29. oktober 2013

Baggrund: Uriasposten identificerer tæskeofre for højreekstreme, hævdes det – Kom med eksemplerne!

Venstreradikalisme er efter min vurdering et af de store journalistiske tabuer, og Uriasposten er derfor et af de få medier der går tæt på samme. Som en konsekvens heraf får jeg med jævne mellemrum skudt i skoene, at jeg udpeger mål for den yderste højrefløj. Forleden hævdede ‘Bastiat’ i debat her på siden, at undertegnede ‘identificerer ofre’. Tidligere på sommeren postulerede Martin ‘Tosseanstalten’ Salo det samme, og jeg har flere gange observeret argumentet i kommentarfeltet.

“… Kim fodrer dem med billeder og anden information, så de kan identificere deres ofre… Hverken Redox eller Kim kan undslå sig deres rolle som leverandør af informationer til disse kredse” (‘Bastiat’ på Uriasposten, 22. oktober 2013)

“En side som har som hovedformål at lægge navne og fotos ud af mennesker, som har vovet at bidrage til antiracismen eller tolerancen i Danmark, så White Pride og lignende grupperinger har nemmere ved at finde sine tæskeofre?” (‘Tosseanstalten’, 15. juli 2013)

(Martin ‘Tosseanstalten’ Salo kommenterer ungkommunists debat med Søren Pind, 25. juli 2013)

Til dato har jeg ikke set et eneste konkret eksempel, og det er jo egentligt lidt tankevækkende, når nu det ganske enkelt er hovedanken mod nærværende blog. I denne her post vil jeg bruge venstrefløjens metode på dem selv, ikke fordi jeg på nogen måde godtager metoden – blot for at illustrere de dobbelte standarder, der er en integreret del af tænkningen hos selverklærede ‘antiracister’ langt til venstre for den politiske midte.

Eksempel 1. 20. august 2013: Shansen associerer MUJ med nynazister -> 31. august: MUJ får natlig hjemmebesøg af venstreekstreme

(Shansen associerer MUJ med nationalsocialister i en kommentar på JP blogs, 20. august 2013)

Knuste ruder. ‘Nazi’ spraymalet på husmur og bilen. … – Der stod ‘nazi’ skrevet to steder og så det her store A med en cirkel om, som umiddelbart fik mig til at tænke på Antifascistisk Aktion eller lignende. …

– Der har været indlæg i kommentartråden på min blog, hvor der har stået mindre pæne ting, men jeg er aldrig blevet truet før, så det er temmelig overraskende, siger Morten Uhrskov Jensen…” (BT, 31. august 2013)

Dagen efter den natlige hærværksaktion bloggede Shansen (Netavisen P77) detaljerne nævnt i kommentaren, og emnet blev fulgt op af flere posteringer, blandt andet på Martin Salos Tosseanstalten og Carl-Erik Zølcks DF-nyt. Personkredse og blogs der gennem flere år har skrevet adskillige artikler om Morten Uhrskov Jensen, typisk baseret på primitiv brug af associationstricket.

Udover Uhrskov er det vel kun Anders Gravers (slået med jernstænger, 2007), undertegnede (slået ned med flasker, 2010) og Lars Hedegaard (forsøgt likvideret, 2013), der har oplevet lignende hetz fra den kant.

Den yderste venstrefløj har gjort til vane at antaste den tidligere nationalsocialist Daniel Carlsen fysisk hvorend han viser sig, og nu hvor Danskernes Parti stiller op i fire kommuner, har de iværksat en kampagne, der indledes af Researchkollektivet Redox og føres videre på gadeplan afSocialistisk Ungdomsfront (SUF) og Antifascistisk Aktion (AFA).

(Shansen fra Netavisen P77 i dialog med AFA/Redox-leder AR, 9. september 2013)

Redox’ rapport om Danskernes Parti blev offentliggjort den 9. september, ugen før retsagen, hvor AFA/Redox-lederen stod tiltalt for hacking, vold og hærværk mod biler. Sidste tirsdag blev han ifølge TV2.dk, blandt andet dømt for medvirken til vold og politisk motiveret hærværk.

Eksempel 2. 16. september: Shansen hænger KK ud på Netavisen P77 -> 26. oktober: KK får natlig hjemmebesøg af venstreekstreme

Artiklen offentliggøres (med Carl-Erik Zølcks foto) dagen før første retsdag mod AFA/Redox-toppen med diverse informationer om et handikappet medlem af Danskernes Parti fra rødovre, alt baseret på Redox-udgivelsen.

(Redox om handikappede KK i rapporten ‘Demokratiske nazister’, 2013)

“… natten til fredag fik hans handicap-bil skåret alle fire dæk op, mens den holdt parkeret ved mandens bopæl. …

– Det er yderst ubehageligt. Jeg tror, at venstreekstremister står bag, siger manden til Ekstra Bladet. …

– Min mistanke er begrundet på et arrangement, vi i partiet holdt i sommer. Her lå venstreekstremister skjult i buske og fotograferede os. Det er muligvis her, de i første omgang har spottet min bil, siger manden.” (Ekstra Bladet, 27. oktober 2013)

(KK’s handikapbil efter natlig besøg af venstreekstremister, 25. oktober 2013)

Hverken akademikeren Uhrskov eller den nationalistiske kørestolsbruger KK, kan siges at udgøre en fysisk trussel mod venstrefløjen. Til demonstrationen tilbage i august 2009, hvor sidstnævnte blev fotograferet, måtte den lovligt anmeldte demonstration have politibeskyttelse for overhovedet at kunne afholdes. I moddemonstrationen sås adskillige kendte venstreradikale, herunder en mand der har dom for overfald på borgerlige politikere, to senere medlemmer af Brandstifterbanden og et ledende medlem af SUF.

‘Antifascisme’ ligner til forveksling fascisme i sin rene form, og skal man følge venstrebloggernes logik, så er de selv problemets kerne. Folk de blogger om, chikaneres og overfaldes, alt imens de åbent sympatiserer med overfaldsmændene. Nok om det.

Til folk der mener Uriasposten identificerer tæskeofre, er det blot at sige: Kom med eksemplerne!

Oploadet Kl. 14:34 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52428/trackback

36 Comments »

 1. Links til alt leveres på forlangende.

  Da det er en slags baggrundspost, vil jeg undtagelsesvis ikke godtage gentagne troll-kommentarer, hvis jeg vurderer det har til hensigt at fjerne fokus fra konkret debat. Det bliver forhåbentlig ikke nødvendig.

  Kommentar by Kim Møller — 29. oktober 2013 @ 14:43

 2. En ting er at venstre ekstremisterne udfører vold og hærværk mod uskyldige ofre i det Danske samfund, noget andet er at ofrene selv betaler for tæskene med skattekroner dirigeret over i ekstremisternes foreningskasser på bla. RUC.

  Kommentar by emmagad — 29. oktober 2013 @ 15:20

 3. International-socialisters interesse for national-socialister er påfaldende – har de andet at tale om?

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 29. oktober 2013 @ 15:32

 4. Dertil er det jo også værd at huske, at international-socialisterne jo systematisk bruger denne taktik med at udpege tæskeofre for venstreekstreme – det er en naturlig del af deres tankegang at formode, at national-socialister gør det samme. At ikke-socialister har mere respekt for anderledes tænkende er til gengæld udenfor deres univers.

  Det handler om kontrol med det fysiske rum. Og det er ret vigtigt.

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 29. oktober 2013 @ 15:35

 5. Ja, Der er efterhånden stærke indicier for, at international-socialisterne systematisk udpeger deres kommende tæskeofre.

  Og at medierne samtidigt lukker øjnene for, hvad de betragter som en god sags tjeneste (eller af frygt for følgerne ang. egen sikkerhed ved at beskrive venstreekstrem vold).

  Men det interessante er international-socialisternes projektion af deres egne dårligdomme. De lever i mærkværdig projektionsverden, der fungerer således, at de retfærdiggør deres egen vold ved at tillægge deres valgte modstandere denne voldelighed.

  Projektionen bliver til tider helt absurd, når deres udvalgte modstander viser sig at være en svagelig ældre person, der er helt ude af stand til at leve op til voldsprojektionen.

  Kommentar by traveler — 29. oktober 2013 @ 16:08

 6. Og Rosa Lund deler adresse med en terrorsigtet, ikke?

  Har man kunne læse om det i MSM, og kunne man mon det, hvis det havde jeg været en borgerlig politiker, som havde gjort det?

  Nogen som har et gæt?

  Kommentar by cicero — 29. oktober 2013 @ 16:43

 7. international-socialisterne systematisk udpeger deres kommende tæskeofre.

  Jeg har også oplevet at komme på en sådan liste, det kan virke skræmmende. Min ‘brøde’ bestod i at jeg ville have deltaget i et arrangment om forfulgte kristnes situation – det arrangement, jeg talte om hos TFS/CEPOS, hvor venstrefløjen marcherede ind og overfaldt det hele…

  Kommentar by Henrik Ræder Clausen — 29. oktober 2013 @ 16:49

 8. “Ja, Der er efterhånden stærke indicier for, at international-socialisterne systematisk udpeger deres kommende tæskeofre.”

  Seneste retsag har jo sådan set påvist, at der er personsammenfald mellem dokumenterende Redox og miilitante gadekrigere i AFA. Hermed burde det være helt ukontroversielt at betragte Redox som ‘mål-udpeger’, og hermed noget nær uegnet at bruge dem som dokumentarisk kilde om højreradikale. AFA/Redox vil radikalisere fløjene, og er hermed i allerhøjeste grad en del af problemet.

  Omvendt mener jeg også det er vigtigt, at skelne mellem militante organisationer såsom AFA & Redox og tilfældige venstreloonistiske bloggere, hvis dagsorden ofte er sammenfaldende, men trods alt ikke bekæmper politiske modstandere med andet end ord.

  Problematikken har været centralt i flere af ‘terror-sagerne’ herhjemme. Få kæmper for al-shabab, mange støtter på den ene eller anden måde, og endnu flere bifalder al-shabab. Uanset hvad AFA mener om holdning kontra handling, så må vi fastholde, at holdninger ikke er handlinger, og lade retsstaten afgøre eventuelle gråzoner. Alternativt bliver samtlige aktører på begge fløje, legitime mål for fascistisk vold i fascismens eller ‘antifascismens’ navn.

  Kommentar by Kim Møller — 29. oktober 2013 @ 17:11

 9. Endnu en metode og måde til og lukke denne side.
  Hvis det ikke lige passer os, er de nazister.
  Falkeøje blev stoppet.
  Stop for ytringsfriheden. De skal knækkes og lukkes og deres navne og billeder op i lygtepælene på plakater større end valgplakaterne.

  Kommentar by mig — 29. oktober 2013 @ 17:33

 10. Hele tankesættet på den yderste venstrefløj er besynderligt.
  AFA, REDOX, Blekingebanden, de Røde Brigader i Tyskland og Italien, alle mener disse små, reelt ubetydelige politiske grupper, at de ved politisk vold kan opnå noget som helst.
  De taler om anti-nazisme og fascisme uden at erkende, at både nazismen og fascismen er en del af deres egen socialisme og kommunisme.
  Underligt, at de ikke selv kan indse, at deres retorik er selvmodsigende og lettere imbecil, for at sige det mildt.
  Jeg håber, at min ven, Venstreføjseren, snart forklarer, hvad det vil sige at være “anstændig” venstreorienteret. Endnu et af de besynderlige “new-speak” modeord.
  Da det er et moralsk begreb, må der så også findes “uanstændige” venstreorienterede.
  Og hvem er så det og hvorfor?

  Kommentar by T. Snorrason — 29. oktober 2013 @ 17:45

 11. “Ja, Der er efterhånden stærke indicier for, at international-socialisterne systematisk udpeger deres kommende tæskeofre.”

  OK Kim. Jeg vidste godt, da jeg skrev det, at sætningen blev lidt overilet og dovent generaliserende, når ønsket klart er at beskrive problemet så ærligt og præcist som muligt.

  Jeg er godt klar over en totalitær bevægelses glidende overgang fra de aktivt voldelige, deres aktive støtter, deres passive sympatisører og accepterende medløbere og diverse opportunister i kølvandet.

  Men der er også en dynamik, hvor personer ikke nødvendigvis kun tilhører tæskeholdet eller kun leverer ordene. Vi vil gerne være flinke med at skelne mellem holdninger og handlinger som et vigtigt princip. Men jeg er bange for, at når det gælder de totalitære, kan man frygte en større dynamik bag overfladen.

  Kommentar by traveler — 29. oktober 2013 @ 17:59

 12. Der kommer snart billeder og navne på en del af de ekstreme venstrefolk. Så må vi se hvordan de synes om det, eller om det kun er acceptabelt når det er dem der udstiller folk. Der kommer heldigvis mere og mere frem om redox/AFA, hvilket burde få enhver til at tage afstand fra dem og deres metoder, hvor vold og trusler desværre udgør det væsentlige i deres ideologi.
  For et styrket Danmark – DNF.

  GDG

  Kommentar by GDG — 29. oktober 2013 @ 18:57

 13. Hov forkert tråd. Flyt lige mit indlæg til Århus artiklen ;)

  Kommentar by GDG — 29. oktober 2013 @ 19:06

 14. apropo hende margrethe shansen der, det kunne være interessant at høre hvorfor hun ikke dukkede op til trykkefrihedsselskabets debat om venstrefløjens vold når hun nu havde meldt sig til?

  måske gik det op for hende hvor pinligt det ville blive at forsøge at forsvare det imens hun skulle sidde overfor de ofre som er blevet slået ned af hendes venner?

  Kommentar by per — 29. oktober 2013 @ 19:43

 15. Du laver det journalistiske arbejde MSM burde. Det er nok en medvirkende årsag til deres faldende læserantal. Og sammen med din respekt for yttringsfriheden er det vægtige årsager til min daglige læsning af Uriasposten.

  Kommentar by Nielsen — 29. oktober 2013 @ 20:09

 16. Hvis den samfundsorden som Shansen og Co. brænder og arbejder for, en dag bliver en realitet, så er de formodentlig blandt første, som, hvis de kan, pakker kufferten og stikker af.
  Islam giver ikke privilegier til deres vantro hjælpere. De bliver sendt ud i muddergrøften til de andre, sikkert ikke særlig dialog indstillede, dhimmier.

  Kommentar by Menig 442 — 29. oktober 2013 @ 20:47

 17. Mange danser om den varme grød og gør sig overflødige i debatten. Man kan kigge på virkeligheden eller læse om den, på uriasposten.net. Så er man godt klædt på og sandheden varer længst.

  Stor tak til hr. Møller og hans gode arbejde :D

  Kommentar by Iznogut — 29. oktober 2013 @ 22:50

 18. Jeg havde naturligvis forventet, at blogejeren og læserne var druknet i venstrefløjsernes mange, mange, mange, mange og … MANGE eksempler på uriaspost-bestilte tæskeholdsoverfald…

  Jeg er dybt forbløffet over, at man efter otte timer ikke er fremkommet med eet eneste eksempel! – Og det er jo ikke fordi, at venstrefløjens sortklædte bombebyggere og brandstiftere ikke læser med her på bloggen … Måske er det bare – endnu – en myte de skabt for at sværte blogejeren?

  Kommentar by Polka Charlie — 29. oktober 2013 @ 23:37

 19. Egentligt prøver disse venstre-ekstreme dummernikker jo blot på, at finde nogle legekammerater. De håber så inderligt på, at nogle ovre på den anden fløj gider opfører sig lige så åndssvagt og infantilt som dem selv. Naturligvis lægger højrefløjen da afstand til nazister og fascister! Der er blot ikke særligt mange af dem, hvis man altså ikke regner islamister og anti-fascister med dér. Det ved de også godt, hvis de altså ikke er for dumme til at fatte det, for det er evident! Men da hele deres eksistens er bundet op på denne idiotiske adfærd, ville de ikke ane hvad de ellers skulle foretage sig. Shansen o.a. ville aldrig ændre deres verdensbillede, om så de fik sandheden proppet ind med skeer, da det jo ikke er det det går ud på. Derfor tror jeg desværre heller ikke du kommer nogen vegne med dine skriverier Kim, andet end altså at bekræfte det vi herinde allerede véd!

  Kommentar by Peter Andersen — 29. oktober 2013 @ 23:44

 20. Det er sgu ærgeligt hvor meget de venstreprienterede ødelægger for andre danskere.

  Kommentar by SH — 30. oktober 2013 @ 00:32

 21. Man kan vende alt, til end egen fordel.

  Kommentar by Den danske mand — 30. oktober 2013 @ 00:48

 22. Fascismens “argumenter” består i intimidering, trusler, brug af fysisk og psykisk vold. Dette er ikke noget nyt fænomen, så det er for de oplyste ikke nogen overraskelse, at de venstrefascistiske ekstremister benytter sig af disse “argumenter”. Hvad er venstrefascisternes mål? Kaos? Borgerkrig? Modsvaret er, og vil altid være orden og harmoni. Bliv ved med, at kæmpe på alle mulige planer og niveauer selv om det kræver mod og til tider personlige tab. Det kan godt være, at det til tider synes håbløst, men find en smule trøst i denne banale og slidte floskel; Rom blev ikke bygget på én dag.

  PS. Hvad skete der med Falkeøje???

  Kommentar by Jakob — 30. oktober 2013 @ 02:32

 23. Hvor bliver du af “Venstrefløjen”?

  Kommentar by cicero — 30. oktober 2013 @ 08:37

 24. En af de vægtige grunde til at der ikke er “nogen”, der udpeger venstreekstremister offentligt… er at den samlede journalist stand i så fald vil stille sig bag de udpegede med “lange” udsendelser og artikler om at “DEMOKRATIET er i fare”… “den ekstreme højrefløj” benytter sig af fascistiske metoder osv.. osv.. Den hvepserede er der ike nogen der har lyst til at stikke hånden i…

  PS… deadline igår med Bent Jensen… Det var en farce at se “DDR værten”, kæmpe indædt for Dragsdahls ÆRE…. PATETISK JOURNALISTIK… Og synd for opgøret med venstrefløjens fortid/nutid plantet i det UDEMOKRATISKE og TOTALITÆRE FASCISME….

  Kommentar by ny kommentator — 30. oktober 2013 @ 09:00

 25. Jeg ville gerne, lige som 22 Jakob, vide, hvad der er blevet af Falkeøje. Ikke at jeg savner hans sikkert på de fleste punkter helt korrekte opfattelse af udviklingen i Danmark, men jeg ville gerne vide om han er blevet udelukket, eller om en anmeldelse har gjort ham tavs. Jeg ville da også gerne høre, at han har det godt. Han er jo en ældre herre.

  Kommentar by Svend — 30. oktober 2013 @ 10:38

 26. Helt enig med 24.ny kommentator. Især de dominerende, statsejede massemedier tegner venstrefløjens billede af en uundgåelig evig klassekamp, som er marxismens tro på en samfundsudvikling, der til sidst fører til paradis i et klasseløst samfund.

  Det er ligemeget, hvor mange gange den drøm er endt i menneskeudryddelse. Den er intakt hos venstrefløjen og dens statsejede massemedier. Sidstnævnte er holdt oppe af de venstreorienterede partier ved tvanglicens (svarer til de russiske dissidenters tvangsarbejde i Gulag! :) ).

  Hvis vi afskaffede de statsejede medier ville antallet af socialister blive reduceret til det halve. Det ved de, for de husker Det Fri Aktuelts kranke skæbne.

  Det er fortællingenen om truslen fra højreradikale og – modsat det – sympatien for ‘de unges’ oprør med vold mod firmaer og samfundsinstitutioner samt køllebankning af de højreradikale ‘racister’. Den fortælling venstrefløjen dyrker, fordi de længes efter at ‘klassekampen’ eskalerer til en revolution. En revolution der for dem er et nødvendigt skridt på vejen mod paradis i det klasseløse samfund.

  Kommentar by A-mad — 30. oktober 2013 @ 10:40

 27. Der var efter 24 timer ikke kommet et eneste konkret eksempel. Jeg prøver igen på et senere tidspunkt (fremdaterer denne post).

  -> Svend (Nej, jeg har ikke blokeret Falkeøje).

  Kommentar by Kim Møller — 30. oktober 2013 @ 13:11

 28. 24,

  Dragsdahls ÆRE

  Svare vist til at kæmpe for en stalin-oldemors (eks. Anne Grethe Holmsgaard) ret til at blive kaldt jomfru. (medmindre hun bestrider et nyttigt arbejde som smørrebrøds-jomfru)

  Kommentar by Hans Und — 30. oktober 2013 @ 16:12

 29. Jeg prøver igen på et senere tidspunkt (fremdaterer denne post).

  Gør endelig det i al evighed. Journalisterne skal gøres opmærksomme på deres forsømmelser og hykleri.

  Og deres medskyldighed i de attentater imod demokratiet. Der kom ingen forargelse fra deres side, da Pia Kjærsgaard blev overfaldet på Nørrebro. Nej, der var fuld journalistisk forståelse for den udemokratiske handling.

  Og da Khader også skulle have vagter fulltime, troede jeg, at det måtte få journalisterne op på barrikaderne, men næh nej. Det var åbenbart også i orden. Måske fordi han ikke var socialist.

  Kim’s eksempler (der kunne sagtens findes flere) viser tydeligt, hvem der laver skydeskiverne for de voldelige socialister. Deres påståede voldelige højreorienterede er og bliver fantasifostre.

  Senest med den bestialske vold på en student ved Nørreport. Det viste sig også at være de voldelige socialisters gode venner fra udlandet.

  Kommentar by tavsen — 30. oktober 2013 @ 17:46

 30. eksemplerne viser med al tydelighed, hvad ORD kan føre til

  Kommentar by tavsen — 30. oktober 2013 @ 17:47

 31. Hallo. Dit publikum består af nazier og højreekstremister. Og det virker som om du er lidt ked af at navngivne ikke bliver overfaldet?

  Men har du spurgt dem? For du kan jo ikke vide om de er blevet overfaldet.

  Kommentar by Kong Gulerod — 30. oktober 2013 @ 20:53

 32. Og vi venter stadig …

  Kommentar by Hr. Naturli' — 31. oktober 2013 @ 00:52

 33. Kong Gulerod, hvorfor fotsætte med at bevise, du er vissen i toppen?

  Får du ordgasme af at skrive nazier og højreekstremister konstant? Det er sørme et fattigt ordforråd.

  Kom med nogle eksempler i stedet for ønskedrømme. Det burde være nemt, hvis virkeligheden svarer til dine fordomme

  Kommentar by tavsen — 31. oktober 2013 @ 01:05

 34. @ 31 ‘kong gulerod’

  ‘Kong gulerod’!?! Dit ‘nick’ siger vist alt om hvilke tanker du har om dig selv…

  I øvrigt vil jeg MEGET gerne have mig frabedt at blive kaldt ‘nazi’ og/eller ‘højreekstrem’ bare fordi jeg både læser denne side og af og til skriver kommentarer her!

  I øvrigt er det en alt for slidt floskel af venstrefløjen at kalde kritikere af dagens indvandrings- og integrationspolitik for ‘nazier’ og ‘højreektreme’…

  Det er simpelt hen for ‘børnligt’!

  Kommentar by odd. s. — 31. oktober 2013 @ 02:09

 35. Til folk der mener Uriasposten identificerer tæskeofre, er det blot at sige: Kom med eksemplerne!

  Spiller Kim Møller ikke lige lovlig hellig, her?

  Kim Møller har da identificeret tusindvis af mennesker på baggrund af deres ofte helt irrelevante og/eller tidligere politiske ståsted.

  Og nu kræver Kim Møller ovenikøbet også at få æren for at de folk han hænger ud, så vidt vides, endnu ikke har fået tæsk.

  Absurd.

  Kommentar by Jesper Hansen — 1. november 2013 @ 03:12

 36. Jesper Hansen

  “Og nu kræver Kim Møller ovenikøbet også at få æren for at de folk han hænger ud, så vidt vides, endnu ikke har fået tæsk.”

  Han bliver beskyldt for, at udsætte meningsmodstander for tæsk. Så er det vel ret afgørende om de har fået tæsk – ikk’???

  Det du skrev var da om noget – Absurd…

  Kommentar by Peter Andersen — 2. november 2013 @ 15:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper