30. oktober 2013

Karen West om ‘Tørklæde opråbet’: “… en kamp for, at kvinder skal dække sig til overfor mænd.”

I Facebook-gruppen ‘Tørklæde opråbet’ fortælles det indledningsvis, at der de senere uger har været ‘fire voldelige overfald’ på piger med tørklæde i Århus, men som det fremgår af en artikel på Sappho.dk, så har politiet kun registreret en episode, hvor en ældre mand angiveligt rykkede tørklædet af en kvinde ved et busstoppested i Århus V. Der henvises dog også til en groft overfald på Lottesvej (Brabrand), men det fortælles ikke at motivet er helt ukendt, og den 27-årige gerningsmand iøvrigt har ‘udenlandsk baggrund’.

Karen West og Jaleh Tavakoli deltog begge i happeningen, men opdagede hurtigt, at det det ikke handler om frit tøjvalg, men om islamiske dogmer. Her førstnævnte, der kommenterer i Den Korte Avis – Tog muslimers krav på ordet og fik grove trusler på Facebook.

“I sympati med fire muslimske kvinder, der formentlig havde været udsat for chikane, fordi de går med slør, oprettede fire kvinder en event, Tørklæde Opråbet, på Facebook. … Jeg læste i invitationen, at dette var en event for kvinders ret til at bære tørklæde, men også kvinders ret til at afklæde og iklæde sig andre klædningsstykker.

(Jaleh Tavakolis slettede bidrag; Mere på hendes JP blog)

Jaleh Tavakoli, der er medlem af Københavns Borgerrepræsentation, havde postet sit eget billede som et symbol på sit frie valg af tørklædet. Hvad de færreste nok havde forventet – og dog – blev der i løbet af få timer skrevet omkring 1000 kommentarer under vores billeder, heraf nogle der var dybt seksuelt krænkende og direkte modbydelige og injurierende.

Blandt andet, at vi skulle lægge os til at dø, at vi var ludere og grimme, brugte og så videre. … Det førte til sidst til, at administratorerne måtte slette billederne, så kommentarerne også forsvandt. Jeg fik dog lov at lægge billederne op igen, men de blev slettet.

Vi forsøgte en tredje gang, og de blev endnu engang slettet, selvom jeg meget tydeligt igen og igen skrev under billederne, at det var for det frie valg til at se ud, som vi nu havde lyst til og netop vise mangfoldigheden i solidaritetens navn. …

Jeg vil gerne kæmpe for det frie valg, også til at gå med tørklæde, niqab og burka såmænd. Men et frit valg er et frit valg, så hvis valget ikke omhandler retten til at smide tøjet mere eller mindre, sætte tørklædet som man vil, så er det her en event for alt andet end det frie valg. Så er det en kamp for, at kvinder skal dække sig til overfor mænd.

Som en muslim skrev til mig i nattens hede ordkamp: Nej han ville aldrig kæmpe for retten til at gå med lårkorte kjoler… Kvinder skulle se anstændige ud!”

Oploadet Kl. 13:56 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/52463/trackback

16 Comments »

 1. Ha Ha… De pludrende naivistiske cafe latte kvinder bliver aldrig klogere…. Desværre…. :-) Så længe det bare er lidt trusler… kan det altid slås hen som… “enkelttilfælde”…

  Her fra Friatider er der nemesis for alle pengene… :-)
  …..”En ung kvinnlig socionom med ansvar för bidrags­utbetalningar till illegala invandrare våldtogs på torsdagen av en nordafrikansk arab när hon deltog på en antinazistisk festival…”

  LINK: http://www.friatider.se/socionom-valdtogs-pa-antirasistisik-festival

  Kommentar by ny kommentator — 30. oktober 2013 @ 14:07

 2. PS vedr. 1
  DYRK lige kommentarerne… Svenskerne er ikke helt uden humor….

  Kommentar by ny kommentator — 30. oktober 2013 @ 14:08

 3. Der eksisterer et Islamisk overherre dømme i Danmark og det er legaliseret af politikerne i Danmark, mage til kommunistisk diktatorisk politik findes kun i Nord Korea og på Cuba. forbyd Islam i Danmark.

  Kommentar by emmagad — 30. oktober 2013 @ 15:07

 4. Karen West (og Jaleh Tavakoli) bør offentligt erkende, at deres engagment i socialisme og islams udbredelse, har medført voldtægt af tusindvis af danske (og andre) kvinder.

  De er på det punkt i båd med mange andre. Bl.a de ansatte og frivillige i Dansk Flygtningehjælp, Dansk Røde Kors, Folkekirkenes Nødhjælp m.v m.v.

  Kommentar by Hans Und — 30. oktober 2013 @ 15:23

 5. Det ser ud til at Facebook gruppen er væk, dødsårsagen må være selvmord gennem hykleri!

  Kommentar by thatcherite — 30. oktober 2013 @ 17:16

 6. Troværdighed er ikke ligefrem muslimers kendetegn. Man må ikke engang sige, at han lyver. Nej nej nej, han taler bare med 2 tunger. YNKELIGT

  Kommentar by tavsen — 30. oktober 2013 @ 17:50

 7. Jaleh Tavakoli var tidligere tilknyttet Einnheitzlisten, så man bliver ikke forbavset. Hun kan tage anstændighedsfløjens kulturradikale redepissere i hånden, bl.a. den masturberende grædekone Anna Mæh Allerslev.
  Fra dette parti der dyrker diciplinen nationalt selvhad, var der en højtråbende bamhjertig samaritan ved navn Elsebeth Gerner Nielsen, varm om hjertet når det gjaldt muslimer, svag i hovedet og sædvanen tro nå det gælder Det Radigale Venstre, aldeles uden fornuft.
  Hun lavede et stunt for år tilbage ved statuen af en Skovser-kone, men narren Gerner Nielsen var hyldet ind som idioten Abdol.
  Det var samme Gerner Nielsen da indvandrer debatten var oppe på naglerne, at hun udbrød: “Hvad ville Tivoli være uden Det Kinesiske Tårn,” hvorefter hun stod med sit friluftsgebis og grinede fjoget.
  VI LADER DEN LIGE STÅ ET ØJEBLIK.Og det er sådanne mennesker der skal varetage Danmarks interesser. Hvad har vi gjort, at vi har fået sådanne blafrende tåber ind. de har hovederne oppe i deres kollektive anus – Caput tuum in ano est.
  Så dum og uden forbindelse med virkeligheden, er der mange politikere der er.

  PUGNA PRO PATRIA

  Kommentar by der Adler — 30. oktober 2013 @ 18:45

 8. Visse kvinder aner slet ikke hvad de foretager sig, det er helt naturligt for venstreorienterede generelt, og hvilke konsekvenser en absurd happening som dette medfører. Fremfor at iføre sig et åbenlyst slavesymbol for kvinder, burde de jo være fotograferet tage det af. Det er vel ment som en slags bøn om forladelse, for eget politiske ståsteds totale fejlen, men i den grad malplaceret og misvisende.

  Kommentar by LarsB — 30. oktober 2013 @ 21:40

 9. Endnu et forfejlet venstrefløjsprojekt hvor de skyder sig selv i foden ved at forsøge at vise frihed og tolerance i islam.

  De slukker for gruppen, her er hvad de skriver:

  Info om sletning af Tørklædeopråbet og oprettelse af denne side!

  Kære alle!

  Da vi oprettede Tørklædeopråbet i fredags, havde vi ikke regnet med at det ville vokse sig så stort.

  En kæmpe, kæmpe, kæmpe tak til de 10.591 mennesker, der har bakket op om vores happening, og specielt de hundredvis af unge, gamle, mænd som kvinder, der har delt deres billeder, for at støtte kvindens beklædningsfrihed, samt de der var så modige at iklæde sig tørklædet i mandags.

  Det har været helt fantastisk at se så mange deltage, både muslimer, ateister, kristne. Det har i flere øjeblikke været fristende at lade det negative overskygge det positive, men ved nærmere eftersyn har denne happening været en kæmpe succes! Tallet taler for sig selv.

  Specielt har det været fantastisk at læse de positive, støttende ord, som folk har bidraget med. Både i form af søstersolidaritet og opbakning til vores alles frihedsrettigheder, og ikke mindst alle de beskeder og henvendelser vi har fået, blandt andet fra en journalist og en politiker, samt fra folk der har været glade for initiativet, og tilbudt en hjælpende hånd.

  Eftersom happeningen var sat til at foregå mandag den 28. oktober, og vi havde besluttet at lade det fortsætte i et par dage ekstra, var det snart tid til at lukke ned. Men det skete desværre lidt hurtigere end vi havde regnet med.

  Årsagen til den hurtige annullering er at det i løbet af natten og formiddagen endnu engang er væltet ind med racistiske, hadefulde og yderst ubehagelige kommentarer rettet mod de tørklædeklædte kvinder, da vi seks administratorer holdte fri for en nat. Dette syntes vi ikke vi kunne byde deltagerne at skulle lægge billeder til mere, og vi tog derfor en hurtig beslutning om ikke længere at være platform for det eksisterende fremmedhad og den dybe kløft, der blot graves dybere af begge parter, og som der med al tydelighed har vist sig gældende imens happeningen har stået på.

  Selvom det har været sørgeligt, at de højtråbende har fyldt så meget, og at lavinen af had har været så konstant, så har det vist os den enorme nødvendighed af sådan et initiativ, og vigtigheden af både anti-racistisk og anti-radikaliserings arbejde.

  Selvom vi var nødsaget til at fjerne eventet, grundet allerede nævnte årsager, samt at formen ikke egner sig til en permanent støtteside, er det ikke slut endnu. Vi har gemt en stor del af de smukke, positive, mangfoldighedsomfavnende, respektfulde og kærlige bidrag vi har modtaget, og dem vil vi snarest få samlet dem herinde, så vi alle kan holde fast i den stærke solidaritet, der er mellem os, der vælger at tage hinanden i hånden, i stedet for at skubbe hinanden væk.

  Da denne side ikke er tænkt hverken som en ny begivenhed eller en debatside, men en platform til at bevare de postive bidrag fra eventet, er muligheden for kommentering og opslag fravalgt.

  DEL gerne denne status, så alle de der har deltaget og støttet, kan få den tak de fortjener!

  Tørklædeopråbets initiativtagere og administratorer

  Khaterah Parwani, Sarah Larsen, Anne de Haas, Kenneth Borgen Axelsen, Tarek Ziad Choheiber og Jeanette Schultz Pedersen.

  Kommentar by NulTolerance — 31. oktober 2013 @ 01:40

 10. Se iøvrigt også dette billede fra FB gruppen Tørklæde opråbet (Retten til det frie valg)

  https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1390780_10201100438697034_2038155128_n.jpg

  Billedet afsejler et aggressivt udtryk fra en aggressiv kultur, en kultur der ikke hører hjemme i Danmark.

  Kommentar by NulTolerance — 31. oktober 2013 @ 01:40

 11. De hadefulde indlæg fra muslimerne minder om reaktionen på “Det slører stadig”, også et forfejlet projekt der gav bagslag fra uventet kant.

  Kommentar by NulTolerance — 31. oktober 2013 @ 01:45

 12. Håber, at reaktionerne på Tørklædeopråbet har fået nogle af cafe latte-tøsernes forvrængede virkelighedsopfattelser til at synke i grus og fået dem til at se klart
  —————————————————————–

  @10 NulTolerance — 31. oktober 2013 @ 01:40:

  Ad billedet:
  Your hijab isn’t my problem, my problem is, that you are taking up space in my country

  Kommentar by Agricola — 31. oktober 2013 @ 06:35

 13. Godt at se at Karen West (og andre fra venstrefløjen) efterhånden er ved at komme til lidt fornuft, når det gælder det rædselsfulde ‘tørklæde’. Det var hun sgu længe om.

  Lad os stå sammen om at give ‘tørklædet’ verbal og demokratisk kamp til stregen.

  Kommentar by Liva — 31. oktober 2013 @ 13:11

 14. Nu er det blevet tilladt i tyrkiets perlament kan man se idag i nyhederne.

  Kommentar by x — 31. oktober 2013 @ 18:12

 15. Selv dem fra “Det slører stadig” er jo på ingen måde integreret endnu, de tror det godt nok selv, men i gårsdagens sene Deadline fik man set der endnu er lang vej og selv disse ‘morsomme’ folk endnu sidder fast i gammel kultur og samtidig freder/undskylder forældrene. Ham digteren har jo ellers vist netop forældrene bærer en stor del af skylden, kun naive røde danskere benægter dette. Skal vi f.eks. virkelig acceptere, der går et par generationer før tingene forbedres og muslimer ændrer holdning til Vestens frisind. Der er ikke megen grund til at være her, hvis viljen mangler.

  Kommentar by LarsB — 31. oktober 2013 @ 19:16

 16. Khaterah Parwni lyver og er en løgende!!
  Khaterah Parwni har kun arbejdet siden 4. september, som frivillig personlig rådgivning til piger og kvinder mod psykiske vold hos Sherin med Exitcirklen. Sherin Khankan har taget initiativ til kvinderådgivningen ATA (ansigt til ansigt), som har ydet frivillig personlig rådgivning til piger og kvinder med muslimsk kulturbaggrund. ATA fusionerede 4. september med Exitcirklen. Dvs. at Islam er kernen i Exitcirklens arbejder og. Exitcirklens afradikaliserer ikke , men omvendt islamiserer.
  Khaterah Parwani taler også med to tunger. Her er eksampel i to til to forskellige medier, hvor hun taler med to tunger. her er to forskellige udtalelse om Hizb ut-Tahrir,på sammen dag.

  Til Fredensborg Avis- 05. marts 2015 kl. 04:02 Khaterah Parwani, der i en kort periode i sin ungdom selv har været med i Hizb ut-Tahrir, advarer mod tage let på Hizb ut-Tahrirs indflydelse i Kokkedal og Nivå, fordi Hizb ut-Tahrir kan være et springbræt til hårdere grupperinger. Nu arbejder hun med afradikalisering af unge i København.

  Til nyheder Tv2. 05. marts 2015, 19:04Opd. 05. marts 2015, 19:42
  Drop den skingre tone overfor Hizb ut-Tahrir. Sådan lyder budskabet fra Khaterah Parwani, der i dag arbejder med afradikalisering, men i sin ungdom har været medlem af organisationen. Hun mener, at det skal være klart for unge herhjemme, at man er uenig, men at man skal fokusere på at forklare uenigheden i stedet for at tale som islamofober, fordi så vinder Hizb ut-Tahrir.

  Kommentar by Tina — 30. april 2015 @ 20:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper