25. november 2007

EMC: “Blandt danskere med en erhvervsfaglig uddannelse var VKO-flertallet på 60 procent.”

Fra dagens Information. En god analyse af Erik Meier Carlsen – Pia K. rejser sofavælgerne .

“Valget 2007 deler Danmark op i de store bycentre omkring København og Østjylland: Her er vælgerflertallet entydigt rødt. Og så resten af landet, hvor VKO-flertallet er solidt, Dansk Folkeparti er et rigtig stort parti på Sjælland uden for hovedstadsområdet (men står pænt på den københavnske vestegn).

Samtidig er valget 2007 det tredje valg i træk, hvor et klart flertal af arbejderne stemmer borgerligt.

Denne gang sker det i helt særlig grad: Foreløbige analyser af de store exitpolls peger på at totredjedel af arbejderne nu stemmer VKO: Blandt unge, faglærte arbejdere er Dansk Folkeparti større end Socialdemokraterne (21 procent mod 20 procent) og Venstre det helt store parti med næsten 40 procent tilslutning. SF er blandt arbejderne væsentligt mindre end partiet er på landsplan.

‘Blandt de dårligst uddannede borgere med folkeskolens afgangsprøve som højeste uddannelsestrin samlede VKO et flertal på 52 procent. Blandt danskere med en erhvervsfaglig uddannelse var VKO-flertallet på 60 procent.

Blandt ældre borgere står VKO-partierne – ikke mindst Dansk Folkeparti – meget stærkt, mens der er rødt flertal blandt førstegangsvælgere.

Det er dog værd at bemærke, at Dansk Folkeparti scorer 16 procent, markant over landsgennemsnittet, blandt vælgere mellem 20 og 25 år.

Førstegangsvælgernes markante venstreorientering sættes af forskere i relation til, at vi har at gøre med børn af “Danmarkshistoriens mest venstreorienterede generation” med fødselsdato i 50’erne…

Valgresultatet viser uden megen tvivl, at VKO i dag er rammen om de bredeste folkelige alliancer i Danmark. De radikale, som i det meste af sidste århundrede var det centrale midterparti, er i dag et fløjparti, der – ligesom Ny Alliance – samler en del af de mest privilegerede og bedst uddannede borgere.”

Oploadet Kl. 17:46 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/5239/trackback

13 Comments »

 1. EMC har altid ramt det på sømmet.
  Selvfølgelig stemmer arbejderne på VKO. De vil da ikke risikere at miste den velstand, de har tilkæmpet sig de sidste årtier.

  At arbejderne IKKE stemmer SF, er der ikke noget at fortænke dem i. SF
  er det FALSKE arbejderparti. Det er et lærer/pædagogparti, med rygrad i
  nogle 68-generations pampere, der endnu ikke har fattet, at socialismen er stendød.

  At førstegangsvælgerne stemmer på rød stue, er uundgåeligt. I hele deres skoletid er de blevet indoktrineret og hjernevasket til at bekende sig til en overvejende grad af lærernes politiske sekter.
  Husk hvad Winston Churchill sagde om det. Resumerer: De lærer først at stemme med hjernen, når de er blevet voksne.

  Kommentar by ramses-2 — 25. november 2007 @ 23:08

 2. Hæv valgretsalderen til 21 så de unge kan nå at slippe ud af deres homonforstyrrende “frels verden” attetuder og samtidig og ikke mindst, deres venstresnoede læreres klør.

  Men det vil den rare onkel, Villy Søvngænger, sikkert gøre alt for at forhindre.

  Kommentar by Bodil. — 26. november 2007 @ 08:55

 3. ->2:

  Jeg mener, at netop er SF der har agiteret for, at valgretsalderen skal sænkes til 15 år. De ved nok også, at det er der der er stemmer at hente, da indoktrineringen på dette tidspunkt sidder helt fast

  Kommentar by Nosferatu — 26. november 2007 @ 09:51

 4. Bodil, du er en blød kvinde. 30 år bør den være i vore dage. Så er de fleste ude af uddannelsessystemerne og har fået en smule livserfaring.

  Kommentar by Kimpo — 26. november 2007 @ 12:59

 5. Et spændende emne. Demokrati er ikke bare demokrati, det kan skrues sammen på så mange forskellige måder. Og når vores demokrati efterhånden har givet os et samfund hvor nydernes antal overgår ydernes, og hvor partier spekulerer i import af stemmekvæg, så er det på tide at revidere det. Forestil dig hvordan Folketinget ville se ud hvis valgretten blev begrænset til
  1: folk i fuldtidsjob, eller
  2: nettoskatteydere, eller
  3: forældre, eller
  4: fædre
  Man kunne for den sags skyld afskaffe valgretsalderen, ved at erstatte den med et af disse punkter.

  Kommentar by Mallebrok — 26. november 2007 @ 14:12

 6. Fædre???

  Næppe en god idé, idet kvinder generelt vælger bløde og medgørlige mænd som slaver i deres familieprojekter.

  Barnløse mænd er et bedre bud, men alder er altså endnu bedre. Min favoritvariant er nok mænd over 35 plus kvinder der er over den fødedygtige alder.

  Kommentar by Kimpo — 26. november 2007 @ 15:01

 7. @6 Kimpo

  Min tanke var biologiske fædre.

  Men som du nok har regnet ud har jeg ikke fundet de vises sten, den helt rigtige afgrænsning, så det er lidt skitseagtigt.

  Idéen med fædrene er at de fleste vil kæmpe for en bedre fremtid. Hvorfor skulle barnløse mænd generelt gøre det? Eller på hvilken måde skulle de være særligt egnede?

  Kommentar by Mallebrok — 26. november 2007 @ 16:41

 8. Den gennemsnitlige barnløse mand er formentlig mindre “pussyfied” end gennemsnitlige far. Mere mænd. Kvinder vælger nemlig ikke længere rigtige mænd, snarere tværtimod. Men det burde selvfølgelig undersøges videnskabeligt.

  Dog mener jeg kombination af alder og køn er bedre. Trods de bløde, er hankønnet i sig selv formentlig stadig kynisk, logisk, generaliserende og forsvarvilligt nok til at styre politikken. Når kvinderne er ude over det værste hormonræs, er de også voksne mennesker.

  Kommentar by Kimpo — 26. november 2007 @ 20:34

 9. Survival of the fittest.
  Kvinder vælger stærke mænd,
  http://www.23xy.dk/, det ligger i deres biologi.

  De maskuline dyder nedbrydes i vores samfund.
  Fra min egen andegård kan jeg fortælle at drenge ikke passer ind i skoleverdenen og mandlige lærere i folkeskolen skal blødgøre sig for at kunne overleve. Blandt lærere hvis alder ligger under 30 udgør mændene kun 25 procent og dem der er tilbage, vor herre bevares. Drengene blandt eleverne i folkeskolen kan ikke sige sit job op, de bliver derimod femininiserede og overlever ved at tillægge sig feminine dyder, eller ved at blive uregerlige. Sådan har det været siden 80’erne.
  –> 8
  Derfor: Kvinder vælger de stærkeste mænd og hvis de ikke kan få den stærkeste vælger de den næststærkeste. Mænd i DK er “pussyfied” i og uden for ægteskabet, i og udenfor faderrollen af ovennævnte årsager. Jeg tror ikke man er mere “pussyfied” om man har børn eller ej.

  Kommentar by Folkeskolelæreren — 27. november 2007 @ 01:59

 10. #6 Kimpo

  Er du gået bort fra din ide3 om, at det kun er mænd som har aftjent værnepligt som skal have stemmeret?? Jeg må indrømme, at jeg fandt den ide temmelig tiltalende :-)

  Kommentar by JensH — 27. november 2007 @ 12:25

 11. Måske, folkeskolelærer, er der ingen videre forskel, jeg ved det ikke. Min teori er, at kvinder vælger vindere (mænd med succes – gennem hovedparten af menneskehedens historie har disse haft karakter af de 2 typer mandlige helte fra gode gammeldags krimier: “kloge kreative” eller “stærke hurtige”). Det ligger dybt i deres biologi. Vinderne er idag feminine mænd. Kvinder vælger altså kvindagtige mænd – til en vis grænse naturligvis, men tendensen må gøre sig gældende i statistikken.

  Jo, JensH – den med værnepligten kan jeg godt lide. Den er let at retfærdiggøre, og kvikke folk med dårligt helbred har stadig muligheden for at bruge ytringsfriheden til at overbevise forsvarsvillige og -dygtige om landets rette ledelse.

  Kommentar by Kimpo — 27. november 2007 @ 13:02

 12. Kimpo det du siger er at feminine mænd er mere “fit” end maskuline, i vores samfund.

  Men når vi nu alligevel taler om “survival of the fittest”. Denne slags “fitness” måles som reproduktiv succes. Altså mængden af afkom, som nok nemmest vurderes ved at se på antal biologiske børn. Den ubehagelige og uundgåelige konklusion er at muslimer er dem der er “fittest” i den biotop der hedder det danske velfærdssamfund anno 2007. I statistikkerne hedder det personer med ikke-vestlig indvandrerbaggrund, men jeg tillader mig at oversætte det til muslimer. Med et uændret samfund betyder den muslimske “fitness” at deres andel af befolkningen vil vokse… og vokse… og vokse sig over den grænse hvor samfundet bryder sammen. Det er lige så smukt som gøgeværternes knuste æg på jorden – de kunne ikke gennemskue gøgeungen, så de er ikke egnede, og betaler derfor prisen. På samme måde vil naturens orden sørge for at det danske velfærdssamfund anno 2007 ikke overlever. Vi kan passivt lade det dø i sin egen selvdestruktion, og lade det rive os med i faldet – eller vi kan aktivt ændre det til et levedygtigt samfund. Det er op til os og kun os. Denne gang er der ikke nogen Montgomery der vil køre vinkende gennem København. Denne gang er testen dødsens alvor… er vi egnede?

  Kommentar by Mallebrok — 27. november 2007 @ 18:34

 13. Ganske enig. Som vi vist har sagt det på hans side eller andetsteds: Den vestlige kultur version 1.0 (uden kvindelig indflydelse) var alle andre langt overlegen. Der var f.eks. “no contest” ift. muslimer.

  Derimod er der en reel konkurrence mellem den langt svagere “vesten version 2.0” og muslimerne. Version 2.0 er ikke egnet til overlevelse pga. feminiseringen (klarer vi muslimerne, bliver vi senere nakket af kinesernes totalitær-kapitalisme). De slappe mænd fitter femiland og rigtige mænd taber, hvis de spiller efter reglerne.

  Kan tilstrækkeligt mange bløde overbevises tids nok, kan reformationen ske fredeligt og lovformeligt. Det håber vi vel alle på, men det kræver, at de bløde opgiver deres nassende privilegier. Omvendt vil rigtige mænd bruge de metoder som skal til, hvis de altså har et realitisk håb om “version 3.0”.

  Kommentar by Kimpo — 27. november 2007 @ 18:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper