemmer at tale med og fået mulighed for at vise flere sider/nuancer af sig selv frem. DF fremstår efterhånden langt mere alsidig og som et parti for et bredere publikum og interesser, end det man har fået indtryk af ved f.eks. at læse Politiken og lytte til forfattere og kunstnere. Jeg er selv en af dem, der er kommet sent i gang med at anerkende Dansk Folkeparti. Desværre. Men bedre sent end aldrig.

  Det har altså ikke hjulpet fuldt ud at dæmonisere Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti i mere end 10 år – jo det har det i et langt stykke tid og dæmoniseringen har da også været uhyggelig massiv og vedvarende. Men nye vinde blæser og flere tør nu i det mindste anonymt stemme på DF. Men det vil da også, som Katrine Winkel Holm anbefaler det, hjælpe hvis flere vil/tør vedkende sig åbent og ærligt at de faktisk stemmer på Dansk Folkeparti og har samme kulturkonservative (DF er ikke bange for egne kulturelle og historiske rødder) holdning som Dansk Folkeparti, og mon ikke der efterhånden er aviser og kulturpersonligheder og kunstnere, der vil opdage, at deres strategi overfor DF og DF’s vælgere og medlemmer har slået fejl og derfor må finde andre veje. Det tror jeg. Avisernes læsere af forskellig observans og kulturpersonlighedernes tilhængere vil nemlig efterhånden undre sig. Det kan jo ikke passe at der ikke rigtig er nogen lighed mellem det der står om et parti og en partileder i papiraviser samt det der bliver sagt af kulturpersonligheder – og så det der står på politiske blogs?

  Hvis jeg var Dansk Folkeparti ville jeg gøre mere ud af at komme på nettet – også for at komme i dialog med de unge vælgere og de internetinteresserede vælgere. De unge læser mest gratisaviser, som de kan få stukket i hånden mens de cykler af sted og så har de computer som de er ferme til at bruge til mange ting. Det er deres primære informationskilde – også når det gælder nyheder og politisk stof. Jeg har selv en teenage pode der henter alle sine nyhedsinformationer på nettet. TV er stort set stenalder for ham og det er politiske møder også.

  Det kan være at I kan komme i tanker om andre tiltag, bøger, interviews og programmer, der nu er med til at vise et lidt mere virkelighedsnært og fair billede af Dansk Folkeparti. Tegn/udtryk der tyder på at vindene, som jeg tror, er ved at vende for Dansk Folkeparti.

  Kommentar by Janne — 24. november 2007 @ 20:11

 9. #5
  Casper, pås på typerne som den afdankede V MF-er, de flyver lavt.

  Kommentar by Menig 442 — 24. november 2007 @ 20:34

 10. At Dfs vælgere skulle være mindre intereserede i politik end andre partiers vælgere er det rene sludder og vrøvl.

  Disse undersøgelser foregår jo som regel ikke ved at man udfylder et spørgeskema via nettet olign, men at man bliver ringet op (det er jeg ihvertfald blevet 2 gange ved det sidste valg) og der har KWH nok ganske ret i at en del DF vælgere for “nemhedens” skyld vælger IKKE at deltage eller opgive et andet parti navn, men det er altså ikke det samme som at mene at de ikke skulle være politisk intereseret.

  (men ganske forståligt alligevel når man ser på 10 års dæmonisering af partiet og dets vælgere at de efterhånden er lidt forsigtige)

  Det samme med exit polls når man ret udenfor døren til stemmelokalet bliver udspurgt har man måske også en tendens til at lyve lidt så venner familie og andre vælgere ikke tror man er en racistisk fremmedfjendsk neonazist.

  Men jo folk burde snart stå ved det, også i de kredse hvor det ellers havde været lig med en dødsdømt karriere at sige man er enige med DF, den dag det sker er vi nået langt.

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 24. november 2007 @ 20:36

 11. Janne:

  Der er nogle store hindringer, som DF burde gøre noget for at overvinde:

  1. Mangel på intern debat. Intern debat får et parti til at hænge sammen. DF har hyggelige møder og den slags, men det føles som lidt af en aktivitetsforening. “Dansk Folkeblad” er virkelig ikke et hipt tidsskrift – det er en letlæselig og nationalkonservativ variant af Samvirke, med helsides billeder af de nyfødte kongelige babyer og hvad ved jeg. Skrot det og lad os få et nyt, sprælsk blad MED debat. Samt et DF-debatforum på internettet.

  2. Udvikling af DF’s politik. DF fremstår stadig som enkeltsagsparti. Derfor er fremgangen begyndt at flade ud. Det er delvis DF’s egen skyld. Man kan ikke blive ved med at leve på det sikre kort, en stram udlændingepolitik. Der er også emner som miljø, trafik, skat, uddannelse, hvor DF faktisk har gode bud, men ikke kommer frem med dem.

  3. Udvikling af DF’s stil. Skift reklamebureau. Skift logo. Ansæt en rigtig god pressekonsulent. Giv MF’erne et mediekursus. De fleste i folketingsgruppen er alt for neutrale, et mindretal er alt for grove i deres udtalelser. Styrk det intellektuelle og kreative. En sådan opfriskning kan DF godt holde til. Der er jo ingen vælgere som har noget imod politikere der virker godt begavede. Elitære og overlegne politikere er noget ganske andet, men det bliver DF’erne aldrig.

  Dette vil jeg prøve at gøre ledelsen i DF opmærksom på, og ignorerer de mig, kan man jo fremsætte de samme ideer i pressen. Da der ikke findes et internt debatforum i partiet. Så må vi se om det bliver taget ilde op.

  Kommentar by Casper — 24. november 2007 @ 20:37

 12. Casper

  Måske der skal laves noget i DF der henvender sig til primært de unge, som jeg også har skrevet. Lad det gerne være noget på nettet. Jeg er ikke helt ung mere, så jeg har ikke undersøgt hvad DF har at tilbyde for helt unge mennesker, hvis vi ser bort fra nettet.

  Hvad de øvrige vælgere angår, så må DF nok hen ad vejen tilpasse deres materiale og indhold til flere forskellige målgrupper. De vil naturligvis ikke miste deres “gamle” vælgere og medlemmer, men hvordan får man tag i nogle flere og nogle unge af slagsen? Det er vel klart at der skal ske en form for udvikling, når partiet får flere vælgere.

  M.h.t. logo så har partiet netop præsenteret marguritten som partiets blomst. Jeg håber at partiet med tiden vil smide det nuværende logo ud. Det er fint med Dannebrog i logoet, men at logoet er sort, hvidt og rødt, bryder jeg mig ikke om. Men det er, når det kommer til stykket, altså ikke et logo det skal komme an på.

  M.h.t. kommunikation og dialog partiet og medlemmer/omverden i mellem, så kan jeg nemt forstå at partiet ikke har dyrket den udadvendte facon. De har lært af skade. Der har altså været nogle uheldige elementer, der ikke helt har forstået at pleje partiets interesse og det er synd for et ellers godt parti. Fuld forståelse for den stramme linie herfra.

  Kommentar by Janne — 24. november 2007 @ 20:55

 13. Weekendavisens Martin Krasnik stemmer DF.

  Han har bare ikke nosser til at sige det offentligt.

  Kommentar by anders and — 24. november 2007 @ 22:12

 14. Steffen Brandt har det nok ikke fra fremmede.

  Ifølge jornalist Peter Øvig Knudsens ny bog om Blekingegadebanden var Steffen Brandt barndomsven med Carsten Nielsen, en af de dømte fra Blekingegadebanden. Og Carsten Nielsen ville i ’89 have forsangeren til at hjælpe sig med at flygte fra politiet.

  Steffen Brandt skulle ifølge Carsten Nielsens plan køre en af flugtbilerne, skaffe et sommerhus og proviant samt finde tøj.

  Carsten Nielsens kammerater fra Blekingegadebanden var netop blevet anholdt, mistænkt for at stå bag kuppet mod Købmagergades postkontor, hvor en ung politibetjent blev skudt og dræbt, røveriet i Daells Varehus i ’86 og rullestolerøveriet i Herlev i ’85, og Carsten Nielsen var ifølge Øvig Knudsen desperat og følte sig forfulgt af PET.

  Da Carsten Nielsen 2. maj ’89 kørte galt på Kongevejen ved Birkerød og blev stærkt invalideret og mistede synet, fandt politiet en række vigtige spor i bilen.

  Blandt andet en lap papir med initialerne SB (Steffen Brandt, red.) og et telefonnummer. Telefonnummeret tilhørte en kvinde i Århus.

  Da fire bevæbnede kriminalbetjente senere på dagen tog hjem til adressen i det indre Århus, blev døren åbnet af Steffen Brandt.

  De københavnske kriminalbetjente var, ifølge Peter Øvig Knudsens bog, euforiske.

  – Vi er enige herovre: Arrester hele orkestret, lød det ifølge bogen. Men Steffen Brandts forklaring stillede de århusianske kolleger tilfredse, og han blev aldrig sigtet i sagen.

  Steffen Brandt kunne fortælle politiet, at han få dage tidligere havde modtaget et langt, mystisk brev fra en gammel bekendt, Carsten Nielsen, indeholdende en flugtplan.

  Steffen Brandt forklarede politiet, at han og hans kone troede, at brevet kom fra en sindsforvirret mand. Derfor havde han ikke foretaget sig noget efter modtagelsen.

  Få dage inden Carsten Nielsen kørte galt, opholdt Carsten Nielsen sig hos sin bror og svigerinde i Århus.

  Det var her, han skrev brevet med den flugtplan, som han mente, at Steffen Brandt skulle hjælpe ham med.

  Forholdet mellem bandemedlemmet Carsten Nielsen og bandmedlemmet Steffen Brandt stammede tilbage fra deres fælles barndom i Højbjerg, fremgår det af Peter Øvig Knudsens bog.

  De gik i samme skole i Højbjerg i 60’erne og var begge ulveunger.

  Ifølge Carsten Nielsens plan skulle to biler bruges til flugten gennem Århus.
  – Du fører 2. run-car væk fra Århus. Jeg skifter fodtøj, inden jeg sætter mig ind ved siden af dig, Steffen. Fyld benzin på tankene, lyder det sidste råd fra ­Carsten Nielsen, før han slutter sit brev til Steffen Brandt med kærlige hilsener.

  Steffen Brandt har ifølge Peter Øvig Knudsen ikke ønsket at medvirke i bogen om Blekingegadebanden, ligesom Steffen Brandt ikke har reageret på flere mediers henvendelser om sagen.

  Steffen Brandt nøjes med at undsige Dansk Folkeparti. At undsige terroristerne i Blekingegadebanden lader han andre om.

  Kommentar by anders and — 24. november 2007 @ 22:56

 15. –> 11 Casper

  Det med at skulle peppe DF op til mere moderne former er da en smigrende tanke.
  Og dog.
  Jeg er ikke helt tryg ved tanken om at Søren Krarup og Jesper Langballe skulle sendes på mediekursus eller et kursus i at udstråle intellekt og kreativitet ;-). I sidste ende går min bekymring nok mest på de stakler der skulle have Søren og Jesper i klassen… Men jeg ville nu gerne være en flue på væggen. Tag ikke min bekymring så alvorligt, da jeg mener at nogle af de forslag du kommer med kunne være fornuftige. Jeg synes bare ofte at partier som “fornyer” sig og partiledere der får stylister, medierådgivere osv. går hen og bliver karikaturer af sig selv og deres politik. Politikerne i DF er lidt kiksede, har sideskilninger i håret som ser herrens ud, går i grimme jakkesæt og udstråler i det hele taget at de ikke er med på beatet. Til gengæld er de knivskarpe i argumentationen.

  Kommentar by Folkeskolelæreren — 24. november 2007 @ 23:52

 16. Det er vel ikke et demokratisk problem at vi har besluttet at have hemmelig afstemning, og at en del mennesker så benytter sig af deres ret til ikke at sige hvad de har stemt.

  Problemet er derimod at vi har tilladt at visse indflydelsesrige personer og kredse har dæmoniseret Dansk Folkeparti så voldsomt at der ligefrem har kunnet skrives bøger om det.

  Historikere må siden undersøge hvordan de har kunnet slippe godt fra det, men det er vel ikke for meget at sige at personer som Tøger Seidenfaden og slænget omkring ham er en skamplet på det danske demokrati i kraft af deres optræden de sidste årtier.

  Så naturligvis bør Dansk Folkepartis vælgere kæmpe imod den censur og dæmonisering som de udsættes for, men først og fremmest burde vi da alle rette blikket mod angriberne, deres motiver, deres metoder og den mangel på hæderlighed og demokratisk sindelag som de står for!

  Kommentar by Jens Hansen — 25. november 2007 @ 00:21

 17. Sjovt som arbejderne, de svage der skulle beskyttes og kæmpes for med én eneste holdningsmanifestation på et isoleret område gik fra at være S og SF vælgere og til at blive “tabere”.

  Kommentar by DaLi — 25. november 2007 @ 02:02

 18. Jeg, en moden, beskedent gageret, privatansat funktionær, tog ved det netop overståede valg mod til mig, og stemte på det unævnelige parti. Specielt af disse grunde: I trods mod den dér elitære fordømmelse af partiet og DFs Islam- og EU-kritiske islæt.
  Samtidig er jeg meget flov over migselv. Jeg tør nemlig ikke rigtig sige det til familie og venner, sådan lidt af frygt for anseelsestab, og fordi jeg er bange for at blive forstødt fra det “fornemme” selskab med det forkromede menneskesyn.
  I øvrigt et det interessant at have oplevet, hvordan kulturelite, popsangere, akademikere, fagforeningspampere m.m. gennem tiden solidariserede sig med os ædle arbejdere, lige indtil vi fik vores egne holdninger – og turde artikulere dem. F.eks. at ville være med til at bestemme den immigrationspraksis der hersker i vores eget land.
  Nu er vi ikke længere ædle, men grove, grimme, uuddannede, racistiske, frikadelleædende etc. ad nausem.

  Nå, jeg må hen og bearbejde mit syndefald…

  P.S. Jeg vil gerne have lov til at beklage den grove, udannede og simple tone i mit indlæg

  Kommentar by fuck'em — 25. november 2007 @ 09:03

 19. “øvrigt et det interessant at have oplevet, hvordan kulturelite, popsangere, akademikere, fagforeningspampere m.m. gennem tiden solidariserede sig med os ædle arbejdere, lige indtil vi fik vores egne holdninger – og turde artikulere dem”

  Kommentar by DaLi — 25. november 2007 @ 12:10

 20. Et meget sigende citat, Nr. 18.

  Stærkt formuleret.

  Kommentar by DaLi — 25. november 2007 @ 12:10

 21. ENIG !

  Kommentar by whodares "islam skaber tabersamfund" — 25. november 2007 @ 21:11

 22. Til Jens Hansen

  “Det er vel ikke et demokratisk problem at vi har besluttet at have hemmelig afstemning, og at en del mennesker så benytter sig af deres ret til ikke at sige hvad de har stemt.”
  _

  Nej, det er selvfølgelig ikke et demokratisk problem, at vi har hemmelig afstemning og ikke behøver at vedgå offentligt, hvad vi har stemt.
  Jeg ironiserer bare over Martin Krasnik med udgangspunkt i Krasniks artikel i Weekendavisen, hvor han skriver, at det ville kræve en hjerneblødning at stemme på Dansk Folkeparti (citeret efter hukommelsen). Men kigger man de argumenter igennem, som Martin Krasnik kræver af et parti for at være villig til at stemme på det, er han forbløffende enig med Dansk Folkeparti (hjerneblødning eller ej!).
  Martin Krasnik står fast på ytringsfriheden (han tegnede i sin tid Muhammed i solidaritet med de danske Muhammed-tegnere (tegningen blev bragt i Weekendavisen som illustration til en af Martin Krasniks artikler)). DF (og Venstre (med undtagelse af Uffe Ellemann-Jensen selvfølgelig)) står også fast på ytringsfriheden.
  Martin Krasnik er ikke alt for liberal, skriver han senere i artiklen. Dermed lægger han afstand til Venstre (men nærmer sig igen DF). Samtidig fornemmer man, at Martin Krasnik – måske med baggrund i sin jødiske tro – er skeptisk overfor en massiv indvandring. Dette flugter med DF’s mærkesag.
  Hvis man tager ovenstående i betragtning (læs eventuelt selv artiklen), virker det ærlig talt lidt besynderligt, at Martin Krasnik giver udtryk for, at det skulle kræve en hjerneblødning at stemme DF, da han holdningsmæssigt er meget tæt på Dansk Folkeparti.
  Derfor kunne man godt få den kætterske tanke, at Martin Krasnik rent faktisk stemte DF, da han stod alene i stemmeboksen, hvor ingen kunne kigge ham over skulderen.
  Han er bare ikke parat til at sige det højt.

  Kommentar by anders and — 25. november 2007 @ 21:47

 23. anders and:

  Jamen jeg er ikke uenig med dig, det var mere en generel betragtning jeg kom med i 16.

  Med hensyn til Mark Krasnik kan det vel ikke udelukkes at han kunne finde på st stemme DF, så det kan vel sagtens tænkes at han har udtrykt sig mere skingert, hvis kolleger har kunnet mistænke ham for at være en frafalden. Ligesom muslimer straffer journalister sikkert den slags strengt!

  Kommentar by Jens Hansen — 27. november 2007 @ 00:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper